Ti(č)šina: Policija nam je potrdila, da o uboju na Trubarjevi ne bo izdala ničesar, Cakiću utegnejo soditi za zaprtimi vrati

Gašper Tič. (Foto: STA)

Slovenska policija še vedno molči okrog ozadja umora na Trubarjevi v Ljubljani, ki se je zgodil že prejšnjo nedeljo, preiskava bojda sploh še ni zaključena, uradnih obvestil za medije pa v skladu s prakso ne dajejo, čeprav je umor zaradi javnega statusa žrtve sprožil ogromno zanimanja. Zakaj so podrobnosti nekaterih drugih, za javnost manj zanimivih ubojev prišle v javnost, medtem ko se o ozadju uboja igralca Gašperja Tiča molči, po mnenju nekaterih nekdanjih policijskih uslužbencev, ki so spregovorili za Novo24TV, ni kakšna velika skrivnost. Nekdanji generalni direktor policije Jože Romšek tako meni, da očitno ni v interesu policije, da bi okoliščine Tičeve smrti prišle v javnost, nekdanji notranji minister Vinko Gorenak je prepričan, da se na policijo pritiskajo takšni in drugačni lobiji, na policiji pa nam odgovarjajo, da so tisto, kar naj bi nas sploh “smelo” zanimati, javnosti že obelodanili – da je med Tičem in Stefanom Cakićem pač prišlo do spora. Za vse podrobnosti preiskave pa so nam predlagali, da se za pojasnila obrnemo na pristojno tožilstvo v Ljubljani, ki odloča o dokazih in nadaljnjih postopkih v povezavi s konkretnim primerom. Toda po naših informacijah obstaja zelo velika verjetnost, da se bo Cakiću sodilo za zaprtimi vrati.

Zakaj policija tako dolgo molči o ozadju dogajanja na Trubarjevi prejšnjo nedeljo? Na njihove predstavnike za odnose z javnostmi smo danes poslali zahtevo za pojasnilo, če je to normalna praksa, da se javnost toliko časa pušča v negotovosti, kaj se je v resnici zgodilo med 44-letnim Gašperjem Tičem in 20-letnim Stefanom Cakićem, da je slednji najmanj 11-krat zabodel igralca, da je ta izkrvavel v svojem stanovanju.

Odgovorili so nam, “da pri preiskavi kaznivih dejanj zoper življenje in telo policija vedno tehta, koliko informacij o konkretnem primeru je moč posredovati javnosti. Pri tem poskušamo javnosti podati čim več relevantnih informacij o kaznivem dejanju, po drugi strani pa se zavedamo omejitev, ki jih narekujeta taktika in metodika policijskega dela ter ohranitev dostojanstva, tako žrtve kot storilca kaznivega dejanja”.

Policija potrjuje, da ne bo razkrila več kot to, da je prišlo do spora
Policija zato v omenjenem primeru pri komuniciranju in razkrivanju ugotovitve konkretnega dogodka, med drugim tudi motiva, upošteva vse okoliščine primera, ugotovitve iz (običajno) še trajajoče preiskave, pri tem pa ni zanemarljivo, da z razkritjem motiva policija razkrije tudi subjektivno stran kaznivega dejanja v najširšem smislu. Z drugimi besedami, Cakićev motiv za kaznivo dejanje uboja torej policija še naprej skriva.

“V primeru, ki ga izpostavljate, je dosedanja preiskava pokazala, da je med osumljencem in žrtvijo prišlo do spora,” je vse, kar so nam danes še povedali, ob obrazložitvi, da so v konkretnem primeru kriminalisti PU Ljubljana predkazenski postopek zaključili s podajo kazenske ovadbe zaradi suma storitve kaznivega dejanja uboja in privedbo osumljenca k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor.

Ob tem pojasnjujemo, da sta se ogleda kraja kaznivega dejanja udeležili dežurna preiskovalna sodnica, ki je prevzela ogled, in okrožna državna tožilka. V sklopu tega je zahtevala več preiskav, kot so: obdukcija, telesni pregled, toksikološke preiskave. Z rezultati konkretnih preiskav pa policija bojda ne razpolaga.

Jože Romšek: Trenutni policijski molk je sila nenavaden
Za komentar smo povprašali nekdanjega generalnega direktorja policije (v času prve Janševe vlade med leti 2005 in 2009), Jožeta Romška, ki priznava, da je policijski molk okrog smrti Gašperja Tiča res skrajno nenavaden. “Včasih se za vsako malenkost poroča o vsem, drugič pa se o zadevi, ki je zelo interesantna za širšo publiko, ne poroča. Lahko samo ugibamo, za kaj gre, mogoče so v ozadju težke zgodbe in pomembni ljudje oziroma lobiji,” nam je svoje mišljenje predstavil Romšek. Policija sicer njegovih opazk ne želi komentirati.

Foto: STA. Jože Romšek, nekdanji generalni direktor Policije.

Da je policija tako ali drugače pod pritiskom določenih lobijev, meni tudi poslanec SDS Vinko Gorenak, nekdanji notranji minister v času druge Janševe vlade. “Mislim sicer, da je težko govoriti o zakonitosti ali nezakonitosti početja policije, tudi v ostalih primerih namreč policija v javnost ni dala veliko podrobnosti. Jih je pa zdaj dala bistveno več kot v času afere Baričevič. Treba pa je zelo jasno povedati, da če ima policija interes, bo informacije na nek način že spravila v javnost, na tak način, da bo to dala nekemu mediju, če tega interesa nima, pa tega ne bo dala v javnost. Lep primer je Zoran Janković, za katerega se javno nič ne ve v zvezi z njegovimi preiskavami, za Janšo pa je Mladina vedela še preden je bila pošta izročena Janši,” je povedal Gorenak.

Sicer pa smo izvedeli, da obstaja verjetnost, da bodo sojenje obtoženemu za uboj Gašperja Tiča, 20-letnemu Stefanu Cakiću, vodili za zaprtimi vrati. Kakšnih posutemeljenih razlogov za to sodišče nima, ker v primer ni vpletena mladoletna oseba.

T. F.

 • VERZIFIKATOR

  Štefan Tičar

  MED SABO UREDILI

  V romskem taboru bila je gneča,
  o enajstih se je govorilo,
  dvanajstega javnosti prikrilo,
  češ da je zadeva prepereča.

  Smo vprašali poglavarja Romov,
  Joško Romič mož se imenuje,
  kaj lahko odslej se pričakuje,
  da ne bo več nepotrebnih dvomov.

  Pa je starešina rekel Joško,
  da o ravsu se bo zgolj molčalo,
  v javnost nič konkretnejšega dalo,
  češ da šlo za stvar je prav otroško.

  Prav zato molčala bo mladina,
  v molk zavil župan se bo ciganski,
  tisti ravs bo kakor sneg predlanski,
  Romič pravi: »Vlada naj tišina.«

  O enajstih več ne bo besede,
  niti več o odletelem tiču,
  Romič bo govoril zgolj o niču,
  radovedne bo odgnal poglede.

  Sami Romi bodo si sodili,
  kakor v klanih takšnih je navada,
  kjer sta laž in njena dolga brada
  zdavnaj vso pravico prigrabili.

  Vrata bodo skrbno zatesnili.
  to je namreč prava vladavina,
  partijska jim vlada disciplina,
  vse bodo med sabo uredili.

 • Novakec1

  Ka sem reku; Bulmastifi II del

  • Anton

   Pa še bojo nove epizode…..

 • resnicaboli

  Iz podobnih primerov se da sklepati da sta se sprla glede plačila tako je običajno med pedri.

  • Jeffrey

   Kako pa veš kaj je pri njih običajno?….si med njimi?

   • resnicaboli

    ne ampak sem podobne zgodbe prebral v tujih časopisih.

    • Jeffrey

     aja….zgodbe….zgodbe…..zgodbe….^^

 • Silka

  Saj ni problem, če je bil in je peder, problem je da so zaščiteni kot medvedi. Mogoče pa je na policiji in sodstvu obdolženi imel stranke in se bojijo da bo vse povedal.

 • dr Janez Sveti

  Vojna tajna!
  DR Janez Sveti generalmajor

  • indijanka

   Prebuja radovednost, namesto sočutja.

   • dr Janez Sveti

    Sočutje? Zakaj? Itak vsi umremo.
    DR Janez Sveti Večni

    • indijanka

     Občutja ne pripisujem vesolju. Tudi ljubezen občutim, čeprav jo občutijo vsi.

     • dr Janez Sveti

      Ljubezen do svinjske pečenke?
      DR Janez Sveti Denstan

     • indijanka

      Tega pa ne jem :).

     • dr Janez Sveti

      Kaj pa? Žabje krake?
      DR Janez Sveti Nutricist

     • indijanka

      :) ne nogic od žabic tut ne jem..rada imam ribe, gobe in štruklje in vse iz ajde.

     • dr Janez Sveti

      Ajdovi žganci začinjeni z ocvirki in jajci. :)
      DR Janez Sveti Kmet

     • indijanka

      Ajdovi žganci z repo, brez delov prašička in ajdova kaša z jurčki.

     • dr Janez Sveti

      Odlična izbira. Seveda s pečeno kračo.
      DR Janez Sveti sladokusec

     • indijanka

      Zvenelo bi zanimivo, če bi ti sam uplenil tistega s kračami, drugače pa ne.

     • dr Janez Sveti

      Normalno, da sam uplenim pujsa.
      DR Janez Sveti divja jaga

     • indijanka

      je že v redu ..ja.. tvoja divja jaga poteka v drugih revirjih :)

    • karpelec

     Ja , umremo res, le način smrti lahko izbiramo.

     • dr Janez Sveti

      In kaj si si ti izbral? Lidl ali Hofer katalog?
      DR Janez Sveti Mercator

 • Antonius

  GHB, posilstvo in umor pa res ne morejo biti nekomu vrlina, da bi mu policisti smeli pripisovati pravico do osebnega dostojanstva.
  Solidna umetniška Tičurina zaradi policijskega molka zdaj zares postaja krivec za svojo smrt in do konca zasvinjan z vsem mogočim. Če se je Stefan Cakić z Gašperjem udeleževal LGBT-jevskih povork še ne pomeni, da je bil Stefan homoseksualec. Najbrž se je povork njihovega ponosa udeleževal zato, ker je imel med njimi kupce GHB.
  Sprašujem se, kako bo sodišče razsodilo v imenu ljudstva, če bo pred njim skrivalo ozadje umora “dostojanstvenega” Tiča, mamilarsko dogajanje v zvezi z njim in tistimi, ki jim je skrito pripadal.
  Policija in sodišče s svojim ravnanjem bolj JA, kot NE, ščitita zadrogirani hopmoseksualni lobi, katerega član je bil tudi Tič.

  • gogopram

   Pred zakonom smo VSI ENAKI ;) , če čemo lagat, ja, ja, …

  • Anton

   ja sej Tič je bil na koki

   • Kosobrin

    Tako kot mladina SDS?

    • rrrrr

     Vauuuu, ma ne!

     • Kosobrin

      Ma ja!

  • princeska

   Moraš biti pokvarjen do obisti, da trdiš kaj takega. Tudi umorjeni ima starše, otroke, prijatelje, ljudi, ki so ga imeli radi, … Brez pravih informacij trditi, da je bila žrtev bolj pokvarjena od svojega morilca, je grdo nesramno natolcevanje v slogu komunistov. Le ti so pobijali nedolžne ljudi, potem pa jih opisali kot pokvarjene sovražnike edine brezmadežne rdeče resnice. Sram te bodi. Ti nisi nikoli nikogar imel rad?

   • Antonius

    Do obisti so pokvarjeni vsi tisti, ki vedo, zakaj skrivati ozadje umora Gašperja Tiča.
    Gašperjevo poštenje in dostojanstvo žrtve bi policisti in sodišče zavarovali prav s tem, da bi o njegovi vlogi “nedolžne” žrtve in ozadju umora javno spregovorili.
    Cela Slovenija ve, kaj pomeni policiji zapovedani molk. Špekulacije v javnosti so v takem primeru nekaj pričakovanega in povsem običajnega.
    Sicer je Požareport kar dobro izbrskal ozadje dogajanja. Sledovi GHB v Cakiću nam dajo kar precej misliti o tem, kdo je koga v kaj spravljal, oziroma z njim počel.
    —————
    Včasih se je težko soočiti s tem, kar nam življenje naloži. Gašper Tič je očitno bolj slabo razmišljal o tem, kaj bo naložil svojim otrokom.
    —————-
    Princeska, ne bodite naivni, ne moralizirajte, kjer ni morale. Zakaj molk, če je Gašper Tič nedolžen. Prav zapovedani molk ga dela v javnosti najbolj krivega.
    O ljubezni pa samo malenkost. Meni je usoda triletnemu odnesla mamo. Zelo dobro vem, kaj je na splošno ljubezen, ker materino že celo življenje pogrešam.
    V ljubezni nisem nobene in nikogar v življenju pustil prikrajšanega.
    Upam, da vi veste, poznate, kaj je čustvo, kaj je ljubezen? Več vrst ljubezni poznamo.

    • totex39

     Antonius, ganljivo napisano++++++++++++++++.

    • princeska

     Ni vse zlato, kar se sveti. A tudi vsak, ki jokavo napiše kako je bilo njemu težko v življenju ni svetnik. Žal mi je, da si v ranem otroštvu izgubil mater, a zaradi tega morda nisi imel ljubečega materinega vzora. Kar ne spoznaš, ne moreš imeti.

     Tič zagotovo ni mislil, da ga bo to poznanstvo stalo življenja. Otroci žal prepogosto nosijo grehe svojih staršev. Morda jima je v življenju Gašper dal dovolj, da se bosta znala in zmogla spopasti z življenjem. Poleg tega se ti niti ne sanja, če je imel morda tudi Tič težko in boleče otroštvo, zato nikar ne obsojaj.

     Požareport si je naredil ime kot časopis, ki razkriva dejstva, ki jih državni mediji nočejo razkriti. Vendar nima vedno prav. So to drogo za posilstvo našli tudi pri Tiču? O tem ne piše nič, pa bi jo lahko, ker jo baje ljudje jemljejo za boljše spolno doživetje. Morda sta jo vzela oba? Morda je bila obema podtaknjena? Vprašanj je nešteto. Ne obsojaj drugih, da ne boš sam obsojen. Še zlasti zato, ker dejstva niso znana. Samo neumni ljudje sodijo druge samo na podlagi enega dejstva (ki je mimogrede lahko tudi zelo sporno).

     • Antonius

      Nisem se spuščal na osebni nivo, vi ste pa v komentiranju mojega komentarja zašli na osebni nivo. Ljubezni naj ne bi bil sposoben, ste mi očitali, pa sem vam odgovoril. Zdaj mi podtikate, da pišem jokavo!
      Ker sem zapisal, kar sem v svojem komentarju zapisal, sem po vaši presoji do obisti pokvarjen. Očitate mi, da obsojam druge, vi si pa obsojanje mene dovolite.
      Bolj kot vi, je v prvi vrsti policija z resnico dolžna zaščititi dobro ime umorjenega Gašperja Tiča. V drugem primeru ista policija za svojim molkom skriva slabo ime ljubljanskega župana Jankovića.
      Policaji naj javnost obvestijo, da je bil poštenjakarski Gašper Tič žrtev drogiranega morilca, pa bodo vsa javna ugibanja in razprave o njegovem domnevnem početju in vpletenostih v nečednosti takoj utihnile.
      Vsa starševska javnost je upravičeno še kako zaineresirana izvedeti, od kje in kako se v javnosti po lokalih pojavljajo mamila.
      Poznam družino, ki je imela otroka odvisnika. V Coca Colo so fantu stresli mamilo, ko je šel poba na wc. Deset let je trajala kalvarija posledično razpadle družine, preden se je fant uspel rešiti iz krempljev droge.
      Zato je GHB v povezavi z Gašperjem Tičem in vso ostalo drogirano politikantsko smetano še kako vredna pozornosti najširše javnosti. Kresalova je dobro vedela, zakaj ni upala dati svojih las na kemično analizo.
      Zelo odmeven je tudi zaukazani molk policije v zvezi z Baričevičevo tragedijo.
      Zakaj, to danes sodno preganjana tožilka Dragica Kotnik najbolj ve.
      Res je, kot pravite, ni vse zlato, kar se sveti! Zato vam ne verjamem, da ste princeska.

      Zaključujem z vami, ker v mojem komentarju niste razumeli bistva, z otrobi na to temo se mi pa ne da še naprej ukvarjati.

     • princeska

      Spustiti se na osebni nivo pri obrekovanju pokojnika je greh. Tako me je učila stara mama. To je neprimerno slabše, kot povedati nekomu kar mu gre – temu se reče odkritost. Obrekovanje in poniževanje nekoga, ki se ne more več sam braniti je nizkotno. Kot je nizkotno popravljati in spreminjati napisano, da bo delovalo lepše in bolj udarno. To je bedno. Bedno je tudi moje iskreno obžalovanje, da si ostal brez matere, spremeniti v osebeni napad name.

      Bedno je tudi sprenevedanje. Mene označiti za nesramno itd. ker sem napisala, da je tvoj komentar navadno jokcanje, hkrati pa dati plus izjavi, da je komentar čustven, je vsaj dvolično. Mešati v komentar druge teme (Baričeviča), je udarec pod pasom. Bistremu in poštenemu človeku taki nizki udarci niso potrebni.

      Ni moja krivda, da si na prvo žogo sprejel dejstvo, da je poblazneli morilec (enajst vbodov kaže na ihtavo maščevalnost) bil po vplivom droge za posiljevanje ter Tiču mirne duše podtaknil dejstvo, da je svojemu morilcu drogo dal on sam. Nobenega dokaza ni za to. Le ljudje, ki mrzijo homoseksualce (ne toliko posiljevalce, ker drugače bi se sovražno razpisali tudi ob posilstvih žensk in še bolj otrok) lahko trdijo, da so zaradi svoje homoseksualnosti toliko pokvarjeni, da bi podtaknili nekomu drogo za posilstvo, da bi le lahko občevali z njim.

      Ne veš kako je bilo, zato kljub temu ni potrebno, da umorjeni žrtvi podtikaš najnizkotnejša dejanja samo zato, ker sebe smatraš za možaka briljantnega uma in poštenjaka. To kar delaš žal ni ne pošteno ne pametno. Počivaj v miru.

     • Antonius

      Še enkrat se sprehodite do stare mame in ji zastavite kakšno vprašanje o spoštovanju in zakaj vikanje.
      Ostalo napaberkovanje bom pa preskočil, ker kakšnega resnega komentarja niti vredno ni.
      Sem pa dolžan zastaviti besedo za spoštovanega sovztrajnika pred krivosodjem, gospoda “totex39”.
      Ko On, totex39 uporabi besedo “ganljivo”, je z njegovo roko zapisana beseda, po “teži” in vsebini primerljiva prijatelju.
      Morda ne bo odveč, če vam razložim besedo prijatelj. Gre za poznanega človeka, ki ga ZADNJEGA prosite za pomoč, ker veste, da je EDINI, ki jo ne bo v nobenem primeru odklonil.
      Zdaj bom pa zares počival v miru, če mi ga boste privoščili.

     • indijanka

      Pošiljam objemček. Skozi neurje. Prav imaš. Edina pomembna zgodba te tragedije so mamila. Vse ostalo so le mnenja, osebna. Plod spoznanj in izkušenj. Prelita kri običajno prebuja čustva in ne razuma. Tudi moja je. Princeska nima prav. Tvoje srce je toplo.

     • Antonius

      Ko za vreme zadolženi prek neba od roba, do roba, razpotegnejo skoraj črno modre trebušaste nimbostratuse polne dežja, takrat je najlepši čas za pogled v daljave izpod deževnega neba. Takrat tudi nežen objem zelo zraven paše.
      V mojem srčku je za tebe vedno vključeno ogrevanje.

     • samsara

      Spoštovani Antonius, z zaslepljenci zožene zavesti in percepcije se pač ne da utemeljeno in tehtno razpravljati.
      Izguba časa za nevredne. Morda je celo igralka, ali pa še to ne.
      Upam, da si spoznal priložnost za obogatitev ‘šitliste’. Jaz sem mojo pravkar.

     • baubau

      poskrbeli so že,da dejstva ne bodo znana…

     • baubau

      le zakaj so po vašem žrtev kaznivega dejanja na hitro kremirali in uničili morebitne dokaze?Je to reden postopek pri ubojih in umorih?Ljudje imamo pravico uprabljati možgane…

   • Kosobrin

    Princeska, večinoma se strinjam z vami. Imam pa eno vprašanje: “Samo komunisti so ubijali nedolžne ljudi?”

    • princeska

     Seveda ne, niso samo komunisti pobijali nedolžnih.
     Potegnila sem vzporednico s komunizmom pri nas, ker tako množičnih pobojev nedolžnih ljudi, ki so jih potem morilci ožigosali za kriminalce in izdajalce, zlepa ne najdeš. Nekaznovane primere brutalnega klanja imamo pred nosom, zato ponovno opozarjam nanje.

     • Kosobrin

      Po naši ubogi zemlji slovenski leži tudi ogromno grobov neznanih in znanih junakov, partizanov, kmetov, delavcev, otrok, ki so bili zverinsko pobiti od neke druge izdajalske in okupatorske roke! Tudi ožigosani za kriminalce, bandite, izdajalce in ne vem kaj še vse … Tudi te nekaznovane primere imamo pred nosom in tudi jaz opozarjem nanje. Moje drugo vprašanje za vas: “Zakaj in v imenu katerega boga so bili pa ti pobiti”?

     • princeska

      V imenu rdečega komunističnega boga, ki z Bogom nima ničesar skupnega.

     • Kosobrin

      Ima pa z Bogom veliko skupnega na primer Sv. Urh!?

     • rrrrr

      Vsi ti, ki si jih naštel imajo tudi po dva ali tri spomenike. Celo tisti, ki še tlačijo slovensko zemljo.

     • Kosobrin

      Tako je tudi prav. Tisti, ki še tlačijo slovensko zemljo, so si jih pa kar sami postavili.Res smešno in samovšečno!

    • Steiermark

     ti je princeska stopila na žulj?

