Ni še konec! Po Štromajerju in Kordišu vam še en znani skrajnež izreka: “Naj vam bo srečno 2020, umazane živali!”

Nekdanji družbenopolitični delavec niti ne skriva, da je podpornik radikalne Levice. (Foto: FB)

Žaljivke in napadi levičarjev na Slovenke in Slovence se v pričakovanju novega leta le še stopnjujejo, zadnji v vrsti se je oglasil nekdanji novinar Dnevnika, član združbe F571 in podpornik skrajne Levice, Ciril Brajer, ki je zapisal “Naj vam bo srečno 2020, umazane živali!” V svoji objavi je priložil tudi sliko piva Heineken, ki je v zadnjem času priljubljeno med levičarji, a kot je za njih tipično, ne poznajo zgodovine blagovne znamke. Pri Heinekenu so namreč iz svojega logotipa v 50. letih prejšnjega stoletja umaknili rdečo zvezdo, saj so se odločno distancirali od komunizma, vrnili pa so jo šele po letu 1991. Brajer sicer ni edini, ki stopnjuje napetosti v ozračju, podobno sta po voščilu, s katerim je trend začel državni sekretar Jernej Štromajer, že odreagirala tudi Marko Crnkovič in Miha Kordiš.

Praznično obdobje se še ni končalo in tudi žaljivke ter napadi levičarjev na Slovenke in Slovence se v pričakovanju novega leta le še stopnjujejo. Trend je začel državni sekretar na Ministrstvu za izobraževanje znanost in šport Jernej Štromajer s svojim vulgarnim voščilom za božič: “Vesel božič, umazane živali!” Namesto, da bi se ob tem njegovi somišljeniki pogreznili v zemljo od sramu, jim ne manjka idej, kako še dodatno zaostriti ozračje.

Ciril Brajer: “Naj vam bo srečno 2020, umazane živali!”
Na družbenem omrežju Facebook se je zdaj oglasil znani podpornik skrajne Levice Ciril Brajer, ki je zapisal: “Če so se z božičem desničarji in kristjani, vrag vedi zakaj, počutili kot umazane živali, poskusimo še z novim letom, kdo se bo tokrat razjokal: naj vam bo srečno 2020, umazane živali!”

Gre za upokojenega novinarja Dnevnika in Nedeljskega dnevnika, ki je bil v času peticije, leta 2007, del združbe F571. Svojo energijo že dalj časa koristi za provociranje in žaljenje vseh, ki ne spadajo v levi idejni krog. Zdi se, da pri svojem komuniciranju tekmuje kar sam s seboj v žaljivosti in vulgarnosti svojih objav.

Brajer bo ob prihodu novega leta nazdravil s Heinekenom
V svojo objavo je Brajer, pomenljivo, vključil sliko piva nizozemske blagovne znamke Heineken, ki v zadnjem času zaradi rdeče zvezde, ki se pojavlja v logotipu, postaja priljubljen predmet provokacij skrajnih levičarjev. Tudi pijani razgrajači, ki so neuspešno skušali zmotiti predstavitev knjige Slovenski razkol avtorja dr. Jožeta Možine, ki je potekala 17. decembra v ljubljanskem Konzorciju, so s seboj prinesli pivo omenjene blagovne znamke. A kot je tipično za levičarje, ti ne poznajo niti zgodovine svoje priljubljene blagovne znamke. Družba Heineken se namreč odločno distancira od komunizma in v 50. letih prejšnjega stoletja so s svojega logotipa umaknili rdečo zvezdo, ki so jo pričeli ponovno uporabljati šele leta 1991, po padcu Sovjetske zveze.

