Novič niti po oprostilni sodbi nima miru pred globoko državo: Tokrat se je nanj spravil portal Insajder!

Foto: Nova24TV

Vsakomur je že jasno, da se je Novič, ki je bil po krivem zaprt zaradi umora Jamnika, znašel v umazani spletki slovenske globoke države. Ko je postalo jasno, da umora niti teoretično ni mogel izvesti in je primer pritegnil pozornost mednarodne javnosti, je bil oproščen. A globoka država se s tem nikakor ne more in ne more sprijazniti, po udrihanju ekstremistične Mladine čez Noviča se je zdaj nanj spravil še odvetnik žene umorjenega Jamnika Kunič prek portala Insajder!

V Sloveniji smo bili spomladi priča enemu večjih prelomov v zgodovini pravosodja. Kot smo poročali na Nova24TV, je na ponovljenem sojenju dr. Milku Noviču za umor direktorja Kemijskega inštituta dr. Janka Jamnika sodišče Noviča oprostilo. V obrazložitvi sodbe je sodnik Zvjezdan Radonjić pojasnil, da je jasno, da Novič v času, ki ga je imel na voljo, ni mogel priti na kraj umora. Ne samo, da ni dokazov, da je kriv, ampak je popolnoma dokazano, da ni storilec, je argumentiral svojo odločitev. Za Noviča se je tako končala večletna sodna kalvarija. Skoraj pet let so trajali sodni postopki, bil je obsojen na 25 let zaporne kazni in bil kar 40 mesecev po krivem v priporu in zaporu, in to vse za umor, ki ga je zagrešil nekdo drug. Novič je takrat v odzivu dejal, da je oprostilno sodbo pričakoval, se pa zaveda, da zadeva še ni popolnoma končana, saj je državna tožilka Blanka Žgajnar že napovedala pritožbo.

V članku Insajderja ima odvetnik neomejeno priložnost prepričevati javnost v svojo verzijo dogajanja
A tudi po oprostilni sodbi Novič ne more najti miru pred globoko državo, tokrat se je nanj spravil portal Insajder, ki je očitno postal osrednje trobilo globoke države. V njem so namreč nekritično predstavili poglede odvetnika Mihe Kuniča, ki zastopa ženo umorjenega Jamnika Tatjano Skubic Jamnik. Odvetnik je med drugim zahteval izločitev, discipliniranje in prepoved opravljanja dela za sodnega izvedenca dr. Mitjo Štularja, zdaj pa so mu pri Insajderju zastavili tudi več vprašanj v zvezi z njegovimi navedbami v dopisu, ki ga je poslal pravosodni ministrici Andreji Katič, ter v zvezi s potekom tega zelo odmevnega procesa nasploh. Pri tem niso za mnenje vprašali nasprotne strani ali pa pokazali dejstev, ki ne ustrezajo njihovemu scenariju. Že na začetku branja članka je jasno, da gre le še za en poskus, kako bi javnost prepričali v krivdo Noviča za Jamnikov umor.

Foto: posnetek zaslona

Odvetnik se spravlja tudi nad sodnika Radonjića, s čigar odločitvijo se ne strinja
Med drugim avtor članka Igor Mekina Kuniča vpraša: “Ste morda, zaradi interesa vaše stranke, da se najde pravi morilec, morda zahtevali, da organi pregona preiščejo tudi morebitno odgovornost drugih oseb, ki bi lahko storile zločin in so bile vpletene v različne posle z denarjem in nevarnimi substancami na Kemijskem institutu – konkretno osebe, ki obsojenemu Stephanu plačujejo odvetnika?” Kunič kljub oprostilni sodbi nonšalantno odvrne: “Trenutno vsi dokazi kažejo, da je dr. Novič ubil dr. Jamnika!” Omenjena izjava je nepresenetljivo postala tudi naslov tega članka. Kunič se v članku spravi tudi nad sodnika, med drugim mu očita tudi pristranskost: “Zgoraj sem pa že navajal izločitev izvedenca v zadevi Trenta. Ravnanje sodišča je bilo tedaj pravilno, primerno in zakonito, in tako ravnanja okrožnega sodnika Radonjića odstopajo od ustaljene sodne prakse, saj je bil porušen videz nepristranskosti.”

Kdo je v resnici ubil dr. Janka Jamnika? (Foto: STA)

Sodnik Radonjić s prstom pokazal na globoko državo, ta nad Noviča z vsemi sredstvi
Že v uvodu obrazložitve sodbe je sicer sodnik Radonjić takrat opozoril na hude pritiske, ki jih je bil deležen. Že takoj po prvih narokih so se namreč po njegovih besedah začeli pritiski na predsednika Okrožnega sodišča v Ljubljani Marjana Pogačnika, naj ga disciplinira. S prstom je tako Radonjić pokazal na globoko državo. Po njegovem mnenju se pritiski, ki so se v vršili nanj, ne morejo meriti niti s stalinističnimi procesi. Po tvitih, ki jih je objavila novinarka Demokracije Petra Janša, je sodnik jasno povedal, da je v umor Jamnika globoko vmešan tudi sam Michel Stephan. Strupov in drog na Kemijskem inštitutu naj bi bilo dovolj za pomor celega mesta, v javnosti pa o tem ni nikakršnih informacij. Prav verjetno pa je, da takšne aktivnosti potekajo še od zlatih udbaških časov. Ta organizacija je bila namreč ustanovljena leta 1946 pod vodstvom Maksa Samca kot del Slovenske akademije znanosti in umetnosti in je bila kasneje preoblikovana v samostojno inštitucijo, ki se je, pomenljivo, imenovala Kemijski inštitut Boris Kidrič.

Foto: Twitter

Nad Noviča pred tem že ekstremistična Mladina
Na Noviča se ni pozabil v svojem zapisu spraviti tudi Grega Repovž iz ekstremistične Mladine, ki je znana kot glasilo skrajne Levice. Ta je med drugim hinavsko špekuliral, ali je k izidu sodbe pripomogla sodnikova ambicija, da bi postal junak: “Radonjič se je, nežno rečeno, v tem procesu izkazal kot nenavaden sodnik. A v situaciji, ko se je sam razglasil za junaka, ki se je domnevno postavil po robu sistemu, je že to, da je nenavaden, zelo težko zapisati – avtomatično bi bilo pač ob takšnem ‘junaštvu’ vsakršno opozarjanje na njegovo neobičajno sojenje takoj razumljeno kot diskreditacija. Poleg tega govorimo o človeku, ki je sodil v primeru umora in ki je torej nekomu sodil zaradi enega najhujših zločinov. Dvom o sodišču oziroma delu sodnika mora biti res trden in jasen, da ga v takem primeru zapišeš.”

