Poglejte, kako so levičarji in levičarski mediji nekoč sovražili begunce, ki so bežali pred vojno v BIH: “Na Kolpi bi morali zgraditi zid.”

Foto: Demokracija

Portal Spletni časopis je nedavno v članku z naslovom “Ošpice prinašajo prebežniki in tujci” pisal, da so skoraj vse okužbe z ošpicami v zadnjih treh letih v Slovenijo prinesli tujci. Tudi oba letošnja primera ošpic v Sloveniji sta povezana s tujino, in sicer Srbijo in Kosovim. Tovrstno pisanje in poudarjanje, da nalezljive bolezni v Slovenijo prihajajo s tujci in ilegalnimi prebežniki, danes levica označuje za sovražni govor, malodane za fašizem in rasizem. Toda še pred četrt stoletja, ko so v Slovenijo prihajali resnični begunci iz Hrvaške in Bosne, je tudi levica govorila, da bi morali na Kolpi zgraditi zid.

Slovenske novice so julija 1992 poročale, da je marksistični ideolog Lev Kreft dejal, da je zaradi velikega navala beguncev “Slovenija prišla do točke, ko se bo morala odločiti, ali bo nov berlinski zid na Karavankah ali na Kolpi.” Kreft je istega meseca za Delo izjavil: “Povedati moramo, da smo sicer za odprte meje, toda če bomo postavljeni pred dejstvo, moramo dati jasno vedeti, da bo berlinski zid na Kolpi.”

V tistem času je bil do odprtih mej najostrejši krščanski demokrat Ciril Kolešnik, ki je dejal: “Kljub svojemu krščanskemu prepričanju menim, da moramo v interesu te države najprej zagotoviti svojim državljanom čim boljše pogoje za življenje. Pa ne gre za sebičnost.” Aleksandra Pretnar (Zeleni) pa je menila, da bi morali begunci iz BiH ostati na Hrvaškem. “Mi ne smemo dopustiti, da bi bila prva varna država Slovenija,” je poudarila.

Tudi levičarski mediji so bili nekoč bolj profesionalni kot danes
Mediji so sicer pred četrt stoletja že v naslovih opozarjali državljane Slovenije, da s prebežniki v državo prihajajo uši, garje, hepatitis in vodene koze. Slovenci so bili tako dovolj dobro obveščeni, da z migranti prihajajo vse mogoče nalezljive bolezni. To danes zaradi politične korektnosti ni mogoče. Celo več. Migranti se lahko prosto sprehajajo po državi, leta 1992 pa so se na republiški upravi za zaščito in reševanje dogovorili, da bodo tisti, ki bodo samovoljno zapustili zbirni center, takoj izgubili status prosilca za azil.

Foto: STA

A ne samo to. Prebežniki so morali delati – čistiti prostore. Če tega niso počeli, niso zvečer smeli gledati televizije. Tako je bilo v Črnomlju, sanitarna inšpektorica pa je denimo v zbirnem centru v Čatežu ugotovila, da imajo vsi begunci uši. Ista inšpektorica je v poročilu o beguncih jasno zapisala, da “njihove higienske navade niso zadovoljive in da bi moralo vodstvo centra opravljati občasne preglede in jim odrejati delo,” so poročale Slovenske novice.

Jože Biščak, Demokracija

 • FUCK COMMUNISM

  Levuharstvo je cisto navaden izdajalski kriminal!

  • Cucurbita Pepo

   Tako kot očitno pomanjkanje kritičnega razmišljanja

 • Viktorh

  Prekleta golazen komunistična:

 • učko

  Levuharji ne premorejo niti trohice pristne empatije ! Pri njih je vse (slabo) zaigrano in odvisno od njihovih trenutnih interesov.

  • ahnenpass

   Noben sadistični psihopat ne zmore empatije, vendar neizmerno uživa v trpljenju svojih žrtev.

 • primsek

  Biščak, ki je odvgel masko demokracije na gradbišče džamije, bi moral napisati kaj o sramoti. sramota je dejstvo, da ima SLO še vedno stranko, ki jo vodi bivši komunist, obdan s svojimi nekdanjimi sopartijci.in sramota je, da se Grimsek Sluz slika pod aBeranekovim mobilizacijskim domobranskim plakatom, potem pa govori, da so ga na demonstracije proti šestim mladoletnim beguncem prinesli levičarski provokatorji.on je bivši partijec, on je provokator, ki se fotografija na Brezjah in zamolčuje svojo partijskost. ljudje brez preteeklosti so ljudje brez hrbtenice in ljudje brez prihodnosti

  • antimur

   Na bruhanje mi gre, ko takšen pizdun kot si ti, ki je bil ministrant, sprejel vse katoliške zakramente, obsoja nekoga, ki je bil nekdaj v partiji, tako kot večina, ki so opravljali kakšne javne funkcije, toda še pravi čas spregledali, da je to zločinska organizacija, ki ne pozna domoljubja, da ji je sveto vse drugo, samo svoj narod ne.

   • Steiermark

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    • primsek

     nemškutarka Čita Štrov riše pogrebne križe za pujseglavca Biščka

     • Steiermark

      balkansko komunistični taliban, kaj te je tako razjarilo, resnica o tebi , kot balkanskemu pi……nu, v Sloveniji, ki še vedno ni in nikoli nebo tvoja dežela, ki si kot pravi balkanec deloval vedno proti njej, se z njo nikoli nisi mogel spoprijazniti in si še danes proti? Sorry, tako je pač, Gotovi ste!

   • Miro

    hahaha a da je spregledal…. in kolikokrat bo še spregledal

  • Jan Kovalski

   Če očitaš Biščaku da naj bi bil nekoč v partiji (sam tega ne vem) potem si zanesljivo velik pristaš Tita in bivše države Jugoslavije. :)

   • primsek

    ne očitam mu partijskega staža, tega imajo več Ivan Janez, Grims, Tanko, Zorn, Brezigar, Jambrek in podobni sekretarji partije. očitam mu, da je pujseglavec, da je vrgel bisto Janeza Janše najprej na gradbišče džamije, ptem pa še na podstavek za Kidriča. da gre za kip Janše je očitno okoli ušes in po rilcu

    • ahnenpass

     Zdaj končno razumeš zakaj smo ljudje sovražili partijo, od nekdaj so delovali isto, vidimo seveda edino izpostavljene posameznike.

  • Anton

   Bivši komunisti vas motijo dražgoški lažnjivci pa ne.

   • Miro

    a misliš na Trojanskega konja Ivana….

   • ahnenpass

    Plače in penzije pa le dobijo, in to v nemških evrih.

  • Stajerka

   bolkada…….nov provokator al pa star provokator z novim nickom……ni pomembno……
   da nekdo, kljub dokazom o 80% nezakonitih polnoletnih migrantih, še vedno javno tumba o mladoletnih beguncih, je pa višek neumnosti…….tebe je ziher Violeta šolala, Mesečnik te ni mogel, je tak mlečn, da še modrostni zobje čakajo na svojo priložnost……

   • primsek

    tebe je šolal Vjajcehodec šiptarski, zato tak nivo debate, motijo pa me tudi draškoški lažnivci : Stane Granda, Valič Zver in Geisser Pečar, gnoji izdajalski, pa zgodovinsko nepismeni in tendenciozni

 • Janez

  NSI ustanavlja novi DEMOS brez SDS. To bi bila lahko zmagoslavna kombinacija.

  • ahnenpass

   Modeli kažejo, da je logika revanšistov popolnoma zgrešena, nobena od stvari, ki je delovala pred 30 leti, danes nima več zaželjenega učinka, danes bi Demos preprosto ignorirali oziroma bi se iz njih norca delali.

 • dr Janez Sveti

  Prekleti komunisti in Kučan! Še zimo so nam vzeli in spomladi žled naredili.
  DR Janez Sveti obup

  • Anton

   O ne, to pa amerikanc nekej dol šprica…..

   • dr Janez Sveti

    Pismo imajo časa in denarja, da se ukvarjajo z Slovenijo!!
    DR Janez SVeti ambrela

    • ahnenpass

     Povsod drugje na planetu so evgenične raziskave na ljudeh najstrožje prepovedane.

     • dr Janez Sveti

      Jaz sem genij. Vesoljc.
      DR Janez SVeti Tahion

 • Franc Šink

  Komunist se vedno prvi proda.Komur koli! Sam ni sposoben prav ničesar!!!