Foto: iStock

Tudi poslanec Miha Kordiš nas je ozmerjal z umazanimi svinjami
Malo po voščilu Štromajerja je na svojem Facebook profilu javnost z umazanimi svinjami ozmerjal tudi poslanec skrajne Levice Miha Kordiš, ki je zapisal: “Pop in Siol sta Mokra bandita, Jernej Štomajer pa sam doma. Edina umazana žival v ‘zgodbi’ je medijska mrhovina. Merry Christmas you filthy animal. And a happy new year! 😘” V njegovem primeru smo očitno umazane živali vsi tisti novinarji, ki smo obsodili zapis Jerneja Štromajerja, privoščil si nas je označiti kar za mrhovino. Podobno je odreagiral tudi Marko Crnkovič, ki meni, da bi se morali Štromajerju opravičiti kar novinarji Nova24TV: “Opravičite se vi njemu, ignoranti zateženi!”

Rok Krajnc

 • tomven

  Kdo pa je ta posrani in poscani pijanček? Prvič slišim zanj.

  • VERZIFIKATOR

   Dnevne ga ubijajo novice,
   se novinar v penziji tolaži,
   da še kdo nasede kakšni laži,
   kot ime je drugo neresnice.

   Ni nikamor več pisun povabljen,
   dnevne ga ubijajo novice,
   ni mu preboleti te krivice,
   da docela je od vseh pozabljen.

   Ko tolažbe ni, le sam se hvali,
   tolče ga, ubija duhamornost,
   s tem nazadnje vzbudil bi pozornost,
   da gre med umazane živali.

  • Joško

   On je en’ zapiti levuh.

 • dave

  Al božja roka….

 • DOMOVINSKA LIGA

  Iztrebki slovenskega naroda, od dreka tudi ne moreš kaj več pričakovat.

 • rubec

  Ne bo dolgo, ko se tudi Tof oglasi.

  • samotoje

   In bosta skupaj zagrulila tisto od sloumoušna: Bolj star bolj nor tralala…

  • Jefferson Vendski

   Kva, a Tof je še živ? Bemti, ko bo človeštvo izumrlo, bosta na Zemlji ostala samo še on pa Keith Richards…

 • centurion

  Uh, za tega sem slišal, da je tudi buzerant.
  Res, iz njegovih krogov.

  • maček ivan

   Kaj pol je rad na “kanalu”, a mu “olje” tudi menjajo???

  • SIMON ROZIC

   Karkoli že je, zame je dno od dna!

 • rubec

  Njegove prednike prekopat in strest pred džamijo. Pol naj se pa on z njimi dalje meni.

 • lokec

  Kar, saj ni državni seketar ampak pijanček, ki svojim nekdanjim kolegom vošči Novo leto.

 • Novakec1

  Bedaki, kaj ste naredil iz Slovenije. Sam padec meteorita nas reš.

  • WISKY 1000

   Samo SDS nas reši,da to svinjarijo počisti,UNIČEVALCE SLOVENIJE.

 • Jože Kramar

  KAJ JIM MOREŠ ČE SI KRETEN IN NE MOREŠ IZ KOMUNIZMA TO POMENI DA SI 50 LET ZA CIVILIZACIJO.

 • xtc

  Komunistični tepčki niti ne vedo kaj pomeni zvezda na Heinekenu-nima nič z komunizmom-ampak belo obrobljena pomeni svetlo pivo.
  Rdeča pa temno.

 • Aresnica

  Ho,ho, ho – rdeča golazen , ki dela (vede ali nevede) za SLOmafijskotajkunsko OMREŽJE se sama odkriva. – zapomnite se te plačane in neplačane ovčke.
  ______________
  Lep pozdrav

 • Steiermark

  Vsi ti levaški praznoglavi psihopati, so pač navajeni žlempati pir (ker imajo v hlačah mir), najbolj jim pa ugaja titov zvarek (njegova ščanca), če pa te zmanjka, potem je pač dober tudi Heineken, zaradi rdeče zvezde. Saj takšnim ni za zameriti, ko jim je titekov urin (amonijak), očitno dodobra načel možgane….

 • Van Der Waals

  Heineken… med dražjimi pivi. so si ga plačali z ukradenim denarjem!

