Poglejte, kaj je Repovž v levičarskem trobilu Mladina obljubljal, kakšen raj na zemlji bo v Slovenijo prišel skupaj z migranti. Danes je jasno, da je svojim bralcem prodajal mokre sanje!

Foto: STA

Urednik Mladine Gregor Repovž je pred tremi leti, ko je v Slovenijo vdrl prvi migranstki val, širokosrčno pozdravil ilegalce: “Dobrodošli, novi sodržavljani! Od tam prihajajo naši bodoči prijatelji, sošolci naših otrok, žene in možje, svaki in zeti …” Ko je zapisal, da prihajajo raznolikost, nova hrana in čudovite restavracije, je verjetno želel izpasti intelektualec, ki je videl dobršen del sveta, a ob dejstvu, da se je namesto “čudovitih restavracij” pojavil le “frizeraj na fuš” v nekdanji tovarni Rog, je izpadel kvečjemu bedak z ukrivljeno hrbtenico, nekakšen slovenski Kvazimodo, ki želi ugajati svojim levičarskim gospodarjem.

Eden izmed tistih, ki so z odprtimi rokami pozdravili migrante, ki so leta 2015 prvič vdrli v slovenski prostor brez kakršnih koli dokumentov, nekateri izmed njih pa so dokazano sejali smrt po evropskih mestih, je bil tudi urednik Mladine Gregor Repovž. 23. oktobra 2015 je tako v levičarskem trobilu zapisal: “Dobrodošli, novi sodržavljani! Učimo se torej o Siriji in Afganistanu, Eritreji in Iraku … Od tam prihajajo naši bodoči prijatelji, sošolci naših otrok, žene in možje, svaki in zeti, prva generacija bo še močno zaznamovana, druga pa bo predvsem skrbela, da čim manj ‘njihovega’ utone v pozabo. Prihaja raznolikost, prihaja učenje za nas in zanje, skupni prazniki, enkrat njihovi, enkrat naši. A vseeno. Prihajajo nova hrana in čudovite restavracije pa literatura, glasba in seveda kakšna navada, ki se ji bomo čudili – oni naši, mi pa njihovi. Kar predstavljajte si, kako bodo debelo pogledali, ko bodo prvič videli na primer kurente.”

Repovž, kje so te “čudovite restavracije”?!
Če je želel Repovž izpasti intelektualec ali celo nekakšen slovenski Nostradamus, danes vidimo, da je izpadel predvsem bedak, ki se mu o nevarnosti, ki so jo v Evropo prinesli migranti, ni niti sanjalo. Ali še huje – lažnivec, ki je v svojem levičarskem trobilu načrtno zavajal Slovenke in Slovence, da migranti pomenijo nekaj dobrega, čeprav se je izkazalo, da je danes Evropa nevarna tako, kot ni bila že stoletja. Repovž, kje so danes ta nova hrana in čudovite restavracije, ki si jih napovedoval s prihodom ilegalcev? O tem niti duha ne sluha. In če je med to njegovo napovedjo zadišalo po delavnosti, ki jo je želel pripisati ilegalcem, je danes prišlo grenko spoznanje, da so migranti v veliki večini lenuhi, ki živijo na račun pridnih slovenskih rok – davkoplačevalcev. Da vsak migrant stane slovenske državljane najmanj (!) 1.963 evrov mesečno, je ugotovilo celo Računsko sodišče RS. Kar je naravnost nesprejemljivo, predvsem pa je žalostno, da po drugi strani slovenski delavec, ki je 40 let garal in plačeval vse prispevke in davke, prejema samo okrog 500 evrov pokojnine. Šele štirje slovenski upokojenci so torej enakovredni enemu ilegalcu. Kje je tukaj pravica?

Prostori, v katere namerava vlada naseliti migrante na Debelem rtiču. (Vir: Facebook)

Se pa res pojavljajo čudovite restavracije in jedilniki – za ilegalce. Na Debelem rtiču se obeta luksuzni azilni center, nekakšen Saint-Tropez za migrante, kjer bodo na račun Slovenk in Slovencev uživali v izbrani pijači in jedači. Cerarjeva vlada je samo za prehrano 320 migrantov namenila tri milijone evrov, skupno za vse migrante pa kar sedem milijonov evrov. Poleg tega pa je prehrano priredila izključno muslimanskemu jedilniku in tako ne sme vsebovati svinjine. Medtem pa pogrešamo prepoved o alkoholnih pijačah. Večkrat smo že poročali, kako ilegalci pijani razgrajajo, kar pa ni ravno v skladu z njihovo vero, kajne?

Od literature samo Koran …
Da je Repovž v celoti zgrešil s svojim pisunstvom, potrjuje še ena njegova “cvetka” – literatura. Ste slišali za kakšen literarni prvenec, ki bi ga migranti prinesli s seboj? Ali ki bi celo nastal v Sloveniji? Smo pa (pre)večkrat zasledili omembo Korana, ki se ga islamisti držijo kot pijanec plota in s katerim opravičujejo svoje nedopustno vedenje v državi, ki jih je sprejela, ne da bi se očitno sploh zavedala, v kaj se spušča. Bo že držalo, da največja literarna dela nastanejo takrat, ko avtor trpi v pomanjkanju. V Sloveniji torej ilegalci nimajo pogojev za literarne presežke, se jim godi preveč dobro … Je pa Repovž “zadel” vsaj v delu, kjer je zapisal, da bo prišla z njimi kakšna navada, ki se ji bomo čudili. Res je, nasilje nad ženskami, posilstva, umori, razgrajanje, burke na cesti in burkiniji na kopališčih, priklanjanje Alahu sredi Bleda … Seznamu sploh ni videti konca.

