Skrajnežu Saviču se je dokončno utrgalo: poglejte, kako znova besni nad Nova24TV!

Domen Savič - Državljan D. (Foto: FB)

Potem ko smo včeraj na spletnem portalu Nova24TV ekskluzivno razkrili, da je levičarski in protikatoliški aktivist Domen Savič pravi kaviar levičar, in to dobesedno, se je slednjemu dobesedno utrgalo. Po Twitterju je namreč pričel znova histerizirati Telekom in medije.

Takoj ko je znani levičarski ekstremist Domen Savič opazil članek, v katerem smo včeraj razkrili njegov pregrešno drag, da ne rečemo kar dekadenten življenjski slog, se mu je popolnoma utrgalo. Na družbenem omrežju Twitter je pričel besneti nad spletnim portalom Nova24TV, na katerem smo objavili članek, in ponovno pričel vršiti pritiske na Telekom Slovenije, d.d., naj preneha oglaševati v našem mediju.

Savič obsedeno pritiska na Telekom že več tednov
Ti pritiski sicer trajajo že vse odkar je voditelj Aleksander Rant v svoji oddaji Dialog gostil mag. Bernarda Brščiča, ta pa je med drugim spregovoril o nevarnostih in sprevrženostih kulturnega marksizma. To je Saviča tako zmotilo, da je nemudoma poslal elektronsko pošto vodilnim v Telekom, kjer pa njegove skrajne ideje niso naletele na posluh. Sledila je objava javnih pisem v režimskih trobilih Delo in Večer, ko pa še pri tem ni bil uspešen, je večkrat dnevno pričel s svojega Twitter profila z imenom svojega inštituta Državljan D pozivati Telekom, naj preneha oglaševati v našem mediju. To se je sprevrglo v pravo obsedenost, saj je pričel tvite s pozivi objavljati že večkrat dnevno, to pa je doseglo vrhunec včeraj zjutraj, ko se prek Twitterja oglaša vsakih nekaj minut!

To si Savič seveda lahko privošči, saj očitno nima redne službe. Poleg tega, da je nekdanji programski svetnik RTV Slovenija, je “izvršni direktor” Državljana D, kjer je ustvaril vsega skupaj le 700 evrov prihodka, pa še to smo mu plačali davkoplačevalci!

V Telekomu so se odzvali na današnjo elektronsko pošto Saviča in mu prijazno pojasnili, da njihovo podjetje oglašuje pri različnih medijih, ne glede na njihovo uredniško politiko. S tem so mu v Telekomu dali jasno vedeti, da ne želijo vplivati na uredniško politiko medijev, kar pa je Savičev glavni cilj.

Savič se ne ustavi le pri Telekomu, Mladina pa celo priznala pristranskost
Domen Savič je pozval tudi sicer skrajnolevičarski tednik Mladina, naj iz tega ustvari zgodbo tedna, pri čemer ga je Borut Mekina zavrnil in mu dal vedeti, da njegovo besnenje ni vredno objave niti v glasilu skrajne Levice. Pri tem pa je priznal, da je Mladina pristranski medij. Je pozabil, da javno komunicira s Savičem prek Twitterja? Svoje razočaranje nad tem glasilom je Savič izrazil rekoč, da je to šokantno, nadaljeval pa je s pozivanjem RTV Slovenija, naj poroča o tej “zgodbi” – ali bolje rečeno, njegovi obsedenosti.

Stvar je postala še bolj patetična, ko je pričel pozivati celo Kombinatke, naj prenehajo uporabljati storitve Telekoma in z njim prekinejo pogodbe.

Med svojim besnenjem nad Nova24TV našel čas za prosjačenje za donacije!
Ker pa življenjski slog, ki vključuje redne obiske elitnih restavracij in čas za neprestano besnenje nad Nova24TV, vzame kar precej časa in denarja, je Savič našel čas in svoje sledilce prosil za donacije. Ne vemo, iz česa sta s partnerko Barbaro Kvas do sedaj financirala obiskovanje restavracij, kakršnih večina davkoplačevalcev še ni videla od znotraj, gotovo pa je nekaj: za financiranje njegove ljubezni do kaviarja ter obsedenosti s škodovanjem medijem, ki poročamo po resnici, bo potrebnih kar veliko donacij.

