Poglejte, kako so migranti začeli vdirati v domove v Beli Krajini! Domačini enega ujeli in fotografirali!

V uredništvo smo prejeli obvestilo domačinov o vedno večjem številu prehodov ilegalnih migrantov preko reke Kolpe. Ti prihajajo iz sosednje Hrvaške, nekateri s čolni, drugi reko preplavajo in se nato pojavijo na dvoriščih domačinov v vaseh in zaselkih ob Kolpi. Domačini navajajo, da jim sicer pomagajo, hkrati pa dodajajo, da pri njih niso zaželeni. Kritični so tudi do ravnanja države in do tega, da jih nihče ne poduči, kako naj ravnajo ob stiku z njimi. Iz sporočil, ki jih opremljajo tudi s fotografijami, pa vejeta velika zaskrbljenost in predvsem velik strah.

Zbrali smo nekatere odzive in tudi fotografije, ki jih objavljamo v nadaljevanju. Eden od domačinov je zapisal: “Jutranji ‘obisk’. Srce začne močneje biti, ko zagledaš pred vrati mokrega, premraženega in brez obutve”. Jasno jim je, da je obiskovalec preplaval Kolpo. Nato mu dajo suha oblačila in ga nahranijo, pokličejo policijo. Sprašujejo se, kako živeti v strahu, da spet pridejo, da jih bo več in več. V nadaljevanju pa: “Strah nas je.”

Nadalje se občani sprašujejo, zakaj jih država vsaj malo ne zaščiti. Navajajo, da se nikomur od pristojnih ni zdelo vredno, da bi jih vsaj s kakšno zloženko opozoril in jim svetoval, kako naj ravnajo ob morebitnih srečanjih z migranti.

Kje je država, ki bi morala skrbeti za varnost?
Tudi v naslednjem zapisu je navedeno: “Tu ob meji nas je resnično strah.” Belokranjci še poudarjajo, da ne odobravajo tega preseljevanja, posebno mladih, ki prihajajo iz držav, kjer ni vojn in kjer ni nasilja. Sprašujejo se, ali se lahko ti prebežniki, ki se znajdejo v tujem svetu, lahko obvladajo, ali lahko trezno razmišljajo; ne vedo, kako se bodo odzvali. Dodajajo, da jim nudijo pomoč, ko vidijo, da so te potrebni. Vendar pa bi morala slovenska država najprej poskrbeti za varnost svojih državljanov.

Stvari so torej precej zaskrbljujoče. Oglasila se je tudi Maja Kocjan, predstavnica Civilne iniciative Bela krajina. Na svojem Facebooku je zapisala, da se nanjo obrača vse več ljudi, predvsem prebivalcev vasi ob Kolpi, ki poročajo o prihodu migrantov. “Ti prihajajo preko naše mejne reke, prehodi pa so vse pogostejši in se stopnjujejo. Migranti se namreč skozi dan ali noč pojavijo tudi na njihovih dvoriščih ali celo hišnih vratih, zaradi česar so prebivalci vse bolj zaskrbljeni. Predvsem opozarjajo na to, da jih na to ni noben opozoril ali pripravil navodila, kako v takšnih primerih ravnati. Hkrati navajajo, da prihajajo izključno mladi moški, ki pridejo preko reke s čolni, nekateri jo celo preplavajo.” Zapisala je, da so po njenih informacijah to Alžirci in Maročani, ki so namenjeni v Francijo. Tudi Kocjanova poudarja, da v navedenih državah ni vojne, zato ne razume  dejanj slovenske oblasti, da jih ne vrnejo na Hrvaško. Dodaja, da bi po evropski zakonodaji to morali narediti. Prepričana je, da bi naval prehodov s tem lahko bistveno zmanjšali in celo ustavili. Spomnila je na zapise v hrvaških medijih, kjer so navajali, da migranti v Sloveniji prejmejo celo žepnino. Ti so v Sloveniji tudi prvič popisani, saj jih hrvaška stran ne popisuje. To pomeni, da bodo druge evropske države migrante vrnile nazaj v Slovenijo. Ne na Hrvaško, saj jih tam uradno nikoli ni bilo.

Več si lahko preberete na strani Demokracije.

 • PIA PlA

  Kljuko si migranti in drugi lopovi podajajo tudi na Obali. Pravkar je nekdo kar vstopil v naše stanovanje. Ker je pri vratih stal velikan, ki je prišel na obisk, je obiskovalec zajecljal, da je prišel popraviti napeljavo za kabelsko TV in se je verjetno zmotil v naslovu ter hitro izginil skozi vrata. Kaj hočemo, barabe se že pripravljajo na turistično sezono. Bodite previdni.

 • Borut Stari

  Ustanovitev oboroženih enot nacionalne garde s polnimi pooblastili.Nemilosrdno izvajanje represije bo naredilo svoje. Strah v kosti jim bo dal misliti.

  • Sale

   Super bomo Janšo zaprli .brzi sud

   • Borut Stari

    Ha ha. Janši damo v roke organizacijo delovanja NG. Ukrepi proti migraciji naj bodo kopija delovanja JLA na mejah proti prebežništvu. Pa, da te vidi moja mama.
    Bivši graničar.

 • Brutus

  Oblast se bo čudila, ko se bodo spontano pojavile ”vaške straže”. Če nas oblast noče, ne zna ali ni sposobna obvarovati pred vdorom ilegalnih migrantov, se bo pač potrebno samoorganizirati…..!

 • Marija

  Zakaj ne postavijo žično ograjo saj jo imajo na zalogi. Strožji zakon za ilegalen prestop meje so poslanci zavrnili,torej to želijo in namerno ne nadzirajo točk,katere migranti uporabljajo. Ja vse načrtovano,čim več migrantov,da bomo druga Švedska levaki pa na oblasti.Saj se točno ve kje imajo prestopne točke. Hrvati so policijo in vlado obvestili.Zakaj jih ne vračajo je pa jasno. Šami jih dobro informira kje in kako. On je podgana,katera je uspela in sedaj bo množičen pohod.Če se bodo pa Belokranjci branili bodo pa zločinci in fašisti. Ti sedaj so še mirni,samo ne več dolgo.

  • FRANC3

   Zakaj bi postavili ograjo? Šarec je izjavil, da jo bo dal podreti če zmaga. Torej vemo, kaj čaka Slovenijo, če zmaga Šarec: Nadaljevanje politike Cmerarja.

 • prdo

  Katolibanska usmiljenost to Jezus uči

  • nevtrino

   … se je oglasil strokovnjak za verstva sveta, a ?

  • Sale

   A veš da je izrojena familija Janša poginila jugu

 • prdo

  Katolibani verjetno sodijo po sebi so vlamljali in ropali po argentini

  • nevtrino

   No, še dobro, da tam ni toliko cigojnerskih levakarjev, a ?

  • FRANC3

   Kaj ima Argentina 1945 z begunci 2018? Tebi se je sfuzlalo.
   Slovenci so leta 1945 ponesli v svet pridne roke, ki so pomagale ustvarit boljšo državo (glej oddajo Pričevalci ob torkih po 23,00). Migranti pa v Slovenijo in v Evropo prinašajo bedo, nedelo, kriminal, nasilje, verski fanatizem (podoben tvojemu, ki ne trpiš drugače mislečega. Trpiš pa lenuha).

   • samotoje

    Res je. Lasje mi gredo pokonci, ko razni nepismeni bebci začnejo primerjati eksodus Slovencev po vojni z invazijo muslimanskih hord. Prav vsak begunec po vojni je šel v Argentino ali drugam z dovoljenjem tamkajšnjih oblasti.

    • Tone

     Prav zanima me, koliko bi jih šlo z dovoljenjem, če bi bila Argentina čez Muro.

  • antimur

   Besak na kvadrat, le trosi še svoje kretenizme po portalu, kajti z njimi bolj škodiš kučanistom kot nam. Verjetno jih je groza, kakšne podpornike imajo.

  • nevtrino

   In še dobro, da se tudi ti cigojnerski migranti pravzaprav prestrašijo “dobrotniških” levakarjev …

  • Anthon

   Katoličani ne nastavljamo več še drugega lica levaškim bandam, ki organizirano zganjajo svojo protiustavno dejavnost bodisi na internetu ali po ulicah, če so te to slučajno učili na kakšnem levaškem komunofašističnem treningu. To je passe.

 • terminalar

  Begunci so v Turčiji, na Kolpi pa vsi ostali špekulanti.

 • alojz

  Država bo preverila, če so vsi domačini cepljeni. Migranti niso.

  • Rožle

   Prvo je treba vse naše levake cepit … no ,če bo sploh kej nucalo ..

   • FRANC3

    Ja z Uranom 236 ali Plutonijem.

    • Sale

     Črt in Jakob sta bila cepljena na oltarju

    • Rožle

     Polonijem …

 • lado

  SAJ MAMO POLICIJOO!!AJA TO SO INKASANTI ZA 5 KM PREHITRO!!!!!!nora država ki ne ŠČITI LASTNIH ljudi!!!BELOKRANJCI!!!!!!!!sem delal 1,5let v iraku pa vem da dol nimaš NOOOOOBENIH PRAVIC!!!!!!preganjajo i nubijajo KRISTJANE nič ne vprašajo A MI OZ VI jih pa pedenate k še sami nimate!!!!SAMI jih porihtajte drgač bo vsem ŽAL!!!!!!!!!inkasanti pa o vsem molčijo pa MI JIH HRANMO OBLAČIMO ŠOLAMO DA BI NAS BRANILI GOLAZEN PLAVA!!!SLOVENCI ZBUDITE SE KER VAS DRŽAVA NE BRANI NASPROTNO ALAHOVCI SO VEČ!!! VAS OZ KRAJ SE MORA SAM ZMENIT DA SE JIH POŠTIMA KOT BI ONI NAS!!POGLEJTE ŠVEDSKO;ANGLEŽE;FRANCOZE….BO TUD PRI NAS JIH JE TREBA NAGNAT NAZAJ ČEZ VODO DA BOJO ČUTILI!!! NOBEN VAS NE BO BRANIL ZATO POTIHO VSE POGNAT NAZAJ DRGAČ BO CEL HUDIČ,KER TO SO SATANOVI POMOČNIKI!!!!!!