Repovž je sicer že tolikokrat brcnil mimo, da ga verjetno že levičarski kolegi jemljejo z rezervo. Samo spomnimo se fiaska s čakalnimi vrstami – te so po njegovem dokaz, da je zdravstvo dostopno vsem?!, ter z njegovo napovedjo, da Slovenija vojske sploh ne potrebuje, češ “zakaj se ne bi sprijaznili z dejstvom, da ne moremo imeti vojske, da smo premajhni? Saj smo se vendar odločili za majhno državo. In s tem ni nič narobe. Le malo samozavesti je treba”. Zaradi takih in podobnih izpadov postaja nekakšen Damjan Murko slovenskega novinarstva.

J. G.

 • Tanja Bor

  Koliko prodanih izvodov ima Mladina in zakaj še ni propadla oz. se združila?

  • Amerikanc

   Pravijo da zaradi mafijskega financiranja !

   • Oregon

    veriga iz denarja za zdravstvo preko Italije je bila javno predstavljena. Barabe frdamane kradljive.

    • Zgornji

     AMPAK, A JE SPLOH KDO KAJ UKREPAL PROTI TEJ ZLOBI ??? !!! ???

     • Tanja Bor

      Bojim se, da se to ne bo zgodilo.

     • Zgornji

      Ja, zna biti res … :-(
      No, potem bo pa tudi Konec Bližje …

  • Zgornji

   JAZ JE NIKAKOR NOČEM SUBVENCIONIRATI !!! ! !!! KDO MI KRADE DENAR DA FINANCIRA TAKE POKVARJENCE ??? DRUGI POKVARJENCI ??? torej VSE SKUPAJ NA ODPAD ZVLEČI IN PREDELATI V KAJ KORISTNEJŠEGA … !!! ! !!!

 • šmentanamuha

  Pedrček se je od vsega najbolj veselil črnih tičev, da si s partnerjem malo popestrita dolg čas v postelji. Pizda mu materna buzerantska ,,,

  • Zgornji

   AJAAAAAAA ??? A DA JE PEDER ??? NOOO, POTEM JE PA VSE POVSEM JASNO , ZAKAJ BRUHA TAKŠNE ZLOBNE NEUMNOSTI !!! ! !!!

   • šmentanamuha

    Ja, tudi mene je na rit vrglo, ko sem to slišala nekaj let nazaj. Parček menda še vzgaja neke otroke, pa ne vem točno čigave.

    • Zgornji

     OOOJOOOJJJJJJJ !!! ! !!! SE POTEM VPRAŠAM, … KDO JE DOVOLIL, DA SE JE TA NAROD TAKO POKVARIL ??? OZIROMA, KDO GA JE TAKO POKVARIL ??? Nevem … :-/

  • KAPIBARA

   Če je pa to res, mu pa želim, da mu partner pripelje eno muslimanko v trojčka, ki ima brata..

 • ԻմՏերնուիմԱստվածը

  Milenijski par, ki je kolesaril po svetu in širil idejo, da so vsi ljudje dobri……., so ju na 369 dan v Tajikistanu zaklali borci islamske države.

  http://shrani.si/f/i/Te/2BQycRdv/milenijski-par-kolesaril.jpg

  https://www.news.com.au/travel/travel-updates/incidents/adventurous-couple-killed-by-is-militants-in-kyrgyzstan/news-story/519627408abcfbf85cff6c42db46bcc7

  In to mi uvažamo……..
  Ljudje, kje imate PAMET ???
  Ali, kaj pomislite na svoje otroke…… ??? :(((

  • AlojzZ

   Na otroke? Pa jih naši garažni politiki sploh imajo?

  • sevenx

   Folk je butast in aroganten…

   Vedno večkrat slišim: “Politika me ne zanima”, “Ne gledam tv”…

  • Zgornji

   KOOOOOOOLK MORA BITI FOLK NAIVEN , DA SI DOMIŠLJA DA SO VSI LJUDJE DOBRI , MEDTEM KO JE ČEDALJE OČITNEJE, DAN SMO VSI LJUDJE VEČ ALI MANJ ZLOBNI !!! ! !!!
   RES, PAMETI ŽA ZDAAAVNAJ VEČ NI, NAMESTO NJE PA SAMA ZLOBA IN NAIVNOST IZ NJE !!! ! !!!
   IN TA DVA ZLOBNA NAIVNEŽA STA BILA PA ZA POVRHU ŠE LAŽNIVCA !!! ! !!! Žaaal. Sedaj spoznavata svojo zmoto v duhovnem svetu .

  • KAPIBARA

   Da dojameš, da je to ena navadna bagra, pa ja ni treba tja dol hodit, to sami dokazujejo tu :-(

 • Valter BraniSlav

  Je Repovz res tako naiven?
  Ali kaj drugega?

  • AlojzZ

   Drugega. Dobiva honorar od Sorosa.

   • antimur

    Ne samo od Sorosa, ampak tudi kučanističnega in to od kraje zdravstvenega denarja.

   • Valter BraniSlav

    Judezev denar

   • Dragan Krstič

    Če bi bil samo SOROS bi bilo še sprejemljivo. Milijone ima v davčnih oazah od zamejskih
    udbovskih firm, ki so prodajala farmacevtske in medicinske pripomočke Sloveniji po abnormalno visokih cenah. Tudi Mladina je njihova last.

 • Antonius

  Veleizdajalčevemu veleizdajalcu Repovžu v ksiht!!!
  ——————————————–
  “Varna Slovenija” – v medijih ni vesti o vaških in mestnih stražah ob meji s Hrvaško

  Sredi maja letos (19.5.2018) je po Sloveniji zaokrožilo pismo “Varne Slovenije” v zvezi z vse večjim navalom nezakonitih (ilegalnih) migrantov iz Hrvaške v Slovenijo. V njem ugotavljajo, da “leva oblast države Slovenije ne jemlje resno nevarnosti novega migrantskega vala, ki preti Sloveniji po balkanski poti. Zato se prebivalci naselij ob slovensko-hrvaški meji, zlasti v Beli krajini in na Kočevskem, želijo organizirati in zaščititi svoje kraje in celotno državo.”

  Nesporno dejstvo je, da bi morala Slovenija opraviti svojo nalogo – varovanje slovenske in s tem tudi Schengenske meje – za dobro Slovenije in EU, in ne sme ponovno poklekniti pred muslimanskimi hordami!

