Novinarski družini Lucu je očitno svinjanje zapisano v genih

Aleksander Lucu (foto: Mediaspeed)

Tina Lucu je hčerka Aleksandra Lucuja, zloglasnega novinarja Nedeljskega dnevnika in Dnevnika, sestra Jake Lucuja, ki je poznan predvsem po tem, kako besno je zagovarjal Udbovca Nika Kavčiča, ter polsestra Grege Repovža, urednika Mladine. Kakšni so njeni geni, je vidno že na kilometer. Tudi ona sovraži vse, kar je desno.

Tina Lucu, odgovorna urednica revije za ženske Liza, nikoli ni dala kaj dosti na zunanji videz. Redkokdaj, če sploh kdaj, smo jo videli naličeno, prav tako smo bili velikokrat prepričani, da obleče prvo stvar, ki jo zagleda v omari. Vendar pa se kljub svojemu pogosto zanemarjenemu videzu čuti poklicano, da komentira novinarje Nova24tv. Tako je na svojem Twitter profilu zapisala: “Sam novinarji na Nova24 tv pa izgledajo, kot da jih ima nekdo s ketnami v kleti zaprte, in jih samo za branje poročil spusti v zgornje nadstropje.” Pozneje je pod svoj komentar še zapisala: “Tud čist zmečkano obleko morajo met in ženskam mora šminka silit čez ustnice.” Res je urednica Lize, vendar pa nasvetov, ki jih objavlja v svoji reviji, ne upošteva …

Govorice prodajal za resnico
Njeno zgražanje nad Nova24tv ima seveda drugo ozadje. Tina Lucu prihaja namreč iz novinarske družine, katere pedigre je znano. “Dve generaciji, trije novinarji,” je njeno družino predstavil Lado Ambrožič v oddaji na nacionalni televiziji Družinske zgodbe.Aleksander Lucu je znan kralj družabne kronike, zgodovinar slovenskega novinarstva,” je Ambrožič osladno predstavil očeta Tine Lucu, ki v Nedeljskem dnevniku in Dnevniku rad pametuje o političnem stanju v Sloveniji, tudi o Patrii, predvsem pa je znan po tem, da rad udari po katoličanih, če se mu le ponudi priložnost. Aleksander Lucu pa velja tudi za Kučanovega “hišnega novinarja”. Vendar je to, da se ne drži Kodeksa novinarjev Slovenije, spoznalo celo Novinarsko častno razsodišče (NČR). Natančneje, v svojem članku Nagačeni medved v Frankfurtu je Lucu kršil peti člen Kodeksa, kar pomeni, da je objavljal nepotrjene informacije, govorice ali ugibanja, kar pa je “prodal” za resnico. Obsodba družbenopolitičnega delavca Lucuja leta 2014 je bila sicer veliko presenečenje za vse, saj je NČR kot organ Društva novinarjev Slovenije vodil izpričani levičar Matija Stepišnik. Obsodili so torej “svojega”.

Tina Lucu. Foto: facebook

Poleg Tine, ki je odgovorna urednica revije, ki jo izdaja podjetje Tomaža Drozga Adria Media, pa sodi v “novinarsko dinastijo” tudi Jaka Lucu, ki je bil nekaj časa športni urednik Poleta. Predvsem znan pa je po svojem obračunavanju z Radom Pezdirjem, ki mu je očital, da je dokumentacijo o vzporedni udbovski ekonomiji, s katero je povezal nekdanjega funkcionarja Udbe Nika Kavčiča, “pridobil od neznano kod”, je pisal Reporter. Vendar pa to še ni vse, saj je Jaka Lucu očitno stopil na stran omenjenega Udbovca in si menda celo izmislil vlom v Kavčičevo hišo. Na policiji namreč niso prejeli nobene prijave vloma v stanovanje takrat že umrlega Nika Kavčiča, ki ga je imel na Beethovnovi v Ljubljani, zato tudi do odtujitve njegove osebne dokumentacije med izmišljenim vlomom ni moglo priti. Vendar pa se za Lucuja s tem zgodba ni končala, saj je še naprej manipuliral, da “sorodniki res uradno niso prijavili vloma, kajti nihče ne ve, kdo se bo pojavil v vlogi preiskovalca kaznivega dejanja in si za dosego višjih ciljev vzel še kakšen dokument za spomin”. Lucujeva novica o vlomu je bila razglašena za “fake-news”.

Tina Lucu zagotovo koraka po stopinjah svojega brata in očeta. V eni od svojih kolumn je tako napadla Aleša Primca: “Priznam, svoja otroka raje zaupam sosednjemu istospolnemu paru kot Alešu Primcu. Oprostite, SDS-ove trenirke so bile nesmiselna nestrpnost užaljenega fanta, Primčev boj proti otrokom, družinam in istospolnim parom pa je nedopusten. JA, priznam, JAZ SEM ZA NOVI DRUŽINSKI ZAKONIK.” Toliko o novinarski nepristranskosti …

Vendar pa lovke družine Lucu segajo še mnogo dlje in nazaj v zgodovino. Aleksander Lucu ni le oče Tini in Jaki, temveč tudi Gregi, ki pa se piše Repovž, torej dolgoletnemu uredniku tednika Mladine. Tudi med Tino Lucu in Repovžem se kaže, da kri ni voda, saj tako eden kot drugi napadata desne politike in nad njimi izživljata svoj gnev s pisanjem. Repovž ima sicer priimek po svoji mami Miji Repovž, novinarki Dela, ki ima izrazito pomanjkanje čuta za demokratičnost ter ki je znana po tem, da si je kariero zgradila na partijskih poznanstvih, kot je ugotovil Vinko Vasle.

