Nov škandal slovenskih sodišč: Novinarki Mojci Vočko, ki je razkrivala korupcijo v slovenski politiki, želijo soditi za zaprtimi vrati, zaslišali jo bodo v majhni stavbi zunaj sodišča!

Mojca Vočko je morda najbolj znan primer medijskega umora v Sloveniji. (Foto: Nova24TV)

Zgodba nekdaj uspešne novinarke Televizije Slovenija, Mojce Vočko, spet buri duhove. Njena zgodba je bila na Nova24TV najprej februarja predstavljena v oddaji Drugorazredni, v epizodi z naslovom Medijski umori, ko je bilo javnosti prvič razkrito, kako so se je vplivni ljudje iz ozadja lotili v zasebnem življenju, ker je razkrila nekatere izjemno odmevne afere, kot sta tisti s korupcijo v Unicefu Slovenija in o poslih z drogo Katarine Kresal, in je pritegnila tudi pozornost protikorupcijske komisije, ki jo je takrat vodil Goran Klemenčič. Padale so kazenske ovadbe zoper vodilne v Unicefu Slovenija zaradi korupcije, direktorica Maja Vojnović se je morala posloviti. Ukvarjala se je tudi s koruptivno izdanimi, potvorjenimi in zlaganimi psihiatričnimi izvedeniškimi mnenji. Leta 1998 je naredila 40-minutni dokumentarni film z naslovom Kalvarija Hrastovec, s katerim je dokazala zločine v Zavodu za duševno bolne Hrastovec. S tem je naredila usodno napako, saj je dregnila predaleč. Primer Mojce Vočko nazorno kaže, kako učinkovito v Sloveniji deluje t. i. globoka država.

Naj spomnimo. Aprila 2011 je Mojca Vočko, takrat še zaposlena na nacionalki, pripravila desetminutni TV-prispevek o trpinčenju in pohabljanju mestnih golobov, kar so njeni nasprotniki izkoristili in ji podtaknili umazano medijsko zgodbo, češ da je doma gojila golobe. Vdrli so v njeno stanovanje, v katerem že dolgo ni več živela, in poslikali razdejanje, ki ga je nekdo povzročil tako, da je golobe spustil v stanovanje. V tem kazenskem postopku je bil nato tudi izrečen sklep, da je neprištevna. O tem smo aprila poročali na spletnem portalu Nova24TV, a se v slabih treh mesecih zgodba zanjo ni obrnila na bolje. Namreč, do danes sodišče ni rešilo niti enega pravnega akta z dne 23. 4. 2018 niti se na nobenega pravno sploh odzvalo ni.

Sodišče izdalo “fiktivni datum naroka” in ga nato ponovno preložilo?
Zahteva za takojšnjo razveljavitev nezakonitega sodnega sklepa o nezakoniti (prisilni) dodelitvi zagovornika po uradni dolžnosti, zahteva za izločitev (inkvizicijske) sodnice Nine Kodre Balantič in predsednice sodišča, zahteva za javno zaslišanje na sodišču, zahteva za narok v prostorih sodišča ne v (mišjih) prostorih zunaj sodišča na Miklošičevi cesti v Ljubljani itd. – so vse obtičale v predalu.

Zgodba nekdanje novinarke Televizije Slovenija je bila prvič predstavljena v februarski oddaji Drugorazredni. (Foto: Nova24TV)

Sodišče je Vočkovi zdaj poslalo obvestilo o preložitvi naroka, ne pa sodnega vabila na narok in sodnega vabila na zaslišanje (le-to je obvezno za zaslišanje obdolženca ali priče), kar je skrajno nenavadno, hkrati pa v tem sodnem obvestilu sodišče sporoča, da narok, razpisan za 21. 5. 2018, prelaga zaradi neštetih razlogov, pri čemer ji sodnega vabila za ta omenjeni majski narok sploh ni poslalo, kar je še dodatno nenavadno. Ob tem se upravičeno sprašujemo, ali je ta omemba (očitno fiktivno) razpisanega naroka maja v resnici le manipulativna floskula, da ji je sodišče zdaj lahko poslalo zgolj obvestilo, ki (obveznega) pravnega pouka sploh nima?

Mojca Vočko trdi, da nikoli ni dobila vabila na prestavljeni narok. Kako je to mogoče? (Foto: Nova24TV)

Sodni proces za zaprtimi vrati – Vočkova trdi, da na takšno zaslišanje ne bo več šla
Zanimivo je tudi, da je sodišče narok z zaslišanjem Mojce Vočko spet razpisalo zunaj sodišča, torej na Miklošičevi ulici, kjer so miniaturni prostori, ki ne dopuščajo navzočnosti javnosti, s čimer je – kljub njeni utemeljeni, argumentirani pisni zahtevi po zakonitem javnem zaslišanju v sodni dvorani aprila – že vnaprej poteptalo to zahtevo in očitno spet namerava Vočkovo zaslišati nezakonito, brez prisotnosti javnosti. Kazenski oddelek Okrajnega sodišča v Ljubljani torej na vsak način hoče izsiliti novinarkino zaslišanje za zaprtimi štirimi stenami v izolirani družbi državnega tožilca in odvetnika. Vočkova je za Nova24TV že potrdila, da na takšno zaslišanje niti slučajno ne misli priti.

In kaj pravzaprav zahteva Mojca Vočko, ki ves čas trdi, da so ji bile v montiranem sodnem procesu poteptane osnovne človekove pravice? Kot je zapisala že v aprilski zahtevi, ki jo je naslovila na sodišče, želi javno zaslišanje v sodni dvorani na sodišču, pri čemer bi bila navzoča javnost, zaslišanje pa bi se lahko zvočno snemalo, torej bi smeli obravnavo spremljati in posneti tudi mediji.

“To je moj temeljni pogoj, da se zaslišanja udeležim. Marsikdo bi med drugim ostrmel ob vsem, kar bi jaz osebno povedala na tem zaslišanju – tudi ob deliktu, da so tej isti Mojci z udbovskimi mehanizmi januarja 2014 v montiranem kazenskem sodnem procesu ekspresno, brez vsakršne materialne in pravne podlage, povsem nezakonito pribili (izmišljeno) absolutno neprištevnost, neprisebnost in sposobnost storitve najhujših kaznivih dejanj zoper življenje, telo, spolno nedotakljivost,” je za našo televizijo izjavila Vočkova.

Novinarka spoznana za neprištevno na podlagi nelegalnih psiholoških testov izpred 2. svetovne vojne
Naj spomnimo. Psihiatrinja prof. dr. Marga Kocmur in psiholog dr. Janez Mlakar sta za Vočkovo sprejela povsem nesprejemljiv zaključek v smislu, da naj bi bile pri njej podane patološke oziroma shizofrenske motnje, in stališče, da bi se morala redno ambulantno zdraviti na prostosti. Torej za ta čas, ko je kot novinarka Televizije Slovenija naredila in objavila (Tednik, Odmevi, Dnevnik) učinkovita in odmevna preiskovalno-novinarska dela ter med drugim novinarsko dokazala korupcijo v Unicefu Slovenija.

Mojca Vočko je v pritožbi dejala, “da je morala pri Janezu Mlakarju, upokojenem kliničnem psihologu iz partijskega režima, reševati nedovoljene in nezakonite psihološke teste MMPI-201, ki so nezakonita predpotopna različica ameriških MMPI-testov iz leta 1942 (zadnja različica leta 1986), nihče v Sloveniji pa je ne bi smel uporabljati, saj to sploh niso legalni psihološki testi ali kliničnopsihološki instrumenti, kaj šele licencirani. To je med drugim kaznivo dejanje, ki ga je sodnica Nina Kodra Balantič dovolila, prikrivala in ignorirala”.

Koordinirano medijsko obračunavanje z Mojco Vočko. Nihče od novinarjev zgodbe nikoli ni raziskoval. (Foto: Nova24TV)

Drugi psihiatri niso ugotovili nikakršnih znakov duševnih bolezni
“Dvomi v strokovnost postopanja izvedencev dr. Mlakarja in dr. Kocmurjeve obstajajo iz razloga, ker obstojijo tudi druga mnenja sodnih izvedencev iz istega časovnega obdobja, iz katerih izhaja, da ustavna pritožnica ne izkazuje nikakršnih znakov duševne subnormalnosti niti duševne bolezni (mnenje primarija Dušana Žagarja, dr.med.) in da pri ustavni pritožnici ni zaznati duševnih bolezni, da gre za intelektualno dobro opremljeno osebo in da pri njej ni zaznati hetero- ali avtoagresivnih tendenc (mnenje Marije Močnik Bučar, dr. med. spec. psihiatrije),” je v izredni ustavni pritožbi že leta 2015 napisal Zoran Korenčan.

