fbpx

Ni še konec! Po Štromajerju in Kordišu vam še en znani skrajnež izreka: “Naj vam bo srečno 2020, umazane živali!”

Nekdanji družbenopolitični delavec niti ne skriva, da je podpornik radikalne Levice. (Foto: FB)

Žaljivke in napadi levičarjev na Slovenke in Slovence se v pričakovanju novega leta le še stopnjujejo, zadnji v vrsti se je oglasil nekdanji novinar Dnevnika, član združbe F571 in podpornik skrajne Levice, Ciril Brajer, ki je zapisal “Naj vam bo srečno 2020, umazane živali!” V svoji objavi je priložil tudi sliko piva Heineken, ki je v zadnjem času priljubljeno med levičarji, a kot je za njih tipično, ne poznajo zgodovine blagovne znamke. Pri Heinekenu so namreč iz svojega logotipa v 50. letih prejšnjega stoletja umaknili rdečo zvezdo, saj so se odločno distancirali od komunizma, vrnili pa so jo šele po letu 1991. Brajer sicer ni edini, ki stopnjuje napetosti v ozračju, podobno sta po voščilu, s katerim je trend začel državni sekretar Jernej Štromajer, že odreagirala tudi Marko Crnkovič in Miha Kordiš.

Praznično obdobje se še ni končalo in tudi žaljivke ter napadi levičarjev na Slovenke in Slovence se v pričakovanju novega leta le še stopnjujejo. Trend je začel državni sekretar na Ministrstvu za izobraževanje znanost in šport Jernej Štromajer s svojim vulgarnim voščilom za božič: “Vesel božič, umazane živali!” Namesto, da bi se ob tem njegovi somišljeniki pogreznili v zemljo od sramu, jim ne manjka idej, kako še dodatno zaostriti ozračje.

Ciril Brajer: “Naj vam bo srečno 2020, umazane živali!”
Na družbenem omrežju Facebook se je zdaj oglasil znani podpornik skrajne Levice Ciril Brajer, ki je zapisal: “Če so se z božičem desničarji in kristjani, vrag vedi zakaj, počutili kot umazane živali, poskusimo še z novim letom, kdo se bo tokrat razjokal: naj vam bo srečno 2020, umazane živali!”

Gre za upokojenega novinarja Dnevnika in Nedeljskega dnevnika, ki je bil v času peticije, leta 2007, del združbe F571. Svojo energijo že dalj časa koristi za provociranje in žaljenje vseh, ki ne spadajo v levi idejni krog. Zdi se, da pri svojem komuniciranju tekmuje kar sam s seboj v žaljivosti in vulgarnosti svojih objav.

Brajer bo ob prihodu novega leta nazdravil s Heinekenom
V svojo objavo je Brajer, pomenljivo, vključil sliko piva nizozemske blagovne znamke Heineken, ki v zadnjem času zaradi rdeče zvezde, ki se pojavlja v logotipu, postaja priljubljen predmet provokacij skrajnih levičarjev. Tudi pijani razgrajači, ki so neuspešno skušali zmotiti predstavitev knjige Slovenski razkol avtorja dr. Jožeta Možine, ki je potekala 17. decembra v ljubljanskem Konzorciju, so s seboj prinesli pivo omenjene blagovne znamke. A kot je tipično za levičarje, ti ne poznajo niti zgodovine svoje priljubljene blagovne znamke. Družba Heineken se namreč odločno distancira od komunizma in v 50. letih prejšnjega stoletja so s svojega logotipa umaknili rdečo zvezdo, ki so jo pričeli ponovno uporabljati šele leta 1991, po padcu Sovjetske zveze.

Foto: iStock

Tudi poslanec Miha Kordiš nas je ozmerjal z umazanimi svinjami
Malo po voščilu Štromajerja je na svojem Facebook profilu javnost z umazanimi svinjami ozmerjal tudi poslanec skrajne Levice Miha Kordiš, ki je zapisal: “Pop in Siol sta Mokra bandita, Jernej Štomajer pa sam doma. Edina umazana žival v ‘zgodbi’ je medijska mrhovina. Merry Christmas you filthy animal. And a happy new year! 😘” V njegovem primeru smo očitno umazane živali vsi tisti novinarji, ki smo obsodili zapis Jerneja Štromajerja, privoščil si nas je označiti kar za mrhovino. Podobno je odreagiral tudi Marko Crnkovič, ki meni, da bi se morali Štromajerju opravičiti kar novinarji Nova24TV: “Opravičite se vi njemu, ignoranti zateženi!”

Rok Krajnc