Grega Repovž pa je uredil, da ima službo tudi njegov očim, saj je Mija Repovž, potem, ko se je očitno naveličala Aleksandra Lucuja, ujela Janka Lorencija, ki pa sedaj dela kot kolumnist Mladine, pred tem pa je bil urednik Sobotne priloge časnika Delo. In krog je sklenjen.

M. S.

 • Miro Jereb

  Kakšno razpravo neki…saj je vse jasno—gplazen režimska….

 • Jan Kovalski

  Aleksander Lucu, to je tisti tip, ki je napovedal “Veliki prdec” Milana Kučana s katerim se je začela t.i. afera Patria: “… veliki strateg Milan Kučan pa že ima pripravljen Veliki pok …”, je pisaril, ki pa se je izkazal za veliki prdec po katerem je še skoraj 9 let smrdela vsa Slovenija. S postransko škodo, ocenjeno na cca 4,8 milijarde €.

 • Antonius

  Svinje vedno samo svinjajo. Fotru Melhiorju Lucuju je na obrazu videti, zakaj ne zna drugega, kot svinjati.
  Družinsko svinjanje ima njegov tropni podmladek v genih.
  Svinje svinjajo v naravi ali v urbanem okolju. Pa naj bodo divje ali pa domače.
  Lucujev Melhior in njegov podmladek ni iz ihanska prašičje farme, vsi skupaj so iz udbovske prašičereje Murgle. Tudi Rep s polžem in Lorencijev Janko.

 • antimur

  Podgana lahko ima samo podganjo zalego, kar je še enkrat potrjeno pri komunajzerskemu pijančku Aleksandru Lucuju.

 • Vojteh Dovč

  T
  Novinarski družini Lucu je očitno svinjanje zapisano v genih,..

  KAKŠNE GENE PA IMA NOVA24tv

  • sloustava

   Ga poznas, Luca, mislim? Ne, torej drzi jezik za zobmi!!! Na tem portalu smo razen krtac in njegovih nickov, pametni ljudje, predvsem pa poznavalci Slovenije in zaljubljenci v svojo domovino?

   • jovan jovan

    In pojete Golico, mar ne?!

    • Majda

     Bedak! Ne, ne pojemo je! Uzivamo pa v Avsenikovi muziki, muziki slovenstva! Ti s svojo majhnostjo, jovance, nikoli ne bos dosegel niti pete Avsenikov.

   • Vojteh Dovč

    kretenu jedan — sej jaz ne govorim o lucu –pa ti poznaš novinarje nova 24tv

  • jovan jovan

   Sektaško domosranske? Sam prašam …..

 • bubamara

  Novinarstvo na Slovenskem je enake kvalitete kot grozdje na Islandiji.

 • Krtača 20

  Novinarjem na novi24 bo en dan en fasade popravljal ker pišete take svinjarije omejenci. Pol bo pa spet jok.

  • pesjanar

   Kaj je tebe tudi Lucu naredil oziroma skupaj sklamfal?????

 • FORT WORTH

  Lucu in njegov VELIKI POK…ki je Kucanov PRDEC POSTAL.
  (:-DDDD

 • Amerikanc

  Ma tota “familjarna mafija” bi lahko ponovno začela izdajati “KOMUNISTA” !

 • Jožefa Benko

  kakšno milino in notranjo lepoto izžareva ,ta angelski obrazek ,mar ne?

 • Amerikanc

  Še kapica ji manjka, z titejevo zvezdo, pa bi bila pravi pionirček.

 • cploger

  Težje se jih je rešiti, kot glist in uši.

 • Franc Šink

  Imajo pa domišljijo ti vrli komunisti.Tega jim ni mogoče odreči.

 • WatsonForus

  ja , takle mamo v tej vukojebini ! slovenčki pa še kar naprej volijo Kučanove derivate!

 • luka globus

  Priznam, tega nisem vedel.

  Družinski poklic: družbeno politični delavec :)

  • Lustrator

   Seveda, to gre v totalitarnih sistemih iz roda v rod.

 • luka globus

  Nekoč se bo izkazalo, da je na tem blogu več resnice, kot si mislimo :)

  http://buchela.blogspot.si/

  • Ta ‘čebelin’ blog je sicer svojega “zdravega kmečkega dvoma” vreden.
   Bi pa izpostavil le Gregorja Golobiča in Alenko Bratušek. Če ta dva nista (pol)brat in (pol)sestra, se je pa narava izjemno poigrala z naklučji.

   Jaz osebno sicer ne verjamem večini napisanega v blogu, predvsem pa trditvi, da t.i. ‘rimska zalega’ spusti h koritu (oblasti) le svoje pankarte (kukavičje otroke). Osebne izkušnje mi pravijo drugače: ni bistveno krvno sorodstvo za sodelovanje, ampak “sorodstvo v zločinu”, ki druži barabe vseh barv, pa tudi politike.

   Je pa zanimivo, da je ‘čebela’ večkrat najavil, da bo svojo identiteto razkril (češ itak vsi našteti vedo kdo je) pa jo zaenkrat “skriva kot kača noge”. Z imenom in priimkom, bi pač njegove trditve pridobile na kredibilnosti. Pa tudi če greš brat komentarje, vidiš da si je ustvaril krog slepih privržencev, ki vsako njegovo trditev 1000x “oplemenitijo” s svojo fanatično vero v resničnost vsega povedanega. skratka gre za en tak mali verski kult :-)))

 • sloustava

  Ce bi ga vi poznali kot mulca…In kje so stanovali in, uf, tale Luc pac ne more imeti drugacnih otrok kot je on…geni so geni! Ali drugace: jabolko ne pade dalec od drevesa. Vse, ka sproducirajo repovzki ali lucuji ni vredno polemike. Naj uzivajo v svoji majhnosti. Luc, pa tako si si zelel nekaj biti….Ves, Bog je v nebesih in vseh nebuloz pac ne dovoli!

