Policija potrdila: Pijani kriminalist Radovanović, ki je napredoval v Šarčevem mandatu se je zapletel tudi v pretep

Foto: Fb

Razkritje našega vira, da je kriminalist Mišo Radovančević skupaj s kriminalističnim kolegom konec minulega tedna skušal prikriti prometno nesrečo, ki sta jo v Ljubljani povzročila pijana, potem pa grozila lokalnim policistom, je potrdila tudi policija, o čemer smo že pisali (TUKAJ).

Danes razkrivamo, da so točne tudi informacije našega vira, da to ni prvi incident, v katerega se je zapletel Mišo Radovančević. Policija je pritrdila tudi navedbam, da se je kriminalist Radovančević pred časom v Tržiču zapletel v pretep. Pojasnilo Draga Menegalije, ki je potrdil, da je bila zoper Radovančevića po pretepu podana kazenska ovadba, objavljamo v celoti:

“V povezavi z omenjenim dogodkom je kriminalist zoper znanega osumljenca na policiji podal kazensko ovadbo zaradi razlogov za sum storitve kaznivega dejanja lahke telesne poškodbe in kaznivega dejanja grožnje. V povezavi z istim dogodkom pa je ovadeni osumljenec zoper kriminalista podal kazensko ovadbo zaradi razlogov za sum storitve istovrstnih kaznivih dejanj, ki pa je bila odstopljena na Specializirano državno tožilstvo RS. Ker v omenjenem primeru ni bilo razlogov oz. osnove, zoper kriminalista niso bili podvzeti nobeni delovnopravni ukrepi.” Naš vir trdi, da so dogodek pometli pod preprogo, “ker Radovančević pripada pravi liniji, ki lahko ukaže in izvaja ukrepe, ki niso zakoniti”.

Napredoval je z nastopom Šarčeve vlade
Sta pa Radovančevićeva policijska kariera in dogajanje v policiji po nastopu vlade Marjana Šarca, ki je za notranjega ministra imenoval Boštjana Poklukarja, ta pa je za generalno direktorico policije nastavil Tatjano Bobnar, za svojega svetovalca pa reaktiviranega policijskega upokojenca Francija Kregarja, vse bolj škandalozna.

Isti vir, ki nam je povedal že obe zgoraj navedeni informaciji o Radovančeviću, ki jima je pritrdila tudi uradna policija, nas je seznanil tudi z dejstvom, da je Radovančević po nastopu Šarčeve vlade in celotne zgoraj navedene nove policijske elite, ki vodi politiko notranjega ministrstva od lanskega septembra, napredoval v sam vrh kriminalistične policije. Po pričevanju našega sogovornika je bil imenovan za vodjo vseh enot za mednarodno kriminalistično operativo v Sloveniji. Na tem delovnem mestu pa je nadomestil prej omenjenega Kregarja, ki je tri mesece po upokojitvi pristal v novi službi svetovalca ministra Poklukarja in o katerem je Bojan Požar decembra lani zapisal, da “velja za skritega prišepetovalca predsednika vlade pri policijskih zadevah. Namreč, nanj opozarjajo naši viri, gre pa za Kamničana, ki mu je pred časom potekla pogodba o zaposlitvi na policiji, vendar mu je niso podaljšali, Šarec pa naj bi osebno posredoval pri ministru Poklukarju, da je Kregarja zaposlil kot posebnega svetovalca v svojem kabinetu, na ministrovo zaupanje”.

Kregar se javno redko pojavlja, vsem vpletenim pa na nek zanimiv način dela veliko uslugo tudi v teh dneh izvedena prenova spletnega portala policije, iz katere izginjajo oziroma postajo nedostopne stare fotografije.

Kriminalistična policija pod pritiski
Prava lutka je po pripovedovanju insajderja v celotni zgodbi nova generalna direktorica policije, saj po insajderjevih besedah prej omenjeni “vrh urada kriminalistične policije prek Francija Kregarja vodijo mimo Bobnarjeve. Ta je kot vodja policije več pisem dobila od kriminalistke Darje Avbelj, ki se je nanjo obrnila po pomoč zaradi nepravilnosti v policiji, a je ni nihče iz vodstva sprejel in je pred kratkim naredila samomor s službeno pištolo. Generalna direktorica in minister sta okužena z informacijami in nista nič ukrepala. Sta ujetnika vodstva uprave kriminalistične policije oziroma Koroša in tihega svetovalca predsednika vlade Kregarja.”