Savič je tudi lažnivec, dokazano!
Medtem ko svoj pogrom nad Nova24TV Savič opravičuje tudi s tem, da naj bi bili lažnivci, pa se je izkazalo, da je lažnivec sam. Uporabniku Twitterja se je namreč grdo zlagal, da v juhi na fotografiji ni bilo kaviarja, čeprav je ta jasno viden na sliki, ki jo je na svojem blogu objavila njegova partnerka Barbara Kvas, poleg tega pa se je s tem eksplicitno pohvalila še v opisu slike! Resnica je pač včasih boleča.

Savič je lažnivec! (Foto: posnetek zaslona)

J. Ž.

 • RATATA

  A ni Savić futbaler oddoll?

  • samotoje

   Od dol je, ampak meni se bolj zdi kot en guslar.

  • Amerikanc

   Toti še košarkarske žoge ne bi potrofil !

 • šmentanamuha

  Savič je en patetičen dekadentni levičar, kot kurje oko, ki se ga zlepa ne rešiš.

  • samotoje

   Greš k pedikerju. Odstranitev enega savića ni tako draga.

   • karpelec

    Ja, če ima steriliziran pribor, drugače dobiš še več savičev.

   • Steiermark

    Ampak takšne “pedikure”, kot ti priporočaš, dandanašnji opravljajo samo pod nadzorom Putina……

    • SIMON ROZIC

     …Slovenskega Putina, misliš? Tovariša Kučana, a ne?

 • mginko

  Že po faci rdeča golazen.

 • samotoje

  Leonardo di Caprio in jaz ne marava kaviarja. Jaz imam raje šnicl pa tenstan krompir, za onega drugega pa ne vem, je šel s Titanikom vred dol.

 • Roman

  Jih je še več takšnih!

  • Zgornji

   JA, PREDVSEM PREVEČ JIH JE , NE SAMO VEČ !!! ! !!!

 • Boy

  Če dobijo nelegalni migranti od države več kot eno povprečno slovensko plačo, zakaj ne bi dobil tudi kaviar komunist Domen Savič?

  • Zgornji

   JA, SEVEDA, PARAZITI NA KUBIK , PA TO … !!! ! !!!

  • Steiermark

   Mislim, da to ni “pohota” ampak kakšne psihoza……

  • SIMON ROZIC

   To ni pohota, to je krvoločnost! Mrežnico ima čisto krvavo….

 • alborebeka

  Prasca treba ga je fentat,pa kaj delate ,da takšnega stvora nekdo ne reši muk,da sem bliže bi barabo poiskal in ga lepo obdelal,sami strahopetci ,noč ima čudno moč brez prič je to lahka naloga….!

  • Svele

   Hajhahaa pedofil Janez crtojebec .a ga boš poiskal hlapec incestno pedofilni v hozentregerjih hajhahha

   • alborebeka

    Ti bedak tvoje zemljake sem dostikrat zjebal ko so prišli na teren pa so sve znali ,pokazati pa niso mogli nič ,naslednji dan sem jim dal brco v rit pakuj kofere pa nazaj u jugo TAKI STE VSI JUGOVIČI SVE ZNATE ,ko pa treba kaj pokazat pa megla to vi prodajejte v vaši jugi idiot ,take kot si ti pa tale savič treba deportirat na jug ali pa v Sibirijo,da se naučite ordnunga ti je jasno pezde južnjaško..!

   • alborebeka

    Ti bi končal v krematoriju idiot rdeči:!

 • Soave

  Ojej no ? Tale je pa res revček. S svojo polovičko vred! Kaviar ? Požvižgam se na fancy restavracije. Če mislita, da jima zato kaj njun status zraste, se motita.
  Samo smešita se s takimi objavami.
  Hja. . . . . če nimaš v glavi nič. .. .

  Se pa spominjam krasne knjige pianista Rubensteina – Moja mlada leta. Sijajna, duhovita pripoved o njegovem življenju,
  No- kaviar – z ženo sta ga oboževala. In sta ga imela na gostovanjih vedno s seboj . Jedla sta ga kar z žlico !!
  Jaz ga ne obrajtam. Seveda pa je vprašanje, če sem pravega sploh že poizkusila ??

  • zokispoki

   Ni ga cez zgance, zeljem in pecenico !

   • Steiermark

    Res je, ampak to ni “pojedina” za agresivn jugoviče, ki so navajeni, da se jim ob trganju ovčetine “sa roštilja” cedi mast iz njihovega požrešnega žrela…..