 • Oregon

  zgleda da to neka genska motnja, upam sam da ni nalezljivo, čeprav se bojim da je.

 • tasilo

  “Tina Lucu, /…/ obleče prvo stvar, ki jo zagleda v omari.”

  Ja, … ampak v omari s čistili.

 • MEFISTO

  Ni mi potrebno komentirati Lucuja, ker ga mož tisočerih nickov tako brani, da ga je priskutil še tistim, ki so ga doslej prenašali.

 • Mojca pokraculja

  Mama loj, ata loj, bratje loj….

  • jovan jovan

   Menda ima samo enega brata. Ata je pa živino kradel.

   • tohuvabohu

    Tebi že ne, klošar.

    • jovan jovan

     Sej veš…. Klošar te je naredu, vosla, pa ta bolš mu je…..

 • jovan jovan

  Kar se oblačil tiče je leopardica sekte anja bah zagotovo “exampl” neokusnosti. O nepotizmu pa ne bi, saj imajo vodilni sektaši primat, od energetike, preko črpalke do EU parlamenta. Samo gimnazijska matura je potrebna. Pa na svečko ne pozabite!

  • joza joza13

   Anja je baba in pol!

   Ivek!
   Spelji…

   • jovan jovan

    Baba in pol?! Hahahaha……Že peljem! Muahahaha……maškare so mimo! Svečko si “vzel”?!

  • tohuvabohu

   V državnih službah je 30.000 komunajzarjev. In ti nakladaš o nepotizmu, bedak?

   • jovan jovan

    Bedak te je naredil, pa ta bolš mu je po kolenih steklo.

    • tohuvabohu

     A ti nisi več zrcalo, butelj?

     • jovan jovan

      Ti si zrcalo neumnosti tvojega fotra! Še enkrat počasi preberi ….Butelj te je naredil, pa ta bolš mu je po kolenih steklo.

     • tohuvabohu

      A sem povedal premajhno cifro?

     • jovan jovan

      30 000 jih je v javnem sektorju samo ivan zaposlil!

     • tohuvabohu

      Morda, ti že veš, ki imaš podatke. Vendar teh 30 tisoč rdečkarjev je še od prej, anede, sektašek?

     • tohuvabohu

      Kaj si pa lahko pomagam s to obnucano frazo (ki je vaš prepoznavni znak)?

  • Beli Medo

   Butl, če imaš trgovsko šolo si pa lahko vodja poslanske skupine!

   • jovan jovan

    Butl, z znanjem točenja goriva in čiščenja vetrobranskih stekel si lahko svetovalec poslanca Evropskega parlamenta!

    • Beli Medo

     Bedak, sodelavce si Evroposlanci izbirajo sami, lahko zaposlijo tudi nekoga, ki ima le 4 razrede osnovne šole!

  • Lustrator

   Ti bolj prija, da DRŽAVO vodi diplomiranec iz nelustrirane fakultete za revolucionarno pravo ali recimo diplomant iz dramske igre?

 • joza joza13

  Živela je deklica,
  sirota Jerica…

  šal je pa sunla enemu iz sds hahaha..

 • Johan

  Na cesti, ga je potrebno spodbit

  • jovan jovan

   Groziš? Slovenščina- nezadostno. Polpismenost je sektaška vrlina.

 • Lord H.

  Psihopatija je genetsko pogojena in visoko dedna.

  • jovan jovan

   Menda se znan sektaš zdravi!? Pa očitno zdravljenje ne pomaga…

   • Lustrator

    Zate je sektaš vsak, ki se 5 minut pred volitvami ne odloči za nov obraz in mu nastavi danko za vsakič novo rektalno posilstvo? Oprosti, a meni veliko bolj po sekti diši opcija, ki že 70 let zatira vsakršno opozicijo, nikoli v koalicijo ne vabi strank zunaj svojega genskega bazena, časti simbol pod katerim je umrlo največ ljudi v zgodovini človeštva in podpre svoje kandidate za najpomembnejše državne funkcije še predno sploh preberejo njihov življenjepis, kaj šele slišijo za njegov program.

 • Stajerka

  Nova24, takšne izjave so vam lahko v ponos…….večina nas ve, da so brez vsebine in so plod borbe za oblast ter medijski prostor, ki ste ga dodobra predramili skupaj s Požarjem in Jančičem…..
  kot sem nedolgo nazaj napisala: NIHČE VAS NE PREBIRA, PA VENDAR VSI VEDO KAJ SE PRI VAS DOGAJA :)))))

  • jovan jovan

   V ponos?! Hahahaha…..Se hecaš?!

  • Stajerka

   ti doli….v vednost:

   Uporabnik je blokiran

   • jovan jovan

    BMK! Muahahahaha….Ponos! Muahahahaha ….

 • Stajerka

  kuha se kuha……levakom teče slap gnojnice v grlo, upam da se kmalu utopijo v lastnih fekalijah……

  Kdo je tu nor? Goran Klemenčič za podpredsednika vrhovnega sodišča predlaga ravno aferaškega sodnika Đorđevića?!

  http://www.pozareport.si/?Id=politika&View=novica&novicaID=23242

  https://spletnicasopis.eu/2018/03/06/klemencic-predlaga-dordevica-za-podpredsednika-vrhovnega-sodisca/

 • Franc Šink

  Tina bi lahko nastopila v skupini “rdeči noski”.

 • Morala

  Ne se sekirati, očitno vas berejo in gledajo! Prvo se naj nauči pisati!!

 • Anton

  lepo biti pri nas režimski novinar (beri presstitut!)

  sarkazem press

 • dob

  Druzinski poklici komunajzarskih dinastij. Saj ni cudno da so vsi debili, ko se pa razmnozujejo med sabo.

