Policijska država: Ker je na Facebooku zapisal, da se pred prodajalno nahaja ženska v burki, mu grozi do dve leti zapora?!

Slika je simbolična. Foto: iStock

Policija je na zaslišanje “povabila” Marjana Žandarja, ki je na Facebooku v skupini Kje pa tebe čevelj žuli? objavil: “Ženska v BURKI pred Industrijsko prodajalno Ljubljanskih mlekarn.” Organi pregona ga dolžijo kaznivega dejanja javnega spodbujanja sovraštva. Dodatno pomenljivo je dejstvo, da se na prvo vabilo policije ni prikazal policist, ki naj bi preiskoval ta primer. Zdaj so Žandarja spet “povabili” na zagovor. Vabilo samo po sebi pa je preočitna prisila, saj bi ga v primeru, da se vabljeni ne bi odzval, privedli prisilno.

“Ponovno povabilo na zaslišanje zaradi objave na FB v FB skupini Kje pa tebe čevelj žuli? Ženska v BURKI pred Industrijsko prodajalno Ljubljanskih mlekarn,” je zapisal Marjan Žandar na socialnem omrežju Twitter in objavil sliko “vabila” na zaslišanje, ki ga je prejel na dom.

Vit: twitter

To ni prvo tako zaslišanje, na katerega je bil zaradi te zadeve “povabljen” Žandar. “Kot pošten državljan, ki spoštuje zakonodajo in zahteve represivnih organov RS, sem se zglasil na VABILO osumljencu. Zasliševalca ni bilo. Dobil sem potrdilo, da sem se zglasil,” je na Twitterju zapisal Žandar, ko se je odzval na prvo tako “vabilo”, na katerega ni prišel zasliševalec.

Pritiski s strani policije na posameznika
Kar je še huje, policija se raje ubada z zastraševanjem državljanov, namesto da bi preganjala prave kriminalce. Da gre za obliko zastraševanja trenutne politične garniture proti navadnim državljanom, je razvidno že iz samega vabila: “Opozarjamo vas, da boste privedeni prisilno, če se ne boste odzvali na vabilo.” Gre za neodgovorno in namerno zapravljanje časa in denarja, saj mora Žandar svojega zagovornika plačati v vsakem primeru, če se zasliševalec pojavi ali ne. “Ko objaviš muslimansko družino in žensko v BURKI, se prične s policijskim zaslišanjem. Ko bi naša policija bila le toliko ažurna pri krajah družbenega premoženja,” je zapisal Žandar.

Policija dolži Žandarja domnevne kršitve “kaznivega dejanja javnega spodbujanja sovraštva po 297/I”, kar je že samo po sebi naravnost absurdno, ko vidimo, o kateri objavi teče beseda. Da se tega zavedajo tudi na policiji, je razvidno iz zavlačevanja, prelaganja ter ponavljanja teh sestankov, kajti napisati, da pred Industrijsko prodajalno Ljubljanskih mlekarn stoji ženska v burki, ne more biti spodbujanje sovraštva v nobenem svetu.

Javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti 297. člen (1): Kdor javno spodbuja ali razpihuje sovraštvo, nasilje ali nestrpnost, ki temelji na narodnostni, rasni, verski ali etnični pripadnosti, spolu, barvi kože, poreklu, premoženjskem stanju, izobrazbi, družbenem položaju, političnem ali drugem prepričanju, invalidnosti, spolni usmerjenosti ali katerikoli drugi osebni okoliščini, in je dejanje storjeno na način, ki lahko ogrozi ali moti javni red in mir, ali z uporabo grožnje, zmerjanja ali žalitev, se kaznuje z zaporom do dveh let.

Žandarjeva “sporna” izjava je dejstvo, ne pa podpihovanje sovraštva
Izjava na noben način ne spodbuja ali razpihuje kakršnegakoli sovraštva, nasilja ali nestrpnosti na kakršnikoli podlagi. Očitno je, da gre za faktografski zapis, za preprosta dejstva. Enako utemeljeno bi bilo preganjati nekoga, ker si je upal zapisati, da je nebo modro ali voda mokra.

Žandar je tako očitno postal žrtev spolitizirane policije, ki se namesto, da bi preganjala prave zločince, raje podaja v boj z mlini na veter, misleč, da lahko kaznuje zaradi miselnih zločinov, ki jih policisti sami skonstruirajo.

A. B.

 • sprehajalec

  Iskanje notranjih sovražnikov….

  • Zgornji

   Hmmm, … Ja , zgleda :-(

 • Krtača 20

  Samo zarad tistga stavka sigurn ni dobil vabila. Verjetn je bil pa še kakšen stavek, ki ga pa tale “poštenjakar” ne napiše….

  • slosin

   …v drugem stavku je pa zapisal, da je videl u Fužinama tri tipe v trenerkah…

   • KAPIBARA

    .. trenirkama..

   • Burek Burecki

    U trenirakma in lakirkama. Napisal je tudi, da ored kebabcijem stoji v vrsti janez z kozno jakno…

  • Burek Burecki

   Tocno tako. Vsaka resnica ima 2 lazi…

 • UDBA

  Sem 100%, da to ni celotna zgodba. Nisem nikoli razumela, zakaj se ljudje odzovejo na ta povabila brez pravnega zagovornika. :)

  PS: Pravni nasvet: Najemite sposobnega odvetnika in zaprite svoja usta. :)

  • Kako naj najame zagovornika nekdo, ki nima niti za kruh ?
   Nekaj podobnega še nisi probala, kajne ? Morda bi bilo dobro, bi imel tvoj nasvet drugačno vsebino.

   p.s. ti, kar sama sebi pluske talaš !!!

   • stajerc5

    Vsi nekdanji in sedanji Udbasi- z njihovimi druzinami, imajo vedno svojega- zastonj odvetnika na razpolago!!!

   • Burek Burecki

    Bo v zaporu zivel in jedel brezplacno vsaj 2 leti… Bo se profitiral ce za burek nima…

   • UDBA

    Drugi nasvet pa, bi bil, da ne kršite zakona, če nimate denarja za pravno pomoč. Iz prakse vam povem, da na tem svetu ne obstaja tožilka ali tožilec, kateri bi kazensko preganjali nekoga, zaradi “Ženska v BURKI pred Industrijsko prodajalno Ljubljanskih mlekarn.”.
    KZ-1 člen 297, ni bil napisan, da bi se take besede preganjale. :)

    PS: Več všečkov, več denarja. :)

    • Mihilus

     Skoraj vsak stavek se da interpretirati, da je do nečesa ali nekoga sovražen. Pri konstruktu “sovražnega govora” se gre za povsem politično definicijo, ki je namerno fluidna, da se lahko aplicira na kakršenkoli je v danem trenutku potrebno. Jaz o tej trditvi, da ne obstaja tožilka nebi bi tako prepričan.

