fbpx

Kamal Izidor Shaker kriči na Facebooku: “Nova24TV je za bruhat!” Je s tem mislil svojega levičarskega kolega, Miho Kordiša?

Foto: Nova24TV.

Kamal Izidor Shaker je tisti poslanec vladne stranke SMC, ki v življenju še ni imel resne službe, saj se je domala do 30. leta starosti potikal po različnih študentskih organizacijah in živel na denar davkoplačevalcev, preden se je preselil naravnost v parlament. Vseeno se čuti dolžnega soliti pamet drugim skoraj na vsako temo, od tega, kakšno politiko naj vodijo, do tega, kakšne medije naj prebirajo. V svojih komentarjih je, tako kot vsi skrajni levičarji, izjemno agresiven, njegovi profili na družbenih omrežjih so polni nekonstruktivnih sovražnih zapisov in zmerljivk, uperjenih proti vsakomur, ki nima istega pogleda na svet. Shaker ima osebne težave predvsem z desnico, s katero redno obračunava, zdaj pa se je na svojem Facebook profilu lotil celo našega medija. Izidor Kamal Shaker vam namreč danes poskuša vsiliti mnenje, zakaj Nove24TV ne bi smeli prebirati, ker da nam vsak klik prinaša dobiček. Paradoksalno, za porast obiska na naših straneh skrbi predvsem sam, saj smo skoraj edini medij v državi, ki si upa objaviti vse njegove kontroverzne izjave, popolnoma neprimerne za nekoga, ki naj bi v državnem zboru sedel kot predstavnik ljudstva.

“Medij Nova24, namerno jih ne linkam, je za bruhat! Vsak klik na njihovo stran jim prinaša dobiček. Zato odsvetujem klikanje njihovim zablodam. Sramota,” se je tokrat na svojem Facebook profilu oglasil zloglasni poslanec SMC. Njegov prijatelj z imenom Sameer Kaddoura mu v komentarju odgovarja: “Kamal, to si šele zdele porajtu, za bruhat res!!!” Kamal Izidor Shaker v polomljeni slovenščini pojasnjuje: “Že skos vem. Zdej sem javno povedal. Objavil!”

Naj spomnimo. Kamal Izidor Shaker, ki se rad pohvali, da je sin migranta iz Palestine, je že davnega leta 2001 maturiral na Gimnaziji in srednji šoli Rudolfa Maistra v Kamniku, do danes pa še ni imel resne službe, temveč živi na račun davkoplačevalskega denarja. Njegove delovne reference, ki jih ima za seboj kot poslanec v državnem zboru, so zelo “bogate” in zgovorno pričajo, zakaj ga nihče ne more jemati resno.

Foto: Facebook.

To so delovne izkušnje poslanca Shakerja – vse življenje na plečih davkoplačevalcev
Med letoma 2001 in 2006 je bil koordinator projektov v Študentskem klubu Domžale. Med letoma 2004 in 2006 je bil predsednik Zveze študentskih klubov Slovenije – Zveze ŠKIS, nato se je do leta 2008 presedel na stolček predsednika iste organizacije. Kar pet let je bil nato predsednik Mladinskega sveta Slovenije (2008 – 2013), nato pa še leto dni koordinator projektov v Mladinski mreži MaMa. Od leta 2010 je tudi svetnik Občinskega sveta Občine Domžale, od leta 2014, ko je SMC zmagal na ukradenih volitvah, pa mu je uspelo postati poslanec. Izidor Kamal Shaker je torej tipičen primer študentskega političnega rekruta levice, ki se ga je kot študentskega funkcionarja praktično od srednje šole pripravljalo za družbenopolitično delo.

Shaker, star 35 let, je pred tedni poskrbel za pravo razburjenje v slovenski tvitosferi, ko je nekdanjega notranjega ministra dr. Vinka Gorenaka označil za bedaka, ker se je slednji zavzel za policiste s stanovanjsko stisko, ki naj bi bili po novem predlogu levice na račun migrantov prikrajšani za stanovanja, ki jim pripadajo.

Dr. Vinka Gorenaka, ki se poteguje za policiste, je s fašističnim levičarskim besednjakom zmerjal za “bedaka”
Gorenak je na svojem Twitter profilu namreč zapisal, “da se šele takrat, ko bo zadnji policist preskrbljen s stanovanjem, lahko višek stanovanj ponudi migrantom, za enako plačilo seveda”. Shaker je po levičarsko, ker ni imel boljšega argumenta, udaril: “Bedak!” Gorenak mu je vrnil milo za drago: “Bedak ste vi! Vsak policist države Slovenije mora dobiti stanovanje pred katerimkoli ilegalnim migrantom, pa če vam je prav ali pa ne!”

Nasploh je Shaker z Novo24TV izjemno obremenjen. Pred dnevi je zapisal, “da je Nova24TV treba pustiti, da propade. Je na dobri poti.” Verjetno je bil užaljen, ker so ga naši administratorji na Twitterju zaradi neprimernih zapisov blokirali. “Sem hotel taggat fašistoidni medij oz. televizijo, pa mi ni uspelo, ker #block. Kakšno olajšanje,” je vztrajal pri svojem skrajnem levičarskem besedišču. Večkrat je na Twitterju v zadnjem času objavljal nelogične zapise, omenjal je predvsem bruhanje. Še vedno pa si nismo na jasnem, ali je s tem mislim levičarskega kolega Miho Kordiša iz nekdanje Združene levice ali pa koga drugega …

T. F.