 • if

  Bravo Nov 24 TV! Dejstva, ki slovenskega levičarja slačijo do golega, razgaljajo tudi njegovo notranjost.

  • ahnenpass

   Dejstva, ki so samo del še veliko hujšega kupa dejstev, kar pa površen članek ne omenja, pa vendar celotna slika pojasni marsikatero zgodbo pri nas.

 • luckyss

  Kolikor se spomnim je takrat redko kdo imel pomisleke proti beguncem…ker so res bili begunci, večinoma starejši, matere in otroci..
  In tudi obnašali so se kot begunci..bili so hvaležni za vse kar so dobili..
  Reakcija “levice” takrat in danes pa je zame jasna.. Takrat jih še ni plačeval Soros…

  • if

   Ideolog levice Lev Kreft je pomebnež, ki je tako govoril in pisal.

   • luckyss

    Njegov problem…

    • if

     Problem levice in problem vas, ker tega ne razumete ali nočete razumeti, še manj dojeti, še manj ga sprejeti kota breme slovneske levice.

     • luckyss

      Slovenska “levica” ne obstaja….pa tudi “desnica” je v posmeh sami sebi….
      Vsi bi le namakali svoje rilce v korito…bolj oddaljeni seveda bolj cvilite…

     • if

      Vi ne ločite med rilcem, koritom in seboj!

     • Bozz

      Kako levica ne obstaja? Aja, to je tisto razmišljanje v stilu, ti pa že niso pravi komunisti/levičarji, dajmo še enkrat poizkusiti…kako že gre tisti rek s ponavljanjem iste stvari znova in znova?

      Levica še kako obstaja, vendar je povsod po svetu z levico ista zgodba. Pokvari jih pohlep, itd. in to še veliko hitreje, ker liberalna levica (liberalna v smislu, da se hoče osvoboditi Božjih zapovedi, ki so za njo okovi) ne priznava Boga in njegovega zakona (ne kradi, ne laži,…), torej nobene morale, samo socialistični Darwinizem, in zato se tako hitro na levi strani vedno vse pokvari. Zato komunizem nikoli ne bo uspel, pa ga lahko ponavljate v nedogled. Bil je pa tako ali tako zasnovan za prevaro naivnih množic, ki jih zasužnji z lepimi, a lažnimi obljubami, da bodo delavci in ljudstvo imeli oblast, potem jih pa vodi in kontrolira diktator. Kar poglej si njegove začetke – Paragvajske redukcije (1609-1767) in kako je tam komunistična elita nesramno obogatela, indijanska raja pa na “minimalcu”, dokler niso komunistične elite nagnali iz države po 158 letih prevare. Kako se počutite levičarji, ko ugotovite, da so vaši “ustanovni očetje” v resnici Jezuiti?

      Desnica pa res ne obstaja. Na desni je kontrolirana opozicija, torej levica pod krinko.

     • ahnenpass

      Slovenski komunizem je bil skoraj na las podoben nemškemu nacional socializmu, zelo drugačen od vseh sovjetskih diktatur.
      Resnica o Marxu ne more biti samo še ena teorija zarot, ki se tebi zdi zanimiva in jih je poln Youtube.

  • ahnenpass

   Kdo je bil hvaležen, prej kriminala , drog in prostitucije skoraj nismo poznali, danes je to glavni biznis balkanske mafije in edina obogatitev za Slovenijo.

 • Stajerka

  nov kanon futer za preusmerjanje pozornosti…….zanimivo – VSI mediji, ki se ukvarjajo z SDS in Janšo, niti z ČRKO NE OMENJAJO poštenosti in donacij SMC…….

  Po aferi z Dudićevo ima SDS očitno še eno nezakonito posojilo
  Stranka SDS pod vodstvom Janeza Janše si je avgusta letos od podjetja Nova obzorja izposodila 60 tisoč evrov, čeprav zakon o političnih strankah jasno določa, da si te lahko denar izposojajo samo od bank, posojilnic in fizičnih oseb. Sklenitve omenjene posojilne pogodbe v SDS ne zanikajo, vendar pa njene nezakonitosti ne komentirajo.
  https://siol.net/novice/slovenija/po-aferi-z-dudicevo-v-rokah-sds-se-eno-nezakonito-posojilo-458020

  • Miro

   kaj ko bi sliko čebele zamenjala s sliko ovce….on to ostrižene… Janez vas ma rad postrižene hahahaha

   • if

    Če bi molčali, bi morda skrili tepca, ki govori skozi vaša usta!

    • Miro

     naj govori…

     • if

      Očitno vaša usta prehitevjo vaše možgane.

  • if

   http://www.casnik.si/index.php/2018/01/19/posojilna-afera-sds-v-davcni-oazi-republika-srbska-interesno-obmocje-milana-kucana-in-njegove-tranzicijske-levice/

   Časnik: “Medijev, ki jih ne zanima s kakšnim in čigavim denarjem je bila financirana kampanja strank tranzicijske levice, dokazujejo, da želi paradržava zadržati oblast v svojih rokah tudi na umazan način. Edina možnost za zmago pomladi je, da se manjši politični subjekti (stranke, ki sicer ne bi presegle praga za vstop v parlament, ter pridružene skupine) povežejo v skupno listo, medtem ko se pomladne stranke povežejo v programski blok po
   zgledu Demosa.”

  • Interkom

   Posojilo lahko da vsak, kreditira pa lahko samo banka.

 • murat aferovic real madrid rmc

  Haha

 • janez cepec

  poglejte, kaj je njega dni napisal ljubljeni vodja, samozvani disident, komunajzar, takratni komisar na romanju v Jajce JANEZ JANŠA:
  »Tukaj
  se nahajamo, da bi si pridobili izkušnje, z njimi obogatili svojo aktivnost in
  hkrati te izkušnje prenesli na bazo iz katere izhajamo. Vsi udeleženci pohoda AVNOJ 77 bi morali postati nosilci
  različnih aktivnosti v svojih sredinah, predvsem pa na področju splošnega ljudskega
  odpora in družbene samozaščite,« je med drugim modroval mladi Ivan. »V takšnih
  okoliščinah se torej rojevajo novi
  kadri, ki bodo sposobni prevzeti naloge, ki jih čakajo ali v komisijah pri
  predsedstvu občinskih konferenc
  ZSM, ali pa v delavnih
  organizacijah na področju SLO. Kajti mladega človeka gradi akcija. Izkušnje
  starejših prehajajo na nas, mlajše. Hkrati s tem pa teče proces
  osamosvajanja-izkušnje starejših TOVARIŠEV so samo osnova za nadaljnjo
  izgradnjo. Mladi smo bili vedno najbol revolucionarni in na nas leži naloga, da naprej razvijamo našo samoupravno družbo, da gradimo na REVOLUCIONARNIH TEMELJIH, TEMELJIH MARKSIZMA-

 • Osti jarej

  …poglejte,kako nam prikrivajo resnico …tudi tukaj niti ne prdnejo ne o resnici

  http://www.dnevno.hr/planet-x/dr-leonard-horowitz-ovo-je-prava-istina-o-epidemiji-gripe-1120525/

  • radames

   Če bi imel tako trapasto ženo, bi si prislužol 30 let aresta!

   • indijanka

    Bi se dal sam zapret :)

   • Osti jarej

    …valjda bo tista tvoja zdravnica zagovarjala cepljenje,saj ima od tega koristi….sebe in svoje otroke pa je cepila s placebo cepivom……kar vprašaj jo in vprašaj jo,koliko od osebja v kliničnem ,z zdravniki vred, je cepljenih…..krofek

    p.s. zdravnica je kolegici,ki ima sina s sladkorno tipa ena ,na vprašanje,če je mogoče posledica cepiva,ki ga je otrok prejel,ker v rodu ni sladkorne,odgovorila:ja,mogoče je

    • radames

     Nobenih koristi nima, ker je v penziji. Honorarno pa nikjer več ne dela.
     Otroci so cepljeni tako, kakor večina slovenskih otrok. Vsi zdravi, nobenemu ne fali nič.

   • Vince Blake

    Ja, tole z MON-om se pa definitivno strinjam. Česa vsega tam človek ne prebere. Jagodni izbor frustriranih in blesavih žensk.

  • ahnenpass

   Ti kar spremljaj ustaške medije, to je dobro za lobotomijo, verjetno še sama ne veš več kdaj si nehala razmišljati.