  Tako kot to delata na primer Avstrija in Švica, bi morala oblast v Sloveniji za varovanje slovenske meje takoj močno okrepiti policijski in vojaški nadzor nad mejo s Hrvaško, predvsem v Beli krajini in na Kočevskem, pa tudi v slovenskem primorju in v celotni Dolenjski in Štajerski. Nezakoniti ekonomski migranti ne bi smeli imeti v Sloveniji možnosti za prošnjo za azil, ker ne prihajajo na naše ozemlje iz vojnega področja, ampak preko držav, kjer je mir (Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Črna gora, Makedonija, Albanija). Policija bi jih morala, tudi s pomočjo vojske, če bo treba, takoj zavrniti in deportirati nazaj na Hrvaško, če jim že ne more (ali ne želi ?!) preprečiti prečkanja meje. Učinkovito svoje meje varujeta Avstrija in Švica. Švica je svojo mejo z Italijo popolnoma zaprla s policijo in vojsko in tam ni nobenih prošenj za azil ! V Avstriji se je močno zmanjšalo število prošenj za azil, odkar na meji s Slovenijo poleg policije deluje tudi vojska.

  Slovenska policija pa po navodilih leve oblasti, na meji s Hrvaško ne preprečuje vstopa ilegalnih migrantov v Slovenijo, ampak zanje opravlja “policijsko taksi službo” – ko pridejo čez mejno črto v Slovenijo jih prevaža do najbližje policijske postaje, sprejema neutemeljene prošnje za azil in nato poskrbi še za prevoz v azilne domove !

  Slovenska leva oblast odločno premalo stori, da bi naval nezakonitih migrantov ustavila na slovensko hrvaški meji. Na tem področju se kaže popolna neučinkovitost in nesposobnost slovenske politike. Neučinkovita, nesposobna je tudi slovenska diplomacija, ki bi se morala dogovoriti o sodelovanju z oblastnimi in obmejnimi organi Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Črne gore, Makedonije, ki dopuščajo, da se migranti sprehajajo z juga iz države v državo in vdirajo v Slovenijo. Utemeljen je pomislek, da prepuščanje ilegalnih migrantov skozi balkanske države vzdolž celotne balkanske poti ni slučajno – te države slabo ščitijo svoje meje, ali skoraj nič – in pustijo, da se horde migrantov pomikajo proti severu, proti Sloveniji – po znanem balkanskem reku: “Predži brigu na drugoga”. Če ne gre za še kakšen grši, bolj strašljiv motiv! In tako nastrada Slovenija – varnost ozemlja in prebivalstva, gospodarstvo, blagostanje itn.

  Prebivalci na področjih, ki mejijo na Hrvaško, so že doživeli, in vedno bolj doživljajo nevarnosti, ki jih prinašajo množice ilegalnih migrantov za družine in imetje. Če bo šlo tako naprej, bo takšne nevarnosti kmalu čutila vsa Slovenija. V majskem sporočilu so napisali, da če ne bo ukrepala država, bodo morali ukrepati sami, ker Sloveniji pri takšni dosedanji politiki leve vlade v zvezi z navalom nezakonitih migrantov grozi nacionalna, varnostna, gospodarska, demografska in še kakšna katastrofa.

  Zato ni čudno, da so prebivalci v naseljih ob meji s Hrvaško meseca maja letos med drugim napisali, da se resno pogovarjajo o ustanovitvi dežurnih obrambnih enot, ki bi bile oblika vaških in mestnih straž, ki bi delovale ob meji s Hrvaško in bi s preprečevanjem vstopa migrantov v Slovenijo, bolj poskrbele za zaščito domov in družin in splošno varnost v krajih ob meji in v vsej Sloveniji in tudi v EU. Med tamkajšnjimi prebivalci je menda precej udeležencev osamosvojitvene vojne leta 1991, ki vedo, kaj je obramba domovine, in ki imajo tudi ustrezne izkušnje, znanje in opremo, ki je potrebna za zaščito in varnost.

  Opomba: Če bi Slovenija imela in poslala na mejo rezervno nacionalno gardo, bi ta lahko učinkovito opravila to delo. Pa je leva oblast predlog opozicije za njeno ustanovitev zavrnila.

  Minevajo trije meseci od navedenega pisma obmejnih prebivalcev, vendar v medijih ni zaslediti vesti o kakšni dejavnosti vaških in mestnih straž na obmejnem področju. Ali tako tajno delujejo, da se jih ne opazi, ali mediji nočejo ali ne smejo objavljati takšnih vesti ?!

  Priloga: Majsko pismo “Varne Slovenije”

  V KRAJIH OB HRVAŠKI MEJI SE DOGOVARJAJO O USTANOVITVI VAŠKIH IN MESTNIH STRAŽ –
  ZARADI NEUČINKOVITOSTI LEVIH OBLASTI
  V ZVEZI Z NAVALOM MIGRANTOV

  Leva oblast države Slovenije ne jemlje resno nevarnosti novega migrantskega vala, ki preti Sloveniji po balkanski poti. Ta oblast s kontrolo dominantnih medijev celo skriva pred prebivalstvom to nevarnost. Zato se prebivalci naselij ob slovensko-hrvaški meji, zlasti v Beli krajini in na Kočevskem, želijo organizirati in zaščititi svoje kraje in celotno državo.