     • Kosobrin

      Ga nimam in eno princesko še prenesem.Mogoče sem pa jaz njej.

   • totex39

    Saj ravno zaradi tega, ker ima otroke in starše bi moral prej študirati v kaj se spušča. Če je že bil *topli bratec*, kot ga ti imenuješ bi pa naj imel stalnega partnerja ne pa da se je obnašal kot pederski kurbir.

    • princeska

     Če si ti brez greha in nikoli nisi naredil nič takega, kar bi moral skriti pred svojimi otroki, potem resnično lahko prvi vržeš kamen.

     Prej pa raje malo pobrskaj po internetu, takih in podobnih pričevanj o podtaknjeni drogi je veliko preveč:

     “Ne spomnim se ničesar, podtaknili so mi mamilo,” je povedala povedala … GHB ali t. i. droga za posilstvo je lahko tekočina, prah ali kapsula brez barve, vonja in skoraj brez okusa … pijača, alkohol, led, kozarec, whisky, lokal, bar. …

    • Jeffrey

     Tudi če se nekdo obnaša kot pederski kurbir še ne pomen da ga je treba glih zaklat zarad tega..! Za Tiča pa sploh ni še nikjer rečeno kaj je bil…zgolj ugibanja….obsojati človeka zgolj na podlagi ugibanj, pa največ pove o nizkotnosti tistega, ki obsoja !

     • totex39

      Lahko pišeta s princesko na široko in dolgo in me res nič ne gane. Vedelo se je, da je peder, no sedaj pa je še zaradi tega fajn na špukal.

     • Jeffrey

      Kako veš, da ravno zaradi tega? Zakaj ne posreduješ informacij policiji, če ti vse to veš? Bodo po tvoji zaslugi prej zaključili preiskavo….^^

     • totex39

      Haha naši policiji, to pa je smešno…………………………..

     • Jeffrey

      Komu pa pol?….Branku Grimsu?…..pol bo šele smeha…^^

   • samsara

    Ti si pa kot zgleda, do obisti zaslepljena…
    Si morda igralka?
    Ti je spoštovani sokomentator Antonius dovolj povedal…

  • Jeffrey

   Kako ti veš, da je šlo za posilstvo…a si bil tam?….ali pa zato, ker takoj verjameš špekulacijam….umor je pa zaenkrat edino znano dejstvo….vse ostalo pa seveda luna park za obrekljivce !

   • Steiermark

    Ne, ni šlo z a posilstvo, šlo je samo za “ljubezensko razmerje ” dveh tićev, medtem ko sta z a “predigro” malo preveč uporabila dolge nože…..

    • princeska

     Teslo, samo en je uporabil nož. Samo en. Kaj ti ni jasno?

     Po zakonu je posilstvo kaznivo dejanje s kaznijo od šest mesecev do deset let, odvisno za kakšno dejanje gre. Hočete povedati, da ker ne gre za posilstvo ženske temveč moškega, je umor pravična kazen? Slabo mi je od vaše “poštenosti”.

     • Steiermark

      princeska, mislim, da si edino ti pravo in kronano teslo! Govori se o dveh gejih, kjer naj bi eden, z nožem hotel posiliti tadrugega, in ta se je “uspešno” obranil tako, da je temu zadal vsaj 15 vbodov, z njim! Potem pa povej, zakaj je bilo potrebno 15 ali več vbodov, v “samoobrambi” ali se morda tukaj gre za tisto zgodbo, da je enemu morda spodrsnilo na banani in tadrugi ga je po večkratnih “zdrsih” večkrat zabodel, ker se taprvi ni nehal “spotikati”! No, kot rečeno, edino teslo in to kronano si ti!

    • Jeffrey

     Karkoli že praviš je eno čist navadno špekulantsko tvezenje mrhovinarskega tipa !
     Če se pa motim….zakaj potem ne posreduješ informacij policiji, če pa vse veš..?^^

   • princeska

    Novinarji navržejo namenoma neko besedo, ki jo razni “pametnjakoviči” pograbijo kot čisto resnico. Kaj jim še vedno ni jasno, da se pri nas vedno in povsod zavaja. Ljudi želijo odpeljati proč od bistva problema. To je najbolj pomembno. In takle naiven folk se lahko hitro zavede.

   • baubau

    Zakaj pa je truplo-objekt kaznivega dejanja in kazenske preiskave bilo potem tako hitro kremirano in morebitni dokazi nepovratno uničeni?

    • samsara

     Asociira na skurjene arhive udbokurčofevda.

  • Ana Job

   Prav si povedal Antonius! Seveda bo policija tiho, saj je buzerantski lobi že fajn pritisnil nanje. Izbruhnila bi druga “afera Barićević”, kajti tudi v tem primeru je sigurno veliko umazanih skrivnosti, ki bodo na sodišču prišle na dan. Bizarno in ogabno, kako bolana je ta slovenska estrada, globoko zametastazirana v slovenski narod.

 • Anton

  Biti peder je ful kul samo če te ubijejo se tega ne govori okol.

 • tarantela

  A se še niste napasli?

 • janez zorman

  Res škoda fanta (Štefana), da se bo zaradi perverznega komedianta, spravila na njega vsa pedrska policija, tožilstvo in trenutna oblast.

 • Slozahteva

  Pisuka, tale pederski lobi je pa mocen. Policija, tozilstvo, sodisce, Klemencic, Fank, Florjancic, geji in lezbijke: javnost mora biti obvescena. Ce smo bili obvesceni koliko dreves je v Jansevem sadovnjaku, moramo biti obvesceni o vasih rabotah, nje!!

  • KAPIBARA

   Ta lobi je na pravih vodilnih mestih

 • totex39

  Česa se bojijo te zahojene vladne inštitucije, da bo z prekrivanjem kaj dosegla, sigurno ne, kvečjemu še večjo nezaupanje si bo prislužila. S tem dokazujejo kako ščitijo vulgarne zasvojene pedre, ki se na tak način izživljajo.

 • Duhec

  Ni ga več…. to je to. Bv zdej obirate kost…

  • Anton

   sej Krambergarja iveka tud ni več med nami, pa bi še kako rad zvedel za pravega morilca

 • princeska

  Smrdi!
  Prišlo je do spora, prišlo do prepira, je vse, kar pove policija. Prevečkrat izpostavljajo prepir. Kaj pa, če ni bil prepir? Kaj pa če je bil naročen umor? Zabosti nekoga kar 11 krat zaradi navadnega prepira? Koga farbajo? Koga ščitijo? Svojega preprodajalca droge? Ali morda posebej za Udbo usposobljenega morilca, ki se je pač s svojim dejanjem “malce prenaglil”? Kdo in zakaj je vzel Štefana pod zaščito? Česa ne smemo izvedeti? Bi se sprožile domine, če bi navadni smrtniki izvedeli kaj več? Koga se ščiti rdeče, lobij, politiko ali samo morilca? Dvomim, da slednje!

  • rrrrr

   Točno tako. Ljudski miličniki so pri nas zato, da ščitijo rdeče, lobije, kartele, politiko in morilce pred lastnim ljudstvom!

  • PikaPolonica

   Jst tut mislim, da je bil to naročen umor. Narod začne verjeti, da je bil bogi posiljen. Plus tega vemo kje se je uril, mu to verjetno ni bilo problema nardit.

  • Steiermark

   Po podtkih, ki so jih pometalci takšnih zgodb, pod preprogo, bi naj tič utrpel 15 – 20 vboov. Ali misliš, (saj nisem tako naivna, da bi mislila, da ti “misliš” ampak vendar te vprašam…) da profesinolci kilerji morajo 15 – 20 x zabosti nekoga, ki ga ima ta drhal, na svojem spisku za odstranitev…… podobno revolucionarnim klavcem, po 45 letu, ko so se tako izživljali na poštenih in zavednih Slovencih, ki niso želeli sprejeti komunizma, kot del njih oz. filozofije…. Torej, tudi tukaj bi lahko šlo, morda, za morilca, ki je potomec krvoločnih komunističnih revolucionarjev….

 • Krtača 17

  Ja kva mate pa za filozofirat. Cakić je ubil človeka. Sledi kazen za umor, pa če bi blo po moje, po prestajanju kazni nazaj v Bosno al Srbijo al od koder se je privlekel.

 • Slovenec 33

  Tole obnašanje že ni ščitenje enega izrodka LGBTQ, ampak zaščita vrhov mamilarskega kartela.
  Tip je šel kasirat porabljeni material in ker ni dobil denarja je klal po naravnem pravu bi rekel šef parlamenta.
  Dejansko pa je bil podli umor narejen izato, da bi ustrahoval neplačnike mamilarskemu kartelu, ki sega v vrhove slovenske politike.
  Saj veste koga so pred časom z vrečko evrov doili na parkirišču

  • Anton

   govori se že lep čas da se naša policija že nekaj časa dila z prepovedainimi substancami, pa to niso zgolj gostilniške govorice.

   sarkazem press

   • KAPIBARA

    Ja res je, so že bili odpuščeni policaji, ki so bili namazani z belim- ali je pa kao zasežen beli prah, izginu kot dokaz

  • samsara

   Zdaj javna izjava nekdanjega premierja in sedanjega predsednika Borut Pahorja, da ne more preživeti z premiersko plačo, dobiva nove dimenzije.
   Ja je pa res bogi, no.

 • Anton

  me ne preseneča, glede na to kdo da je Fink generalni direktor policije

 • centurion

  Se nam obeta afera “Baričevič 2”?

  • samsara

   Homičević 1.0.

 • Anton

  lahko gremo v murglje na obisk k ata štrumfu

  https://www.youtube.com/watch?v=sCB7r34Ixko

  sarkazem press

 • centurion

  Smrdi, smrdi.
  Po LGBT dreku in drogah.
  Oboje pa zdaj, kot vedno, meša policija, tožilstvo,leva politika….
  Levica pač.
  V vsem siju in opoju dreka. Dobesedno.

 • totex39

  Sedaj se vidi, da nam res vlada železna partija, ki še ščiti homoseksualni lobij sram jih je lahko.

  • princeska

   Ne ščitijo homoseksualni lobij, kaj res nič ne razumete! Kaj ima tu homoseksualni lobij razen tega, kar vemo že vsi, da je bil Tič topli bratec?

   Ščitijo preprodajalce drug, mamilarski kartel, to ščitijo. Šolane morilce, ki ne bi mogli izpeljati več nobenega naročenega umora, ker so se enkrat prenaglili.

 • šmentanamuha

  Mali ga je najebu. Materialnih dokazov ni več. Zna bit, da se bo zaradi “slabe vesti” celo “samoumoril”.

  • Krtača 17

   Enga mafijozota manj nobene škode.

 • zokispoki

  Pedersko drogeraski lobi strikes, kenede.

 • ljubinica

  Tocno to sem predvidevala.
  Vzporednice z afero Baricevic se kar same ponujajo …
  Psi so raztrgali posiljevalca … potem so pse pobili …
  Tudi tu je logicna razlaga, da je bil Cakic posiljen in je zato pobesnel …
  Bati se je, da bo resnicna zrtev – Cakic – “storil samomor” ,,,

  • Valter BraniSlav

   govoris kot bi bila ze velikokrat posiljena… OCITNO SI TEGA ZELO ZELIS.

  • Jeffrey

   Kako naj bi se tak hrust kot Cakić pustil posiliti…..ta tvoja logika nima kakšne hude podprtosti….sicer pa to kar izpeljuješ ni nič drugega kot obrekovalsko špekuliranje v stilu rekla-kazala…^^

   • ljubinica

    Ker je bil pijan in omamljen …
    Kaj drugega pa naj bi mladega moskega tako razbesnell, da je ponorel ….?

    • Jeffrey

     Prvič…nikjer ni potrjeno, da bi bil pijan ali omamljen…..drugič….kaj pa če je šlo naprimer za denar ali pa mamila, ali oboje….tudi kaj tretjega je lahko bilo kar se nam še sanja ne….ampak kaj ko eni tako radi mislite da o vsem vse veste, pa čeprav vas tudi blizu ni bilo !

   • KAPIBARA

    bilo je rečeno, da je bil cakić poln droge za posiljevanje

    • Jeffrey

     ….nepotrjene govorice….

     • KAPIBARA

      Tudi če je bilo potrjeno !! ??
      Bo zataškano !!

   • ljubinica

    Da ne bo spekulacij, naj policija razkrije vse.
    G re tudi za usodo mladega cloveka, ki mu hocejo popolnoma uniciti zivljenje ….

    • Jeffrey

     “…Da ne bo spekulacij, naj policija razkrije vse….”

     Evo, jaz bi tudi bil za to….po drugi strani pa ima policija tudi svoje principe in tukaj ne moremo nič !

     “…..G re tudi za usodo mladega cloveka, ki mu hocejo popolnoma uniciti zivljenje…..”

     Le kdo mu hoče uničiti življenje??… čisto nedolžen pa tudi ne more biti…da nekoga 15x zaštihaš ne more biti absolutnega opravičila, lahko pa se pride do olajševalnih okoliščin, ampak o teh ne more odločati ulica !

     • ljubinica

      Da nekoga 15x zastihas, moras biti res besen … Zgodilo se ti je nekaj hudega …

     • Jeffrey

      Pri dovolj krvoločnih ljudeh je dovolj že pasja figa, da se jim utrga….ampak ok, ostaniva pri tvoji domnevi….zgodilo se mu je nekaj hudega…..ampak dokler ni razjasnjeno “kaj” ostaniva raje pri poudarku na “nekaj”…^^

  • KAPIBARA

   Preveč je čudnih samomorov v SLO, samih takih, ki so nekje blizu SLO “elite”..

  • Jeffrey

   Ne nič nisi predvidevala….to si vseskozi želiš da bi tako izpadlo….Baričevič?….daj ne bodi smešna…..Iz vesolja se vidi, da tebi sploh ni pomembna resnica…..pomembno je samo to da bo zgodba izpadla tako, da bo tebi najbolj po godu in da jo boš lahko uporabila za svoje nadaljnje ideološke hajke…simple as that !

 • Valter BraniSlav

  Zakaj bi pa policija kar koli rekla? VI NA REPORTERJU IN NOVI TAKO IN TAKO ZE VSE VESTE… Povedale so vam vrane…

 • Jeffrey

  Aha, mrhovinarji že zopet krožijo…..

 • ljubinica

  Vsa sprijenost slovenske levicarske LGBT scene se je pokazala ob tej smrti.
  TIca so prikazovali kot utelesenje ljubezni, empatije, nenasilnosti … Bil je clovek, clovek, CLOVEK!!!
  Implicitno so tako razglasili, da jim usoda dvajsetletnika dol visi … Implicitno so razglasili, da je Cakic posast, ki je morila iz gole morilske sle ….

  • Jeffrey

   Kaj bluziš….nič niso razglasili v tem stilu, tudi implicitno ne. Povedali so pač zgolj dejstvo kdo je umorjeni in na kakšen način je bil umorjen in kdo je morilec…..preiskava pa itak še ni končana

   • ljubinica

    Tocno to, kar sem napisala, so razglasili.
    Ker ce je bil Tic tak ljubezniv, nezen, dober clovek, potem je Cakic moril brez vzroka, iz gole morilske sle …

    • Jeffrey

     Govoriš popolne nesmisle….tudi če je bil Tič res dober človek (in zakaj ne, če toliko ljudi ki so ga najbliže poznali ve o njem povedati točno to) se še vedno lahko najde nek razlog da je prišlo do umora….sicer pa tudi noben dober človek še ni popoln svetnik !!

 • KAPIBARA

  Morda !! pa je bil najden, ta isti, leseni dildo, katerega so poskušali zamolčati v garaži ??

  • Jeffrey

   …morda…verjetno….skor zihr…ja…edino kar je tukaj zihr je to da domišljija laufa da je veselje…^^

 • Oregon

  ja pa kje mislite da živite?? A še komu ni kaj jasno?? Baričevič II del pač… Sam Bog ve kdo vse je zraven ki ne sme biti…

 • soc

  Pedri in južnjaki so nam uzurpirali državo. Povsem jasno, da bodo njihovi občasni spori imeli drugačen status kot tisti med drugorazrednimi državljani.

  • princeska

   Ja, a ne zaradi pederiranja, zaradi denarja in podpore v samem političnem vrhu.
   Kaj ti ni jasno?

   • soc

    Brez skrbi, meni je vse, res vse jasno na tej pritlehni lokalni ravni. Na globalni pa mi dejansko manjka vpogled v nekaj ključnih ozadij.

 • Primosio

  Prekleti mrhovinarji, najbolje, da ustanovite “Odbor 2017 za razkritje tičev” in hodite vsak ponedeljek pred sodišče….dajte že mir s to tragedijo, zavoljo pokojnikovih otrok!!!

  • ljubinica

   Na otroke bi moral misliti Gasper Tic sam.

   • Primosio

    Saj je, ne vem pa, od kod si jemljete pravico soditi mu, ki ste mu bili popolni tujci! Navadni mrhovinarji ste, krokarji nenasitni…

    • Jeffrey

     Natanko tako !

  • tarantela

   To je elita SDS!

  • soc

   Kako malo je treba, da boš našel svoj notranji mir… Sam recimo niti pod razno ne hodim pisarit na Mladinin forum, ker mi je Mladina odvratna. Tako kot ljudje, ki verjamejo tej naslednici Komunista. Naj se imajo, porečem.

   Kaj torej ti počneš tule med grdimi sovragi? Seveda, če je to profesionalno, je pač zgodba druga in nimaš izbire. Pecunia non olet. Če si pa ljubiteljski sovražnik vsega desnega, nacionalnega, tradicionalnega, si pač rahlo zmešan, da s svojo pojavnostjo mučiš sebe in druge. Bog daj.

   • Primosio

    Veš, smešen si v svojem razmišljanju, resnično smešen. In, da seveda ne pozabim, hvala za žalitev. Bog daj.

   • Primosio

    Hm, a ni Nova24 javen medij?

 • dare326

  https://www.gibanje-ops.com/prispevki-razlicnih-avtorjev/41-prispevki-razlicnih-avtorjev/350-zgolj-za-medklic-in-za-dokaz-kompatibilnosti-z-naim-seznamom-udbovcev
  Zakaj se umika M.Pogorevc? Kaj je z umorom Jamnika? Zakaj so balkanski bojevniki zunaj?
  Ali obstaja povezava med omenjenimi v članku in tragedijo Baričevič in Tič? Zakaj je Janković zaščiten?
  Zakaj skrivalnice okoli Kemisa? Zakaj afera Ptičja hišica in star traktor?
  Lahko bi našteval cel dan, pa ne bi zmanjkalo.

  • ljubomir

   pa res….ZAKAJ?

  • samsara

   Tu sta bila omenjena že lobija udbokomunistov, njih potomcev in ritolizcev, ter homoseksualni lobi, kot najmočnejša v državi. Najbrž bi lahko mirno dodali še narko lobi in pa lobi jugonostalgičnih balkancev, njih bratrancev in še njohovih domačih servilnežev. Verjetno je še takšnih in podobnih tvorb, katerih skupna značilnost je vsakovrsten pohlep, egoizem, zahrbtnost, brezvestnost in različice psihopatije, ki ponavadi dominira na vrhovih najrazličnejših struktur tega sveta.
   Ja, nič ni tako kot je videti.

 • MEFISTO

  Tunnek je v obrambo homoseksualnosti vpoklical nekaj svojih nickov z Reporterja in nekaj pozabljenih ter novih nickov.

  Retadirana manjšina, ki še prisega na na ljubezen med dvema različnima spoloma, bo znova sramotno poražena in se bo tolažila, da pokojnik ni bil zadnji ali celo edini gej na sleparski, prevarantski, plenilski in spolno sproščeni levici.

 • Megatron Arrows

  “………… na policiji pa nam odgovarjajo, da so tisto, kar naj bi nas sploh “smelo” zanimati, javnosti že obelodanili – da je med Tičem in Stefanom Cakićem pač prišlo do spora…………”

  Torej policija s tem predlaga vsem, ki pridejo v spor, da poračunajo sami med seboj. Brez njihovega posredovanja, brez sodišč …..!!! A kdo ve, kateri cigani prodajajo kalašnikove? Nekaj sem z enim skregan, pa bi ga uporabil kot kalkulator, za končni obračun. Kakšna oblast !!!

 • tasilo

  (X) Na njihove predstavnike za odnose z JAVNOSTMI smo danes poslali zahtevo za pojasnilo

  Javnost je ENA in samo ENA!

  Javnost v množini je nesmisel. Tako vedo tudi vsi svetovni jeziki. Samo naši FDV-jevski piarovski egotriparski kreteni jo tlačijo v množino. (Prosim, ne molite mi pod nos njihovih nevzdržno stupidnih “argumentov”, zakaj da je “javnosti” več.).

  LP. Hanibal Lector

  • Demonkrat

   Pri nas ne.Imamo posvečene in rajo

  • tohuvabohu

   Cela vrsta državnih organov, agencij, strank itd. ima še vedno službe za odnose z javnostmi. Med njimi je celo Ministerstvo za kulturo:

   Služba za odnose z javnostmi
   Alenka Štrukelj, vodja po pooblastilu
   T: (01) 369 59 52
   E: [email protected]
   Kaj je za storiti?

 • Demonkrat

  Obvezno vsem ki delajo na delovnih mestih katera jim omogočajo vplivati na ljudi narediti MR mozganov

 • Ryuk

  Če je Cakićev odvetnik vsaj malo sposoben, bo zahteval odprto sojenje. Ravno za zaprtimi vrati se zgodi največ krivic.
  Več kot očitno je, da hočejo nekaj prikriti.

  • Duhec

   On ga lohk zahteva…. nasprotno bo pa zahtevala Tičeva družina in sojenje bo zaprto za javnost. Za Cakića zelo neugodno….

   • Ryuk

    Sojenja so običajno odprta za javnost.

    • Duhec

     Če gre za zaščito integritete, družinske zadeve itd…. niso.

     • Ryuk

      Če gre za umor so.

     • Duhec

      Ne odloča to a je šlo za umor. Nočjo pač blatit umorjenega v javnosti…. bivša žena bo zarad otrok zahtevala zaprto sojenje in sodnik ji bo ugodil. Gre se za tip kaznivega dejanja in okoliščine… ni vse za javnost.