Obupana Mojca Vočko spet prosi medije za pomoč, da prisluhnejo njeni zgodbi in ji pomagajo dobiti obračun z globoko državo, v katerem se zdi že vnaprej obsojena na poraz. Po njenih besedah je njen sodni postopek namreč čisti sodni kriminal. “In čudovit primer udbovskih ​(krivo)sodnih ​​zločinskih početij v navezi z zločinskimi psiho sodnimi izvedenci​ (ki bi jim licence bilo treba odvzeti), ki so zlata roka slovenske sodne korupcije … Gre za manevre, ko je lahko tudi Einstein ​(kvazi) ​sodno izvedensko in nato sodno ekspresno razglašen za nevarnega, neprištevnega imbecila – kar je ključna pravna podlaga, da (mu) lahko sodišče pribije varnostni ukrep …, s čimer ga pred javnostjo pogubno ožigosa​(jo)​, stigmatizira​(jo)​, ​uničujoče ​diskreditira​(jo), čeprav je v resn​i​ci dušev​n​o zdrav, seveda,” še pravi naša sogovornica.

Svojo plat zgodbe nekdanja novinarka Televizije Slovenija zdaj podkrepljeno z dokazi objavlja na svojem blogu. (Foto: Nova24TV)

Kako medijski umor izgleda v primeru Mojce Vočko, je naravnost strašljivo. Točno tri mesece po izdaji sodnega sklepa Okrajnega sodišča v Ljubljani, 8. 9. 2015, in točno na dan prvega naroka, razpisanega v njeni prvi odškodninski tožbi zoper Delo & co. 10. 12. 2015, sta objavila Delo in Slovenske novice nov diskreditacijski prispevek, pri čemer velja poudariti, da nihče z Dela in nihče s Slovenskih novic ni bil na famoznem zadnjem naroku montiranega kazenskega procesa niti na predhodnih narokih, ko je sodišče izdalo bržkone nezakonit sodni sklep o varnostnem ukrepu. Z drugimi besedami, njene zgodbe ni raziskoval nihče. Raziskovala pa je Mojca Vočko – in bila zato kaznovana, za vse življenje …

T. F.

 • Janko Gedlicka

  Dr. Milko Novič, Mojca Vočko, pijani lovec kot morilec Krambergerja… Nič se ni spremenilo v sodstvu po osamosvojitvi, kakor tudi ne v bančništvu zdravstvu, državnih podjetjih itd. Volitve gor ali dol, vlada udbomafija.

  • Jovo Jamnica

   Veš mogoče, kje je moč brati Dosje Mojce Vočko??

   Svojo plat zgodbe nekdanja novinarka Televizije Slovenija zdaj podkrepljeno z dokazi objavlja na svojem blogu. (Foto: Nova24TV)
   (kontakt: telefon 030 303 436)

   http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:g3wfP2GuyZ8J:oglasi.svet24.si/oglas/delo/ostalo/pisanje-lektoriranje-tipkanje-tovrstno-delo-iscem-/18.VBKT5+&cd=4&hl=sl&ct=clnk&gl=si&client=firefox-b-ab

   Apropos:

   Jovo Jamnica…. 5 mesecev nazaj

   Madonca. Na spletu je moč brati sodbo, ki jo je Vočkova izgubila proti novinaru Aleksandru Brudaru. Dajte ga povprašat o zadevi, NOVA, pa Gašpera Blažiča iz sorodne Demokracije…. Ta članek je enostranski in opredelit se je nehvaležno.

  • rrrrr

   Janko, več kot odlično!

   Dodajam še naslednje eksekucije udbomafijskih sodnih krokarjev:

   internetnega pedofila” A. Magajno – brez dokazov, ,,morilko lastne hčerke” D. Jalševec – brez dokazov, ,,roparja lastnega 35 let starega traktorja” F. Kanglerja – brez dokazov, ,,morilca onemoglih starčkov” dr. I. Radana – brez dokazov, ,,eksekutorja nedolžnega ” (s!)lovenca – izdajalca -pilota v helikopterju JLA – brez dokazov, ,,opravljivca fašista-komunista Pierazzija” Boštjana M. Turka – brez dokazov.

   A Balkanski bojevniki in njihovi tranzicijski botri mirno in na prostosti pijejo vsako dopoldne svoj zasluženi kapučin na Tromostovju, med tem ko trgovina z mamili na debelo cveti in se razvija – z vsemi dokazi!
   Pa kljub temu,če bo Bavconova sodna drhal gospe Mojci sodili tajno v kaki šupi in stran od javnosti, jo bo še poceni odnesla. Pred sedemdestimi leti jo ne bi….

   • Janko Gedlicka

    Hvala za pohvalo in bogato dopolnitev.

   • Janko Gedlicka

    Skozi vaše pisanje na tem portalu je bilo opaziti, da gdaj pa gdaj obiščete dr. Noviča. Ali mu je mogoče pisati kakšno vspodbudno besedo.
    Rekel bi, da se sedaj prebija skozi čas v zaporu ob zlasti zanj dolgotrajnem čakanju na odločitev VS o zahtevi za varstvo zakonitosti. Zelo se bojim, da si vrhovniki ne bodo upali razveljaviti “pravične” sodbe, saj bi tako razgrnili zavese, ki ščitijo globoko državo pred pogledi ljudstva v imenu katerega “sodijo”. Kako bo zdržal, saj ni gotovosti, da bo ustavno sodišče zmoglo pokončnost pred odredbodajalci “prave vsebine” sodb. Dva pokončna sodnika sta premalo. No tu je še ESPČ. Pa sporočite mu pozdrave dobronamernega znanca. Imel sem priliko z njim prijateljsko govoriti v Žalcu na slovesni prireditvi SDS, ko je bil v tem času izpuščen iz pripora pred koncem prvostopnega sojenja. Imel sem ga malo pod kapo in sem z veseljem v družbi tudi z njim veselo prepeval v upanju, da bo oproščen.

    • rrrrr

     Spoštovani Janko G.
     Oproščam se za zamudo in hkrati pozdravljam vašo dobronamernost, razumevanje in izraženo skrb za nedolžnega zapornika dr. Noviča. Kot že veste, pripadam majhni skupini javnosti, ki si prizadeva, da o tem sodnem umorom nedolžnega vsaj neformalno in z omejenimi sredstvi seznanja širši krog ljudi – vse to, o čemer MORAJO prevladujoči mediji molčati. Hkrati pa bodriti dr. Noviča, da ni sam in prepuščen rabljem globoke države, temveč da ga podpiramo v njegovem neenakem boju za razkritje prave resnice in njegove nedolžnosti. Sicer pa sem občasno z njim le preko pošte in tel. stikov, obiskov razen svojcem sodnijska udba ne dovoli.
     Pišete mu lahko ( predlagam razglednice, saj bi se z odpiranjem pisem in šnofanjem po njih ter poročanjem svojim komisarjem, ječarji preveč zamudili), na naslov:

     ZPKZ Dob, Ministrstvo za pravosodje, dr. Milko Novič, Šentrupert 14, 8232 Šentrupert.
     Vsake spodbude bo zelo vesel, njegovi mučitelji pa hkrati vse bolj zaskrbljeni.
     Lepo, da sta se srečala v Žalcu. Želim si, da se kdaj tudi mi trije srečamo na njegovem Krasu.

 • Jovo Jamnica

  Obupana Mojca Vočko spet prosi medije za pomoč,…????

  —————-

  G. Blažič, Demokracija: Zlorabe sodstva kradejo davkoplačevalcem denar in čas!

  Avtor: Casnik – 9. septembra 2015

  A jutri se bo že v dopoldanskih urah v sodni zgradbi začel še en
  dogodek. Avtor teh vrstic bo namreč stopil pred sodnike kot osumljenec
  utemeljenega suma kaznivega dejanja žaljive obdolžitve (160. člen
  kazenskega zakonika). Konec januarja 2012 sem namreč na spletni strani
  Demokracije, ki jo pravkar berete, objavil dokaj postranski komentar k
  člankom iz Slovenskih novic o gospodični, ki je najela celo več
  stanovanj in vanj naselila golobe. Posledice so bile seveda
  katastrofalne. Toda pozor – najemnica stanovanj je začela s pomočjo
  policije in sodišč uveljavljati svojo voljo in je lastnico stanovanja
  celo kazensko ovadila, kar se mi je zdelo totalno deplasirano početje.
  In sem se vprašal, ali je ljubezen do živali res nad pravno državo.
  Oseba, ki je najela stanovanje za golobe, me je po dveh letih kazensko
  ovadila in vložila še civilno tožbo.

  Upam, da razumete, da imena te osebe, ki me je spravila na zatožno
  klop, ne bom javno napisal, ker bi to lahko postalo predmet nove
  kazenske ovadbe proti meni. Obstaja namreč utemeljen razlog, da ji
  sodišče ugodi in avtorja teh vrstic spozna za krivega.

  • Tone

   Članek v Demokraciji se še nadaljuje in meče na primer še drugačno luč:

   Prav tu pa se zgodba šele začne. Moj vir me je namreč obvestil, da naj bi moja tožnica menda vložila okoli 70 postopkov (!), torej kazenskih ovadb in tožb. Pri vseh naj bi bila tudi oproščena sodnih taks in drugih stroškov. Kaj to pomeni? Prvič to, da se tožnica lahko zanese na to, da brez večjih težav vlaga vedno nove in nove ovadbe proti ljudem, ki bi jo lahko le posredno kritizirali, medtem ko ji sodišče tega sploh ne zavrne. ..…”

   • Jovo Jamnica

    Vem. Sem bral do konca in tukaj tudi objavil link do članka, ampak so mi na Nova ta link banali. Zato sem ponovno objavil brez linka.