  • jovan jovan

   Ajznpon je zavetišče za take?

 • tohuvabohu

  Ta idiot Grega Repovž je v nedavnem intervjuju na TV SLO izdavil (citiram po spominu), da bi bilo sicer treba povojna morišča urediti in posmrtne ostanke pokopati, vendar da to ni mogoče, ker po Rovtah paradirajo domobranci! Se komu zdi, da ima ta model vse pospravljeno v butici?

 • Lustrator

  Ne sovraži vsega kar je desno, sovraži vse kar je demokratično. Nehajmo se že pretvarjati, da gre pri nas za kakršnokoli delitev na leve in desne. Imamo komuniste in demokrate – pika. Komunisti so tisti, ki se jim še naprej kolca po socializmu, samoupravljanju, enoumju, močni državni upravi, Jugoslaviji, demokrati pa tisti, ki se nam vse našteto gabi, saj prisegamo na vrednote slovenstva, demokracije, pluralnosti, svobodnega trga, krščanske vrednote in evropski civilizacijski prostor.

  V Sloveniji bomo lahko govorili o kakršnikoli levici šele po izvedeni temeljiti lustraciji – do takrat pa komunist ostaja komunist in ne more biti kar naenkrat “levičar” zgolj zato, ker se je odločil, da si spremeni formalno ime stranke, še naprej pa uporablja identično retoriko, slavi iste komunistične klavce, uveljavlja identičen politično-gospodarski program in deluje/vlada na enako represiven način.

  • tohuvabohu

   To je prava beseda.

  • jovan jovan

   Demokracija in desnica?! Hahahaha….”komunist ostaja komunist “- povej ljubljenemu vodji!

   • tohuvabohu

    Danes si premagal samega sebe v veščini argumentiranja, čestitam, hahahaha, siromak.

 • Slovenec87

  Še ena nepotešena feministka, ki je nevoščljiva lepim, pametnim in nezakompleksanim ženskam.

  Tako si je morala izmisliti “verige” in popljuvati boljše od sebe, da se lahko hipotetično dvigne na nivo novinarke in predvsem kreature brez binglna.

 • Tone

  “Tudi ona sovraži vse, kar je desno.” A na Novi pa ljubite vse kar je levo ali ste vsaj nevtralni?

  • jovan jovan

   Tudi na Nori sovražijo vse kar je desno. Desno je nedemokratično! Sekta je pa tako leva!

   • Lustrator

    Si sploh prebral za sabo kaj si napisal?

    • jovan jovan

     Kaj ti ni jasno? Ti ja ljubiš “demokracijo”! Dokler je po tvoji meri! Sekta je leva. Ti to ni jasno? Leva ni po politični usmeritvi, po “kvaliteti delovanja”! Predvsem pa desnica nikoli v zgodovini ni bila demokratična! Bo?

     • tohuvabohu

      A maš ti kaj zoper rdečkarje? Buaaaahahaha.

     • Lustrator

      Popolnoma se je zmedel. Ne ve ali naj po janši tolče zato ker ni komunist ali zato ker je :) Norost očitnmo res ne pozna meja, rdeči kmeri so s svojimi komentarji živ dokaz – iz dneva v dan se zabavam, ko jih berem.

     • tohuvabohu

      Nobena stvar jim ni sveta, če jo lahko uporabijo proti demokratom.

     • Lustrator

      V Sloveniji imamo eno samo sekto in to je sekta rdečih zombijev, ki še leta 2018 po božje časti v vsem civiliziranem svetu že zdavnaj propadlo in opuščeno ideologijo socializma. Vi si sicer res pravite “levi”, a ste še vedno na prvem mestu komunisti, saj vam je boj za ideologijo srpa in kladiva pomembnejši od boja za socialno ogrožene – vedno bil in vedno bo.

      Kako pri zdravi pameti lahko opozicijsko stranko obtožiš “leve kvalitete delovanja”, kot da bi absolutno oblast imeli vsaj 70 let in pri tem v grobove in zapore pošiljali na stotisoče političnih disidentov. Spet si zamešal strani.

     • tohuvabohu

      Še bolj kot propadla ideologija rdečo sekto zanimajo “priborjeni” privilegiji in podtalno delovanje. To so potomci ilegalcev, hehehehe.

   • xtc

    A to Kučanova?
    To vemo ni treba razlagat.

  • Lustrator

   Mi na Novi ljubimo DEMOKRACIJO, pa naj gre za konservativce ali liberalce. Nimamo pa nikakršne tolerance do totalitarnih režimov in to je tisto, kar komiji zelo težko razumete, ker imate pač vse nasprotnike komunizma za nekakšne “neonaciste”, čeprav slednjih v Sloveniji ne našteješ niti na prste ene roke.

   • Šobar Davorin

    Lustrator = Lucifer

    • tohuvabohu

     Lucifer = prinašalec luči.

    • Vera

     Lucifer je v peklu ! Čuvaj se , da ga ne srečaš . :)

   • Krtača 20

    Heh to boš ti k si trikrat cepljen ke u glavo nam razlagu? Pa edin dosmrten predsednik izglasovan z 666 glasovi je janša. Plozi ti te nebuloze kje u farovžu, kle se pa smešiš da bolj ne gre.

    • Lustrator

     So volitve znotraj SDS-a bile kadarkoli nedemokratične? So volitve znotraj Slovenije bile kadarkoli demokratične? Koliko podpore posamezen politik uživa znotraj svoje stranke, nima nikakršne zveze s pluralnostjo državne politike kot take. razumem, da bi komunisti najraje imeli na čelu SDS-a kakšno svojo lutko tako kot v DLGV, NSi, SLS, a to so ksreči le mokre sanje. če pa si zares želiš imeti tak vpliv na politiko stranke, se moraš za začetek vanjo včlaniti – izvoli!