 • Amerikanc

  Očitno ima svojo Drago zelo rad, ali pa mu denar “prileti iz neba”. Pri Ani Roš, tudi če sta bila zelo skromna in sta pila vodo namesto izbranih prvovrstnih kapljic, sta zagonila najmanj eno delavsko plačo za tistih 7 ali 9 hodov. Upam da se je potem lepo ukenjal.
  Po navadi tam vidiš ljudi z nekim pedigrejem, priznane podjetnike, politike na nivoju,…ne pa neke komunistične radikalce, ki ne vejo kaj bi sami s seboj.

  • SIMON ROZIC

   …ah se spominjam, ko sem peljal pred mnogimi leti svoje dekle v drago restavracijo v Dalmaciji,
   Imel sem rojstni dan in sem se naredil “velikega”. Naročil sem zobatca, ker sem nekje zvedel ,
   da je to najboljša riba Jadrana. Natakar mi je povedal, da je to “mnogo velika riba” za samo dve osebi, pa sem vseeno vztrajal…(nisem imel pojma) Prinesli so jo, pečeno, na dolgem srebrnem pladnju, celomorsko zverino, vam povem…Stisnilo me je pri srcu, saj kaj takega ne bi mogel
   požreti v celem desetdnevnem dopustu. Tek me je minil takoj, ko je partnerka direktno vprašala,
   če sem znorel?
   Skoraj znorel sem takrat, ko je prišel račun v usnjeni mapici in je znašal cel znesek mojega
   posojila iz “vzajemne blagajne”, ki so mi jo v obrokih trgali pri plači celo leto.
   Nepozabno in v opomin: “za goske ni seno!” in za reveže ni kaviar, pa zobatec tudi ne; kmalu
   bo odpadla na jedilniku tudi tista krvavica z zeljem ! …
   Venezuela, pač ! Naj vsaj srati ne bo treba, ker “cekret” papirja tudi ne bo !

   • karpelec

    …pa ti je ostalo vsaj dekle?

 • Anton

  Zdaj ga boste pa še bolj razjezili. Še lewaki ga ne marajo.

 • VERRZIFIKATOR

  Savina Domič

  TELEFON IN TELE

  Se dogajalo je to ob Savi,
  levi breg, na skrajni levi čisto,
  paslo se je tamkaj tele tisto,
  ki poznajo vsi ga po naravi.

  Gledalo je tele gor v višave,
  s čutom svojim skrajno telepatskim
  in z nagonom kot žival dogmatskim
  prikazale so se mu težave.

  Tam v višavah neki so signali,
  tele jih kot motnje vedno čuti,
  zanje da se oglašuje, sluti,
  kolikor pač možno je živali.

  Zdaj sovražno tele tuli, kruli,
  telefon v želodcu mu odzvanja,
  se ob Savi gor in dol poganja,
  kakor v Nova vrata tele bulji.

  Za teleta se nihče ne meni,
  naj naprej se pase še ob Savi,
  zgodbe ni, utrinki le nezdravi,
  so teletu motnje pač v domeni.

 • totex39

  Nagnat ga nazal dol, pa naj tam pjeva, če upa. Pri nas se že vsak upa samo, da je proti in je takoj naš.

  • Zgornji

   A je, kajne, je precej čefutar tudi ta ?

 • Zgornji

  TALE PARAZIT JE BREZ DELA, DA IMA ČAS TAKOLE POGOSTO BLEBETATI PO TWITTERJU !!! ! !!! A NI NOBENEGA KI BI TAKEMU ZAJEDALCU ZLOBNEMU POKVARJENEMU DAL VSAJ MALO DELA ???

  • sloustava

   Ni, ker tak bevskac ustreza sedanji vladni nomenkaturi. Dokler volivec ne bo stopil v resnicni slovenski svet, bodo imeli savici, presstitucija in migranti glavno besedo. Kucanisti in tajkuni ploskajo!

   • totex39

    Samo pri nas je že na žalost skoraj več kot polovica od tam dol, zato je tudi malo verjetnosti, da bomo imeli še kdaj boljši rezultat. Zaradi politike zaposlovanja je vse to tako porazno, ker imajo privilegije vse povsod. Slovenci pa ne dobijo služb in zapuščajo državo.