  • Sale

   Zali s našo policijo ki te čuva.ko ti spis veš da je to kaznivo dejanje .trosis laži o izvršbi oblasti čez uradne osebe.prijava policija opazujte tega fašista in ga vrzite v prizon

   • nevtrino

    A, zato kradejo po Zloveniji in še posebej po Lublani, vsi povprek, kot srake in še hujše … ?!?

 • Jožef

  Vsak ilegalen prestop je avtomatski izgon. Enemu uspe in ta hitro pove ostalim kako naj ga posnemajo.

 • šmentanamuha

  Neukrepanje vlade (države) pomeni, da na to pristajajo. Takšna navodila imajo tudi policaji. Namen je ustvarjanje kaosa. Seveda menijo, da se mu bodo sami lahko izognili. Ratifikacija Istambulske pogodbe februarja 2015 za našimi hrbti, to potrjuje.

 • sprehajalec

  Tega potenciala je najmanj milijarda. V iskanju boljšega življenja. Kot posledica Medicine in tehnologije belega človeka, live aid, svetovne banke za razvoj, UN programov pomoči, zdravnikov brez meja.

  Edina posledica vseh teh stvari je, da se je tretji svet enormno namnožil. Vendar če se ta tretji svet preseli, prinese svoj svet k nam. Afganistanec bo vedno nosil Afganistan s seboj.

  Krivdo levičarji seveda valijo na belega človeka. zadnjič so nam RTV pokazali francoski dokumentarec o plastiki v morju. Da smo mi krivi. Niso ga prikazali naprimer na Kitajskem dokumentarec, niti v bangladešu, na tajskem, Indoneziji. Pokazali so ga Slovencem, kako ONESNAŽUJEMO morja. Ker ga raje nisem gledal, ker vem kam pes taco moli, domnevam, da niso omenili, da 99,999% plastike v morja pride iz Azije in Afrike.

  • Striker

   Ne 99,999% ampak kar 100% bo prava številka. Take iz 7. stoletja po Kristusu ne moreš prestaviti v 21. stoletje. Mogoče bi morali prositi Ruse za Novičok v spreju, da jih odženemo kot komarje.

 • nevtrino

  Če kateri pošteni državljan misli, da ga bo zaščitila usmrajena ukradena globoka država Zlovenistan, se pač hudo moti. Nekateri pa seveda mislijo in tulijo, da je država kar tako, za cigojnerje.

 • Anton

  nič drugega ne kaže kot samooborožitev, kajti na naše represivne organe se nima smisla ozirati.

  sarkazem press

  • nevtrino

   Sarkazem ???

   • FRANC3

    Realnost in potreba po lastni varnosti.

   • Striker

    Ne sarkazem, dolga devetka pa kaj polavtomatskega !!!

  • Sale

   Hahaha slovencki delajo samomor huaha hočejo samoiniciativno. Venčki delajo genocid nad sabo jahhhaha.to jugosi sipci emigranti vabljeni lepo mojo deželo brez hlapcev fašističnih jansevikov.aja Janša je poginil juhuhahhahha

 • nevtrino

  “Nostalgični” levakarji, skrajni jugo-konservativci, rdečkarski “socialisti”, se očitno ne zavedajo niti tega, kako je bilo na mejah v njihovi ljubljeni Jugi. Enostavno, ilegalen prehod se je končal s kroglo iz vsaj M48 in smrtjo.

 • FRANC3

  Begunce pošljite v Titovo velenje Kontiću in v Kamnik Šaracu. Oba sta izrazila pripravljenost sprejeti jih (verjetno sta mislila na lastno hišo).

 • Franjo Trojner

  Država/leva oblast policiji in vojski ne dovoli, da zaščiti meje, teritorij, državljanje in imetje pred ilegalnimi migracijami, migranti!
  Preostane nam torej samo samorganiziranje, razumna in unčikovita rešitev so vaške straže ali pa ustanovitev prostovoljnih delovnih brigad, ki bi več metrov visok in par metrov širok grantni zid na južni meji zgradile. Zaradi mene popolnoma prez vseh odprtin!
  Mi smo izgleda država brez USTAVE, zakonodaje, lastnega teritorija in meja.
  A mi levičarji skušate dopovedati, da se moram zaradi lažne solidarnosti, ukloniti, umakniti vsem tem ilegalnim migrantom, ki prihajajo? Jok brate odpade, jaz bom svojo z USTAVO zagotovljeno pravico do lastne države, kulture, jezika, tradicije, krščanske vere, svoj dom, svoje domače brano z motiko, če bo potrebno.

  • Goran Hvala

   Kdo ti pa kaj brani??…nism vedu da imas pred hiso vojsko ki te kontrolira in diktira kaj bos pocel…desnaki pa res trpite ejga…

   • Franjo Trojner

    Cepec si! Saj veš, da si cepec! O kaki vojski bleješ ti? Ma vi na levici res niste glih čisto dihtig kaj?

    • Goran Hvala

     Sam da nism jansevik pa sm srecn..

     • Marjana

      Goran raje se preimenuj da te bo tvoj poglavar murgbajsekov prepoznal. Ker levaki tako ne poznate besedo hvala, ampak pljuvanje, blatenje, sprenevedanje in ostalo lopovščino. Ker si levičarski opranoglavec seveda ne moreš biti nikoli član SDS, po tvoji neumni glavi si pa lahko le levi fašist z vso plačano režimsko propagando!

 • Lisjak

  Pozabili ste še na šiptarje in ostalo jugo golazen,ki se enostavno priselijo v Slovenijo in od nas zahtevajo,da jih hranimo ter vzdržujemo nakar še zahtevajo status manjšine.

  • Goran Hvala

   Verjetn da glih od tebe terjajo…:-)…

   • Lisjak

    Ti ne plačuješ davkov?Bedak.

    • Goran Hvala

     Nic ne placujem…sam poberejo mi…pamet….pa nic vec na racun migrantov…sm te sam prasal ker si napisal tako kot da sam ti nakazujes evre drzavi…

   • Franjo Trojner

    Cepec si morda slišo za davke? Verjetno ne, ker, če bi zdaj ne bi teh neumnosti zapisal. Čuj a si ti morda rogovc?

    • Goran Hvala

     Cuj toti francek..kam gredo davki mene boli k….. Tistga dnarja nikol nisem videl in ga tudi ne bom…tak da zarad mene ga lahko v reko vrzejo..jst sparam zase…imam svoj fond…ne jokcam in prosim drzave za uslugce…drzava je zame samo pijavka ki jo hoces noces placujem..tak da ne flancaj neki ker ste janseviki res ubozcki..sam vi placujete davke…bvahahahah…

  • Sale

   Živela muslovenija sipci vas bodo venčke lepo počasi izgnali v koroško avstricha

   • nevtrino

    Pojdite no k Hodži na posvet, kaj vse blebetate …

 • antimur

  Mesec, Kordiš, Tomićka ter zdivjana SMC z njihovim lolekom na čelu pa v parlamentu vpijejo in nas nategujejo, da tega ni, ali pa redki primeri.Morali bi katerega od njih po tikvi, da bi se mu posvetilo, morda bodo potem spregledali.

 • Olga_10

  Ograjo in vojsko! Komunajzli naj se pa izselijo, sicer jim bomo poslali divjake v Murgle!

  • Goran Hvala

   A dans si pogledala pod pojstlo?..kaksen komunajzel al pa migrnt se tam lahko skriva…jst bi na tvojem mestu bil previden…;-)

   • stajerc5

    Ooooo, enajst dopoldan pa ze buden, danas si poranio brale!

    • Sale

     Odjebi hlapec

    • Goran Hvala

     Glih ustav…zdej pa socialo vlect…sploh je fajn in super ker gre tud iz tvojga zepa…

   • nevtrino

    Jaz pa na vašem mestu ne bi toliko razlagal o svoji neuravnovešenosti …

    • Goran Hvala

     Zgleda da si se bolj zelen na tem portalu..a nism ze 100x napisal da men pase bit neuravnovesen…sploh ves kolk lazje in boljse zivljenje imam..pa se nekdo drug lahko izpade pameten….tak da bodi vesel da smo tud neuravnoveseni…ce ne noben od vas ne bi izpadel uravnovesen…

   • WatsonForus

    ko bodo pod tvojo – te bodo izselili – avtokamp vedro nebo !

    • Sale

     Vesela novica Janša je poginil

    • Goran Hvala

     Ko bodo…do takrat se pa dejmo se mal dopisvat…:-)

  • Sale

   Črt in Jakob sta bolana zbujata se poscana posrana zaradi Janše ki jih je strašil z murgeljnom

 • Antonius

  Ena od *varnih* bližnjic do evropskega blagostanja, šerijatarske švercarje vodi tudi skozi slovenska obmejna stanovanja.
  Papež Frančišek šerijatarje *razume* in ima rad. Njegovi ljubezni se pridružujejo tudi slovenski Cerar s svojo vlado, dobra polovica vladi naklonjenega parlamenta in plejada levičarskih kleptomanov z *človekoljubnimi* istospolneži vred. Seveda, ljubezen do njih gojijo tudi vse nepotešene feministke neugotovljenega spola.

  • samsara

   Čakam, da jim Zore ponudi brezplačno umivanje nog. Vsakemu ilegalmemu divjaku, ki se prebije do centralnega močvirja udbofevda.