 • marker

  Vedno bolj sem prepričan da levičarji zelo sovražijo svoj lastni narod. Po njihovih besedah so sami zelo odprti za dogovarjanje in sprejemajo različnost. Res je da sprejemajo z odprtimi rokami in hranijo priseljence, migrante in vedno zagovarjajo tudi deviantne skupine. Ko pa se gre za pravice avtohtonega domačega ljudstva, smo pa zanje samo umazane živali, ki jih je treba izkoriščati. V letih 1991-2008 smo bili v razvoju daleč pred državami višegrajske skupine, danes jih gledamo v hrbet. Vse po zaslugi napake nikoli neizvedene lustracije in ponovnega ustoličenja naslednikov komunistov pred 1991, ki ne pusti drugim na oblast. Potrebna bo še ena osamosvojitev, ki pa ne bo smela imeti teh napak.

 • Ivan Ivanovič

  Bolj kot kradejo, več masla kot imajo na glavi, bolj se bojijo tistih, ki jim kradejo in bolj jih sovražijo.

 • rubec

  Prva stvar, ki jo je vnuk v naročju zaznal, je vonj po vinjaku.

 • Viktorh

  Ta zahojenec, absolvent gobarjevih seminarjev, se šopiri ob vsaki priložnosti, ko misli, da bo pridobil na pozornosti.

  • dež

   Res je, a na žalost Nova24 temu primitivcu dela še dodatno reklamo. Večkrat bodo pisali o njemu, z večjim veseljem bo pljuval po vsem, kar ni orto levo proti komunistični revoluciji. Štromajer je državni sekretar in je prav, da se opozori na njegove žalitve, tale Brajer je pa nepomemben častilec rdeče zvezde, zato ne vem,. zakaj se z njim ukvarjajo.

   • Kapodistrias

    Se strinjam. Bolj bi zaleglo, da ga nekdo krepko mahne po gobcu. Samo takšno komunikacijo ti narodovi izmečki razumejo.

 • šmentanamuha

  Zdaj čakamo še na voščilo Domna Saviča.

 • Gren

  LEVE UMAZANE PACKE POKAKCANE !

 • WISKY 1000

  Barabi penzijo vzet

 • Artur

  Vse več korajže dobivajo zdaj se bo usulo tudi od drugih SD levajzlov možno tudi od skakalcev v prazne bazene ali pa celo od kahlota do novega leta je še par dni, dovolj časa da se združno do po tovarišijsko na tako podel žaljiv način znesejo nad Slovenci. In kaj bo potem, kašna bo reakcija? Nikakršna niti lasu jim ne bo nobeden skrivil zaradi tega, ker je butast strahopetni butalski hrbet skrivljen, biča vajen in željan. “Več sreče in korajže v naslednjem življenju”.

 • šmentanamuha

  Kučan je izvrsten Pahorjev govor ob dnevu osamosvojitve imenoval pravljica in ga razvrednotil, ,kar je bil signal levemu krdelu, naj gredo v napad in to je zdaj posledica… M e zanima, če se bo na levem krilu našel kdo od tako imenovanih intelektualcev in si upal komentirati te direktne pozive k nestrpnosti, smešenju in žaljenju kristjanov. Bolj kot na te poniglave poskuse žalitve pa moramo biti pozorni na Kučana in njegov komentar. Stari gad se mi je naravnost zagravžal.

  • baubau

   saj to drži,a bolj me bo zaskrbelo,će bo vsa ta falanga začela katoličane hvaliti-to bo res dokončen poraz.

 • Unikatna

  Umsko prizadeti in je brezveze o njih sploh kaj objaviti!

  Napišite, hvala enako!

 • est

  Ne vem kako lahko zadrti komunjari pijejo pivo svojega razrednega sovražnika.

 • pajot

  brajer misli,da je frajer.
  Je pa samo en navaden primitivec,ki v vsem svojem življenju ni prišel dlje od ljubljanske tržnice.
  Kot vestičkar je poročal o cenah solate.