     • Ryuk

      Odprtost sojenja vsaj malo vpliva na to, ali je pravično ali ne. Če hočeš pravično sojenje, mora biti odprto za javnost! Pika.
      Sojenja so zavoljo integritete zaprta le, kadar so vpletene mladoletne osebe. V tem primeru ni bil vpleten noben otrok.

     • Jeffrey

      Pravosodje se ne bo ravnalo po tebi Ryuk !

     • Ryuk

      Pa po zakonih tudi očitno ne.

     • Jeffrey

      Tega pa ne moreš kar takole v tri krasne trditi !

     • Duhec

      Ne vem zakaj misliš, da se na sodiščih vedno ugotovi resnica in da je javnost garancija, da se.

     • Ryuk

      Nisem rekel, da je garancija. Zagotovo pa vpliva na to.
      Nenazadnje bo to sodba “v imenu ljudstva”.

     • tohuvabohu

      Bivša žena ni stranka v postopku in ne more zahtevati ničesar.

 • Janez

  PaTO POMEMBNO TEMO V PARLAMENT.
  BITI MORA
  TOČNO PO PRAVILIH
  KAJ IN ZAKAJ IN KDAJ JAVNOST NIMS DOSTOPA.
  ČE
  GRE ZA POJAVE, KI OGROŽAJO

  -VARNOST PREBIVALSTVA !
  Mora biti seznanjenost prebivalstva – TEMELJITA IN OBVEZNA. L.R. JANEZ KOMENDA

 • Duhec

  Kam bi pršli, če bi se vsak postavil zase?! Če neb blo, nič ne morem, strah me je, vsi so povezani, nimam denarja, nobenmu ne zaupam itd… in kje smo, ker je točn tko???

 • Olga

  Za Kanglerja, kjer je vse padlo in bilo nezakonito, so imeli predstavo za javnost, nezakonitosti je pa treba ščititi! Sramota!

 • MEFISTO

  Užaloščeni in ogorčeni državljani zahtevamo resnico o tem dogodku.

  Še posebej, ker je do uboja prišlo neposredno po Paradi ponosa, ki sta se je udeležila predsednik državnega zbora, ki je med to ugledno druščino nabiral predvolilne točke, in župan najlepšega srbsko muslimanskega mesta na svetu.

  • Jeffrey

   Neposredno po paradi ponosa je prišlo tudi do prometne nesreče na aškerčevi…mater kaj zganja ta pedrovski lobi…^^

   • MEFISTO

    Vzročna zveza ti manjka.

    Nisi tako brihten kot misliš, da si.

    • Jeffrey

     Kje pa imaš ti kakšno dejansko vzročno zvezo, razen špekulantskega razpredanja…in potem še misliš da si brihten…..?!

 • Kosobrin

  Tudi za Jankovičevo pošto se je vedelo že nekajkrat prej; medtem ko on še ni vedel, da jo bo dobil, so novinarji že pisali, tako da ne se sprenevedati … Kar pa zadeva Gašperja menim, da se bo vse razvedelo, kajti, nič ni tako skrito, da ne bi bilo očito in vse se enkrat izve, če ne prej, pa čez sedem let …. Do takrat pa boste novinarji še naprej pisali domneve in izmišljotine.

 • MEFISTO

  Ministrica za delo, družino in druge sumljive zadeve nam je skoraj desetletje tako ganljivo in osebno prizadeto pripovedovala o enkratnosti, nenadomestljivosti in božjem poslanstvu homoseksualnosti, da res ne kaže povedati česa, kar ne bi bilo v ponos ugledni homoseksualni populaciji.

 • Morala

  Tišina pove veliko več kot bi 1000 besed!

  • Duhec

   Kaj bi mela od tega, če bi z zagotovostjo vedla, da je bil Tič bolan pedrski posiljevalec???

   • šmentanamuha

    Taki nam prodajajo kulturo in so torej zgled, družbena smetana, tisti, ki nam kažejo, kaj je prav in kaj ne…(dodaj po želji)

   • Morala

    Saj pravim, če bi resnica prišla na dan, bi bil vsak dvom odveč! Sedaj pa si vsak svoje misli!

   • ljubinica

    Ti nic. Razen resnice.
    Cakic pa veliko …

    • Jeffrey

     Dokaži to tvojo “resnico”, da je bil Tič to in ono….Sem ti že povedal, da tebe resnica sploh ne zanima….vse je samo v tem kar ti hočeš slišati in potem temu praviš “resnica” !

     • ljubinica

      Nikjer ne trdim, kar natolcujes.
      Zahtevam samo resnico, kakrsnakoli ze je …

     • Jeffrey

      Res je…..priznam napako….ko sem še enkrat prebral Duhčevo vprašanje in tvoj odgovor sem uvidel kje sem ga polomil….se opravičujem !

 • Demonkrat

  Obstaja možnost da se parade ponosa več nihče ne bo udeležil

  • MEFISTO

   Seveda ne bo več potrebe po posebni paradi ponosa, saj že zganja levica permanentno parado izprijenosti.

  • Kosobrin

   Sploh je ni treba.

 • MEFISTO

  Če bi se kaj takega pripetilo kakemu vidnemu članu SDS, bi nas informirali tudi o tem, kar se ni zgodilo.

  • Jeffrey

   Hočeš reči da bi pri tem vzeli za zgled Novo24TV…?^^

 • Balkica

  Pišite kar hočete o pokojnem, ampak kaj se je v resnici dogajalo, ne bomo najbrž nikoli izvedeli. Obstajala bo samo resnica, ki jo bo povedal morilec. Pokojni Gašper Tič je mrtev in ne more povedati popolnoma nič v svojo obrambo. Dejstvo je, da je bil večkrat zaboden, morilec pa nima nobene rane.
  Pokojni ima otroke, bivšo ženo, starše. Si predstavljate, kaj doživljajo vsi ti ljudje ob nesramnih in privoščljivih komentarjih? Vas ni strah, da se tudi v vašem življenju lahko zgodi kaj hudega, kaj nepričakovanega?
  In da ne boste o meni mislili, ne nisem komunistka in nisem LGBT. Sem samo navadna državljanka Republike Slovenije!

  • Demonkrat

   No to se dogaja tam kjer hoče vsak vsakega imeti pod kontrolo.Vsak o vsakem vse vedeti in seveda manipulirati

  • ljubinica

   Saj zahtevamo samo resnico. Nic drugega kot resnico.
   Ki nam jo pa levicarska elita na oblasti odreka …
   Zakaj le? Seveda zato ker sciti dobro ime svojega pokojnega clana.

   Tudi Cakic ima druzino ….

   • Jeffrey

    In kaj, če boš resnico na koncu tudi dobila, ampak ne bo taka, kot jo sedaj skušaš sfabricirati….kaj pa potem?

    • ljubinica

     Ce resnica ne bi bila taka, kot jo slutimo, je ne bi skrivali, ampak bi jo razglasili …

     • Jeffrey

      Ajaaa…resnica se po novem sluti…ja bejž no……jaz tudi vse bolj slutim, da si totalno prtegnjena….bo že res…^^

 • Kosobrin

  Tudi za Jankovičevo pošto se je vedelo že nekajkrat prej; medtem ko on še ni vedel, da jo bo dobil, so novinarji že pisali, tako da ne se sprenevedati … Kar pa zadeva Gašperja menim, da se bo vse razvedelo, kajti, nič ni tako skrito, da ne bi bilo očito in vse se enkrat izve, če ne prej, pa čez sedem let …. Do takrat pa boste novinarji še naprej pisali domneve in izmišljotine.

 • FeriSS.H

  Klasika … stavim da je zadeva v kategoriji Bulmastif afere … poleg tega Tič-Pederona kaže da se ritne-niti razpletajo v celo mrežo Pedrov, Pedofilov, Pasjefilov, Konjefilov, Lezbarije in podobnega … seveda iz Javne Scene, ki ih tale dogodek neizogibno izpostavlja “razodetju”, in samo Lucifer ve kakšne “kolateralne” svinjarije bi tale dogodek lahko še privlekel na videlo. Molk policije in tajno sojenje … le kdo neki ima tak vpliv nad policijo in sodstvom … očitno tisti ki so na oblasti … in kdo je že na oblasti … da niso to slučajno – Levuharski Slovenistanci – ???

  • samsara

   Tajno sojenje, ja. LOL
   Zmenili se bodo na samem in skrivaj, da bo njim prav, ne glede na kakršenkoli pisan zakon.
   Nobenega dokaza.

   Kurčofevd press.

 • Jožef

  Zelo podobno aferi Baričevič. Zopet škandal iz vrst prvorazrenih. Slovenija ni samo politično in gospodarsko na dnu. V močvirju tone tudi tudi kultura in njeni delavci. Rdeča kuga se nezadržno širi skupaj džihadizmom in vahabizmom.

  • Olga

   In uzakonjajo LAŽ in KRAJO!

 • Fogglof Tunnek

  Gašper Tič ni politična javna osebnost…je pač igralec… tako kot je nekdo zidar, ali pek, ali šofer, ali zdravnik, ali učitelj, ali glavni urednik Nove24tv…se pravi, da njegovi svojci imajo fso legitimno in ZAKONSKO pravico zahtevati, da se umor razišče v tajnosti in da je tudi sojenje tajno!!!… Kapish voluharji nevedni…in kapish Nova24tv-v službi desnice ???

  • MEFISTO

   Ti si homoseksualni bedak.

   Preganjanje ali opuščanje pregona uradoma pregonljivega kaznivega dejanja ni stvar svojcev, ki tudi nimajo pravice odločati o načinu vodenja kazenskega postopka.

   Potemtakem, bi morali biti tajni tudi vsi postopki zoper heteroseksualce, ki so vendarle uglednejša populacije od ritopikov.

   • Jeffrey

    Nikjer ni nobenih postopkov zoper heterosaksualce ali pa homoseksualce…so zgolj postopki zoper državljane..!

    • MEFISTO

     Toda, spodobni državljani so heteroseksualci, ostali pa homoseksualci.

     • Fogglof Tunnek

      Je rekla homofobna budala…

     • MEFISTO

      Jaz se te ne bojim, le smiliš se mi.

    • Fogglof Tunnek

     Tako je!!!… Saj se svojci ne morejo in ne smejo ftikat v formalno pravne postopke preiskave…imajo pa pravico se z zadevo soočat brez fsiljivih medijef…zlasti takih kot je fake news Nova24tv-v službi desnice !!!

 • Kosobrin

  Vprašam vas, kaj pa naj Policija napiše? Morilec se brani z molkom!

  • Fogglof Tunnek

   Pusti budale desnosučne…male sive celice jih jebejo…

   • MEFISTO

    Tebe pa pederski pimpek.

  • Duhec

   Pred preiskovalnim sodnikom se je…. policajem je pa dal izjavo.

 • Krtača 17

  Verjetno je zdajle Cakič v težki dilemi – al polcija pa arest al pa ga vzame črnogorsko podzemlje. Glede na to da se je spravil na znanega Slovenca, noben ne bo prizanesljiv. Verjetno tudi v podzemlju marsikoga boli glava.

  • Demonkrat

   Torej ima moč da jih uniči ?

 • Osti jarej

  ..OK…ne povedo…torej si mislim:homo lobi v sloveniji je tako močan,da si podredi polcaje

  • tohuvabohu

   Pedri so v samem vrhu policije.

 • Osti jarej

  …ko bo ata ,ki ne more nahranit dece svoje ukradel poli salamo,bodo povedali celo ali je bil obrit ali ne

 • koreninca

  Levuharji imajo veliko povedati čez duhovnike, češ da do pedri, pedofili ipd.
  Gašper Tič je vodil otroško oddajo, katero pa nič ne problematizirajo.

 • MižekFiga

  “Cakan” je predstavnik “Legije podalpskih srbov”, to je privat vojske ddr. Murglovića in njegovega lakaja Župankovića.

 • antimur

  Še na tem področju kučanisti posegajo v enakost vseh državljanov. Torej, če si peder ali migrant, so ena pravila, za ostale državljane pa druga. Čimprej se moramo znebiti te levofašistične bande.

 • Duhec

  In seveda ima Tič iz dneva v dan več simpatizerjev… ubogi Tiček, ki so ga umorili.

 • Fogglof Tunnek

  Gašper Tič ni Janez Janša… JJ se je moralo in se še mora soditi javno…kajti on je kradel NAŠ dafkoplačevalski denar preko orožja…preko Patrie… Janez nas zmerja z levimi fašisti in laže na fsakem koraku (potvarja zgodovinska dejstva)… A sedaj razumete desnosučni razliko ???… NE ????…Sn se kar mislo, da ste zabiti do amena…za vekomaj !!!

  • tohuvabohu

   Saj tudi ste levi fašisti, pravzaprav rdeči fašisti. No, to je v nekem smislu pleonazem, ker ste komunisti ISTI kot fašisti, ampak to itak presega tvojo sposobnost razumevanja.

 • Olga

  Komunisti spet širijo laži, celo za stvari, ki so padle na sodiščih in bomo morali davkoplačevalci plačati odškodnino!
  Vsi na volitve, da bomo lahko kriminalce med komunisti spravili v zapor in oglobili, da bodo tanko piskali!

 • Olga

  Dragi komunajzli! Desni imamo najsposobnejšega politika, z najpametnejšo, najelegantnejšo in najlepšo ženo, najboljšo stranko, vodili smo EU! Vodimo v anketah!

  Zato pa toliko komunističnih laži, ki jim ne verjame nihče več!
  Živela Slovenija! Vsi na volitve!

 • tarantela

  Če je tole spodaj elita, ki naj bi vodila Slovenijo, potem sem za to, da Slovenijo preplavijo tujci.

  • Demonkrat

   Elite so zmeraj zgoraj

   • tarantela

    Tile spodaj računajo, da bojo prišli na vrh.

    • Demonkrat

     Na vrh česa?

     • tarantela

      Na vlado.

     • Demonkrat

      To so naravni ciklusi

     • Fogglof Tunnek

      Jas lahko pridem na vrh tvoje babe če neš neho spraševati…kapish?

  • Fogglof Tunnek

   Švabi? Afstrijci? Italjani?… Jas sn za to, da pridejo Američani…imam namreč tudi ameriško državljanstvu :))

   • tarantela

    Zaradi mene so lahko Kitajci, Arabci ali kdorkoli, samo takih, kot so spodaj s svojimi komentarji ne bom volila!

    • Fogglof Tunnek

     Naj bojo kar Američani…samo da ne bojo oni spodaj…desničarska gamad…

  • šmentanamuha

   Raje se čimprej izseli, bo najboljše za vse.

   • karpelec

    Ima preveč privilegijev, da bi se izselila.

  • soc

   V kolikor te vid še ni zapustil, si oglej priimke v pravosodju in uradnih medijih. Podobni so kot v “slovenskem” nogometu. Slovenijo so tujci že preplavili, natanko zaradi tvojih idejnih vodij. Torej tudi tebe.

   • tarantela

    Komentiram mrhovinarje, ki se izživljajo nad pokojnikom!

 • MEFISTO

  Tunnek ne ve, da bi bile pravočasne, objektivne in resnične informacije dragocenega preventivniga pomena.

  Po eni strani bi se normalni moški lahko seznanili s tem, kako se je treba varovati pred pedri.

  Po drugi strani pa bi ostalo živih več dragocenih pedrov.

  • Fogglof Tunnek

   Pa dobro…mene samo zanima, če si tako zelo proti pedrom…zakaj pol vedno nosiš vazelin v žepu… ZAKAJ???

   • MEFISTO

    Za primer, če bi mi ti storil silo.

    • Fogglof Tunnek

     Jas lahko “storim silo” samo kaki fejst babi… Kapish?

     • MEFISTO

      Kdaj si se pa spremenil?

  • Krtača 17

   Men pa desne budale niso všeč. Je že prav pol da jih kar pofentamo. Boljš da se pr kraj držijo ker če kakšno srečam se ne bom znal zadržat.

   Skratka idiot si in idiot boš ostal do smrti.

   • MEFISTO

    Vidiš, da ti je potrebna prevencija.

    Nor, kot si, lahko zaradi svojega spolnega nagona izgubiš svoje zavrženo življenje.

 • tarantela

  In Janša se diči s takim članstvom!

  • Fogglof Tunnek

   Saj vidiš, da jih je dobra polovica zadete od kokaina!!!… Zadnjič sta se v parlamentu Gorenak in Grims Goebbels brisala pod nosom…kar z rokavi suknjičef…pa baje nista bla prehlajena !?!?

   • tarantela

    Ha-ha, to sem pa zamudila. Škoda!

    • Fogglof Tunnek

     Resno…pa čisto steklene oči sta imela…

   • Olga

    Mislite Klemenčiča, ki ni znal niti govoriti, kaj šele, da bi vedel, kaj govori?!

  • Olga

   Mislite Mesečevo pijansko druščino?

 • Olga

  SDS je predlagala testiranje vseh poslancev na psihoaktivne substance! Vsi levaki so odklonili, s SMC na čelu! Zakaj le?? Klemenčič, pravosodni minister kadi “elektronske” cigare in ne ve, kaj govori!!?

  • Slovenija moja dežela

   začnimo zbirat podpise za zakon obveznega testiranja,pa bo

 • Fogglof Tunnek

  Če bi Gašper bil še živ, bi jutri sigurno prišel na Svetlanin koncert…NOSIL BOM RDEČO ZVEZDO !!!
  Upam da bo, kjerkoli že je, slišal čudovito petje partizanskega zbora in fseh nas ki bomo zraven peli !!!
  Mi smo Gašperjevi, Gašper je naš !!!

  • montyamp

   Kaj bi bilo pa pojutrišnjem ???
   To je pa za pohabljence že preveč .

  • MEFISTO

   Upam, da boste šli za njim!

 • montyamp

  To so potomci politkomisarske kuge .
  Kar poglejte kakšno vukojebino so morilci naredili iz nekoč zahodu primerljive Slovenije .

 • Krtača 17

  Cakič v tujski legiji hehe, men se zdi da je bil bolj kokain poštarček na relaciji Ljubljana – Tirana.

  • šmentanamuha

   Možno.

 • Olga

  Tako naprej SDS!
  Komunisti kar tekmujejo med sabo v lažeh in diskreditacija, saj jim ne ostane nič drugega! Laž je nesmrtna duša komunizma! Komunizem je zločinski sistem in v EU prepovedani vsako propagiranje!

 • montyamp

  Zakaj ne bi uporabili v tem primeru NARAVNEGA PRAVA PO BRGLEZU .
  Menim da so izpolnjeni vsi pogoji .
  Kaj bo žrtev tudi dobila visoko pokojnino kot kidrić-kardeljanske gliste ???

 • montyamp

  Kaj se komunisti že zgledujejo po cerkvi ???
  Voditelji otroških oddaj so pa izvzeti iz konteksta pedofilije ???
  Če je rdeč , lahko seveda počne kar se mu prisveti po 1:3
  Prekleta banda murglofašistična .

 • Osti jarej

  …a nimate nobenega raziskovalnega novinarja,ki bi se podal v mračne vode tičkovega življenja na mračni strani in povprašal znalce o tem?!?

  • Demonkrat

   Nihče več nikomur ne zaupa in ne verjame .

  • Primosio

   Zakaj pa?! Bi bilo tebi prijetno, če bi nekdo vrtal po tvoji intimi ali pa še huje, po intimi tvoje mame/žene, ki bi jo nekdo prej umoril?!

  • Aron

   Mracne vode? Na vsak nacin se trudis okriviti zrtev za to, kar se mu je zgodilo, da te ni sram.

 • Osti jarej

  bogvedi..a vinčeslavoj kaj več ve o tem?!?

 • MEFISTO

  Brez pedrov bi bilo življenje dolgočsano.

  Celo na tem portalu, ki so ga prevzeli, bi jih pogrešali.

  Končno bosta Tunnek in Slovenec zadovoljna z mojim komentarjem.

 • Slovenec

  Koncert Svetlane Makarovič z gosti

  29. junij 2017 21.00, Kongresni trg

  NOSIL BOM RDEČO ZVEZDO

  Koncert Svetlane Makarovič in sodelujočih umetnikov, ki jim je mar in, ki hočejo s svojo pesmijo kovati nov svet. Z rdečimi zvezdami na prsih, simbolom upora in svobode nas bo pesem združila v nekdanjem tovarištvu, ki pozna resnično zgodovino te dežele, je ne potvarja in s ponosom govori o njej! Čas je, da združimo moči za boljši jutri in ni ga, ki bi nas znal bolje združiti, kot pesem.

  NAJ RDEČA ZVEZDA SIJE V PRIHODNOST SVETA!

  Vsi zavedni in pošteni državljani republike Slovenije vljudno vabljeni 29. junija na Kongresni trg kjer bomo s pesmijo skupaj proslavili domoljubje, svobodo, ljubezen, ponos …

  Janšisti in ostali negativci prav tako vabljeni, da si s pomočjo domoljubne pesmi operete vse grehe z duše. Sprejeli vas bomo z odprtimi rokami, saj ste tudi vi del naše skupne Slovenije.

  VLJUDNO VABLJENI!

  Hej, brigade, hitite,..♫..♪..
  razpodite, požgite,
  gnezda belih podgan, črnih psov!
  ..♫..♪..
  Hej, mašinca, zagodi,
  naj odmeva povsodi,
  naš pozdrav iz svobodnih gozdov!..♫..♪..
  ..♫..♪..
  Hej, mašinca, zagodi,
  naj odmeva povsodi,
  naš pozdrav iz svobodnih gozdov!..♫..♪..
  ..♫..♪..
  Kje so meje, pregrade,
  za slovenske brigade?
  Ne, za nas ni pregrad in ne mej!
  ..♫..♪..
  Po slemenih oblačnih
  in po grapah temačnih
  vse od zmage do zmage naprej!..♫..♪..
  ..♫..♪..
  Po slemenih oblačnih
  in po grapah temačnih
  vse od zmage do zmage naprej!..♫..♪..
  Pride dan, ko z Ljubljano,
  zdaj nevesto prodano,
  bomo šli pred svobode oltar…♫..♪..

  • Demonkrat

   Sprejeli vas bomo z odprtimi rokami, saj ste tudi vi del naše skupne Slovenije.
   VLJUDNO VABLJENI!
   Hej, brigade, hitite,..♫..♪..
   razpodite, požgite,
   gnezda belih podgan, črnih psov!

