Naš vir: “Pisanje laži o Melanii Trump je Suzy stalo 90 tisoč evrov!”

Melania Trump (foto: Twitter)

Tuji mediji so se razpisali, da se je morala revija Suzy, ki jo izdaja Delo, d. o. o., in katere glavna in odgovorna urednica je Barbra Jermann, opravičiti Melanii Trump zaradi pisanja laži in širjenja neresnic o njej, mi pa smo prišli do podatka, za kakšen znesek so se poravnali. Suzy naj bi morala Melanii Trump plačati kar 90 tisoč evrov, kar bi bil za vsako slovensko revijo hud udarec!

Uredništvo Suzy ni izbiralo besed, ko so pisali o Melanii Trump, ki je bila takrat še žena kandidata za predsednika ZDA Donalda Trumpa. Z njegovo izvolitvijo je postala prva dama ZDA in hkrati ena najbolj vplivnih žensk v celotni zgodovini Slovenije. Pri rušenju Trumpa, seveda tako, da so o Melanii pisali laži, pa je pomagala tudi revija Suzy z urednico Barbro Jermann na čelu. Med drugim so trdili, da je v preteklosti delala za modno agencijo, ki je poleg manekenskih storitev ponujala tudi spremstvo za elito, članek pa je bil razumljen, kot da je prva dama ZDA sodelovala pri elitni prostituciji, za kar pa niso imeli nobenega dokaza.

Pred nekaj dnevi pa sta Melania Trump in družba Delo, d. o. o., glede lažnih pisanj, objavljenih v reviji Suzy, dosegla zunajsodno poravnavo. “Zaključena zadeva je dokaz, da ga. Trump tudi v prihodnje ne bo dovolila žalitev in laži na svoj račun, pač pa bo v zaščito svojih pravic in interesov nanje vedno reagirala,” je zapisala zastopnica Melanie Trump Nataša Pirc Musar.

Barbra Jermann (Foto: STA)

Zanesljivi vir pa nam je zaupal, da je del dogovora o poravnavi, ki sta ga sklenila Melania Trump in Delo, d. o. o., tudi plačilo 90 tisoč evrov. Vprašanje, ali to drži, smo naslovili na Musarjevo, ki pa naše informacije ni niti potrdila niti zanikala. “O višini odškodnine sta se obe stranki postopka zavezali, da je ne bomo razkrili javnosti,” je na kratko zapisala.

Marjanca Scheicher