 • Jožefa Benko

  ja,izreden človek je ta praznoglavi sivi panter, posledice “študija” na fdv so očitne, pravi brajduč muko

 • Vince Blake

  S tem Cirilom sem tudi jaz imel nekaj “prijateljskih ” debat na twitterju in lahko potrdim, da tip nima pošlihtanih vseh kolesc v glavi. Če bi Štromajerju še nekako za silo lahko oprostili mladostniško uporništvo in bolestno željo po vzbujanju pozornosti, je za tega starega kozla dovolj žalostno, da ga pri teh letih še ni srečala pamet. In ga očitno tudi nikoli ne bo. Eni ostanejo bumbarji vse življenje.

 • SilverWolf

  Upam da na vaše vseslovensko srečanje levičarskih skrajnežev na Dražgožah en mali meteroid vseka v letu 2020! Toliko za vaše voščilo iz moje strani!

 • Piš

  Ti modeli lahko pišejo sedem dni skupaj, mene ne morejo ne užalit ne prizadet, pa lahko imajo osem doktoratov, jim ne pomaga.
  Jasno pa pokažejo kakšno je njih stanje duha

  #intelektualcimyass

  • pupa

   Če se primerja razsodnost Alojza Kovšce in tega upokojenega pisunčka lahko ta pisunček vpraša AK, če rabi nekoga, da bi mu čevlje glancal. Glede na kriterije razsodnosti bi pisunček odpadel kot knof.

 • Joško

  Da ne more nobeden po rdečem gobcu počit?

 • Amerikanc

  Ciril Brajdić, sramota za Slovenijo. Celo življenje smo te živeli, da si ob pijančevanju na Rtv prilezel do penzije s katero si lahko kupuješ kapitalističen pir. In sedaj, ko ti je stopil v glavo, si se moral zameriti večini pametnih Slovencev. Tepček in to pri teh letih. Le kaj si o tebi mislijo sosedje in razgledani ljudje.

 • Jorge Jimenez

  Kaj čemo vsak se hvali z tistim kar je,saj živali v hlevu so vedno bile tako je pri njih doma SMRDI,

 • Nata

  Oooooo, še se bodo oglašali !! Da priskočijo na pomoč ta pravemu !!
  Ampak, res so prvoklasne barabe !!

 • SIMON ROZIC

  Zdaj veste, kaj smo ljudje prestajali pod umazanimi komunističnimi “škornji”,
  kako smo trpeli pod komunističnimi indoktrinacijami od vrtca in šole naprej,
  kako smo bili ves čas zatirani in zasmehovani…
  Tolaži me, da naša vera obstaja tisočletje in več, vaš umazan, gnil komunizem
  pa je crknil v nekaj desetletjih! In, prav je tako! Pocrkajte še vi, nosilci zla!

  Čestitam današnjemu koncertu s prenosom na TVSL1. Lepo, prelepo!

 • Hanzi

  Jaz izjav ortodoksnih levičarjev nočem več brat in komentirat. Prosim uredništvo Nove34, da spremeni politiko. Vsi, ki komentiramo na portalu, smo proti rdeči bandi.Začnite objavljati program opozicije in ne več rumenega tiska.Koga zanima mnenje Brajdića, Kurbića in Šrtomajerevića?

 • Nataša

  Kompleksi udarjajo vse bolj na dan. Hudič je, ko človek pogleda svoje življenje nazaj in ni nobenih rezultatov razen parazitstva na čistih živalih, ki zaradi njih postanejo umazane.

 • Andrej

  Dokler bomo samo cvilili in jamrali na spletnih straneh ne bo učinka ! Preveč je komuljubcev , ki nikakor ne
  morejo iz rdečih riti prevarantov in špekulantov ! Nekateri smo se sicer trudili , vendar smo ostali sami s seboj ! Rdečim lizunom ustreza kaos in mitingi ozaljšaneimi z lažmi in prevarami ! Postajamo ENA IN EDINA velika miz/a/erska delavnica , ki se podaja v stečaj z lažmi in prodanimi nevestami !

 • slosin

  bom po srbijansko ….đubre…

 • PLavi-mil

  Se mi zdi, da v naročju drži malo svinjico.