 • Tone

  Grozno! Migranti “vdirajo v domove” tako, da pred vrati premraženi in prestrašeni prosijo za pomoč.

  • Anthon

   Soroševa propaganda! Prestrašenost pa takšna, tako lupetajo tudi nekateri moralni hipokriti iz naše ulice, ki imajo 2,5 m visoko ograjo okrog bajte.
   Da morda po tvoje ta tip ni našel mejnega prehoda????

  • nevtrino

   Kar naprej, takoj mu lahko ponudite pomoč in oskrbo ! Samo ne na plečih drugih !

  • WatsonForus

   ko bodo začeli trkat na tvoja vrata bo pa res “grozno” , a nde !?

   • nevtrino

    No, verjetno jim bo ponudil vse, še svojo ženkico, zelo gostoljubno …

 • Goran Hvala

  Kako ravnati ob srecanju z migranti??..:-)…a to rabis kaka posebna navodila?..sej ste ratal se hujs kot amerosi ki morjo met vsak premik napisan ce ne brz kdo iztiri…;-)…panika ljudje…panika…dejte mal panicart ker je tolk super to brat in spremljat…

  • nevtrino

   Če očitno ne veste, o čem se razpravlja, je boljše, da ste tiho.

   • Sale

    Hrano vam zatsrupljajo kradejo vam deželo .z cepivi zastrupljajo pamze hrana voda nc ne boste imeli v lasti

    • Katja

     Sale, Slovenijo zastrupljajo in uničujejo takšni ex-levičarji kot si ti. Ti si kronično cepljen z debilnostjo in umazano primitivnostjo tvojih gnilih genov, ko te futrajo z lažnivim enoumjem in sprevrženo levičarsko ideologijo ….

   • Goran Hvala

    Dej me razsvetli no…ker ti baje ves…

  • Anthon

   Bedarija par excellence! Vsak migrant, na katerega naletimo, je kršitelj pravnega reda te države, če vstopa v stanovanja. Že če se je na meji registriral, je pod kontrolo, dobiva davkoplačevalski denar in nima kaj težiti po hišah! Če pa gre za nelegalnega prestopnika meje, je pa problem še večji, saj imamo lahko pred seboj izkušenega kriminalca.

   Po razumevanju delovanja pravne države si očitno en navaden nezrel mamin sinček.

   • Goran Hvala

    Anthoncek…se pravi ti kot izobrazen odrasel moski rabis brosurco pa navodila kako ravnat ob srecanju s tujcem…dobr da vem in bom kar raje ostal mamin sincek ce je tako…ponavad tud klices policijo ce bilo kdo nepovabljen vstopi v hiso..tak da ne razumem tebe pametnega odraslega kaj bi se rad?…pa ti ja ne bo mamin sincek brez brosurce reseval problema..

    • Anthon

     Natančna venezuelska mesečna “logika”! Poizkusi se na Hrvaško odpeljati mimo uniformiranih fantov in deklet, ki so v tistih hiškah na meji, pa boš nazorno spoznal, kako je z navodili. Ti mladi strički, ki jih Belokranjci najdevajo ob svojih hišah, ali celo v njih, so takšni, ki so prej ignorirali one uradnike v hiškah ob meji. Glede na dokazljive posledice eksplozij po Evropi, pa je morda lahko ravno kateri od njih usposobljen za take ka-bume.

 • Jan Kovalski

  Prihajajo s čolni.
  Hvala vam Hrvati, nikar ne mislite, da vam verjamemo, da so vam migranti te čolne ukradli
  ali pa da so jih stesali iz drevja.
  Prihajajo ilegalno v EU in več kot 60% jih zagovarja šeriatsko pravo.
  Predlagam, če si tako zelo želijo šeriatskega prava v EU, naj se ga uvede, ampak samo za njih ne za Evropejce.
  No mogoče tudi še za tiste Evropejce, ki izražajo dobrodošlico tem musliilegalcem.
  Pa da vidimo!
  Predlog, pravijo, da je potrebno biti inovativen.
  To kar predlagam je t.i. pozitivna diskriminacija na katero tako zelo prisegajo levičarji.
  Pozitivna zato, ker se jim ustreže pri tem kar si želijo.

  • Sale

   Vodo in službe so vam ukradli.jansa je crko

   • Capi

    Ej Sale, a veš kako pravjo tvoji? Ajde popuši mi ku*ac……

   • Mitja

    Jaz pa mislim da je Sale crko, da mu ni več pomoči in naj ga njegovi enakomisleči vozijo na njegov smrdeči pašaluk, da ne bo sral in ustvarjal smrad po Sloveniji in med ljudmi ….

 • milanček

  in zakaj ga lastnik ni polomil ter fuknil v vodo

  • Sale

   Piran kradejo.

   • Mija

    Sale a tudi ti si pa zraven? Se mi je zdelo da nisi bil zraven ko kradejo Piran, ampak si bil tudi zraven pri lumparijah ko so oprali za več milijard opranega in ukradenega denarja ….

 • WatsonForus

  in pol še po TV slišimo kako pizdijo čez ograjo !

  • nevtrino

   In verjamete TV ?

  • Goran Hvala

   Najbel so pizdil janseviki na novi…najprej hocjo ograjo…ko so jo dobil pa vsi na noge kdo bo to placal…:-)…

 • nevtrino

  Svoj čas smo celo otroci lahko dobro in enostavno razločevali, kdo je cigojner, danes pa res ne veš več, katere sorte cigojner se ti pojavi na vratih …

  • Sale

   Bel plešast jansevik

   • nevtrino

    Mogoče palčki murgelski ??

   • Katrina

    Sale je levičarska usrana budala! Janša pa je tebi lahko samo za vzor pokončnosti in poštenosti, ki ga pa ti z svojim topoumnim razmišljanjem nivoja neandertalca nikoli ne boš mogel, niti znal razumeti.
    Plačanec usrani levičarski le zgubi se tja od koder si prišel, Slovenija ni dežela za takšne izrojence in primitivneže kot si ti!

    • Goran Hvala

     Sama izmisljena imena…sam za eno objavco..:-)

 • Sale

  Vesela novica izrojena familija Janša je poginila jugu hahhahaha

  • Sanja

   Novica dneva, Sale je budala od budale ki misli da povsod kjer sere je to njegov gnili in smrdeči pašaluk. Na žalost ga še ni počistil, ker to ni v interesu poglavarja murglbajsekov. Je pa vesela novica da Sale razmišlja da se pobere od tam koder je prišel. Jupi, hahaha ….
   In ta Sale takšen kot bi rad bil je izrojen Slovenec in rad pljuva in blati vse kar ne prisega na njegovo ex-levičarstvo in podložnost poglavarjev murglbajsekov. Na žalost ne vidi svoje zaplankanost in gnilobe lastne pameti in razmišljanja.
   Sale če ti kaj ne paše pojdi tja kjer ti za tvoj primitivizem ploskajo in ne seri z svojo debilnostjo in komentarji med ljudmi in narodom v Sloveniji!!!

   • Goran Hvala

    Sej saletu tukaj pase verjetno….ve komu kaj ne pase ste to janseviki….torej ne razumem vase matematike zakaj naj bi 80% prebivalstva ker pac niso janseviki slo..jamrate vi pa se v manjsini ste..ker ne govorimo o slovencih ampak o jansevikih…kakrsno koli formulo uporabis bi prej janseviki mogl v obljubljeno dezelo madzarsko…ne me napadat…sam povem…zame so vsi isti tak da nimam favorita..:-)..kradejo vsi ko srake..

    • Sandra

     Goran samo levaki in še enkrat s krono levaki, kradejo ko srake. So bili po 2.svet.vojni pri koritu in so ustvarili svojo gnilobo s katero si še danes zagotavljajo oblast.
     Kdor to ne vidi je popolni slepec, ali plačanec ali pa tepec. Zato pusti svoje pljuvanje po Janši in jansevikih in poglej dripce poglavarja murglbajsekov, forum 21 in ostalo levičarsko srenjo ki se pase v ukradenem kapitalu!

 • Sale

  Novica dneva Janša je crknil jupi hjahajajaja

  • nevtrino

   Veselo blebetanje kaže na vašo “strpnost”, a ?

   • Goran Hvala

    Ker je ta cel portal ful strpen..:-)..po vasi definiciji ni nic drugega kot demokraticno svobodno izrazanje to ko nekomu zazelis naj si zlomi vrat itd…tak da ne vem o kaksni strpnosti sploh govoris…

  • lokec

   уходить

 • Franc Šink

  Uradna politika slovenske vlade glede migrantov je: Pusti kmeta in podeležana na miru naj se sam znajde.

  • nevtrino

   … podeželana … za podeželje jim itak ni mar, ker oni prebavljajo samo plastiko …

 • mginko

  Ker narod spi na volitvah, danes nimamo države in ne varnosti v ukradeni globoki državi.
  Ker komunistična levica to podpira in ji ni mar za svoje državljane, je ljudstvo prepuščeno samo sebi.
  Vse je levica naredila, da ni učinkovitih varnostnih služb, da tako v kaosu, ki nastaja, lažje opravlja mafijska posla za svojo korist prvorazrednih državljanov.

 • Mirkoca

  A ni ograje?

 • Slovenec 33

  To niso nikakršni migranti. To so dezerterji in jih v slovenske dežele vabi okupatorsko velizdajalska drhal. ki vlada v Sloveniji.

  Poglejte sliko !

  • Goran Hvala

   Boste mogl po celem svetu zgodovino spremenit kdo je bil izdajalc…use bukve pravjo drgac…;-)

   • RATATA

    Ti pa že zelo dolgo fehtaš! Mičkeno se zadržuj pri tem, ker meje obstajajo.

