Odvetnik migranta, ki je ukradel in razbil avto: Sokrivi ste, če vam migrant odpelje avto!

Foto: Fb

Prebivalci Črnomlja morajo ravnati samozaščitno, sicer so sokrivi, če jim migranti kaj odvzamejo, kaže način obrambe odvetnika Mitje Inkreta alžirskega migranta na sodišču v Črnomlju. Dva migranta sta namreč junija letos izpred hiše v Črnomlju odpeljala 27 let starega golfa. A ju je policija že čez pol ure ujela.

Voznik Adam Sekvali iz Alžirije se je na črno čez mejo iz Hrvaške v Slovenijo pretihotapil že drugič. Nadzor meje ne deluje. Okrožno sodišče mu je, ker si je “sposodil” avto, v katerem so bili ključi, srečanje s policisti pa tudi ni bilo najbolj nežno, dosodilo tri mesece zapora.

Tožilstvo pa se je čez poletje pritožilo, da je to premalo. “Do kaznivega dejanja ne bi prišlo, če bi oškodovanec zaklenil avto in ne bi v avtu pustil kontaktnih ključev. Glede na to, da se je oškodovanec zavedal, da se nahaja na območju, kjer je večje število ilegalnih prehodov, bi se tudi od oškodovanca pričakovalo, da ravna z ustrezno skrbnostjo ter poskrbi za varnost njegovih premičnin, ne pa da jih pušča prosto dostopne. Iz navedenega je torej razvidno, da je ravno oškodovanec bistveno prispeval k temu, da je prišlo do kaznivega dejanja.” To je zapisal odvetnik Mitja Inkret, ki poskuša na okrožnem sodišču v Črnomlju ubraniti migranta iz Alžirije Adama Sekvalija pred pritožbo tožilstva iz Novega mesta, ki se ne strinja, da je bil zaradi odtujitve golfa obsojen le na tri mesece zapora.

Raje se samozaščitite
K samozaščitnemu ravnanju ljudi v obmejnih krajih, da naj torej zaklepajo avte, stanovanja in sicer skrbijo za premoženje poziva tudi policija. Vaške straže pa, kot nam je sporočata svet za nacionalno varnost premiera Marjana Šarca in premier sam, niso zaželjene in jih policija natančno in ves čas nadzoruje in spremlja. Iščejo pa še načine, kako bi te “stražarje” oglobili in kaznovali.

Migrant pred Slovencem
Odvetnik, ki ugovarja predlogu za ostrejšo kazen migrantu, dvomi tudi, da je na avtomobilu nastalo petsto evrov škode, saj je toliko 27 let star golf v celoti vreden, Sekvali pa, trdi odvetnik, doslej ni bil kaznovan, ni v kazenskih postopkih in je mlad in v stiski. Že drugič pa je na ozemlje Slovenije prišel zaradi težkih osebnih okoliščin, ki so ga vodile, da je odšel od doma “in poskušal najti azil v Sloveniji”.

Primer kaže s kakšnimi težavami se soočajo na območju ob meji, ko čez mejo prihaja vse več migrantov. Povečevanje števila kaže grafika o uradnih statistika o ujetih policije. Dejanska števila so višja.

Da migrantsko dogajanje zahteva dodaten trud in tudi denar, ker zadeva tujce iz oddaljenih držav, pa kaže prevod dokumentov v sodnem spisu, da obtoženi lahko razume dogajanje, ki je takšen:

Peter Jančič, Spletni časopis

 • rubec

  Če pa čifutar slučajno ne zna brat ga pošljemo še na tečaj arabščine. En semester zna biti dovolj. Za prvo črko.

 • samotoje

  Zelo zanimivo in nekako v skladu z umsko razvitostjo migrantofilnih odvetnikov ( in ne blebetati o “obrambi po uradni dolžnosti”). Če ima človek lesen plot iz lat, kriminalec eno izruva in človeka hudo poškoduje, je torej človek kriv, ker ima plot iz lat, ki je nezavarovan? Adijo pamet. Še večji štos pa je tista o nedolžnem kriminalcu, ki beži iz Alžirije. Odvetniku, ki blekne tako, je treba pošteno preveriti diplomo. Ta ni pri pravi.

  • Steiermark

   Ne samo preveriti FDV-jevsko diplomo ampak ga za vedno onemogočiti oz. izločiti iz upravljanja tega “poklica”!

