fbpx

Nekdanji politik Pavle Rupar o posteljnih aktivnostih Miše Molk in njenem sponzorstvu

“Miša, draga Miša! Kako za voljo Božjo, se sploh upate dotakniti Tine Maze? In pisati o njenem slovesu, o garanju, delu, garaškem delu? In kaj vi veste o slovesu?” je nekdanji politik Pavel Rupar ostro obračunal s starosto RTV Mišo Molk, ki je kritizirala način sklenitve športne kariere naše vrhunske smučarke Tine Maze in ga označila za “klavrnega.”

Nekdanji poslanec Pavle Rupar na svojem Facebook profilu ni skoparil z besedami o Miši Molk, ki se že “45 let napaja z našim denarjem na RTV in kvari sleherno oddajo, v kateri nastopa.” Očita ji, da se v teh dolgih letih ni uspela ločiti od korita RTV, ki ga plačujemo davkoplačevalci, hkrati pa si je izmislila celo funkcijo varuhinje gledalčevih pravic.

Miša Molk je slovo največje smučarske šampionke naslovila v svojem zapisu kot “lisičje slovo”, v njem pa je pisala o pomanjkanju ponosa, skromnosti in ponižnosti, pod črto pa je njeno slovo od smučanja označila za “klavrno slovo,” saj je imela Mazejeva pripravljenih preveč konceptov. “O slovesu Tine Maze, ki je imel nepredvidljive podaljške, ne zmorem in ne smem soditi. Veliko, res veliko je naredila za slovenski šport, za slovenski ponos, ki nam ga hitro umanjka in se ga prav tako hitro nalezemo in si ga lastimo. Delno si ga verjetno lahko, čeprav se v finančne zgodbe zaradi pomanjkljivih informacij in nevednosti ne bom spuščala,” je zapisala.

misamolk

Nato udari neposredni Rupar …
Ruparjaje kritika Molkove tako zmotila, da ji ni ostal dolžan. “Ne morete zapustiti Eurovizije, ne morete … Ničesar ne morete! Ne morete se posloviti od mladosti, ki  je že zdavnaj odšla od vas, ne morete se ločiti od ničesar, čeprav nimate niti enega poštenega rezultata v življenju, ki bi ga storila brez “sponzorjev” v opravičilo! Razen morda v postelji …
Naju je oba povozil čas! Uf, že zdavnaj! Jaz sem odšel, vi še vedno ne! Zato bi bilo pošteno, da vsaj molčite, gospa Molk! In da odidete v pokoj in pustite naše zanamce v slepi veri, da ste bila sposobna, da ste bila lepa in da ste bila nekoč na RTV. Bila! Nas ne morete prepričati več o ničemer! Poslovite se in pokažite, kako po vaše izgleda odhod, slovo. To bo vaše največje in najboljše dejanje za nas vse!” je še zapisal nekdanji politik iz Tržiča.

rupar1

M. P.