     • UDBA

      Sovražni govor je definiran kot spodbujanje nasilja. Sovražni govor(kateri se kazensko preganja) mora imeti glagol.
      ……… so ničvredni → NI sovražni govor
      ……… so ničvredni, zato jih je treba ubijati → Sovražni govor

      PS: Veliko ljudi se ustraši obtožbe in sami priznajo prekršek, čeprav ga niso zagrešili.

     • Mihilus

      Ko sem jaz hodil v šolo je bila beseda “so” glagol. Prepričan sem, da če bi rekel “babe so ničvredne”, da bi se našla kakšna tožilka, ki bi tožila in našla kakšna sodnica, ki bi obsodila po trenutni zakonodaji. Bi že našli način, da bi preko procesa racionalizacije te besede izenačili z zakonsko dikcijo. Rekli bi, da so moje besede proces dehumanizacije, ki eventuelno neizbežno vodi do pogroma.

      Edit: pa še to. mene to sploh ne moti. Zato tudi se smejim burkinjam v faco. Pa tudi možem izvršilne veje. To kar delajo naši oblastniki bo na koncu prišlo nazaj do njih. Pregovor “kdor drugemu jamo koplje sam vanjo pade” izhaja iz kompleksnih zakonov narave. Nekateri temu tudi pravijo karma. Izumitelj giljotine je sam končal pod giljotino. In tudi naši oblastniki bodo končali pred podobnimi kengurujskimi sodišči, kot jih uporabljajo za nas.

     • stajerc5

      Kaj pa, ce je pohvalno napisano?
      ….sele, ko jih ubijes, so nekaj vredni….

  • tramal

   Nisem vedel da si dvospolna udbo spaka.

 • soc

  Rdečkarji so na pohodu. Orwellov pravorek (= politična korektnost) počasi prežema vse pore komuniciranja v družbi, Kot nekoč v naci Nemčiji ali komunistični Jugi se bomo lahko odkrito pogovarjali le še s prijatelji nekje, kjer ni našpičenih ušes v bližini. A za razliko od teh časov sodobna elektronika omogoča zaznavanje izrečenega tudi brez živih prič v širši okolici.

  Nestrpne bomo pobili do zadnjega! Kajne, rdeča sodrga?

  • Waltter

   Za start hocejo imeti 500 eur in policja dela to samo da ti naredi skodo, lahko da se je kaki njegov bivsi kolega zapikno v njega in ce bi prvic prisel z odvetnikom bi mu drugic zopet nekje drugje nagajal. Pa si zamisli kolikokrat po 500 eur lahko zmeces ven ne da bi se ti kjerkoli poznalo..
   Ta ki je sploh to sprozil bi moral odgovarjati tako kazensko kot materialno.

 • Zgornji

  NO EVO , TAKOLE SO ŽE ZAČELI Z ZASTRAŠEVANJEM NARODA !!! ! !!! A NAROD ? NAIVEN IN BREZBRIŽEN TAKOLE SPI V SVOJI MLAKUŽI GREHOV JE MRTEV , ZATO SE ŠE NE ODZIVA , … KO PA SE BO, BO ŽAL ŽE PREPOZNO, KER BO ŽE PREVEČ TRPLJENJA NA ZEMLJI /PLANETU …

 • Mihilus

  To je načrten napad na ljudi, ki bi se na kakršenkoli način upiral prisilni Islamizaciji Slovenije. Ne vem točno ali so res taki butlji, da ne vedo kaj počnejo ali pa se gre za namerno provociranje ljudi, da se na neki točki sproži brutalna reakcija.

  Osebno se sicer tem burkačičam smejim v obraz. Točno vem, da je njihov namen dominirat in sprovocirat odziv. Točno vem, da ne bodo več prav dolgo v Evropi.

 • Waltter

  Ce je bilo to v tem zapisu na FB dejansko tako kot je omenjeno je potrebno ko bo prisel tja zahtevati v prvi vrsti vracilo potnih stroskov ter za cas porabljan na zaslisanju. Policija lahko zacne kazenski pregon na osnovi uradno pregonjlivega kaznivega dejanja ne pa tega kar je navedeno na FB, tukaj posredujejo na osnovi tozilstva.
  Zadeva mocno smrdi:
  – oseba najverjetneje ni imela naslova objavljenega na FB
  – vpogled v naslov IP in podatke o narocniku policija lahko opravi samo in sele na predlog tozilca ki ga odobri sodisce (v tem primeru tega nimajo in so storili kazendko pregonljivo dejanje)
  – napacna formulacija obvestila on ni osumljenec ampak mora biti izdano povabilo na razgovor v primeru … to pa morajo navesti

  Objavit javno imena:
  – policistov, preiskovalcev in tozilcev kajti kot kaze potrebujejo dodatno izobrazevanje.
  Brsanje po FB rofilih ni delo policistov in to je dejstvo.

 • slosin

  a pol že imamo spletno policijo….

  • tramal

   Ja ,samo imajo tolmača ,ker sami so prebutasti da bi vedeli zakaj gre.

   • stajerc5

    Se vedno jih jebe klinopis cirilice!

    • Steiermark

     Ravno to sem hotela zapisati, ko sem videla okorno pisavo klinopisarjev, ki ne poznajo tiskanih velikih in malih črk in ki pri velikih tiskanih uporabljajo oz. vstavljajo majhno tiskane, j, ki dajejo na veliki i piko itd. Nebi verjela, da je to res, v letu 2018, ker tega smo bili navajeni od jugo migrantov, nepismenih srbskih miličnikov, ki so nas preganjali v starem komunističnem sistemu ter delali zapisnike in poizvedovali o naši “politični pripadnosti”, po naročilu udbe, ki so v Slovenijo došli, da zarade a ne da rade, ter bili nepismeni, kar dokazujejo še danes s takšnim unterhund poznavanjem tiskanih malih in velikih črk! In sedaj, ko smo okupirani,od povsod, v vseh javnih službah z dr. balkanske znanosti, kot je npr. sfukator in ostala svojat, ki nas ponovno tlači, res nevem več, kaj nam je storiti, da nas ta svojat polupismena, nebi do konca ugonobila….

     • stajerc5

      Trojane: Meja!

     • Steiermark

      Že zdavnaj bi morala stati, pa nas je najprej maister zaje……l, pozneje pa srbaki, ki so tudi naselili, po Štajerski, kot po Sloveniji, svoje, ter to “deželo naredili za svojo”! Danes pa občutimo samo posledice tega – nam odvzete pravice in premoženje, jug!osrbom

     • stajerc5

      Mogoce naju vec ne bo, ampak meja pa bo!!!!!

