fbpx

Nosi Pirc Musarjeva nesramno drago uro Rolex, vredno kar 30 tisočakov?!

Ali Nataša Pirc Musar nosi uro ROLEX Lady v vrednosti 30 tisočakov?! (Foto: STA, Rolex)

Nataša Pirc Musar bi bila rada ljudska predsednica, oblači in kiti pa se kot Elizabeta II. Kdo ji bo sploh še kaj verjel? Spomnimo, da se je sprenevedala že glede spornega poslovnega imperija svojega moža. Nazadnje pa smo opazili njeno uro, za katero poznavalci trdijo, da je vredna okoli 30 tisočakov.

Pozoren bralec nas je opomnil, da naj bi “prvoobhajanka” “murgelskega botra” Nataša Pirc Musar nosila pregrešno drago uro ROLEX Lady v vrednosti 28.950 evrov, ki je izgotovljena kar iz belega zlata in diamantov. Seveda bi šlo lahko tudi za ponaredek, zato smo se za pojasnila že obrnili na lastnico.

Toda če informacija drži, potem je nakup in nošenje takšnega, pregrešno dragega artikla, lahko moralno sporno. Gre namreč za osebo, ki se udinja kot “ljudska” in želi biti predstavnica vseh državljank in državljanov. Kako bo v to prepričala preprostega toplarniškega delavca iz ljubljanskih Fužin ali mamo samohranilko, ki za preživetje varčuje že pri kruhu, nam ni doumljivo.

Nataša Pirc Musar naj bi nosila pregrešno drago uro ROLEX Lady. (Foto: Rolex, posnetek zaslona)

Bo premogla kanček sočutja do vseh teh siromakov?! Vse bolj spominja na pripadnico kaste, kamor štejemo tudi elektrooligarha Roberta Goloba, ki je dejal, da “ne ve, kaj bi njemu nižji davki koristili”. Tukaj. Verjetno jo ravno zato podpira v drugem krogu volitev. Oba sta podobno odtujena od malega človeka in se “štekata” …, v tem je njuna kemija …

Nataša Pirc Musar ob Štefki in Milanu Kučanu s torbico Dior, ki stane več kot 5 tisoč evrov. (Foto: Instagram)

Spomnimo, da je nošenje pregrešno dragih artiklov za Pirc Musarjevo nekaj povsem vsakdanjega. Poročali smo že o njeni torbici znamke Dior v vrednosti več kot pet tisočakov. Bi ustoličili še eno “princesko” iz kaste “levih privatizerjev” in tranzicijskih tajkunov?! Bi bilo higienično?

Domen Mezeg