   • samotoje

    Verjetno imaš pravno fakulteto v mislih. Bi bilo dobro tudi pogledati, kakšne vatle uporablja odvetniška zbornica ob podeljevanju odvetniških licenc.

    • Steiermark

     Veliko teh “intelektualcev” je opravilo politične šole , kot tisto v Kumrovcu in so bili kasneje “prekvalificirani” v pravnike…. sicer pa, kako je tudi Bavcon in drugi “revlucionarji”, ki so postali sodniki – pravniki, itd. njihov poklic pa je bil šoštar ali zidar itd…..

 • rubec

  Tega odvetnika lahko komot po trobenti. Sam je kriv, da je idiot.

  • Stric iz ozadja

   Ti puscas kljuce v avtomobilu?

   • dež

    Če najdem denarnico, žensko torbico, kuverto s pokojnino, pozabljen denar na bankomatu, vzamem in si prilastim brez milosti. Če opazim nezaklenjeno gorsko kolo ali cestno specialko pred gostilno, lahko brez kančka slabe vesti sedem na kolo (da ne hodim peš) in se odpeljem. In vse to me ne dela odgovornega za krajo, drži ?

    • Slehernik

     Če srečam na cesti tak drek kot si ti, ga z veseljrm nabutam

     • dež

      Vem, da nimamo dobrega šolskega sistema, da proizvaja takšen škart, kot v tvojem primeru, si pa vseeno nisem predstavljal.

    • Stric iz ozadja

     Ce je avto odklenjen in so notri kljuci, je vecja verjetnost da ti ga kdo ukrade, kot pa ce je zaklenjen. Kar pa te ne odresi odgovornosti za krajo.

   • Anton

    po tvoji logiki torej lahko če so odprta vrata stanovanja/hiše greš notr pokradeš kar ti je milo , po tvoji logiki lahko vsako žensko ki po tvoji presoji se oblači izzivalno posiliš itditd, mislim halo,da ne rečem kako bi pisal/govoril če bi bil žrtev te kraje ti?, Mislim halo daj premisli dvakrat ali še bolje trikrat preden pišeš neumnosti.Neke kritične samorefleksije prosim

    sarkazem press

    • Stric iz ozadja

     Prilika dela tatu pravijo.

     • M. Ritchie

      Prilika ne dela tatu, prilika pokaze kaksen v resnici si! Tudi sama sem imela priliko mlado punco “ogoljufati”, pa je nisem. Posteno sem ji vrnila denar, ko se je neizkusena blagajnicarka grdo zmotila v svojo skodo. Ljudje, resno boste morali spremeniti svoje navade, pa se kaksen kij si nabaviti za samoobrambo. To vec niso heci, kmalu ga boste potrebovali.

  • Rožle

   A sta s Cosmosom skup u nočni ..?

  • Slovenec 33

   Ta odvetnik je kot rdeči klerikalec plačan s strani slovenskih
   davkoplačevalcev proti njihovi volji, da ščiti prvorazredne invazivne
   živali, ki so vdrle v slovenske dežele.

   Če kakšen topoumni produkt usmerjenega izobraževanja pod vodstvom fdvizma ne doume, so dejstva naslednja:
   Ko pride človek do znaka prepovedan prehod se obrne in gre stran.
   Ko pa pride žival do istega znaka gre naprej, kot da nič ni.
   Obleka je kamuflaža in nas ne sme prevarati.pravi

 • tasilo

  Ta odvetnik Mitja Inkret(en) ni sploh ni idiot. Je pa ornk prasec. Se pravi … pacient od Židana.

  • VERZIFIKATOR

   Rekel bi, da ta je veterinar
   in da onega tam s farme zdravi,
   kdo je prasec, kdo tu ni pri pravi,
   neodvisni sodil bo novinar.

  • Steiermark

   Vsekakor, če že ni telesno v obliki prasca, pa pravgotovo spada v njegovo oz. njihovo rdečo praašičjo farmo.

 • Jožefa Benko

  če bo kakšen migrant temu tipu posilil ženo ali hčerko,bo sokriv, ker ju ni opremil z deviškim pasom, ja tako se učijo logike na bavconovi fakulteti,pravi muko brajdi

  • VERZIFIKATOR

   Tega je usmeriti naravnost
   k hčerki advokatskega fiškala,
   da družina končno bo spoznala,
   kaj je v pravu sploh enakopravnost.