   • montyamp

    Pse si pustite .

    • Demonkrat

     Ja jaz to razumem kot najprej vabilo potem pa bi razpodili vse skupaj.

     • tohuvabohu

      Rdečkarska pokvarjenost je neizmerna.

  • centurion

   Kreten.
   Zamenjaj že enkrat avatar in se izkaži s pravim obrazom.
   Ne žali SLOVENSKE zastave !!!
   Prilepi svojo ljubljeno bosansko-balkansko z
   bodečo zvezdo.
   Pa ne pozabi iti na fešto debilov s čarovnico Makarovćććć.

  • Olga

   Čez gore polja, prasica nam je ušla. Lovite jo, lovite, zaprite jo v svinjak….!
   Legenda: prasica=komunizem, svinjak=zapor!

   • Primosio

    Wau

  • MEFISTO

   Si boš rdečo zvezdo izposodil s svoje majorske kape?

  • novaknovak

   hahaha, pod rdečo zvezdo so te miličniki mlatil k vola, če si bil toplovodar, tja do skoraj sedemdesetih let. pol so to mal omilil, pa te pod rdečo zvezdo in s titekom na sten vlačil po psihiatril in te filal. ti kar časti rdečo zvezdo..

   • Slovenec

    Kako pa to veš? Osebne izkušnje?

 • MEFISTO

  Brez pedrov bi bilo življenje dolgočsano.

  Celo na tem portalu, ki so ga prevzeli, bi jih pogrešali.

  Končno bosta Tunnek in Slovenec zadovoljna z mojim komentarjem.

 • Slovenec

  Pa dobr, no ….. kwa vas tale umor tiča tolk spolno vzburja, da kr naprej pišete o tem, al kwa?

  • Primosio

   Značilnost latentnih homoseksualcev

   • MEFISTO

    Latentni pedri imajo še šanso, da ne bodo nikoli ritopiki, ti si pa že.

    • Primosio

     Mogoče, ampak kaj to tebi mar?!

  • alojz

   Razburja me to, da se žrtvam sodi. Za zaprtimi vrati.

  • Hanza Gorenjski

   Tebe pa makarovićka…

 • Rožle

  Kdor molči, desetim odgovori …..

  • Slovenec

   “Ti kr ne spadaš mednje!” … star kitajski pregovor …

 • FeriSS.H

  OPAZITI je – Homosi, Pro-Homosi, Homo-Ljubitelji, Homo-Zagovorniki in podobno “progresivni” iz te družbice so extra-aktivni ob takih temah. Eden ki se pojavlja samo v takih primerih je spodaj zapisal “zanimiv” stavek ki mi je pritegnil pozornost – “Nikjer ni nobenih postopkov zoper heterosaksualce ali pa homoseksualce…so zgolj postopki zoper državljane..!” –

  Hmmm … “so zgolj postopki zoper državljane…!” – to bi naj pomenilo da smo vsi isti, pa naj so eni Pedri, drugi Pedofili, pa Nekrofili, Pasjejebci, Konjejebci … Lopovi, Psihopati, Sociopati, Politiki … in t.d. …

  Na globoko žalost in popolno iluzijo tega Homosexualca – NISMO VSI ISTI, čeprav smo državljani ene države. RAZLIKE so OGROMNE, kar se vidi že na tem forumu. Belo in Črno NI ISTO, Levo in Desno NI ISTO … predvsem pa Homosexualnost in Heterosexualnost NI ISTO.

  Tipična Homo-Levičarska interpretacija, deklarativno kao vsi smo isti, potem pa nekako “amandmansko”, po njim svojstvenim “načelih” si uzurpirajo “posebne” pravice in pogoje … ki jih ostali, čeprav “ISTI”, ne razumejo “pravilno”.

  Nauk temu in VSEM Homosom – Kadar se nekomu sodi, zaradi česar koli že, pa naj to počne Slovenistansko-Pristransko sodišče ali neko hipotetično-pravično sodišče, sodi se torej Kriminalcu, Morilcu, Pedofilu, Prevarantu … nikoli pa ne kar tako na pamet DRŽAVLJANU. Še predhodnica današnjih Homo-Levičarskih sodišč – YU-Komunistična sodišča niso sodila DRŽAVLJANU, ampak so takega, če je “potreba” nalagala, vsaj pro-forma razglasili za Sovražnika (česar koli že) in podobno, in šele tako okvalificiranem “sodili”.

  Ko je vse v redu, Homosi so “PONOSNI” NENAVADNI Homosi, ko pa vrag vzame šalo, bi pa naenkrat radi bili povsem “navadni” državljani … ja, to pa malo morgen!

  • Jeffrey

   “….Hmmm … “so zgolj postopki zoper državljane…!” – to bi naj pomenilo da smo vsi isti, pa naj so eni Pedri, drugi Pedofili, pa Nekrofili, Pasjejebci, Konjejebci … Lopovi, Psihopati, Sociopati, Politiki … in t.d. ….

   Tokrat ne bova na dolgo…se ne splača…ampak samo da ti povem, da si še veliko bolj bebav kot sem si mislil. Če rečem, da smo vsi državljani še ne pomeni , da mislim da smo vsi isti !! Le od kje vlečeš tako logiko?? Ampak, ali je heteroseksualnost delikt?…ni…..je homoseksualnost delikt…ni….je pedofilija delikt….je….A sedaj pa ti ne boš videl razlike? …Jaz sem samo repliciral mefistu na njegovo nesmiselno trditev o sojenju heteroseksualcem, ti pa si iz tega napravil cel konstrukt….bebav do amena !!

   • FeriSS.H

    Jeffrey – Pederčino stara … ne moreš ti nikomur lepiti etikete bebav, ker si sam globoko omejen s svojo analno psiho … namreč zaslediti je tvoja poprdevanja samo pri toplovodarskih temah … drugje te ni. Še sam si priznal da eno določeno temo ki sem ti jo serviral NE OBVLADAŠ, a si takrat vseeno si dovolil modrovati o tistem.

    • Jeffrey

     “….ne moreš ti nikomur lepiti etikete bebav,…”

     Konec koncev maš prou….pri tebi mi je res ni treba…^^

     • FeriSS.H

      Ne da ti ni treba – NE MOREŠ – vsak poskus ti je navadna Pederska trma in ihta … kot da bi histerično stopical z nogicami na enem mestu in se slinil … nato se avtosugestivno poskušal nekako prisilil v umiritev … utrip ti pri tem seveda skoči do plafona … niti partner te ne pomiri … ta verjetno s svojim sluzastim hlipanjem samo še dodaja maščobe na tvojo “ognjevitost” … Če pa ni glih tako, bi pa znalo biti kaj podobnega … OSOKOLJENI Pedri ste pač samo Pedri.

      Dan bo minil … tema bo obstala … pri drugih te pa itak ne bo … vse kar je izven Pederske scene ni v tvoji domeni zanimanja … jutri bo zate spet stari novi dan toplovodarski

      PS
      A nisi ti že enkrat prej se nasral na tale portal pod psevdonimom – SHELDON – ??

     • Jeffrey

      Kaj še nisi vzel apaurina?…. Ti kar svobodno izlivaj svojo bebavost še naprej, samo ne mi potem jokcat o etiketah…..Sheldon??…ne morem več slediti tvojim paranoidnim blodnjam !

     • FeriSS.H

      Opa … vidim da si vztrajen … na vsak mig bleješ nazaj … sicer edina solidna lastnost pri tebi. Arzenal “municije” ti je pa bedno neizviren … namreč “izstrelki” ki jih PONAVLJAŠ – “apaurin”, “bebav”, “jokcat” so prazni brezpomembni in ponavljajoči se pripomočki nekaj vas takih ki ste brez vsake kreativnosti. Nič ne bi imel proti če bi zmogel kakšen izviren lasten svež odgovor … tak da vzame dih … da pokaže da si nasprotnik vreden boja.

      Tudi tale z “paranoidnimi blodnjami” ti je v stilu nja nja nja nja … in edino kjer imaš prav ti je da – “ne moreš več slediti”. Jeffrey Sheldonesku … verjetno te bo spet dajalo ko bo kakšna nova Pederska tema … za drugo itak nimaš interesa … in kot kaže tudi znanja ne.

     • Jeffrey

      “….so prazni brezpomembni in ponavljajoči ….”

      Ko bi se ti le zavedal kako prazno, brezpomembno in ponavljajoče je to tvoje provokatorsko kozlanje…^^

     • FeriSS.H

      Ja ja … spet nja nja nja nja … dej že enkrat potegn vodo za sabo pa zgin u svoje revirje in tam serji naprej … med svojimi

     • Jeffrey

      Ti kar sanjaj miško…^^

 • Slovenec

  Ružla, a prideš jutri na Kongresni trg? Dam za pir pa ćevape, mayke mi!

  • MEFISTO

   In kako dolgo mu boš po vseh portalih očital to svojo dobroto?

   • Rožle

    Da mu ne bi verjel slučajno …še vsakega je s kolom čakal za vogalom ….

    • Slovenec

     Ha, ha, ha …. Ružla, ta ti je pa nova. Čestitam.

    • Demonkrat

     Komunisti so vernikom zmeraj dajali občutek da so na zadnji vecerji

     • Slovenec

      Da mu ne bi verjel slučajno …še vsakega je s kolom za vogalom čakal ….

     • Jeffrey

      Vernikom sploh ni treba dajati občutka….oni imajo vedno občutek da so nekje….^^

    • karpelec

     Daj že enkrat Rožle, usmili se ga, saj vidiš kako hrepeni po tebi, da v bolečinah kar umira.

  • Hanza Gorenjski

   klovni rdeči!

 • soc

  Zabavno je videti, kako aktivisti edine resnice skrivajo glavo v pesek in branijo intimo svojega človeka. Tako kot so oni in drugi branili intimo prijatelja svojih uglednežev, Baričevića, pri podobno izrojeni spolni praksi s podobnim koncem.

  In primer Andreja Magajne, njihovega od stricev zavrženega začasnega sopotnika? Tišina… So ga potlačili v dno kar vaši uradni mediji, vam ni bilo treba storiti ničesar.

  Hecna zmes patetičnih bebčkov in brezvestnih koristoljubnežev ste, tukajšnji levaki. Kar vas še ni na shit listi.

  • Olga

   Revolucija žre lastne otroke! Požrla bo tudi tele levaške opranoglavce! Če bo taglavnim gorelo za ritjo, jim bodo vse natovorili in se oprali!

   • karpelec

    Tako kot je živel, tako je tudi zapustil ta svet, njegove somišljenike in sostorilce čaka podobna pot, ki ni obetavna, zato si ob tem njegovi zagovorniki naredite red v glavi.

 • Primosio

  Administratorja javno pozivam, da iz pietete do pokojnika in spoštovanja do njegove družine, predvsem otrok, izbriše komentarje in zaklene komentiranje!

  • MEFISTO

   Smo mar mi krivi, da je za pederastijo žrtvoval svoje življenje?

   • Slovenec

    Sej tud niste krivi, da ste idioti ….. narava se pač včasih poigra z ljudmi.

    • novaknovak

     torej trdiš, da to ni normalno? praviš, da se narava včasih poigra… tudi za jemanje drog baje?

     • Slovenec

      Kaj pa je nenormalno? Tisto, česar Bog ni ustvaril?

     • novaknovak

      ti verjameš v Boga?

     • Slovenec

      Ti verjameš v Boga!

     • novaknovak

      se je tud s teboj narava poigrala?

     • Slovenec

      Tud …

     • Hanza Gorenjski

      Ti, šupko.

     • Bozz

      Normalen in naraven je spolni akt med žensko in moškim v zakonu. Dokaz te normalnosti je spočetje in rojstvo otroka. Sodomiti kaj takšnega niso sposobni torej niso normalni in to ni naravno.

      Moški ki liže drugemu moškemu anus in cuza njegov penis in potem svoj penis poriva drugemu moškemu v anus… in širi razno razne bolezni tudi na normalne ljudi s stiskom rok, itd. kot hepatitis, itd. in da hetero moški to zagovarjate…da ne omenjamo pedofilskih nagnjenj, ki jih sodomiti imajo… očitno nisi hetero.

   • Primosio

    Ne, niste krivi, ni pa niti vaša stvar, kam ga kdo komu rine!

    • novaknovak

     pravite da je to normalno. in vsiljujete te poglede drugim, ki ne tulijo v isti rog.. in baje ste še ponosni na to..

     • Primosio

      Nikoli nisem rekel, da je to normalno, ni pa to stvar kogarkoli drugega, kot tistega, ki to prakticira.

     • novaknovak

      model je bil javna osebnost. model je bil aktivist. je nastopal in propagiral proti drugače mislečim. in sedaj javnost ne bi smela vedet, kdo je v resnici bil in zakaj je propagiral kar je? isto kot da ti far s prižnce tuli kaj smeš in kaj ne, on pa počne to kar prepoveduje. sam za farja se mora!!! vedet, za levaka pa ne. s tem, da se prek farja obtožuje še Cerkev in vernike. in zahtevajo odškodnine. sta pa v takem oba modela bitji, ki živita dvojno življenje. s tem, da far ni medijsko javna oseba..

     • Primosio

      Ravno toliko je javna osebnost, če ne še bolj, kot igralec MGL-ja, prav? In še nekaj, koliko duhovnikov (da ne bom žaljiv), je delalo to, kar je razglašal, da je prepovedano. Kaj pa najdena trupla novorojenčkov v kleteh samostanov, posilstva otrok, …..nadaljujem?

     • novaknovak

      torej far nastopa na tv, v oddajah, …? nisem vedel, ti to očitn veš. in far je ravno tolk javna osebnost kot učitelj, policaj, vzgojitelj.. si pa slabo prebral, far ni medijsko!!! javna osebnost. in kaj bi nadaljeval? milijoni in milijoni pobitih s strani levakov, izstradanih, zakopanih… tudi pri nas. si pri nas našel kaki samostan z otroškimi trupelci?

     • Primosio

      Pozanimaj se, obstaja bojda

     • tramal

      Ja obstaja petriček,kjer so partizani do smrti pustili dojenčke na soncu ,da so umrli od dehidracije.

     • tramal

      Za tebe je verjetno normalno tudi posilstvo otrok in živali.Po tvojem pač naj prakticirajo.

    • ljubinica

     A res?
     Cakicu je ocitno bilo mar ….

     • Slovenec

      Cakić ni “Vi”, ovca …

     • Primosio

      In kaj imate vi s storilcem kaznivega dejanja?

  • Raamko Rom

   SI TUDI TI PEDER?

   • Primosio

    Mogoče, kaj to tebi mar?

    • Raamko Rom

     GNJUSEN!!!
     V TABORISCE VSE PEDRE!

     • Primosio

      Vidiš, kako razmišljaš, človek napiše “mogoče”, ti to vzameš za “absolutni da”…pa vseeno, še vedno me zanima, kaj to tebi mar?

     • tohuvabohu

      Saj mu ni mar! Čudim se tvoji silni inteligenci, da ne prepoznaš prozornega plačanega provokatorja, ki želi na ta način škodovati portalu.

     • Primosio

      Takšne imam najraje, ker imajo domet kot zlata ribica…ko zmanjka argumentov se potuhnejo.

     • tohuvabohu

      Takim za argumente dol visi. Vidim, da ti je kar všeč, zdaj ko veš, čigav tič je.

  • FeriSS.H

   Komunistična podgano – a si enako pieteto deklamiral ko so režimska trobila mlela o Janši – in to še po uradni dolžnosti – PRASEC SPRENEVEDAV

   • Primosio

    Ne boš verjel, da. Hvala za žaljivko.

    • FeriSS.H

     Linkaj kje – in se takoj opravicim in umaknem napisano

     • Primosio

      Ne evidentiram, kaj sem kje kdaj napisal, vem samo kako razmišljam. Opravičilo za res hudo zmerljivko bi bilo kljub temu na mestu!

     • FeriSS.H

      “Ne evidentiram” – Slab izgovor … ker ti ni treba voditi evidence, te obstajajo na portalih kjer si prijavljen … in dvomim da si prijavljen na tisočih portalih … povrhu gre še za Slovenske, torej samo povej na katerem, a je mogoče na Nova24 … da se hitro najti tvoj “APEL” za Janšo

      Poleg tega si tale Tič ne zasluži nobene pietete ker je v zdaj že legendarnem videu NA GLAS ozmerjal vse nasprotnike Pederskih PRIGRABLJANJ otrok z KRETENI … zdaj ga pa spremlja karma

      PS
      Pozivam vsakogar ki mu je do dobrega glasa pravičnega gospoda Primosia, za namig kje bi se dalo najti njegov pietetni poziv proti preganjalne histerije ki jo je bil deležen Janša … in s tem mene zaveže na opravičilo njemu

     • Primosio

      Veš kaj, da bom jaz tebi karkoli dokazoval, zato da se boš za ti opravičil za zmerljivko, ki si jo namenil meni?! Tega ne boš doživel. Če si normalen se boš opravičil brez pogojevanja, sicer vem koliko je ura!

     • FeriSS.H

      Dobil si priložnost da dokažeš svojo načelnost, ne samo meni, ampak vsem ki berejo komentatorske scene, in očitno tega NE ZMOREŠ, ker si še LAŽNIVEC

      Ne glede na tvojo načelnost, sprožil si mojo reakcijo zato ker si se poslužil najbolj NAGNUSNE in OSOVRAŽENE taktike ki jo prakticira DANES vsem na očeh in povsem BREZSRAMNO Levica, SLovenistanska, EUstanska in najhujša od vseh Amurkistanska – ZATRETI SVOBODO GOVORA!

      Pozivati kot zadnje Levuharsko pezde Admina da zatre komentiranje ki tebi ni po godu je samo dokaz da si res tisto kar sem že napisal – Komunistična podgana in PRASEC SPRENEVEDAV.

      Ponudba za kakršno koli opravičilo zdaj zapade … rok je potekel

     • Primosio

      Primitivec

     • FeriSS.H

      Ja ja … v laži so nogice vedno prekratke … kot domnevni špicelj bi to moral vedeti

   • Slovenec

    Kdaj je pa Janša umrl?

    • FeriSS.H

     Pusti to floskulo – “O umrlih samo najlepše” … S tem ko se stegneš ti grehi niso oproščeni

     Janša pa je bil obtoževan in nenehno preganjan BREZ DOKAZOV v zmontiranih PROCESIH in je s tem tale tvoj bevsk idiotski poskus spuščanja smrada … iz lastnih vrst

  • Nata

   Na to bi morala misliti g. in ga. Tič !!

  • tramal

   Obriši si rit ,pa spat.pederček-

 • alojz

  Novinarka sprašuje Kanglerja, če je že namestil ptičjo hišico. Too je pomembno za nas. Ne pa pranje denarja v NLB. Izrojena levica pač brani svoje deviantneže. Že videno v pasji aferi.

 • novaknovak

  cakić stefan? očitno je imel vlodo atosa, toya…? se morda motim.. njih so uspaval baje, pa itak ne bi imel kaj povedat. bi pa, če bi znal govorit. kaj bodo storil s Cakićem?

  • ljubinica

   Kaj bodo storili s Cakicem?

   • Jeffrey

    Pa kaj imaš ti s tem Cakičem da te tako skrbi za njega? Pa ja nimaš tudi ti kaj zraven??

    (špekulacije press)

 • Raamko Rom

  KASTRIRAT VSE TE PREKLETE PEDRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • MEFISTO

   Tudi pedri kimajo pravico do spolnega življenja.

   Le skrivajo naj ga. in ne jemljejo veselja do življenja še normalnim ljuidem.

  • tohuvabohu

   Prekleta provokatorska svinja, utihni že enkrat.

   • Slovenec

    Ta je vaš ….

 • Slovenec

  Vsi novinarji in komentatorji, ki nespodobno pišete o pokojnem tiču, lohk sam potegnete mojega, še živečega.

  • MEFISTO

   Ti je zmanjkalo fantkov?

   • Slovenec

    Kje pa. Še celoten SDS podmladek je na zalogi.

    • Krtača 17

     Koka košta. Da jo dobijo pa……saj veš…..

    • von Rhein

     Tvoja zaloga so tisti iz Roga,ki so bili včeraj predstavljeni tukaj.

    • Jeffrey

     Pa še pri farjih si jih lahko nekaj sposodiš…^^

  • Bozz

   Če je človek počel nespodobna dejanja, se bo objektivno poročalo o tem. To potem ni nespodobno pisanje. Nespodobno pisanje bi bilo, če bi lagali o njegovem početju.

   Drugače pa, nisem vedel, da si ti tudi peder, da imaš takšne degenerirane želje.

   • Slovenec

    Ti si kot Nova 24TV – samo natolcevanje brez argumentov in dejstev …. takšni pač ste, kaj češ …

    • Bozz

     Kje sem pa jaz kaj natolceval? In o čem? O tem primeru? Vse kar vem, je to kar mediji pišejo. Tvoj odgovor je natolcevanje brez osnove, poglej se v ogledalo.

     • Slovenec

      Zopet natolcuješ in lažeš.

      “Drugače pa, nisem vedel, da si ti tudi peder.”

     • Bozz

      Očitno samo ti, ker ne vidim, da si mi odgovoril na vprašanja s kakšnimi dejstvi. Tvoji odgovori so tako kot tista otroška “to si ti, kaj sem pa jaz?”

     • Bozz

      Za razliko od tebe ti bom jaz dal en dokumentarec, pa si ga poglej, če si sposoben pogledati resnici v oči seveda, kar močno dvomim:

      The Kinsey Syndrome
      https://www.youtube.com/watch?v=vYmDE8EEFkI

     • Slovenec

      Ne samo, da natolcuješ in lažeš. Tudi brišeš že napisane komentarje.

     • Bozz

      Kaj??? Ti pa si en mešalec megle in lažnjivec. Tebi sem pobrisal komentar? Saj ne delam na Novi haha. Misliš moje komentarje? Edino kar delam z mojimi komentarji je, da jih editiram, če se še kaj spomnim dopisati ali pa slovnično popraviti.

  • Olga

   Toliko ste obremenjen s to temo, da ste res en revež! Najdite si primernega, da bo mir!