 • Miro

  za vas je ta psihopatka normalna, ker ste enako normalni, kot je ona…Ženska je za v ustanovo,

  • Soave

   Več veš od psihiatra ? Kaj pa si po poklicu ?Strgan doktor?

  • Steiermark

   Za v posebno ustanovo, zaprtega tipa, ste vi, rdeča potuhnjena pedofilsko roparska svojat. Ker vas je pa preveč, pač poskrbite, da se pozapre in se jim odvzamejo človekove pravice tistim, ki si upajo uperiti prst v vas – golazen!

 • Miha

  Vi bi še Trobca zagovarjali in vmes umešali še globoko državo. Kar vzemite domov to zmešanko, samo potem se ne pritožujte ko vam bo odrla domačo mačko.

  • Soave

   Zakaj pa odrla ?
   Kolikor se jaz spominjam, je pomagala golobom, ki so jih na zelo nehuman način nekateri lovili.

   Ostalo so pa dobro napihnili mediji in nekateri ” pričevalci ” . Za trenutek slave na Tv ekranu.

  • Steiermark

   Upajmo, da se še ni nalezla vaše “kulture klanja” poštenih ljudi, kot ste to počeli vi sami ali pa vaši očetje, s poštenimi Slovenci in njihovimi otroki, ko ste jih žive odirali – dajali iz kože ter jim solili rane

   ! Kaj tako zverinsko psihopatskega lahko pride na pamet samo rdečim podganam in islamcem – huičevim potomcem! Sicer pa, vaše “obdobje” se izteka, kmalu bo na zemlji zavladal red in mir ter Božji blagoslov, vas pa bo odnesla kakšna ujma ali pa kar musliji!

  • Capi

   Ko je še delal na RTV je bilo vse vredu, potem pa kar čez noč ni več vredu? Aja, je napisala oziroma izvedela malo preveč…….
   Ja, tvoje sorte prasci in prasice so zmožne vsega, tudi uničenja življenja novinarki, ki je zavrtala malo pregloboko

 • bednick

  Od kod do kod se razprostira Slovenija?

  ……………………od vučka do vočke……………………….

  To je to.

  • Soave

   Bedna pripomba.

   • bednick

    Tud jaz imam kakšen slab dan.
    Res je bedna.
    Ampak ne bom brisal, kar je blo je blo.

    • Soave

     Drži. Nič hudega. Saj vemo. Vsak zase, kaj ga sračkamo.

 • janko

  Komunisti ŠE vedno ubijajo – lastne ljudi! Kanibali!
  Volivci – koga bomo obkrožili na naslednjih volitvah?? In pa, POJDIMO VSI NA VOLITVE!!

 • Franc Šink

  Čudne so poti komunizma.

 • PIA PlA

  Za PRAVICO ni pomembno, ali je nekdo duševno zdrav ali morda veren, pomembno je, da je vsak upravičen do poštenega in javnega sojenja. Vse ostalo je merjenje moči in pristranskost sodišč.

  Če človeka spravijo na sodišče, nima v Sloveniji nobene pravice več, čeprav se hvalimo, da je pri nas obsojenim zapornikom omogočeno prosto sprehajanje na prostosti. Je obtoženec manj vreden od obsojenca in ima manj pravic?

  • Steiermark

   Odvisno od tega, če si “njihov” ali ne!

 • Franc Šink

  Resnici na ljubo. Gospa ne izgleda preveč zdravo.Ali je to posledica gonje proti njej ?

  • Steiermark

   Saj je vseeno, če jo ti vidiš bolj ali manj “zdravo”! Vsi vemo, za kaj gre , tudi pri tej zadevi in kako udba deluje še naprej po svojih sistemih – tako je postopal stalin s svojimi nasprotniki, pa tito, pa jugoudba, katero je zastopal kratkonogi…… Marsikoga, ki ga niso mogli duševno streti, so ga pa fizično – ali je doživel kakšno “nesrečo”, kot njihov udbovski kolega, ko se je končno odločil, da spregovori kot priča in pove resnico neljubo tej golazni, je nenadoma padel z lojtre ter si zlomil vrat! Tako je v tej klinčevi jugovukojebini, kjer nas še naprej terorizirajo izmečki človeštva, okranclani s terorističnimi znamenji, kot je rdeča zvezda in srp in kladivo! Udbomafija nam vlada!

   • Franc Šink

    Na žalost imaš prav.

  • Franc, po toliko letih mučenja……. dobra je, da zdrži.

 • Gr Enze

  KOCMURKA JE KURBA LAŽNIVA PODKUPLJIVA , KI ZA DENAR NAREDI VSE TO JAZ DOBRO VEM !

 • WISKY 1000

  Mojca,ne daj se skorumpiranim rdečkarjem,zmaga je na tvoji strani.

 • if

  Kako konkretno pomagati Mojci Vočko v boju z nedemokrati?
  Na to vprašanje moramo najti dobro rešitev in jo uresničiti v njeno korist in v korist demokracije RS!

  • Miha

   S pametnim glasovanjem na naslednjih volitvah. Vse ostalo ne deluje.

 • Hun

  zakaj nor24 ne vzame to noro novinarko v sluzbo…Jansa ma itak same hendikepirane podpornike

  • Soave

   No, no? Samo, da si ti zdrav primerek nergača na tem portalu. Prav nič ti ni prav .

   • Hun

    nerganje je nalezlivo

    • Soave

     Nič hudega. Je pa včasih kar zdravo.

   • tohuvabohu

    Model je očitno udarjen v glavo. Ničesar ni sposoben komentirati, samo serje.

    • Soave

     Če se je sam udaril, mu lahko pomagamo. Če ga pa drugi tepejo. . . . . . . bo pa težka.

  • Steiermark

   Očitno ti godi komentirati, s handikepiranci, ker drugega nisi sposoben. Pa saj ti ni za zameriti, iz repe pač nemoreš iztisniti krvi, če je ni, tako tudi od tebe ni pričakovati kaj pametnega, če pa si revež v glavi!

   • Hun

    ti ne da si hendikepirana…ti si se zleht po vrh…zenska brez custev-mozaca-feministka

    • Steiermark

     Ščurki, še posebaj tisti, ki se hranite na človeški krvi, pač ne razumete, ker še v svojem življenju niste doživeli srečanja s pravo in inteligentno žensko, ki še zato, ker razume, kako se tej reči streže, še ni možača ali feministka, brez čustev, kot so vaše matere in partnerke – druge vas nebi niti povohale in ki so to prenesle na vas, brezspolnike….. ha ha ha, bedak zagamani, jugoščurek!

     • Hun

      tak EGO samohvale je tipcn pr moskih…si ti moski na zenskih hormonih al obratno? moja mama je za razliko od tebe- kurbetine, svetnica

     • Steiermark

      Glede “hormonov”, ki jih očitno tebi primanjkuje in zato doživljaš “posušeni penis”, kot tvoj pedofil titek , naj te potolažim, da jih meni, tistih ženskih, sploh ne manjka….. S svojim spolom sem zadovoljna, kot ženska sem se rodila in kot ženska bom tudi umrla, ne pa kot vi, neke spake, ki se rodite z enim spolom, nato pa ga zaradi psihičnih problemov hočete menjavati…..Ampak , vaši problemi se nemorejo reševati z jemanjem hormonov in kirurškimi posegi, pri vas bi šlo, sicer bi bilo dolgotrajno, z zdravljenjem pri dobrem psihiatru! Ali je tvoja mati “zavetnica jugokurbetin” in je bila v vaši pravoslavni cerkvi proglašena za svetnico? Ali so ji to ime nadeli in jo posvetili tvoji rodžaci, partizani, ki so ženske (po pripovedi jovanke), izključno uporabljali , kot “štrozake” – brezplačne prisilne prostitutke, ki so lajšale “tegobe” ludožerskim jugopartizanom, ki so se gonili in skrivali širom jugovine, v Sloveniji pa jih, razen peščice raztrgancev oz. banditov, ni bilo, ker se jim od strahu pred Dolfekovimi vojaki, ni več vstal in je postal mlahav in mrtev, kot titov!

     • Hun

      jebiga Dolfek tvoj idol se je zatolku in popusil…vem da te zre..cvandra svabska..

      mors bit vesela danes k se mas s kom zgovarjat…a te v vukojebini kjer zivis noben ne obrajta…al ne upas iz podrtije vn v svet…jalova sektasica

     • Steiermark

      Ubogi, jugobebec, ki drugega kot nakladati s svojimi prostaškim izrazii, ki so primerni za obkladdanje samo tvoje matere in tebe (matere zato, ker te ni takoj odstranila s tega sveta, če te je že rodila in ko je opazila kaj je na svet spravla….) , kurbin sin, čeprav, svetnice in zaščitnice srbskih kurb….

     • Hun

      vem da te resnica boli…zato pa zalis na primitivn nacin..takoj se izdas

  • Srečko Starič

   in tvoja mama ko te je rodila…

   • Hun

    Srecko…hahajahaha…ker hecn ime

   • stajerc5

    Sorry, zmotil si se. Povrgla, povrgla….

 • Claudio Moro

  PREKLETI KOMUNISTI! PODGANE PARTIZANSKE! SLOVENCI HOCEMO SDS! SLOVENCI HOCEMO JANSO!

  • Soave

   Si pa res ena – mora ( s širokim o-jem ) !!!

   • stajerc5

    Kako smo ze vcasih peli? Aha, Aldo Moro jebe sporo, Cu en Laj not ga daj, Kardelj ga hodi srat na Ljubelj in Tito ima najraje v rito!!!

    • Soave

     Oooooooo, ti packonder, no ??
     Tegale pa prvič slišim.

  • tohuvabohu

   Marš, govedo.

   • Claudio Moro

    MI LJUBIMO JANEZA JANSO! VI KOMUNISTI DROGO,ALKOHOL IN HOMOSEKSUALCE! SDS! SDS! SDS!

 • xtc

  Slovenska pravna država j= Kučano sodje.

 • lado

  “POŠTEN KOMUNIST “,JE TISTI ,KI DELA PROTI NARODU !!!!!! HALOOOO !!! NAJBOLJŠI JE MRTEEEEV KOOOMUNIST , KI VISI Z KANDELABRA ALI PA DREVESA , O K !!!!!???????????? ampak ljudje , A BI VSTALI IN NAREDILI TEM PARAZITOM KONEC-NE GA BIKSAT Z BLEJANJEM TU GOR !!!!!!!!! BO TREBA KAJ NAREDIT!!!!!! AJA TO VAM, TOVARIŠEM , CEPCEM NE DIŠI PA SAJ SE ZBIRA KRVAVA HALAL GOLAZEN , KI JO GNOJ IZDAJALSKI ,CERAR, UVAŽA , POTEM PA NEEEEEEEEE BOTE SMELI NA CEEEEESTOOOOO !!!!!!!!!!!!! KRETENI !!! AJDE VSTANTE !!!! BANDA LENA CMERAVA AL PA VAS-NAS VEČ NE BOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!PA MED PRVIMI NALOGAMI SODNIKE NAGRADIT Z “ŠTRUDELNOM” !!!!!!!! NOOOOO!!!!!!!!???????????

 • Soave

  No, tole pa kar malo dolgo traja. Ali ji je kdo kaj konkretno pomagal ?
  Ali samo ” filate ” prazen prostor. Kadar ni o tistih zdraharjih od migrantov, kaj napisati.
  Mene res zanima, kaj se v resnici dogaja.

  Naše sodstvo si veliko nepravilnosti dovoli.
  Zaprta sojenja ( le kaj skrivajo ) , prepoved prejemanja pošte – Novič.

  • Tone

   Kdor se na Novo obrača, naj napiše, “kaj se v resnici dogaja” , mu ni pomoči.
   Tega ne boste doživeli, da bi Nova, k temu članku še kaj dodala, ta članek pa bodo čez par mesecev ponovno nespremenjenega objavili. Ali še niste opazili, da je to redna praksa?

   • tohuvabohu

    Cepec.

   • Soave

    Bom pa takrat ponovno napisala. Kot sem prejšnič !!

 • Miha

  Kršenje ustave ?

  • Steiermark

   Človekove pravice? Kaj je to – se sprašujejo rdeče krvavi udbovski krvosesi!

   • večni srb

    Človekove pravice, to so oni.

 • Soave

  Pa še dodatek. . . . .

  Spodaj Jovo zanimivo ugovarja in sprašuje. . . . .
  Bilo bi res dobro, da ta primer celostno predstavite. Kaj je bilo z nnovinarjem Brudarjem in Blažičem ? Da ne bomo samo nakladali.

 • Steiermark

  Stari udbovski način, kako uničiti človeka – če drugače ne pa s proglašanjem ljudi za neprištevne in jih zapirati v psihiatrične bolnišnice…… Živel kurčanistično udbovski sistem, ki še naprej uporablja socialistične protičloveške prijeme, proti svojim sovražnikov! Kdaj se bo iztrebilo vso to rdečo udbovsko zločinsko golazen – komunistično mafijaško drhal?

 • Steiermark

  Smo še pač vedno v krempljih udbovsko jugoslovanske komunistične svojati, ki ne izbra sredstev za diskreditacijo in če je potrebno, tudi eliminacijo , kot je povedal vodja udbovsko mafijske drhali!

 • Franc Šink

  Uboga oblast ki mora za doseganje svojih ciljev zlouporabljati celo psihiatrijo.

  • macon

   Standardna metoda komunistov. Menda te je to, da si bil proti komunistom, že določalo za psihičnega bolnika.

   • tohuvabohu

    To počnejo še danes. Vse demokrate, ki pišemo na ta portal, stalno razglašajo za bolnike, ovce, izdajalce, neizobražence in podobno, sami pa semle pošiljajo največja goveda, kar jih premorejo.

   • Steiermark

    Pa ne samo to, tudi na seznam udbe, kot subverzivni element, ki ne mara komunizma, si bil zabeležen in maltretiran, do propada njihovega kurčanovega, ki je bil šef udbe, kot poveljnik ZK, sistema….. Ker pa nismo sploh, počistli in razkužili za njimi, takoj po osamosvojitvi, si je pa zalega ponovno opomogla ter prilezla iz njihovih podzemnih rovov, kjer so z naropanim čakali na “boljše čase”……

  • janko

   Nič niso bili in niso ubogi: So dobesedno hudičevi!

 • Claudio Moro

  A ta je tista ki je unicila najemnisko stanovanje s golobi?! Lepa oseba,…ni kaj.

 • V sodstvu pa tudi še drugod, v zdravstvu, bančništvu…….ne bo sprememb, dokler ne bomo spremenili volilnega sistema. Volivci nimajo možnosti do sprememb po volitvah, ker se eni in isti kandidati postavljajo na prva mesta.

  • Hun

   izjava vodje o “napacnem” volilnem sistemu….vztrajniki pa po nacelu “papagaja”…ponavljajo in se jim zdi da so pametni

 • Jovo Jamnica

  Mi lahko kdo tolmači stavek iz pričujočega članka, da ga bodem mogel povezati z nekaterimi objavami v medijih, ki so s pomočjo spleta še vedno doseglive???

  kar so njeni nasprotniki izkoristili in ji podtaknili umazano medijsko zgodbo, češ da je doma gojila golobe. Vdrli so v njeno stanovanje, v katerem že dolgo ni več živela, in poslikali razdejanje, ki ga je nekdo povzročil tako, da je golobe spustil v stanovanje.

  Je inkriminirano stanovanje last Mojce Vočko??? In, če je, zakaj ni živela v njem??? Ga je oddajala komu drugemu v najem??? Kdo bi naj torej domnevno podtaknil golobe v njeno stanovanje???

  • KAPIBARA

   Kot vem, je pisalo, je bila pred tem dogodkom najemnica stanovanje, katerega je krepko pred dogodkom, zapustila.. ??

   • Jovo Jamnica

    Stavek je kopiran iz tega članka. Preberi si pozorno še enkrat!

    • KAPIBARA

     ..so njeni nasprotniki izkoristili….
     ….češ da je doma..
     …ga je nekdo povzročil ..
     Pravnomočne sodbe se pri nas pišejo: Ne ugotovljen: kraj- vsota- oseba- dne..
     Samo ugotovljeni je kriv..

     • Jovo Jamnica

      Naj napišejo vse te podatke. Imajo pričo na dlani.

  • tohuvabohu

   Dej, primi se raje kakšnega dela, namesto da se vtikaš v stvari, ki se te ne tičejo.

   • Jovo Jamnica

    Zanima me marsikaj, kar se me ne tiče…

    • tohuvabohu

     To je pa tvoj problem.

     • Jovo Jamnica

      Kakšen problem neki??? To mi je v veselje…

     • tohuvabohu

      Pol se pa zapri nekam in daj mir.

     • Jovo Jamnica

      Saj sem pod streho in med zidovi. Celo več. Brskam po starih člankih in sem ugotovil, da si je Mojca Vočko s pomočjo obrambe prizadevala izločiti javnost iz zadeve, zdaj pa jo kliče na pomoč.

  • Steiermark

   tisti, ki je tebi “podtaknil” udbovsko jugoslamo v tvojo glavo – vse naskrivaj, da še sam ne opaziš…..

   • Jovo Jamnica

    Saj sem stikal po njenem blogu, kjer so objavleni dokazi. Brez uspeha. Če veš, kako do bloga, potem mi podaj link, da se prepričam v dokaze.

    • Steiermark

     Kot bivši informator udbe, bi moral sam vedeti, kako do “podatkov”, sicer ste pa zverzirani v tem, če jih ni jih pa preskrbite….