  • Anton

   Ja tko ej Jožefa, to je zgolj posledica deficita zdrave kmečke pameti na drek fakulteti (beri fakulteta Edvarda Kardelja oz Pravna fakulteta), o tej problematiki je nekoč spregovoril že spoštovani, eminentni pravnik Boštjan M. Zupančič, ki med drugim kot rešitev vidi v vpeljavi sprejemnega izpita, ki bi temeljil na enem izmed naravoslovnih predmetov, ki bazirajo na logičnem razmišljanju ne pa na piflanju na pamet

   sarkazem press

 • VERZIFIKATOR

  Abdulah Črnomaljec

  SODNI IZREK

  Kriv si, ključe v avtu si pozabil,
  ti ga mimo je idoči rešil,
  ki v četrti z njim tako je spešil,
  kot da sam bi sebe fant ugrabil.

  Kriv si, ker lahko bi še preprečil
  to nesrečo, nisi storil tega,
  avto bil v območju je dosega,
  ko za njim si tekel, cesto prečil.

  Kriv si, avto ker ni bil brezhiben,
  se poškodoval voznik je vidno,
  deloval potuhnjeno, perfidno
  si, da je voznik ostal negiben.

  Kriv si že, ker z avtom se bohotiš,
  oni pa vso pot je prepešačil,
  poleg tega nisi mu označil
  v avtu vseh napak, kaj se togotiš?

  Kriv si, ker narobe si parkiral,
  da tvoj avto on ti je umaknil,
  kriv si, ker si ključe vanj prej vtaknil,
  on pa revež stežka je zaviral.

  Kriv si, avto tvoj ker ne zavira
  na ovinku, tehnična napaka,
  kriv si, prav tako oseba vsaka,
  ki od tod je in ki ne migrira.

  • VERZIFIKATOR

   Dvakrat kriv lastnik avtomobila
   je zato, ker ni na avto pazil,
   škarpo je zmikavt potem oplazi,
   in bankina vsa se je razbila.

   Tretjič pa se kazen še izreče,
   ker ravnal voznik je malomarno,
   štoparja pobral ni solidarno,
   češ naj fant kar po gozdovih teče.

   Še četrta kazen, ta dosmrtna,
   bo voznika avta doletela,
   dva v njegov sta avto priletela,
   dvojna so razbita vrata vrtna.

   In še globa pade na lastnika,
   ker narobe avto je parkiral,
   pa četudi tat je repetiral
   ter preluknjal gumo in sodnika.

 • kralj matjaž

  Torej kaj? A je potrebno naredit vaške straže, da bodo ščitili naše premoženje, pred banditi iz goše?

  • Steiermark

   So prepovedane, ker potem tudi gošarji in njihovi nasledniki danes, nebi mogli več ropati in posiljevati, de nje de de….

 • McBobo

  Ko bom (če bo do tega kdaj prišlo, upam pa da ne)v samoobrambi ubil migranta se bom zagovarjal, da nisem vedel, da ga ne smem ubiti. Klin se s klinom izbija.

 • Jernej

  V Svici ali Avstriji takih problemov ni in jih ne bo.. Tisti, ki se ne vkljuci v druzbo je izgnan. Take odvetnike pa takoj zapremo. Lp

  • Slovenec

   Točno.

 • paradajz

  Načeloma moramo res skrbeti zato, da zaklepamo avtomobile. Vendar, se zgodi, da človek iz različnih vzrokov to pozabi. In če se zgodi, da pozabi ključe v avtomobilu to storilcu ne daje dovoljenja, da odtuji lastnino in jo uniči. Bolno kako ščitijo ljudi, ki ilegalno pridejo v državo…

  • Steiermark

   misliš, kako ščitijo kriminalce, ki pridejo ilegalno (oni pa poskrbijo, da vse postane legalno), v našo državo…