 • Olga

  Najbolj spoštljivo je o Tiču pisala Demokracija! Toliko o desnici!

  • Jeffrey

   Logično….če bereš samo Demokracijo….^^

   • Olga

    Preberite komentarje vaših na portalu! Toliko o “spoštljivosti”! Potem pa to še pripisujete drugim!

    • Jeffrey

     Katerih naših?…..jaz sem neodvisen…^^ Jaz ne vem kako imate eni vse to pošlihtano “naši-vaši”…..o tem res nimam pojma….zastopam samo sebe…^^

 • MEFISTO

  Ni prijetno biti peder!

  Povsod odveč in zaničevan.

  • Slovenec

   Ja …. skoraj tako kot janšist.

 • Krtača 17

  Zgleda da se desnim sam še na cakica dvigne.

 • Slovenec

  Bog je ustvaril vse na tej zemlji. Tudi geje in janšiste …

  • Demonkrat

   Jaz ti tega nisem rekel

   • Slovenec

    Jaz sem to rekel …. poleg Jezusa Kristusa, seveda.

  • milanček

   Pa cepca, to je tebe!

 • Miha

  Dokaz, da Cakič pozna zelo veliko dilerjev in odjemalcev iz visokih krogov slovenske umazane in pokvarjene elite.
  Pravna država spet v svojem slogu, deluje proti ljudski volji in varnosti.

  • Slovenec

   Dokaz, da Cakič pozna zelo veliko novinarjev Nova 24TV, nosilcev zlatega stojana, pa to …

  • Olga

   Zato jih vse naženimo na volitvah, skupaj s skorumpiranim Bavconovim sodstvom!

 • Slovenec

  Josip Broz Tito, kot velik demokrat, je gejem celo dopuščal, da so bili komandirji milice in poučevali v Tacnu.

  Pred časom je novi notranji minister Vinko Gorenak odgovarjal na vprašanja v spletni klepetalnici MMC RTV Slovenija. Franc ga je vprašal, ali je bil v času, ko je bil miličnik v Celju, član komunistične partije. „Da.“ mu je odgovoril Gorenak.

  • Slovenec

   Josip Broz Tito, kot velik demokrat, je gejem celo dopuščal, da so bili novinarji.

   “Vinko Vasle je diplomiral na Fakulteti za sociologijo, politične vede in novinarstvo. Že kot absolvent se je zaposlil na tedniku Kmečki glas.”

   • Hanza Gorenjski

    In ti, rdeča ostrižena ovca, si pa brez manir, prase!

    • Slovenec

     Kwa sm zdej? Ovca al prase? Al si se samo podpisu na koncu?

  • milanček

   je pa cepce kot si ti dal takoj dva metra pod rušo-cepec!

 • Slovenec

  Nova 24TV: “Policija nam je potrdila, da o uboju na Trubarjevi ne bo izdala ničesar.” ……. ampak Nova 24TV v službi desnice bo še vedno natolcevala naprej …… rekla/kazala ali po Trumpovo – FAKE NEWS!

  • gogopram

   Pa ti naštevaš samo leve buzerante, ali misliš, da na desni res ni nobenega ?

   • Slovenec

    Geje je ustvaril Bog – ne politika.

    • gogopram

     Saj tebe je tudi ustvaril Bog zato pa naštevaš samo leve guzirante, sa to je očitno, no. Matr ste desničarji kšajt.

    • milanček

     S teboj se je narava močno poigrala, si in obstal in gavznil boš cepec

  • Lustrator

   Fake news bi bil, če bi poročali strogo po navodilih naše, že neštetokrat dokazano, politično nadzorovane policije. pravzaprav pri nas sploh ne poznam primera večjega gospodarskega kriminala ali množičnega genocida, kjer bi policija (ki je za to plačana in pooblaščena!) prišla s preiskavo dlje od raziskovalnih novinarjev in celo navadnih zainteresiranih državljanov. Nasprotno; pogosto je bila prav policija tista, ki je omenjene raziskovalce onemogočala pri raziskovanju in s tem ščitila zločince.

 • Janez

  TALE
  F. TUNNEK=SLOVENEC !
  Je pa en res hud “odklop” !? Bog se ga usmili !
  Ta
  MARŠAL TITO=WALTER J. WEISS, poljski Žid, iz ZDA AGENT POSLAN V STALIN SZ
  JE
  BIL BAJE – “ŽENSKA BREZ PENISA IN Z MODI” Tako pravi “vnukinja” Zorica BROZ !
  Ki je MARŠALA TITA VIDEVALA V KOPALKAH – KOT OTROK.
  DAJ !
  ZABOGA – SE REALNO INFORMIRAJ ! Smešno neinformiran si.
  Teh
  “TITOV” JE BILO VEČ – NI BIL EN – SAM !
  PODATKOV O REALNEM MARŠALU TITU – OBSTOJI
  MARŠALA TITA
  NAJ SE URADNO DEMISTIFICIRA. V R. SLO PARLAMENT Z NJIM. Podatki so !, L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  VELIKO PODATKOV IMA BGD DEJAN LUČIĆ, URADNI BGD POLIT STRATEG, ZAROTE ITD.

  https://www.google.si/search?q=dejan+lučić&oq=dejan+lučić&aqs=chrome..69i57j69i61j69i59j69i61j0l2.12823j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • hle

  Ko sta z ženo kot javni osebi promovirala družinski zakonik sta delovala kot normalen srečen hetero par in nismo vedeli da je njun zakon bolj navidezen se pravi sta nas zavajala in v takem primeru mislim da ima javnost pravico izvedeti resnico

  • gogopram

   Tudi jaz tako mislim.

  • Slovenec

   Ko je Janša promoviral slovensko domoljubje je tudi deloval kot čistokrvni Slovenec in nismo vedeli, da njegovo poreklo ni slovensko se pravi nas je zavajal in v takem primeru mislim da ima javnost pravico izvedeti resnico.

   • Fogglof Tunnek

    Seveda ima javnost pravico izvedati, saj on je javna politična osebnost…samo bojim se, da bo šiptarje sram…hahahahahahahahahahahaha…

   • sprehajalec

    Slovenac čistokrvnega Slovenca in partijskega disidenta obtožuje neslovenstva…..

   • milanček

    cepec na “n” potenco

  • Nata

   Srečna sta ti izgledala ? Ko bi vsaj. Jaz bi jima privoščila.
   Zame pa je bil g. Tič zelo jezen možakar . Kakšna izjava !! O očetih in materah. . . . . . . o Primcu !! Zakaj neki ? Gospa se je pa zelo vidno nazaj držala.
   Hudir, zavajajo nas pa vsi po vrsti.

  • Fogglof Tunnek

   Ka te kurac briga…ne ti ne javnost nima nobene pravice se ftikat v spolno nedotakljivost… Kapish?

   • baubau

    potem pa pazite,kaj JAVNO delate…

   • Pavel

    A ti je stopil na žulj, topli bratec?

  • šmentanamuha

   Se popolnoma strinjam.

 • ljubinica

  G.T. pred casom niso podaljsali pogodbe z RTV in zato je popenil …
  Divje je ozmerjal Ljerko Bizilj, ki da je politicno nastavljena (ce bi mu pogodbo podaljsali, ga seveda ni bi motilo, da jr bila politicno nastavljena …) in je sploh nesposobna, butasta in nima pojma ….

  Znano je, da MM ne prenese Ljerke ….
  In MM je ob smrti GT napisala srce parajoci nekrolog ….

 • Slovenec

  Kaj je najbolj brano na Nova 24 TV? Prispevki o gejih … LOL

  • Hanza Gorenjski

   O, sancta simplicitas, res si poden!

   • Slovenec

    To je dejstvo pa ti zmerjaj kolikor želiš …

    • Fogglof Tunnek

     Res je ka se tiče gejef…pa tudi rdeči partizani…pa mali mož iz murgel…pa povojni poboji…

     • Janez

      No ja !
      PA ŠE O “PIŽMOVKAH” MED POLITIKI – KAJ POVEJ !?
      Ko že vse tako – “veš”.
      Baje?
      Je bil “pižmovka” Ivan Grozni Maček ? L.r. J. KOMENDA
      P.S.
      A ŠE ZA KAKŠNO “PIŽMOVKO” – VEŠ

     • Pavel

      Tudi ti deluješ bolj roza.

  • Pavel

   Logično, največ tu vas je toplovodarjev.

   • Fogglof Tunnek

    Zakaj pa pol nosiš ti vazelin v žepu?

    • Pavel

     Slovenca vprašaj, on je žareč – roza

  • sprehajalec

   Tudi tebe najbolj privlačijo Slovenac. Vendar kakor opažam ne gre brez afere pri levičarjih, ne da bi bili vmešani geji.

   Poraja se vprašanje, če levičarsko usmerjenost konec koncev le ne povzroča neko neravnovesje hormonov v človeškem telesu?

   • Slovenec

    Vendar kakor opažam ne gre brez pedofilske afere, ne da bi bili vmešani desničarji.

    Poraja se vprašanje, če desničarsko usmerjenost konec koncev le ne povzroča neko neravnovesje hormonov v človeškem telesu?

    • sprehajalec

     Imaš kakšen konkreten dokaz za svoje trditve? Moje so podkrepljene s članki. kaj pa tvoje Slovenac?

     • Slovenec

      Imaš kakšen konkreten dokaz za svoje trditve? Moje so podkrepljene s članki, sodnimi procesi, z Oskarjem nagrajeni filmi, potrditev s strani samega presvetlega Papeža. Kaj pa tvoje sprehajać?

     • Pavel

      Članki so bolj slabi dokazi.

     • sprehajalec

      Tvoje teze temeljijo na rekla kazala. Tako kot cela tvoja ideologija Slovenac. Članki, ki jih navajam o Baričeviču, pa Tiču so pa neizpodbiten dokaz.

     • Slovenec

      Če bi znal še kakšen drug jezik razen balkanskih, bi se ti odprl povsem nov svet in z njim obilica dokazov …LOL

     • sprehajalec

      Ciljaš na gey porno strani ali kaj? Kaj se mi bo pa tam svet odprl Slovenac?

    • milanček

     nimaš kaj, cepec

  • gogopram

   Ne, to pa ne, ampak o vas guzirantih
   https://www.youtube.com/watch?v=UHwegwXwwHs

  • milanček

   cepec

 • tramal

  Kaj naj rečem?En glas manj za komuniste in enega pedra manj v sloveniji.Kakšen fantastičen dan.

 • Fogglof Tunnek

  Če jas Juliko fsak dan natepavlem od zadaj…v njeno čudovito ritko…vi nimate pravice tega vedet…Kapish?

 • Za Slovenijo

  Saj je vse jasno. Tič je mladega fanta omamil in posilil. Vmes se je fant zbudil in znorel. Pa Tiča zaklal. Tudi jaz bi ga

  • Fogglof Tunnek

   Pa si siguren, da je blo tako?

   • sprehajalec

    Ni imel zastonj vzdevka “Tič”.

   • šmentanamuha

    Če nam ne bodo povedali resnice, bo javnost zgodbo pač sama sestavila. Tako pač je.

  • gogopram

   In to je napravil v afektu, v trenutku neprištevnosti.

   • šmentanamuha

    Tako trenutno zgledajo stvari.

 • baubau

  Pa saj je vse logično in recimo bobu bob:Tič je Cakića poznal kot je bilo že objavljeno-že najmanj dve leti in ga je očitno spoznal še v času njegove mladoletnosti.

  • Fogglof Tunnek

   Pazi se ka javno govoriš…spremljamo te !!!… Bilo kuda, udba svuda !!!

  • gogopram

   O, o o o o o o o o o o o o o o…………… to pa ni kar takoooooo

 • Nata

  No ja ?? Tole je pa neumna poteza policije, oz. tistega, ki je tako odločil.
  In sedaj se bo ugibalo naprej. Vedeli ne bomo nič. Če so tako želeli zaščititi igralca . . . . . . , so ga krepko polomili. Saj človek nehote pomisli – brez ognja ni dima.

  • gogopram

   Čudno je tudi, da so igralca kremirali preden je bila preiskava sploh končana.
   Tako so bili avtomatsko in zavedno uničeni verodostojni dokazi

   • Fogglof Tunnek

    Mogoče pa mu “tiča” niso kremirali…mogoče so ga dali v parafin…da ga bote desnosučni lahko analizirali še leto dni…hahahahahahahahahaha…

    • gogopram

     To bo napravila s tvojim pimpekom tvoja https://postimg.org/image/80r0t7h21/ , če ga sploh še imaš, če ti ga ni že kakšen špičmoh odtičnil.

     • Fogglof Tunnek

      Eni policaji tudi natepavajo kobile…

     • tohuvabohu

      A s službenim pendrekom?

     • Fogglof Tunnek

      Eni pa osle…

    • Janez

     FORMALIN
     je tisto – v kar dajejo organe, da se ohranijjo – ne parafin
     Parafin – je za sveče.
     Malo šale !
     TUNNEK ?
     A TI VEŠ – KAJ SO TO LJUDJE “PIŽMOVKE”
     Baje je bil Ivan Grozni Maček – “ČLOVEK-PIŽMOVKA” . Ti pa nisi ? Ali si ? L.r. J. KOMENDA

     • Fogglof Tunnek

      Janez, tokrat hvala…zajebo sn se. Tudi veliki Tunek dela napake :)

   • Nata

    Eh, ko ti nekdo da ” ukaz ” , ni kej !! Adijo profesionalnost. . . . .

   • Nata

    Sem šele ravnokar pogledala, kar si pripel.
    Saj verjetno je bil dober oče. Otroci že vedo. Meni so bile tudi všeč tiste njegove oddaje.V zadnjih letih so me sicer malo motile njegove gledališke produkcije. Po nepotrebnem se je ” prilagajal ” željam lobijev.
    In ravno zato bi bilo potrebno povedati, kaj so odkrili.

    • Jeffrey

     “….Po nepotrebnem se je ” prilagajal ” željam lobijev…..”

     Sedaj pa res nakladaš da je že kar precej čez rob. Takle umetnik ne bo nikoli ustvarjal po diktatu nekoga drugega, ali pa ni umetnik !

     • Nata

      Pa kje za vraga si me našel ???
      Izgleda da o umetnikih malo veš !

     • Jeffrey

      Ne, ravno obratno…..veliko vem !…:)

     • Nata

      Hi. . . hi. . .
      O umetnikih , ali ” umetnikih “?

     • Jeffrey

      Najprej se nauči logično sklepati, potem pa sprašuj bedarije…^^

  • ljubinica

   Prisiljeni so bili … zgleda, da je resnica res grda .
   Tako pa lahko vedno recejo, da si ljudje vse sorte izmisljujejo …

   • Nata

    Meni se tudi tako dozdeva, da je bilo grdo !! In učinek te trapaste poteze, bo še grši.

 • Slovenec

  Aleksander Veliki, Leonardo da Vinci, Michelangelo, Oscar Wilde, Tim Cook (šef Appla) …. sami geji. Brez njih bi bil svet veliko bolj siromašen.

 • Raamko Rom

  TOPLOVODARJE V TABORISCA ZA BOLJSI IN LEPSI SVET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Slovenec

  Jst sm ZA geje! Več ko jih je, več za nas ostane!

  • sprehajalec

   Pod “nas ostane” misliš na levičarje?

   • Fogglof Tunnek

    Ja levičarje…za nas ostane več bab… vi desnosučni pa ste tako in tako prekriti pedri…

    • sprehajalec

     Kaj pa je narobe če si peder tuppek? Gori imaš Slovenaca, ki je ponosen na to, njega si vzemi za zgled. Oba sta levičarja.

   • Slovenec

    Mislit se prau nč vedet … star kitajski pregovor …

  • Rožle

   As pozabu, da obstajajo tut lezbače ? …..

   • Slovenec

    Jst sm PROTI lezbačam! Več ko jih je, manj za nas ostane!

    • Fogglof Tunnek

     Če je kaka dobra baba biseksualka pa tudi nič ni narobe…gledat dve lepotice fkup, ki majo rade tudi moške… auuuuuuuuuuuuuu…mi že stoji !!!

     • Slovenec

      Ja. Sam to je za Rožleta že višja matematika …

  • garfi

   za vami ostane uničenje

 • Slovenec

  Spisek LGBT politikov po državah:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Category:LGBT_politicians_by_nationality

  Slovenija ni omenjena, ker so itak vsi naši politiki pedri.

  • sprehajalec

   Ha, ha, cela Rusija vsebuje 3 prijateljčke. Pa Avstrija 1. Dobro, da Slovenije ni na tem spisku.

   • Slovenec

    Nisi prebral do konca …

    • sprehajalec

     Ja, prav imaš. Turčija, Tajska pa Taivan po 1.

     • Slovenec

      Nisi prebral do konca …

  • garfi

   potem pa že ukinite volitve voli

  • šmentanamuha

   Ti pa si res na tekočem.

 • Slovenec

  Dragi bralci!

  Neskončno me seksualno privlači gospodična Eva Irgl. Ali sem zato zoofil?

  • Fogglof Tunnek

   Lahko da si…ker je Eva čudovita kot gazela…pri seksu pa prava zver…

   • Slovenec

    Sem mislil zaradi zobovja, pa to …

    • Fogglof Tunnek

     kobila???…nooo…

    • Rožle

     Takole boš ostal za vedno samo ..fukfehtar …

  • sprehajalec

   Če si tako poimenoval svojo priljubljeno kozo doma, kar za levičarja ne bi bilo nič čudnega, potem je odgovor DA. Si zoofil.

   • Slovenec

    Zopet natolcevanje.

  • garfi

   če je privlačnost živalska

   • Fogglof Tunnek

    garfi in cosmos – živalska privlačnost…he he…

    • garfi

     “Slovenec” je foglof tumpek, haha

  • Janez

   Ne vemo – kaj si ti ?
   Znaš
   Pa postati “lovna žival” – če se boš spravljl v ppvezavo z ok gpdč. E. Irgl.

   SAMO ? ŽALOST OD SVOJIH STARŠEV – SI NAJBRŽ?
   Na
   področjih ex YU REČEJO TAKIM – ” MAJČINA BUDALA” Si kaj slišal za to?
   Kaj pa ?
   “LJUDJE-PIŽMOVKE”
   a o tem kaj veš ? Ivan Grozni MAČEK je baje bil “ČLOVEK-PIŽMOVKA” L.R. J. KOMENDA

   • Fogglof Tunnek

    Biti v položaju 69 z Evo so moje sanje!!!…Ka si nor… Janez KOMENDA, tebe bi kap…

    • Janez

     Ja !
     Lovna “žival” si najbrž oz.
     Utegneš to postati. Ti bojo prijatelji gpdč. E. I. PREŠTETI KOSTI ITD. L.R. J. KOMENDA

  • Jeffrey

   Če te pa Irglova privlač si pa en čist navadn buzi….^^

   • Lohk, da je on levi slovenski buzi, ampak Eva pa ni. Ona se takim buzičem umakne v največjem loku.

    • Jeffrey

     Potem bi bilo pa mogoče res bolje, če bi bil Slovenec zoofil…hehe….

  • alojz

   Si samo bedak, če postavljaš takšna vprašanja.

  • Pavel

   Ne, skušaš odvrniti pozornost od tvojega toplovodarstva.

   • Slovenec

    Pavel kje maš Petra?

  • MEFISTO

   Zate je šđe Murglova prelepa.

   • Slovenec

    …šđe še đne …

  • Hanza Gorenjski

   Tisti, ki te skrbno bere lahko ugotovi, da si. Očitno si potomec…s glede na svinjsko obnašanje.

   • Slovenec

    Mene lahko (pre)berejo, tebe se ne da … žal …

  • Pavel

   A si ti avtor grafita: “Prasici, ki je povrgla Janšo, granato v rit,”

   • Slovenec

    Ne. Jaz sem avtor grafita: “ŽIVEL JOSIP BROZ TITO!”

    • Pavel

     No, glede na tvoj namig o zoofiliji, si mi sumljiv. Ali pa si mislil na svojo mater.

     • Slovenec

      To je pa druga zgodba …. gre Ivan s svojimi ZSMS-jevci v romanje v Jajce. In ko se tako z rdečim avtobusom peljejo po Bosni, pravi Ivan: “Vidite, tukaj sem pa jaz izgubil nedolžnost.” Nek radoveden ZSMS-jevec ga vpraša: “A res? Kaj pa je rekla njena mama na to?” Ivan mu odgovori: ” B-E-E-E-E-E-E-E ….”

     • Si pa res izprijenec brez srca, brez duše, brez sramu.
      Ne prikaži se več sem, ker te bom lastnonožno pospremila v tvoje “mesto rodjenja”.
      Fuuuj, pokvarjenec smrdljivi …… in tako govno nosi moja uboga, trpinčena in izmučena zemlja…… samo poberi se !!!

     • Slovenec
     • gogopram

      Si pa res levičarski dihur …… fuj smrad.

     • Slovenec

      Nova24TV – Mod 1

      Opozorilo: Komentarji so namenjeni komentiranju teme, debatiranju, ne pa žaljenju, zmerjanju, poniževanju, postavljanju medicinskih diagnoz ipd. Kulturni nivo komentiranja in dialoga lahko odražamo tudi brez psovk – z njimi največ poveste prav o sebi.

     • Slovenec

      Nova24TV Mod 1

      Opozorilo: Komentarji so namenjeni komentiranju teme, debatiranju, ne pa žaljenju, zmerjanju, poniževanju, postavljanju medicinskih diagnoz ipd. Kulturni nivo komentiranja in dialoga lahko odražamo tudi brez psovk – z njimi največ poveste prav o sebi.

     • Slovenec

      “Gospa” Marta, vaše “leporečje” je na nivoju bangladeških prodajalk ljubezni.

     • Pavel

      Res si primitivec.

     • Slovenec

      No, glede na tvoj namig o zoofiliji, si mi sumljiv. Ali pa si mislil na svojo mater.

     • Hanza Gorenjski

      Le kdo te je skotil?

   • Jovo Jamnica

    Takšen grafit je sposoben napisat samo kakšen ostareli komentator, ki seveda malikuje Janšo in s tem provocira oziroma podtika. Edino na tem portalu sem uspel prebirati vulgarne besedne zveze podobne vsebine.