  Določene organizacije večinoma islamskega izvora, ki jih finančno podpirajo nekatere arabske države, Soroševa fundacija in drugi, so s širjenjem propagande za pot v Evropo, in s finančno pomočjo, sprožile nov velik val ekonomskih migrantov, ki je zaradi negotovosti pri prečkanju morja, s pomočjo tihotapcev našel novo balkansko pot v Evropo – iz Turčije, preko Grčije, Albanije, Črne gore do Bosne in Hercegovine, in od tam v Slovenijo.
  Pritisk migrantov z juga po balkanski poti je vedno večji. Ker države na jugu Balkana ne varujejo učinkovito svojih meja, češ – pustimo jih, naj gredo na sever, saj ne bodo ostali pri nas, in bodo v breme drugim – število migrantov v Bosni in Hercegovini nezadržno raste. Migranti so iz držav Bližnjega in manj bližnjega Vzhoda in Afrike, kjer ne divja nobena vojna, države pa so revne. Po podatkih obveščevalnih služb in tujih novinarjev jih je trenutno največ okoli Velike Kladuše, menda že več kot 100.000. Od Velike Kladuše je najkrajša pot iz Bosne preko Hrvaške v Slovenijo. Bosna in Hercegovina in Hrvaška se bosta prej ali slej hoteli znebiti te množice migrantov in bosta spustili te muslimanske horde naprej v Slovenijo. In so jih že začeli po malem spuščati !

  Slovenija mora opraviti svojo nalogo –
  varovanje slovenske in s tem tudi Schengenske meje.

  Spomnimo: Schengenski sporazum – “Sporazum o postopni odpravi kontrol na skupnih mejah” je mednarodni sporazum med evropskimi državami, večinoma članicami Evropske unije, ki je uveljavil ukinitev mejnih kontrol na notranjih mejah na schengenskem območju, gibanje oseb in prestop notranjih mej, okrepljeno sodelovanje med policijami in carinami držav podpisnic sporazuma in nadzor ter način prestopanja na zunanjih mejah tega območja. Gre za zagotavljanje pravice do prostega prehajanja notranjih meja, kot protiutež pa temeljitejši mejni nadzor na zunanjih schengenskih mejah, predvsem zato, da ustavi nezakonito priseljevanje, tihotapljenje drog, trgovino z ljudmi in druge nezakonite dejavnosti.
  Slovenija mora izpolnjevati pravila Schengenskega sporazuma –
  za dobro Slovenije in EU. Ne sme ponovno poklekniti pred muslimanskimi hordami,

  tako, kot je ravnala v letih 2015 in 2016, ko je Cerarjeva vlada, s puhlicami o humanitarni pomoči, spustila na slovensko ozemlje preko 500.000 nezakonitih migrantov, med katerimi so bili tudi teroristi, ki so kasneje pobijali ljudi po EU, mnogi pa so bili in so še med kriminalci, klavci in posiljevalci po EU. Da ne govorimo o islamskih getih v evropskih mestih, ki so postale “no go” cone za neislamiste in za policijo…
  Ko je leva oblast Slovenije nezakonito dovoljevala prost vstop množicam nezakonitih migrantov v Slovenijo in Schengensko področje EU, je imela Slovenija srečo, da je večina teh migrantov odšla naprej proti severu, v Avstrijo, Nemčijo, itn. Tokrat je položaj mnogo bolj nevaren, ker so Avstrija in Nemčija in Švica, poostrile nadzor svojih meja, ki jih zapirajo tudi z vojsko, zato je velika nevarnost, da množica nezakonitih migrantov ostane v Sloveniji. To pa je velika grožnja za varnost, blagostanje in celo obstoj suverenosti slovenskega naroda.
  Slovenska leva oblast bi morala za varovanje slovenske meje,
  ki je obenem schengenska meja, takoj močno okrepiti nadzor nad mejo s Hrvaško,
  v Beli krajini in na Kočevskem, pa v celotni Dolenjski in Štajerski, in tudi v slovenski Istri,
  z močno okrepitvijo policijskega in vojaškega nadzora,
  kot to delata, na primer, Avstrija in Švica.

  Ne pa da slovenska oblast vsem, ki nezakonito pridejo v Slovenijo iz Hrvaške, na veliko daje možnost, da zaprosijo za “mednarodno zaščito”, azil, kot da prihajajo iz države, kjer bi bili ogroženi zaradi vojne. Na Hrvaškem, niti v Bosni in Hercegovini, v Črni gori, Makedoniji, Albaniji, v državah, ki so jih ti migranti nekontrolirano (!?) prečkali, ni vojne, zato ni nobene potrebe za “mednarodno zaščito” (azil) v Sloveniji ! Nezakoniti migranti so dobro obveščeni, da leva oblast dobesedno ponuja “mednarodno zaščito”, azil, kot bi bila država Slovenija “karitas ustanova” za vse prišleke z bližnjega in daljnega vzhoda in Afrike.

  Slovenija bi morala vse ekonomske migrante, ki nezakonito vstopijo iz Hrvaške
  na ozemlje Slovenije, in s tem v Schengensko področje, nemudoma vrniti na Hrvaško,
  če jim že ne more (ali ne želi ?!) preprečiti prečkanja meje !
  Ti nezakoniti ekonomski migranti ne bi smeli imeti možnosti za prošnjo za azil !

  Tako dela, na primer Švica, ki je svojo mejo z Italijo popolnoma zaprla
  s policijo in vojsko, in tam ni prošenj za azil !

  Prebivalci na področjih, ki mejijo na Hrvaško, smo že doživeli, in vedno bolj doživljamo nevarnosti, ki jih prinašajo množice nezakonitih migrantov za naše družine in imetje, zato ne razumemo, da slovenska leva oblast tako rekoč nič ne stori (ali pa zelo malo, predvsem pa mnogo premalo !), da bi naval nezakonitih migrantov zajezila, ustavila – na slovensko hrvaški meji. Celo dominantni mediji o tem ne poročajo objektivno (ne smejo poročati ?!).
  Popolnoma neučinkovita je leva oblast tudi pri sodelovanju z oblastnimi in obmejnimi organi Hrvaške in Bosne in Hercegovine, ki dopuščajo, da se migranti sprehajajo po Bosni in Hrvaški in vdirajo v Slovenijo. Prepuščanje nezakonitih migrantov skozi balkanske države vzdolž celotne balkanske poti ni slučajno – te države slabo ščitijo svoje meje, ali skoraj nič – in mirno pustijo, da se horde migrantov pomikajo proti severu.
  Tako ravnajo po znanem balkanskem reku: “Predži brigu na drugoga”. Če ne gre za še kakšen bolj strašljiv motiv ! Nastrada Slovenija – varnost ozemlja in prebivalstva, blagostanje itn.
  Vse to je za nas, ki prebivamo v krajih in pokrajinah ob meji s Hrvaško, prehuda pretnja, grožnja. Država množic nezakonitih migrantov ne ustavlja in jih ne vrača v državo Hrvaško, iz katere prihajajo.
  Slovenska policija po navodilih leve oblasti na meji s Hrvaško
  ne preprečuje vstopa nezakonitim migrantom v Slovenijo, ampak:
  zanje opravlja “policijsko taksi službo”, – prevaža jih do najbližje policijske postaje,
  sprejema neutemeljene prošnje za azil in nato poskrbi še za prevoz v azilne domove…