    • Goran Hvala

     Kdaj je pa se od jansevika kaj odletelo?…ponavad imate vse subvencionirano…zraven pa tulite kolk vas obirajo…:-)..tipicni slovenski kmet…

     • garfi

      vzamemo vam laži in komunajzli propadete v enem dnevu

   • garfi

    vzamemo vam laži in komunajzli propadete v enem dnevu

    • Goran Hvala

     Jst nic ne trdim..sam povedal sem kaj imajo drugi napisano v knjigah…zdej al lazete vi al pa so po celem svetu sami komunisti sam 20.000 slovencev v sloveniji ne..:-)..ja je smesno…

     • garfi

      smešni troll

 • garfi

  OPOZORILO ZA VOLITVE MAJA – SMRTNO NEVARNA “LEVICA”
  lažna levica je del mednarodne mafije,
  ki uvaža in financira z našimi milijoni nevarne islamiste
  ter skrivajo njihovo nasilnost in kriminal
  šarc bo novi Cmerar in že preganja sovražni govor-svobodo govova
  VSE NAS OGROŽA LAŽNA IN LAŽNIVA LEVICA – šarec-sd-smc-desus-l-sloga-itd
  VSI NA VOLITVE IN DOL Z NJIMI !!!

 • RATATA

  Fobija (iz grškega korena φόβος, ki pomeni strah) je vrsta anksioznostne motnje, ki se izraža kot močan in vztrajen strah pred nekim predmetom, okoliščinami ali situacijo, običajno nesorazmeren z dejansko ogroženostjo.
  O fobiji govorimo, ko je strah tako intenziven, da človeku onemogoča normalno opravljanje aktivnosti in ga ovira v vsakodnevnem delovanju.
  Zaradi fobije se prizadeti na daleč izogiba tem predmetom, okoliščinam oziroma situacijam, kadar pa to ni možno, se z njimi sooča z velikim nelagodjem. Posledično ima lahko težave pri opravljanju poklica ali v družbi.
  Navadnemu strahu učeno rečejo fobija.
  Tudi mene je strah, imam fobijo.
  A je to nekaj prepovedanega? Najbolj pa me je strah kako bom ravnal v določeni situaciji. Narobe ali prav.
  En kup strahov / fobij je in obstaja kot.npr.:
  aglofobija – strah pred bolečino
  agorafobija – strah pred odprtim prostorom
  ailurofobija – strah pred mačkami
  akrofobija – strah pred višino
  amaksofobija – strah pred vožnjo
  androfobija – strah pred moškimi
  antropofobija – strah pred ljudmi
  apeirofobija – strah pred neskončnostjo
  arahnofobija – strah pred pajki
  astrafobija – strah pred grmenjem, strelami
  aurofobija – strah pred zlatom
  batrahofobija- strah pred žabami
  brontofobija- strah pred neurjem
  demonofobija – strah pred demoni
  dendrofobija – strah pred drevesi
  dorafobija – strah pred krznom in usnjem
  dromofobija – strah pred prečkanjem ceste
  elektrofobija – strah pred elektriko
  emetofobija – strah pred bruhanjem
  entomofobija – strah pred insekti
  fazmofobija – strah pred duhovi
  felinefobija – strah pred mačkami
  filofobija – strah pred zaljubljenostjo
  fizofobija – strah pred fizičnim naporom
  fobofobija – strah pred strahom
  genofobija – strah pred seksom
  gimnotofobija – strah pred goloto
  ginofobija – strah pred ženskami
  hemofobija – strah pred krvjo
  Heksakosioiheksekontaheksafobija -strah pred številom 666
  hidrofobija – strah pred vodo
  hipopotomonstrosesquepedaliofobija – strah pred branjem ali govorjenjem dolgih besed
  kakofobija – strah pred grdoto
  karcinofobija – strah pred rakom
  kinofobija – strah pred psi
  kleptofobija – strah pred krajo
  klavstrofobija – strah pred zaprtimi prostori
  klovnofobija- strah pred klovni
  ksenofobija – strah pred tujci
  ligirofobija – strah pred glasnimi poki
  mikrofobija – strah pred mikroorganizmi
  mizofobija – strah pred onesnaženjem
  mizofobija – strah pred umazanijo
  numerofobija – strah pred številkami
  ofidiofobija – strah pred kačami
  ornitofobija – strah pred ptiči
  panfobija ali pantofobija – strah pred vsem
  patroiofobija – strah pred dednostjo
  pekatofobija – strah pred grehom
  pikofobija – strah pred majhnostjo
  pirofobija – strah pred ognjem
  pnigerofobija – strah pred dušenjem
  polifobija – strah pred mnogimi stvarmi
  sitofobija – strah pred jedmi
  tafofobija – strah pred mislijo da boš živ zakopan
  talasofobija – strah pred morjem
  tanatofobija – strah pred smrtjo
  tridekafobija ali triskaidekafobija – strah pred številom 13; glej tudi petek 13.; glej tudi prepoved štartne številke 13 na evropskih avtomobilističnih dirkah
  tripanofobija – strah pred injekcijo
  vermifobija – strah pred črvi
  zoofobija – strah pred živalmi
  gelotofobija – strah pred posmehom

  • FRANC3

   Migranti imajo fobijo proti:
   – delu
   – demokraciji
   – sožitju
   – drugače mislečim (predvsem kristjanom)
   – sožitju
   – integraciji

   Jaz imam pa klavstrofobijo: Ko grem v gostilno, me je strah, da je zaprta.

   • RATATA

    Ravno za takšne primere ima reklc notranje žepe. Za floharco. Eni jim rečejo tudi prisrčnice. Saj veš, nič nas ne sme presenetiti.

   • Tone

    Naprej čestitke za zadnji stavek!

    Potem bi pa prosil za naslov inštituta, ki je opravil to raziskavo.

    • FRANC3

     To je pa Inštitut: KRANJSKA MODROST SLOVENCEV (predvsem moških)!

     • Tone

      Uuuuuu! Težka inštitucija, Nobelova nagrada jim ne uide.

   • lokec

    To si včeraj slišal na Požar televiziji

  • Tone

   Strah te je, ker si se pustil ustrahovati.

  • Daša

   Od vseh fobij (verjetno te je od pisanja kar roka bolela), ki si jih naštel, mislim da od vseh fobij je upravičeno največja fobija ki jo lahko ljudje imajo od levičarskih ideologov in lopovov. To je še kako upravičeno ker ti služijo svojemu parazitskemu programu. Se zajedajo in se jih je zelo težko znebiti. To se vidi tudi na tej spletni strani, ko komentirajo levičarji z svojimi smrdečimi in lažnivimi komentarji kot npr. HUN!
   Ta parazit je še posebno levičarsko trdovraten!

 • garfi

  nihče med njimi ni begunec, begunci so nekateri do prve varne države
  leviČĆarske odprte meje so le še ena njihova veleizdaja
  Banditi so zanje zagonili že stotine naših milijonov
  in tudi balkanci se ne učijo slovenskega jezika
  islam se ne civilizira in prilagaja ampak osvaja ozemlja

 • Mike Zulu

  Seveda bolj ko jim boste ponujali oblačila, hrano več jih boste imeli na vratih..saj veste kako pravijo, “dober glas seže v deveto Alžirsko vas”

  • mona lisa

   Točno zaklenit vrata in poklicat policijo.

   • Prle

    Kaj pa pomeni točno zaklenit vrata, verjetno si prišla od spodaj, pa se ti je zapisalo.

  • Tone

   Morda so iz fare sv. Martina, ki ga imajo za zgled.

   • Soave

    Do smrti je bil škof Martin znan zlasti po svojem zavzemanju za reveže in po
    nasprotovanju pomehkuženi duhovščini, ki se je v tistem času vedno bolj
    oddaljevala od Kristusovega zgleda skromnosti

    • Tone

     Hvala za dopolnitev. Vzemi si ga za zgled, če srečaš kakega premraženega begunca in mu odstopi svoj plašč.

     • Soave

      Seveda. Dva, ne enega.
      Za begunca.
      Za migranta, ki brez dokumentov, nezakonito prestopi našo mejo in potem prosi za azil, pa nič.
      Figgo fresco. . . .

 • Prle

  Kaj se toliko sekirate, noben ne bo ostal tukaj. Kdo od tujcev bi pa hotel živeti v deželi,kjer je vodja opozicije Ivan Janez Sponzor.

  • garfi

   ko boste Banditi izgnali ali uničili Slovence jih boste nadomestili z islamom
   tudi nazaj iz vaše €U in tudi z balkanci
   kar počnete že 70 let

   • Prle

    Boš pa imel 10 žena, porihtal ti jih bo pa poštar, ti itaq nisi sposoben.

 • Belokranjec

  Bela krajina je z malo začetnico, ne veliko (ni Bela Krajina)

  • Slovenka

   Če se bo tako nadaljevalo, bo črna krajina, namenoma pisano z malo začetnico.

  • UnFlâneur

   Hvala za ta edinstven doprinos k debati.

 • mona lisa

  Zbrat jih in po hitrem postopku vrnit v državo izvora. Tudi frizerja ki živi na naše stroške.

  • karlina

   Pa saj zato se gre, s Šamijem, so nam levičarji dokazali, da jim je MAR ZA MIGRANTE, ne za lastne-DRUGORAZREDNE DRŽAVLJANE !!!!!

   • lokec

    In Slovenci bodo zopet volili po starem.

   • Tone

    Šami vsaj pravilno po slovensko reče Zato gre (in ne Zato se gre).

 • Franc Domobranc

  Včeraj je bil v Novih Fužinah opažen sirski brivec Šamir (mamu mu….). Kolikor vem bi ga morala država izgnati. Verjetno striže in brije pičke rogovskim aktivistom (leva drhal).

  • McBobo

   Mamu mu nebi “ni sa štapom”.

