fbpx

Poglejte grožnjo Jureta Mastnaka iz RTV Slovenija Normi Korošec na Twitterju: »Jst bi njo. V enmu filmu. Brutalno. Ohne vazelinë.«

Ko sem danes, kot po navadi, preletel dnevno dogajanje na Twitterju, so me posebej zanimale objave ob včerajšnji tiskovni konferenci Združene desnice. Ob množici spodbudnih zapisov in komentarjev seveda ni šlo brez pljuvanja levičarskih skrajnežev, ki se Združene desnice in napovedanega povezovanja demokratičnih strank zaradi nasilno pridobljenih privilegijev še kako bojijo. A to, kar si je na Twitterju privoščil Jure Mastnak, presega vse meje svobodnega izražanja in je zrelo za kazensko ovadbo.

Poglejte, kaj je napisal pod videom, na katerem sta Aleš Primc in članica Glasa za otroke Norma Korošec:

Kdo je Jure Mastnak?

Jure Mastnak, športni novinar in komik, zaposlen na RTV Slovenija, očitno obvlada še marsikaj drugega kot le bedno imitiranje Zorana Jankovića. Po njegovi izjavi sodeč obvlada tudi podobne metode dela z ženskami, kot Zoran Janković.

Trenutno se Mirovni inštitut s svojimi sateliti trudi, kako bi za sovražni in seksistični govor razglasili vse, kar ne sovpada z njihovo bolno ideologijo. Prav zanima me, kam bodo razvrstili Jureta Mastnaka. Za Nežo in Zoro ne bi bilo čudno, če bi izjavili, da gre za vic tedna.

Upam, da se bo Norma Korošec na umazane seksistične grožnje odzvala s prijavo policiji. Sklicevanje na svobodo govora ne more biti opravičilo za grožnje.

Celoten članek si lahko preberete TUKAJ