 • radames

  Levičarji so največji človekoljubi! :))))

  • Osti jarej

   …sploh cerkev….aja …oni so fašisti

 • indijanka

  Kdo bi lahko zaprl vrata prestrašenemu otroku, čeprav gre za tujca? Nikomur ne bi svetovala, da se postavi na pot matere, ki se bori za preživetje svojih otrok, čeprav je tujka. Človečnosti ne zaustavljajo zidovi, niti politika. Država bi morala človečnosti dodati razumnost. Potem bi se v njej lahko počutili varni. Pa je ni. Niti takrat, niti danes. Osamosvojili smo se samo politično, navzven. Drugače pa smo se prostovoljno vrnili na Balkan. Zato to financiranje vseh po vrsti..od tam, sploh ni tako presenečenje ampak naraven tok financiranja politike.

  • Osti jarej

   indijanka • 20 minut nazaj
   Kdo bi lahko zaprl vrata prestrašenemu otroku, čeprav gre za tujca?
   ***************************************************************************************

   …tukaj jih imaš ene deset….drgač pa 30 tisoč….

   • indijanka

    Ne strinjam se s teboj. Večina tukajšnih komentatorjev je ostrega jezika in nežnega srca. Če bi bilo drugače, bi že tekla kri.

    • ahnenpass

     VIrtualna kri mogoče.

  • Vince Blake

   In kdo bo potem živel v Siriji, bližnjem vzhodu in severni afriki, če bodo vsi sem pobegnili? Res ne razumem kako eni še kar gonite agendo o beguncih. Po vsem tem, kar se dogaja. Kje pa ti vidiš ženske in lačne otroke? Sem prihajajo samski moški v letih, godnih za vojaščino. In večina od njih sploh ni Sircev.

   • indijanka

    Vsi vidimo le tisto kar želijo, da vidimo. Nihče pa nikomur ne pomaga. Ker niti enega izmed njih nismo naučili preživeti v lastni domovini.

    • Vince Blake

     Ja seveda, to kar počne Evropa ni ne tič, ne miš. Tem ljudem je treba pomagati tam. Začenši s tem, da se neha na njih metati bombe in kuhati revolucije, kot je to počel Obama. Ne pa, da si jih tako razkurjene privlečemo sem.

     • indijanka

      Se kdaj vprašaš zakaj nikoli ne bežijo staroselci? Čeprav jih vsi najbolj trpinčijo.

     • Vince Blake

      Uh, zdaj si me pa našla. Kakšna je struktura migrantov in koliko je staroselcev med njimi pa res ne vem. Drugače pa….saj večina njih ne beži pred vojno. Večina jih gre v Džermani in na Švedsko po zastonj denar.

      Trump je malo nespretno (tako pravijo njegovi nasprotniki) nekatere države imenoval Greznice. V bistvu je povedal to, kar vsi mi že dolgo vemo. In ljudje iz teh Greznic drvijo sem, da bi še naše države spremenili v Greznice.

    • Tone

     Zakaj bi njih mi kaj učili, ti narodi so znali v svojih domovinah preživeti že tisočletja. Tam je zibelka civilizacije. Mesta kot so Damask, Bagdad in druga, so cvetela že, ko so bili pri nas samo mostiščarji.
     Tam je bil mir, dokler niso Američani zakuhali vojne. Temu smo pripomogli tudi mi, ki smo s podpisom vilnuške izjave postali podporniki te vojne. Ta bianko papir je podpisal minister Rupel in njegova vlada. S tem smo stopili na stran ZDA in proti EU. S tem podpisom smo prevzeli tudi odgovornost za poznejše dogodke in tudi begunce.