Foto: STA

Da vsi sodniki ne sodijo kot globoka država žvižga, pa označi kar za razgrajevanje sodne veje oblasti: “Da, konflikt znotraj neke stroke je seveda naporen, a to, kar sodniki dopuščajo zdaj, je dejansko razgrajevanje sodniške funkcije in razgrajevanje sodne veje oblasti. Kako naj državljani zaupajo v tak sodni sistem?” Ironično, privilegiranega skrajneža Repovža seveda prav nič ne moti neizvedena lustracija. Seveda ne, saj se pri svojem ocenjevanju dela sodstva namesto na strokovnost in dejstva opira na ideološko pripadnost!

Rok Krajnc

 • Srbe na vrbe

  Če ne bi kandidiral za SDS, bi ga pa pustili da gnije v zaporu.

  • Jan Kovalski

   Nasprotno, če ne bi kandidiral za SDS se sploh ne bi znašel v postopku na policiji in sodišču!

   • Srbe na vrbe

    Morda. So bile pa vse nadaljne poteze reševanje imidža stranke, ne nedolžnega človeka.

    • Jan Kovalski

     Kakšne nadaljnje poteze in od strani koga?

     • Srbe na vrbe

      Poteze SDS/Nove24/Demokracije so bile namenjene, da se opere imidž stranke. Drugače bi ostali tiho.

     • Jan Kovalski

      Kakšne poteze?

 • antimur

  V kolikor Mladina napada Noviča, je kristalno jasno, da je nedolžen. Kdaj jih bo kdo že naložil hudobnima barabama Repovžu in Mekini čez njuna svinjska kučanistična gobca. Kar počno ti kreteni iz Mladine je zločin in neprimerno huje kot sovražni govor.

  • pupa

   Če samo pogledaš repovška v njegovo podmukli pogled, vidiš v njem MORILCA, ki je sposoben krast in morit bolne skozi ŽILNE OPORNICE.

   • rrrrr

    Tudi brez žilnih opornic, Pupa, tudi brez…

  • est

   Hvala Bogu, da je imel sodnik jajca in ga oprostil.

 • Antonius

  Insajder in Mladina sta različno ime istega sranja. Mekina in Repovž sta jamstvo, da gre za isti wc izdelek.
  Bolj kot advokat Kunič, preseneča vdova po umorjenem Jamniku. Njeno navijanje za obsodbo Noviča človeka napeljuje k vprašanju, zakaj, a koga ščiti v ozadju.
  Naročnik umora Stephan je za vdovo čist kot njena vest, Milko Novič je pa za njo kriv umora brez enega stvarnega dokaza.
  Morda pa Jamnikova kaj ve, ker je na nepoznan način lahko v kaj vpletena?

  • Jan Kovalski

   Verjetno se ji gre za odškodnino, in Novič ji je bolj pri roki glede na to da so Stephana “oprostili” umora Jamnika in ga obsodili za nekaj drugega (napeljevanja k umoru Plavca).

   • rrrrr

    Vesela vdova ni kdorsibodi. Je nadzornica v jugofilialah proslule NLB banke (Bosna, Črna Gora) .Po razkriti a pod preprogo pometeni aferi IranNLBgate je vsakemu odraslemu bedaku jasno, da to ne moreš postati brez žegna globoke države: . …Zato ,,svojega” Kuniča sicer plačuje, a denarnico ji polni globoka država. Kakšna je resnična vloga te vesele vdove (prosto po Franzu Leharju) v konstruktu proti dr Noviču in pri umoru svojega moža direktprja KI , še preden bi ta (je?) zažvižgal o opojnih, strupenih in eksplozivnih substancah na svojem dvorišču, bomo kmalu izvedeli. Takrat jo bo vsa veselost gotovo minila.
    O Kuniču ne velja izgubljati besed. Je sinček priučenega jugodiplomata, ki se je dramatičnih poz, gestikuliranja in modulacije glasu v zafnano pravilni slovenščini naučil v kakšni tretjerazredni ameriški komediji iz sodnih dvoran na Pop TV. Brez logike, brez vsebine, nestrokovno in prepotentno. …

    Kaj pa odvetnik ,,oškodovanke” počne na obravnavah, ko sodba še ni pravnomočna, je pa drugo vprašanje…..

  • Mojca pokraculja

   Ja itak, tle ni naključij. “Iščite žensko!!!!

   • J.Smith

    tocno, za ravnopranost gre

    • Mojca pokraculja

     Go home in vozi svojo ravnopravnost !

     • J.Smith

      Kaj, a noces bit ravnopravna?

     • Mojca pokraculja

      WTF budala bosanska ! Nauči se slovensko.

   • samurai

    Mojca ga sračka.

    • Mojca pokraculja

     Bejž no ?

  • baubau

   Čakajte malo:ali ni vdova še nedavno trdila,da po njenem Novič ni morilec?

   • Antonius

    Starša umorjenega ne verjameta, da bi mogel biti dr. Milko Novič morilec njunega sina.

 • Jan Kovalski

  Tole, iz članka v Insajderju, pove vse:

  Miha Kunič: “Glede na to, da v prvem sojenju tega dokaznega predloga ni nihče podal (seveda je med tem tehnologija napredovala in hkrati tudi zavest katere podatke tehnološki velikani zbirajo) je bil ta dokazni predlog podan sedaj.”
  =============

  Odvetnik navaja, da v prvem sojenju ni nihče podal “tega dokaznega predloga” kar je on predlagal sodniku Radonjiču (da se od Googla pridobi podatke kje naj bi se nahajal Novičev telefon pred 4 leti ???). In kdo je bil odvetnik, ki je tesno sodeloval s tožilko Žgajnarjevo, v prvem sojenju? Odgovor: ON SAM je bil, ki sedaj pravi da tega v prvem sojenju nihče ni podal. In zakaj ni podal takrat in zakaj se mu zdi to nujno sedaj? Zato, ker je izgubil primer in se sedaj sklicuje na to, da je medtem “tehnologija napredovala”. A je res? Ko je bil storjen umor Jamnika je bila na trgu tehnologija 4. generacije, in ta je aktualna še danes. Medtem tudi niso spreminjali baznih postaj v mestu. In seveda, kje bi se nek doktor znanosti odpravil delati umor s telefonom v žepu, le zakaj bi s seboj vlačil telefon, če bi po “logiki” sodnice Kolete in odvetnika Kuniča točno vedel, da bo Jamnik zamujal za 39 minut na točno določeno mesto??? Zakaj bi se odpravil moriti z GPS trackerjem v žepu?

  Na tak način, oziroma s takim izgovorom (da je tehnologija v 4 letih napredovala), bi lahko Noviča, ali kogarkoli, držali v priporu še naslednjih 20 let in “čakali”, da bi tehnologija medtem napredovala.
  Da bi mogoče po 20 letih ugotovili, da je bil Novičev telefon v času umora pri njemu doma, kar pa seveda ne bi dokazovalo, da medtem Novič ni bil kje drugje, ker, da bi bil na mestu umora, tega nobena nadzorna kamera ni pokazala.

  Sodnik Radonjić je dobro ocenil da je odvetnik Kunič zavlačeval, ker ni imel nobenega dokaza.

  Drugo:
  Miha Kunič: “Dodajam, da s tem dr. Noviču ne bi bilo potrebo dokazovati, da ga tem ni bilo, kot se to navaja. Ravno obratno, če dr. Novič tam ni bil, potem drugačnih podatkov, kot to, da je bil mobitel doma, ni moč pričakovati. S tem bi dokazoval svoj alibi, da je bil doma. Zakaj torej obramba takšnemu dokazu nasprotuje …”
  ==============

  Obtoženec se ima pravico braniti tudi z molkom, tožilec je tisti, ki mu mora dokazati krivdo, ni obtoženec tisti, ki mora dokazovati svojo nedolžnost, zadostuje, da se brani obtožb.
  Torej, zakaj bi Novič pristal na to da dokazuje svoj alibi s pomočjo tehnologije (ki lahko tudi zataji, oz se zmoti ali še kaj hujšega, da se mu v imenu tehnologije kaj podtakne), samo zato, ker tožilec ne najde dokaza proti njemu?

  Zakaj bi obtoženec pomagal tožilcu, oz nasprotnemu odvetniku?

  Kunič seveda ne želi dobiti podatke od Googla v upanju, da bi ugotovil, da je bil Novičev telefon v času umora pri Noviču doma, on upa (iz obupa?), da bi se bi izkazalo, da je bil Novičev telefon mogoče kje v bližini kraja umora. In kaj bi s tem dokazal? Še vedno to ne bi dokazovalo, da naj bi bil Novič morilec.
  Štiri leta so imeli časa, da bi našli kak dokaz, sedaj ko so izgubili primer pa bi zavlačevali v nedogled in “iztiskali vodo iz kamna” z nekimi domnevnimi “novimi tehnološkimi lokacijskimi dosežki”, ki so bili ves čas na voljo, vendar se jih ni uporabilo, ker so bili očitno prepričani kako bo odločila sodnica Koleta.

  Daj Kunič, pojej še kaj korenja!

  • tzt

   Zakaj Google? Je imel vklopljen tracker? Saj je policija že preverila kje je bil skonektan. Gre za zavlačevanje in molzenje klienta!

   • Mojca pokraculja

    Hehe, kaksen Google, revčki!

  • pupa

   Za razsodnost v možganih so zelo primerna hrana OREHI vendar ne delujejo na kratek rok, zato bi morali vsi sodniki in njihovi pomagači dnevno zaužiti vsaj en OREH in zanemarit vse praške, ki jim uničujejo možgane.

   • Steiermark

    Mislim, da pri pokvarjenosti in lažnivosti, zlobi, ni (lahko poje na kile orehov, pa mu nebo pomagalo, ker ima umazano srce ), predvsem pa to ni vezano na delovanje možganov ampak osebne pokvarjenosti in pripadnosti jugokomunistični teroristični mafijski navezi !

  • Desnoklik

   Peesda kakšna banda je to ejga.

 • Sandokan Sandokan

  grdo so mu uničili življenje. pa ni edini. nikoli ne bomo izvedeli koliko so uničili podjetnikov. koliko slovencem so skrajšali življenje za x let. in nikoli nihče za to ne bo odgovarjal…

  • Steiermark

   Saj še vedno zločinci ne odgovarjajo za svoje zločine, niti tiste, izpred 1991, ko so masovno polnili pancer grabne, filali rudniške jaške, kraške jame itd., z nedolžnimi ljudmi, med katerimi je bilo tisoče otrok, tudi dojenčkov, otrok v starosti 5 let itd. Nič čudnega, če potem, potomci le teh rdečih zločincev, vodijo še naprej politiko uničevanja slovenskega, poštenega človeka!

   • Zombi Gartner

    To kar si napisal je na žalost resnica Slovencev.
    Sramota naroda, ki živi v središču EU.
    Predlagam.
    Ponudite to resnico svetovnim medijem.
    Naj nas vidijo kak narod smo…
    Naj svet vidi vse to.
    Kaj se je dogajalo po drugi svetovni vojni…
    Mogoče pa pridejo od Discoverya in naredijo nekaj odaj o resnici Na sončni strani Alp.
    Predlagam sedaj bi pa rad videl kak odgovor dobim na ta predlog….
    LP

    • Lustrator

     Če bi na zahodu slučajno nekega dne kakšne svinjarije se dogajajo v navidez prijetni deželi na sočni strani Alp, bodo morali najprej konkretno razmisliti ali res poročati o tem, saj so že s svojo medvojno podporo komunistom tlakovali tla za nadaljnji razvoj dogodkov, ki so sledili v obliki kreditov, molčanja ob eklatantnih kršitvah človekovih pravic, zapiranju vodje opozicije in seveda KREDITIH. brez njih bi rdeča trdnjava sredi Evrope že zdavnaj razpadla sama vase.

     • Zombi Gartner

      Odgovor v pričakovanju.
      Ga ni heroja ali izučenega zgodovinarja, da bi šel v svet z mojim predlogom.
      Prekrivanje resnice je kaznivo dejanje.
      Zato pa smo tam krej smo.
      Demokracije v Sloveniji še dolgo ne bo…

     • Dada

      Če bi ti vedel, kakšne svinjarije se delajo v ZDA in to brez svinj, kakšne vojne je zakuhala ZDA , trenutno v Perzijskem zalivu, brez svinj, potem bi se ti zbudil in bi te za noge zeblo.
      Na leto ubijejo 1000 ljudi v ZDA. Legalno, koliko jih pospravi CIA, pa ne bomo nikoli vedeli, ker so to vse tajne operacije.
      Trump presss.

     • Lustrator

      Seveda se svinjarije dogajajo povsod, a nekje za nacionalni interes, drugje proti njemu. V vsakem primeru pa relativizacija “povsod je enako slabo” ni nič drugega kot ščitenje domačih svinjarij, kar te dela posredno vpleteno. Zanimivo kako se prav vsak komi v neki točki čuti dovolj strokovnjaka, da začne besno napadati zibelko demokracije, čeprav se njihove “realnosti” uči le iz filmov.

 • Joško

  A je Repovž že diplomiral na FDV ali je še vedno gimnazijski maturant? Sodeč po njegovih pisunskih veleumih je še vedno gimnazijski maturant.
  Zakaj se končno ne ugotovi, kdo financira Mladino, da še izhaja???

  • baubau

   ker je že vse jasno

 • Franc Šink

  V oči bode da ima Jamnikova vdova odvetnika.

  • Desnoklik

   Yep.

 • if

  Vse kaže, da so Insajder, odvetnik Kunič&Njuni v službi zaščite vzrokov nasilne smrti dr. Jamnika.

 • Amerikanc

  Nekako se mi zdi, da grejo naši sodniki in tožilci, razen redkih izjem, po Ribičičevi in Kardeljevi poti – po poti revolucionarnega tožilstva.

 • Miro Jereb

  Za kozlat…

 • Anton

  trenutn vsi dokazi kažejo o tem, da je dr.Novič ubil dr.Jamnika

  …itak, kot vsi “dokazi” pričajo o tem, da je Janez Janša mastno služil z orožjem, pa vsi vemo, da je bil to Kučko.

  sarkazem press

 • Steiermark

  Pri tej zadevi izgleda, da gre za osebno maščevanje in vztrajanje pri obsodbi nedolžnega človeka, ker pač morajo nekako “obsoditi krivca” oz. ga določiti, da jim slučajno obtoženi in sodstvo ne stopi na prste – pravim zločincem, ki vodijo vso navezo in njihov mafijski business……Oni so “vsemogočni”, vse vidijo, vse slišijo in tako furajo našo domovino – državo, v popolni propad! “Živeli” zločinci!!!

  • dež

   Če odšteješ sodnika Radonjića, je pravosodje, vključno z udbotožilko Žgajnarjevo, del problema. Imajo pa sedaj veliko težavo, ker je Radonjić v obrazložitvi oprostilne sodbe priložil tudi nekaj dokumentov iz zadeve Stephan. In iščejo vse možne načine, kako rešiti problem.
   Vse je javno objavljeno na spletu in vsakemu, ki obrazložitev v celoti prebere, je v trenutku jasno, da gre za mafijske posle in obračun znotraj KI, s katerimi Novič tudi slučajno nima nič.
   Jim je Radonjić “dal tinte pit”, od tod tudi takšna nervoza.

  • baubau

   drži… na kidričevem! institutu je tudi še veliko kidričevskega,jasno-zato je bil ustanovljen in še zmeraj za to obstaja.

 • Franjo Trojner

  Če je ozadje množično trgovanje z kemičnimi elementi potrebnimi za proizvodnjo mamil, je zgodba enaka, kot v Mehiki. V Mehiki so v nečedne mamilarske posle vpleteni vsi in to od politikov, policajev, sodnikov, odvetnikov, novinarjev do navadnih državljanov, torej vsi!

  • rrrrr

   Še bolj pa Urugvaj. Tam sedi mamilarski kapo Martinčič, ki dobro pozna Balkanske bojevnike, njihov posel, vpletenost hvaške in slovenske politike v trgovanju z drogo, predvsem pa kako se ,,trenutno gibljejo “cene za oprostilno sodbo kake slovenske sodnice..

   • Franjo Trojner

    Res je, te pa še samo naj kdo reče, da je UDBA preteklost. UDBA je živa in močna in to bolj, kot bilokdaj v preteklosti.

 • xtc

  Greznica iz Kemijskega inštituta očitno pelje v Levo politično sfero sam njen vrh v nafijske vode Balkanske in Italijanske ter udbaške mafije in zelo verjetno tudi do Karnerje,gre za ogromno kriminalno zdruzbo v spregi z levo politiko m,ki v rokah drži tožilstvo in sodstvo,ki kot v časih SFRJ,ko je Pratija in CK ZKS določila krivce(pa je to bil ali ne) je kolesje steklo kot namazano in brez napake in upanja za oprostitev že vnaprej obsojenega,seveda se leva mafija zelo težko sprijaznjuje z vstopom v EU in Samostojno SLO saj so nekatere prej super delujoče mafijske zadeve postale problematične saj se zatikajo in padajo na US in ESČP kot domine-to pa seveda niso intimne opcije sekretarja CK ZKS F21 in vse te varovalke jim “razgrajujejo komunistično sodno utečeno prakso”,kar je njihova nočna mora,saj ljudem pokažejo kako SLO sodstvo pod KP deluje to pa je boleče zalevake zato poraze skušajo nato nadomestiti z medijskimi linči laži ,a tudi to pada.

  • Steiermark

   Podoba delovanja mafijske države!

 • VERZIFIKATOR

  Mihec Kunec

  VNOVIČ ISTA SE PONAVLJA ZGODBA

  Vnovič ista se ponavlja zgodba,
  znovič kriv da isti je storilec,
  vnovič je zamočil stvar tožilec,
  grda je bila za tem pogodba.

  Vnovič naj živalsko se sodišče
  zgane in obsodi naj storilca,
  kunec v vlogi tokrat je sledilca
  stopil vnovič sam na prizorišče.

  Kunec vnovič gre se advokata,
  hkrati rad bil v vlogi bi sodnika,
  v vsako luknjo zajček gobček vtika,
  v vsaki čaka večja ga zagata.

  Med živalmi kunec naš prednjači,
  že vnaprej zna prepoznati krivce,
  zajček rad bi znovič paral živce,
  vnovič star primer na plano vlači.

  Vnovič vsi dokazi so podani,
  trepetajček kunec zagotavlja,
  kdo morilec je, na glas razpravlja,
  prilizuje spet se eni strani.

  Je insajder, se mladini hvali,
  in z ušeski kunec ustrahuje,
  vnovič svet nad tem se pohujšuje,
  kam zbezljale male so živali.

  Kuncu ni da kdo bi dopovedal,
  naj preneha s svojo fantazijo,
  spada to v deveto dimnezijo,
  vnovič je pač kunič odpovedal.

 • Stajerka

  …..mafija, na vseh koncih in krajih…….le kaj je skrivnostnega na Kemijskem inštitutu?……če gledamo zadnje afere, se lahko samo bojimo: kaj, kje in kako svinjajo z odpadki……štala na štalo, svinjarija na svinjarijo, afera na afero…….dreka kolko češ, takšnega in drugačnega……..dr. Novič naj preko odvetnika rešuje takšne zadeve, pa 2x izrazi enormno odškodnino za duševno stisko pa bo hitro mir…….pa malo tuje opazovalce vključit, predvsem ESČP, glede sojenja, glede sodnika in še česa……sodba tam ne bo možna, ker so naši potegnili ročno, lahko pa jih opozorijo na doganja v greznici…….

  • montyamp

   Kaka mafija ???
   Mafija je v primerjavi s tem murglosrbskim komunističnim primitivizmom dobrodelna ustanova .
   Izraza za vajence NKVD hlapčevstva še niso odkrili .
   Slava gre padlim za Slovenijo .
   K*R*A*M*B*E*R*G*E*R*-S*L*I*V*N*I*K*-G*O*L*U*B*-J*A*M*N*I*K-K*O*K-……………..

 • KAPIBARA

  Nović nč bat, če je žgajnarca umešana, bode ponovno pozabila vložiti obtožno- pritožbo in bode zastaralo, s čimer ima odlične izkušnje…

  • Steiermark

   Takšne “napake” oz. pozabljivost pa je rezervirana za vse, jugoantislovenske mafijaše, katerim se na tak način in dodatno z zastaranjem dokazo in izločanjem le teh, če imajo svojo težo, ter bi lahko obremenili zločinca, ki je njihove barve….

 • KAPIBARA

  Kuj na začetku preiskave, sta starša Jamnika povedla, da jima je sin Janko potožil, da ve- predvideva, da ga bodo ubili..! Na podlagi česa, je to predvideval ? Zaradi izgube ene službe..??

  • sodnikisozločinci

   Potem jima je povedal tudi, kdo ga hoče ubiti. Drugače tudi starša ne bi bila tako prepričana, da Novič ni morilec.

   • KAPIBARA

    Onedva NE trdita, da je Novič morilec, kar bi, če jima bi Janko povedal, da predvideva kdo ga misli ubiti.
    A bi ti zaradi službe nekoga fental po 5-6 letih ?? Moja ni nobenega !!

 • Jan Kovalski

  Potrebno je poudariti, da Jamnikovi starši ne verjamejo, da bi bil Novič morilec njihovega sina, medtem ko vdova po njemu kaže, da še vedno rovari s svojim odvetnikom.
  Kunič je bil na procesu zelo agresiven, tako, da mu je enkrat Radonjič vzel besedo in ga nadrl naj se nauči obnašat sicer ga bo poslal iz dvorane. Tožilka ni bila niti za tretjino tako zavzeta kot Kunič, kar mi je kar malo čudno.

  • pajot

   Kadar je ubit mož,je prvi osumljenec njegova žena. Jo je kdo preiskoval? Dvomim.

   • anzek

    …prvi osumljenec njegova žena…….Jaz pa menim, nimam dokazov, da bi se pokazalo, da je imela njegova žena največji motiv, tudi informacije, da je na zabavo zamujal in je ravno ona tista, ki je imela prste vmes.

 • Jan Kovalski

  Žgajnarco sem enkrat srečal ko je z biciklom tovorila špecarijo iz bežigrajskega Lidla. Takrat še nisem vedel da stanuje tam v bližini, izgledala je precej “pofucano” babše, brez sodniške toge prav bedno.
  Sedaj razumem da so Noviča obtožili da naj bi umor izvedel s pomočjo bicikla.
  Žgajnarca je očitno navdušena kolesarka in kot pravi pregovor: “Kdor ima kladivo, vidi vsak problem kot žebelj; in nasprotno, kdor kladiva nima, žebljev noče opaziti.”.
  Za navdušenega kolesarja se zdi, da se vse na tem svetu odvija s pomočjo bicikla, tako umori kot potem posledično tudi rekonstrukcije umorov. Zato ni čudno, da je Žgajnarca navdušila za kolesarstvo tudi sodnico Koleto in potem pozneje še nekaj drugih sodnih kolegov v nadaljnjih rekonstrukcijah, celo v dežju.
  Vsi na kolo za zdravo telo!

  • rrrrr

   Koleta in žgajnarca sta kolesarsko ,,rekonstrukcijo ” opravili skupaj. Potem sta skočili še na tortici in kofetek. …Sodnica in tožilka !!… Skupaj !!… Halo.!! Še v Burkini Fasso sodnik in tožilec bolje prikrivata medsebojno zlizanost.

 • Katarina

  Bog ve kaj se je dogajalo na tistem Kemijskem inštitutu, da se tako bojijo. Najti je bilo treba grešnega kozla, da resnica ne bi prišla na dan. Namesto da se toliko ukvarjajo z njim, bi morali raziskati to ozadje in resnica bi takoj prišla na dan. Očitno pa je vpletenih preveč “pomembnih”, zato gredo zadeve v drugo smer. Slovenij kdaj boš postala resnično svobodna in demokratična država?

  • Janez Korenjak

   Ja očitno so lahko brez skrbi, da bi jih preganjala policija, delali bojne strupe, kemikalije za predelavo drog itd. Očitno je tudi policija globoko v tem, da ničesar ne preiskujejo, tožilstvo pa je tako blago in prizanesljivo z libanoncem Michaelom Stephanom…. Policija pač ne bo preiskovala samo sebe, ker so očitno do grla zapleteni v “posle” Kemijskega inštituta.

  • baubau

   KI BK je bil ustanovljen prav za takšne posle

 • montyamp

  Žvepleni kurćanizem je najbolj ostudna oblika vladavine , kjer mladiči šumskih skrivačev jahajo na slovenski pre-tirani strpnosti , svojemu bednemu koncu nasproti .
  Kaka mafija ???
  Mafija je v primerjavi s tem murglosrbskim komunističnim primitivizmom dobrodelna ustanova .
  Izraza za vajence NKVD hlapčevstva še niso odkrili .
  Slava gre padlim za Slovenijo .
  K*R*A*M*B*E*R*G*E*R*-S*L*I*V*N*I*K*-G*O*L*U*B*-J*A*M*N*I*K-K*O*K-……………..

 • Hamid Begic

  Nikoli več ne boste vladali SDS-ovci. Sprijaznite se! :)

  PS: Premalo smo vam zmetali v……. Vsi vemo, kam. :) #SeJeCas

  • montyamp

   Tipična komunistična provokacija .
   Topoglava , pa še ponavlja se .
   Primitivci imajo skupni imenovalec , najnižji IQ .

   • Hamid Begic

    Vi se ponavljate že 10 let. Vsak dan. Vsako uro. Vsako minuto. :)

    PS: Res si prizated, da tega ne vidiš. :) #JanšinaSekta

    • samurai

     Si ti malo prikrajšan, ali kar precej ?
     Mislim, da precej.
     Bogi, bogi…..

  • J.Smith

   Srebrna zica, a ti to kej zveni u buci

   • Lcipher

    zveni njemu praznina u buci

 • Morala

  Ta sploh javno kot odvetnik ne bi smel nastopati in razpravljati o tej zadevi, ker zato imamo sodišča! Zapičili so se v enega in sedaj ni konca…

  • tretjerazredni

   Pravna falulteta ga očitno ni naučila kaj pomeni dokaz.

  • Dolfić 20.4.

   Zakaj se veljakSDS, vztrajniški odbor le-te partije in za povrh vrhovni Zobec, ustavni Jaklič toliko muči z razpravljanjem v prid enega, pogosto izven sodnih dvoran?!

 • Olga101

  Kdaj se bomo pri nas znebili globoke države, ups udbomafije?

  Kdaj bomo pri nas ravnali kot v Hong Kongu:https://youtu.be/Xlqj47dyauI

  Kdaj bo narod dal Milana Kučana na mizo, mizo pa ven!?

 • Dr. E.K.

  Še en dokaz več o levi mentalno defektni bandi … hahahaa … namestijo mu umor in pade v vodo … lol … kere budale nesposobne rdeče …

  PS … ej ovce leve … človek je nedolžen dokler mu ne dokažete obratno … hahahaa … seveda ne s podtaknjenimi dokazi … keri KRETENI … hahahahaaa …

  • tretjerazredni

   To so pa levi fašisti, ni važno kaj je res ampak kako so se pač oni takrat odločili.

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA

  A zdaj bodo pa še cca 10-20 let ugotavljali
  – v kolikem času lahko cca 60 letni moški s kolesom prevozi tisto pot
  od doma dr. Noviča do kraja umora ?
  Ali kdo, ki bolje kot jaz pozna sodstvo v naši R. Sloveniji – to pove? L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  P.S.
  KONEC ŠALE

  • tretjerazredni

   Najboljši kolesarji lahko teoretično prevozijo do 1.000 kilometrov, v enem dnevu, iz nog pa iztisnejo več kot kilovat, kar zadostuje za hitrosti preko 50 km/uro.
   Rekreativni kolesar zmore precej manj, mogoče 80 kilometrov v enem dnevu, s povprečno hirrostjo 10 km/uro, pri čemer lahko gre po takem naporu samo še ležat in spat.
   Upoštevaj tudi, da bi moral morilec spremljari gibanje umorjenega direktorja, če bi hotel zanesljivo vedeti kdaj je prilika in je kolo najslabša izbira prevoza, saj bi ga na njem vsi videli in bi se pripeljal na mesto umora utrujen, potem bi moral pa še zbežati z njim in ga nekje skriti.

   • Janez Kepic-Kern

    Ja, ja,
    saj razumem, čeprav je “hudo komplicirano”. Se zdi,
    ŠALA
    A MISLIŠ, DA V 50 LETIH – BODO
    “PROBLEM”
    KOLESARJENJA OD DOMA DR. NOVIČA
    – DO KRAJA UMORA – REŠILI?
    Kaj pa v 100 letih? l.r. JANEZ K. KERN KOMENDA
    p.s.
    KONEC ŠALE

 • Felikss_AH

  Logično da nima mira… ker če bi dali mir njemu, potem bi pa morali nekje drugje nekomu drugemu NE dati mir. Tiste ki bi im MORALI NE dati mir pa ne bodo NIKOLI vznemirjali… poiskati novega grešnega kozla pa si ne morejo zdaj privoščiti niti iz Državne (nikoli izginule) UDBa-Nostre. Tako da ni treba biti neki kriminalistično-obveščevalni expert da je povsem jasno zakaj gre v tej zadevi

  Kidričev Kemijski Inštitut, kot vsaka Posebna Komunistična Inštitucija, je očitno bil ustanovljen za interne “poslovne” potrebe LEGALNO-Kriminalne Samoupravne inštitucije – UDBa-Nostra. Kemija je od nekdaj bila priljubljeno sredstvo manipulatorjev in vladarjev… začenši z vrači, pa alkemisti, pa “strupene eliminacije” nepodobnih od Rimskih in še prejšnjih časih… in nazadnje ta šlampasti Skripal primer… kjer so preiskovalci na mestu zločina uspeli še “najti Putinov pasoš -:))”

  “Najdba” Noviča je isto kot “najdba” Putinovega pasoša… s to razliko da je Putinov pasoš zajebancija… Noviču pa “najdba” njega zagotovo ni zajebancija.

  Follow the Money je bil Alfa in Omega vsake korektne kriminalistične preiskave… edina razlika je da pri velikih denarjih velikih mrcin v kombinaciji z oblastmi take “preiskave” niso več korektne… in Novičev primer je samo še eden DOKAZ tega, v neskončnem nizu sorodnih. Nova še vedno ima na YT izjemen video – [Video Aktualno] 06.12.2016 Nova24TV: Primer Novič – https://www.youtube.com/watch?v=1UASPCx68Gw – Tam je vse kar vsak (tudi ne preveč bister posameznik), potrebuje da lahko sam pogrunta za kaj gre.

  • Felikss_AH

   DODATEK

   Tam kjer so vpletene lepe ali mogočne ženske… se vedno kadi in tudi gori.

   Zaradi ugrabitve Menelajeve Kraljice Helene je Sparta napadla Trojo
   Zaradi Kleopatre je Mark Antony zafurou svojo karijero
   Mata Hari je referenca za femme fatal babnice
   Merilyn Monroe… akhhhhrr… dobra stara Marilyn
   in t.d … in t.d. … ih je teh damic, še in še…

   Obstaja pa še ena fatalna kategorija… sicer samo gramatično ženskega rodu… a je hudičevo adiktivna… celo več kot lepe damice – – La cocaína – – žensko ime, in je – – es una de las drogas ilegales más poderosas y adictivas – – Ja, je adiktivna, celo veliko več kot lepe ženske… ni pa “fer” da je za razliko od Lepe ženske-adiktivnosti… ta (tudi lepa) cocaina adictivas ilegalna. Vzrok je preprost – Če nebi bila uradno-ilegalna, potem Legalno-ilegalne združbice v koliziji z raznimi Državnimi Nostrami nebi imele enormnih profitov.

   La cocaina je prava lepotica… povrhu še muhasta ni… ne teži… tiho je… zato pa okoli nje vse grmi. In kot se da razbrati iz tega članka – – “Zakaj novo naročilo umora in od kod ideja, da je Kemijski inštitut povezan z redčenjem droge?” – https://www.domovina.je/zakaj-novo-narocilo-umora-in-od-kod-ideja-da-je-kemijski-institut-povezan-z-redcenjem-droge/ – – je prav Novič kot idealen grešni kozel padel v to grmenje. Mislim da mu ne bodo dali mira… tudi če ga ne spravijo v zapor… drkali ga bodo samo zato da se izognejo eventualnim “nesramnim” pritiskom da poskusijo… magari samo za hec… raziskovati v pravi smeri.

   • J.Smith

    Niti ne redcili, nabijali so jo z eno tezko svinjarijo – lewamisolom

   • Dolfić 20.4.

    Zato majo pa Arapi mir in preventivno lepotice zavite, v haremu jih pa skopljenci čuvajo.
    Že lepa Eva je Adama zvabila v skušnjavo. Lepa Vida se pa na črn kabl vsedla in odplula v Zanzibar.

    • Lcipher

     A si rajs cuvaj u haremu al ga rajs nigrom vleces

  • Dolfić 20.4.

   Čudno da Izrael posluje z njimi, UDBO in ostalo komunistično bagro zaposlenih na KI.

   • J.Smith

    Ja “res cudno” -:)

    • Dolfić 20.4.

     No ni zdravo preveč izven ovčjega tropa štrlet lahko padeš kje iz balkona ali po stopnicah, če ovčka odtava s tropa, volčji trop preži tudi na tem portalu nad ovcjimi komentarji.

     • Lcipher

      Hitr nazaj z balkona in nehj zjat vn da te kaksn volkec ne cavsne

     • Dolfić 20.4.

      Nit Šarkoplaninec mi ne nuca. Zajca je pa strah.

 • baubau

  Še niste ugotovili,da je insider je agitprop podhuljenih levih eksremistov?

  • Janko Gedlicka

   Nekateri sedaj ugotavljamo.

 • Olga101

  Ovadbe!

 • tretjerazredni

  Vsi dokazi kažejo, da nekdo ne razume kaj pomeni dokaz. Tako delujejo fašistična sodišča, kjer je vse dokaz za karkoli. Režim mora valiti krivdo na nekoga, v fašizmu ne more biti neraziskanih zločinov, ker to bi pomenilo, da je država premalo brutalna in totalitarni nadzor civilnega prebivalstva ni abdoluten.
  Totalitarizem itak obstaja zato, ker se ljudje tam obnašajo slabše kot živina. Režimski strokovnjaki se sprašujejo predvsem, če žival sploh čuti bolečino, kako bi jih lahko bilo strah nasilja, če nič ne razumejo in, če jih ni strah, tudi stiske in bolečine ne razumejo. Naše pravosodje in represija vzgajajo predvsem strah, strah pred realnostjo in strah pred globoko državo, tudi strah pred lastnim narodom in najbližjimi, ki so preveč prestrašeni, da bi si med seboj pomagali.
  Novkovič in njegov odvetnik sta kriva že zato, ker ju ni strah, rećim kaže prve znake šibkosti, kam pa pridemo, če bi se opogumili še vsi ostali, bi ja fašisti spet končali v rudniških rovih in obcestnih jarkih, s celimi svojimi družinami vred.

  Ponavljam, javnosti ni znan niti en neposreden dokaz o krivdi osumljenega, v katerega ne bi bilo mogoče razumno dvomiti, za take nevarne norosti bi morali nekomu vzeti pravosodni izpit, dicer bomo vsi krivi, če bo slučajno slabe volje ali mu bo dal kdo denar.

  • J.Smith

   Kako ni neposrednega dokaza, sej se upira

 • tretjerazredni

  Slovenija je država z največ sodniki na prebivalca v EU in tudi z najslabšim pravosodjem v EU, saj evropska sodišča razvečjavijo večino sodb, ki pridejo do njih. To je dejstvo, ki ga nihče ne more izpodbijati, ki temelji na neposrednih dokazih, saj število sodnikov in zavrženih sodb ni sporno in se lahko o dokazih vsakdo vedno tudi sam prepriča.
  Nikomur ni treba končati pravno fakulteto, če hoče razumeti kaj pomeni dokaz, kaj pa so zgolj ideje in hipoteze, ki ne temeljijo na ničemer konkretnem in lahko poljubno verjamemo ali pač ne.

  Več kot 80% sodb naših skorumpiranih, totalitarnih sodišč temelji na posrednih indicih in lažeh tajnih policijskih sodelavcev in ovaduhov. Kjer fašistični gnoj odloča o usodi posameznika, ne samo, da ne more biti nikoli bolje, ne sme biti bolje, ker tako zlo je treba zatreti in izrrebiti iz državnega sistema, ne pa ignoriati in tolerirati v nedogled, dokler cel narod ne konča v peklu.
  Še v Peklu noče Hudič raje obsoditi sto nedolžnih kot, da bi spustili enega samega krivega, ker to potem ne bi bil Pekel ampak Igrišče nevarnih norcev in priviligiranih retardov, kar slovensko pravosodje in represija dejansko tudi so.

  • Dolfić 20.4.

   In to polno čefotov z Radonkotom na čelu.

 • Dolfić 20.4.

  Sektaš so pa sinhroni ni kej. Vsi paranoični na teorije zarot-GLOBOKA DRŽAVA!!!

 • Janez Kepic-Kern

  TEMPERATURE – ZUNAJ – SPET – RASTEJO.
  PODPORA
  – LMŠ IN M. ŠARCU
  NA “NINA-NANA” ANKETAH – TUDI – RASTEJO ?!
  EX KP, ZK
  PROVOKATORJEM IN STRANKAM – TUDI – RASTE “STRAH”. Se zdi.
  Skratka?
  Vse je ZELO – “normalno nemormalno”
  Če je komu vroče,
  mu prodam pahljačo. L.r. JANEZ K. KERN KOMENDA

  • Dolfić 20.4.

   Opravičeno je lahko koga še strah.Tudi mene, ki sem prepričan da je bil hladnokrvni morilec oproščen.

   • samurai

    Kaj se treseš ? Saj tebi nihče nič noče. Si nepomemben člen.

    • Dolfić 20.4.

     Iz tvojih ust v božja ušesa.
     Kaj, ko je nad Zemljani Bog že davno obupal.

 • J.Smith

  tebe plitva pamet daje da si kr naprej nasukan na neumnosti

 • Jan Kovalski

  Franz Lehár – VESELÁ VDOVA

  https://www.youtube.com/watch?v=JL9SKBU0m1E

 • Janez Kranjski

  Kuniča in Žgajnarjevo v arest do smrti!

 • Janez Kepic-Kern

  Ja, ja,
  saj razumem, čeprav je “hudo komplicirano”.
  Tole z domnevnim kolesarjenjem dr. Noviča.
  Se zdi,
  ŠALA
  V 4 LETIH NISO MOGLI UGOTOVITI
  TISTEGA ČASA –
  V KATEREM CCA 60 LETNI KOLESAR PRIDE, PRIKOLESARI
  – OD DOMA DR. NOVIČA,
  – DO KRAJA UMORA.
  Kot ex knjižničar in nepravnik
  – tega 4 letnega “študija kolesarjenja na eni krajši relaciji v LJ NE BOM KOMENTIRAL.
  Ampak !
  To, teh 4 let “merjenja časa” – se mi zdi – neresno.
  A MISLITE, DA V 50 LETIH – BODO
  “PROBLEM”
  KOLESARJENJA OD DOMA DR. NOVIČA
  – DO KRAJA UMORA – REŠILI?
  Naj pove, kdor dobro pozna meni čudne načine
  “merjenja časov kolesarjenj” – v pravosodju R. Slovenije. L.R. JANEZ K. KERN KOMENNDA
  P.S.
  KONEC ŠALE
  NIČ SMEŠNE ŠALE.

  Kaj pa v 100 letih? l.r. JANEZ K. KERN KOMENDA
  p.s.
  KONEC ŠALE

 • Janez Kepic-Kern

  ŠE TU
  ZA LAHKO NOČ !
  ODGOVOR
  NA ZGORNJE DILEME – JE DAN
  V
  PRELEPI – PESMI S KORZIKE – “POSVEČENA FONTANA”=”BEATA FUNTANELLA”
  Dajem
  VAM PREVOD KORZIŠKEGA BESEDILA – V FRANCOŠČINO.
  Avtor pesmi je D. BERNARDINI, oče
  DVEH PEVCEV IZJEMNO – NA KORZIKI IN V EU – CENJENE
  ETNO GLASBENO PEVSKE SKUPINE – ” I MUVRINI” S KORZIKE.
  TA
  “FONTANA” – RES OBSTAJA OB CERKKVI ST. PE – , Z VODO , KI NI VIDELA SONCA !
  ČE
  VAM JE PREDALEČ ITI
  NA ROMANJE – NA KORZIKO
  K RES OSVEŽILNI, OD SONCA NEPRESIJANI VODI,
  lahko poslušate vsaj – bajno pesem –
  o
  vodi
  iz “BEATE FUNTANELLE”=IZ POSVEČENE FONTANE . L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  JAZ BOM – OB PRILIKI POROMAL
  K
  “BEATI FUNTANELLI” NA KORZIKO.

  Fontaine bénite
  Je ne cherchais ni fortune ni avenir,
  Je cheminait seulement vers l’eau fraîche,
  Avec l’ombre de la lune comme compagne,
  Dans la main, je balançais ma petite cruche,
  Quand je t’ai rencontré en chemin,
  Avec ton chaudron sur la tête, comme autrefois.

  Vous n’avez pas vu le soleil, Mademoiselle,
  Et tu m’as fait un sourire vicieux.
  Ensuite, ce fut pour moi comme une étoile
  Qui sait guider les amoureux vers un endroit caché
  Et toujours à la même heure, la plus belle.
  Je fus amoureuse de cette fontaine.

  Tu ne m’as jamais manqué, oh, brillante étoile,
  Qui fut pour moi mon premier amour.
  Maintenant, il n’y a plus de cruche ni de chaudron,
  Mais mon cœur bat toujours pour toi.
  La fontaine de San Pé est bénite,
  Avec son eau fraiche sans soleil.
  https://lyricstranslate.com
  – LINK NA IZJEMNO IZVEDBO TE
  POMEMBNE PESMI
  TUDI ZELO
  CENJENE PEVKE S KORZIKE – BATTISTE ACQUAVIVE

  ://www.youtube.com/watch?v=1uWMFLngAZ4

 • Kapodistrias

  Ko bom srečal tega Kruniča ali pa Repovža, mu bom pljunil v obraz. To mi veleva moja državljanska dolžnost. Barabi!

 • Janez Kepic-Kern

  ŠE TU,
  RAZGLAS !

  ŠALA

  OZNANILO – “IZGUBIL SE JE”
  O
  POGREŠANEM BITJU – S TEGA OK E-PORTALA NOVE24TV !

  OZNANJAMO

  VSEM BEROČIM IN PIŠOČIM – NA TA PORTAL,
  DA
  SE JE NEZNANO KAM – VERJETNO – IZGINILO – “BITJE”,
  KI
  SLIŠI NA IME – F. TUNEK, tudi na – BIG verjetno FAT TONY ITD.na
  stotine vzdevkov uporablja.

  MOŽNOSTI – KJE NAJ BI SE TO BITJE – ZDAJ – NAHAJALO
  JE
  KAR PRECEJ:
  nekaj variant
  1. – MORDA JE ŠEL V R. AVSTRIJO, A V SMER – AVSTRALIJA,
  KER MISLI, DA AVSTRIJA – NE MORE BITI DALEČ – OD AVSTRALIJE,
  – morda so ga na poti do AVSTRALIJE
  2. – V PAPUI, NOVI GVINEJI – POPAPCALI TAMKAJŠNJI KANIBALI,
  3.
  MOŽNO JE DA BLODI KJE PO GOZDOVIH OKROG RIBNICE, KOČEVJA
  IN KRMI TAMKAJŠNJE MEDVEDE IN VOLKOVE,
  4.
  MOŽNO JE, DA SE JE TUDI SAM – SPREMENIL V HRANO MEDVEDOV
  IN VOLKOV IN DA ZDAJ LEŽI – NAPOL POJEDEN – KJE TAM
  5-
  NAJBOLJ VERJETNO PA SE ZDI TO, DA JE PRI KAKI – TUNKI!
  Tunka ni ženska, ampak prleški ČEBER MESA IN KLOBAS V ZASEKI, ŠPEHU !?
  Naj
  ostane kar pri – kaki TUNKI.
  Edina nevarnost, ki preži nanj ob TUNKI
  – JE TA, DA BO HITRO SAM POSTAL ENA – TUNKA POLNA – ŠPEHA.

  6. NAJBOLJ VERJETNO
  PA SE JE “POGREŠANO BITJE” , KI JE NAJBRŽ
  “OSEBEK”
  TEŽKO DOLOČLJIVEGA SPOLA – LE ŽE TISOČIČ
  spremenil identito in vzdevke.
  Ne more biti – daleč
  Kaj bi on brez – NOVE24TV ? Se zdi. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE

 • sodnikisozločinci

  Pravosodje je treba razumeti in imeti posluh za njegove bolečine. Poznam mnogo športnikov, ki so pri treningu pretiravali, zdaj pa imajo vodo v kolenu. Pravniki, še posebej pa sodniki, tožilci in odvetniki, preveč razmišljajo, zato dobijo vodo v možgane, mi pa se čudimo tem sodnim bedarijam. Gospod Kunič je, kako bi rekel, “pregorel” na delovnem mestu, jaz bi mu tako kot Jan Kovalski predpisal korenje, 1 mesec najmanj 1 kg na dan.

 • Janez Kepic-Kern

  MOŠKA IZVEDBA
  BAJNE PESMI
  “POSVEČENA FONTANA”=BEATA FUNTANELLA L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  S KORZIKE.

  https://www.youtube.com/watch?v=MzKPH7Cvdyk

 • Dada

  Janša že ima preganjavice, ha, ha. Naj da denar nazaj od delnic Nova24 TV. Upravni odbor sedaj prosi male delničarje, da jim delnice podarijo, da niso nič vredne. TV nora ima namreč 1 mil. bilančnega primanjkljaja. Tako bodo male delničarje iztisnili iz lastniške strukture Nora24TV, da bi veliki solastniki kot Janša, zaslužili več.

  Zvon 4 press….

 • Janez Kepic-Kern

  IN NAJLEŠE PESMI IZ J. AMERIKE
  ARGENTINA

  TUDI KAJ LEPEGA
  , JE NA TEM SVETU !
  Ne ostanimo če pri sicer potrebnih – prepirih ”
  PRIPRAVLJAM – pri moji “SLOVENIANI” – PRODUKCIJO, PRIREDBE DOBRIH SLOVENSKIH IN TUJIH PESMI,
  PA ZATO PREGLEDUJEM GLASBO RAZNIH OKOLIJ, NARODOV.

  Na nekaj najlepših pesmi s Korzike – SEM VAS OPOZORIL.
  Dodajam še par
  pesemskih mojstrovin iz ARGENTINE, ČILA ! L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
  P.S.
  JORGE CAFRUNE IN NJEGOVA HČI YAMILA CAFRUNE.
  LA CAUTIVA= OČARLJIVA, SKRITA UGRABLJENKA, KI “UGRABI” UGRABITELJA.
  Pravljična, a telo realna pesem, podoknica.- LA CAUTIVA=SKRITA OČARLJIVKA, PODOKNICA, PRAVLJIČNA, A REALNA.
  pojeta ljudska pevca
  JORGE CAFRUNE IN NJEGA HČI YAMILA CAFRUNE.

  /www.youtube.com/watch?v=mMaVqdw0_lU