fbpx

Novinarju Demokracije spet grozijo s smrtjo! Levi fašisti bi se radi “srečali z njim” na predstavitvi knjige v Medvodah

Foto: VSO

“Pa se ti pes farški sluzasti nič ne bojiš za svoje življenje in za življenje svoje debele kuzle …,” se glasijo neposredne grožnje s smrtjo novinarju Demokracije, Gašperju Blažiču, prek družbenih omrežij. 

Grožnje in raznovrstne nesramnosti, ki jih pišejo pripadniki skrajne “levice” na račun ne samo Janeza Janše in vidnih članov SDS, ampak tudi novinarjev nerežimskih medijev, med katere spada tudi Demokracija, niso nobena novost. Tako so pred časom novinarju Gašperju Blažiču že grozili z natikanjem na kol, vendar je kasneje prejel tudi številne druge grožnje.

Precej podobnih groženj je bilo včeraj izrečenih tudi na Facebook profilu “Resnica o SDS, o zlu”, ki je bil nato tudi izbrisan, vendar pa ima kar nekaj “dvojčkov” oz. FB profilov, na katerih se pojavljajo zelo podobne vsebine, v katerih avtorji – večinoma gre za simpatizerje nekdanje Združene levice – sramotijo in hujskajo proti SDS. Namreč, levi fašisti so očitno opazili vabilo na pogovorni večer v Medvodah v torek, 30. januarja 2018, na katerem bosta Slavko Kmetič in Gašper Blažič predstavljala svojo knjigo “Stavka, ki je iztirila rdeči režim”, ki je izšla pri založbi Nova obzorja pred letom dni. In so seveda prek prej omenjenega spletnega profila napovedali “srečanje z njim”. Ne glede na to, da je bil profil vmes izbrisan, pa smo vseeno zabeležili printscreen objave, ki sicer ne izraža neposredne grožnje, vendar ne napoveduje nič dobrega.

Pogovorni večer je sicer napovedan za torek, 30. januarja, ob 18. uri, v sejni dvorani občine Medvode. Ob tem naj spomnimo, da je v Medvodah že pred dobrimi dvajsetimi leti Zmago Jelinčič o volivcih tedanjega predsedniškega kandidata Jožefa Bernika dejal, da so golazen, ki bi jo morali pobiti že leta 1945. Podobnost z govorico aktualnih levih fašistov ni naključje …

Demokracija