 • totex39

  Počasi se bo začelo tudi pri nas, sedaj se še ljudem smilijo, vendar kmalu jim bo prišlo to v navado, oziroma še hujše začeli bodo vdirati v hiše in takrat ne bodo prosjačili. Isto je bilo na Jugo Italije, upam, da veste o teh stvareh. Država pa je za take stvari gluha in še podpira jih in jim omogača azil.

  • karlina

   Včeraj sem poslušala, da so edino poslanci iz SDS IN KRŠČANSKI DEMOKRATI bili za zakon o zaostrovanju migrantske politike, torej, to pove vse, koliko levičarjem pomenimo-PRAVI , DRUGORAZREDNI SLOVENCI-NIČ, MANJ, KOT KAMEN NA CESTI !!!!!
   http://www.demokracija.si/migracije/v-sloveniji-nujno-potrebujemo-strozjo-azilno-zakonodajo.html

   • totex39

    To je sigurno, saj že levičarski komentatorji tukaj izžarevajo samo podlost, kako pa še oni, ko o tem odločajo. Vse skupaj se jim j*b*.

   • lokec

    In Sloveni bodo zopet volili po starem.

 • karlina

  Točno tisto, kar sem predvidevala-v Sloveniji jih levičarji vabijo, ker so Sorosovi plačanci, še posebej sedaj , ko se bližajo volitve-novi volivci, itak so Hrvati zapisali in jim povedali, da jim bo Slovenija dala denar in so dobrodošli, saj vedo, kaj se dogaja s Šamijem, da je zaščiten bolj, kot kočevski medved, oz. bolj, kot mi-drugorazredni državljani. Smilijo se mi naši ljudje, naši Slovenci, ki živijo v Beli krajini, oz. ob meji, saj verjamem, da živijo v hudem strahu. Zakaj se vlada ne odziva????? Zato, ker se jim to ne dogaja pred nosom, v vse bolj južnjaški Ljubljani, pač pa nekje daleč stran od njih in prav briga jih za prave SLOVENCE. Če bi bilo po pravilih, bi jih MORALI NAGNATI NAZAJ NA HRVAŠKO, ampak, ljudje božji, kdaj pa so še levičarji igrali po pravilih, NIKOLI , ZATO-NA VOLITVE IN VOLITE DESNICO, V NASPROTNEM PRIMERU-ADIJO NAŠA SLOVENIJA, ADIJO PRAVI SLOVENCI !!!!!

  • Tone

   Točno, vsi bodo novi zanesljivi volivci, saj dobijo državljanstvo že med plavanjem na sedi Kolpe. Problem je edino v tem, da se koalicija ne more zmenit, komu naj dajo glas.

 • garfi

  ubogi begunček je v nemčiji v živalskem vrtu nategoval ponija in dobil hudo kazen prepoved vstopa
  Grims-SDS: muslimani imajo pravico izrabiti ženske, otroke in živali
  leviČĆarji: vsi smo enaki in vsi smo begunci
  feministke so pa tiho kot miši

 • Jan Kovalski

  Preveč Fincev na Finskem
  Preveč Slovencev v Sloveniji

  Poglejte kakšna je “rešitev”:

  https://twitter.com/MarkACollett/status/978537303676211200

  Miselnost okupatorjev in osvajalcev?
  V tem primeru miselnost nore levičarke.

  p.s.: Pri takih zadevah se ne ve če ne gre za načrtno provokacijo avtorja

  • Tone

   Ta begunka je pa dolgo živela v Angliji, preden se je našemila in šla dajat izjave na Finsko.

 • Terminator

  Če se en takle z zgornje slike pojavi na mojem dvorišču,bo to zadnje kar je naredil v svojem življenju.

  • Tone

   Tudi zate bo to zadnje, kar boš naredil v življenju.

   • Terminator

    Tudi prav, ampak pospravil bom najmanj enega,samo mislim da več.

    • Tone

     Herojsko delo, pobiti nekaj premraženih, prestrašenih in golorokih ljudi. Morda te proglasijo celo za narodnega heroja, če te kdo drug ne prekosi.

     • tramal

      Daj naslov ,da ti jih sproti pošiljamo domov.,pa jih ti hrani in oblači,pa še ženo jim posodi.

     • Tone

      Če bi tebi zaupal naslov, bi moral hkrati znaprositi še za policijsko zaščito.

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!! Tudi pri meni ga že čaka Dobra Past, tako da mu še nazaj dol nebo treba laufati, ker sploh mogel nebo , … bo pa boljši kot prej, ker edini dober mohamedanec je mrzel mohamedanec …

 • Hribouc

  Jehatana, novinarji, no!
  Pretiravati v bluzenje pa je bedasto!
  “Enega so tudi ujeli….!”
  Ja slikali so ga reveža!
  Naj bodo dejstva & resnica! Prmejduš, ne ga srat.

 • Anton

  hrvatje so pregnan, jih ne popišejo, ker vedo vkolikor bi jih, bi sebe tako obremenili, nas kranjce majo pa itak za loleke

  sarkazem press

 • Burek Burecki

  Naj posljejo vojsko tja ampak obvezno bi bilo prinesti svojo obutev…

  • primsek

   človek na sliki res zgleda kot primerna tarča za vojsko, mogoče bi pomagala še Nacionalna garda v zametkih, združenje VSO in naciskini iz Žirov, člani SDS?

   • sprehajalec

    če bi bila Antifa za kaj, bi jih ona odganjala z meje. Ne pa da so samo v tvojem postu našteti zadolženi za to…

 • primsek

  zadnjič dokumentarec s terena ob meji : premzli pridejo, se pogrejejo, kaj pojejo in počakajo na slovensko policijo. vsak zvonjenje še ni vdor in vsaka kepa sluza še ni Grimsek, za to moraš imeti še izvotljene možgane, partijsko preteklost in iqu manjši od številke noge

  • sprehajalec

   Čim položi nogo na slovenska tla, je “naš”. Plačevali bomo zanj in za njegov razširjen krog žlahte, pa še afganistan je prinesel s seboj. če bi bil Afganistan za kaj, se pa ne bi tam streljali že od leta 1979.

  • garfi

   nihče med njimi ni begunec, begunci so nekateri do prve varne države
   vaše leviČĆarske odprte meje so le še ena vaša veleizdaja
   Banditi ste zanje zagonili že stotine naših milijonov
   in tudi balkanci se ne učijo slovenskega jezika
   islam se ne civilizira in prilagaja ampak osvaja ozemlja

  • WatsonForus

   pelji si jih domov!

 • Morala

  Saj vsi vedo kaj se dogaja in če niso sposobni varovati mej, ne Hrvati, ne Italijani in ne Slovenci, potem si res brez besed!!! Naj jim vse odnesejo, pa še v parlament jih pošljite, da poslanci donirajo denar, jih oblečejo in nahranijo, ter jim dajo stanovanja!!!

  • alojz

   Saj si slišal včeraj koliko so donirali poslanci, banke za lačne otroke. 150 ojrov vsi skupaj. So pa dobri, ko ukažejo nam, da preživljamo in nastanimo migrante.

   • Morala

    Sramota!!

 • alojz

  Kašni rojeni igralci so tile. En sam je kup nesreče. Kar domov bi ga peljal. Ko jih je pa več na kupu in en domorodec (domorodka) nemočna, takrat so pa brutalni heroji. Ali, ko zažigajo avtomobile in razbijajo vse kar dosežejo.

  • sprehajalec

   Po obnašanju hudo spominjajo na “zaščiteno manjšino”. Ki se ni uspela asimilirati od leta 1100 do danes.

 • Zgornji

  ZLOBNI LJUDJE NAM HOČEJO TE ZLOBNEŽE PODTIKOVATI, ZATO DA BODO IMELI ČIMVEČ SEBI PODOBNIH ZLOBNEŽEV OB SEBI, KO SE BO ZAČEL KONEC SVETA ,,,

 • Janez

  Če bi ga jaz našel v svoji hiši,bi on sigurno nadaljeval plavanje po kolpi navzdol,pa še kakšen levak bi ga spremljal(neprostovoljno).

 • Krtača 20

  Lej ga! Izrezan janša!

  • sprehajalec

   Jaz bi rekel, da prej spominja na kakšnega zaščitenega Levičarja iz Bučne vasi.

 • sevenx

  Zanimivo da imajo vsi tako prijazne obraze. Igralec tako kot frizer…

  • McBobo

   Nedolže obrazke imajo. Saj bi jim človek še pomagal, če se nebi zavedal, samo da bi mu malo pomagal, bi gostitelju prerezal vrat, posilil ženo, sina, hčer, še pes bi ga fasal, potem pa vse ven nagnal in zavzel hišo. Kot delajo cigani, ko se naselijo na tuj, privat travnik, če jim že občina ne pomaga zavzeti tuje imovine, pa pomaga tudi predsednik države (drnovšek-Ambrus). Drnovšek namenoma napisano z malo, ker se mi taki gnusijo. Komunajzerji pač, katerim je vse tuje sveto razen domačega poštenega človeka. Ampak palica ima dva konca in ta se bo kmalu obrnila.

 • Rožle

  Kdaj jih bodo začeli odvažat Cmerarju na dvorišče …?

 • Tweety Bird

  To je zlepljena fotografija. Janez Janša je mojster za takšne stvari :)

 • Rožle

  Migrant vaščanu … :
  “5 minut maš cajta, da spakiraš svoje kufre … tvojo drago pa le pusti jo bomo še rabili ..”

  • totex39

   To bo tudi še na vrsti, da nam bodo domove vzeli.

   • Slovenka

    Preko mojega trupla.