Vprašanja o zadovoljstvu z delom notranjega ministra Poklukarja smo naslovili tudi na predsednika vlade Šarca. Kaj se bo dogajalo z Radovančevićem, preverjamo pri Bobnarjevi.

Spodaj prilagamo odgovor, ki smo ga prejeli od policije:

Pojasnilo policije na absurdne in neresnične trditve neuradnega vira o dogajanju v policiji

V  današnjem  članku  pod naslovom Policija potrdila: Pijanega kriminalisti Radovančevića,  ki  je  želel  pobegniti  s  kraja nesreče, že prej ovadili zaradi  pretepa  v  Tržiču,  ste objavili številne laži in netočnosti, zato zahtevamo,   da  skladno  z  medijsko  zakonodajo,  v  interesu  objektivne obveščenosti javnosti, čim prej objavite spodnje pojasnilo.

Po  razpoložljivih  podatkih  je bila kazenska ovadba zoper kriminalista na Specializiranem državnem tožilstvu RS zavržena že v 2017, zato tudi ni bilo nikakršne podlage za delovno pravne ukrepe zoper imenovanega.

V  Policiji  obsojamo vsako nedopustno ravnanje policistov tudi, če je bilo storjeno  v  prostem  času. Gre za kršitev Kodeksa policijske etike, ki med drugim  določa,  da  mora  policist  tudi  v  zasebnem življenju skrbeti za varovanje ter utrjevanje lastnega ugleda in ugleda policijske organizacije. Opisana  dejanja pa pomenijo ne samo kršitev Kodeksa policijske etike ampak tudi ostale delovno pravne zakonodaje.

Zato je zoper oba kriminalista (ne glede na to, da gre za kršitve v prostem času)  že uveden delovno pravni postopek zaradi zadnje prometne nesreče. Ta je  neodvisen  tako  od  kazenskega kot tudi prekrškovnega postopka. Višina oziroma vrsta delovno pravnega ukrepa pa bo odvisna od ugotovitev v končnem poročilu  o  celotnem  dogodku,  ki  ga  bo  na Generalno policijsko upravo posredovala  Policijska  uprava  Ljubljana, ki je omenjeno prometno nesrečo obravnavala.  Kriminalist,  povzročitelj  prometne  nesreče,  bo svoje delo nadaljeval znotraj Uprave kriminalistične policije.

Policija  je  kot  organ  v  sestavi  neodvisna  pri  svojem  delu  in vseh kadrovskih odločitvah.

Tako  nikakor  ne drži, da bi minister za notranje zadeve ali kdorkoli drug vplival  na  premestitev  imenovanega  kriminalista. To izhaja že iz samega datuma  premestitve  kriminalista,  ki  je  bila izvršena 3. maja 2018 – po odhodu  njegovega  predhodnika  –  in  to še v času pred imenovanjem novega ministra.

V policiji ni lutk v rokah drugih, nikakršnih ujetnikov, niti tretjih oseb, ki  bi  vodile  Policijo in Upravo kriminalistične policije, kot navajate v članku.  Policijo in posamezne urade in službe vodijo osebe, ki jih z imeni in priimki predstavljamo na spletni strani policije in nihče drug.

Generalna  direktorica  policije,  mag.  Tatjana Bobnar, ni prejela nobenih pisem s strani imenovane kriminalistke.

Pisanja  o določenih nepravilnostih v policiji (vendar ne o kriminalistični policiji),  ki jih je v preteklosti pošiljala kriminalistka, so obravnavali policisti  Sektorja  za  notranje  preiskave  in  integriteto  na Generalni policijski  upravi  ter  tudi  na koprski policijski upravi. V tej zvezi so izvajali  notranjevarnostni  postopek  na  podlagi  Pravilnika  o  notranji varnosti  v  policiji  ter  zbrali potrebna obvestila. V notranjevarnostnem postopku niso ugotovili, da bi bile navedbe kriminalistke resnične.

Potrebno je jasno poudariti, da policija vsako tovrstno prijavo jemlje zelo resno. Policisti Sektorja za notranje preiskave in integriteto na Generalni policijski  upravi  v  takšnih  primerih  vedno  izvajajo notranjevarnostni postopek  na  podlagi Pravilnika o notranji varnosti v policiji. V primeru, da  bi  ugotovili  sum  kaznivega dejanja, pa bi takoj o tem tudi obvestili Specializirano  državno  tožilstvo,  ki  je pristojno za preiskavo kaznivih dejanj, katerih so osumljeni policisti.