     • Slovenski štor

      Damask,Bagdad…in druga mesta “tistega časa-okoli Kristusovega rojstva” nimajo veze z današnjim Damaskom,Bagdadom….in drugimi mesti v tistem prostoru.
      Arabci so v ta mesta prišli v sedmem stoletju.Z arabci je prišel tudi islam.In ta mesta so nazadovala.
      Nafta jih je za nekaj časa rešila.
      Vloga ZDA in njej podobnih držav in Rusije ni pozitivna.Pohlep,požrešnost se nikoli ne izteče na dolgi rok v dobro.
      Če so ZDA in njej podobne države,sprožile probleme,jih sedaj bogate arabske države izkoriščajo in v “maščevanju” Evropi prožijo proti njej migrantske valove z islamom.Posredno ali neposredno.
      Kaže,da je Evropi “usojeno” plačati vse “dolgove” preteklega kolonialnega osvajanja Sveta.Spomnimo se največjih kolonialnih velesil:V.Britanija,Francija,Španija,Portugalska,Belgija,Nizozemska,Nemčija,Italija,Rusija-SZ.Izven Evrope Japonska.
      Posebnost je Turčija-Osmansko cesarstvo,ki ponovno dviga željo po osvajanju in jo posredno udejanja.Poleg nje tudi bogate arabske države,ki posredno ali neposredno(denar-za mošeje/džamije) prožijo nasprotni val.Evropejci ste vladali nam,zdaj bomo mi vam.
      Vloga ZDA je bila in je,klasični in posredni kolonializem.V svojih začetkih so ZDA želele le minimalne kontakte navzven.Razvili so sistem izolacionizma(Monroejeva doktrina),ki so ga izvajali,vendar so kasneje od tega odstopili in šli po poti “policaja sveta”.Na momente so se hoteli zapirati,vendar so bili pozivi držav,kot je V.Britanija in drugi premočni…in zgodilo se je,kar se ne bi smelo.Posledice bo v prvi vrsti čutila Evropa.Jih že čuti in to je šele začetek.
      Vse se vrača,vse se plača!

  • ahnenpass

   Obstaja kar nekaj sredstev kako ustaviti človečnost,od nožev in strelnega orožja, do psihopolitike in državnega fašističnega terorja.
   Ne vračamo se na balkan in nam ne pada standard, če je pa BDP čedalje večji, naredili so nas bolj kompaktibilne in podobne s hrvati, ki nas skušajo asimilirati v svojo zahodno slovansko džamaherijo.
   Če so pa sami potomci hrvatov.

 • Cucurbita Pepo

  Danes pa begunce sovražijo desničarji.

  • ahnenpass

   Ja, ampak samo muslimane, ker bog tako hoče, hrvati, bosanci in albanci se lahko še vedno nemoteno selijo k nam..

   • Tone

    A ti je bog predal kakšne nove table z novimi zapovedmi?

 • skorpijon93

  na češkem v državi višegrajske četverice ni tujcev,ni islama, ni nezakonitih priseljencev, javno mnenje tudi kaže da je 90 % prebivalstva odločno proti priseljevanju in je zato tudi mir ,kakšno pa je stanje v zahodni multikulturni evropi lahko pa vidimo vsak dan ,

  • ahnenpass

   Kdaj si bil nazadnje na Češkem?

   • skorpijon93

    kdaj sem bil nazadje, lani pozimi v začetku leta, bilo je super in lepo, lahko bi se zgledovali po češki in višegrajski četverici ! preberi si odzgoraj kar sem napisal, sklepam pa da si provokator, plačan !

    • ahnenpass

     Meni povprečje v tvojih nekdanjih avstroogarjskih kolonijah pove vse, kdo je večni hlapec in kdo ima za burek, čehi edino, če so del velikonemške naveze, isto kot mi. Koliko čehov si pa videl tam po trgovinah in v gostilni?

  • Tone

   Kako pa to, da ti višegrajćani hodijo k nam pobirati hmelj in jagode?

   • Ivan

    Toni!K nam hodijo pobirat hmelj Romuni in Bolgari.Višegrajsko četverico pa sestavljajo Poljska,Češka,Slovaška in Madžarska.

    • Tone

     Številni so tudi Slovaki, imaš pa prav, da je največ Romunov in Bolgarov.

 • Burek Burecki

  Jansist24tv tudi vi ne marate beguncev in migrantov. Clanke o zavracanju teh ljudi je veliko a tle se zgrazate nad levicarji. Kaksni dvolicnezi. Jeste drek a med tem druge obsojate ker jejo drek. Kaj se bojite da ga boste premalo pojedli?

  • Sadako

   Si SDSu fouš dreka?

  • slosin

   bimbo, desni so vedno zavračal begunce….tvoji levosučneži pa enkrat da, drugič ne…ti je zdaj jasno?