 • sloustava

  Moderndorfer, Savic, Carl, …. hm! Hvala Bogu, da je vecina slovenstva in drzavljanstva PROTI takim cudakom. Zdi se, da so celo sami s sabo nezadovoljni, vecna samonadlega. Dragi tipi, lahko bevskate, lazete, podtikate, nagajate, a na koncu dneva ste sami in ostajate sami. Novi24 tv pa zahvala za razkrivanje resnic!

 • Stajerka

  hahaha……glede na situacijo, lahko predvidevamo, da nima težav samo na psihosocialnem področju, pričele so ga zapuščat tudi brbončice……vse ostalo je vedno znova in znova dokazljiva zgodba lewakov……SKRAJNIH lewakov, ki jih nihče NE upa ožigosat za skrajneže…….zakaj že??

 • Franjo Trojner

  Vso to hiper energijo naj uporabi za iskanje dela, ko bo

 • FORT WORTH

  Savić se podpisuje s trdim Č.
  Ta je pa dobra…
  Je mogoce Doboj v Sloveniji ??
  Hehehe

  • Simon Novak

   Je mogoče Velika Kladuša v Sloveniji?

 • ptr

  Savić je na plačilnem seznamu “strateškega” kolhoza Triglav:
  https://slo-tech.com/novice/t730263

  Že prvi komentar novice trga gate, zgovorni so tudi ostali. No, na tehnološkem forumu se najdejo tudi neki izrodki, npr. skrajni Levičar jype, ki je z zelo razlogom dobil oznako “persona non grata”.

 • centurion

  Popoln psihopat.
  Ko že on, bolnik, opozarja Telekom o oglašanju na Nova24TV, bi
  jaz opozoril DRŽAVLJANE R SLOVENIJE na upor ter
  neplačevanje RTVSLO HARAČA psihopatov tipa savĆĆĆĆ polni
  JAVNI HIŠI na Kolodvorski v Ljubljani in na pristop k
  gibanju GLASNO!!!
  Pristopi in PODPIŠI takoj, sedaj.
  Link

  https://www.glasno.si/

  • Svele

   Kaj je pedofil ti je zmanjkalo otrok pa si ves nadrkan

   • centurion

    Ko je pes pojebal mater nekomu, se je skotil – balkanac SVELE.

 • Franc Šink

  Ta hiša Franko pa mora biti pajzl ,da spuščajo takšne notri.

  • KAPIBARA

   A misliš da so fotke od tam.. Ne poznam opremljenosti te hiše..

   • KAPIBARA

    Sorči- nisem bral zgornjih kometrjev+ gledal slikc..

   • Franc Šink

    Jej.Mogoče pa res ne.

 • luka globus

  Saviću, majka v bosnoj te treba:)

  • KAPIBARA

   Al bosna nema kaviara..

 • domovina mili dom

  Zakaj so mini penzije in minimalci? Narod vi kar volite te zajedavce s para vojsko.

  • Simon Novak

   Ja, je kar precej glasov dobila SĐS na volitvah

   • domovina mili dom

    Zgleda, da so minimalci motokultivator na slovenski zemlji.

 • čopkovseved

  Na prvi sliki identičen Ahmedu! Mi je takoj jasno, da se v njem pretaka protislovenska kri. Naj se vrne k svojim koreninam na jugu. Takšen osebek bi morali preprosto nogirati , da si upa v Sloveniji takole povzdigovati glas. Zmedenec!

 • antimur

  Kučanisti, oziroma levi fašisti se bodo sami požrli med seboj, zdaj, ko se je ta vlada lotila dela. Tako so zavozlali stanje v Sloveniji, da bi jim še Damoklejev meč ne pomagal rešiti zadev. Zmanjkalo bo vsega, ne samo nam drugorazrednim, ampak tudi levakom, mi bomo preživeli, ker znamo delati, levaška golazen, ki jo je sam gobec, o delu nimajo pojma, bo pogagala kot muhe. Samo naj še preganjajo uspešne podjetnike, plačujejo naj migrantom, Štrukelj pa naj še naprej prazni državno blagajno. Tako so butasti, da ne kapirajo, da sami sebe žrejo. Idioti kučanistični, prihaja vaš dan, to je neibežno.

 • Jan Kovalski

  Je pa spletna stran Nova24TV pridobila enega zvestega bralca, ki zvišuje gledanost in povečuje tržno zanimivost za oglaševalce::

  Domna Savića.