  Zdaj je vsak dan že najmanj 50-100 ilegalnih migrantov, ki vdirajo na naše ozemlje. Že samo pri tem številu jih bo 2000 – 3000 v enem mesecu. Število nezakonitih prehodov meje se bo gotovo povečevalo.
  Slovenija je lahko pri takšni politiki levih oblasti,
  v nekaj mesecih prenapolnjena z desettisoči nezakonitimi migranti,
  ki bodo veliko ekonomsko breme in huda varnostna grožnja za celo Slovenijo.
  Avstrija je zaprla mejo s Slovenijo s policijo in vojsko, zato
  se bo kmalu zgodilo, da bo Slovenija zaprt “žep”, v katerega bodo prihajale
  trume nezakonitih migrantov, ki bodo ostale v Sloveniji, ker jim nihče ne preprečuje vstopa v državo in jih nihče ne vrača tja, od koder prihajajo.

  To pa je lahko za Slovenijo usodno ! To je zelo resna grožnja z juga, grožnja za varnost in blagostanje Slovencev in vseh državljanov Slovenije. Še posebej ob upoštevanju informacije tujih obveščevalnih služb (naše že pol leta stavkajo !?), da je v zahodni Bosni, v bližini meje s Hrvaško, že približno 150.000 nezakonitih, predvsem muslimanskih migrantov, ki vsi nameravajo priti v Slovenijo.

  Če država ne bo v najkrajšem času poskrbela za pravo, resno varovanje slovenske meje, ki je obenem schengenska meja, bomo primorani sami bolj odločno prispevati k varnosti naših krajev, kot naj bi to počela država. S somišljeniki v več občinah ob meji s Hrvaško, pa tudi z nekaterimi, ki so malo bolj oddaljene od nas, pa se zavedajo nevarnosti za vso Slovenijo,
  se resno pogovarjamo o ustanovitvi obrambnih enot, ki bi bile oblika vaških in mestnih straž, ki bi preprečevale vstop migrantov v Slovenijo iz Hrvaške.
  S tem bi poskrbeli za zaščito naših domov in družin in splošno varnost v naših krajih in v vsej Sloveniji, in tudi v EU. Če bi Slovenija imela in poslala na mejo rezervno nacionalno gardo, bi ta morala opraviti to delo. Vendar je bila leva politika proti njeni ustanovitvi !

  Med nami je kar nekaj udeležencev osamosvojitvene vojne leta 1991, ki vedo, kaj je obramba domovine, in ki imajo tudi izkušnje, znanje in opremo, ki je potrebna za varovanje državne meje. V večini primerov je že navzočnost oboroženih enot (policijskih, vojaških in drugih) na meji učinkovit način ustavljanja nezakonitih migrantov pri prečkanju meje.

  O načinu in sredstvih za onemogočanje vstopa nezakonitih migrantov na ozemlje Slovenije – če za to ne bo poskrbela država – se dogovarjamo. Vendar dolgo se ne bomo pogovarjali, ker če ne bo ukrepala država, bomo morali ukrepati mi, ker Sloveniji pri takšni dosedanji politiki leve vlade v zvezi z navalom nezakonitih migrantov grozi nacionalna, varnostna, gospodarska, demografska in še kakšna katastrofa.

  ************

  POJASNILO K NAVEDENEMU

  Slovenija je del Evropske unije in Zveze NATO. Slovenija je 27 let samostojna, suverena država, ki je komunisti niso hoteli in so počeli vse mogoče, da do osamosvojitve ne bi prišlo. Zato ni čudno, da komunisti in njihovi somišljeniki in podrepniki, tudi dandanes počno vse, da bi Slovenija zabredla v težave in klecnila pod pritiski levičarjev – masovni “uvoz” nezakonitih migrantov z nekritičnim dodeljevanjem azilnega statusa je pomemben del destabilizacije in uničevanja Slovenije, ki je v skladu s stališčem Milana Kučana do osamosvojitve Slovenije. Milan Kučan je bil in je še proti samostojni Sloveniji in je na stališču: “Niste hoteli ostati v moji ljubi Jugoslaviji, zdaj pa imejte islam, ki vam bo krojil usodo !”

  Spomnimo le na nekaj izjav nekdanjega predsednika Centralnega komiteja Zveze komunistov Slovenije, Milana Kučana, dosmrtnega vélikega mafijskega “botra” iz ozadja slovenske leve politike, v zvezi z osamosvojitvijo Slovenije, ki pokažejo, da je migrantska politika sedanje leve vlade skladna z mnenjem Milana Kučana, je uničevalna in uperjena proti interesom slovenskega naroda !