 • Artur

  Vse to z migrantsko drhaljo je že veliko prej namerno vkomponirano v satanistično NWO agendo naši globalistični polit telebani ji zvesto in zavestno servilno in hlapčevsko štango držijo

  Tajne službe organizuju terorističke napade širom sveta!
  https://www.youtube.com/watch?v=fNLpe75ZO84&t=726s

 • Stajerka

  Maja Kocjan, predstavnica Civilne iniciative Bela krajina……..
  počakte 2 dni, ko bo Violeta in vsa ostala protislovensko nastrojena struja udarila po domačinih in civilni iniciativi…….
  kaj Šamija so že deportirali, al to čaka novega ministra za notranje zadeve????

  • alojz

   Do takrat bo zastaralo. Na to igrajo.

 • Slovenka

  Kaj? A niso bili ravno Belokranjci najbolj glasni, da nočejo ograj, češ da ogrožajo turizem. In sedaj so turisti prišli, oni pa v šoku.

  • totex39

   Kako hitro so dobili bumerang.

  • Tone

   Kje si videla kakšnega Belokranjca v šoku?

 • Slovenka

  Belokranjcem, vsaj tistim malo bolj pri pameti nasvet: ustanovite svoje straže in ne čakajte na državo. In prišleki? Tako kot so v državo prišli, tako naj iz nje odidejo, pri tem jim čimbolj pomagajte. Belokranjci, poskrbite zase sami, pozabite na državo.

 • MEFISTO

  Tako je nastalo domobranstvo.

  Ljudi ni nihče zavaroval pred partizanskimi tolpami in razbojništvi, pa so se bili ljudje prisiljeni sami organizirati in braniti.

  • Marko Markov

   Seveda, domo branci, tisti, ki branijo svoj dom!

 • tramal

  Upam da bodo kradli samo pri komunistih ki jih tako zagovarjajo in si jih želijo.Če pa katerega malo premikastijo pa tudi nimam nič proti.

 • totex39

  Sedaj bi pa res bil že čas, da bi premaknili te svoje lene riti in državo resno zavarovali pred temi nanapovedanimi prišleki iz tretjega sveta, vse se da, če je le volja.

 • Tweety Bird

  Pustimo migrante…volitve se bližajo, zapomnite si:

  Se sprehaja lisica po gozdu in vidi štorkljo, ki leti “u rikverc”, pa jo vpraša: štorklja, koji ti je kur** zakaj letiš u rikverc?… Štorklja pravi: Po volitvah so se razmere spremenile, zmagala je levica in bolje se živi.

  Pa gre lisica naprej in vidi vrabca, ki leti “u rikverc” in ga vpraša: Kaj je s tabo, vrabček, zakaj letiš u rikverc, si ga preveč popil?.Ne, ji odgovori, volitve so bile, zmagala je levica in živimo bolje.

  Pa si misli lisica, grem pa še jaz “u rikverc”, mogoče bo tudi meni bolje. Gre ona tako, to vidi zajček in jo od zadaj nabriše.

  Lisica se vsa razočarana vsede na panj in vidi orla, ki leti u rikverc: Orel, kaj ti je, da letiš tako čudno?
  Pa volitve so bile, zmagala je levica in bolje se živi, ji pravi.

  Kako se živi bolje, probala sem, pa me je že zajec nategnil. Ja, lisica, ne razumeš, spremembe so za nas levičarje zgoraj, ne za vas desničarje spodaj. Vi boste vedno ostali “jebena stranka”.

  Nauk te zgodbe…VSI VOLITE LEVICO !!!

  • Krtača 20

   Hehehehehe

 • Prle

  Moje mnenje je, da je migrant zgoraj na sliki dosti podoben Ivan Janezu, pravzaprav bi bil lahko njegov bratranec.

  • Tweety Bird

   Ja, obrazna morfologija kaže na to….kosovar :)

   • Prle

    100%.

  • Krtača 20

   Čez učke je izrezan janša. Če bi se še bril vsake dve uri, je pa to to.

  • Marko Markov

   Daj malo bolje poglje! A ne vidis, da je celi Mesec

 • etrusk

  Države NI, zato se lahko počenja kar se jim zljubi.
  Potrebno bo narediti novo državo . Potem šele bo mir.

  • Novakec1

   Težka bo.

  • Marko Markov

   Ne bo treba cakati 45 let, kolikor je trajalo, da je propadla Juga! Druzba (drzava) v kateri ni morale, nima prihodnosti!

 • Jožef

  Kje ste jugonostalgiki.
  Vi, ki se vsega dobrega iz časa Jugoslavije spomnite, povejte naglas, kaj je titova oblast ukrenila zober ilegalne pribežnike (vdiralce).
  Če ni šlo z lepa, pa je bil stel v hrbet ali malo više.
  Bivši velečastni sodnik je pisal celo pohvale smelim branilcem jugoslovanskega ozemlja.
  Ti, ki se trudijo oživiti Titoslavijo, pa podpirajo ilegalne vdiralce v Sloveniji.
  Dovolj imamo teh vdiralcev in tistih, ki jih podpirajo.

  • Tone

   Opranoglavec, ti bi pribežnike streljal okoli vogala v hrbet.

   • traktor

    Tale je bila res kruta.Imaš prav.Je pa tudi res,da to niso nikakršni prebežniki.Čisto navadni imigranti so in to ilegalni.A pol so naši,ki gredo v Avstrijo delat tudi pribežniki,kot Alžirci in Maročani?

  • Valter BraniSlav

   Rabimo novega Tita

   • Marko Markov

    Cobane (Tito) vrati se traze te tvoje ovcice!

 • Valter BraniSlav

  Migrante na domove levicarjev, mirovnikov in filantropov.

  • Marko Markov

   Ja in one migrante iz centralne Afrike, pa na domove femnistk, te ze komaj cakajo!

 • mare

  Za migrante azila ni, to je samo za begunce. Pri nas pa na mejo beseda azil in že imajo vse ugodnosti, Slovenci pa zbiramo denar za naše reveže, ker država nima postavke v proračunu, ima pa neomejena sredstva za migrante. Razumi če moreš.

  • sunday

   svinjarije ne moreš razumeti !!!

   • Tone

    Če nič ne veš, tudi razumeti ne moreš nič.

  • Tone

   Beseda azil je enako “čudežna” na mejah vseh demokratičnih držav. Pri nas jo redko izgovorijo, ker večinoma vedo, da bodo tu obtičali najmanj leto ali več, želijo pa priti v državo, kjer imajo znance ali sorodnike.

 • domovina mili dom

  Najbolje je, da se obrnejo na tovarišico tomičevo, ki zahteva, da se ukine ta zlobna ograja.

 • Olga_10

  So to pošiljke aktivistk “nevladnih” organizacij in fakultete za “socialni” eksperiment, s Sorosom v ozadju, ki jih pošiljajo skupaj z ” brati” Srbi?

 • cosmosjasnovidec

  Tako se dogaja v državah katere so povsem razsute z tem,da je Slovenija na vodilnem mestu.
  Še celo hrvaški hrčki se smejijo Slo policiji katera ni ustrezno usposobljena za take zadeve ter hrvatje namerno spuščajo to kamelotrajbarsko muslimansko golazen čez meje tako,da se jih rešijo.
  Naši policijski bedaki jih pa vlačijo v zbirne centre namesto,da bi jih takoj nagnali nazaj.
  Če kamelotrajbar preplava reko Kolpo ali kje drugje se ga takoj vrže nazaj v vodo po možnosti še obteženega z velikim kamnom pa naj odfrči nazaj od koder se je privlekel.
  Namreč vsak muslimanski kamelojebec ve,da je v vsaki državi ilegalen prestop meje kaznivo dejanje.
  Domačini pa naj postavijo minska polja pa več ne bodo v strahu kdo jim je pa kriv,če so posranci.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • Luka Marchessi

   TIŠINA, PIZDA COSMOPASJEJEBSKA!!!!
   Od zdaj lahko pizdiš samo če ti JAZ dovolim!!! JASNO?!!!?
   Klanjaj se mi!!! PIZDA, KLANJAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • Marko Markov

    A ti si pa malo prej snifal kokain, dobro ti je glavo obrnilo!

    • Luka Marchessi

     Jap.

    • Rožle

     Ta je 24/7 na koki ….

     • cosmosjasnovidec

      Ta je prismuknjen bolj kot pa,da bi bil na koki.
      Klatež ciganski pa tudi za njo nima denarja saj tisto kar dobi,ko fafa kurce naokrog ter drži rit da ga buzerirajo ni dovolj za njo.
      ————————————————————————
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec

   • FUCK COMMUNISM

    Kle si hraber, na izvir Iske si nisi upal… Pezde usrano!

    • Luka Marchessi

     Pa odjebi s tem tvojim izvirom, govno usrano izdajalsko. Kakšen fetiš imaš ti na izvir neke Iske mene boli kurac, a ti je pofukano jasno, pizdun ogaben.
     Ne želi si, da te grem iskat tja v tisto tvojo vukojebino. Ubil ti bom mater, jo razsekal in iz nje naredil domobranski golaž. Potem boš pa moral kurac od tvojega fotra pomakat v golaž in ga lizat, pizda usrana. PA ŠE VŠEČ TI BO!
     Ne zajebavaj se, ker te bom slej ko prej nekje srečal. In pri Kristusovih ranah, da ti bom iz gobca potegnil črevesa in jih dal Ižanskim psom. JASNO?!!!!!!!!

     • cosmosjasnovidec

      Crkni svinja izrojena spočeta iz vseh vrst kurcev kar obstajajo na balkanu.
      Za to,da si mešanec med govnom se zahvali tvoji stari kurvetini katera je držala pizdo ter fafala vsem ciganom ter ostali sodrgi po parkih in barakah.
      ————————————————————————
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec

     • Luka Marchessi

      @cosmosjasnovidec:disqus Kje se dobiva. Je že čas.
      Samo povej datum, uro in kraj. Bo šlo, pizdica mala usrana?