 • Natjer

  To je pokvarjena drhal v zadnjih zdihljajih. Naj jim bo lahka zemljica

 • Black_hawk

  Ciril bi napadel ZDA skupaj z rusijo Indijo in Iranom. Zaenkrat mu še ni uspelo.

 • črnaovca

  Toliko jeze in govoričenja, so si pač voščili kakor so si, so pač egoisti ali se morda kdo jezi ker se ne vidi zraven

 • dk

  Če se navežem na odgovor Alojza Kovšca debilnemu Štromajerju, potem zamerim tudi senilnemu Ciril Brajerju, da preko facebooka pošilja čestitke samo ožjim članom svoje družine. Ob tem se počutim zelo zapostavljenega in ignoriranega. To ni lepo od vas tov.Brajer

 • AlternativaZaSlovenijo

  A si zaslužijo pozornosti? Ne, zakaj se potem nova24 sploh ukvarja z njimi.

 • Peter

  Tudi navdušeni levičarski komik, nadomestek dvornega norčka TOFa, Žonas J, je nekaj čivkal o kuzlah, ki lajajo in karavanah, ki gredo dalje.
  Karavana je v bistvu skupek individualistov, ki so se združili, da dosežejo cilj. Ko do njega pridejo, karavana razpade.

 • mona lisa

  Te politike in prvorazredne nagnat na goli otok.

 • Minovak

  Tole nekako paše zraven:

  Socializem je protinaraven sistem, ki nikdar ni deloval, nikjer ne deluje
  in ob soočenju z realnostjo tudi ne more delovati.
  Winston Churchill je dejal, da bi lahko deloval le na dveh mestih,
  v nebesih, kjer ga ne potrebujejo in v peklu, kjer ga že imajo.

 • Dizzy Spellbound

  Počasi, a vztrajnost narave dela neustavljivo. Noben ne bo večni, le potomci bodo ostali…..

 • Joško

  Od bivšega družbenopolitičnega delavca tudi ni kaj drugega pričakovati.

  • JANEZ GUS

   Pazite,take so te rdeče kurbe vse.

 • hribovc

  kdor prvi sreča cirila brajerja, naj ga polije z ledenomrzlo vodo, da se udbognida blentava mal’ ohladi…

 • Renato Reno

  Hahaha, kako poceni in nizkotno želi ta stari možakar opozoriti nase in požeti hipec pozornosti, ki je z intelektualnim delom nikoli ni zmogel pridobiti. Glede na fotografije, mladi mamici otroka, ki ga ta osebek drži v naročju, svetujem, da mu tega ne dovoli, ker se mi dozdeva, da je že leta odet v eno in isto sivo zeleno capo, ki daje občutek umazane živali, katero lastnik zavestno zanemari! Žival se sama nikoli ne zanemari, nasprotno z navideznim umazanjem se neguje kot ji narekuje narava. Seveda pa to osebki, ki nimajo povezave z naravo nikakor ne poznajo in ne zmorejo razumeti, raje smetijo družbena omrežja s svojimi neintelektualnimi izjavami.

 • UNI65

  In vsi ti loleki dobivajo plačo iz proračuna, potem pa serjejo po ljudeh ,upam da takšni loleki ostanejo na naslednjih volitvah na političnem smetišću

 • mladen filak

  Nemogoče da so levičarji nestrpni do drugih.To je čista laž.Nestrpni in manj razgledani-inteligentni so samo volilci SDS in njihov vodja JJ.Če ni slučajno vse provokacija JJ.
  Šalo na stran .Ja levičarji so in so bili VEDNO nestrpni do drugače mislečih od leta 1941 naprej..O razgledanosti in sovražnem govoru teh karikatur si pa naj vsak sam presodi.

 • KAPIBARA

  Za mene ni toliko žaljiva, kot od leftarda..- tisto- tistvi stvor je voščil za Božič..
  Ta pa Novo Leto, v kar spadajo tudi njemu najdražji+ bližnji+ isto misleči.. Pa naj z njimi poravna račune, glede zmerjanja..