  Nekaj Kučanovih izjav v zvezi z osamosvojitvijo Slovenije:

  ⦁ ”Samostojna Slovenija bi bila najbolj črnogleda varianta … Vendar moramo narediti vse, da Jugoslavija bo,” Milan Kučan, 26. 10. 1988.
  ⦁ ”Jasno je, da mi iz Jugoslavije nočemo in ne želimo, in da nas kljub takim amandmajem iz nje nihče nima pravice poditi,” Milan Kučan, Beograd, 28. 9. 1989.
  ⦁ ”Za nikakršen odhod in odcepitev iz Jugoslavije ne gre. Z dopolnili smo ustvarili pomembne pogoje za prihodnost, za socializem po meri ljudi,” Milan Kučan, 2. 10. 1989.
  ⦁ ”Naša opredelitev je nedvomno Jugoslavija. Mi razumemo in sprejemamo Jugoslavijo za svojo državo in si je ne pustimo vzeti,” Milan Kučan,Beograd, december 1989.
  ⦁ ”O odcepitvi Slovenije od Jugoslavije je težko celo misliti, ker to ni nikoli bila moja najintimnejša opcija. Z njo se ne morem sprijazniti,” Milan Kučan, 31. 1. 1990.
  ⦁ ”Očitajo mi, da sem bil proti odcepitvi. Še zdaj sem,” Milan Kučan, 23. 12. 2015.

  DODATNO POJASNILO
  Je ob tem čudno, da leva oblast spušča v državo vedno več nezakonitih migrantov, ki masovno vlagajo vloge za azil in hočejo zastonj živeti na račun slovenskih davkoplačevalcev, nato pa nam bodo vsiljevali svojo ‘kulturo’, vero in šeriatsko srednjeveško pravo ?!! In bomo Slovenci postali manjšina in sužnji v svoji domovini ?! Torej po mnenju in delovanju levice smo ustvarili socialno državo Slovenijo za afro-arabske migrante ?!

  Naj ob tem opozorimo še naše rojake na zahodni meji z Italijo. Po predvolilnih obljubah in napovedih se bo nova italijanska oblast hotela znebiti pol milijona afro-arabskih migrantov –priseljencev. Ker v Švico in Francijo ne bodo mogli zaradi zaprtih mej z vojsko, nazaj v svoje države pa ne bodo hoteli, jim ostane le še prečkanje slovenske meje in prišli bodo v “obljubljeno deželo”–tranzicijsko Slovenijo. Zato Primorci – pazite, kaj prihaja tudi nad vas!

  S sedanjo migrantsko politiko ustvarja leva oblast katastrofo za Slovenijo in dela uslugo Evropski zvezi, ki vidi Slovenijo le še kot “Migrantsko krajino” po zgledu nekdanje Vojne krajine v Habsburškem cesarstvu, kjer naj bi se ustavili in ustalili migranti, ki prihajajo z juga, zahoda in severa (vračali nam jih bosta Avstrija in Nemčija – ker so jih naše oblasti en del registrirale, Hrvati pa jih niso !), in Evropa bo imela mir pred njimi…
  Tak scenarij je možen: Avstrija je s policijo in vojsko že zaprla svojo mejo s Slovenijo in vzpostavila svojo schengensko mejo, namesto schengenske meje med Slovenijo in Hrvaško !

  Takšna “krajina” na robu EU po okusu slovenske levice in EU, bi pomenila smrt slovenske nacionalne države, Slovenci bi postali manjšina brez pravic v lastni državi. Levica pa bi si pri takšni “rešitvi” pri EU izgovorila pogoj–da obdrži popolno oblast nad svojimi podložniki…

  Edina rešitev za slovenski narod v tem težkem položaju ob navalu migrantov je zato izvolitev tistih strank, ki so jim varnost, neodvisnost in blaginja slovenskega ljudstva najpomembnejše vrednote naroda, stranke, ki bodo sestavile vlado, ki bo res odločno delala za varnost in blaginjo slovenskega ljudstva !

  Pri tem bi bilo zelo pomembno in koristno, da Slovenija pri dogovarjanjih z EU ni osamljena, ampak se poveže z državami Višegrajske skupine, ki imajo enake poglede na nezakonite migrante in migrantske kvote kot slovenska politična desnica, in podobne poglede na politiko, demokracijo in človekove pravice nasploh, in prosi za njihovo pomoč in sodelovanje.
  ************

  • Soave

   + + + + + + +

  • if

   Levičarske vlade v RS vzpostavljao pogoje za izbruh vojne znotraj RS, ki jo bodo levičarji izvajali v kolaboraciji z migranti kot nadaljevanje državljanske vojne, ki sedaj teče v hladnem stanju.

   Izrazne oblike te vojne so javno predvolilno izražanje lvičarjev “mi ne gremo v vlado z SDS”, neupoštevanje rezultatov volitev, napadi na demokracijo v oblikah cenzure na RTV SLO, napadov ZZB NOB na resnico, zatiranje opozicije …

   Slovenskemu narodu najhujši okupator je slovenski levičar! Ta je okupiral misli slovenskega volilnega telesa.
   Nista nas potujčila fašist in nacist, genocidno nas potujčuje slovenski levičar komunističnega know-howa ceplejenega na balkanstvo v najbolj negativnih izraznih oblikah!

 • Goran Hvala

  kje so janezove obljube? spet prodajate meglo… kaj bo en novinar..?!….janez pa je izvoljen. .. v parlamentu ze 30let….hardocre za slovence. kje so njegove obljube preteklih 30let…on sam caka. njegovi blogerski novinarji pa sinfajo ostale novinarje ces kak nic ne naredijo in kaj obljubljajo..:-) . burleska. . :-)

  • Soave

   Burleska je pisanje tega ” novinarja “

 • Darth Vader

  ko ti radikalni levičarji govorijo o tem, da je Slovenija največ dobila od glbalizacije…..imajo v mislih to, kar je napisal repovž…..etnični genocid nad avtohtono etnično skupino v Sloveniji….to je nekaj nad čemer se repovž zelo dolgo časa že navdušuje…..

 • VERRZIFIKATOR

  Grga Mladec

  RAJSKE SANJE

  Grga Mladec, znan poročevalec,
  sicer že opešan zadnje čase,
  nikdar dal veliko ki ni nase,
  bil pred leti je vedeževalec.

  Fant je raj na zemlji napovedal,
  nova ki prinesejo ga bitja,
  z njimi dvigne da raven se žitja,
  vedro je v prihodnost bližnjo gledal.

  Mladih temnih bo teles armada
  dala nov zagon, kjer pojenjuje
  moč življenjska, duh kjer omahuje,
  vse prinesla to bo sila mlada.

  Grga, ko igral je jasnovidnost,
  se prav dobro sicer je zavedal,
  da je čisto vse, kar je povedal,
  pač po naročilu zgolj perfidnost.

  Rekli so o njem, kako je priden,
  ki plačali mladcu so storitev,
  za njegovo polno pokoritev
  ga hvalili, češ da je luciden.

  Restavracij kup in vse noblese,
  pa umetnosti obogatitev,
  napovedal raja je vrnitev,
  dokler padle niso žal zavese.

  Vse hinavsko Grgino igranje
  vendar ni bilo povsem brez haska,
  zjutraj, ko zbudi se in popraska,
  vidi, da imel je rajske sanje.

 • WatsonForus

  A tega Repovžka ni še noben migič nasadu?

  • Oregon

   to ne bi bilo slabo, ja

  • Zgornji

   Možno da ga je že, ampak, ker je tako Pokvarjen, mu je celo še pasalo , da je užival . Samo prebutal ga pa zatem še ni nobeden migrant , kar je več kot Očitno .

  • šmentanamuha

   Njega nasaja vsak dan, ker je poročen z moškim.

   • Luiggi

    Vera Repovz iz Radohove vasi je z mano v solo hodila,tik po svetovni vojni,kar nekega jutra je pa vstala,letela proti progi in naravnost pod vlak.Ne vem,ce je bila temu volu kaj v zlahti??

    • šmentanamuha

     Ojoj, to je moralo biti pa res hudo …

 • Franc Šink

  Ko gledam te simpatične bungalovčke, me boli srce, ker vem kaj jih čaka

  • KAPIBARA

   Velikokrat sem v tem kampu dopustoval in užival pod tisto leseno streho bifeja, tik plaže.. Zadaj pa okusna restavracija..

 • Wqx Htr

  2x sem prelistal mladino in je tudi več ne bom. še dobr da nism kupil!

 • Oregon

  za tega Repovža je zdaj res že znano da je butelj na kubik.

  • Zgornji

   AMENNNNNNN !!! ! !!!

 • Domoljub

  REPOVŽ sodi v Socialno varstveni zavod Hrastovec.

  • Zgornji

   TOOOOOOOČNO TKOOOOOOO !!! ! !!!

  • samotoje

   V njegovem primeru bolj varstveni kot socialni.

 • Franc Šink

  Grega Repovž me spominja na rokovnjača Grogo

  • VERRZIFIKATOR

   Kakšen Groga, dragi Franc, zaboga,
   kakšen rokovnjač, saj ta z levico
   komajda si k ustom nese žlico,
   ko gre spat, pa bratce zgolj uboga.

 • antimur

  Kot mi je dejal star pohorski očak, je ta kreatura vedno bolj podobna puklastemu Mihu, ne samo po zlobi, ampak tudi po fizionomiji.

 • totex39

  Vse države v Evropi so preplavljene z temi črnimi migranti, seveda razen Višegrajskih skupin, kjer nikjer ne vidiš teh črnih in prav prijetno se je gibati v teh državah. Pri nas smo že zavoženi, kajti politiki, ki nam vladajo ne bodo nikoli pristopili v to “belo” skupino, zato je z nami konec.

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!! RAVNO ZATO BI SE MORALI NAJPREJ ZNEBITI TEH POKVARJENIH POLITIKOV KI DELUJEJO PROTI SVOJEMU NARODU !!! ! !!!

 • Franc Šink

  Če bo res prišlo do vaških straž, policija ne bo več lovila migrantov, ampak preganjala vaške straže.Država se kaj takega najbolj boji.

  • Zgornji

   Ja, in morda so ravno zato šli v nakupovanje osemkolesnikov …
   Vaške straže pa bomo pač prisiljeni ustanoviti, da bomo uspešno kljubovali tem Zlobnim Zatiralcem ki nas hočejo samo še Uničiti !!! ! !!!

 • Black_Raven

  takim kretenom bi jst takoj pobral državljanstvo vozniški izpit če ga tele zarukano sploh ima zdravstveno zavarovanje in jih steral v pizdo materno prokleta golazen nehvaležna…

 • Poštenje velja

  Izmeček narave- gnilo jajce.

 • Vinti Oto

  Gospodič je zelo jasno že takrat napisal, da se ilegalci niso prišli umaknit pred vojno, po kateri se vsak pravi begunec vrne domov, ko je dosežena svoboda.

  Med vrsticami je povsem jasno zapisal, da so prišli gradit multi-kulti projekt Islamizacije Slovenije in da bodo tu ostali trajno.

  Kar se pa njihove opisane pozitivnosti tiče se pa vidi njegovo “svetovljanstvo”, očitno dlje od Baščaršije ni prišel, sicer bi bil zelo dobro seznanjen s krutostjo islamske arabsko – afriške kulture in navad.

  • Gavtroža

   Slovenci , čim prej se zbudite , kajti kmalu bo prepozno.

   • Zgornji

    ČEDALJE BOLJ JE VIDETI DA JE ČEDALJE BOLJ PREPOZNO … !!! ! !!!

   • KAPIBARA

    Slovenci smo zbujeni, samo nam vladajo vsiljene poturice..

  • RATATA

   Vprašanje je le to, kdo bo komu dal vinte ote.
   Naš ignorantsko prtegnjen folk se še ne zaveda resnosti situacije.

   • Soave

    Men je nona rekla: ” ti bom jaz že dala venti – oto , po riti ” !

    • RATATA

     Tudi meni so tako grozili, le z drugim naglasom in malo pofakiženo “vinte ote”…. blizu. Vedno sem se režal kot zmešan.
     osemindvajsetkrat po riti, je kar napor za tistega, ki tepe.

     • Soave

      No, to je pa zanimiv pogled na zadevo!

     • RATATA

      No, morda zanimiv, zanesljivo pa pogled nekoga s posebnimi potrebami hehe

     • Soave

      Hm. . . . . o posebnih potrebah pa ne bi. Veliko vrst jih je in bi prostora zmanjkalo. Je pa v njih lahko veliko resnic.

    • anzek

     Pa je pomagalo?

     • Soave

      Hi. . . .hi. . . . .. je ! Čeprav takrat nisem vedela koliko je to.

      Ampak, kar je moja noni rekla, je tudi naredila.

 • Zgornji

  TA GREGOR REPOVŽ MORA BITI TUD EN TEEEEEEEŽEK GNOJ OD ŽIVALI – OD PEKLENSKE VRSTE – NE PA OD ČLOVEKA !!! ! !!!

 • Dragan Krstič

  Kakršen oče in mati takšen sin.S tem da je sin gnoj na kvadrat.

  • Jani Steiner

   Njihov idiotizem se meri v neskončnost.

 • Ryuk

  Saj običajni povprečni levičar protestira proti globalizaciji. Samo, ko gre pa za nove restavracije, “literaturo”, glasbo in (slabe) navade, ki jih prinašajo ilegalni migranti… no… to je pa OK. Drugega od hinavščine pa od levičarja ne moreš pričakovati.

 • Soave

  Lahko se takile ” repovži ” šopirijo pri nas.
  Zgodovina in oblast sta se pri nas zelo razšli !
  https://www.portalplus.si/2849/lord-action/

 • KAPIBARA

  Želim repovžu, da mu hči pripelje muslimansko ženo, sin pa muslimanskega moža..

 • Caetano

  Vidite to je tipičen filoislamist. Iz vrst novinarskih propagandistov.

 • plavi-mil

  KRETEN od Repovža, pardon polža slinarja, kateri se udinja levakom, takih bedakov se je za bati.

 • radames

  Normalno misleč človek dobro ve, da z množico tujerodnih in povsem drugače mislečih ljudi ne prihaja nič dobrega, temveč množica problemov.

  Nesamostojnemu maturantu gimnazije so tak članek ukazali napisati ljudje, ki bodo migrante izkoristili za svoje kriminalne namene. Nesamostojni “novinar”, povsem brez hrbtenice, pa tak članek ustrežljivo napiše, ker se ne zna in se tudi boji upreti. Je pač “novinar”, ki je odložen na smetišče. Kocbek našega časa.

  • šmentanamuha

   Zakaj pa Kocbek?

   • jajo absolutni luzer

    janša našega časa.

   • radames

    No, tudi Edvard Kocbek je verjel, da bodo komunisti kristjane v OF upoštevali, ker je bil predvojni krščanski socialist. Kocbeka so izkoristili, češ, kako je OF pluralna, z Dolomitako izjavo pa so komunisti potrdili, da jih druge skupine v OF sploh ne brigajo, temveč se morajo vse skupine podrediti komunistom in priznati njihovo vodilno vlogo. Še prej pa so iz OF vrgli Nagodetovo Staro pravdo. Kocbeka so potem zavrgli; po vojni so mu za miloščino prepustili neke povsem nepomembne funkcije, malo kasneje so mu še prepovedali pisati in javno objavljati. Udba ga je nadzorovala še na smrtni postelji. Take ljudi komunisti imenujejo “koristne budale”. Tudi Repovž je taka koristna budala.

    • šmentanamuha

     Dobro si povedal.

 • milanček

  majmun repovž je bil, je in bo ostal idiot prve kategorije!

  • mginko

   Ima v genih podedovano.

 • Jani Steiner

  Ni zgrešil ! Naročeno mu je bilo tako pisanje. Kar k njemu domov jih najprej naselite., pa v Murgle, tomički……
  p.s.kje je tomička sedaj s svojim predlogom “poslance na minimalca”. Gofla.

 • mginko

  Že faca vse pove – rdeča golazen. – Večna komunistična laž – tudi s pomočjo podmladka udbomafije.
  Da lahko vladajo, je potrebeno non-stop nategovanje in blefiranje poštenih drugorazrednih državljanov.
  Koliko časa še ?? !!

 • montyamp

  Sramota , ostudno , ………………..
  Časopis financiran z goljufijami v zdravstvu .
  Dohtarji bežijo . otroci umirajo .
  Fuj , fej ………………..
  http://www.portalplus.si/686/kapitalizem-hrani-mladino/

 • Marjan Šarac

  Kdo pa je ta bimbo na naslovnici?

 • hribovc

  repovž je pač samo ena bedna marioneta na laksu F571 …

 • xtc

  Rpovž?Wtf is Reovž?
  Neko socialistično otroče s posebnimi potrebami vse življenje davkoplačevalski strošek z materjo in očimom vred.

 • Gr Enze

  SAJ VEM , DA JE GRDO REČENO AMPAK NE GRE DRUGAČE REPOVŽ TI SI ZMEŠAN TRAPAST PANKRT !

 • trumpet2018

  že iz slike je razvidno, da gre za povampirjenega skrajnega levičarja, antifovca, migrantoljubca in izdajalca, ni čudno da ga je žena pustila, totalni luzer, izgleda 10 let starejši, kot je zares star, totalna človeška zagrenjena ruševina, vse te mine, ko vidiš to depresivno faco. Sicer je pa prodaja Mladina zelo slaba, v vseh delovih edicijah so reklame za Mladino, ker tega lažnivega levičarskega sranja nihče ne bere, tisti ki pa to bere, pa nima treh koleščkov v glavi, oziroma je opran do fundamenta

 • garfi

  Peticija proti nastanitvi prosilcev za azil v izpostavi azilnega centra na Debelem rtiču
  https://www.pravapeticija.com/peticija_proti_nastanitvi_prosilcev_za_azil_v_izpostavi_azilnega_centra_na_debelem_rtiu
  potrditev oddane peticije je potrebna v prejetem emailu

 • Rafaeluss

  Mladina revija daleč nazaj vredna branja, danes pa glasilo VOTOIDI.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!