     • Jovo Jamnica

      Verjemi mi, da bi koj objavil vse, kar vem. No, to tudi v tem trenutku počnem…

  • stajerc5

   Spet nekaj iz socialisticnega naftalina ven potegnjeno! Torej, ce imam stanovanje, moram tudi v njem ziveti!? Ce jih imam vec, se moram potem razcetveriti!?
   Sicer te pa en lepi kurc gleda in kaj te briga, koliko stanovanj, his ali blokov imam!!!

   • Jovo Jamnica

    Saj meni je vseeno, kaj ta Mojca ima. Mene zanima samo, ali je stanovanje njena last, ali ni. Zgodba se na ta način tudi spremeni.

    • stajerc5

     Vse je cisto simpl. Ce je bila lasnica, so bili najemniki, ce je imela v najemu, so bili pa podnajemniki! Na golobe mislim.

     • Jovo Jamnica

      Ja, simpl manipulacija za neuko rajo…

    • Tone

     Vsa stanovanja, v katere je nastanila golobe, je najela. Najemnine pa praviloma ni plačevala. Toži pa vsakega, ki njeno ime omeni v medijih – torej previdno.

     • Jovo Jamnica

      No. Ona trdi, da je golobe nekdo podtaknil. Menda bi se v osmih letih ja našel ta nekdo? Na Nova Tv menda premorejo kakšnega raziskovalnega novinara, ki bi zlomil ta oreh in nam serviral nova dejstva.

     • Tone

      Saj obstajajo lastniki teh stanovanj. In ti verjameš, da so lahko vsi novinarji od Demokracije do Dela podkupljeni ali pa delujejo v skupni zaroti proti tej ženski?

      Ali res lahko računaš na Novo tv, da bo to edina nepristransko raziskala? Saj do sedaj ni raziskala še ničesar. Saj samo slabo prevajajo in prirejajo članke iz sestrskih tujih portalov. Saj nimajo nobenega novinarja, ki bi se upal pod svoj članek podpisat. Ne obstaja kaj takega kot anonimni raziskovalni novinar.

     • Jovo Jamnica

      To je pač moj način kritike. Verjamem, da jim ni všeč.

     • večni srb

      Oslarija, pa kdo te bo gledal zastonj v svojem stanovanju, sploh če imaš doma svinjarijo.

     • Tone

      Saj v tem je problem, da je niso hoteli gledati in so hoteli razdreti najemno pogodbo, pa ni šlo. Ona trdi, da je najeto stanovanje nedotakljivo in lahko z njim počne kar koli hoče. Bi ji izdal stanovanje?

      Poleg tega ne gre za en primer, ampak za dva identična – za eno hišo in eno stanovanje.

 • Tone

  Ali dotična kot novinarka ni bila članica nobenega od dv eh novinarskih društev? Zakaj ji kolegi ne pomagajo?

  • tohuvabohu

   To bi bilo bolj primerno vprašati DNS, katerega članica je najbrž bila, če je niso že vrgli ven. A če je njihovo razsodišče pripravljeno obsojati tudi nečlane (sic!), ne vidim ovire, da se ne bi postavili zanjo, tudi če ni članica.

  • Jovo Jamnica

   Ne upajo… Kdo pa bo hodil po sodiščih, če ji zapisano ne bode všeč.

  • Bozz

   Zakaj? Zakaj niso oni umorjeni novinarki na Malti pomagali? In vsem poštenim in pogumnim novinarjem širom sveta, ki so bili umorjeni, ko so razkrivali resnico. Korupcija je postala kot neozdravljiva bolezen. Ne da se je več pozdraviti. Če so temelji uničeni, kaj lahko stori pravični?

   • Tone

    Društva ne morejo pomagati mrtvim!? Tudi ne pomagajo svojim članom pri njihovem delu. Pomagajo jim, kadar so v sporih z delodajalcem ali toženi zaradi svojega novinarskega dela.

 • Tone

  Taki tendenciozni članki, kot je zgornji, ji prav gotovo ne bodo nič pomagali.

 • Bozz

  Vzrok:

  Izaija 59
  15 Ja, resnica peša; in tisti, ki zapusti zlo napravi sebe za plen: in GOSPOD je to videl, in razjezilo ga je, da ni bilo sodbe.

  Posledica:

  https://www.youtube.com/watch?v=Birexs_D18o

  Kot vidite v videu, se dobesedno igrate z ognjem. Le tako naprej. Bog bo kmalu postavil stvari na svoje mesto.

  • Krtača 20

   Kaj spet groziš s tem prtegnjenim duhom neki?!!! Spel se police filat.

 • Olga2345

  Saj ni važno, če je baba pritegnjena in skiva crknjene golobe po hladilnikih, glavno je, da je članica naše stranke SDS!

  • Republic Commando

   Obesi se

 • Osti jarej
 • Osti jarej
 • Osti jarej
 • Osti jarej
 • Osti jarej

  …vzemite jo “na stanovanje”

 • Osti jarej
 • Osti jarej
 • Hribouc

  Vukojebina Udbokučanistan.
  Kakšen Odbor bo treba ustanoviti?

  Odred bombašev Boško Buha & Mirko.

 • večni srb

  Ja, tako delajo. In jim nihče nič ne more, očitno niti novinarji niso med seboj solidarni, saj ne varujejo kolegov pred fašistično inkvizicijo.
  Pomagajo edino Evropska sodišča in Interpol, če pride depeša od zunaj, se pa takoj userjejo, ker razviti tujini ne morejo lagati in se takoj vidi, da gre za konstrukte državnih teroristov.
  Poglejmo si nasprotni primer, migranti prepotujejo na tisoče kilometrov, bežijo predvojnimi grozotami, mučenjem in posilstvi, koliko duševnih bolezni so med njimi ugotovili naši pravosodno preiskovalni organi? Šami verjetno trpi za depresijo, niti en drug tak primer mi ni znan.

  • Osti jarej

   …..dej,dej…..na stotisoče jih je prečilo državo brez,da bi imeli kakršnokoli kontrolo…zakaj ….ker je angela tako zaukazala…..govora je pa o ubogi revici m.v…….zanima me,kaj bi ti naredil,če bi tebi takole uničila flet,al pa bajto…ji dal še ene 50 jurjev,da bi si eno garsonjero kupila

   • večni srb

    Saj ni važno, naši organi so z njimi opravili pogovore in bi lahko ugotovili duševne motnje, pa jih zgleda niso. Pri njej in podobnih kritikih režoma jih pa najdejo tudi tam, kjer jih ni, a ni to čudno?

    • Osti jarej

     ..ti nisi mojca v……in ne veš,kaj se dogaja v njeni glavi,da pa morda le ni čisto gladka(brez,da pogledaš fotke o totalno posranem stanovanju) priča dejstvo,da toži vse in vsakogar…..apropos…..pregledali,oziroma opravili kakor razgovore…. so morda z ene petsto mgranti…če…..ker je iz bruslja prišel befel,da morajo v čim večjem številu k angeli v naročje

  • Jovo Jamnica

   Veš mogoče, kako to gre, če te kdo spravi recimo, kot zasebni tožnik na sodišče. Ali sodišče določi v vsakem primeru pregled toženca pri psihiatru ? Jaz sem enkrat bil na sodišču kot oškodovanec, pa se ne spomnim, da bi takrat sodišče zahtevalo psihiatra za delinkventa.

   • večni srb

    Mislim, da moraš biti posebne sorte tip, da si lahko sodišče privošči izredni ukrep pregleda izvedenca psihiatrične stroke, vendar se je v praksi vse prepuščeno popolnoma subjektivnemu mnenju najslabših možnih sodnikov, ki bi radi samo, da njihovi obravnavanci čim bolj trpijo.
    Saj vem, da se sliši neverjetno, ampak tako je, sploh če kritiziraš strice iz ozadja, potem si nedvomno nor, samo še pokvarjeno barabo najdejo na psihiatriji, da dobiš strokovno mnenje in je to to. Saj nič ne vprašajo, sodišče izda nalog in policija pride po tebe, nobene pravne zaščite, nobenih pri ali obrambe, včasih ne pustijo niti, da se človek obleče in vzame s seboj vsaj dokumente, kot ni gledal fantastično grozljvko. Ni treba narediti nič takega, pravzaprav je vseeno, če kaj narediš ali ne, če se gnili sodnici zdiš čuden, te pač pošlje na pregled k svojim še bolj gnilim kolegom iz psihiatrije, tudi ni važno, če se res opravi kakšen pregledali ne, mnenje sodišča zadostuje za posebno obravnavo, saj norci seveda ne morejo odločati o ničemer. Takim žrtvam režima potem rečejo nezdravljeni duševni bolniki. Slovenija je veliko hujši kup fašističnega dreka kot si večina državljanov lahko sploh zamisli, saj zato je država redno obsojena na vseh majvišjih evropskih sodiščih.

    • Jovo Jamnica

     Že že, toda, med vsemi mogočimi in nemogočimi primeri je vendar mogoče, da se na zatožni klopi znajde dejansko motena oseba.

     • večni srb

      Absolutno, ampak taki ljudje se tudi sicer obnašajo zelo narobe, jaz govorim o popolnoma normalnih, malih ljudeh, ki nimajo nobene diagnoze.
      Največji problem je, da je med temi sodnicami, tožilci in odvetniki ogromno hudih sadističnih psihopatov, ki jih nadzira še večji gnoj, te teroristične sprege ni pri nas nihče nikoli razgnal in je zdaj naša normalna praksa. Režim rabi norce, da se izživljajo nad zdravimi in normalnimi državljani, sicer bi že zdavnaj razpadel.

     • Jovo Jamnica

      Ti pač poveš na splošno. Tukaj pa je predstavlen primer domnevno slabe prakse. Pomisli, če je splošno znano stanje našega sodstva, zakaj potem za diskreditacijo istega izbrati primer, ki nudi več vprašanj, kot je odgovorov???

     • večni srb

      Seveda govorim na splošno, še na kraj pameti mi ne pade, da bi kaj konkretiziral in omenil kakšno ime, ker bi me takoj zgrabili. Jaz nisem Janša, niti novinar, meni ne bi nihče pomagal.
      Se pa načelno strinjam s tabo, da iz takih opisov ni mogoče jasno sklepati kaj se je dogajalo, ker se meša pravni jezik z opisnim in potem bralci ne vedo več kaj je samo nemoralno in neumno, kaj pa je pravi državni teror in hud zločin. A ni to super,za režim mislim?
      Običajno gredo te zgodbe takole, rečeš kaj čez kakega udbaša ali bog ne daj visokega uslužbenca vojske ali policije, mogoče celo čez oligarha, in si pečen. Nor si, pa če se postaviš na glavo, če imaš preveč močno družino in vplivne prijatelje, se pa drugače zmenijo, ampak takih je pri nas malo. Ko si enkrat nor (v nekem postopku diagnostike), tvoje besede ne pomenijo nič, cilj fašistov je opravilna nesposobnost, ker potem o tvojem življenju in navadah odločajo neki tujci.
      Rezultat je 75 let nacional socialističnega terorja, ki ga živimo do danes in popolnoma razslojena, gnila družba. Isto je najprej naredil Hitler, ko je prišel na oblast, vse kritične nemške državljane je razglasil za duševne bolnike in počasi pobil,narod je pa ploskal, ker so mislili, da fašisti uničujejo par norcev, ki jih je režim prav zato toleriral in spustil na ulice,da je narod videl kakšen problem so. To je režim, seveda imajo oblečene sodniške in zdravniške halje, ampak naj te avtoritativnost ne zavede, to je samo zelo pokvarjena in bolana fašistična golazen, v civilnih uniformah, v bistvu so pa vojaki totalitarnega režima. Slovenija je precej izoliran otok srdi Evrope, nihče se ne meša v naš vsakdan, naši ljudje so pa posrane pičke, zato je take sorte korupcijo najtežje dokazovati, sploh tujini, in tega se fašistični gnoj še kako dobro zaveda.

     • Jovo Jamnica

      Absolutno se strinjam s tvojim argumentom, toda saj veš, kakšen sem. Me firbec matra.

     • večni srb

      Ti kar, saj tako je prav, jih bomo že počasi spravili k pameti.

 • Slavica

  Zgornji članek je še en dokaz kako umazano je krivosodje v povezavi z plačanci levičarske propagande. Lepo se vidi da ljudje kot je ga. Mojca Vočko nimajo niti osnovne zaščite in pogojev za pošteno obravnavo.
  Se resnično postavlja vprašanje česa se pa boji sodstvo in vključujoči sodniki, da tako vehementno zagovarja zaprto sojenje?
  Še bolj pereče vprašanje ki se pojavi kaj pa so organi pregona storili zoper korupcijo in kriminal ki ga je ga. Mojca Vočko odkrila in razkrila?
  Zakaj tudi ga. Mojca Vočko ni imela možnosti da ob vsej gnili levičarski propagandi in pisunskega pisanja istočasno ne more povedati svojo plat resnice?
  Resnica je lahko le dejstvo, ko poznamo celovitost zgodbe ki nam je predočena.
  Ali zgodovina umazanega levičarskega krivosodja in enoumne lažnive levičarske propagande nas uči in nam vedno znova da vedeti, kako so ti mehanizmi z vsemi lažnivimi konstrukti namenjeni proti ljudem in v prid ozadja ki uničujejo še tisto poštenje in dobro kar je še v Sloveniji ostala.
  Na žalost še en primer ki lepo kaže kako z montiranimi sodnimi procesi in vso lažnivo prirejeno propagando izvajajo linč osebe ki razkriva marsikatero umazano ozadje. Ob tem da so mediji poskrbeli da je blatenje z lažmi in konstrukti nje same postalo realnost celo v očeh sorodstva.
  Dandanes so lepi primeri Novič, pranje in ropanje denarja v NLB, primer Zidar, primer Janković in še nešteto iz aviona vidnih koruptivnih in kriminalnih dejanj. Seveda kot je je znano in malo verjetno da bo kaj iz tega. In nam še dodatno vedeti o vsej gnilobi na kakšnih temeljih deluje koruptivneži v sodstvu, pravna država in levičarska propaganda ki jo ustvarjajo mehanizmi ki so na vladali v socializmu!!

 • Sredina

  https://novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/54244f05dd2fa/novinarka-v-stanovanje-naselila-golobe

  Zaradi oškodovanja tuje lastnine se ji sodi (nejmodajalki je nemreč z golobi uničila stanovanje), naredila je patisto kar je v zgornjem članku…psihiatrično zdravljenje na prostosti je še precej mil ukrep

  Sicer pa je psihopatsko vlagala tožbe proti vsem mogočim ljudem, vložila jih je namreč več kot 80…toži vsakega, ki jo samo omeni očitno…če to ni psihopatsko potem ne vem kaj je…

  • večni srb

   Kdo to trdi, osumljena pravi, da nima nič s tem,ona je zgolj opozorila na izživljanje psihoaptov nad golobi.

   • Jovo Jamnica

    Kolikor je meni do zdaj znano, je sedla Mojca Vočko na zatožno klop na temelju zasebnih tožnikov, češ, da so oškodovanci. Nikjer nisem zasledil, da bi se lastniki nepremičnin, psihopatsko izživlali nad golobi.

    • večni srb

     Saj tudi jaz tega ne trdim, ampak očitno je,da v tistem stanovanju ni živela, golobi so pa zgodba zase, če se ne motim, niso neposredno povezani z lastniki nepremičnine. Ali pač?

     • Hun

      pa ravno “objasnil” ti je Jovo..kaj ti ni jasno?

     • Jovo Jamnica

      Ne vem, zato sprašujem, če kdo ve. Se mi pa čudno zdi, ker je lastnikov nepremičnin več. Menda se niso dogovorili, da bodo v svoje
      nepremičnine naselili golobe za kazen, ker jim Vočkova ni plačevala najemnine…

     • večni srb

      Je možno, seveda je možno, sploh če gre za večstanovanjsko hišo, kjer živi veliko ljudi. Vsaj tretjina so sodelavci in ovaduhi fašistične vojaške policije, v to si lahko prepričan, take malenkosti so najbolj nevarne, ker žrtve oziroma policija ne vidijo takoj velike slike, konstruktu se po malem delajo kar nekaj časa, vendar se vsaka malenkost beleži in vse skupaj naposled temeljito pokopljejo žrtve. Cel aparat je do konca gnil, še posebej mreža sodelavcev in ovaduhov, ostankov nekdanje zločinske družbene samozaščite, prav na take revice se najraje spravijo, ker velikih stvari pri nas itak nihče ne razkriva, tudi ne morejo, ker razen posvečenih, nikogar ne spustijo zraven, če so pa oropali celo državo in uničili cel narod.

     • Jovo Jamnica

      Ja. Ena nepremičnina pa je bila v stanovanjski hiši. Po pisanju medijev, so lastnico na golobe opozorili sosedi te nepremičnine. Ko je lastnica “protipravno” vdrla v svojo nepremičnino, pa je pofotkala razdejanje in odšla v tožbo proti najemnici, katera je imela ustrezno sklenjeno pogodbo o najemu. Takrat golobi niso bili več težava, ampak protipravni vdor v zasebnost.

 • Ros

  Prijavite Interpolu, OZN, Ameriški, Nemški in Angleški diplomatski službi, zvezi Nato. Gre za zločin najhujše vrste, kršitve osnovnih človekovih pravic in verjetno celo za načrtovan umor.

  • Tone

   Pa prijavi že enkrat!

 • KEKEC

  Levičarski rdeči vragi so hudobni in negativni po vsej naši domovini.
  Želim jim iz srca,da trpijo celo življenje in to na vsakem koraku,naj bodo še rdeči vragi nesrečni….

  • Tone

   Pa si res kekekc.

   • mojadezela

    Kekec ti visi med nogami. .

    • Tone

     Zaman misliš nanj! Trenutno ni na voljo.

 • Claudio Moro

  PUSTIMO SODSTVO. A ZE PO FACI IN PO POGLEDU,SE VIDI DA JE TA ZENSKA PSIHO!

  • večni srb

   Saj po tvojem otročjem pisanju z veliki črkami tudi.