 • Anton

  Men se je pa baba zgonila. Kaj sem jo pa pustil odklenjeno…

 • Steiermark

  A to je “doprinos” njihove kulture, s tem nas bogatijo in če je nekdo žrtev in se ne naleze njihove oz. je ne sprejme, potem je sokriv zločina oz. njihovega apliciranja – izvajanja njihove ničevredne oz. obsojanja vredne “kulture”! Mahniča so prijavili in mu bodo najverjetneje tudi sodili za besede, s katerimi je označil delovanje večine rdečih sodišč, ki so edine pravilne za označitev naših pravičnikov, delilcev, pravice za avtohtone in poštene Slovence kar pa vse gre po načrtu in v skladu z rdečuharsko marxistično zločinsko miselnostjo, ki jo vpeljujejo z namenom, da uničijo Evropsko in Slovensko miselnost – kulturo ter nas dokončno iztrebijo. Tako so si izmislili novi način, kako umakniti iz življenja oz. iztrebiti poštene Slovence. Sedaj bomo morali vsi , razen uvoženih divjakov, trepetati pred napadom le teh, na naše imetje ali naša življenja, ker kot izgleda, če bomo tarča mi, potem, če bomo imeli srečo in “preživeli”, bomo pravgotovo tudi obtoženi, kot sokrivci za napad na nas – naše imetje oz. integriteto (kot je bil odziv rdečih debilov, ob prilii posilstva s strani divjaka)! Slovenci oz. pošteni ljudje v Sloveniji, kaj se dogaja z nami vsemi, da se nismo sposobni dokončno upreti tej gnusobi, ki nas obvladuje? Celo na “borce” šiškotovega otroškega vrtca, ki paradira z otroškimi igračami vzdolž meje in s tem klljubvsemu pripomore k nadzoru nad vpadi na naše ozemlje, v upanju, da divjake prežene oz. jim prepreči vstop na naše slovensko ozemlje, se preganja, namesto da bi se jih nagradilo za delo, ki ga izvajajo! Policija, namesto da bi sama storila to, kar oni delajo, lovila divjake po našem teritoriju oz. jim preprečila vstop na naše ozemlje ter s tem ogrožanje naših življenj in imovine, se je podala na lov za Šiškovci, namesto za divjaki! Sedaj pa ni več nobenega dvoma, da nas ta rdeča drhal pelje v iztrebljenje in naseljevanje z nadomestki iz afrike in azije! Ali bo to dovolj, da se večina ljudi, pri nas prebudi iz sna in da neha razmišljati, saj to se dogaja nekje v abstraktnosti in se mene ne tiče! Dogodki kažejo na to, da je to eden izmed njihovih programov, kako zasužnjiti in iztrebiti belega človeka, kot jim nareka njihova genocidna miselnost in načrt!

 • Andrej, Miha ali Jure

  Nova sedaj prvič o tem, da je avto imel ključe. Jaz sem skoz mislil, da je bil vlom+kraja. Moraš bit bebo za kej takega – da pustiš ključe v avtu ne glede na vse, ali pa pijanec-kronik. Po možnosti je imel tudi spuščene šipe, da se je koj videlo, da je pač na razpolago, pa poln rezervoar bencina.

  • ZatonMesecnikov

   Jaz jih imam tudi sedajle v avtu, zunaj. Boš prišel, ker te vabim v skušnjavo? Siroteja, boš podlegel? Pa Islandci so tudi bedaki, ker se ne zaklepajo. Tukaj se loči kleptomanska in potencialno kleptomanska družba od zrele družbe.

 • Mene, to kar (zlo)uporablja odvetnik za obrambo svojega klienta niti ne moti. Pač zagrabi še tako butastto in z zdravo pametjo skregano okoliščino z namenom obrambe.
  Kar je pa zelo, zelo narobe, pa je, če bo sodnik/ca to razlago upošteval kot olajšavo v sodbi. To pa je problem. Pravi, pošten sodnik mora ločiti ‘zrnje od plev’ in butaste izgovore obrambe brezkomporomisno zavreči. Ravno tako kot mora zavreči enako butaste obtožbe s strani tožilca, kadar tožilec nima dovolj trdnih dokazov za krivdo.

  Počakajmo do sodbe in če bodo ti odvetnikovi izgovori dobili mesto v končni sodbi, je nekaj hudo narobe.

  • ZatonMesecnikov

   Že na začetku so Levičarji po portalih našli krivca. Lastnika avta, ki je pustil ključe v njih. To je levičarski način razmišljanja. Tukaj se Levičar filozofsko razlikuje od Desničarja in tako ju lahko ločiš.

  • Mojca pokraculja

   Daj prosim, kakšen pa naj bo epilog? Če je sodnik “pameten” ne bo delal stroškov državi. Nič ne bo z obsodbo. Zapori so prepolni. Že zdaj stroški presegajo vrednost tiste stare korete.