  Le tako naprej tavarišč Domen, Telekom se zlepa ne bo odrekel Novi!

  • karpelec

   Verjetno je zato plačan, da gleda pod prste Novi.

 • ZatonMesecnikov

  Pač tipičen odziv levičarja na kritiko. Prepovedal bi vse medije, ki so do njega kritični. Že videno v preteklosti.

 • david23

  Očitno je pozabil, da če zadeve javno objaviš, potem jih bodo pač pograbili! Kar se pa avtorskih pravic tiče – a je pri fotografijah morebiti zapisano zraven, da so avtorsko zaščitene oziroma da bi lahko bile avtorsko zaščitene? Tega zapisa pri fotografijah nisem zasledil; pri tistih fotografijah na medmrežju, kjer so avtorske pravice zaščitene to zraven piše oziroma piše vsaj, da so morebiti oziroma da bi lahko bile avtorsko zaščitene. Tako, da težka bo to z avtorskimi pravicami – verjetno!

  • dare326

   Vse fotografije, ki jih avtorji objavijo, so avtorsko zaščitene in jih brez dovoljenja ne smeš objaviti enako ne smeš objaviti niti s povezavo na originalno stran.

 • macon

  Ta debil je nekak motenec (ni čudno, saj je skrajni levičar) in ni vreden, da mu delate reklamo.

 • B.V.

  Revežu se je čist strgal. Telekom pa ima novega naročnika mene.

 • KAPIBARA

  Angleško ministrico, je oblast pozvala na pregled pri psihiatru- psihologu..
  A tega bubmarja naša oblast NE SME… ??

  Tisto novinarko, zaradi podtaknjenih golobov, že terajo na pregled..

 • milanček

  od kje je ta čefurski gnoj?

  • Steiermark

   Saj ni važno, od kod je, pomembno je, a je to škodljiva invazivna vrsta pleveli, ki se širi po Sloveniji!

   • pupa

    Je bolj škodljivo nevaren koz AMBROZIJA.

  • Svele

   Iz slovenskega legla

   • milanček

    ja, kaj bi marsikateri čefur dal, da bi bil zavedni, ponavljam, zavedni Slovenec in ne gnoj od dol! tudi ti kaj, čefur?

    • Svele

     Ne mi smo pedercine a vi pedofilcina v hozentregerjih hajhahha

 • B.V.

  Kere face dela ko sam sebe slika.

 • ZatonMesecnikov

  Savič in njemu podobni Ultralevičarji so nevarni, ker soljudi in svet “ljubijo nasilno”. V tem se razlikujejo od krščanske ljubezni, ki predpisuje miroljubno ljubezen.

  • SIMON ROZIC

   A ultralevičarji so ljudje? Sem mislil , da so mutanti iz planeta “crvena zvezda” ?

 • Tomi

  Ja, zabiti psihopat, ki so ga očitno celo življenje razvajali. In, ko ne dobi česar hoče, se histerično meče ob tla, da bi dosegel svoje. Vam povem, če ga damo delat za en teden, se stegne.

 • SIMON ROZIC

  To so nevarni ljudje, obseden plačanec je za denar zmožen narediti prav vse, kar
  mu naročijo “predpostavljeni”. Takšne so radi sprejemali v zloglasne “tujske legije”
  od koder so prihajali še bolj krvoločni in še bolj pokvarjeni!

 • Svele

  A si mater dobr pofukal za week end? No pes jo je nadrkal preje v usrano komunistično rit. Boga stara zlorabljena mat…svele balkansko govno…srbopas..hovhov

 • Svele

  Svele marš u 3 PM! Hlapec si ti islamski parazit, tvoja mat ki te je skotila v vsem tvojem gniliju rdeči rodovnik. Jebo te muslovenija!

 • Svele

  Visit Ana Job’s profile
  Ana Job
  Nauči se pisati pseto retardirano, komunajzersko, buzerantsko…

 • Svele

  Visit xtc’s profile
  xtc
  Torej si Balkanska pederč:::::::::::::::?
  9:17 a.m., Saturday Sept. 22 | Other

  • xtc

   ???????????????

   • Štajerc

    Kaj se pa čudiš???

    xtc > Svele –> 5 days ago

    Torej si Balkanska pederč:::::::::::::::?

   • Svele

    Boljše kot pa Janez crtojebec

 • Gr Enze

  SAVIĆ ZGLEDA KOT NO SAJ TUDI JE ZABIT OMEJEN ĆOBAN NEKJE IZ ŠARPLANINE !