 • Hun

  desnicarji posledicno kapitalisti..kaj bi nardil z najemnikom da ti redi golobe v stanovanju..vn jo ne mors vrzt po pravni poti, ker so najemnimi zasciteni z pravicami

  • večni srb

   Kdo je redil golobe v stanovanju, a obstaja en sam dokaz, da je to sama naredila?

   • Hun

    ce mas najemnisko pogodbo..potem si odgovoren kot najemnik kaj se dogaja v stanovanju v najemnem obdobju

    • večni srb

     To je res, ampak je v tej zgodbi subjektivno, ker ne vemo kaj točno se je tam dogajalo oziroma kdo je v resnici tam živel.
     V navadno ključavnico se da vlomiti v 15 sekundah,državni teroristi so včasih celo tako arogantni, da še maščobe od WD-40 ne počistijo za sabo, itak ne more nič dokazati. Na srečo, v zahodnih demokracijah nedolžnim tudi ni treba nič dokazovati, dovolj je, če pove kje je dejansko živela in kako je imela urejeno na tistem naslovu z lastnikom stanovanja.

     • Hun

      lej nase sodstvo je itak represivno ucinkovito samo za malega cloveka…s tem se strinjam..

      da pa bi tej bogi umski bolnici nastimal golobe “placanci” je pa smesno za popizdit…
      tej je lastna genetika zagodla dovolj..ne rab kdo placvat, da jo unici dodatno

     • večni srb

      Raje verjemi, ne samo to, sposobni so še kaj veliko hujšega, sicer pa vaški miličniki običajno pomagajo in nadzirajo,da ne uide izven kontrole.
      To so ene take “igre”, ni bila prilagojena in ubogljiva, so se jo pa tako lotili, takemu prikritemu terorju rečejo “šolanje”, ker očitno se ni zavedala kje, med kakšnimi ljudmi živi.

     • Hun

      tej se vid na dalec da je mentalno “revca”…

    • Clemen J.

     Se pravi ce jaz udrem v tvoje stanovanje in ti ga razfukam naokol si ti kriv?!? Logika glupih levičarjev

     • Hun

      ne ce te jst dobr prefukam pa vrzem iz 15 stuka svojga stanovanja ….bom jst kazensko ovaden in ti ce bos prezivel

   • Tone

    Sama ni nikoli imela nič proti tem golobom. Problem je nastal, ko so lastniki ugotovili, da stanovanja ne rabi zase, ampak za golobe.

    • joza joza13

     O, Tone!
     Kje hodiš -;)?

     • Tone

      Malo sem, malo tja.

     • joza joza13

      Bolj malo greš tja, kjer se o tebi razpravlja…

   • Osti jarej

    …ooo,kje pa…(splet je pa poln fotk o grozno uničenem stanovanju)…..golobi so se infiltrirali skozi ključavnice in zračnike…….ne bodi no glup,kot kurac

   • Hun

    dokaz so golobi in zjeban stanovanje..kaj tebe mede

    • Tone

     Njega mede to, da se mu izmikajo dokazi o vsemogočnosti in vseprisotnosti udbe in z njo povezanega sodstva. Pa tako lepo je že kazalo, zdaj se pa vse skupaj razblinja v nič.

 • Jovo Jamnica

  Johan : 10 minut nazaj

  Kje ste vsi pravniki, takšni in drugačni, povejte svoje mnenje glede obsodbe Dr. Milko Novič, in pregona bivše novinarke g. Mojca Vočko, povejte Svetu, kaj se v Sloveniji dogaja !

  1 upvote, Odgovori

  Jovo Jamnica > Johan

  Verjetno se nočejo izpostavlat pro bono v tem času, ko se sestavla novi parlament.

  You cannot reply to a post that is not active.

  • Jaka Sraka

   Slabo bereš, slabo pišeš…

   • Jovo Jamnica

    Tebi pa ni nujno ne brat, ne pisat…

 • Osti jarej

  …kaj bi morali torej početi b.požarju…glede na to v kaj vse se je že vtaknil in o čem vse je pisal….dejte že nehat o tem,da ji je vse podtaknjeno

 • Olga2345

  Zato pa bo Ljudmila murglska podprla levo “sredino!!??”, da se ja v sodstvu nič ne spremeni!?

  • Hun

   spet izkrivljanje resnice v interes SDS…kje si prebrala to o Ljudmili v demojraciji, pozarpot…

 • Hun

  kaj je sektasi..tok se imate za pridne kapitaliste pa noben ne oddaja v najem kakega objekta?

  • Jaka Sraka

   a si se polulal ali poikakal…

   • Hun

    oboje teb na sracje gnezdo…hahahahahajaha

 • Tweety Bird

  Delo: Mojca Vočko je v zadnjih letih že večkrat zapolnila strani črne kronike, saj ne le da je najemniško stanovanje in najemniško hišo spremenila v golobje kraljestvo, ampak zoper novinarje, ki so o tem poročali, serijsko vlaga tožbe. Zdaj pa je okrajno sodišče v kazenskem postopku (nepravnomočno) sklenilo, da mora na obvezno psihiatrično zdravljenje.

 • Tweety Bird

  Delo: V kazenskem postopku na ljubljanskem okrajnem sodišču se je Mojca Vočko znašla zaradi znakov kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari. To naj bi počela od začetka leta 2011 do 26. novembra istega leta, ko je v najemniškem stanovanju na Trnovskem pristanu v Ljubljani hranila večje število golobov, zaradi njihovih iztrebkov, ki so se nabirali dalj časa, pa je bilo stanovanje uničeno in neprimerno za bivanje. Lastnico stanovanja je po prepričanju tožilstva oškodovala za najmanj 5011 evrov.

 • Tweety Bird
  • Ja Tweety Bird, res si GNUS, da takole obsojaš nesrečno žensko, ki je osebno sploh ne poznaš, niti ne poznaš prave resnice..
   Zakaj sploh hodiš sem na Novo24TV, če smo za tebe GNUS ?
   Ne poznaš pregovora, da s komer se družiš, tak si tudi ti, ali “gliha vkup štriha”.
   Tvoj jezik, je neprimerno bolj umazan, kot tole stanovanje, ki so ga golobje umazali.
   SRAM TE BODI !

   • Tweety Bird

    Tudi ti si gnus…po defaultu :)

    • Bemu

     zapri kljun, ker smrdiš. Še koza beži pred teboj.

    • Kapitalist

     Tweety daj se obnašaj primerno, to je javna razprava.

  • Jaka Sraka

   a ti si tisti usrani taubi, ki je sral v stanovanju…

   • Hun

    tko zgleda k se dva tica kregata o golobih…Tweety ptićka in đekson švraka

 • Hun

  republikanc s pusko bran svoj ranc oz. materialno bogatstvo…kaj vm zdj naenkrat sektasem ni jasno, ce ti kdo unici lastnino mora bit sankcioniran…a zdj vm naenkrat ni prav

 • Tweety Bird

  Mojca Vočko je tudi uničila tudi stanovanje v Trnovem. Tam je baje gojila SDS-ove dihurje na kokainu…
  …ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha … pa da ji gate ftrga :)

  • Rožle

   Gojila je kanarčke, da hišnim muckam ne bi bilo dolgčas ..

   • Tweety Bird

    Rožle kaj bi rad? Da te moj Tunek razbije? Samo reci :)

    • Rožle

     mjau :) hammm

     • Tweety Bird

      Boš ti imel mjav in hammm, ko bo Tunek končal s teboj…kapish? :)

 • Tweety Bird

  Mediji so obširno poročali o razdejanju in umazaniji, ki so ga za seboj puščali Mojčini golobi, iztrebki so bili povsod, v hladilniku so bili v blago zaviti mrtvi golobi?!?!?… Zakaj to gnusobo zagovarjate?

  • macon

   Ko se ti oglašaš proti nekomu, je to odličen znak, da je v redu in nedolžen.

   Ti si forumska in človeška gnusoba, človeški mrlič z miško in tipkovnico.

   • Tweety Bird

    No….

 • Tweety Bird

  Prava resnica:

  Vočkova namreč zahteva izločitev javnosti. Kot je pojasnil njen zagovornik Miha Kunič, zaradi varovanja interesov njegove stranke in njenih staršev.

 • Tweety Bird

  Po sodni evidenci je bilo njeno ime omenjeno v kar 83 zadevah na kazenskem in pravdnem oddelku okrožnega in okrajnega sodišča, doslej se je ta številka verjetno še bolj približala stotici… Seštevek tožb, ki jih Vočkova vlaga proti novinarjem, bi se lahko zdaj še zvišal… edino Novo24tv ne bo tožila…ker je edini medij ki zagovarja to golobjo posrano gnusobo :)

  • macon

   Ti si ena ptičja posrana gnusoba, to je pa res. :)

   • Tweety Bird

    No…

 • macon

  Predaleč je dregnila, ko je dregnila v pasjo princeso in njenega advokata, globoka država se ji maščuje na pritlehen in nizkoten način, saj zato pa je globoka država in mafijska struktura.

