fbpx

Neverjetno: Militantna govornica iz Dražgoš Lara Janković bi novinarje streljala kar s “kalašnjikovko”

Lara Jankovič (foto: Mediaspeed)

Objavljamo pogovor nedeljske govornice iz Dražgoš in igralke Lare Janković, ki bi medije, ki ji niso namenili dovolj pozornosti, kar postrelila z avtomatsko puško kalašnikovko. “Danes smo dali izjavo za nacionalko in za pop … Nikjer nič … Človek bi res vzel kalašnjikov, res,” je zapisala v pogovoru, hkrati pa jih je označila za “gnide.”

Slavnostna govornica iz Dražgoš in igralka ter podpornica Levice Lara Janković je v nedeljo privilegirani levičarski smetani – tja so se pripeljali tudi s prestižnimi avtomobili – upravičeno pridigala o kriminalcih, kraji in goljufiji, saj so prav oni pravi naslovniki vsega slabega v naši državi, toliko na kupu pa jih lahko vidimo le v prvih vrstah komunističnih manifestacij.

Levica ima nasilje v genih
Ima pa Lara Janković očitno tudi bolj radikalna nagnjenja v odnosu do medijev. Iz pogovora na spletnem omrežju Facebook je razvidno, da je 23. maja 2014 – očitno je šlo za predvolilni čas – izrekla sovražne besede, ki se jih ne bi sramoval niti sam Che Guevara ali kateri drug komunistični idol in množični morilec. “Ja, res … Gnide … Ravno gledam 24ur … Niti ene izjave, ki smo jo danes dali … Popolnoma nas ignorirajo … to je grozno …” Nato je nadaljevala: “Pop nas je kompletno zignoriral … Planet tudi … Kako naj se človek potem predstavi??? Ogabno …” Ko je eden izmed sodelujočih dejal, da bi morali tovariši in tovarišice uporabiti pendrek, je Jankovićeva zopet pobesnela in med drugim dejala: “Človek bi res vzel kalašnjikov, res …”

Peter Truden