fbpx

Poglejte, kako se urednica tajkunskega Nedeljskega dnevnika valja po jahti v lasti S. M. C.

Foto: facebook

Odgovorna urednica Nedeljskega dnevnika Tatjana Tanackovič na svojem Facebook profilu objavlja nemalo fotografij, kako uživa v življenju. Še posebej pa je pogled spletnega Škandala24 pritegnila fotografija s prestižne jahte, ki si je ob normalni uredniški plači ne moreta privoščiti niti ona niti njen partner, urednik Primorskih novic Antiša Korljan. 

Po trditvah naših virov je Tatjana Tanackovič v družbi svojega sina to poletje preživela na prestižni jahti Lolita, ki je v lasti podjetja S. M. C. – Santi Marine Consulting s.r.l. s sedežem v Kopru, katerega direktor je Matjaž Tomšič. Register plovil nam razkrije, da je gliser, na katerem je Tanackovičeva preživljala poletje, dolg več kot 10 metrov, zgradili pa so ga v Franciji pri Chantiers Jeanneau S. A.

Da gre res za to plovilo, narejeno pri omenjenem graditelju, se lahko prepričate po tej fotografiji, ki jo je objavila urednica Nedeljskega dnevnika in poskrbela, da se vidi del napisa graditelja pa tudi imena jahte:

Vir: Facebook

Plovilo sprejme kar 9 oseb, glede na prostornost pa si lahko samo zamišljamo, kako luksuzne počitnice je urednica Nedeljskega dnevnika preživela na jahti S. M. C.

Lastništvo podjetja S. M. C., ki je Tatjani Tanackovič omogočilo luksuzen dopust.

Ko uredniki objavljajo fotografije s svojih luksuznih razvajanj, je še posebej delikatno, ko gre za tovrstno početje z osebami, ki zasedajo pomembne položaje. Zato početje Tatjane Tanackovič ne sme ostati neopaženo, saj je, kot razkriva spletni brskalnik, Matjaž Tomšič močno povezan z Luko Koper. In verjetno ni naključje, da v zvezi z omenjeno luko v medijih, ki jih obvladuje Tanackovičeva, najdemo skoraj brez izjeme le pozitivne novice …

Škandal24