fbpx

Po tistem, ko se je popolnoma osramotil z agresivnim izpadom, Zoran Predin spet na košarkaški tekmi!

Slovenski glasbenik Zoran Predin je poleg tega, da je znan kot politični podpornik izrojene levice, tudi strasten košarkarski navijač, ki je pripravljen za svoj klub uporabiti celo pesti in fizično obračunati s sodnikom. Tokrat je bil znova opažen na navijaški VIP tribuni na ponedeljkovi tekmi Petrol Olimpije proti Fenerbahčeju.

Petrol Olimpija je pred dobrimi 4 tisoč navijači v Stožicah prikazala dobro predstavo proti aktualnemu evropskemu klubskemu prvaku Fenerbahčeju. Zmaji so sicer po borbeni predstavi izgubili z rezultatom 82:78 v končnici, a vseeno so prikazali lepo igro, ki obeta.

Kljub porazu pa Zoran Predin k sreči ni reagiral podobno kot pred tremi leti, ko je Olimpija na tekmi Evropskega pokala v Stožicah izgubila proti Budivelniku s 83:87, zaradi domnevno spornega sojenja sodnikov pa je znani slovenski glasbenik kar fizično obračunal z enim od njih in sicer tako, da ga je s pestjo udaril v obraz.

Zoran Predin izgubil živce in osramotil Slovence
Predin je s svojim dejanje ne samo osramotil slovenske navijače, temveč je tudi pokazal agresivno naravo in nezmožnost nadzora lastne jeze. Zaradi pripetljaja je zveza ULEB Košarkarskemu klubu Union Olimpija naložila plačilo 25 tisoč evrov kazni.

Tako so morali varnostniki umakniti razgretega Zorana Predina na košarkarski tekmi v športni dvorani Stožice. (Foto: STA)

Predin se je po sramotnem pripetljaju sicer javno opravičil in napovedal svojo nadaljnjo odsotnost s tekem, saj po njegovih besedah očitno ne zna krotiti svojih čustev. S svojim obnašanjem pa je bil tudi slab vzgled mlajšim navijaškim navdušencem. V ponedeljek pa je, najbrž tudi pod vplivom vsesplošne košarkarske evforije v Sloveniji, spet zasedel sedež ob parketu.

 

D. Š.