 • ZatonMesecnikov

  #Odvetnik migranta, ki je ukradel in razbil avto: Sokrivi ste, če vam migrant odpelje avto!#

  Itak, to je levičarski način razmišljanja. Če te posilijo pa si v minici, si sokriva. Če imaš lepa jabolka, pa ti jih pokradejo, si sokriv, češ kaj so bila pa lepa. In tako naprej. Že videno.

  V ozadju je odsotnost tradicionalne morale, ki je levičar ne spoštuje in jo zavrača, kot buržoazno pritiklino. Da je človek razmičljujoče bitje in je sam odgovoren za dejanja, ki jih stori. V preteklosti je to moralo in strah pred kaznijo vcepljal Župnik, kar pa je levičar zavrgel in ni postavil ničesar alternativnega, razen zakonov in paragrafov. Človek postane objekt in ne več subjekt, katerega proti njegovi volji zlorabijo, ker mu nastavljajo skušnjave. Levičar bi moral na novo začeti s Svetim Pismom stare zaveze in prigodami o skušnjavah v njej.

 • Unikatna

  Problem bodo sodniki v kolikor bodo ob vsaki zadevi upoštevali, da je žrtev oz. oškodovanec sam-a kriv-a.

  Potem ni in ne bo dvoma, da se takšna praksa nadaljujejo. No, dobre vzglede jim dajete od sodnikov, do odvetnikov, da bodo še naprej kradli, posiljevali. Tako pač je, takšni so in navaditi se je treba. Upam, da velja takšna praksa za tudi za državljane? Kradite in ropajte, krivi bodo oškodovanci! Adijo pamet!

 • črnaovca

  Meja je slabo zavarovana in ko so se začele nameščati ograje jih je bilo veliko proti

 • centurion

  Če bi ga lastnik, črnjuha, z macolo po glavi,
  bi ravnal samozaščitno.
  Pa še odvetnika ene dvakrat Preventivno.
  Bolniki.

  • Polh Dobri

   Ampak opraviti bi moral ostalim očem nevidno.

 • Slehernik

  G. Inkret, sokrivi boste tudi vi, ko vam bodo posilili žensko članico družine

 • milanček

  odvetnika in lopova, oba pred strelski vod, taki idioti nimajo pravice, da tlačijo slovensko zemljo!

 • von Rhein

  Proizvod PF.Močno dvomim,da je to obrambna logika.Torej,tip je zakotni pisar in ne odvetnik.

 • Realist 5258

  Po tej “samozaščitni” logiki bi morali imeti vse trgovine stalno zaprte. Čim jih odpreš, dopustiš možnost, da ti kdo oropa blagajno !!

 • NoName

  Zakaj je potem samo Bavčar zaprt? po tej logiki, ni sam kriv za vse nakradene milijone, temveč je sokriva tudi država, ki mu je z zakonodajo to omogočila…

 • NoName

  Tudi država je sokriva omogočanja nelegalnih prehodov meje, če bi migrantu bil prehod onemogočen, ta ne bi uspel ukrasti vozila, torej je potrebno sprožiti tožbo proti tistim, ki so prehod temu iskalcu sreče omogočili.

 • slosin

  ma nedvomno je kriv lastnik golfa….kaj pa ima avto…če ga nebi imel, mu ga migrant nebi mogel ukrasti….kajne inkret….Ja, ampak za denar ste odvetniki pripravljeni tudi lagati in delati norca iz samega sebe…

 • Mojca pokraculja

  Odvetnik Alžirca? Naj nam obelodanijo kdo ga plačuje in koliko stroškov je v postopku nastalo s prevajanjem in tolmačenjem in s samim sojenjem. Potem bo jasno, da se vsi samo gredo sodisce in nic drugega. Na račun proračuna. Na racun nas vseh. Samo da vse izgleda kot v pravni državi!
  Za 27 let staro krntijo, ki bi morala biti že na odpadu, naj gre pa lastnik na sodišče v Višnjo goro.

  • ZatonMesecnikov

   Več da bo vse šlo na stroške sodišča. To se je vedelo že na samem začetku. če bo pa nastala škoda, jo boš pa sam moral kriti.

 • trumpet2018

  a če te pomotoma poreže z mačeto, si tudi kriv, ker stojiš nerodno sredi pločnika ?, prekleti pofukani fašisti na 24 kur, vse komentarje so mi pobrisali, pa nič posebnega nisem napisal, to golazen bo treba razfukat vse po vrsti , pizda jim m—a, in plačujemo jim 3 eur namesec preko telemacha, da nas lahko brišejo, prekleti soroševi hlapci smrdljivi

  • Olga101

   Vaš opis je sočen, ampak resničen!