  • Slovenec 33

   Za topoumne produkte usmerejenga izobraževanja pod vodstvom fdvizma, LGBTQ izroodke in sorošiste je nedoumljivo, da so to le dezerterji in popolnoma nič drugega. Geleda na to, da so v EU prinesli le klavsko in pedofilsko kulturo, nalezljive bolezni in zaščitniško obnašanje do družine, se jim lahko reče le opičjaki.
   Za človeka je civilizacijsko obnašanje osnovna značilnost, ki jo pridošli nimajo.

   • ahnenpass

    Takoj sem ti dal lajk, vendar te moram posebej opomniti, da to ni še nič proti izrodu, ki se že najmanj deset let tajno izživlja nad Slovenskim narodom. Čedalje bolj je jasno, da kar četrtina Slovencev ne dela drugo kot po cele dneve in noči nadzira ostale tri četrtine ljudi, in to z najbolj zavržnimi in nedopustnimi sredstvi kar jih je kdajkoli iznašlo človeštvo. Debilni izmečki Slovenskega naroda pa mislijo, da sodelujejo in ovajajo za našo vojsko in policijo.

    • Slovenec 33

     Ja opažanje je pravilno, samo s to napako, da to niso Slovenci ampak slovenceljni.
     To so osebki, ki bi radi bili Slovenci pa nikoli ne bodo, ker ne doumejo slovenske duše.
     Verjetno je za to krivo usmerjeno izobraževanje pod vodstvom fdvizma, ki uniči človeku krivulje, ki omogočajo trezno presojo in širino razmišljanja ali pa je to genetska napaka, ker so to potomci verskih blazežev, ki so izvajli genocid nad slovenskimi rodoljubi in nas na to opominja nad 600 morišč po slovenski zemlji in so na koncu vojne skupaj s partizani izvedli največjo veleizdajo slovenskega naroda, da se je okupacija mogla nadaljevati (po slovenski zemlji so hodili oboroženi vojaki, govorili tuj jezik in še s pisavo so nas posiljevali).

     • ahnenpass

      Kaj bomo naredili šele mi z njimi.

 • Ana Job

  Takrat so levičarji tolkli po beguncih, danes pa so ti “begunci” njihovo večinsko, volilno telo!

  • freedomfighter

   kaj a zate te bosanci niso begunci..mislim a v bosni ni bilo vojne

   • Ana Job

    Jasno, da so bili Bosanci begunci, samo levičarjem so bili takrat odveč, danes pa so Bošnjaki njihovi najbolj zvesti volilci. Sicer pa, saj je Kresalova uredila vsem izbrisanim status in povrnila krivice z denarnimi odškodninami.

    • sunday

     to pove tudi vse o jugosih, o njihovi nevednosti, nerazgledanosti in primitivnosti ter posledično veliki naivnosti, ker so na vso takratno zgražanje, neodobravanje rdečuhov pozabili in si pustili oprati možgane (koliko jih pač imajo). res pa je, da so oni bili begunci (med njimi ni bilo moških sposobnih za boj, medtem ko so ti hudičevi alahovi podganji iztrebki navadni morilci in nečloveški gnili primati povabljeni od enakih rdečih izrodkov človeštva!!!

     • Ana Job

      Saj veš, da Busanc nima pameti! Če jih samo pogledaš, te podrepnike, tukaj so 40 let, pa še kar ne znajo slovensko. Nimamo pa od njih nič, ker ves denar nosijo dol in pri nas ne kupujejo. Dobri so izključno za mešanje dreka na vseh ravneh.

     • sunday

      kar poveš je res – še najbolj neslovenski so srbi in bosanski srbi – ti niti ne pomislijo, da bi se naučili slovensko (razen redkih izjem), dol pa odnesejo vse in ne samo tisto kar zaslužijo, če bi samo to kar zaslužijo bi bilo zanemarljivo – poglej npr. zokana iz mercatorja je pobral vse in odnesel v tisti milanovac, tam ga imajo za boga, tam je vse njegovo še posebej nogomet – še spomenik so mu postavili – ja gre za 1,2 milijarde eur slovenskega denarja, ampak mislim, da to ni vse in to je samo eden, kaj pa še drugi!!!?!!!