Na  koncu  dodajamo  še,  da  je bila spletna stran policija.si prenovljena izključno  zato,  da  bi bolje služila uporabnikom, njihovemu informiranju, med  drugim  tudi  zato,  da  lahko  na  njej objavimo uradne in preverjene informacije,  ki  demantirajo  lažnive  in  neresnične navedbe, kot so bile številne trditve v vašem članku.

S spoštovanjem

Drago Menegalija
Predstavnik Policije za odnose z javnostmi za področje kriminalitete

 

Škandal24

 • pajot

  Radovančević…in tako dalje…

  • Bo zanimivo izvedeti še identiteto drugega ‘sostorilca’ te “zmešnjave” :-)

 • FORT WORTH

  Kriminalist Radovancevic ?!
  No way !
  Kriminalec radovancevic, to pa ja !
  Ja, Nova24 kuga vam pa je ??

  • Kataklizma

   Klasični profil “borca” z Balkana … pri njemu sta uniforma in kimono le maski za filtriranje neobvladljive agresije, ki izhaja iz lastnih frustracij in omejenosti empatije. Je sramota za policijsko uniformo, še večja sramota pa za kimono, ki naj bi predstavljal “višji nivo” življenja, razumevanja in uporabe “nasilja” zgolj za namene samoobrambe. Sensei sramota, vzor nadutim potomcem, ki z njegovo pomočjo “nabirajo pike” in tako gradijo svojo prihodnost. Oči, ‘fala ti za Mercedes.

   • FORT WORTH

    Pa saj kriminalec bi lahko bil tudi v Bih.
    Aja, i ja bih u europu…
    Hehehe

    • samotoje

     Bolj fino izpade, če je kriminalec tukaj.

  • Ja, kakšna pa je razlika med kriminalcem ali kriminalistom v slovenski policiji? Oba počneta popolnoma isto le eden je v službi kriminalist v prostem času kriminalec, drugi pa je ravno obratno. V sližbi je kriminalec, v prostem času pa je kriminalist (posebni-tajni policijski sodelavec) ….

 • joza joza13

  Očitno se počutijo izredno močne…

  • Novakec1

   Kaj nam pa morete, morete….

  • samsara

   kućanovo protežiranci, ki mu blažijo neznosto jugonastalgijo.
   Ubošček se še dandanes ne more sprijazniti z odcepitvijo Sloveniji od totalitarje udbokomunistične balkanske jugovine in to je tudi javno priznal.

   Milan Kučan: »O odcepitvi Slovenije od Jugoslavije je težko celo misliti, ker to ni nikoli bila moja najintimnejša opcija. Z njo se ne morem sprijazniti.« Izrečeno: 31. januar 1990

   Milan Kučan: »Očitajo mi, da sem bil proti odcepitvi. Še zdaj sem.« MMC RTV SLO, 23. december 2015

 • Slovenec

  V vseh porah so jugovici in lopovi.

 • lado

  SAJ PRAVIM ,DA JE POLICIJA ČEFURSKA !!!! EVO KLOVEN ŽE IZPOLNJUJE UKAZE PRASCA MALEGA !!!! PUJSKI SORRY!!! VOLILI STE KLOVNA IN RDEĆO DRHAL ,ZDAJ VAM PA VLADAJO ŠE ĆEFURSKI POLICAJI !!!!!! SODIŠČA , POLICIJA, SOVA-udba, UČITELJI ,MESTA ,ZMERAJ VEČ GOLAZNI ,VI ” volilci ” ,PA STE VSEGA ,KAR SE DOGAJA IN SE BO , KRIVI !!!! IZDAJALSKI,SAMOMORILCI ,IMATE RAJE SODRGO TUJO KOT LASTEN NAROD !!! ZIGH HEIL !

  • Novakec1

   Celo oblast v slolandiji obvladujejo čefurji.

  • Zgornji

   IN PRECEJ ZASLUG ZA TO BEDO IMAJO TUDI “NEVOLILCI” .

   • Osti jarej

    ..in kaj naj človek voli iz nabora poturjenih narodu?…tako ali tako so vsi iz istega bazena

    • Nata

     Iz bazena Juge ?