 • Štajerc

  No, pa sem spoznal še enega simpatizerja stranke Levica. Samo Bog ve, koliko simpatizerjev med mladimi bo dobila stranka Levica, s to medijsko antireklamo, ki je v bistvu reklama… Domenu Saviču.

 • Mojca pokraculja

  Hvala bogu da se je razkrinkal kar sam. Čefur jugoslovenarski.Upam da bere komentarje !

  • Svele

   Kaj bosta retardirana otroka pedofila Janeza hajjajaha ko in če odrasteta hahahhahhaha posiljevalca sadista psojebca ali pedofila v hozentregerjih hajhahha

   • Mojca pokraculja

    O kučan si še tle ?

    • Svele

     Ja kaj si pa mislila da je Janez crtojebec

   • alborebeka

    Ti govnar kaj mešaš otroke nekoga ,ki sploh ni povezan s to temo ali sanjaš deco no takšni ste rdeči prasci pedofili ,zločinci .lažnjivci nasploh golazen ki jo je treba uničit kuga smrdljiva .!

 • Sloven”c

  Duleee Savić !! ;)

 • Štajerc

  Priimek Savič je slovenski. Tako kakor Ajdič, Božič, Lenič, Pojbič…

  • KAPIBARA

   Priimek ja, ampak akj ko so poturice sprejele SLO piimke..

   • Štajerc

    V tem primeru to ni gotovo.

 • pajot

  Naj temu tipu že nekdo donira ene dve na gobec,da bo zadovoljen. In mi tudi.

 • Štajerc

  cploger > Štajerc –> 4 minutes ago

  Savić pa niti ne.

  Odgovori

  Štajerc > @cploger

  Seveda ne. Slovenci ne poznamo črke Ć. Sem dal zraven primere. In ne nazadnje, reka Sava izvira v Sloveniji. Priimki niso stare zadeve in so pri Slovencih nastajali po nemškem vzoru.

  !! The post you are trying to reply to has been removed.

 • opazovalec

  Kdo bo Jankovića opomnil, da se ne spodobi kandidirati obremenjen s pravnomočno obtožnico?”

  In to se sprašuje Orbanova TV24. Se ste kdaj (no NTV24 je premlada, sodelavci pa ne) vprašali, ali se spodobi iz aresta voziti v parlament?

 • xtc

  Naj že tegale psihota levega nekdo strpa na psihiatrijo,je nevaren sebi in drugim.

  • Štajerc

   Pazi. Tudi tebi se kaj takega lahko pripeti.

   • xtc

    Torej so te že strpali tebbe tja?

    • Štajerc

     Ne muči se vnemar. S tabo komuniciram le, ko mi je dolgčas. :-)

     • xtc

      A celo komunicirati ti dovolijo?
      Mislim ,da ti nagobčnik še najbolj pristaja.

     • Svele

      Tebi pa nakurcnik da boš pustil fantke na miru jajhaha

 • xtc

  Hm?
  Tale Svele-Šveler,me nekako res spominja na tegale Državljana D.

  • Svele

   Hahahhaha ti pa na spedofiliranega otroka Janeza crtojebca

   • xtc

    Kaj je Balkančič tupi?

    • Svele

     Nič pedofil v hozentregerjih hajhahha

 • večni srb

  Ne vem no, ampak če bi jaz delal na Telekomovemu oddelku za propagando, bi raje sponzoriral Barbaro4u, ker ima neprimerno več sledilcev in tudi bolj zanimive bloge.

  Pa saj to je smisel teh spletnih portalov, da se meša tudi tak drek, ljudje pač razmišljajo o stvareh, ki se recimo zaposlenim ne ljubi, radi pa pogledajo kakšne zanimive trače in čustveno spremljajo določeno sceno, to je pač današnja humanistika in dodana vrednost, s katero si flikajo neke prihodke, da ne pocrkajo od lakote.

  • Štajerc

   Ja. Zamisli si, da bi Nova portal izdajal tudi tiskano edicijo. So probali s Škandal24, pa je vse skupaj klavrno propadlo. Mladi nadebudneži teh bedarij ne kupujejo. Recimo, ta Savič pa objavlja svoje zadeve na… http://torekobpetih.si/

   Saj tukaj se dajemo le oni, ki smo z eno nogo že v grobu.