   • cosmosjasnovidec

    Pizda ti materina ciganski mešani posranec in fukač svoje stare v njeno veliko pizdo in rit.
    Svinja izrojena želi si,da prej crkneš kot pa da te jaz po slučajnosti kje dobim v roke,ker ti bom odtrgal in zatlačil tvojega kurca z jajci vred v tvoj aknasti šiptarski gobec prekleta nesnaga buzerantska.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

    • Luka Marchessi

     Dajva se dobit!

 • prdo

  Hahaha ste norci prvaki norega kraljestva naj se vas bog ne usmili

 • Luka Marchessi

  SDS=12%. Adijo! Papa! Jebite se! Drkajte na svojega Plešastega Pastirja. Pa ne pozabite: volitve bodo prevara!!!!
  AHAHAHhahahaahha!!! Govna…

  • Marko Markov

   Ja, Luka Mesec, pa pa parlament, po volitvah za levake!

   • Luka Marchessi

    Jap. Mark my words…

   • ĐĐ Style

    Pozdravljen Marko, ki trdi da je bolje biti pedofil kot peder. Toliko o desničarjih, lep večer

  • Stajerka

   še eden potreben nagobčnika……in temnice brez izhoda…….blokada!

   • ĐĐ Style

    A lahko še mene, prosim

   • Luka Marchessi

    Weeeee….

  • macon

   Bodi džek in obljubi, da boš spizdil, če bo kot si zapisal plus 30% tolerance, torej več kot 15.6%. Oziroma si nadeni Dark Lord Jr ali 2.

   • Luka Marchessi

    SDS tudi s +100% ne more imeti večine v parlamentu. Ampak ok… če bo 16% spizim.
    Kaj pa ti ponujaš. če bo 12-13%?

    • macon

     Da jaz spizdim, če bo manj kot 16% za SDS.

     • Luka Marchessi

      Zmenjeno.

 • tetka z ozadja

  Kako se vam privoščljivo smejemo ker vas čaka poraz. Še bolj pa, ker vi popolnoma nič ne morete proti temu :-)

  • ĐĐ Style

   Važno je sodelovati

  • macon

   Kako se ti privoščljivo smejem revnemu in bednemu v lopovski komunajzarski greznici revežev in bedakov. Boljšega si enostavno ne zaslužiš, sirota levosučna.

   • tetka z ozadja

    Poslušaj, ti si drugorazreden, razumeš, drugorazreden zasmehovan in vsak dan ponižan samo zaradi tega ker si janšistek. Drugi se ti posmehujejo.

    • sprehajalec

     Tik-Tak tiktaka ura. 1,6 milijarde obresti na leto, Učiteljice v iskanju boljšega zaslužka na cesti, vroča župca torej za levičarje.

    • macon

     Jaz sem čisto v redu. Prav tako veliko drugih desnih. Smešni se nam zdijo izraziti levičarji, ker je en bolj zabit in zblojen. :)

  • xtc

   Mi ne ,a odhaja NLB,A banka,Telekom ,crkuje Gorenje zanimivo je videti levake,ki skušajo oponirati gravitciji.

   • ĐĐ Style

    Verjetno desnica računa, da bo kanilo par procentov za kavico

    • xtc

     Ne bo nič kanilo,ker je prezapufano buksel znebiti se hočemo nepotrebnih bremen.

  • Marko Markov

   Ne se prehitro veseliti, zakon karme se vedno velja!

 • xtc

  Mossenberg 500 action-ZAKON,nato gnojišče.
  Zelo zanimivo Texas ima zelo malo kriminala in vlomov.
  Zakaj že?
  Ko na silo vstopiš na zasebno lastnino ,hišo,delavnico,štalo ipd,hitro dobiš kup šiber ali korogelj,šele nato pokličejo policijo in reševalce.

  • Luka Marchessi

   Odstreli si kurac.

   • xtc

    Samo poslije tebe.-.

 • šmentanamuha

  Kakšna kontradiktornost: Slovenci v Maroko in Alžirijo na fensi avanturistični dopust, Maročani in Alžirci pa priplavajo k nam prek Kolpe, ker bežijo pred “strašnim” življenjem v svoji domovini. Ojojoj, kera farsa vse skupi.

  • Tone

   Tako kot nekoč, ko so hodili Nemci uživat v Jugo, naši pa iskali boljše življenje v Nemčiji.

   • Marko Markov

    Drugi del stavka je spet aktualen, zlasti za mlade, ki nimajo nobene perspektive v SLO!

   • KIKI

    Ampak naše čistilke niso tam ležale razkrečene na plaži,
    v Yugi pa je isti profil osebkov užival v hotelih, privatnih
    apartmajih…
    Največja kontradiktornost pa je bilo “globoko” klanjanje
    naših “herojskih” potomcev prav tem osebkom…Vse za
    marke, tovariši, a ne? ..pa nobene rdeče zastave in zvezde,
    samo slinavi “guten tag” in na koncu “danke und aufidersen!”
    drugo leto. No, na to smo se pa mi, drugače misleči zamislili…
    Kdo so bile te duše prodane?

    • Tone

     Te prodane duše so bili turistični delavci, ki so se obnašali tako kot v vseh turističnih deželah. Se vidi, da nisi nikoli pomolil nosu iz svoje vasi, sicer bi vedel, da je bistvo turizma prijaznost do gosta.
     Rdeče zastave pa nemških snažilk ne bi nič motile, saj so jih bile vajene na sindikalnih manifestacijah ali kongresih takrat vladajoče stranke socialnih demokratov z Willyjem Brandtom na čelu.
     https://www.youtube.com/watch?v=MN02TpiCMz8

     • lili pili

      Pacse od prej tudi hitler je imel rdece zastave

  • KIKI

   Menjava turistov, vendar….vprašaj opankarja, pa še bolj butastega
   Mariborskega Fištro!

 • ĐĐ Style

  V tej zgodbi nihče ne beži v SLO, njim je v glavi samo Nemčija, zato se ne sikirite desnoumni

  • sprehajalec

   Po Dublinskem sporazumu je dolžna Slovenija za njih poskrbeti, ker so so prvič registrirali tukaj. nemci bodo vse poslali sem, ker bodo našli prstne odtise v kompjuterju. Ne bo nič pomagalo cviljenje, majhni pa pridni pa pošteni pa ne moremo.

   Po drugi strani pa tudi ne želim, da vojska Mohamedov iz Nemčije udari nekoč na Slovenijo v iskanju Lebensrauma. To niso Hansi. Da ti plača apartma, pa pufe daje.

   Lahko bi bil malo pametnejši za svoja leta. pač si tipičen levičar. takšne je negativna genetska selekcija zadnjih 70 let porinila na plan.

  • Marko Markov

   Nemcija pa jih zavrne in jih dobimo nazaj! Kdor cita nemske novice, je zagotovo prebral, da vecina nemcev zahteva uvedbo sengena na nemskih mejah! Kot pisejo ljudje v forumih, jim je lazje pokazati potni list 2x na leto na meji, kot ziveti v strahu!

   • KIKI

    Ti to razlagaš onemu ĐĐ-ju? Zastonj! Šele, ko ga bojo
    obiskali na domu, bo začel mislit….prepozno, seveda !

  • FUCK COMMUNISM

   Debilen komentar zabitega levuharja! Tebi idiotu seveda ni jasno, da to zapeceno kozjejebsko svojat, tudi ce grejo v Nemcijo, se vedno placujemo tudi Slovenci – skozi jebene EU davke! Budala zabita!!!!!!!!!

 • Joža

  Kot vem, so vsi Belokranjci še nedolgo tega nazaj protestirali proti bodeči mreži: domačini, ribiči, kmetje, lastniki kampov in gostiln … Zdaj pa gostje prihajajo, so se pa pokakali??

 • Liberalec

  Če jim nudijo domačini pomoč, potem so bebci. Bebcev pa nihče ne brani.
  PS: prehod meje brez dokumentov je kaznivo dejanje. V Kolpo jih vrnite!

  • Slovenka

   Iz Kolpe si prišel in v Kolpo se povrneš.

 • joza joza13

  Belokrajncem svetujem, da obnovijo proteste proti mejni ograji, oziroma za odstranitev le te. Ja kaj se pa to pravi? Kar neka ograja postavljena naenkrat…

  Če so jim migranti zares odveč, naj najprej obračunajo z organizatorji preteklih protestov. Za začetek npr…

 • Tweety Bird

  Pustimo migrante…volitve se bližajo, zapomnite si:

  Se sprehaja lisica po gozdu in vidi štorkljo, ki leti “u rikverc”, pa jo vpraša: štorklja, koji ti je kur** zakaj letiš u rikverc?… Štorklja pravi: Po volitvah so se razmere spremenile, zmagala je levica in bolje se živi.

  Pa gre lisica naprej in vidi vrabca, ki leti “u rikverc” in ga vpraša: Kaj je s tabo, vrabček, zakaj letiš u rikverc, si ga preveč popil?.Ne, ji odgovori, volitve so bile, zmagala je levica in živimo bolje.

  Pa si misli lisica, grem pa še jaz “u rikverc”, mogoče bo tudi meni bolje. Gre ona tako, to vidi zajček in jo od zadaj nabriše.

  Lisica se vsa razočarana vsede na panj in vidi orla, ki leti u rikverc: Orel, kaj ti je, da letiš tako čudno?
  Pa volitve so bile, zmagala je levica in bolje se živi, ji pravi.

  Kako se živi bolje, probala sem, pa me je že zajec nategnil. Ja, lisica, ne razumeš, spremembe so za nas levičarje zgoraj, ne za vas desničarje spodaj. Vi boste vedno ostali “jebena stranka”.