 • Capi

  Tega odvetnika bi moral vprašati po mentalni uravnovešenosti, če take bedarije izjavlja…….
  Če bi ga ukradel lokalni mulc, bi ga pa pribili na križ, naprtili enormne stroške, pa še v čuzo bi ga vtaknil

 • ZatonMesecnikov

  V Ameriki imajo stvar, ki se ji reče Bait car, oziroma avto past za avtomobilske tatove. Nastavijo avto s ključi, ko sede vanj se zaklene in ugasnejo mašino z daljincem. Pa v zapor. To je to. Nič zapeljali v skušnjavo, pa protizakonito, pa kriva policija, ker je nalašč pustila ključe v avtu.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Bait_car

  • trumpet2018

   pa vedno same temnopolte ujamejo ali latinose, to so kriminalci po defaultu

   • ZatonMesecnikov

    Sem opazil, ja. Pa statistiko zaporniki po barvi kože morajo tudi skrivati.

 • macon

  V socializmu nismo lastniki lastne lastnine, ker lahko država posega vanjo, ne smemo je braniti, ker nas država kaznuje in nekaj je naše, če država ne odloči drugače.

  To je zato, da komunisti lahko delajo z nami kar se jim zahoče, da nimamo nobenega svojega temelja na katerega bi se oprli.

  Svoboda je le tam, kjer je država zato, da ščiti privatno lastnino.

  • Polh Dobri

   Ja seveda, ta oblast se vedno sklicuje, da dela v imenu ljudstva, ali je ljudem, posamezniku prav ali ne, vedno te lahko obsodijo po zakonih, ki so tako zapisani, da si danes lahko baba, jutri dec.

 • Šiški padobranac

  Kaj pa mestne straže? Saj geta rastejo v prestolnici in manjših mestih po Sloveniji…

 • xtc

  Sicer se z blebetanjem odvetnika nima smisla ukvarjati,kajti sodišče bi moralo slediti kaznivemu dejanju in temu ,da je že dvakrat vstopil ilegalno v SLO in se upiral tudi policiji.
  Seveda pa bi odvetnika zasebno zelo rad vprašal kako bi se strinjal,da bi mu takale “ahmda” ukradla avto pa še babo in hčerko nategnila,potem pa bi se na sodišču zagovarjala,da sta bila v stiski in ,da je pač sokriv,ker je pač imel avto,babo in hčerko,ki so ravno bili pri roki,v njuni stiski.
  Skratka,kaj lahko pričakukete v bodoče?
  Četudi vam bodo avto ukradli iz zaklenjene garaže boste sokrivi nesreče,ker pač če avta nebi imeli vam ga nebi vzeli iz zaklenjene garaže.
  In drugače,če vam vdro v zaklenjeno hišo,ste sami krivi ker so vam vdrli,če bi imeli vrata odprta,vam škode nebi naredili opb vdoru,in nadalje sokrivi ste za tisto ,kar so vam v hiši ukradli in uničili,ker če tega nebi imeli,bi pač do tega ne prišlo in nenazadnj sokrivi ste ,ker imate hišo on švecerski poti,ker če je tam imeli pač tega nebi bilo in enako,če hiše sploh nebi imeli vam tudi vanjo vdrlii nebii in okradli in poškodovali-skratka sokrivi ste ker nekaj imate,oz. država od vas na tak način nekaj pokasira ,ker od drhali ne more.
  Ali po domače,narod se bo moral oborožit tako ali drugače inzadevo urediti ne samo s sodrgo marveč tudi z oblastjo,ki ji je popolnoma odpelo.

  • Nata

   Zelo dobro !!!
   ” ker pač če avta nebi imeli vam ga nebi vzeli iz zaklenjene garaže.”

 • sodnikisozločinci

  Vi ste krivi, če vam vrhovni sodniki odnesejo žlebove, zakaj pa jih nastavljate na hiši.

 • Olga101

  Pa naj še kdo reče, da sodstvo v Sloveniji ni mafijsko!

 • Vse te izjave odvetnikov je treba jemati z rezervo. Navsezadnje spomnimo se ko so hoteli Mačku alkoholiziranost priznati kot olajševalno okoliščino, ko pa vemo, da je v primeru prometne nesreče alkohol praktično najhujša obremenitev.