  • Steiermark

   Represivni organi, v diktaturi “proleteriata” moraj “delovati” brezhibno in preganjati “razrednega sovražnika”,

 • Morala

  Se je začelo…lopovi, kriminalci in ilegalci se pa prosto sprehajajo….tistih pa ne preganjajo, ki so nestrpni do Slovencev in Slovenk…še v občinski stavbi javno pove, da si bodo zapomnili kdo je bil proti…

  ….
  No, Levica ne bo sodelovala z LMŠ, če bo zraven NSi…tako pravi Luka Mesec :)

 • Dillinger

  Iz tega ne bo nič.

 • Matt von Glanz

  Prejsnjic sem na prodajalni bureka opazil list NI VEČ BURKA SPLOH. Zraven je cakala muslimanka, ki je imela v rokah Hervisovo reklamo za pohodniške šotore.
  Me je zažulil čevelj?

 • Matt von Glanz

  Odsotnost zaslisevalca je bila njegov komentar situacije.

 • stajerc5

  Na Tromostovju stoji ena blondinka v super mini-mini minici! Res, da je blond, ampak crna kot nas raufnkirer, samo dlani je imela svetle!
  Udba, kje si, da me tozite, no, bo kaj!???

 • KAPIBARA

  Kaj zdej ?
  A je bla al ne ?? !!

  • stajerc5

   Kaj pa ves, lahko da je bil in ne bila! Drugic bom pod crno zaveso pogledal…

   • KAPIBARA

    Si me najdu :-)
    Bom pa rekel takole: Kaj a je stala burka- črna vreča za smeti ali ne..

 • Tanja Bor
 • lado

  EJ POKVARJENCI PLAVI, KI VAS MIIII PLAČUJEMO OD GAT DO FITNESA , TUDI ZA VAAAAAŠE FAMILIJE , VEM IZ PRVE ROKE !!!!! IMAMO VAS , KER MORATE ČUVATI IN SLUUUUŽIIIITIIII NAM , NAŠI DOMOVINI , VI , BARABE IZDAJALSKE PA BRANITE TO ALAHOVO DRHAL !!!!!! PA SPELTE SE K NJJIM , KI VAM VEČ POMENIJO !!!!!!!! DA VAS NI SRAM !!!!!!!!! PRIHAJAJO HALALCI V CENTER TERORIZMA V DŽAMIJO, CENTER NA ANDREJA BITENCA , IN KJE STE VIIIIIIIII !!!!! SRAMOTA UNIFORME IN NAŠE-MOJE DOMOVINE !!!! A VAM JE JASNO KAJ STE EEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!! SLOVENCI!!! GREMO SAMI IN IZŽENIMO MUSLIBANDO , AMPAK BO TREBA VSTAT PA NAMESTO PORTALA , “ŠTRUDL” V ROKE !!!!! HITRO , DA NE BO PREPOZNO OOK !!!!?????????

 • Burek Burecki

  Se bo naucil, da bo te vrece za smeti spregledal i ne, da objavlja taksne nepomembne stvari. Koga boli k kje stojijo crne vrece za smeti…

 • Gr Enze

  TO SPLOH NI POLICIJA TO SO BUČKI Z OPRANIMI MOŽGANI , KI JIH IMAJO RAVNO TOLIKO , DA PO DVORIŠČU NE SERJEJO !

 • Delta

  Seveda, saj vsak dan, vsako uro in vsako minuto večina medijev vzpodbuja ustvarjanje družbe, kjer postaja izražanje lastnega mnenja in očitno celo objektivnih opažanj, kaznivo dejanje. Čisto potiho smo dobili nazaj zloglasni 133. člen v družbi, ki ji ustava zagotavlja svobodo izražanja in verskega prepričanja.
  Sedaj je človek svoboden le, če se ne opredeljuje za kristjana in če kot papiga ponavlja iste budalaštine, ki jih skozi vsa glavna trobila ponavljajo omejeni umi, katerih znanje in razumevanje družbe ne presegata 200 let starih Marxovih interpretacij.

 • tramal

  Te miličnike je potrebno nagnat v srbijo kamor spadajo in izučiti prave policaje.

 • Amerikanc

  LGTB-jevska “golazen” je naščuvala nekega revčka od kriminalista, da je nasedel provokaciji; ampak ne Žandarjevi 1

 • Janez Janša mora vodit Slovenijo, to je edina možnost obstoja SLOVENSTVA.

  • Novakec1

   Bodo naredili vse da ne bo vodil vlade, je že zmenjeno.

 • Franc Šink

  V ljubljani se gradi džamija. Ali je tudi to sovražni govor ?

  • stajerc5

   Drugic napisi, da postavlja Opankar raketo, jebi ga, ziher je ziher, hehehe!

 • FUCK COMMUNISM

  Banda levuharska pokvarjena izdajalska!

  • Lewuh

   Ti ga boš jebu, komunizem te bo pa zjebu.

   ————————————————————————————————————————-

   NAJ ŽIVI RDEČA ZVEZDA, KI NAM ZAGOTAVLJA VARNO IN TOPLO ŽIVLJENJE

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Kdaj bo pa Zorangutan odgovarjal za svoja komunistična dejanja (postavljanje rdečih zvezd po celi Ljubljani)? In naš sveti Mili An Kuč???

 • šmentanamuha

  … da bo jasno, koga ščiti policija …

 • Olga2345

  Zgleda, da bomo morali državljani na ulice in ponoviti Roško!?

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Upam, da to sramoto objavljajo tudi mediji v državah: H, CZ, SK, PL. Tam se zagotovo vsi zgražajo.

 • Valter BraniSlav

  Ne volite levih. Nikoli

  • slosin

   a misliš, da smo res tako butasti…

 • stajerc5

  Jaz sem videl dva! Pomeni 4 leta, hihihi!

  • von Rhein

   Svilena (po videzu) trenirka je olajševalna okoliščina. Če je bil vsaj eden tak dobiš 2 leti pogojno,če sta bila oba pa od šefa trenirkarjev na Magistratu osebno vabilo na podelitev priznanja,ker si opazil napredek.

 • Valter BraniSlav

  Re policaj dela kar mu naroci Tanja Fajon.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Zgleda, da si frajer in njihov, če imaš zastavo ISIS im tuliš Alah je velik. Sramota na 20. potenco.

  • stajerc5

   Kaj mislis, kaj bi se zgodilo, ce bi nesli Slovensko zastavo na Lublanski grad in jo izobesili!?
   A bi rabili za polovicno kazen se eno “uno” pedersko zraven?

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Slovenija zagotovo ni v Evropi. Slovenija je Bog si ga vedi kje, ampak zagotovo ni v Evropi. Še Severna Koreja je postala bolj demokratična.

  • Novakec1

   Na bližnjem vzhodu, za orientacijo

 • RATATA

  fantje in punce tu, vse nas bojo pohopsali in pojebali!

  • stajerc5

   Moj kolega ze odpira staro kovacijo od dedeka. Povprasevanje po deviskih pasovih je ze nenormalno veliko…

   • RATATA

    Moj dedek je imel pa mesarijo, tako da si bom namontiru kar nože hehe
    V eni roki bom držal kij, v drugi pa mesarico

    • stajerc5

     Povej mi, kdaj bodo koline, prinesem domacega!

     • RATATA

      Domačega
      in škaf za kri prestrezat!

     • stajerc5

      Seveda. Pa klali bomo na njihov- halal nacin, da ne bi bilo kaj narobe, a ne!?

 • Osti jarej

  ….država je fašistična…ostalo spada zraven

 • Novakec1

  Vsi ki bodo imeli opravka z njim so pa na i…. ne upam napisat.

  • stajerc5

   Tebe pa res ni potrebno biti strah! Napisi lepo po slovenacki, kot tvoj ljubljencek, sfukati- nafukali !

 • Kučko pod pručko

  Poslušajte, prijatelji na Novi. Kučan je tako dober človek, osvobodil nas je, je pravi Slovenec, ki se je ves čas boril za našo domovino. On nikoli ne laže, krade, poneverja. Je pošten, da mu ni para pod soncem. pravi evropski demokrat, predan pravičnosti in umirjen. Skratka, Kučana lahko predlagamo za Nobelovo nagrado.

  P.S.: Upam, da nisem napisal kaj sovražnega. Bom videl jutri, ali bo poštar pustil kaj v kaslcu!!!

  • stajerc5

   Hitro si kupi nov gvant! Naslednje Drzavnicko priznanje pripada tebi!

   PS.: Pri teh idiotih je vse mozno, sploh ce ne razumejo sarkazma…

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Bravo slovenska policija. Zmagali ste. Vidim, da nimate nič bolj pametnega za delat. Fej, fuj.

  • tohuvabohu

   Tudi otroci bi počeli vse mogoče, samo da se ne bi bilo treba učiti.

 • babicagrenajug

  Temu človeku moramo stopiti v bran!

  • stajerc5

   Ja-ja, tako kot Novicu, nje? Smo pac riti…

 • Krtača 20

  Desni, Erdogan za finančnega ministra imenoval svojega zeta. Janša: kaj bi dal da bi bil na njegovem mestu, kaj bi dal. Kje si Rajko, kje si sestrična…..

  • Schemva Miro

   Bik zabiti,a si tako tup,da ne vidiš,da je tu povsem druga tema,poberi se že s tega portala.Vsaj malo pameten človek se iz družbe,kjer ga nobeden ne mara umakne,ti pa imaš glavo polno gnojnice.

 • stajerc5

  Klinc gleda, jo bom pa cez okno celice obesil!!!

 • Osti jarej
 • Kučko pod pručko

  Marjanu sem že poslal prošnjo za FB prijatelja. A me bodo sedaj privlekli v ketnah na policijo???

 • Jan Kovalski

  Pravi odgovor:
  Čim več ljudi naj na svojem FB objavi podobne vsebine.
  Lahko tudi npr.: “Ljudje v trenirkah na Prešernovem trgu”
  ali: “Ženske v kiklah na Čopovi ulici”
  ali:” Osebe neznanega spola v burkah na Kongresnem trgu”
  Naslednjič grem v mesto s fotoaparatom, res pa da samo zaradi tega ne mislim hoditi v mesto..

  • WISKY 1000

   Jaz imam fotoaparat vedno zraven

 • Osti jarej
 • terminalar

  “Moja žena je pred vrati spalnice v kombineži!!!”

  A me lahko zaprete, prosim!

  • Osti jarej

   ….mora bit pa zelo hudo :-)

  • stajerc5

   A-a, zaprosi za azil!!!

  • slosin

   seveda, vsaj dokler ti ne obdelamo žene ….

 • antimur

  v kolikor pride nekdo iz tujega kulturnega okolja k nam na počitnice ali izlet, lahko ima zaradi mene tudi gate na glavi, nikakor pa nam ne morejo in ne smejo pritepenski muslimani, tisti, ki želijo ostati v Sloveniji, spreminjati in vsiljevati svojo primitivno kulturo. Zanima me, ali so organi pregona že obiskali tiste, ki v Sloveniji vsiljujejo halal klanje, ali so morda že pregledali kletne objekte ljubljanske džamije. Verjetno ne, saj imajo muslimani imuniteto, ki jim jo nudi Kučan, tako kot Jankoviću.

 • zaton
 • Aron

  Grem stavit glavo, da ta ubogi človek še to ne ve, kaj je burka, kaj nikab, kaj hijab. Kakšne stvari vse zmotijo idiote, človek je popolnoma brez lastnega življenja.

 • Kučko pod pručko

  Kučan največji je Slovenec,
  neustrašni oče naše je države,
  fant pošten od nog do vrha glave,
  zasluži lovorjev si venec.

  P.S.: Copsi, a bo tole v redu???

  • stajerc5

   Kucko, groza, lazes o ljubljenemu! Metercvancig ne more biti najvecji Slovenec! Z prucko ali brez nje… Lahko te tozi, da se delas norca iz njega!

   • WISKY 1000

    Kako norca,če je pa res,štefka mu bo čajeka skuhala.

    • stajerc5

     Tistega mu je ze Ahmad pozrl, ki ga v kleti skriva!

   • slosin

    tud ti si v nevarnosti…ponižal si ga na metercvancig, ko pa vsi vemo da ima metercvancig +1 cm…

    • stajerc5

     Ja glej, jaz sem ga meril danes, ti pa vceraj. Dec se seseda, od samega cajceka in kremsnit tudi ne mores vecno ziveti, a ne!?

  • WISKY 1000

   To je pa preveč lepo,jaz ti ne verjamem.

  • VERRZIFIKATOR

   Kučko, ljubiš silno realizem,
   vse poveš naravnost in pa glasno,
   saj razumem, je kristalno jasno:
   venec lovorjev je evfemizem.

   • Kučko pod pručko

    Kar sem napisal si zasluži vsaj,
    to vsak lahko mi zdaj prikima,
    saj večji Kučan je od poglavarja Rima,
    kar davno bil je Julij Cezar Gaj.

    • tohuvabohu

     Biti poglavar komančev ni kar tako.

    • VERRZIFIKATOR

     Cezar le tako postal je večen,
     da so lastni se dogovorili,
     nožev nekaj v hrbet mu zarili,
     kaj naj rečem, konec skrajno srečen.

     • Kučko pod pručko

      Preden so mu nože v hrbet zasadili,
      bil on je velikih vojn zmagovalec,
      pod njim je padel vsak uporni Galec,
      za kazen morilci isto so dobili.