     • Svele

      Slovenski dojenčki crkavajo v porodnišnicah hahahhaha zaradi plitkega genetskega bazena hajajja vsi hlapci sorodniki hahhahah vzgajani v vectisocletni incestni pedofilni cerkveni klerofasisticni tradiciji hlapcev hahhahahha

 • marker

  V vojski in policiji imajo zaposleni večino priseljenci iz držav bivše skupne domovine. Zakaj smo se potem sploh osamosvojili? Vse je bilo zaman, če nam vojsko in verjetno tudi policijo vodijo priseljene osebe in osebe ki so delovale proti osamosvojitvi Slovenije. Kako nam manjka lustracija! To je bila največja napaka!

  • Novakec1

   Meni je že dolgo jasno da je bila osamosvojitev in obdobje po osamosvojitvi en velik nateg sloovc, predvsm vladavina LDS

   • Luiggi

    Se strinjam

  • Vera

   Ni bila napaka, da smo se osamosvojili, napaka je nastala potem, ko je LDS na veliko uvažala volivce iz balkana .

  • Luiggi

   Najvecja napaka se je naredila takoj po drugi svetovni vojni.Communisti so nas/vas stlacili v SFRJ in to jim je se danes intimna opcija!

 • Montana

  Omenjeni “kriminalist” si zasluži trajno prepoved opravljanja poklica policist!

  • Novakec1

   “Naši” mu ne bodo nič hudega stori, kvečjemu vse dobro prikril. Takih strokovnjakov kar mrgoli v polciji.

  • samsara

   Trajno prepoved zaposlitve v kakršnikoli državni službi!

 • soc

  Spet srbske naveze. Prekleti palček živi svojo intimno opcijo in jo bo očitno vsilil vsem nam, ki se čutimo Slovence in ne Jugoslovane. Bebave polpismene ofce pa po taktu RTV in drugih režimskih medijev – beeeeee…

  P.S. Pa hvala Novi24, da je spet omogočila komentiranje in s tem tudi branje svojih člankov. Ali bi si morda aktivni bralci zaslužili tudi pojasnilo dogajanj s komentiranjem v zadnjih dveh mesecih?

  • Vera

   Nova 24 TV ni nič kriva glede nekomentiranja .Več vam bodo sami nekoč napisali. Upam .

   • soc

    Ne bodo. Še nikoli niso.

    Ko sem se boril s cenzuro na MMC, sva zgodbo zaključila z Ilinko Todorovski. Z njenim ignorantskim sprenevedanjem, seveda. A na Novi24 – nikjer nikogar, anonimna prazna množica. Sorry, zelo, zelo klavrno, glede na to, da smo na isti strani.

 • piko8

  Rdeča golazen in gostilniški zabavljač peljejo sloovce žejne čez vodo!!

 • Vera

  Upam, da priljubljenost premiera pade pod ledišče , saj si višjega mesta ne zasluži .Le kje je ta človek rojen in kdo ga je vzgajal ? ? ?

  • žogica

   Zakaj ti vedno upaš nemogoče?

   • učko

    Jah, pol pa nima, je pa razočarana in zagrenjena.

    • žogica

     Itak, saj samo jamra.

  • Kosobrin

   Ne bo padla njegova priljubljenost kar tako, še povečuje se. Premier ni kriv za dejanja tega človeka, niti ga ni on sprejel v službo, je tam že od prej. Ni važno, kje je kdo rojen, vzgojen je pa zelo dobro!

 • učko

  Ćefurćek se je znoru iz izprdu, zdej bo pa švorc. Namesto, da bi ženske podiral, se je rajš “sileđiral”. Če nimaš kurca, morš pa mišice bildat in jih kazat.

 • Mitja Mazini

  Clovek je prjatlu pomagal v nesreci.

 • Foglof Tunek

  He he…Nora24TV ni več vzdržala na več sto komentarjef na DEMOKRACIJI…ni več vzdržala brez TUNEKA !!!

  KOMENTIRANJE JE SPET OMOGOČENO !!!

  • žogica

   O Tunek, si se vrnil?

   • Foglof Tunek

    O žogica, ti tudi?

    • žogica

     Verjetno so naju pogrešali, hihihiiiiiiiiii.

     • Foglof Tunek

      Nihče ni več bral tega portala. Prpa…prpa !!!!

     • Zgornji

      NIHČE VAJU NI NITI NAAAAAAAAAAJMANJ POGREŠAL !!! ! !!!

     • Zgornji

      NIHČE VAJU NI NITI NAAAAAAAAAAJMANJ POGREŠAL !!! ! !!! AMENNN !!! ! !!!

     • žogica

      Nimaš pojma!

     • Zgornji

      Heh, največ Pojma imam Ravno o vajinem Nepogrešanju iz Naše strani !!! ! !!! :-))

 • Foglof Tunek

  Policija potrdila, Branko Grims Goebb*** se je čisto ftrgalo. Rekel je:

  “Govorjenje o segrevanju zemlje je velika laž. Sem geolog in vem, da temu ni tako. Zemlja se v resnici ohlaja. Črni panter, simbol Karantanije, je izumrl, ker se podnebje v Evropi ohlaja, saj je črni panter bil navajen na bolj toplo podnebje.”

  … ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha …prekprokleta budala propagandistična mora iti na lobotomijo !!!

 • Foglof Tunek

  Čujte, desnosučni komentatorji na NoriTV, odgovorite na to fprašanje:

  Ali je Bog ustvaril človeka ali si je človek, oziroma elite, umislil Boga, da nadzira in ustrahuje ljudstvo?

  • učko

   Ti bom zaupal, da je pravilno tole slednje. In bog je biu tud Tito in Marx in Stalin, ne?

   • Foglof Tunek

    In bog za ofce je tudi veliki diktator Ivan Janez Janša – t.i. Princ Teme !!!

  • ZatonMesecnikov

   Bog je ustvaril Človeka Tuppek, evolucija pa levičarja z genetsko mutacijo opice….

   • Zgornji

    AAAAAAAMEEEEEEENNNNNNN !!! ! !!! DOBRO RAZLOŽENO !!! ! !!! HVALA :-))

   • Novakec1

    Z manjšanjem možganske mase pri nedonošenih človečnjakih so ratali levičarji.

  • Zgornji

   BOG JE USTVARIL ČLOVEKA, TI NEVEDNEŽ NEPOUČENI !!! ! !!!

 • učko

  Ta tip pač ni policaj ampak LOPICAJ !!!!

  • žogica

   Ti si pa kučko?

   • Rožle

    A ti si pa naomi campbell samo na Demokraciji .. ?

 • Aton

  Če bi dal pihati ministru, bi takoj letel.

 • Nšo-či

  Petra, hulahop, oh ti vroči dnevi,
  Petra, hulahop, oh yeah.
  Petra, hulahop, nori vsi večeri,
  Petra, hulahop, oh yeah.

  Je refren, ki ga je zapisal tMišo in ga prepeva njegov prijatelj.
  Zelo globoko.

  Še globje je Mišo padel, ko je pijan reševal pijanega prijatelja, ki se je zaletel v semafor in z njim skoval briljaten načrt, da bi ženi naprtila nesrečo.
  Pa polcaja sta oba. Ne navadna. Posebna , s čini.

  Je Miško jokal. ko se je tetoviral? Verjetno še nikoli ni slišal, da ni fitness tisti, ki moškega spremeni v Moškega.

 • Rožle

  Kriminalisti .. Kriminalci
  kako bi že rekli naši od dol ..
  “isto sranje drugo pakovanje”

 • Božidar Rodica

  navadne leve korupcijske barabe zato smo tam kamor smo…ofce pa kar volte naprej

  • Novakec1

   Ti še ni jasno; tudi če voliš taprave so zmeri isti na vladarskih stolčkih, poglej na lokalnem področju, za župane sami čefurji.

 • Božidar Rodica

  ti Žogica marogica pokvarjenka L.

 • Rožle

  Mal me spominja na unga …
  “Ko se s nama kači, život mu je krači.”

 • Stajerka

  “Po pričevanju našega sogovornika je bil imenovan za vodjo vseh enot za mednarodno kriminalistično operativo v Sloveniji.”

  več kot dovolj očitno, kdo-komu-kje-kdo-zakaj ščiti hrbte……no, pa je prišlo do namigov zakaj si je Šarec na vodilne varnostne položaje izbral babe…..komot lahko reče: kwa zdej babe zoprne?!

  • Luiggi

   Kaj ni ta vas priljubljeni Prime Minister ankrat izjau:”Baba je zaba”!!!

 • Rožle

  O lepo ..!!!

  Tunnek je po buči fasal … na NoviTV

 • rebula7

  NA VASEM SVETU POHLEPA 6 LET NA ZEMLJI SE BLIZA POTOP VSEGA POHLEPA NA PLANETU.PO 6 LETIH BOSTE MORALI USTVARJALI NOV SVET LJUBEZNI DOBROTE IN POSTENOSTI.

 • xtc

  Takole realno;če zadeva preko organov pelje celo do Šarca ,pričakujemoodstop vseh nadrejmnih inodgovotnoh ds Posvojenčkom vred.
  PM ju in policijskemu ministru pač pijjani policajčki ne morejo tekatipo sistemu 4X4 po Ljubljani in po cesti.

 • Osti jarej

  …ne me yebat!!…….kdo pa je rekel,da ni treba več komentatorjev blokirat?

 • Skrajno Desni

  Jebeš tako pravno državo ki zaposluje čefurske kriminalce za policaje.

  • Novakec1

   Kdo pa pravi da smo pravna država, režimski cajtengi?

  • Svele

   Če so hlapci sorodniki pedofili incestni slivenci zanič.hahahhaha Slovenci hlapci vsi sorodniki pedofilibhahahahhaa

  • Svele

   Hlapcem glih ne gre zbiranje zamaškov hahhahhaha jim pa gre zakrivanje pedofilije hahhahahha Bog pobij vse slovenske dojenčke hajhal akcija zamaški hahhaha

  • Svele

   Raje zaposlite pedofile v privat cerkvene šole .smrt slovenskim pedofilom cerkvenim amenprasci cerkveni klerofasisticni

 • Antonius

  Pamet?! Mišo Radovanovič nam jo kaže v bicepsu.
  Veliko podkožne maščobe je videti okoli nje.

 • Rožle

  Prepotentni lewaki sami ste si krivi ..
  “kdor išče .. ta najde”
  zelo težko boste našli demokracijo na vaših levih portalih ..

  • Novakec1

   Saj jo ne rabijo. Kaj pa sploh je demokracija, po moji definiciji ena velka svinjarija.

  • BlackOpsSystem

   jebali te tvoji desni in njihovi levi…..to je ta problem, ker slovenci in slovenke neznamo al pa nočemo skupaj stopit in to skorumpirano elito steramo v hosto na zadnji sprehod!!!!!

 • dk

  NovaTV… veseli, da ste začeli brisati najbolj ogabno in primitivno kreaturo. Samo mislim, da se bo vrnil v drugačni preobleki.

  • Peter

   Se je že.

   • dk

    Nisem zasledil. V isti ali drugi preobleki?

   • dk

    Aha, zopet kot Tweety Bird. Pa ta kreatura je resnično psihično bolana.

 • BlackOpsSystem

  Okoli vratu pa 150gramska zlata verižica…..z kiriminalistično plačo???? Halllooooo????

 • Nicolás Maduro(УДБА, JBT, Mao)

  Mislim, da ni fer to blatenje kriminalista Mišo Radovančević. Nikjer nisem zasledil obremenilne dokaze, pričanja prič, da se je ta dogodek sploh zgodil. Tudi ne razumem namigovanja povezave “biker, borilni športi”, da je ta oseba nasilna oziroma agresivna. Domnevnega “pretepa” sploh ne bom komentiral. :)

  PS: Urednike bi rad opozoril, da je blatenje, obrekovanje, kaznivo dejanje, katero se preganja po uradni dolžnosti. :)

 • Common Sense

  Tale pijanski mišičnjak Radovančević meni izgleda bolj kot lump ne pa nekdo, ki jih lovi.

 • radames

  Demanti vedno pomeni, da je resnica tisto, kar hoče demanti demantirati.

 • von Rhein

  Nič se ne bo zgodilo.Gre za “privat”policista.

 • Skrajno Desni

  Slabo se nam piše, ko kriminalci preiskujejo kriminalce.

 • Svele

  Hahahhaha počakajte da odrasteta retardirana crt in Jakob kaj bosta če odrasteta hahahhahhaha posiljevalca sadista psojebca prostituta ali pedofila v hozentregerjih hajhahha hlapcem glih ne gre zbiranje zamaškov hahhahhaha jim pa gre zakrivanje pedofilije hahhahahha Bog pobij vse slovenske dojenčke hajhahha akcija zamaški

 • Oregon

  mal še istoimenskega patrona z rudniškega HTZ poglejte. To bo zgodb…

 • učko

  Kuga je zdej ta tip, a je Radovanović, al je Radovančević?!!! Šlamparija pa taka! Glejte, da vas tip nau tožu, ker bo tožbo ziher dobiu in od vas kup dnarja zraven !!!!

 • Slovenka

  Brez skrbi. Bo že Marjan zarohnel in napravil red.

 • Slovenka

  Kadri, da te kap.

 • Skrajno Desni

  Se je treba vprašat kdo je večji kriminalec tisti ki sedi v arestu ali tisti ki sedi v policijskih vrstah.