fbpx

Nekdanji sodelavci Šulinove delili, kakšna praznina je ostala z njenim odhodom

Romana Tomc in Patricija Šulin sta bili v mandatu 2014-2019 evropski poslanki. (Foto: FB)

Draga Patricija, pretresena sem, ne morem verjeti, da te ni več z nami. Še danes te vidim, kako sva prvič skupaj zakorakali v Evropski parlament. Veliko časa sva preživeli skupaj, bila si topla oseba, predana delu in vedno pripravljena priskočiti na pomoč. Skupaj sva se tudi nasmejali, tekali po letališčih in se bodrili ob težkih trenutkih. Lepo je bilo preživljati čas s teboj, pogrešala te bom,” je evropska poslanka Romana Tomc delila svoja občutja ob današnji vesti, da je po težki bolezni odšla njena nekdanja sodelavka Patricija Šulin. 

Danes je odjeknila žalostna vest, da je mnogo prezgodaj odšla nekdanja poslanka državnega zbora in nekdanja evropska poslanka Patricija Šulin.

V slovenski javnosti je bila prepoznana kot dobrosrčna in prizadevna političarka, predvsem pa dobra poznavalka davčnega prava. Člani SDS in sodelavci so jo doživeli kot nasmejano, toplo in empatično osebo, ki je znala prisluhniti in svetovati, ko je bilo potrebno.

Kako velika praznina je ostala za Šulinovo in kako so jo doživljali njeni sodelavci, povedo njihovi zapisi na socialnih omrežjih:

https://twitter.com/alenkahelbl/status/1455551764690653191?s=20

https://twitter.com/JureFerjan/status/1455505102098292741?s=20

Sara Kovač