fbpx

Skrajnežu Saviču se je dokončno utrgalo: poglejte, kako znova besni nad Nova24TV!

Domen Savič - Državljan D. (Foto: FB)

Potem ko smo včeraj na spletnem portalu Nova24TV ekskluzivno razkrili, da je levičarski in protikatoliški aktivist Domen Savič pravi kaviar levičar, in to dobesedno, se je slednjemu dobesedno utrgalo. Po Twitterju je namreč pričel znova histerizirati Telekom in medije.

Takoj ko je znani levičarski ekstremist Domen Savič opazil članek, v katerem smo včeraj razkrili njegov pregrešno drag, da ne rečemo kar dekadenten življenjski slog, se mu je popolnoma utrgalo. Na družbenem omrežju Twitter je pričel besneti nad spletnim portalom Nova24TV, na katerem smo objavili članek, in ponovno pričel vršiti pritiske na Telekom Slovenije, d.d., naj preneha oglaševati v našem mediju.

Savič obsedeno pritiska na Telekom že več tednov
Ti pritiski sicer trajajo že vse odkar je voditelj Aleksander Rant v svoji oddaji Dialog gostil mag. Bernarda Brščiča, ta pa je med drugim spregovoril o nevarnostih in sprevrženostih kulturnega marksizma. To je Saviča tako zmotilo, da je nemudoma poslal elektronsko pošto vodilnim v Telekom, kjer pa njegove skrajne ideje niso naletele na posluh. Sledila je objava javnih pisem v režimskih trobilih Delo in Večer, ko pa še pri tem ni bil uspešen, je večkrat dnevno pričel s svojega Twitter profila z imenom svojega inštituta Državljan D pozivati Telekom, naj preneha oglaševati v našem mediju. To se je sprevrglo v pravo obsedenost, saj je pričel tvite s pozivi objavljati že večkrat dnevno, to pa je doseglo vrhunec včeraj zjutraj, ko se prek Twitterja oglaša vsakih nekaj minut!

To si Savič seveda lahko privošči, saj očitno nima redne službe. Poleg tega, da je nekdanji programski svetnik RTV Slovenija, je “izvršni direktor” Državljana D, kjer je ustvaril vsega skupaj le 700 evrov prihodka, pa še to smo mu plačali davkoplačevalci!

V Telekomu so se odzvali na današnjo elektronsko pošto Saviča in mu prijazno pojasnili, da njihovo podjetje oglašuje pri različnih medijih, ne glede na njihovo uredniško politiko. S tem so mu v Telekomu dali jasno vedeti, da ne želijo vplivati na uredniško politiko medijev, kar pa je Savičev glavni cilj.

Savič se ne ustavi le pri Telekomu, Mladina pa celo priznala pristranskost
Domen Savič je pozval tudi sicer skrajnolevičarski tednik Mladina, naj iz tega ustvari zgodbo tedna, pri čemer ga je Borut Mekina zavrnil in mu dal vedeti, da njegovo besnenje ni vredno objave niti v glasilu skrajne Levice. Pri tem pa je priznal, da je Mladina pristranski medij. Je pozabil, da javno komunicira s Savičem prek Twitterja? Svoje razočaranje nad tem glasilom je Savič izrazil rekoč, da je to šokantno, nadaljeval pa je s pozivanjem RTV Slovenija, naj poroča o tej “zgodbi” – ali bolje rečeno, njegovi obsedenosti.

Stvar je postala še bolj patetična, ko je pričel pozivati celo Kombinatke, naj prenehajo uporabljati storitve Telekoma in z njim prekinejo pogodbe.

Med svojim besnenjem nad Nova24TV našel čas za prosjačenje za donacije!
Ker pa življenjski slog, ki vključuje redne obiske elitnih restavracij in čas za neprestano besnenje nad Nova24TV, vzame kar precej časa in denarja, je Savič našel čas in svoje sledilce prosil za donacije. Ne vemo, iz česa sta s partnerko Barbaro Kvas do sedaj financirala obiskovanje restavracij, kakršnih večina davkoplačevalcev še ni videla od znotraj, gotovo pa je nekaj: za financiranje njegove ljubezni do kaviarja ter obsedenosti s škodovanjem medijem, ki poročamo po resnici, bo potrebnih kar veliko donacij.

Savič je tudi lažnivec, dokazano!
Medtem ko svoj pogrom nad Nova24TV Savič opravičuje tudi s tem, da naj bi bili lažnivci, pa se je izkazalo, da je lažnivec sam. Uporabniku Twitterja se je namreč grdo zlagal, da v juhi na fotografiji ni bilo kaviarja, čeprav je ta jasno viden na sliki, ki jo je na svojem blogu objavila njegova partnerka Barbara Kvas, poleg tega pa se je s tem eksplicitno pohvalila še v opisu slike! Resnica je pač včasih boleča.

Savič je lažnivec! (Foto: posnetek zaslona)

J. Ž.