    • Pavel

     Nisem pa zasledil policijskega poročila o preiskavi.

 • Bozz

  To, kar takole občasno pride v medije pri nas in v tujini je samo vrh ledene gore. Ko bi vedeli kaj je nekdanji šef FBI razkril v Ameriki…

  Vzporedno s tem se zaostruje naše vreme, čebele izumirajo, pacifiški ocean je praktično mrtev, Avstralski greben mrtev, EM polje zemlje oslabljeno za 50%, znatno povečanje UVA/B/C sevanja, Yellowstone vulkan v ZDA tresejo stotine potresov v zadnjih nekaj tednih, dnevne novice o množičnih nasedlih kitih/delfinih na obalah sveta, potresi, poplave, suše, plazovi,…

  To je vse povezano.

  https://www.youtube.com/channel/UCCh6aLs_BZY-xQJBDPmOPNA/videos

  https://www.youtube.com/channel/UCqEP1SJuT4wS7GFZHOcJsOQ/videos

 • garfi

  o njihovem sovražniku Janši je pa ukazano napisati čisto vse
  in še posebej izmišljotine

  • soc

   Mediji igrajo po pravilih. Tisti, ki ima kapital, postavlja pravila. Pri nas so to pač partijsko pooblaščeni tajkuni in ukradena država. Klavrno.

   • garfi

    ja po naročnikih
    in njihovi šefi so nwo banda

 • piko8

  Zakaj tako skrivanje? Zato kjer nam vladajo sami spolni iztirjenci od predsenika vlade navzdol, samo njemu so pobegnile tri kure !!!!

 • resnicaboli

  Kdo ve kateri prominentni ljudje so bile vse njegove stranke za to tudi skrivanje?

 • Rožle

  Zehhh…
  Že od samega začetka je smrdelo po aferi HOV HOV ..

  • Fogglof Tunnek

   Ka pa afera MIJAV MIJAV?… Sumim mačkona Garfielda !!!

  • Slovenec

   Zehhh… neki se ponavlaš …

   • Pavel

    Še v temi se te zavoha..

    • Slovenec

     Drž se teme.

     • Pavel

      ..torej tvojega toplovodarstva..

 • Slovenec

  Tole pa nben noče brat (Nova 24TV, danes): “[Ni za občutljive] Tako kruto severnokorejski režim obračunava z ljudmi, ki želijo pobegniti iz vajeti neusmiljene diktature.”

 • Slovenec

  TIME OUT! Grem na malco …. bom prec nazaj.

  • Rožle

   HALO !!!
   Helexi niso malca …!!?

   • Slovenec

    Pol pa Apaurin vzam …

 • Demonkrat
 • Slovenec

  Evo me …. pridni. Ste me pogrešali, vidim. Kje smo že ostal? Aja ….

  SDS gay Facebook profili:

  https://www.facebook.com/search/str/Sds%2BGay/keywords_top

 • ostrovrhar

  Saj je že skoraj vse ‘procurilo’. Po majhnik puzzlih sicer, samo pravilno sestaviti jih je treba:

  Tič je bil biseksualec.
  Nick Stefana Cakića je Stefi.
  V krvi te Stefi je bila droga za posilstva plus kar lepa doza alkohola.
  V ustih pokojnega Tiča so bile sramne dlake (od Stefi).
  Tič je bil (v samoobrambi :))) ‘strokovno’ zaboden več kot desetkrat (pljuča, jetra, vranica, arterija na nogi, itd.)
  Cakić je bil ‘šef’ Čamca, ki sta ga svečano ‘splavila’ ptič brglez in neki opankar.
  Čamac je dobival davkoplačevalski denar v višini 3 do 4 mio evrov.
  Itd, itd.

  Uspešno sestavljanje želim! Še posebej naj se potrudita funnek in slovenac. :))))

  P.S.: Še nasvet. Izogibajte se garaž in čolnarn! ‘Veoma opasno po život’!

 • Slovenec

  Končno so tudi slovenski geji dobili svoj portal – Nova 24TV. Čestitke!

  • Pavel

   ..in te osrečili.

   • Slovenec

    NESKONČNO!!!

  • MEFISTO

   Niste ga dobili, kar uzupirali ste ga!

   • Slovenec

    Takole pravi guglov prevajalnik:

    “čevščina
    uzupirali
    SLOVENŠČINA
    okoli pirali”

  • sprehajalec

   Odkar si ti gor, to res lahko ironično tako imenujeno.

 • MEFISTO

  Kam naj se normalen človek zateče pred pedri?

  • Slovenec

   Vasletovmu al pa Gorenakovmu Vinkotu na dom…

   • Pavel

    Ti si pa res bolnik.

    • Slovenec

     …. v službi resnice.

   • sprehajalec

    Na tvoj dom, verjetno poln prijateljčkov definitivno ne.

    • Slovenec

     Verjetno …

   • Hanza Gorenjski

    prase, zahojeno

    • Slovenec

     A zdj sm pa jst prase k mu poskušam pomagat?

     P.S. Vejico si čist brez veze vmes ruknu, pa to …

     • Hanza Gorenjski

      tudi brez vejice si prase, pač potomec ….

     • MEFISTO

      Vejica je popolnoma na mestu.

      S tem je dosegel večji učinek pri prasetu.

      Prase pa je tako, kakršno je.

 • Slovenec

  Preberite še: “Eva Irgl (SDS) zagrabila za klobaso, pri tem pa ji je pomagal poslanec Matjaž Nemec (SD).”

  http://kvak.napovednik.com/index.php/id/15368/eva_irgl-matjaz_nemec

 • samsara

  Je bil pa zgleda res pravi tičko, tale Tič.
  Lahko zaenkrat le ugibamo, koliko je še podobnih naokoli.

 • Janez

  Mene, nas
  ZANIMA LE
  KAKŠEN BO STANDARD ZA
  DOVOLJEN NAČIN SAMOOBRAMBE PRED LGBTJI !
  Vejetno morilec ne bo dobil dosti. Bomo videli, kaj bodo sodniki rekli ! A ne ? L.r. Janez KOMENDS

 • Aton

  Vračamo se v Kučanova mlada leta!

 • gogopram
  • So to dela naših “levih biserov” na katera opozarja Popovič ?

   • Slovenec

    “Gospa” Marta, vaše “leporečje” je na nivoju bangladeških prodajalk ljubezni. Pustimo ob strani dejstvo, da je za vas in vam podobnim (skratka za janšiste) Popovič levičar …

 • Slovenec

  Nova24TV Mod 1

  Opozorilo: Komentarji so namenjeni komentiranju teme, debatiranju, ne pa žaljenju, zmerjanju, poniževanju, postavljanju medicinskih diagnoz ipd. Kulturni nivo komentiranja in dialoga lahko odražamo tudi brez psovk – z njimi največ poveste prav o sebi.

  • Pavel

   Se strinjam.
   Evo primer, ki ne sodi na portal:

   MEFISTO • 2 uri nazaj
   Kam naj se normalen človek zateče pred pedri?

   Slovenec MEFISTO • 2 uri nazaj
   Vasletovmu al pa Gorenakovmu Vinkotu na dom

   Slovenec • 3 ure nazaj
   Dragi bralci!
   Neskončno me seksualno privlači gospodična Eva Irgl. Ali sem zato zoofil?

   • Slovenec

    Se strinjam. Se nadaljuje:

    Pavel Slovenec • eno uro nazaj
    Ti si pa res bolnik.

    Pavel Slovenec • eno uro nazaj
    Res si primitivec.

    Hanza Gorenjski Slovenec • 41 minut nazaj
    prase, zahojeno

    gogopram Slovenec • eno uro nazaj
    Si pa res levičarski dihur …… fuj smrad.

    Hanza Gorenjski Slovenec • 43 minut nazaj
    Le kdo te je skotil?

    [email protected] Slovenec • eno uro nazaj
    Si pa res izprijenec brez srca, brez duše, brez sramu.
    Ne prikaži se več sem, ker te bom lastnonožno pospremila v tvoje “mesto rodjenja”.
    Fuuuj, pokvarjenec smrdljivi …… in tako govno nosi moja uboga, trpinčena in izmučena zemlja…… samo poberi se !!!

    • Slovenec

     “Gospa” Marta zmaga …… “leporečje” na nivoju bangladeških prodajalk ljubezni.

     • von Rhein

      Želiš biti pameten?Ne uspeva ti,ponavljaš svoje nesmisle dokler se sam ne utrudiš. Želiš biti duhovit? Bedno,brez vsebine. Poskakuješ po tem forumu,izzivaš,sam sebi aplavdiraš.Počasi smo se te navadili in postajaš neopazen kljub nekaterim odgovorom. Si kot prestradan pes,ki skače okrog miz na vaški veselici in prosi za kost. Če je to smisel v katerem najdeš to kar v resnici pogrešaš si res navadno mentalno revše.

     • Slovenec

      In zopet “postavljanje medicinskih diagnoz” …LOL

      Ne, da “želim biti pameten”. Sem pameten.

     • von Rhein

      Stvar kriterija.

     • Pavel

      res je, si tam, ko rečemo en korak…

     • sprehajalec

      #Ne, da “želim biti pameten”. Sem pameten.#

      Diagnoza napačna. Aport k sosednji mizi.

    • Pavel

     Res si bolnik zblojenec, ki misli, da je duhovit.

     • Slovenec

      In zopet “postavljanje medicinskih diagnoz” …LOL

     • MEFISTO

      Da ni duhovit, praviš, in da je zblojenec?

      Kaj pa tisti, ki so pomrli od smeha, ko so ga brali?

   • MEFISTO

    Urgiram odgovor na vprašanje, kam naj se normalen človek zateče pred pedri!

    Še zadnjo trdnjavo pameti portal NOVE24 TV so zavzeli pedri.

    Ali naj grem na SVET24, MMC, Delov, Dnevnikov ali Večerov portal, kjer imajo dostop izključno le sprevrženci, taki ali drugačni?

    • Slovenec

     Uriniram odgovor na vprašanje, “kam naj se normalen človek zateče pred pedri!”

     • MEFISTO

      Ti kar uriniraj, toda tička ne smeš vzeti iz hlač.

     • Pavel

      Saj ga je pozabil a ne vonjaš, da je ves poscan

     • Slovenec

      Prepozno …. ga je že Rožle …

  • von Rhein

   Tvoje stalno ponavljanje…ovce…ovce itd. pomeni,da vedno nekaj o sebi poveš. Čeprav za moje pojme ovca sploh ni neka posebna žalitev.Ti ,kot kaže tako razumeš. Torej,lahko še naprej pripoveduješ v svojih postih o sebi.

   • Slovenec

    Tudi za moje pojme ovca sploh ni žalitev.

    • Pavel

     da, kozel rdeči.

     • Slovenec

      This comment was deleted.

    • Tačka

     Slovenka?

     • Slovenec

      Kaj pa drugega?!

   • Get Smart

    Vsi KOMINTERNACIONALCI vedno govorijo o sebi in svoje “ovćetinstvo” podtikajo ljudem, zato MURGLSRBSKO JUGOKOMUNISTIČNO pseto, ki se sramuje svojega mekanocurnega velikoigasrbstva nje in se skriva za oznako sLJoveNJac, pač ne more biti izjema.
    Je pa tu še preplet med dejanskim stanjem in željo kužija:
    kaj ti sporoča?
    Naveličal se je biti pseto v garaži, bole ga dupe, seveda pa si mekanocurna pussika garaže ne upa zapustiti in se moli in sanja, kako bi rada bila le ovca, ki bi se v miru pasla na račun poštenih delavnih ljudi, brez da mora prejemati tiče, palce itd. v nastavljeno dupe.

    Mekanocurni bi se jebo, da mu ne uđe, seveda pa to ne gre. MURGL JUGOKOMUNISTIČNA GAZDA terja svoje in pussić mora dati in ker gazde ne sme kriviti za svoje raztureno dupe, pač krivi ljudi in sanja biti ovca.

  • šmentanamuha

   Ja, zakaj pa potem toliko žališ in zmerjaš druge?

  • Rožle

   Se že ukvarjaš s samokontrolo ? …

 • PG

  Kako je umrl Gašper Tič?

  http://www.topnews.si/2017/06/27/stefan-cakic-se-marca-letos-dajal-izjave-za-delo-zakaj-je-moral-umreti-gasper-tic/

  Stefan Cakić, tetoviran
  nezaposleni 20-letnik, je poklical policijo več ur po tem, ko bi naj
  prav on do smrti z dolgim nožem razmesaril svojo žrtev Gašperja Tiča, ki
  je umrl zaradi izkrvavitve. Glede na to, da bi naj bila v stanovanju ob
  tragediji samo igralec in storilec Cakić (to izjavlja on), je jasno, da
  je Cakić namerno pustil izkrvaveti svojo žrtev, verjetno z razlogom, da
  se znebi priče svojega zločinskega dejanja. Če držijo navedbe v
  medijih, da so bili edini prebodeni vitalni notranji organi pljuča in
  vranica je bil Gašper Tič vsaj še nekaj časa pri zavesti, ko je storilec
  prenehal zabadati žrtev. Kruta drama. Zakaj Stefan Cakić, če je bil on
  storilec, ni tedaj poklical policije in predvsem prvo pomoč? Ker Cakić
  ni pomagal zabodeni žrtvi in ga je pustil izkrvaveti, je storil kaznivo
  dejanje Opustitve pomoči.

  Ravnanje domnevnega storilca Stefana Cakića

  Upamo lahko, da bodo
  preiskovalci uspeli rekonstruirati dogajanje ob kruti smrti Gašperja
  Tiča. Očitno jim vsaj za en krat pri tem ne bo pomagal samo prijavljen
  domnevni storilec Cakić s svojimi izjavami, saj je o zločinu molčal pri
  zaslišanju pred preiskovalnim sodnikom. Molk storilca ga postavlja v
  slab položaj, saj noče preiskovalcem odgovarjati na vprašanja o poteku
  dogodkov, ker bi ga lahko hitro dobili na laži. Zaradi tega bodo za
  rekonstrukcijo dogajanja odločilni forenzični dokazi s kraja dogodka in
  žrtve (a je žrtev bila oblečena, v katerem prostoru stanovanja je bil
  zabodena, …), posnetki nadzornih kamera iz lokala in javnih površin,
  priče iz lokala, tudi taksist, ki ju je peljal iz lokala do stanovanja
  na Kolodvorski ulici. Verjetno je moral o dogajanju v stanovanju kaj
  slišati tudi kdo od stanovalcev sosednjih stanovanj. Odločilni pa bodo
  podatki mobilnega operaterja o gibanju storilca v teh urah in predvsem
  to s kom in kdaj je storilec govoril po telefonu in kje se je nahajal.
  Predpostavljamo, da Cakić ni bil brez mobilnega telefona. Prav zanimivo
  bo izvedeti s kom vse je Cakić v treh urah komuniciral in kje vse je bil
  preden je poklical policijo. Glede na mladost Cakića in na njegovo
  povezanost z bratom ter s skupnimi prijatelji, bi lahko stavili, da je
  po dejanju takoj klical njih, da je povedal kaj se je zgodilo in kaj
  storiti. Prav tako je Cakić po dejanju moral biti v zelo okrvavljenih
  oblačilih.

  Dogajanje po zločinu

  Domnevamo lahko, da je
  storilec po dejanju takoj zapustil prizorišče in se potem pred klicem na
  policijo vrnil v bližino stanovanja, saj bi naj Cakić policijo poklical
  iz bližnjega lokala in ne iz stanovanja kjer se je zgodil zločin. Prav
  tako bo pomembno to kako je bil Cakić oblečen pred zločinom (priče in
  posnetki) ter kako je bil oblečen ob prihodu policije in če je imel na
  teh oblačilih kri žrtve. Tudi zgodba o dogajanju, ki bi jo naj Cakić
  izpovedal policistom je dosti nelogična. In sicer bi naj ne konfliktni
  in miroljubni Gašper Tič z nožem prisiljeval Cakića k spolnosti, pred
  tem bi ga naj še omamil z drogo za posiljevanje in ga spolno zlorabil.
  Tudi po takih nelogičnih teorijah in objavljenih scenarijih, Stefan
  Cakić ni bil napaden, da bi lahko svoj zločin opravičeval s silobranom.
  Pomembno pa je dejstvo, da Cakić ob prijetju, nekaj ur po dogodku ni
  imel obrambnih ran, ki bi potrjevale navedbe storilca.

  • Slovenec

   Si več dejstev naštel kot pa “novinarji” Nove24TV v njenih 13. prispevkih na to temo. Bravo.

  • centurion

   Neuradno: motiv za uboj Gašperja Tiča tako širok in grozen, da ga policija noče, ne sme ali ne želi povedati javnosti?!
   Bojan Požar, Ljubljana, 28.06.2017 06:00Objavljeno: BizarnoKomentarji: 4Ocena: Galerija slik: 1
   Sodeč po neuradnih informacijah z ljubljanske policije, kjer kriminalisti preiskujejo umor oziroma kruto nasilno smrt znanega igralca Gašperja Tiča, policija (še) ni sklicala tiskovne konference zato, ker bi na tiskovni konferenci morala povedati motiv uboja, tega pa na policiji nočejo, ne želijo ali ne smejo povedati javnosti, ker naj bi bil tako “širok in grozen”. Tako je slišati neuradno, uradno pa policija – molči.
   Ali so te informacije točne, smo namreč včeraj popoldne pisno vprašali tudi Draga Menegalijo, tiskovnega predstavnika generalne policijske uprave, in seveda Majo Ciperle Adlešič, tiskovno predstavnico Policijske uprave Ljubljana, ampak odgovora še nismo prejeli.
   TUDI PRI MAGAJNI SO REKLI: GRE ZA VELIKO VEČ …
   Kaj bi bilo lahko tako “široko in grozno”, da policija “noče, ne more ali ne sme povedati v javnosti”, lahko samo ugibamo. Ne nazadnje policija ni kakšno dobrodelno društvo, ampak represivni državni organ, ki – predvsem – preiskuje kazniva dejanja. Se pa lahko ob tem spomnimo na zgodbo, ki jo je na svojem blogu pred časom opisal Vinko Gorenak, poslanec SDS in nekdanji minister za notranje zadeve, ob razvpitem primeru nekdanjega poslanca Socialnih demokratov Andreja Magajne, ki so ga marca letos pravnomočno oprostili vseh obtožb policije in državnega tožilstva, da naj bi bil pedofil. In to šele po šestih letih od hišne preiskave, policija pa naj bi vmes fizično izgubila tudi del dokazov in drugo uradno, med hišno preiskavo zaseženo dokumentacijo. No, ko je Vinko Gorenak postal minister za notranje zadeve, se je hotel pozanimati, kaj je s to zadevo Magajna. Na nekem dogodku, menda v Tacnu, pa se je k ministru Gorenaku nagnil Janko Goršek, nekdanji generalni direktor policije, in mu skrivnostno prišepnil na uho: “Minister, bodi tiho, ne sprašuj več o tem primeru, javno se boš osmešil.
   V primeru (poslanca) Magajne ne gre le za to, kar je v javnosti znanega (?!), gre za veliko več in hujše primere kaznivega dejanja s področja pedofilije (vir: blog VinkoGorenak.net)”. Minister Gorenak je direktorju policije Goršku takrat verjel, danes pa priznava, da mu je nasedel …
   STEFAN CAKIĆ OSTAJA NA POVŠETOVI
   Medtem pa Stefan Cakić, uradno osumljenec uboja igralca Gašperja Tiča, ostaja v priporu na Povšetovi ulici v Ljubljani. Na ljubljanskem okrožnem sodišču so včeraj za Slovensko tiskovno agencijo pojasnili, da je sklep o odreditvi pripora zoper 20-letnika postal pravnomočen. Spomnimo, pripor zoper Stefana Cakića je bil odrejen minuli teden, na sklep o priporu se je pritožil Cakićev odvetnik Gorazd Fišer, vendar je sodišče to pritožbo zavrnilo.
   Pri tem je zanimivo, da Cakića policija doslej še ni obravnavala zaradi kakšnega kaznivega dejanja. Za kaznivo dejanje uboja je sicer zagrožena kazen od pet do 15 let zapora.

   • primsek

    Požar je medijska gnusoba, zdaj sodeluje v Voduškovi oddaji, pri tipu, ki so mu našli gotovino, da ne bi poročal o Uniorju. To so tiste medijske kube, o katerih je govoril iznoriški šiptar ko je bil natabletkan in se mu je prikazovalo, da je šef kupleraja, to so sorodniki tretrazrednih medijskih kešpičk z orbanovega spletnega portala, tega, Nove 24

    • centurion

     Pejt porivat ubogekg psa v rit še naprej, PEDERČINA levakarska.

     • Svetozar Petrovic

      Pes mi ni nič naredi bom raje tebe

    • TistoPravo

     Ste že opazili preobrazbo v novinarskem poročanja g. Voduška?

    • Kapodistrias

     Kreten!

   • Valter BraniSlav

    A NI TA POZAR ZE OPRAVLJAL NASO MELANIJO TRUMP, PA MU JE ZMANJKALO MATERIALA ZA DODATNO “RAZISKOVANJE”?

  • MEFISTO

   Na to pa nisi pomislil, da se je Cakić morda ustrašil, ko je zagledal tako groznega tiča in podzavestno ravnal samoobrambno ter storil,kar je v sili storil.

   Tudi Cakićeva danka ni javni smetnjak.

 • Valter BraniSlav

  In ce uradnih podatkov ni, od kod vam vse te mastne novice?

  • šmentanamuha

   Ne pretvarjaj se, že prvi dan so govorili o posilstvu z drogo in da so Cakića peljali na pregled. to je bilo, dokler ni prišel befel, da ne smejo več niti pisniti, ampak duh je medtem ušel iz steklenice. Če bi šlo za navaden obračun zaradi dilanja, bi ga dobil kje v zakotni ulici, ga štihnu enkrat dvakrat ajde trikrat in izginil brez sledu. Tako pa je šel v bližnji lokal, da je predihal prvi šok, najprej poklical očeta in nato še policijo in se ni skrival. Sej folk ni butast. Najprej se delate kak je normalno biti peder, sploh če si v trendu, zdej pa se sprenevedate. Torej le ni vse tako normalno, a ne.