  Nauk te zgodbe…VSI VOLITE LEVICO !!!

  • ĐĐ Style

   VSI ZA LEVICO, ne pozabite opozoriti družine, prijateljev, sodelavcev….

   • KIKI

    Nočem, da me sorodniki in prijatelji proglasijo za neprištevnega!

    • ĐĐ Style

     “Xneprišteven , ne moreš biti

   • Slovenka

    Oprosti, nekaj sem hotela reči Kikiju, ampak je sledil napačen klik.

   • beno

    te boli glava ?

  • KIKI

   Za nagrado za voljeno LEVICO dobite enoletno uporabo migranta
   Ahmada za osebnega frizerja ali še za kaj drugega (po želji, seveda!

   • Slovenka

    Z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas.

    • sunday

     z vsemi njegovimi žlahtniki vred – tako bodo lahko vsi podganji iztrebki kompletni !!!

     • lili pili

      Saj boste desnicarji vse to placali kot v vicu..

  • lili pili

   Zelo poucno ampak desnicarji tega veeno ne razumejo….

 • totex39

  Sigurno bodo volili Šarca, ker je obljubil, da jim bo odstranil ograje.

  • Slovenka

   Imaš prav, Šarec si lahko roke mane.

 • Rožle
  • Tone

   In si šel in pustil mladenko tam.

   • Rožle

    Ne …ti si ostal tam …

 • neny

  Poglejte to. Migrant ali je to samo novinarski happy end, ;) za tekstostopisca..

 • Rožle

  Revež bo še fasal kazenn. Prepoved približevanja migrantu…globa 100€ !!!

 • “Sprašujejo se, ali se lahko ti prebežniki, ki se znajdejo v tujem svetu, lahko obvladajo, ali lahko trezno razmišljajo..” – ja, sigurno.

 • Aron

  Ne razumem- ali migrantje vdirajo v hiše, ali se le sprehajajo po dvorišču? Naslov pravi eno, vsebina članka drugo. Odločite se.

 • Vin Dizl

  No ta slika pa na žalost res prav nič ne dokazuje: ni časa posnetka, ni kraja posnetka, ni identitete slikanega, ni razvidno kakšna je sploh situacija zares. Boljši bi bil videoposnetek, pa še tisto ne bi bil nek trden dokaz, vse se da zaigrat. V glavnem tole sploh ni podkrepljena novica.

  • Clemen J.

   Slovenija je majhna, tako da kar pot pod noge pa se prepričaj na lastne oči, kaj je res in kaj ne. Učinkuje vedno

  • Republic Commando

   Levaki ste nalašč slepi.

 • freedomfighter

  Fake news v naslovu pise da vdirajo v domove v clanku pa pise da vcasih potrkajo na vrata…zgleda ne vidite razlike med tem da ti nekdo potrka na vrata ali pa vlomi v dom

  • Rok Radej

   Iti k…. Na tuje dvorisce nimajo kaj hodit. Drzava jim pa se 800 eurov daje a penzije in place po vrcini so manjse od 500 eurov

   • Ste

    Moral bi priti na moje dvorisce. Bi ga ze Sarplaninec nagnal. Ob kolpi bi domacini morali imet Sarplanince. Ne rabmo mehkuzne policije. Sarplaninci bi dali migrantom vetra. Kolpo bi preskocil. Stefan

 • Novakec1

  Namesto postrvi naj začnejo redit krokodile.

  • Stane

   Ja krokodile! Pa v Kolpo z njimi. Nobenga divjaka crnega ne bo vec v Slovenijo. Ce bo pa to premalo,imamo se medvede in volke. Ne pobijati te plemenite zverinice. Na mejo z njimi.

 • lili pili

  Bombasticni naslov, kot vedno potem pa en primer siromqka, ki potrka….za posrat pa v sluzbi resnice, cigave budale jansisticne, rasisticne….

  • Tone

   Ne se razburjat, saj to ne pišejo zate, ampak za svoje zveste bralce, ki se jim tako skrpucalu zdi vrhunec raziskovalnega in objektivnega novinarstva.

   • primsek

    ne samo to, na strankarskih sestankih jim po vzoru partijskih, katerih delovanje pozna večina vrha SDS od znotraj, tudi razložijo, kako naj članek razumejo. SDS je stranka z najnižjo izobrazbeno strukturo v SLO in najbolj prestreljena z udbaši in komunajzarji

   • caci

    kje so sedaj tisti,ki so tako nasprotovali žičnim preprekam,Treba jih je postavit ob reko kot čuvaje in lovilce migrantov

  • Republic Commando

   Jih boš ti vzel v svoj dom , ker si tak humanitarec? Spokej

   • lili pili

    Ti pa poskrbi za siptarje, v sds jih imate radi…

    • Striker

     A je v Velenju, Ravnah in Slovenjgradcu SDS dala v zadnjem letu 1180 delovnih in bivalnih dovoljenj šiptarjem? Dali so jih levaki, pa še dtžavljanstvo bojo dobili, da volijo za njih. Ampak to so legalni migranti, v članku pa je govor o ilegalnih za kar v Bolgariji dobijo svinčenko, ne pa azil.

     • lili pili

      Najvec siptarjev je prislo v slo. V casu janseve vlade, sicer pa siptarji bodo volili svojega to pa je jansha glej mikson blog…..

     • Striker

      Ja, pa ja. Šiptarji so se preseljevali v Slovenijo že v 80-tih kot posledica prekupčevanja z zelenjavo s Kosova in Makedonije. In veliki val je bil tudi leta 1998, ko niso hoteli sodelovati z OVK. Tisti iz leta 2005 in dalje pa so se borili za državljanstvo zaradi vstopa Slovenije v EU, torej prost pretok ljudi v EU območju

     • lili pili

      Drzi, samo v casu, ki ga omenjas, so to bili delavci, na zacasnem delu in v glavnem brez druzin. Potem pa so se zacele druzine in sedaj hitro rastejo in zajedajo nas socialen proracun.

     • Striker

      To pa ni res. Vsi Šiptarji ki imajo dovoljenje za stalno prebivanje ali celo državljanstvo, redno delajo, plačujejo prispevke in tako njihovi družinski člani dobijo enake pravice, kot nezaposleni in šolajoči družinski člani slovenskih delavcev. In po tabeli, ki sem jo našel so leta 2005 in 2006 od tam prišli najbolje izobraženi, vsaj bolj kot pred tem, ko je bila izobrazba na nivoju obvezne OŠ.

     • lili pili

      Enake pravice, zahtevajo pa mnogo vec….. zdravniki, sestre, uciteljice naj bi z njimi komunicirale v njihovem jeziku…

     • Stane

      Socialen proracun najedajo komunisti,izdajalski levaki-namisljeni humanitarci s svojimi brezdelnimi osvajalskimi crnuhi,ki jih futrjo kot prasce pred zakolom,3 mio€za pedre in lezbijke-LGBT(proti njim nimam nic,samo financirajo naj se sami),pokojnine tistim,ki niso nikoli bili v partizanih. Najmlajsi je star 22 let. Se bi lahko nasteval. Denar se mece skozi okno,namerno se slabi policija in vojska. Kam to pelje? Mast v propast!

     • lili pili

      Bodi posten in povej kdo je leta 2011 sprejel zujf in zmanjsal denar vojski jj in hojsi

     • stane

      So ga ze! Haaahaaaa….

     • lili pili

      Njihov glas je sel u kura….

     • Stane

      Pojdi k mesarju po pamet.
      Povej,da je za tebe,bos vec dobil.

     • lili pili

      Ti pa k psihologu..

  • stane

   Gnoj izdajalski,pelji te “siromake” k sebi in jih daj zeni.
   Bos ostal sam,brez nje.

   • lili pili

    Ti ocitno ne mores zene vec potesiti zato se jih bojis ohoooo

    • Stane

     Sploh ves kako brezvezno in neosnovano odgovarjas mojem zapisu,v zascito divjih crnuhov v katere,izgleda si strasno zsljubljen. Srecno!

     • lili pili

      Baje jih tvoja obozujee

 • noričan

  zdaj vidimo, česa se boji volilec SDS: na eni strani govorijo o orožju in se kurčijo kot nekakšni ramboti, na drugi pa jim največjo grožnjo predstavlja begunec, ki je očitno prebredel Kolpo in se prišel pogret. v oddaji na Hanzi teve, tam so zaposleni pravi novinarji in ne odslužene medijske pornopiske in Biščki Pujsoglavi, so naredili prispevek : begunci prečkajo Kolpo in zaprosijo za toplo pijačo in potem z domačimi počakajo na policijo. samo sledilcem norega grosupeljskega Ivana se dogaja, da se ob tem na smrt prestrašijo, SDS je pravzaprav stranka rev in bednežev, ki sledi noremu kaplarju v propad, po vzoru NSDAP

  • Slo hunter

   Pelji si te posiljevalske ilegalce domov, če jih tako braniš, a to pa ne ne, ker veš dadboš jutri brez glave kajne! Ne vem kaj vidite na tej golazni? Preko naše ograje lahko pride golazen samo hladna!

  • stane

   Opica debilna. Ce tako mpcno ljubis te divjake,jih pa pelji na svoje dvorisce. Jutri bos podnajemnik v lastnrm domu.

 • DJURO SUMAR

  Komaj čakam da pride Janša na oblast in zadeve uredi. Žalosti me edino to, da tega ne bom dočakal.

  • Stane

   Prevec je volivcev,ki volijo po videzu,ne pa po tem kaj je kdo naredil dobrega za narod.

 • Rado K

  Zdi se, da Grims ne gleda Nove TV. Če bi gledal, bi slišal Marjana Šarca, kako med intervjujem na Novi Tv eksplicitno izjavlja, da je zaenkrat še za obstoj žice!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!