  • tohuvabohu

   Malo poduka iz logike. Negacija izjave “sovraži vse, kar …” ni “ljubi vse, kar …”, ampak “ne sovraži vsega, kar …”.

   • Tone

    Hvala za poduk iz logike, se strinjam.
    Torej bi bilo prav tako: A na Novi pa ne sovražite vsega kar je levo ali ste vsaj nevtralni?
    Žal tega ne potrjujejo članki, še manj komentarji.

    • tohuvabohu

     No, hvala Bogu, še so ljudje, ki so dovzetni za pripombe …
     Žal iz tukajšnjih člankov ne sledi, da Nova sovraži vse, kar je levo. Tak sklep je možno aplicirati le na stvari, o katerih piše, ne pa kar na vse. Da pa ne bo nesporazuma: enak logični lapsus je v trditvi avtorice, da “ona sovraži vse, kar je desno”. A če sem še malo bolj natančen, tudi na Novi niso vsi avtorji “isti”.

     • Tone

      Jaz imam sicer vtis, da so vsi “isti”, in da vsi sovražijo vse kar je levo in to naravnost povedo, a ne vztrajam pri tej sodbi, ker gre za vtis in ne za resno analizo.

      Mi je pa všeč tvoje razlikovanje med posameznimi avtorji, ker je v zadnjem času v Sloveniji vse preveč posploševanja.

     • tohuvabohu

      Nič posebnega. Vsakdo, ki ima malo soli vglavi, zna razlikovati. Ne morem pa vedno bruhati po avtorju, če se mi zdi, da piše neprimerno ali rumeno. Okusi so različni.
      Sam pa sem bil na raznih MSM pogosto brisan, če sem rekel kaj na račun avtorja članka. Tukajle te nevarnosti ni, upam.

 • Ryuk

  A ni Lucu tudi fejkal novice o Janševi kliniki? Tisti v Avstraliji, katero jo je iskal na račun zavarovalnice triglav – predvsem v Wimbeldonu (http://www.pozareport.si/?Id=mediji&View=novica&novicaID=19740)

 • JJ

  Nizje kot ste padli ne morete. Se slovenske novice so za vas casopis za intelektualce .Vem da je Kosovo nerazvito vendar za božjo voljo tu živite ze 50 let.

  • xtc

   Definitivno zato vi “intelektualci” berete Slovenske novice in Mladino,Delo ipd intelektualno branje.

 • JJ

  Najbolj goreč komunist pri nas pljuva po komijih. To so risanke kaj delate…..

  • Lustrator

   Uboga para – skupaj skracaš eno ubogo vrstico komentarja, pa še v tej je v nebo vpijoče protislovje. Znate komiji sploh spisati zaporedje 4 besed ne da bi si bile v vsebinskem nasprotju?

   Iz tvojega komentarja izhaja, da je najbolj odkrit protikomunist pravzaprav komunist, najbolj odkriti komunisti pa so pravzaprav demokrati? Mi znaš povedati en sam argument, ki dela janšo komunista in komuniste demokrate? Ali samo blejaš v luno in te je najbolje pustiti, da se izpoješ, rdeči trololo?

  • xtc

   No najbolj goreč komunist se ve kdo je stvoj šef in šef CK ZKS.

 • Šobar Davorin

  Tisto, o čemer piše orožarska literatura, recimo o 10,000.000,00 US$ za priveznino 40 ladij po 250.000 US$ za vsako, pa bržkone ne bo fake: Knjiga; Richard Schneider; “Kraj zločina: Hypo Alpe Adria”; stran 81; piše natančno naslednje: “Podkupnina je znašala 250.000 US$ na ladjo. Ta denar je bil namenjen obrambnemu ministru, Janezu Janši.”

  • tohuvabohu

   Torej je po tvojem Janša podkupil samega sebe? Ti si kronan idiot.

   • MEFISTO

    Ne, krone, titovko z rdečo zvezdo ima na glavi, ker ne pozna sramu.

    Sicer je pa to mož tisočerih nickov in sliši tudi na nick JJ, Tone, jovan jovan, oštevilčeni joza joza 13, Krtača 2, Vojteh Udovč in še na množico drugih takih retardiranih nickov, kijih na tej strani že uporabil ali pa zlorabil.

  • MEFISTO

   O, Mihec, spet nov nick!

   Po tvojih komentarjih te bomo spoznali in pomnili!

  • xtc

   Spet bele miške?

  • VIKTORE

   Ali je tudi Schneider komunajzar…? Takšen predsednik najbolj “poštene” stranke žew zdavnaj ni več kredibilen politik, njegovi pripadniki pa so nerazsodni z nerazčiščenemi dejstvi. Že zdavnaj ne bi smel več biti voljeni za predstavnika Slovencev in ne bi smel zasedati mesta v parlamentu RS, ki postajaa vedno bolj gnezdo nepreverenih poslancev, ki kvarijo ugled Slovenije, kolikor ga je še sploh ostalo. Najprimerneje bi bilo ukiniti vse stranke, denar ki jim država naklanja , pa raje dati zdravstvenim delavcem, policiji in revežem, ki so zaradi takšnih barabij nemočni.

 • xtc

  Gre za novinarsi podn navadna KPS trobentarska druščina zašolana in zaposlena prek KPS privilegijev.

 • Vlado77

  Ogromno komentatorjev raznih nikov, ki skrivajo svoje poreklo in pljuvajo proti članku ,ki jim gre v nos. Občutek imam , da to delajo načrtno ali morda so za to plačani ali jim kdo naroči. Nedvomno dejstvo pa je , da je Slovenija država s hudo neuravnoteženimi mediji- glavni mediji so levičarski ! Pluralnih medijev ni med večjimi . vemo zakaj- zaradi zaviranja privatizacije in vztrajanje na lastništvu države. Po tem smo prvaki v EU. Ti pa financirajo medije – tudi take kot je POP. Negativni komentatorji – niki- so posebnost ex komunističnih držav. To dela Putin v Rusiji načrtno in financira.

