fbpx

Oglasila se je v burko zavita ženska, ki so jo prijavili zaradi fotografiranja triletne deklice – poglejte, kaj je povedala!

Foto: Škandal24

Zagotovo se spomnite, da smo zapisali, da je ena izmed uporabnic Facebook skupine Nosečka forum opozarjala na skupino neznancev, ki naj bi na skrivaj snemali otroke v mariborskem nakupovalnem središču Europark, prijavo pa je potrdila tudi policija. Ženska, ki je snemala, je v komentarju pod eno od objav zapisala, da je posnetek v trgovskem centru naredila zato, da bi se prijateljici pohvalila, da je v Europarku, v kader pa je ujela tudi deklico.

S prijatelji je skupino neznancev zasledila med premorom za pijačo; ena od oseb v domnevno sumljivi skupini – odrasla ženska – naj bi snemala komaj triletno prijateljičino hči. Ko je pristopila do neznanke s telefonom v roki, naj bi ji ta odvrnila: “Izgini, nisem snemala tebe.” Ženska je bila sicer zadelana do oči, moški temne polti. Po zahtevku, da zbrišejo posnetke, je druščina izginila neznano kam.

PU Maribor je dobila prijavo
Kljub spletnim komentarjem, da so obtožbe iz trte izvite, da ponovno strašimo državljane, pa je zadeva skrajno resna. Predstavnik za odnose z javnostmi PU Maribor, Miran Šadl, je potrdil, da so mariborski policisti včeraj zvečer prejeli prijavo v povezavi s prikritim snemanjem otrok. “Zadeve še preverjamo,” je dodal.

Sedaj se je oglasila ženska, za katero so očividci trdili, da je ‘zadekana’ do oči, ter v komentarju pod eno od objav zapisala, da je posnetek v trgovskem centru naredila zato, da bi se prijateljici pohvalila, da je v Europarku. V kader je menda slučajno ujela tudi deklico. Več si preberite spodaj: