fbpx

Poglejte, kako izganjalec podjetnikov Luka Mesec uživa v mondenem letovišču, v hotelu s petimi zvezdicami!

Foto: Škandal24

Izganjalca podjetnikov Luko Mesca so prejšnji petek opazili v Opatiji, in sicer v razkošni, meščanski kavarni Wagner hotela Milenij s petimi zvezdicami. Vse bolj se kaže, da imajo v Meščevi stranki Levica polna usta socializma le, ko gre za volilne glasove. Sicer pa se vozijo v mercedesih in letujejo v buržoaznih krajih.

V tujino zaradi socialističnih idej vlade Marjana Šarca pod taktirko nadkoordinatorja Luke Mesca ne odhaja samo podjetnik Ivo Boscarol, ki se umika zaradi napovedanih brutalnih obdavčitev, ampak tudi sam Luka Mesec. Prvi v Levici, ki se je v sodobno slovensko zgodovino vpisal z najbolj neumno politično izjavo o gospodarstvu, da je izvoz Ahilova peta slovenskega gospodarstva, v prostem času nove moči in ideje nabira v meščanskem okolju.

Bil je 12. oktober, ko so ga naši viri nazadnje opazili v mediteranskem biseru Opatiji, pa ne kjer koli, Mesec po pričevanju avtorice spodnje fotografije često uživa v luksuzni slaščičarni Wagner opatijskega hotela Milenij s petimi zvezdicami.

So pa očitno tovrstne informacije Ahilova peta Meščeve politične kariere, saj o tem noče govoriti. Tako so do objave ostala neodgovorjena vprašanja, ki jih v celoti objavljamo v okvirju.

Spoštovani Luka Mesec, kot stalnega gosta slaščičarne Wagner opatijskega hotela Milenij, kjer so vas nazadnje opazili 12. oktobra, vas sprašujemo:
– Kaj počnete v tem domu za proletarce?
– Kje parkirate mercedes?
– Ali si hotel ogledujete za sindikalni dom?
– Ali v slaščičarni preizkušate recepte za sindikalno menzo?