 • lena

  Kam je pobegnila, kam se je skrila morala?

 • Nata

  Eh, dajte no. . . . . . odvetniki in policija !! Policija je že od nekdaj sposobna samo pridigat . . . . . kaj in kje nismo pravilno postopali, advokati pa seveda delajo samo za svoj zaslužek !!

 • Polh Dobri

  Vsaka odtujitev vsakovrstne lastnine, torej brez soglasja lastnika pa naj si bo zavito v trgovini v celofan, javnem mestu ali položeno prosto na domačem dvorišču je kaznivo dejanje. Tu se ni kaj izgovarjati, da ni bilo zaklenjeno, ograjeno, pod električnim tokom, skrito in zakamuflirano. Tu se očitno zavaja, ščiti kriminalce in razbremenjuje nesposobne organe pregona, sodstva in izvržbe.
  Tako lahko odvetniki ribarijo v kalnem, seveda za dober zaslužek in izplen.

 • mona lisa

  Tega odvetnika je treba nagnat in mu vzet licenco, ker je totalni idiot. Se pravi da so ženske ki so posiljene od migrantov same krive ker so ženske.

 • Fosa Stefan

  jaz mislim, da bi bilo zelo posteno, da bi odvetnik vzel razbiti avto, oskodovancu kupil avto enake kvalitete s svo0jim denarjem a ne inkret, migrantu pa placal popravilo tega avta seveda s svojega zepa, da ne bo vec v stiski, ce bo pa se bolj rahlocuten, pa naj ga povabi h sebi dom ov, seveda na svoje stroske, da mu bodo njegova zena, mama ali hcerka delale druzbo

 • alojz

  Tale golf je bil star 27 let? Ali odvetnik nekaj blebeta kar nihče ne preverja?

  • cosmosjasnovidec

   Torej je bil že oldtaimer in je očitno bil vreden skoraj toliko kot novi.
   ——————————————————————————————————————————
   Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
   ——————————————————————————————————————————–

 • if

  Odvetnik&Vaši, oblast je odgovorna, da je migrant ilegalno vstopil v RS.

 • koza

  kolikšna pa bo kazen za ogrožanje lastne varnosti teh dveh, kazen ker je tujec in ne sme voziti avta s Slo tablicami, ali ima sploh vozniško dovoljenje, glede na to, da nima vize niti pasoša, eh, če pa padeš z biciklom in se sam razbiješ, pa če si pod alkotom pa je kuj 1.200 eur kazni, malo za razmislit, samo se je za bat, da bodo nekoč, ko bo tega sranja več, sledili sodni praksi, to je treba pazit

  • cosmosjasnovidec

   Vse to pri tej muslimanski nesnagi ne velja še manj pa za vozniško dovoljenje,ker se slinijo iz krajev kjer ga sploh ne potrebujejo saj v tistih planjavah niso postavljeni prometni znaki niti ne veljajo nikakršna pravila kar dokazuje tudi na ta razbiti avto.Muslimanski kamelotrajbar se ne bi zaletel,če bi imel vozniško in se znal sploh z avtom voziti.
   Garantirano je bil mnenja,da vozi kamelo katera ga ni ubogala in se je zaletela,ker ji je postalo slabo od njegovega smradu.
   ——————————————————————————————————————————
   Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
   ——————————————————————————————————————————–

   • koza

    skratka, cesta je bila ovira, v Mb v Europarku je pa en fasal premik čeljusti, dva sta nervirala dve punci in je ena uspela starega poklicat, ta je bil v bližini in puf, ne boš verjel, je bil uradna oseba, dogaja se dogaja, ta se bo sigurno priključil Vardi, če ostane brez službe

 • Rožle

  Moj komentar cca pol leta nazaj nazaj ..
  ********************
  V Sloveniji nam levaki že pripravljajo nove taleve kazni…..
  “Prepoved približevanja migrantu…globa 100€

 • Andrej

  Če Šarec in njegova vlada trdi, da je glede ilegalcev država varna, je izgovor odvetnika o zaklepanju brezvezen.

 • cosmosjasnovidec

  Tega usekanega odvetnika bi moral nekdo dodobra prebutati razen,če misli,da si je vsak državljan sokriv sam za krajo avtomobila zaradi tega,ker muslimanske golazni ni na licu mesta ubil.
  V takem primeru ima seveda prav.
  ——————————————————————————————————————————
  Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
  ——————————————————————————————————————————–