Po Facebooku še Disney Channel! Pazite na homoseksualne vsebine, do katerih dostopajo otroci!

V zadnjih prispevkih na Novi24TV smo ugotavljali, da homoseksualnemu lobiju podlega vse več pomembnih medijev in družbenih omrežij, kot je npr. Facebook. Po novem pa se jim pridružuje še Disney, ki odkrito promovira homoseksualnost kot nekaj najbolj zaželenega in normalnega.

V svojih šovih predstavlja spogledovanje s homoseksualnostjo in težave s sprejemanjem svojega spola kot zabavno in privlačno. Na Disneyjevem kanalu so pred kratkim predstavili zgodbi, ki sta šokirali občinstvo po vsem svetu. V nedavni epizodi šova Andy Mack 13-letnik nenadoma “spozna”, da je homoseksualec in se razkrije svojim prijateljem. Njegovi prijatelji navdušeno sprejemajo in potrjujejo njegovo homoseksualnost in mu čestitajo zaradi izražanja svojega “resničnega sebe”.

Zakaj takšne zgodbe ne sodijo na televizijo?
Ne tako dolgo nazaj je bila homoseksualnost vpisana na seznam bolezni pri Ameriškem psihološkem združenju (APA), homoseksualci in lezbijke pa so zaradi tega imeli možnost s pomočjo ustreznih strokovnjakov spregovoriti o svojih stiskah. Po novem jim homoseksualni lobi preprečuje vsakršen dvom o njihovi spolni usmerjenosti in jih zlorablja za širjenje svoje škodljive ideologije, ki ni nič drugega kot “napaka človeškega razuma”, kot slikovito pove papež Frančišek.

V enem izmed šovov so tako pred kratkim predstavili prvo “gejevsko zgodbo” na Disney Channelu. Druga Disneyeva oddaja, Star vs The Force of Evil, na kanalu Disney XD, pa je promovirala “istospolni poljub” in moško princeso. Te teme niso primerne za televizijske oddaje, namenjene mladim in  družinam. Pogovori o iskanju svoje identitete in kakršnihkoli težavah se morajo zgoditi doma, v varnem okolju, ko se staršem zdi primerno, še bolj pomembno pa je, da se o njih pogovarjamo v skladu z vrednotami družine.

Disneyjev spust v nespodobnost se nadaljuje
Disneyjeva televizijska oddaja, Andi Mack, ki ima privlačno najstniško zasedbo, prek njih mladim in družinam prikrito vsiljuje homoseksualne vsebine v svoj spored. Ta protislovna oddaja je Kenijo že prisilila, da so program Andi Mack zablokirali v svojih programskih shemah. Ezekial Mutua, izvršni direktor kenijskega oddelka za film, je dejal, da nasprotuje “vsakemu poskusu uvajanja gejevskih programov”. Druga oddaja na Disneyjevem XD Channelu pa je nedavno promovirala “istospolni poljub” in moško princeso. Christian Post je poročal, da je v epizodi Zvezda proti silam zla igralec Marc Diaz, ki se je prikupil kot princesa po imenu Turdina, izjavil, da se je v tej vlogi gnusil samemu sebi, kar pa je homo-lezbični-bi-trans-inter-seksualni lobi takoj označil za lažne izjave, “uperjene” proti skupnosti LGBTQ.

Serija za otroke Andi Mack.

Prizori, v katerih se homoseksualci in lezbijke poljubljajo, v etičnem in vzgojnem smislu otroke in mlade bolj kot ne zmedejo, zato niso primerna tema za televizijske oddaje, namenjene otrokom, mladini in družinskemu občinstvu. Ti pogovori se morajo zgoditi, ko starši menijo, da je to primerno in v skladu z vrednotami družine. Disneyevi televizijski kanali so z neprimernimi vsebinami jasno pokazali, da njihove oddaje niso primerne za družinsko občinstvo.

Z rednimi družinskimi pogovori in nadzorom nad vsebinami, do katerih vaši otroci dostopajo, jim boste pomagali do pravih izbir v življenju, z odjavo programa pa Disneyju sporočili, da vzgoje vaših otrok ne boste prepustili homoseksualnemu lobiju, ki živi na račun ustvarjanja čustveno in moralno pohabljenih posameznikov in zmedene družbe.

Franci Donko