 • Get Smart

  Ker pojem “uradni podatki” pomeni podatki nekega urada, ki so lahko skladni z dejstvi, lahko pa tudi ne, oziroma kot vemo za podatke iz kateregakoli MURGL JUGOKOMUNISTIČNEGA URADA, da bodo taki podatki LAŽNI.
  Poleg t. i. “uradnik podatkov” pa imamo na svetu tudi po-datke, torej podana DEJSTVA o neki zadevi.

  Podatki ležijo vse okrog, ljudje se moramo le ozreti, MURGL JUGOKOMUNISTIČNI psički pa morate še pred tem zapustiti garažo, kar pa se ne bo zgodilo, zato pač pussići v miru počakajte v MURGLSRBSKI JUGOKOMUNISTIČNI garaži na garažne uradne podatke.

 • MEFISTO

  Slovenec • eno uro nazaj
  Nova24TV Mod 1

  Opozorilo: Komentarji so namenjeni komentiranju teme, debatiranju, ne pa žaljenju, zmerjanju, poniževanju, postavljanju medicinskih diagnoz ipd. Kulturni nivo komentiranja in dialoga lahko odražamo tudi brez psovk – z njimi največ poveste prav o sebi.
  ——————————————————————————————————————————————

  Slovenec je tipični major osovražene JNA.

  Ne glejte, kaj delam, poslušajte, kaj govorim.

 • PG

  http://odkrito.si/clanek/govorice/v-kopru-so-pokopali-najboljsega-atija-na-svetu-519764

  Srce parajoč je bil trenutek, ko sta atiju v slovo svojo poezijo,
  tako iskreno, tako ljubeče sestavljeno, zrecitirala sinova pokojnega,
  naslovila sta jo Zakaj si najboljši ati na svetu, kar je, preden so
  pospremili pokojnikovo žaro v odprti grob, orosilo marsikatero oko
  tistih, ki so vedeli, kako zelo rad je imel Gašper svoja sinova in
  onadva atija, ki je bil njun najboljši in največji ati na svetu.

  ZADNJA PROŠNJA

  Sin, ki očeta nima več, ampak nanj pazi nekje visoko gori, je
  žalujoče še zaprosil, da skupaj zaploskajo najboljšemu atiju na svetu,
  potem pa so priznanega umetnika položili k zadnjemu počitku.

 • MEFISTO

  Rečem tako, kot mislim.

  Tudi na tem portalu je preveč pedrov, ki že predstavljajo kulturološki in varnostni problem.

  • PikaPolonica

   Mogoče tudi lezbijk?

   • MEFISTO

    Tiste, ki jih sumiš, da so lezbijke, so le nicki Slovenca ali Tunneka, kakor ti ljubše.

    • PikaPolonica

     Jst ne vem katera je, kateri nik, jst sam vem zade da sem žensk in Logar A. , mi je sexy.

 • MEFISTO

  Slovenec se pritožuje, da ni primerno uporabljati medicinske izraze, da bi se označilo osebnost komentatorja in se pritožuje, da mu je nekdo reklel, da je zblojen..

  Beseda zblojen ni medicinski, temveč kulturološki pojem.

  Pridevnik kulturen se v negativni konotaciji namreč stopnjuje: kulturen, nekulturen, zblojen.

 • garfi

  KONEC PASIVNOSTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  SVET OBVLADUJEJO PSIHOPATI
  ASHTON KUTCHER EXPOSES PIZZAGATE IN FRONT OF CONGRESS AND THE MEDIA STAYS SILENT
  https://www.youtube.com/watch?v=Dgh0xLWgA0w

  • Janez

   Ja!
   Hvala.
   VSAJ 1X NA TEDEN JE KORISTNO PREGLEDATI ZDA E- MEDIJE. Hvala.L.r. J. KOMENDA

  • šmentanamuha

   Ja, to je to.

 • MEFISTO

  Slovenec bi nam lahko po lastnih spominih povedal kako zanimivo pedersko prigodo, da se nam ne bi bilo treba pogovarjati drugih živih in mrtvih toplovodarjih..

 • princeska

  Morilec in žrtev naj bi se skupaj odpeljala na Trubarjevo, kjer naj bi prišlo do prepira. Po pripovedi osumljenca pa naj bi prvi pograbil nož pokojni Tič. Končni epilog je že znan.

  Govori se, da na noč umora pri Tiču ni bil samo njegov morilec, temveč še dve drugi osebi. Domnevni morilec baje ni imel niti okrvavljene obleke, ko se je predal policiji in niti, ko je sedel v lokalu, drugače bi že kak občan javil policiji, da v lokalu sedi ves okrvavljen človek in je lahko sumljivo, da ni naredil kakšnega zločina. Menda so izginili posnetki s kamere izpred lokala. Domnevni morilec naj bi dobil mastno odškodnino? Pred zaporom pa bi ga rešili s pravljico o samoobrambi in posilstvu. Zgodba ima veliko skupnega z bulmastifi.

  Ogabno je, da so se komentatorji Nove24 tv, kar na lepem obrnili proti žrtvi in zagovarjajo morilca, čeprav mladega diplomanta tujske legije ne pozna nihče, žrtev pa nas je leta razveseljevala preko televizijskega ekrana.

  Neuradno pravilo je, da se na forumih, klepetalnicah in drugih oblikah komunikacije na internetu nihče ne vika. Vikanje kot oliko na internetu lahko povzdiguje le kakšen okostenel metuzalem, ki ga je življenje že davno odneslo na rob dogajanja.

  • Fogglof Tunnek

   Hvala za ta komentar.

   • Duhec

    Ja, res je čudovit.

   • Tačka

    A sam sebi mogoče pišeš?

  • MEFISTO

   Najprej se boš moral odločiti, kdo je prvi vzel nož v roke, kdo je bil morilec v silobranu in povedati, kdo so bili ostali fini gospodje.

   • Fogglof Tunnek

    Čuj voluhar…le mrhovinarji se spravljajo na mrtve! Stari pregovor pravi… “Za svoje probleme se brigaj, pa boš imel dovolj dela za celo življenje!”… Kapish?

   • princeska

    Ti si tipičen predstavnik našega sodstva in politike. Niso pomembna dejstva, jaz naj se odločim, kdo je prvi vzel orožje v roke, odločim naj se ali je domnevni morilec moril v silobranu in odločim naj se, kdo so bili ostali (po tvojih besedah fini) gospodje. Dejstva in dokazi so zate postranska stvar. Mefisto, Mefisto, vrag mali, če si že od hudiča, ni treba, da si tudi nepošten.

  • šmentanamuha

   Potem je še toliko bolj pomembno, da povejo javnosti, kaj se je zgodilo. Prva poročila so govorila o Tičevem posiljevanju. Zakaj so s takšno naglico uničili materialni dokaz (truplo). Če je tako, kot praviš, bi ga s tem lahko oprali suma, da je posiljeval. Neki ne štima pri tvoji zgodbi. Če jih je bilo več, bi ga lahko ubili na nekem neznanem kraju in zabrisali sledi za sabo. Zakaj potem ves ta teater v samem središču Ljubljane. Za Cakiča stvari zdaj slabo kažejo.

 • Duhec

  Levičarji pač zagovarjate bolanega pedrskega Tiča…. že to, da je hotu fukat s 25 let mlajšim moškim je grozljivo, bolano, iztirjeno.

  • Fogglof Tunnek

   Bo treba usta oprati z žajfo, haa?

   • Duhec

    Ne… napisano je kratko in jedrnato, lepo.

    • Fogglof Tunnek

     Te nič ni sram? Da iz ust ženske prihajao takšne besede?

     • Duhec

      Niti najmanj…

     • Fogglof Tunnek

      No…bodi ženska.

     • Tačka

      Ha ha kdo to reče, katero vino si rekel da že piješ?

     • gogopram

      Ti pa si res prvi, ki nimaš pravice kogar koli šinfat ……… fuj kozognoj.

     • Fogglof Tunnek

      Mam nekdanjega policista za tebe…takoj se mu dvigne ko vidi kobilo ali konja!!!

     • Tačka

      In iz tvojih ust tudi, saj si ženska?

 • Fogglof Tunnek

  Čujte desnosučni, če ste vi homofobi, jas nisem in me ne brigajo osebne stvari posameznikof, dokler se ne tičejo mene! Mogoče se spomnite Jörga Haiderja, afstrijskega nacionalističnega nestrpneža, ki je tako sovražil homoseksualce kot SDS-ofci in ostali desnosučni? No, po njegovi smrti v težki prometni nesreči se je razkrilo, da je bil v resnici homoseksualec, saj ga je njegof partner precej objokoval. Se mogoče tudi vam to dogaja?…S pretirano homofobijo zakrivate svojo lastno homoseksualnost (MEFISTO, garfi, Janez KOMENDA)?

  • MEFISTO

   Kako prideš na tako noro idejo, da se bojimo buzerantov?

   Kdo naj bi se bal nekakšnih fantov, ki še pri puncah ne upajo ležati?

   • Fogglof Tunnek

    Čuj voluhar, baje si ti tudi med njimi in baje si zelo aktiven…

    • MEFISTO

     Kakšna stopnja verjetnosti je “baje”?

     Nikar si nič ne obetaj, nisem buzerant.

     • Fogglof Tunnek

      Stopnja verjetnosti pri tebi je cca 95%…

    • Tačka

     Ti si pa verjetno lezbijka?

 • Fogglof Tunnek

  Ob kruti smrti priljubljenega igralca, voditelja, ustvarjalca, kulturnika, človekoljuba in ljubečega očeta Gašperja Tiča, je bila šokirana javnost, svojih 5 minut zmagoslavja pa so dočakali rumeni mediji, zlasti Nova24tv, zlonamerneži in predfsem nevoščljifci. Desničarski mediji so eksplodirali, ob klasični odsotnosti uradnih informacij je bilo objavljeno veliko ugibanj, teorij, neresnic in laži. Na grozovit način umorjenega Gašperja Tiča se je vsul plaz obtožb, ki so ga namesto žrtve prikazovale kot storilca, prestopnika, nemoralneža in pošast, ki je sama pofzročila lastno smrt. Zgodil se je nezaslišan desničarski medijski linč, ki je razkril slovensko privoščljivost in nestrpnost do človeka iz naše slovenske sredine :(

 • MEFISTO

  Ko je bil Fogglof Tunek še aktivno zaposlen pri Udbi je nekoč videl nekega državljana, da urinira po cesti.

  Zavezan svoji ovaduški službi in kulturi, pokliče svojega šefa in mu pove, da nekdo moči cesto.

  S čim jo moči, ga vpraša šef, mar z organom?

  Ne, s kurcem, organ pri tefonu, je ponižno odgovotil disciplinirani Tunnek.

  • Fogglof Tunnek

   ….hahahahahahahahahahahahahaha… joj kak je to smešno… hahahahahahahahahaha…

   • Tačka

    Ha ha od kod si rekel da si, pa katero vino piješ?!? Ha ha ha ha ha ha ha ha

    • gogopram

     To je haloško tele, občasno pa smrdi, kot dihur, ker ima spolno razmerje z eno staro kozo. Razumeš zdaj ?

     • Fogglof Tunnek

      Čuj, imam nekdanjega policista za tebe…takoj se mu dvigne ko vidi kobilo ali konja.

     • gogopram

      Ne rabim tvoje pomoči – hvala lepa. Jaz imam prefinjen okus za te reči in tvoje usluge mi ne pridejo v nobenem primeru prav.
      Idi dalje. Mogoče jih prodaš kome drugmu. ha, ha,

     • Fogglof Tunnek

      A ti ga ne bi policist malo zabil odzadaj?… Lahko ti tudi pendrek not porine…fšeč ti bo !!!

     • Tačka

      Vulgarna pa si?

     • Fogglof Tunnek

      Do tebe nisem vulgaren…lepe ženske mam rad…Tudi Evo Irgl!!!

     • MEFISTO

      Poglejte ga sramežljivega Tunneka.

      Ko se je izkazal kot “organ”, si je takoj ustvaril sogovornico, da bi odvrnil pozornost od sebe.

     • Fogglof Tunnek

      Ne mešaj se…spizdi…

     • MEFISTO

      Tunnek, le to mi še povej, je Tačka tvoja leva ali desna roka?

      Od komunista pričakujemo, da drka z levo roko.

     • Tačka

      Pa dej no sem neodvisna

     • Fogglof Tunnek

      Jas sn tudi neodvisen…in svoboden…in horny…

     • Tačka

      Pa ti si na tem portalu bel, rdeč, zelen, Janša, Kučan ni da ni

     • Fogglof Tunnek

      Začele so se mi počitnice…juhuhu…

     • gogopram

      Pendrek poriva tebi, ko si mrtvo pijan in te še stara koza škartira.
      Ti pojma nimaš, kako to gre med olikanimi intelektualci.

     • Fogglof Tunnek

      A ti bi rad imel izobraženega policista? Olikanega forenzičnega kriminalista?

     • gogopram

      Preveč si zabit da bi razumel.. Imaš pač zelene možgane, no.

     • Fogglof Tunnek

      A rajši maš zaribanega kmeta, da ti ga nabije…tak na hard? OK.

     • gogopram

      Lahko se trudiš, ampak tvoj možganski domet je prekratek – ŽAL..
      https://www.youtube.com/watch?v=UHwegwXwwHs

     • Tačka

      Ma ni iz Haloz.

     • Fogglof Tunnek

      Ja ja, sHaloz…bolj točno iz Zavrča…

     • Tačka

      Ma ti sploh nis iz te regije… vino vino te izda, tvoje ustnice.

     • Fogglof Tunnek

      A ti je fšeč “Vino na usnama”?…Boš polizala moje ustnice?

     • Tačka

      Pa nisem lezbijka

     • Fogglof Tunnek

      Jas tudi ne…

     • Tačka

      Ha ha, ne mirem več

     • Fogglof Tunnek

      Ne moraš več…a že drhtiš?

     • Tačka

      Potim se od sopare.

     • Fogglof Tunnek

      Boš se ti potila ko ga dobiš med noge…

    • Fogglof Tunnek

     Čuj Tačka…imam občutek, da sn ti fšeč :)

     • gogopram

      Tvoj občutki so topli, ko imaš polne gate, ha, ha,

     • Tačka

      Ja če bi bil sej veš samec ne

     • Fogglof Tunnek

      Ni problema…Julika ne rabi vedet… To bo najina skrita ljubezen!!!

     • Tačka

      Ti živiš v neki pravljici, khe ti je mož?

     • Fogglof Tunnek

      Jas sn klen in možat Haložan…moja žena pa je Julika!!!

     • gogopram
     • Fogglof Tunnek

      Ka se mešaš med mano in Tačko?…A ne vidiš, da jo žicam?

     • Tačka

      V Halozah reče žicam, to pri meni rečejo tako.

     • Fogglof Tunnek

      Eni rečejo pecam…jas pa žicam…po haloško…

     • gogopram
     • Fogglof Tunnek

      Ti si preveč zabit, da bi to razumel…

     • gogopram

      Zakaj ponavljaš moje ugotovitve o tebi ?
      Zabit si, ko stara kanta.

     • cosmosjasnovidec

      Kot vidim jaz se ona poščije na tvoje žicanje budalo.

     • Tačka

      Jst sem se odločila da ti bom nagajala, zato ker ti drugim tudi nagajaš.

     • gogopram

      Bravi Tačka.
      Pa še mal ga kresni po buči, da se mu možgani naglihajo !

     • cosmosjasnovidec

      Kateri možgani pa?
      Saj jih pa kot levaški kozojebec nima,ker ima prazno betico kot vsi levaki bedaki.

     • cosmosjasnovidec

      Da si len in lenuh mi je jasno,da bi pa ti spaka bil možat si me pa nasmejal do solz.

     • cosmosjasnovidec

      Ne ga zajebavat.
      Mož bi mu bil sam istospolno usmerjeni “cmerar”,če se ne bi vlačil po parlamentu.

     • gogopram
     • cosmosjasnovidec

      Boš imel ti skrito ljubezen,ko te bo lastnik koze Julike spet dobil zraven,da jo natepavaš v rit.
      Vsaj ne boš nekaj časa cvilil tukaj na portalu,ker boš imel zapečaten gobec in otekle oči.

     • cosmosjasnovidec

      Hahahahahahahahaha.
      Osmojeni ciganski kozojebec ti niti sam sebi nisi všeč,ker si pregrd.

    • Fogglof Tunnek

     Jas pijem šmarnico…haloško šmarnico…fčasih tudi kvinton.

     • Tačka

      A ne ne, neko drugo vino je, tvoje ustnice to pivejo.

     • Fogglof Tunnek

      Ne ne…šmarnica je moja pijača…fčasih tudi tukla (jabolčni cider)…

     • Tačka

      Ti si jabolčni tat

     • Fogglof Tunnek

      Čuj, ti je fšeč položaj 69?

     • Tačka

      Ja ampak ne s teboj, z samcem pa ja.

     • Fogglof Tunnek

      Jas sn alfa samec…

     • cosmosjasnovidec

      Kozojebec da ti spet ne bom prilepil tvojih podatkov cigan brezobrazen nekulturen kjer je navedeno “porivalec domačih živali v riti predvsem koz in ovc,istospolno usmerjeni iztirjenec itd.”.
      Na psihiatrijo sprejet na zdravljenje po odloku večkratnih opozoril sodišča za prepoved približevanja kozi z imenom “JULIKA” na zahtevo njenega lastnika.
      Da ne bom navajal še ostalih zadev glede napadov in posilstev na mlade fante torej “pedofilstva” skratka,če bi hotel navesti še ostale tvoje kazenske zadeve in vsaj del tvojega ciganskega življenjepisa bi moral pri kaki založbi objaviti celo knjigo.
      No vsaj malo sem seznanil “Tačko” za začetek nisem še pa navedel,da si tudi levaški fafalec penisev celotnemu SMC v parlamentu in osebno komunajzerskemu izdajalcu Slovenije tovarišu “milanu kurčanu”.

     • gogopram
     • cosmosjasnovidec

      Daj kozojebec ne sprenevedaj se in povej ženski po resnici.

     • cosmosjasnovidec

      Sperma.

     • Tačka

      Ja, od Tunkininega moža.

     • cosmosjasnovidec

      Od vsakega kateri mu ga stlači v njegov gobec.

    • cosmosjasnovidec

     Kozojebec je iz psihiatrične bolnišnice kot si tudi sama opazila pije pa spermo,ko ga komu fafa in misli,da je šmarnica.

   • Tačka

    Ni več smešno?

 • DOMOBRANEC & GAY

  Dajte že to pustit pri miru, mrhovinarji navadni.

  • Rožle

   Šeytan že cel dan tuki o GAYIH nabijaš ..pol so ti pa drugi krivi …ccc

   • DOMOBRANEC & GAY

    A si se zmedel? Sam sebe, spet…

    • Slovenec

     Da mu ne bi verjel slučajno …še vsakega je s kolom za vogalom čakal ….

     • Rožle

      Pa sej veš, da mam nos za vse tvoje klone …

     • Slovenec

      Maš ti nos za Ivanovo rit, LOL …

   • cosmosjasnovidec

    On je še celo na to ponosen namesto,da bi se od sramote fental.
    Kaj češ levaki bedaki.

    • Jeffrey

     On je vsaj odkrit in pošten, ne pa ti, ki svoje buzerantstvo hinavsko prikrivaš, s prstom kažeš pa na druge…..si preveč prozoren, da bi se te dalo spregledati…^^

     • cosmosjasnovidec

      Hahahaha.
      Teslo zahojeno čefutarsko sem se moral nasmejati.
      Čefutarji niste samo pobegnili iz svojih domovin namesto,da bi se borili in jih branili ampak predvsem,ker ste kot buzerantske izbeglice imeli upanje,da si boste v kulturni državi našli istospolne partnerje.
      Čeprav gnusobe buzerantske levaške čefutarske prirejate parade sramote tukaj v Sloveniji ne boste dosegli ničesar ampak boste iz nje frčali z zapičenimi koli v vaše pedrovske riti smrduhi.

     • Jeffrey

      Tvoj narejen smeh samo dokazuje , da imam prav. Zahojenost je pa itak tvoja eklatantna lastnost. Pa tudi to da za čefutarja označiš nekoga, ki ga sploh ne poznaš, kaže na to da se ti kar nekaj kolesc v glavi ne vrti v pravo smer….^^

    • gogopram

     Pa saj veš, da samo prazen klas zmer stoji u luft, no.

  • cosmosjasnovidec

   Pridi,da ti vtaknem petardo v tvojo pedrovsko buzerantsko rit gnus brezobrazen.

   • Jeffrey

    Evo ga prikritga buziča….saj se tako hitro izda, da še sam ne ve…hahahaa….

    • cosmosjasnovidec

     Prikrit buzič te je spocal skupaj gnusoba pedrovska.
     Ker je bil buzerant kot ti si ga je zdrkal na lopato in z njo spermo vrgel v ogromno luknjo tvoji stari.
     A ker je bil tudi škilast ji je spermo vrgel v rit iz katere si se pozneje skotil ti zato ti je buzerantstvo že prirojeno.

     • Jeffrey

      Vse bolj slikovite fantazije prikritega buziča…no, kar tako naprej…nadaljujmo…nadaljujmo…hmal bo iz tebe ratal en tak frišno razkrit gejček…^^

   • DOMOBRANEC & GAY

    Kam?

    • Rožle

     Pa sej ti je povedu kam … u auspuh ..!

     • DOMOBRANEC & GAY

      A… hvala!

     • Slovenec

      Pust človeka že na miru …

 • primsek

  Gnusobe tretjerazredne orbanovske! Povezovati dilerja, ki po prihodu iz tujske legije ubije geja, s posilstvom nedolžnega fanta je enakok pritepetkovsko in iznoriško kot da bi rekli, da je fant, ki je v Kobaridu obglavil mater in očeta, pripadnik Primčeve stranke Gibanje za otroke in družino. Tam se je zgodilo točno to, kar si ta stranka želi : družina je bila mati + oče + otrok. Izid pa še bolj krvav

  • montyamp

   Ti križar pa glih veš kako to gre .
   Kdaj si prišel iz mehke sobe al so te prinesli ???
   Če bi ti vedel kaj je družina tvoje pisunstvo ne bi zbujalo asociacij da si v primežu kroničnih kretenizmov .
   Ka bi zaj rad ???
   Naj se pedri žgejo , nože naj pa idioti pr mir pustijo .
   Moja žena , ko spijem par tramin-gemištow , tudi skrije nože in cevi .
   Preprosto kot sladka paprika .
   Ne ni čamac-TITANIC , blesavi komunisti se boste pa z noži žgali , kurci so vam od 1:3 itak zakrneli ……………….