  • Krtača 20

   Edini k jokcate kle ste pritlehni desnakarji. Če ste na tv tolk nagravžn da še babe ne znate našminkat pa da gre novinar za kamero v zmečkanmo reklcu kokr da bi kravi iz rit padu in če gledalci to porajtajo, so pol krivi gledalci? Aja svete lažnive janševe teve se ne sme kritizirat. Sam budale desne lahko lažete pa pljuvate po drugih. Res ste omejen ke u prazno betico.

   • žogica

    Omejenost in puhloglavost, je največja njihova bolečina !

    • Krtača 20

     Te so res usekan. Raj se nej u roke uzamejo pa babo našminkajo. Kurc če je zadeta pa se sama ne zna k se ji roke tresejo. Črtice pa to…

     • žogica

      Črtice, črtice ja, bele črtice…

  • Tone

   A se ti pišeš Vlado77?

 • žogica

  Družinska tema, novinarska družina Lucu ! Saj vi sami sebe najbolj sovražite, sicer nebi pisali člankov na takem nivoju. Res ste edinstveni, prekašate že sami sebe…. Jaz vam dodelim Viktorja za najbolj pritlehen in poneumljen medij v Sloveniji. Iskrene čestitke !

  • tohuvabohu

   Ko je Janša napovedal interpelacijo mračne ministrice zaradi ugrabitve koroških fantkov, je Repovž tvitnil takole: “Moraš biti pa res ena gnida smrdeča, da iz usode dveh otrok, ki se jima je že vse v življenju obrnilo na glavo, kuješ politiko.” A ti je všeč?

   • Krtača 20

    Ti maš do koroških fantkov še daleč. Za začetek morš vsaj do osla prlezt ke boš budala šele lipicanc ratu. Za enkrat si sam mezeg.

    • tohuvabohu

     Še en biser slavnega in znamenitega pisatelja. LOL. To nagnjenje imaš gotovo še iz časov, ko so hostarji imeli tvojo tastaro za mulo.

     • Krtača 20

      Janez ti je lepo puvedu. Če si se u Lipic rodil še ne pomen da s lipicanc. Še zmer si sam mezeg.

   • Tone

    In kaj je narobe pri tej Repovževi izjavi?

    • tohuvabohu

     Ja, če pozabim na zmerjanje (btw, Janša je doživel zaradi enega tvita celo dvojni sodni pregon!), je čudna njegova logika. Torej je “gnida smrdeča” vsakdo, ki reagira na krivice ali nepravilnosti? Ali ni naloga politike reševati družbene probleme?
     Btw, namesto “kuješ politiko” bi veliko levakov uporabilo stadardni izraz “zlorabljaš za politične cilje” (ali za famozne “politične točke”). Nikoli pa ne bom razumel, kako je mogoče slabe stvari (kot je zla usoda dečkov) zlorabiti? Po mojem skromnem mnenju je možno zlorabiti le načeloma dobre stvari.

     • Tone

      Oprosti tohuvabohu, ampak nakladaš. V politiki je možno zlorabit vse. Zgodovina je polna primerov. Hitler je zlorabil antisemitizem tako, da ga je razpihoval, in tako pridobival pristaše.
      In kaj je gibanje za koroška dečka doseglo – nič. Le ogromno ljudi je prepričalo, da bo problem rešen, če bo zmagala SDS. Nobeno sodišče ni vrnilo dečkov starim staršem, čeprav so ugotavljala razne nepravilnosti, Zakaj – ker so ugotovila, da je za dečka tako najboljše.

     • tohuvabohu

      Čuj, račka, Hitler antisemitizma ni ZLOrabil. Zloraba nečesa predpostavlja, da je možna tudi dobra raba tega istega. Kar pa v primeru antisemitizma najbrž ne drži, ugibam?
      Gibanje žal res ni doseglo nič (bravo – povprečen časnikar bi rekel ničesar), toda iz tega ne sledi, da je bila interpelacija zloraba. Za moje pojme so take oznake (“nabiranje političnih točk”), ki jih slišimo v glavnem od levičarjev, hudo žaljive. Namreč, v konkretnem primeru je Repovž hotel insinuirati, da Janši za dečka “dol visi”, gre mu samo za rovarjenje (čeprav je interpelacija ustavni institut!?). Oprosti, zame je to ogabno, odurno, ostudno in odvratno početje.

 • Egon83

  Kakšna ironija: anarho-levakarji generalno pljuvajo po družini, a sami so pojem družine v kontekstu nepotizma, korupcije, zlizanosti, pristranskosti ter parazitiranja pri koritu prignali do incestuidne perverznosti. Skratka, bolna orgija sprijenih interesov, ki mora biti hermetično zaprta in namenjena le posvečenim, sestanki pa potekajo v Baričevićevi garaži.

  • sumljivislon

   točno ..!!

 • bednick

  Režimski novinarji, po celem svetu, so

  ………………….R I T O L I Z C I !!!…………………..

  Preživljajo se z lizanjem riti oblastem.

  .

  • Krtača 20

   Ja, sam še na novi24 so še bolj prfuknjen. Kaj pa zdaj?

   • Poštenje velja

    In kaj pisejo kar ni res?

    • Krtača 20

     Da jokajo ker jih je en pošimfov. Nene našega janška pa ne, naš janšek je pa super fantek….ma zabiti ste ko špar kase. En neki omen, vi pa kalimerčkat, pol spet eni neki omen, še bolj kalimerčkat, pa spet en neki omen bi se že tepl. Pa kdo rab tako mentaliteto v parlamentu no? Mogoče bi vas dal za pomije kidat u hlev. Več niste sposobn.