  • Tweety Bird

   Take svinjarije so samo babe zmožne!… To pravi moj Tunek…jaz pa mu odgovorim…no… :)

   • Bemu

    sovražni govor

    • Tweety Bird

     To je sovražni govor:

     cosmosjasnovidec • eno uro nazaj
     Da se dogajajo take izdajalske svinjarije z strani policije je jasno že odkar vozijo kamelotrajbarske muslimanske teroristične golazni v Slovenske azilantske centre.
     Policija je izdajalska podkupljena organizacija z strani levaške skorumpirane vlade saj uvaža bodoče morilce SLO državljanov kar tudi sama ve.
     Da jaz nikoli nisem trpel muslimanske golazni in je seveda nikoli ne bom me nihče ne bo prepričal v nasprotno.
     In,če mi zaradi tega pride policija na dvorišče napišem tudi javno,da bo tisti prasec kateri se bo pojavil dvorišče zapustil v mrtvaškem vozilu.
     Pizda jim materina meni bo tak gnoj v lastni domovini diktiral kaj je sovražni govor na račun tega da so svinje podkupljene bom jaz sedaj pred muslimansko golaznijo tiho.
     Meni se ta gnoj muslimanski niti naj ne približuje blizu ker jih bom pobil vse brez razmišljanja potem pa še večina tistih kateri so te morilce privlekli v europo.
     Da jim jebem mater izdajalsko jaz že ne bom dovolil posilstev,umorov in vseh teh pizdarij z strani te smrdljive kamelotrajbarske golazni.
     Tako in sedaj naj nekdo pride in me skuša prepričati nasprotno ampak naj se že prej poslovi od svojih bližnjih,ker mu bo ta obisk zadnji na tem planetu.
     Preklete svinjarije od izdajalcev ni konca policija katera pa je po zakonu pristojna zaščititi državljane pa kar sama z obmejnih območij uvaža morilce.
     ————————————————————————
     Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
     DR.Cosmosjasnovidec

     • Krtača 20

      Upam da je vsaj pomil posodo in spucal skretno školjko za sabo kakor mu je naročila žena.

   • mojca vočko

    O kakšnih ali katerih svinjarijah govorite?

 • Feliks1

  Res ne vem kdaj se bomo v teh zaplankanih Butalah prebudili.Ali bo res potrebna revolucija , kot v Nikaragvi da se bomo postavili 27 let po osamosvojitvi na trdna tla in izgnali te komije, ki se kot nekoč buržuazija bohoti čedalje bolj po naši Sloveniji in nas poštene državljane sili v dtjgi razred tiste leve in skrajno leve pa ščiti z vsemi sredstvi.UDBO MAFIJA

  • Gavtroža

   Prej ne bo miru in ne prave poštene Slovenije

 • mojca vočko

  Dober večer, spoštovano občinstvo – in kritiki … Moje replike pa malo pozneje :-)

 • Morala

  Nihče od komentatorjev ni poklican, da jo obsojate in pljuvate po njej…Edino sama ve resnico in je prav, da ima možnost povedati svojo. Sploh pa sram naj bo tiste, ki ste jo na podlagi fotografije okategorizirali, da je psiho…cjo ljudje…

 • tromaž

  To sodstvo si ne zasluži ime slovensko sodstvo, ker že pojem slovensko izraža, da je v službi slovenskega naroda, medtem ko eklatantne pristranske sodne prakse to kategorično ne opravičujejo. Pristranska sojenja oz. določene prednostne služne sodniške prakse, vsebujejo elemente enostranskosti in zavajanje v korupcijo. Da te sodijo še za neprištevnega pa smo že na pragu fašizma, saj tudi Mussolini, Hitler in Miloševič so bili socjalisti po meri človeka, z bistveno razliko od »naših«, da niso morili svojega naroda.

 • Hun

  nora24 z novo oddajo X files..prva epizoda..mrtvi golobi letijo

 • rebula7

  SODISCA NAZALOST INSTITUCIJE KJER SE DELI LJUDI NA PRVO IN DRUGO RAZREDNE.TUDI TAKSEN JE SISTEM NAZALOST V 27 LETIH.CE IMAS DENAR NISI NIKOLI OBSOJEN ALI PA PRIMER ZASTARA.TO JE REALNA SLIKA KORUPCIJE SODISC SLOVENIJE .JE PA SODEC PO KRIVICAH KI SE DOGAJAJO LJUDEM KOT PRIMER MOJCE JASNO DA ZAKONE PISEJO KRIMINALCI.LEP POZDRAV

 • Aleš Drobnič

  Kakor koli že gospa je bila bolna in hvala bogu če so jo uspeli pozdraviti. Dokazi o njeni bolezni so še živi.

  • Sadako

   Oni, ki mučijo živali so pa seveda normalni.

  • Marija Mici

   bolan si ti

 • Osti jarej

  …bodoča čistilka mora s prošnjo poslati tudi dokazilo o nekaznovanosti….ker je morda nagnjena h kraji in bi domov lahko odnesla kakšno metlico za čiščenje sekreta,ali pa rolico toaletnega papirja…..ako bi prišla v ožji izbor,bo “delala” teste…in..??…nič,ker tako mora biti…..nič od naštega pa ni potrebno za zasedbo visoko cenjenega stolčka (ker delajo tako nič drugega,kot škodo) na slabi banki,v banki nasploh ali v politiki

 • svoboda sloveniji

  OGABNI SMRKLJI – DOBRO VESTE, DA MOJCE NI NIHČE “POZDRAVIL” …………………….
  KO NOVINARKA VESTNO IN ISKRENO OPRAVLJA SVOJE DELO IN RAZKRIVA RESNIČNE PRIMERE KRIMINALNIH- IZPRIJENIH DEJANJ ZNANIH ALI TUDI NE PREVEČ ZNANIH IZTIRJENCEV KOMUNIZMA – ZDRUŽITE VSE RDEČE VEZE , KI JIH IMATE NA VSEH PODROČJIH, VSE DO SODSTVA IN NAREDITE VSE , DA ČLOVEKA UTIŠATE. NE IZBIRATE SREDSTEV …….
  PREVELIKO JE “ŽIVIH DOKAZOV” ZA VAŠA DEJANJA ……………………
  PIŠE SE LETO 2018 – IN LJUDJE SE VAS VEČ NE BOJIJO ……………………………..
  MOJCA NE DOPUSTI, DA SE TVOJEGA DUHA DOTAKNE NJIHOV RDEČI STRUP !!!
  DVIGNI SE NAD NJIHOVO BEDO ………………….
  BORI SE !
  STORI VSE KAR JE POTREBNO, VENDAR BREZ, DA TE KARKOLI PRIZADENE – BOLI!
  SEDAJ JIH POZNAŠ IN VEŠ DA NE ZASLUŽIJO NITI TVOJE ČISTE BESEDE, ŠE MANJ TVOJE BOLEČINE !!!
  MOJCA OSTANI POKONČNA, POGUMNA – SVOBODNA.

  • Osti jarej

   ..ti se pa nauči osnov internetnega bontona…apropos…kje pa objavlja,zadnje čase….in kaj razkriva??….nalepi povezave…..aja…ker je tako super,jo bodo morda zaposlili na novi?!?

 • Osti jarej
 • montyamp

  TO JE PATRIA Z GOLOBI .
  Kaj pa tisti ki je bulmastife nategoval , Avstrijci pa so ga šivali ?!
  Kdaj bodo pa še živi pasjejebci na sodišču ???
  KRAMBERGER,SLIVNIK-GOLUB-JAMNIK , ka pa to ???

 • montyamp

  UDBOSODJE NA KANDELABRE .
  Po novem bo pred vsakim sodiščem tank , kot v Romuniji ko so tisti oficirji ki so vodili državo , zaklali Ceaucesca .

 • Boris Valenčič Monarh

  Gospod Tovariš Zoran Jankovič in njegov velecenjeni um sta ugotovila,
  da je v slovenskem koledarju premalo svetnikov, kot so npr. sveti
  Jožef, sveti Janez Dobri, sveti Bazilij Veliki…

  Sedaj je napovedal, da bo v koledar slovenskih svetnikov in praznikov uvedel tudi praznik svetega Đihada!

  Ekskluzivno pooblastilo za pisanje v zvezi tega praznika je podelil
  časopisu SLOVENSKE NOVICE, da bodo lahko ustvarjalno opisovale vse
  dogodke in podrobnosti svetega Đihada!

  SLOVENSKE NOVICE so se edine približale SLOVENSKEMU NARODU in njegovim
  kulturnim izročilom; SLOVENEC SLOVENCA S SEKIRO PO GLAVI, OČE ZAKLAL
  SINA, SIN Z MOTORNO ŽAGO RAZKOSAL OČETA!

  Tako Zoran Jankovič kot SLOVENSKE NOVICE se že srčno veselijo njihovega kvalitetno dopolnjenega časopisa in novega praznika!

  Na ta način bodo povsem zasenčene teme ZNANA SLOVENCA STRADALA SVOJE OTROKE:
  http://www.predsednica.si/kronika.htmhttp://www.predsednica.si/patrizia.htm