     • Ana Job

      Zokana obsojam, ker je kriminalec. Poslovno pa delam med drugim tudi s Srbi in jih lahko, kot poslovneže samo pohvalim. Držijo se dogovora, so radodarni in pošteni, v kolikor lahko za Hrvata rečem samo najslabše, lažnjivec in zahrbtnež, prasec od glave do pet. V kolikor je Bosanec čisti parazit in z njim skorajda ne delam. Srb je med poslovneži najresnejši in ga imam najraje, raje, kot Slovenca, ki krši dogovore in se izmika, pa še laže. Srb pride s kovčkom denarja in plača. To gledam seveda iz poslovnega vidika, zasebno se z nobenim od njih ne družim, ker imam prijateljev, ki jim resnično zaupam na prstih ene roke in so Slovenci in Avstrijec je vmes.

     • sunday

      te popolnoma razumem in lahko ti tudi pritrdim, da imaš prav – v veliki meri, kar se tiče poslovnosti s srbi (so tudi drugačni) in tudi med hrvati so redke izjeme, ampak res redke izjeme (dovolj imaš eno roko). povedati pa moram tudi, da so tukaj, ko se dobro “vsedejo” kar drgačni – oni so dobri tako dolgo dokler so odvisni od tebe, ko se osamosvojijo delajo samo s svojimi in prav tako kot hrvati gledajo, da te “nategnejo” oz izkoristijo – kaj češ, balkanci pač!!!

     • Ana Job

      Prav imaš, pri vsem, kar je južno od Kolpe moramo imeti široko odprte oči, ker so nas Balkanci tekom zgodovine že prevečkrat peljali žejne čez vodo.

 • Sadako

  No komunisti so Vukovu uničili kariero. Čisto za brez veze. https://www.youtube.com/watch?v=f_wGmO0DG9Q

 • ahnenpass

  V kakšnem smislu so bili hrvati in albanci pravi begunci, današnji ubogi reveži, ki bežijo pred našo Nato soldatesko pa ne?

 • ahnenpass

  MIgranti res gnijejo pri živem telesu, ampak niso nas okužili oni, to dela udba oziroma to kar so danes.

 • ahnenpass

  Naša izrojena levica so največji fašisti, to kar piše v članku je vse res, edino pravi komunisti so opozarjali na katastrofalne posledice evgenične politike, ki je tedaj začela nasilno spreminjati ekonomsko in etnično sestavo Slovencev.
  Fašisti se še vedno bojijo najbolj, da bi jih tuja sodišča prepoznala kot terosiste in razveljavila denacionalizacijo, migranti iz hrvaške, bosne in albanije so edini, ki jih ne kritizirajo in jih ne napadajo, če pa bi bili brez njih veliki reveži. Vsekakor jim je šlo pri nas bolje kot doma, kamor so itak znosili ves denar, nakraden v Sloveniji.

  • Tone

   No pa kaj, Slovenci so pa kradli po Nemčiji, Avstriji in Švici in denar prinašali sem in tu gradili hiše in odpirali obrti.

 • domovina mili dom

  Sovražni govor si je izmislil mali-veliko manjši Bučan, ker mu je sfalilo obrambe. Če ne boste tiho, boste molčali kot grob.
  Zadnji čas je, da se partizanski mintingi in njih parole ovrednotijo za sovražno gibanje in sovražni govor.
  Malo bo treba ploščo obrniti. Samo tožilce in sodnike je za spremeniti.

 • skorpijon93

  sovražni govor ne obstaja, to je produkt aktivistov, ste morda kje pri drugih živih bitij videli takšne in drugačne – izme in aktivistične dejavnosti, jaz ne

 • Pezde

  Dvolični primitivni levičarji. Kaj ste pa pričakovali od njih? Dobroto? Vse kar navidez delajo dobrega, delajo zase.

 • hle

  V bistvu ste nam povedali tisto kar jaz trdim že ves čas to da je bila stara tovaršija večinoma bolj konzervativna celo od današnje desnice in to pri večini družbenih vprašanj od tega so odstopali takrat samo ZSMS kadri ki so bili že takrat okuženi z kulturnim marksizmom tudi ivan je bil del tega zato ga danes jaz imenujem marksist na desnici in ravno ta kader je danes po slabih treh desetletjih hrbtenica političnega življenja pri nas zato pa tudi so rezultati takšni kot so

 • Soave

  + + + + + + Narod naš dokaze hrani !!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!