  • caci

   kar poglejte našega raziskovalca arhivov, bivšega JLA KOSOVCA,rojenega na HRVAŠKEM s SLOvenskim državljanstvom

 • Zora

  Novinarski družini Lucu so očitno svinjarije zapisane v genih je pravilno. Polpismeni pisuni pisarijo svoja skropucala. Vas ni nič sram, nimate nobene vesti?

 • Minovak

  Ja, ta familija je kot stranski produkt predelave odpadkov….odpadek pa ostane odpadek…sicer pa to niso ljudje ampak tisto, kar sem prej omenil.

  • žogica

   Ko že omenjaš odpadke, tukaj gori jih je ogromno, bi jih bilo treba odpeljati v predelavo.

 • Poštenje velja

  Poleg tega da je trapasta je se grda.

  • Krtača 20

   Prav. Poleg tega da si ti prfuknjen si še zabit.

 • Killary Obama

  Zato imajo pa vsak dan manj bralcev.

  • Vera

   Blokirani so , ker so nas imeli za izmečke !

 • Krtača 20

  Poglejte si ta perspektivni kader na noratv. Pa nej kdo reče da se ta baba zna šminkat:https://www.google.si/search?client=ms-android-samsung&dcr=0&ei=K7edWvTJAoHJwQKT65-gBA&q=marjanca+scheicher&oq=marjanca+sche&gs_l=mobile-gws-serp.1.0.0l5.50654172.50659553..50660736…0….141.1453.0j13……….1..mobile-gws-wiz-serp…..3..41j0i131j0i67j0i10.7vJG6VvL%2BRk%3D#imgrc=bcJ_o4YQ2-pOmM:

 • Alan Sirotinja Ford

  Surlo pa ma isto ko tastari :-))
  Jebote… :-))

 • sumljivislon

  če jo ostrižeš na psa – je podobnost neizogibna..:

  • Hubert Pomladni

   Za piko na i so ji pa zavezali se pasjo rutko.

 • Olga_10

  Tovarišica pa zgleda kot bi prišla z akcije Antifa, kjer jih je dobila po dolgem rdečem nosu…! Lahko je pa rdeč od alkohola, saj je težko prenašati breme laži, ki jih širijo, da bi škodovali tistim,ki so na poti njihovim privilegijem!

  • antimur

   Rdeč čepur ima verjetno po očetu pijančku, tudi ona ga verjetno kar močno srka. Genetika je zamotana reč.

 • Krtača 20

  Jest bi se na vašmu mestu raj pobrigu pa najprej SĐS zastavo na pol droga spustu ker se bo vaš jajo na naslednjih volitvah gibal nekje na relaciji policija – sodišče – volitve – Dob. Pa še davčnga svetovalca snežiča pa notarja nej sabo vzame da bojo v arestu lahko špilal tarok.

  • Franjo Trojner

   Poglej čez mejo v Italijo, enako bo na volitvah junija pri nas v Sloveniji. Ista zgodba v Avstriji in na Madžarskem, celo Hrvati so komuniste potisnili globoko v opozicijo.
   NA PRVEM MESTU JE SLOVENIJA!
   Čuj, začni pakirati počasi.

   • Krtača 20

    A pa ti res misliš da bomo najbolj koruptivno stranko spustl h koritu? Ja kje pa žviš?

    • Franjo Trojner

     Čuj zdaj pa si že tako dolgo v civilizirani Sloveniji, da bi res že lahko vedo, da tu jemo iz talerov, pa vilica, nož, SERVIETA ( oni kos papira ali blaga poleg talera) coj spada! Ti, kot vidim še vedno prakticiraš po tvoje iz KORITA! Te ti ješ še vedno , kot en veper? Čuj vsak veper pa se res ne bi smel v politiko mešat, mar ne?
     A volilno pravico sploh imaš?

     • FireSnake

      ponesrečeni abortusi nimajo volilne pravice…

    • sprehajalec

     Korito ste že dodobra izpraznili. Javni primanjkljaj je skoraj 100% BDP. Boste Putina prosili za pufe, kot se je slišalo pred leti?

 • Olga_10

  Udbaš s sto Nicki na delu…treba je braniti tekovine revolucije in revolucionarne kriminalce…
  Dol s komunizmom!

 • Prle

  Zastonj se matrate, volitve so za vas že izgubljene, ko Ivan ne bo več kolovodja sds, takrat imate pa nekaj več možnosti.

  • WatsonForus

   sej se ne matramo , matra se tvoja denarnica , k ti levosučni vsak dan iz nje kradejo !

 • Prle

  Še vedno ne vem, ali ima Mahnič trdega ali mehkega. Torej ali je MahniĆ ali MahniČ?

  • WatsonForus

   a to ti po bifejih preverjaš? verjetno tam Mahniča ne boš našel . boš pa kakega drugega tiča!

 • Kapodistrias

  In vi Lucujem rečete družina? Strgali so se z verig satanskega podzemlja.

 • milanček

  jabolko ne pade daleč od drevesa, govno je govno in to družina(?) lucu je 100%! Že po faci vidiš, da gre za bolano golazen s priimkom , lucu!

  • aleks

   nima ta ženska na zelo rdeč nos ali se mi zdi tako.

 • Janez

  Butli brisete komentarje in jih prirejate po svoje. To je delal Stalin. ..Pol pa noben drug po njem.

  • večni srb

   Na tem portalu še najmanj, povsod drugje vlada večja diktatrura uredništva in absolutna cenzura spletnega ped*.