 • Kapodistrias

  Štromajer, Kordiš in Brajer so še en dokaz, da so ti umobolni stvori iz iste štale. Ne se čuditi, to je pač najvišji domet njihove zblojene ideologije in biser njihove lumpenproletarske kulture.

 • MEFISTO MODRI

  Izposojeni komentar s tviterja:

  “Komunisti se sam še med sabo ženijo, pol se pa sprašujemo od kod tolk debilov.”

 • Ros

  Pivovarno Heineken so nacionalizirali in takrat je dobila rdečo zvezdo. Tako, da obstaja povezava.
  A zgodovina Nizozemske je pravzaprav nasprotna od naše. Nad Nizozensko so se nacisti spravili načrtno, ker so poskušali zaščititi Jude v državi. Zato so jih načrtno stradali in zato imajo še danes 2x višjo pojavnost sladkorne bolezni. Še danes imajo otroci iz tega razloga več težav s sladkorno boleznijo.
  V Sloveniji pa je bila večina prebivalstva proti Judom, ki jih je bilo relativno malo. Najbolj proti Judom pa so še vendo prav levica in komunisti. Prav nič drugačni niso od Hitlerja. In to je resnica. Jaz sem na lastni koži videl in občutil antisemitizem komunistov v Sloveniji (ki so v resnici satanisti, proti bogu, zato so proti Judom in Kristjanom (in Islamu)). V Sloveniji je (bilo) stanje pravzaprav slabše kot v južnih deželah, celo slabše kot v številnih arabskih državah. Ko se tako radi hvalimo, da smo boljši od Islamskih držav. Pa je realnost drugačna. Zato se Judje v Sloveniji skrivajo. Judovske skupnosti skoraj da ni. Stanje judovske skupnosti pa je slabše kot v Nemčiji, kjer se kljub zgodovinskim zameram, Judje vračajo. Iz Slovenije pa bi se izseljevali, če bi jih bilo več kot za vzorec. Ker skoraj da nihče ne ve, da so Judje, imajo mir. Pa še to žal ni res. Stanje je res katastrofa, enako kot Hitlerjeva Nemčija. Ja, to je Kučanova ali Šarčeva Slovenija. Pravzaprav je to sinonim. Meni je čudno, da ni Šarca sram. Verjetno je zelo dobro plačan.
  Ironjia levice in komunizma je, da se predstavljajo kot strpni, nadnarostni, za enakopravnost in enakovrdnost. Pa preganjajo Jude, Kristjane, vernike, pravico in dobroto. Kje je tu kakšna strpnost in enakopravnost. Pravzaprav so navadni šovinisti in nacionalisti. Njihovi prijatelji so tako le komunisti in bivše ali trenutne komunistične države. Slovenija žal nima prave sodobne levice. Ampak ima preoblečene naciste s komunistično ideologijo. Norce na kvadrat, ki pobirajo dobičke in davke od dela sposobnih garačev. Ki jim v zameno zadrogirajo otroke in jih 20 let šolanja nadlegujejo s komunistično propagando in preganjajo, če hodijo v cerkev. Zmerjajo in ponižujejo. Vse v imenu “človekovih pravic”, češ, ker so izbrali hudiča, lahko počnejo vse zločine, ki si jih zamislijo nekaznovano. Ker imajo zveze v pravosodju in policiji to resnično počnejo; nekaznovano. Res je, da sebi in svoji okolici uničijo prihodnost in življenja. A, ker jih prej niste kaznovali, moramo sedaj vsi živeti s temi bremeni in plačevati njihove nadzakonsko privilegirane zločine proti človeštvu.
  Stanje v Sloveniji je še vedno obsojanja vredno. Pravzaprav je enako kot v 80ih in 90 letih, če ne slabše. Komunisti so si z “demokratizacijo” le “legalizirali” nakradeno, s korpucijo, kriminalom in izsiljevanjem, pridobljeno premoženje. To je ponovno, le, resnica.

 • Milan Onič

  ČE SMO MI ŽIVALI, PO TEM NAM JE PAČ ČESTITAL DREK, KI SMO GA MI POSRALI! TOREJ ČESTITKE DREKU NAZAJ!