  • cosmosjasnovidec

   Gnusoba si ti in tvoji levaški istospolni guziči katerim je potrebno dol zašiti riti,da se ne boste mogli več natepavati v njih.Ne samo,da ste sramota Sloveniji ampak Sloveniji delate buzeranti sramoto po celem svetu,ko folk čita,da se najprej natikujete in eden drugemu fafate potem se skregate in pobijate guzonje izprijene.

   • Jeffrey

    “…..Sloveniji delate buzeranti sramoto po celem svetu…..”

    Ja hudo sramoto delajo….še posebej po zahodni in severni Evropi….idiot primitivni !

    • cosmosjasnovidec

     Kaj pa tebi ni jasno guzič?
     Bodi raje tiho,da ne pridem in te z kurcem dregnem v oko.

     • Jeffrey

      No vidiš, kako lepo razvijaš svoje (sicer prikrite) homoseksualne fantazije…^^

  • gogopram

   A ti pogosto ješ nore gobe, ali ti je to že v genih ?
   Kake norosti ti tule tičiš pa to ni res, no.

 • Slovenec

  Ti(č)šina …… joj, kako domiselno.

  • gogopram

   daj nehaj, da te ne natičim !

 • cosmosjasnovidec

  No pa smo tam.Nagravžaste pedrovske buzerantske gnusobe se buzerirajo med sabo,ko se pa pobijejo pa tudi policija hoče potlačiti resnico in vse skupaj pomesti pod prag.
  Enako se je zgodilo pri gnusnih posilstvih in drogiranju ubogih”baričevičevih” psov,kjer se ve,da so bili vpleteni ogabni nagravneži “stenica,kresalka pa sam pahor in kurčan in še policisti”.
  Krivci še dandanes niso za nič odgovarjali,da so pometli vse skupaj pod prag so pa ubili nedolžne pse,ker bi prepoznali njihove porivalce.
  Prekleti pasjejebci in buzeranti so očitno tudi v policiji iz tega razloga pa tudi vse skupaj prikrivajo.
  Me kar zanima koliko policajev se je hodilo buzerirat k temu pedru “tiču”.

 • Slovenec

  Tri uboge članke premetavate že cel teden sem in tja. Pa še to takšne, ki niso vredni imena “novice”.
  Če se ne boste bolj potrudili, bova z Rožletom odšla za vedno s tega portala, vi pa boste zopet obsojeni na 10-15 komentarjev na dan. Tako, kot je to bil primer pred najinim prihodom.

  “Sirotinjo jedna … i Bogu si težka.” – star kitajski pregovor.

  • Demonkrat

   Ja saj.Narod tam zelo trpi.Boga so jim prepovedali

  • Janez

   In?
   KDAJ?
   BO TA V E S E L I DAN !
   – KO
   TEBE TUKAJ RESNO – VEČ NE BO !
   Ne precenjuj se. Ti le hujskaš, kaotično nekaj nametavaš ? TI SI – K R I V. !
   KAR TI PIŠEŠ –
   TO NISO NOBENI – KVALITETNI KOMENTARJI ? Ti si – KRIV ?
   Da ta ok portal –
   Ni čisto tak – kot bi lahko bil. Odganjaš ok komementatorje ! TI SI – KRIV ! L.r. J. Komenda
   P.s.
   Za smetenje, mazanje portala itd.
   TUNNEK
   JE – K R I V !
   Kdor je kriv – naj – “visi” ! Pesem ” NEKA VISI – PEDRO ” Stara 4M, HR

   https://www.google.si/search?q=neka+visi+pedro&oq=neka+visi+pedro&aqs=chrome..69i57.16436j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  • Tačka

   Ti si tudi bogi ker že cel dan eno in isto lajnaš. Dovolj.

   • Rožle

    Drugače ima še kup enih klonov na tem portalu kot je naprimer tale .. :
    DOMOBRANEC & GAY

    • Tačka

     Tega se pa raje ne bi dotikala.

     • Rožle

      Igra dostikrat tudi transvestita …

     • Tačka

      Ja sem vidla da obvlada vse vloge.

     • cosmosjasnovidec

      Saj tranzvestit tudi je.
      Bosanđerovski musliči porivajo ženske v prave luknje le takrat,ko se parijo drugače pa v riti svoje riti pa nastavljajo moškim buzičem.

   • cosmosjasnovidec

    Saj drugega nima za početi,ko dobi podporo in socialo kot čefutarska izdajalska bosanđerovska izbeglica.

    • Slovenec

     Nova24TV Mod 1

     Opozorilo: Komentarji so namenjeni komentiranju teme, debatiranju, ne pa žaljenju, zmerjanju, poniževanju, postavljanju medicinskih diagnoz ipd. Kulturni nivo komentiranja in dialoga lahko odražamo tudi brez psovk – z njimi največ poveste prav o sebi.

  • cosmosjasnovidec

   In kdo naj bi pa sploh tebe pogrešal čefutarski buzič?
   Ne samo,da se spravi z tega portala ampak izgini v tvojo zabačeno selo porivat naprej ovc in koz kot ti je že prirojeno gnusoba bosanđerovska.

   • Slovenec

    Nova24TV – Mod 1

    Opozorilo: Komentarji so namenjeni komentiranju teme, debatiranju, ne pa žaljenju, zmerjanju, poniževanju, postavljanju medicinskih diagnoz ipd. Kulturni nivo komentiranja in dialoga lahko odražamo tudi brez psovk – z njimi največ poveste prav o sebi.

 • montyamp

  Ka te policija ma s tem ???
  Za Janšo pa so lepo napisali ,
  neznanega dne ,
  na neznanem kraju ,
  neznana ura ,
  neznana zemlepisna širina,
  neznana zemljepisna dolžina , ……………
  Pa policajof jas nisn vidu nikjer , samo ovega kraužlastega , kaj je Vera Mejak za njega rekla da bi mu taki focn stisnla , da bi takoj pristal v SDS .
  Vera še je rekla da jo to bil nabolj butast pripravnik v cejli Sloveniji :
  https://www.youtube.com/watch?v=HCCyue_G4F8&t=1:07m7s
  1: 50 min naprej .
  Ka zaj , za Janšo butle , za pedre pa skrito skrivanje , financirano od nas , vodeno pa od totih :
  http://www.gibanje-ops.com/prispevki-razlicnih-avtorjev/41-prispevki-razlicnih-avtorjev/350-zgolj-za-medklic-in-za-dokaz-kompatibilnosti-z-naim-seznamom-udbovcev

 • Miro Jereb

  Gospodje…pedri se ne izdajajo kar tako vsakomur…kaj pa če so vpleteni tudi nekateri udeleženci parade ponosa…tam je bil bojda tudi Brezgles. Sedaj se vsi bojijo za svoje riti…

  • gogopram
  • Tačka

   Kaj, ne morem verjeti, Tuneka je lezba, Brzgles pa..šok…

  • cosmosjasnovidec

   Saj ravno zato pa ne dajo v javnost,ker bi se izvedelo,da so se k temu buzerantu tiču hodili porivat skoraj vsi iz SMC.
   Tudi za Baričevičeve pasjejebce so vse pometli pod prag čeprav se ve kdo so bili.

   • Fogglof Tunnek

    Tebe pa fuka garfi v rit…brez vazelina…hahahahahahahahahahahahaha…

    • Tačka

     Ja ti daš pa možu kako Z ali BREZ?

     • Rožle

      Nč mu ne da ….
      Škrta k sam Satan …

     • Tačka

      Suša ali pa že znucano?

   • Slovenec

    Mokre sanje janšistov …

  • Slovenec

   Mokre sanje janšistov …

 • Miro Jereb

  Policija pa ima ljudi za norca. Imajo tsti debilni napis na avtih === anonimna številka== kar spodbuja gnusna dejanja ovaduštva poleg tega pa danes NI številke da te ne bi izsledili. Torej izsledijo ovaduha in ovadenega. Kako neumen napis.

 • Tačka

  Ženske se znamo zelo dobro maščevati. mislim, da Tuneka kuje načrt kako se mi maščevati. Huda ura mi preti.

 • Janez

  MALO ŠALE !
  Jaz, mi mislimo – DA JE ZA VSE – KAR – NI OK – V R. SLO – ” K R I V ” naš F. Tunnek !
  On !
  TUNNEK – JE. – ” K R I V ”
  Kdo pa drug ?
  ZA VSE KAR V R.SLO – N I – OK ! JE – TUNNEK – ” K R I V ”
  Dokazljivo dejstvo.
  TOLIKO HRUPA, ZMEDE,
  ČENČANJA, HUJSKANJA, ZMERJANJA :
  TUNNEK TU – NAPIŠE – DA JE VSE LE ŠE SLABŠE. ZA VSE KAR JE NAROBE – JE TUNNEK – ” K R I V ”
  OVIRA – TUNNEK
  RESNO KOMENTIRANJE,
  RESNE PREDLOGE ZA POBOLJŠANJE RAZNIH TEŽAV. O V I R A DOBRO. TUNNEK JE – ” K R I V ”
  KDOR
  JE ČESA – K R I V !
  Mora
  biti – KAZNOVAN !
  Tudi Tunnek – mora biti – KAZNOVAN : samo zbrko – dela. Kazen za Tunnka. L.r. Janez KOMENDA
  P.S.
  KAZEN? Za Tunnka. Kakšna?
  MORDA TAKA. STARA PESEM OD – 4 M IZ HR ” NEKA – V I S I – PEDRO”

  https://www.google.si/search?q=neka+visi+pedro&oq=neka+visi+pedro&aqs=chrome..69i57.16436j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • cosmosjasnovidec

  Nekje sem založil seznam kjer sem ugotavljal kateri levaški buziči se tukaj predstavljajo pod raznimi nicki.
  Za tega čefutarskega buzeranta “Jeffrey ” sem že imel nekaj a se nekaj časa ni pojavil,ker je bil v zaporu zaradi pedofilstva pa sem pozabil.
  A ga je še kdo drug razkrinkal?

  • DOMOBRANEC & GAY

   Glavno, da si imel seznam…. AAaaaaahhaha!!! Ne, no… too funny.

   • DOMOBRANEC & GAY

    Pa še založil si ga… Fak, no…1!!!!!

  • Slovenec

   Mokre sanje janšistov ….

   • gogopram

    Moderator te opazuje !

  • Jeffrey

   Da ti ne bom jaz zrihtal zapor zaradi lažnivega klevetanja….tolk se pazi….gnida ničvredna !

  • Tačka

   Pazi se jih, mogoče so transvestiti ti spodaj.

  • gogopram

   Ta je zihr čifut.

   • Jeffrey

    Zihr je samo to da si ti čifutnjen v glavo !

 • DOMOBRANEC & GAY

  @cosmosjasnovidec:disqus
  Ah, kozmojebec, kako mora biti tvoje življenje težko. Vedno si poln jeze in grenkobe. Daj zmeči si ga na tipkovnico, pa se boš morda bolje počutil.

 • Krtača 17

  Desni komentatorji vsak dan podirate rekorde v svoji pritlehnosti in primitivnosti. Tale portal niti ni vreden več dva tedna stare usmrajene scaline.

  • tohuvabohu

   To bi ti rad, ja. Vsak pes se od časa do časa želi okopati v blatu.

  • novaknovak

   ..in vendar ga redno obiskuješ in onesnažuješ..

   • MEFISTO

    To, kar vohaš, je scalina Krtače17.

 • Slovenec

  Da ne pozabimo:

  Koncert Svetlane Makarovič z gosti

  29. junij 2017 21.00, Kongresni trg

  NOSIL BOM RDEČO ZVEZDO

  Koncert Svetlane Makarovič in sodelujočih umetnikov, ki jim je mar in, ki hočejo s svojo pesmijo kovati nov svet. Z rdečimi zvezdami na prsih, simbolom upora in svobode nas bo pesem združila v nekdanjem tovarištvu, ki pozna resnično zgodovino te dežele, je ne potvarja in s ponosom govori o njej! Čas je, da združimo moči za boljši jutri in ni ga, ki bi nas znal bolje združiti, kot pesem.

  NAJ RDEČA ZVEZDA SIJE V PRIHODNOST SVETA!

  Vsi zavedni in pošteni državljani republike Slovenije vljudno vabljeni 29. junija na Kongresni trg kjer bomo s pesmijo skupaj proslavili domoljubje, svobodo, ljubezen, ponos …
  Janšisti in ostali negativci prav tako vabljeni, da si s pomočjo domoljubne pesmi operete vse grehe z duše. Sprejeli vas bomo z odprtimi rokami, saj ste tudi vi del naše skupne Slovenije.

  VLJUDNO VABLJENI!

  Hej, brigade, hitite,..♫..♪..
  razpodite, požgite,
  gnezda belih podgan, črnih psov!
  ..♫..♪..
  Hej, mašinca, zagodi,
  naj odmeva povsodi,
  naš pozdrav iz svobodnih gozdov!..♫..♪..
  ..♫..♪..
  Hej, mašinca, zagodi,
  naj odmeva povsodi,
  naš pozdrav iz svobodnih gozdov!..♫..♪..
  ..♫..♪..
  Kje so meje, pregrade,
  za slovenske brigade?
  Ne, za nas ni pregrad in ne mej!
  ..♫..♪..
  Po slemenih oblačnih
  in po grapah temačnih
  vse od zmage do zmage naprej!..♫..♪..
  ..♫..♪..
  Po slemenih oblačnih
  in po grapah temačnih
  vse od zmage do zmage naprej!..♫..♪..
  Pride dan, ko z Ljubljano,
  zdaj nevesto prodano,
  bomo šli pred svobode oltar…♫..♪..

  • novaknovak

   s 1700 evrov “penzije” in zastonj bivanjem v stanovanju, ki ga vendarle nekdo mora plačat, je lahko tulit o rdeči zvezdi v prihodnost. ista kot, ..lahk s tujim k… po koprivah…

  • Janez

   ENA
   MLADA ZVEZDA
   ” SUMMER TIME”
   – VI PA KAR
   TISTE ZLAGANE GOŠARSKE POJTE – NATO PA – NAZAJ V DSO TRNOVO ! L.R. J.KOMENDA

   P.s. Americas Got Talent 2017 DEKLICA DARCY L. Z lutko.

   https://www.google.si/search?q=darcy+lyne&oq=darcy+lyne&aqs=chrome..69i57j0l3.20936j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  • Svetozar Petrovic

   Smrt Janezu

  • Kapodistrias

   Moja državljanska dolžnost je, da sovražim to coprnico!

 • Slovenec

  Gašper Tič še naprej živi v mokrih sanjah janšistov.

 • Valter BraniSlav

  POLICIJI NI TREBA POVEDATI NIC. VI NA NOVI ITAK VESTE VSE MASTNE PODROBNOSTI OB KATERIH SE NASLAJAJO SLOVENSKE TERCIALKE OBEH SPOLOV…

 • tohuvabohu

  Rdečkarji so pa namenjeni temu, da na svetu ni preveč lepo in da se človek ne razvadi.

 • neny

  kaka scena…. je to. :) dol.

 • gogopram

  Dobro jutro – Kaj pa je to ?

 • MEFISTO

  Dokler bodo na svetu buzeranti, bo cvetela tudi ponudba spolnih uslug.

  Fogglof Tunek celo predlaga, da bi se ustanovila borza spolnih storitev.

  Minili so časi, ko se je promet s spolnimi sroritvami te ugledne homoseksualne populacije odvijal le na železniških postajah in javnih straniščih.

  • Svetozar Petrovic

   A buzerante misliš na cerkvene pedofobe upam da ti bo duhovnik otroka saj veš kaj

 • MEFISTO

  Nikoli ne pozabite, tudi pedri imajo spolni nagon!

  Za več informacij se obrnite na Tunneka, Slovenca ali MladegaLiberalca.

 • ljubinica

  Nova24
  Malo se zamislite.
  Tale portal je postal taka greznica, da spodoben clovek nima tu kaj iskati ….
  Pomislite, da je dostopen otrokom.
  Otrokom, ki to berejo, se bo svet odraslih zagnusil …

  • MEFISTO

   Večkrat sem že predlagal, da se zaradi otrok odklopi nekega komentatorja in vse njegove nicke.

   Učenega in modrega Mefista torej ne zadeva nobena krivda, če je vsebina komentarjev neprimerna za otroke in za ljudi z oslabelim srcem.

   • Svetozar Petrovic

    Naj crknejo tvoji. Pankrti amen

  • gogopram

   Ti, kar poskrbi za svoje otroke, da tega ne bodo brali in gledali, ampak otrok tole sploh ne zanima, če pa ti stalno semle buliš in tako daješ otrokom priložnost, da to opazijo pa je tvoj problem.

  • Jeffrey

   Včasih sicer dobim občutek, da otroci tukaj tudi pišejo, ne samo berejo. Sicer pa, če se jim bo zagnusil svet takšnih odraslih, bo to kar prav…^^

  • šmentanamuha

   Ja in? Sej jim je dostopen tudi celoten internet z Youtubom vred, kjer lahko najdejo še kaj mnogo hujšega, kot je Nova24. Glede na tvoje predhodno pisanje je tole malo mimo.

   • Jeffrey

    Šmentanamuho skrbi, da ne bi pod vplivom posta ljubinice (eden redkih s katerim se strinjam) nivo komunikacije vsaj malo zrastel….to samo dokazuje kako nizko si !

    • šmentanamuha

     Ampak kaj za vraga vidva z ljubinico potem kar naprej iščeta v tej greznici?

     • Jeffrey

      Ja skušava dvignt nivo, a ne?…:)

  • Svetozar Petrovic

   Kakšni otroci to so že psihopati morilci posiljevali pedofilski združenje če misliš na Janezove otroke Urška pa se je šolala pri psojebcu smrt fašistom svoboda narodu

   • Kapodistrias

    Bedak!

  • lojew

   Točno tako!

  • Silka

   Očitni ti nisi spodobna, sicer nebi brala teh komentarjev.

 • Gašper

  Še dobro da so ostali komentarji o temi in na nivoju

 • lojew

  In kaj je treba toliko razpravljati o tem ? Zabodel ga je in pika.

  • Zgornji

   Vzrok spora zaradi katerega ga je umoril ??

   • lojew

    In zakaj te to zanima? Ali ni to vseeno kaj sta imeli? Tako ali tako se ne bo nikdar izvedela resnica!

    • Aton

     Ti si ravno ta prav za diktatorje.. Na oblasti ali pa v uzadju. Zadošča ti liter šnopsa in kilo demagogije na dan! Resnice tako in tako ne boš nikoli poznal!
     Niti zahteval!

     • lojew

      Slišal boš samo eno stran dogodka, kar pomeni , da sigurno ne bo vse po resnici !
      V bistvu me zanima v čem boš bogatejši , če izveš kaj se je dogajalo? Lahko bi bili malo bolj etični in se ne naslajali na tragične dogotke.

 • janko

  Škoda besed o takih luzerjih. Kot tudi o novi levičarski stranki, ki jo vodi barabski poba, ki nima pojma o komunizmu, kot tudi ne drugi v stranki. Vidijo da se tako fajn živi, ko opletajo z politiko, na račun davkoplačevalcev. Ampak NE s politično opcijo, ki zagovarja zločinski komunizem, ki ga je obsodil cel svet, še danes nekaj držav trpi teror in revščino v tem sistemu, mi hodimo po kosteh stotisočev od komunističnih zveri (še zveri niso tako krute – to je delo pekla!) plitko zasutih. Stranko teh bolnikov in barab prepovedati!

 • Rafaelus

  Rečeno je bilo da so našli v telesu obtoženega drogo za posilstvo. Če mu jo je dal Gšpoer in se potem z njim igral, je za mene prekoračen silobran s pogojno kaznijo in pika, še bolj pravično pa sploh takojšna oprostitev in izpustitev na svobode. Če temu nitako je šlo za hladnokrven umora in zatake delikte imamo dolgo zaporno kazen. In vprašam zakaj to ni v interesu ljudi, morali pa smo poslušarri bedarije o poslancu ki je imel na računalniku 15 letnico brez modrčka. Ja pravna država kaj je narobe s tabo ?????

 • janez55

  Romšek naj raje pove, zakaj je policija v času, ko je bil direktor, založila avstrijsko depešo o zadevi Patria.

 • cosmosjasnovidec

  Čakič je naredil povsem pravilno.Buzič tič ga je najprej napil v lokalu kjer mu je v pijačo že zmešal drogo ter ga povabil na pijačo še k sebi domov.
  Tam mu je v pijačo vsul še več droge ga omamil ter spolno zlorabil.Verjetno je bilo tam še kar nekaj teh buzičev kateri so ga hoteli še posiliti a je v silobranu zabodel ravno tega “ftiča”.
  Ko so ostali guziči to videli so pobegnili.Ker so na višjih položajih ali celo v vladi iz tega razloga policija molči.
  Čakič je naredil enako kot bi tudi jaz,če bi se mi kaj takega zgodilo vendar bi jaz porezal spolovila stran še tistim kateri so pobegnili ter jim jih zatlačil v usta.Kaj se pa to pravi,da bodo prekleti guziči sedaj pričeli že posiljevati ljudi naokrog.
  V tem primeru je Čakič spet samo ena od žrtev istospolno usmerjenih pasjejebcev ter ostale guzaške golazni.

 • Aton

  Miljoni pri Tičih in Čamcu. Toliko denarja je samo pti drogah. Policija torej mora zaščititi svoje in botre v ozadju…

 • freedomfighter

  pozor neuradne novice zakaj policija ne daje podatkov…Gašper Tič naj bi Cakiča omamil ampak ne za sebe ampak je v sosednji sobi čakal Milan da je potešil svojo spolno slo…kasneje se je pridružila še Štefka