 • Štajerc

  DržavljanD > Štajerc –> 19 minut nazaj

  Savič je revček, ki poskuša na račun naivnih živeti še naprej.

  Odgovori

  Štajerc > DržavljanD –> 5 minut nazaj

  Ne vem. Verjetno se dovolj dobro znajde na parketu, ki ga hrani.

  ** The post you are trying to reply to has been removed.

 • Štajerc

  večni srb –> eno uro nazaj

  Ne vem no, ampak če bi jaz delal na Telekomovemu oddelku za propagando, bi raje sponzoriral Barbaro4u, ker ima neprimerno več sledilcev in tudi bolj zanimive bloge.

  Pa saj to je smisel teh spletnih portalov, da se meša tudi tak drek, ljudje pač razmišljajo o stvareh, ki se recimo zaposlenim ne ljubi, radi pa pogledajo kakšne zanimive trače in čustveno spremljajo določeno sceno, to je pač današnja humanistika in dodana
  vrednost, s katero si flikajo neke prihodke, da ne pocrkajo od lakote.

  Odgovori

  Štajerc > večni srb –> eno uro nazaj

  Ja. Zamisli si, da bi Nova portal izdajal tudi tiskano edicijo. So probali s Škandal24, pa je vse skupaj klavrno propadlo. Mladi nadebudneži teh bedarij ne kupujejo. Recimo, ta Savič pa objavlja svoje zadeve na…

  http://torekobpetih.si/torpedo/kaksna-je-odgovornost-medijev/

  Saj tukaj se dajemo le oni, ki smo z eno nogo že v grobu.

 • tomven

  Ne razumem, kako lahko nek tak pezde, kot je on, od Telekoma ZAHTEVA, da nehajo nekaj oglaševati!?! Pa kaj je telekom, burekđinica, da jih lahko vsak mori…

  • FRANC3

   Tipično od levakov. Oni mislijo, da so oblast, če se jim tako spredne.

  • ZatonMesecnikov

   telekom je od Levičarjev. Kocjančič ima tam svetovalno pogodbo za 5k Eur na mesec. Centralni Komite ZKS kader….

  • Tone

   Ne razumem, zakaj se razburjaš, če nek tak pezde, kot je on, od Telekoma ZAHTEVA, da nehajo nekaj oglaševati!?!

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  Bravo Nova razkrinkajte te leve norce.

  • FRANC3

   Saj se sami razkrinkavajo z lažmi in neumnostmi. Nekaj % Slovencev je neukih in naivnih, a večina je pametnih in preudarnih. Večina levičarjev ne šmirgla, ker vedo, da pelje levica vsako državo v revščino in bedo.

   • Tone

    Večina glasuje za levičarje.

 • Hribouc

  Fuck off, Saviććććć!

  JE SUIS NOVA 24 !

 • TOML

  Savić začni že enkrat delat, ne samo hujskat, pederčino komunistična

 • Tone

  Za tega Saviča prvič slišim. Očitno je besen zaradi odtujitve nekih fotografij. Gre za povsem privaten problem. Nihče ga ne šmirgla, Nova pa iz tega dela nacionalni problem. Poden novinarstvo.

 • jefferson 55

  … v katerem smo včeraj razkrili njegov pregrešno drag, da ne rečemo kar dekadenten življenjski slog …

  Samo to je pa čista resnica. Že če ga samo pogledaš na tej prvi sliki, tale vojaška jakna mora biti vredna vsaj par tisoč €€€, očala so vsaj Dolče & Gabana, pa ta pregrešno dekadenten Samsung telefon … Faaaak, komunist rdeči, paradajzar levakarski dekadentni. Čaka te božja šiba, Savič, božja šiba !!!

 • Andrej

  Če so Saviča poslali v prve bojne vrste je to resen znak, da se pričenjajo Nove24 bati.

 • KP

  Pa kdo je to sploh za en čefutarski gnoj,pa kdo se sekira zanj in zakaj ga sploh reklamirate? Zame so čefutarji njegove pasme navadni črvi.

 • cosmosjasnovidec

  Tale čefutarska srbska gnida “savič” je nepomemben izpljunek.Je LGBT istospolni buzič več o njem pa lahko pojasni na portalu vedno prisoten “HALOŠKI TUNEK” kateri je njegova redna stranka za obdelovenje.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec