fbpx

Otrok s Petrička: “Hvala, tovariš Pirjevec!”

Franci Kindlhofer je "otrok s Petrička". (Foto: Demokracija.si)

Vaša, pred nedavnim izdana knjiga Partizani. je zanimiva že zaradi tega, ker kot knjiga Vašega ideološkega prijatelja Franca Severja – Frante,  tudi  skriva v sebi nekaj samoobtožbe. Če ste z njo naredili tudi uslugo partizanom,  je vprašljivo. Verjetno bo,  kot film Preboj,  končala kmalu v pozabi in na smetišču zgodovine,  kot to radi govorimo. Vsekakor so pa interesantni Vaši nastopi ob predstavitvah te knjige. Saj se tam še posebej razgalite, kot nadut borec za boljševizem. To pa seveda ravno ne spodbuja ljudi k nakupu knjige, saj ne nastopate kot suveren, nevtralen zgodovinar, ampak kot zagovornik tistih nekaj odstotkov komunistov, ki so s partizanskim nasiljem prinesli našemu narodu največjo nesrečo v njegovi zgodovini.

S to knjigo ne boste našli odmeva v širših ljudskih množicah, če smem uporabiti žargon Vaših sponzorjev. To je le Vaš in poskus Vaših rdečih dobrotnikov, da dobijo v roke novo municijo za streljanje na demokratično vlado in vse, ki demokratično razmišljajo in vedno bolj dojemajo, da sta za vse negativne posledice za nas kriva oba avtorja druge svetovne vojne, nacionalsocialist Hitler in njegov pajdaš komunist Stalin. Videl sem, da ste v nekem prispevku poskušali opravičevati Stalinov pakt s Hitlerjem. Pa tudi tam se vidi, da ste bolj politični agitator kot zgodovinar. Zato se lahko vprašam, kaj pomeni tisti »dr« pred Vašim imenom? Je to plačilo za gotove usluge revolucionarjem ali je to plačilo za strah, ki ga nosi v sebi vsak lažnivec?

Pravite, da bi lahko nekoga, kot na primer Ehrlicha, lastnoročno ustrelili. Če Vas vidim v titovki z rdečo zvezdo, si to lahko predstavljam. Ste utelešena pojava tistega, brezsrčnega partizana, ki je pripravljen storiti vse za »svojo stvar«. Tako, kot so Vaši starejši somišljeniki izvrševali zločine nad svojim narodom z umori, tako pomagate Vi sedaj nepoboljšljivim, večno včerajšnjim konzervativnim komunistom, da še naprej morijo,  posebno v glavah mladih Slovenk in Slovencev. Čeprav mislim, da ste prevelik strahopetec, da bi osebno koga umorili, Vi morite z dejanji, takšni kot ste Vi, so grobarji bodočnosti mladih ljudi, ki bi že radi enkrat živeli v miru in slogi, brez Kučana in Frante in Vas in ZZB. Vaše početje spominja na satanizem, posebno Vaše predstavitve. Da se tega ne zavedate, dovolj pove o Vašem duhovnem stanju.

Ko sem Vas videl v Rogu ob odkritju spomenika zločinca Mačka, v mračnem gozdu, med temi uniformiranimi kreaturami, se mi je pojavila misel, a  je takšen prizor doživela moja mati, v zadnjih minutah svojega življenja, predno so jo Vaši somišljeniki na neznan način pokončali?

Hvala Vam, da ste mi dali priložnost, da Vam povem to, kar Vam gre.

Franci Kindlhofer