 • Tweety Bird

  čiv čiv…tweet tweet…bo potrebno desničarske kljune zapret :))

 • Tweety Bird

  Tina Lucu: “Sam novinarji na Nova24 tv pa izgledajo, kot da jih ima nekdo s ketnami v kleti zaprte, in jih samo za branje poročil spusti v zgornje nadstropje.”

  Hahahahahahahahahahaha…točno tako bi napisal moj Tunek. Bravo Tina, opice morajo biti v kletkah :)

 • Tweety Bird

  Tina Lucu: “Kako lahko brez groze in občutka krivde preberemo podatek, ki ga je prvi objavil britanski tednik The Observer, da je v zadnjih dveh letih po prihodu v Evropo izginilo več kot 10.000 prebežniških otrok? Številne med njimi naj bi organizirane skrajne desničarske kriminalne združbe spolno izkoriščale in jih silile v suženjski odnos.”

 • Tweety Bird

  Tina Lucu, 38 let, Ljubljana, novinarka, res zabavna, super pametna, zaljubljena v knjige in filme, srednje zagrizena športnica s pridihom lenobe, malo živčna mama dveh res krasnih otrok, lepo zgovorna, po duši Viking iz Afrike, prezira desnice…pa to…

  • sprehajalec

   Pač potomec komunističnih garibaldincev, ki so pred roko pravice leta 1945 ušli pred roko pravice v Italiji. Pri nas je na sploh en kup takšnih potomcev, ki se na “javnem” počutijo kot riba v vodi. Ko umetniško ustvarjanje v podobi novinarstva postane služba…

 • večni srb

  A boste rekli, da pri nas vlada nepotizem in so zavodi za zaposlovanje čisto brez veze?

  Seveda je tako, ko so si komunistični fašisti priposestvovali fabrike in kapital, so bili njihovi zarodki še dojenčki, danes so že odrasli in lahko postanejo direktorji.

 • VERRZIFIKATOR

  Resnica ni vedno lepa, kot ni bil lep fosil predčloveške Lucy.

  Alexander G. Lucy

  LUCY IN GENI

  Lucy, saj tako ste pravkar rekli?
  Mar to bitje ni predzgodovinsko,
  polčloveško in močno divjinsko?
  V Afriki so takšna bitja pekli.

  Lucy, ja, ime pove veliko,
  nečloveško to bilo je bitje,
  klavrno po Darwinu odkritje,
  ko objavili so njeno sliko.

  Ena veja da je tega klana
  vse do danes menda preživela?
  Dajte mir, mar kdo se norca dela?
  Tale z Lucy je pa že bolana.

  In da člen odpadli iz te veje,
  člen, ki bojda ni bil legitimen,
  je mutiral kot genom brezimen,
  kot kak polž da to se bitje smeje?

  Da sovražni govor je v genomu
  te odpadle veje človečnjaške,
  drugo predmet vzgoje je vojaške,
  ki so jo doživljali na domu?

  To odkritje je zares lucidno,
  Lucy zlahka da lahko mutira,
  se iz blata spet regenerira,
  je lucidno, kakor je morbidno.

  Ko ga vidiš, glasno le zakolni,
  da bo konec vendar že genoma,
  ki ves izgubljen po svetu roma,
  medije z nesnago večno polni.

 • dr Janez Sveti

  Kriminalna organizacija, ki vlada Sloveniji, deluje klasično.
  DR Janez Sveti Omerta

 • Caetano

  Lucu je vec kot ocitno v sluzbi Organizacije in foruma 21.

 • sprehajalec

  Pri teh primorskih Italijanih gre očitno za družine, ki so nekoč pred roko pravice italijanskih oblasti pobegnile v komunistično Jugoslavijo. Ker kdo bi šel v komunizem prostovoljno, če ne bi imel kaj masla na glavi.

  Pošteni Italijani so kot Ezuli zbežali pred komunizmom.

 • Grenze

  Skretarji usrani če bi bila pri nas demokracija bi tile luckoti samo cesto pometali saj pisat itak ne znajo dnevnik sploh pa nedeljski je konkurenca palomi wc papirju in še pri časopisu delo do isti glih za rit brisat !

 • Meho

  A je Grega Repovž že naredu faks? Se bojim, da je tolk zabit, da še FDV-ja ni sposoben narest. No ja, bosta že ata lucu in mama repovž poskrbela, da ne bo lačen. Tajkunska novinarska familija. A je še kakšna levičarska revija, ki je niso pokradli?

 • antimur

  Po neuradnih informacijah je stari Lucu nezakonski sin puklastega Miha, ki je s svojimi zločini med WWII teroriziral po Pohorju in bil eden od najhujših zločincev, predvsem nad lastnim narodom, pa tudi med svojimi partizani, tako, da so se ga ogibali celo oznovci. Bil je telesno pohabljen, še bolj pa moralno in izgleda, da je ta moralna dediščina ostala v Lucijevih.

  • FRANC3

   Puklasti Miha je najbolj užival, ko se je v taborišču Sterental Strnišče (danes Kidričevo) z motorjem vozil preko ležečih ujetnikov.
   Res herojstvo vredno poveličevanja. Končno se mu je še Partija odpovedala.

 • FRANC3

  Aleksander Lucu je novinarski lažnivec.
  V Nedeljcu je 4. novembra 2015 (stran 15) zapisal, da bo škof Andrej Glavan ULIT NA VRATIH CERKVE V NOVEM MESTU. Luci je zapisal: ”Zato bo 13. decembra, ko bodo slovesno blagoslovljena vrata, Glavan sebe zagledal na vrhu! V bronu ulitega za vedno. Povsem v slogu,…
  To se ni zgodilo. Kakor vem se Lucu škofu Glavanu ni nikoli opravičil.
  Laž je pač sestavni del levih novinarjev.