  • tohuvabohu

   Po mojem bo. V prvem verzu dodaj en zlog (čeprav mašilo), v drugem pa dva izpusti, pa boš za v antologijo. Na primer:
   Kučan res največji je Slovenec,
   strašni oče naše je države, itd.
   A lahko še jaz:
   To je bil očitno le sarkazem.
   Reveža iz Murgel v križu ščiplje,
   ko si prizadeva na vse kriplje,
   da dočakal končno bi orgazem.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Naša policija je še vedno v času komunizma. To je čas, ko se je preganjalo uboge in nedolžne ljudi.

  • stajerc5

   V mojih casih so bili milicniki! Ti so bili kar v redu, ker so se ga v vsaki drugi gostilni nalivali do konca. Tudi, ko te je ustavil, te je najprej vprasal, ce imas kaj DM za zamenjati.
   OK, to so bili milicniki. Seveda je pa bilo vse kaj drugega z “prijatelji” v civilu, udbasi so pa cisto druga kategorija! Tudi ljudi iz lastne druzine so prijavljali in jih spravili pred sodisce in v arest!!!

 • Marija

  G.Žandarja imajo še zakaj drugega na piki.Ta slika je samo povod za preganjanje.Ker mu drugače niso mogle do živega.

  • stajerc5

   Mislim, da si zadela v crno! Kaj drugega ne more biti!

  • WISKY 1000

   Mogoče res

   • Hun

    tauznt roza zate je vse mohoce

  • Hun

   kucan pod pojstlo

   • xtc

    A to te rajca?

    • Hun

     se en k ga povsod vid

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Kučko s pametno bučko pa bo dobil Nobelovo nagrado za mir in Pulitzerjevo nagrado. Spelte se nekam.

 • totex39

  Pred dnevi ko so imeli zborovanje SD stranka v Murski Soboti in je na zidu pisalo “Vsi proti Janše” a to pa ni sovražni govor, pa komunisti so še podpirali ta napis, kajti če ga ne bi, bi ga vsaj pred zborovanjem zbrisali. S tem hočem povedati, da bo tudi tukaj odvisno kaj bo določenim sovražni govor, da te bodo lahko “linčali”.

 • WISKY 1000

  Saj to ne moreš verjet,ADIJO SLOVENIJA.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  SLOVEnija je zares ZLOvenija.

 • stajerc5

  Nehi jamrat, skrnicelj si daj na glavo pa belo palcko! Na palcko pa spegu, saj ves za kaj…

 • Stefan Fidler

  Meni bi lahko policaji samo pihali v rit….Jaz če kaj objavim za tem bom tudi stal in če bo to sovražni govor pač bo sovražni,namreč NOBEN ME NE MORE PRISILITI da bom drugače govoril,če ni dobrodošel in to lahko tudi bi podprl fizično ne samo besedno…Ima kdo jajca tako kot jaz?…Na FB ni še nikoli se nič doseglo in tudi se ne bo….

  • cosmosjasnovidec

   Točno tako.+++++++++++++++++++++++++++++++++++
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

 • slosin

  drugovi i drugarice, rušenje bratsva i jedinstva naših naroda, strogo se kažnjava…

 • stajerc5

  Tiste sparam za potem, ko bom iz luknje prisel!

 • VERRZIFIKATOR

  Kaj se vendar tu pri nas dogaja,
  kdor na kriminal bo opozarjal,
  sam za lopove bo odgovarjal,
  najprej opomin, ukor pa graja.

  Kaj se vendar tu pri nas dogaja,
  lopovi da bodo vsem sodili,
  tole se bo dogodilo v sili,
  bo ŽANDAR prebutal policaja.

 • cosmosjasnovidec

  Da se dogajajo take izdajalske svinjarije z strani policije je jasno že odkar vozijo kamelotrajbarske muslimanske teroristične golazni v Slovenske azilantske centre.
  Policija je izdajalska podkupljena organizacija z strani levaške skorumpirane vlade saj uvaža bodoče morilce SLO državljanov kar tudi sama ve.
  Da jaz nikoli nisem trpel muslimanske golazni in je seveda nikoli ne bom me nihče ne bo prepričal v nasprotno.
  In,če mi zaradi tega pride policija na dvorišče napišem tudi javno,da bo tisti prasec kateri se bo pojavil dvorišče zapustil v mrtvaškem vozilu.
  Pizda jim materina meni bo tak gnoj v lastni domovini diktiral kaj je sovražni govor na račun tega da so svinje podkupljene bom jaz sedaj pred muslimansko golaznijo tiho.
  Meni se ta gnoj muslimanski niti naj ne približuje blizu ker jih bom pobil vse brez razmišljanja potem pa še večina tistih kateri so te morilce privlekli v europo.
  Da jim jebem mater izdajalsko jaz že ne bom dovolil posilstev,umorov in vseh teh pizdarij z strani te smrdljive kamelotrajbarske golazni.
  Tako in sedaj naj nekdo pride in me skuša prepričati nasprotno ampak naj se že prej poslovi od svojih bližnjih,ker mu bo ta obisk zadnji na tem planetu.
  Preklete svinjarije od izdajalcev ni konca policija katera pa je po zakonu pristojna zaščititi državljane pa kar sama z obmejnih območij uvaža morilce.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • Kučko pod pručko

   Za tole boš pa šel sedet, jaz pa s teboj, ker sem ti dal plus!!!

   • Rožle

    smo že 3= :)

    • totex39

     Štirje, lahko bomo že karte igrali.

     • stane

      Resnica je taka. Narod pa neumno trpi. Verjemite,da se bo narod samoorganiziral kot leta 1941 in takrat bo pocilo. Prevec nas ta komunisticna svinjarija tlaci in ogroza nas obstoj.

     • Tweety Bird

      Zaradi izdajalske samoorganiziranosti smo jih leta 1945 zmetali v brezna. Očitno še premalo…iz preživelih so se skotile mlade podgane. Spet bo potrebna deratizacija :)

     • totex39

      Sedaj bo ravno obratno!

     • cosmosjasnovidec

      ————————————————————————
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec

     • pupa

      Pozabljaš, da je rdeči fašizem spregledan in je dan ob bok nacizmu in fašizmu.

     • Stane

      Se zavedas,da se hvalis z zlocini?
      Kaksen clovek si ti?
      Monstrum! Zombi!
      Kaksen clovek lahko ubija lasten narod? Ce se jaz s teboj ne strinjam se ne pomeni,da bi te moral pogubiti. Vi komunisticni ,mozganski pohabljenci pac razmisljate in delate drugace(po zlocinsko).Razmisljaj,ce imas s cim.

   • cosmosjasnovidec

    To bomo šele videli.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

  • Tweety Bird

   Sledi prijava…sojenje in Dob !!!…Mater te bi Igor žgal v tvojo pasjo rit !!!

   • cosmosjasnovidec

    Jebi še naprej svojo mater pokvarjenec pasjejebski komunajzar.
    Preden bom prišel na Dob pa bom tebi in tebi podobnim odtrgal betice.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

  • Dostmamrecesijeinpičkarije

   Potem nas bo kar nekaj sedelo na Dobu. Tudi jaz ti dam +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • Dostmamrecesijeinpičkarije

   Skupaj bomo sedeli za veliko okroglo mizo in igrali tarok. Dve leti je kar lepo obdobje. :):)

   • cosmosjasnovidec

    Je pa vprašanje ali bodo z nami zdržali 2.leti.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

   • Hun

    kameno lice se boste spilal za velko okroglo mizo….
    psina svemirvracara ti ga bo lizal

  • Hun

   ventili strahopetca se sproscajo

  • Lewuh

   Ne bo ti uspelo, to je jelovica.

   ————————————————————————————————————————-

   NAJ ŽIVI RDEČA ZVEZDA, KI NAM ZAGOTAVLJA VARNO IN TOPLO ŽIVLJENJE

 • totex39

  Taka oblast pa nam bo davke nabijala, da se bodo norca delali iz nas, ne hvala, je nočemo. Sedaj smo ravno na takem nivojo, ko so pred leti bili Islandci, ko je ljudstvo prevzelo oblast, potrebno bo v to smer napeti sile in se organizirati, kajti to kar imamo sedaj več nikamor ne pelje.

  • stane

   Ja pelje, mast v propast.

 • elh.

  Vse je odvisno od Tonina, ali bo šel močno v levo ali bo ostal na sredini.

 • Tweety Bird

  Kaj pa če bi napisal … “Moški s plešo in puklom…albanskega videza, z dolenjskim naglasom, pred Industrijsko prodajalno Ljubljanskih mlekarn”?… A bi to tudi bilo javno vzpodbujanje sovraštva? Sam vprašam? :)

  • cosmosjasnovidec

   Ker si po resnici opisal sam sebe ti bom kar odgovoril.
   Zato,ker si pristaš levuharjev ter komunajzarjev bi ti še za nagrado eden od tvojih LGBT kolegov zabil kurca v rit drugi pa v usta.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

  • pupa

   Kaj se je zgodilo Zemljariću, ki se je drl, da je treba Janšo UBT UBT UBT?

 • tohuvabohu

  Policaji so plačani, da ne uporabljajo lastne glave.

 • Tweety Bird

  Mater ste fukjeni in pokvarjeni na Nova24tv, ko zapišete: ” Očitno je, da gre za faktografski zapis, za preprosta dejstva. Enako utemeljeno bi bilo preganjati nekoga, ker si je upal zapisati, da je nebo modro ali voda mokra.”????????… Ženska v burki je nekaj povsem drugega!!!… Vidite, takim nebulozam desnosučni nasedate. A ste totalno brez malih sivih celic?

  • Dostmamrecesijeinpičkarije

   Tud tale tvoj Tunnek si zasluži ene 6 let čuze.

  • šrauf

   Mater si fukjen in pokvarjen. A misliš,da bi me preganjali,če bi napsal,da pred mlekarnami stoji tip ,ki neve ali je ptič ali p(t)ička?

  • KP

   In kaj pomeni,če rečeš,da je ženska v burki? In kaj pomeni,da jih boš dobil z burkjami? Aja,čefurček,tega pri vas v Jugovini ne poznate. ok. ok…

 • Kučko pod pručko

  Čisto potihem ga povem, da ne bom šel sedet. Zbrskal pa sem ga na internetu:

  – Zakaj se Kučan smeje, ko igra nogomet?
  – Ker ga trava žgečka po jajcih.

  • Den456

   Na teniškem igrišču lahko mali Milan igra odbojko. Če pa slučajno pade z nivoja njegovega ega na nivo njegove inteligence se zagotovo ubije.

 • totex39

  Baje si je Šarčeva vlada že razdelila posamezna ministrstva, to ne more biti resnica. Na tak način ne morejo vladati potrebni bodo ukrepi in vse institucije in zakone razpustiti in na novo vzpostaviti.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Je ni čez slovensko golazen. Ma, je ni.

  Ko pa slovenski lewuhi grozijo s smrtjo drugim in to javno, je pa vse OK. Kje je pa takrat policija??? Nikjer.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Da ni sram policije, da leta 2018 dela takšno sramoto celotni državi, ta pa sramoto celi Evropi. Saj res, naša policija ne pozna izrazov kot so: DEMOKRACIJA, SVOBODA GOVORA, PRAVICA IPD.
  Tisti, ki so pa pokradli milijarde €, se pa lepo svobodno sprehajajo po zemeljski obli.

  • Tweety Bird

   “Ženska v BURKI pred Industrijsko prodajalno Ljubljanskih mlekarn.”

   To se lahko razume kot poziv k javnemu linču…kapish?

   • KP

    Ti pa nisi tako butast,kot zgledaš…Dobro razmišljaš. V pravo smer. Glih zdaj boš naš…

    • Tweety Bird

     Tudi ti pozivaš k linču…sram naj te bo…

   • jonh doe

    Kučan se nahaja v Murglah,a je to tudi poziv k javnemu linču???Tepec!!!!!!

    • Tweety Bird

     Tudi ti boš kazensko odgovarjal…pusti našega Milana pri miru…kapish?

    • Hun

     kurt knjigo pred bajto in strasit Stefko…ni neko herojstvo

    • Djuro Sumar

     Kučan nima burke na glavi.

   • maksimalno

    Ti , mene pa zanima , ati sploh razumeš samega sebe

   • Djuro Sumar

    Desničarji na tem portalu že dolgo pozivajo ljudi k linčanju in gobezdajo, da bi se morali vsi oborožiti. Zaradi samoobrambe. Res so bedaki.

    • Igor Kavalar

     Sej se ti ni treba oborožiti, če verjameš in zaupaš, da te bo varovala policija, vojska in Miro Cerar z svojo vlado.

     • Djuro Sumar

      Miro Cerar je bivši predsednik vlade, ne pa policaj. Treba je oborožiti in usposobiti policijo, ne pa zganjati anarhijo.

     • Igor Kavalar

      Cerar je predsednik vlade, ki skupaj z ministri vodi državo. Imel je vsa sredstva na razpolago, da poveča financiranje za plače policije in vojske, nabavi thermo in night vision opreme in rekrutiranje prostovoljcev in zaščito meje z ograjo, žico, minskim poljem če je treba, da se odžene naslednje navale, ki bodo zagotovo prišli zaradi vaših wilkommen in meje so v glavah parol!

      On je tisti, ki je ministrici za notranje zadeve govoril, da dela z migranti pretrdo in se je rajši zapufal za 125 miljonov evrov, v korist ilegalcev, račun je pa izstavil vsem državljanom!

     • Djuro Sumar

      Torej je potrebno pritisniti na vlado, ne pa da pozivate k linču.

     • Igor Kavalar

      Noben ne poziva k linču, bi jih pa morali že aretirati in zapreti, ker so kršili 308.člen kazenskega zakonika pri prehodu meje. Ker tega policija ne naredi, sklepa lahko vsak posameznik, da v tej državi ne velja zakon ampak mafija in mafija ne bo branila nikogar razen svojih interesov!

     • Djuro Sumar

      Vse lepo in prav, ampak pozivanje k temu, da naj si vsak Slovenec priskrbi orožje za samoobrambo je pozivanje k linču.
      Še enkrat. Treba je pritisniti na državo, da ukrepa. Sicer pa je moje mišljenje, da je kriva najprej Angela Merkel (vodja krščanske stranke) in EU, ker ni takoj zavzela enotnega stališča. Pozitivno pa je, da se EU končno prebuja in bodo stvari stekle v pravo smer. Ni me strah, kajti Evropa se je vedno znala ubraniti.
      V tej državi pa vlada mafija prav toliko kot v vseh državah sveta. V eno bolj, drugi manj. Je pa neizpodbitno, da svetu vladajo tisti, ki imajo denar.

     • Igor Kavalar

      Jaz gledam na zadevo malce drugače.

      Včasih so ljudje bili oboroženi in so se združevali z namenom biti močnejši, da bi se ubranili pred izginotjem. Mi smo se rodili v skupnosti, državi, kjer zato poskrbijo varnostne enote.

      Državo in zakone dojemam kot konsenz državljanov, ki se strinjajo, da bodo upoštevali zakone države in plačevali davke in bodo zato dobili ustrezno zaščito, zdravstvo, šolstvo….

      Ker oblast krši pravila igre, so izgubili zaupanje.

      Sedaj jim preostane le to, da to zaupanje pridobijo nazaj, kar pa ne bodo naredili, ker so preveč egoistični in mislijo da nam delajo uslugo s tem, ko naseljujejo migrante. Mi nismo suženjska delovna sila, elite, ki jo po uporabi zavržejo!

      Guns don’t kill people, people kill people.

      Itak, da je Merklova kriva, ona je samo eno izmed mnogih desničarskih gnilih jajc, ki smrdi enako kot tudi mnoga levičarska!

     • Tone

      Lepo si definiral idealistični pogled na državo, pozabljaš pa, da živimo v ureditvi, ki se ji pravi demokratična. Tu pa je treba upoštevati, koliko državljanov zastopa kako stališče. Zadnje volitve so pokazale, da tvoje stališče zastopa kakih 12% državljanov. Veliko premalo, da bi lahko govoril v imenu vseh.

     • Igor Kavalar

      Zadnjič sva že debatirala in sem ti povedal, da to ni demokracija.

     • Tone

      Prav. Živimo v demokraciji in imaš pravico do lastnega mnenja.

     • Djuro Sumar

      Ne gre za gnila jajca, gre za red in mir. Ker po vaše oblast krši pravila, bi se šli anarhijo in revolucijo, ter zamenjali oblast. Za to gre, da bi desničarji v Sloveniji prišli na oblast. Imamo demokracijo, zmagajte na volitvah, prevzemite oblast in povečajte plače policiji in vojski.
      Problem je v tem, da niste sposobni demokratično prevzeti oblasti., pa bi se radi kar vsi povprek oboroževali.

     • Igor Kavalar

      Na volitvah zmagujejo desne stranke, če še nisi opazil so zmagale povsod okrog nas in tudi v Sloveniji. Samo vi levičarji tega še niste zaštekal, in se oklepate nekih preživetih idej preteklosti in mislite da ste z vsiljevanjem multikulture moderni. Pa ja resno ne misliš, da bo levica povečala plače slovenski vojski in policiji, da bi branila Slovenijo pred migranti in tujo silo? Pa sej ste bili na oblasti že 23 let pa tega niste naredili. Še 1% niste sposobni plačat, podpisal smo pogodbo in se zavezal, da bomo vojski namenjal 2%, pa to kršimo že leta, v Jugi smo dali 20%, danes pa poslušamo bedarije, da bi bilo vseeno če vse ukinemo in raje damo v zdravstvo in šolstvo.

      A poznate zgodovino te države? Koliko tujih sil je v zadnjih 100 letih, ropalo, pobijalo in si lastilo naš dom? Koliko zadnjih 1000 let? Ne me j z nevtralnostjo, pa neuvrščenostjo in miselnostjo, če mi nobenemu nič nočemo oni ne bodo nam! Tako so že mislili in so plačali visoko ceno civilisti ali pa so celi naivni narodi izginili!

     • Djuro Sumar

      Samo nakladaš in blebetaš. Če bi na volitvah zmagale desne stranke, bi Janez Janša brez problemov sestavil vlado, tako pa ima desnica v Parlamentu 36 poslanskih mest. Če je to zmaga desnice, pa naj bo po tvoje.
      Me pa veseli, da si omenil Jugoslavijo kot dober primer prakse.
      Dejstvo je, da je slovenska desnica nesposobna in da v Sloveniji prevladuje levičarstvo in ateizem, ker je tudi slovenska katoliška cerkev v kolapsu.

     • Igor Kavalar

      Povedal sem ti da so desne stranke zmagale in to ti statistično pokažejo rezultati na volitvah. (Slovenija, Hrvaška, Madžarska, Avstrija, Italija) povsod so zmagale desne stranke!

      Ti zgleda ne ločiš kaj je stranka in kaj je vlada.

      V Sloveniji je bilo na izbiro 6 levih strank ob izdatni podpori plačancev iz medijev in 2 desni stranki, z dodatkom 1 soočenja z SNS, vse ostale ste ignoriral, ker vas je strah izgube oblasti! V Sloveniji je pač tako, da bo trajalo, preden bomo na enaki stopnji kot so drugi narodi, kjer vsi štartajo iz iste črte.

      To kar pa ti govoriš, je pa vlada. Vlado se pa na volitvah ne voli in tudi vlade ne zmagujejo in izgubljajo na volitvah, ker še formirane niso!

      Mi volimo stranke, zatorej vi imate lahko levo, mavrično, islamistično vlado, brezvezno, mafijsko vlado, vaše stranke pa niso zmagale na volitvah!

      Se strinjam levičarjev je več v Sloveniji, zato pa imamo nizke plače in visoke davke. Nisem veren, sem pa krščen. Men je vseen, če verjameš v skodelco kofeta, sam da me s tem ne posiljuješ, da je to edina izbira!

     • Djuro Sumar

      Kakšne veze ima to, da si krščen? Tudi jaz sem. Koga posiljujem? Ne pozabi, da že 27 let živimo v demokraciji in da imamo volitve na katerih se odločamo kdo nam bo vladal v Sloveniji, ne pa pri naših sosedih. Praviš, da na Hrvaškem in na Mađarskem vladajo desničarji. Res je, ampak zato, ker so zmagali na volitvah. Je pa tudi res, da imajo nižje plače kot v Sloveniji. Višina plač ni odvisna samo od tega, kdo zmaga na volitvah.
      Je pa čudno, da tudi mi nimamo desničarske vlade, če ste zmagali na volitvah.
      Problem slovenske desnice je v tem, da sploh ne razumete, zakaj je v Sloveniji toliko ljudi, ki ne marajo desničarjev in farjev. Ko boste to razumeli, boste morda kdaj resnično zmagali na volitvah in vas bo podprla večina prebivalstva. Po osamosvojitvi ste bili zelo blizu tega, pa ste pozneje sami vse zafurali. Morali boste pošteno spremeniti svojo retoriko, kajti zmagali ne boste samo s poudarjanjem svojega sovraštva do “komunajzarjev” in blatenjem socializma. Bo potrebno mnogo več.

 • lado

  eh , kreteni policijski ,govedarji ,ki branijo tujo morilsko sodrgo ,kot tudi VIIIII , PORTALOVCI !!!! NČ VAS NI NI V …. AJA ISTO KOT STRAH JE , OKOLI GA PA NIČ NI !!!!!!!!!!!! GOBEZDALA LENA, FUJ , EJ tvitićić ,IME IN PRIIMEK , DA TE PO NOVIH VOLITVAH NE ZGREŠIMO !!!!!!!!! PA VZEM SI RITOPIKE DOMOV , BOJO DOMAĆI VESELI !!!! NAJDI PORTAL V CIRILICI ,ALI PA ODPEKETAJ NA 24KUR !!!! TAM JE ZA TAKE ” BISTRE “!!!!! BLJAC

 • Tweety Bird

  Kaj pa če bi napisal … “Moški s plešo in puklom…albanskega videza, z dolenjskim naglasom, pred Industrijsko prodajalno Ljubljanskih mlekarn”?… A bi to tudi bilo javno vzpodbujanje sovraštva? Sam vprašam? :)

  • slosin

   brdek,nekam veliko sprašuješ…od kdaj ste ptiči tako radovedni?

  • Soave

   Dej dej no, ptičica. Pa še plus si dobila za ta bedasti čivk !!

  • cosmosjasnovidec

   “Na vprašanje sem ti odgovoril že spodaj takole”::::::
   Ker si po resnici opisal sam sebe ti bom kar odgovoril.
   Zato,ker si pristaš levuharjev ter komunajzarjev bi ti še za nagrado eden od tvojih LGBT kolegov zabil kurca v rit drugi pa v usta.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

   • Lewuh

    Zabil bi kurca, če bi ga imel.

    ————————————————————————————————————————-

    NAJ ŽIVI RDEČA ZVEZDA, KI NAM ZAGOTAVLJA VARNO IN TOPLO ŽIVLJENJE

  • maksimalno

   Tele vpodibi Tweety Bird na sceni zgolj ugotovljeno dejstvo.

  • Clemen J.

   Albanci v novem mestu nimajo dolensjkega naglasa, bolj je podoben Ljubljanskemu. Neki polomljeni mešanci s privdihom pristne ljubljanske albanščine

 • Mika

  Dokler bodo Godniči in podobni lahko govorili da praznijo jame za nove poboje do takrat bom pisal kar mi je volja

 • Nika Skof

  Kr neki. Men so iz azilnga doma na Kotnikovi že 2x ukradl telefon in sem ga izsledila ter pokazala policiji točno lokacijo (ki je dejansko čisto blizu-postaja Ljubljana Center). A so kej ukrepal? Ja zapisnik…pa še to z vzdihavanjem, k je mudel mogu zapisat. Telefonov pa nikol več nisem vidla. S takimi nedolžnimi bedarijami se jim pa da ukvarjat? Hecno res.

  • cosmosjasnovidec

   Sodeč po tem kar se dogaja v Sloveniji ti bodo napisali še ovadbo na sodišče,da si si upala prijaviti kamelotrajbarskega muslimanskega Orangutana za krajo telefona organom kateri so pristaši ter zaščitniki musličev.
   Ker si po resnici opisal sam sebe ti bom kar odgovoril.
   Zato,ker si pristaš levuharjev ter komunajzarjev bi ti še za nagrado eden od tvojih LGBT kolegov zabil kurca v rit drugi pa v usta.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

   • prinzeugen

    Cosmo priznanje za podpis s katerim se podpisuješ, ko bi le bilo več takih. Bravooooo

   • Lewuh

    Vidš, rdeča zvezda že kaže svojo moč in sposobnost. Vi desnuhi ji ne morete do živega.

    ————————————————————————————————————————-

    NAJ ŽIVI RDEČA ZVEZDA, KI NAM ZAGOTAVLJA VARNO IN TOPLO ŽIVLJENJE

  • Djuro Sumar

   Če izgubiš telefon pa res ni treba hoditi na Policijo.

   • Nika Skof

    če bi ga zgubla neb šla ane. pa še osebna je bla zraven…prijavt sem šla, da se zavarujem pred potencialno zlorabo podatkov. a na policijo pa je smislno zaradi take bedne šale glede burke? tale purdah sranje itak ne paše sm

    • Djuro Sumar

     Prav je, da si šla na Policijo zaradi izgubljene osebne izkaznice.

 • čopkovseved

  Ko vidim osebo oblečeno v burko se počutim zelo, zelo vznemirjeno, to je dejstvo! Takšna skrita oseba ne sodi v moje okolje in pika! Tudi maškare, ki so del naše kulture so prepovedane na sprednjih sedežih avta! A sedaj bomo pa tiho? Ne , nikoli, ne dovolimo, da nas kdorkoli ustrahuje! Islam podreja žensko in to je nedopustno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Djuro Sumar

   Tudi katolicizem podreja žensko. No ja, v maškare pa so oblečeni verski voditelji.

   • pupa

    Noben verski voditelj nima zamaskiran obraz. Za maškaro pa nikoli ne veš kdo se skriva.

    • Djuro Sumar

     Pri maškarah ni nujno, da imaš pokrit obraz.
     Da ne bo pomote, sem za za to, da takoj sprejmemo zakon o prepovedi pokrivanja obraza zaradi varnostnih in ne verskih razlogov.

 • Djuro Sumar

  Dejstvo je, da sovraštvo spodbuja NOVA24TV, oziroma stranka SDS pod vodstvom Janeza Janše. Ovce na tem portalu pa jim zvesto sledite. Ovce kot ovce.

  • xtc

   Sploh leve ste polne sovraštva in nasilnosti.

   • Djuro Sumar

    Ravnokar sem prebral članek o tem, kako Tanja Fajon seje sovraštvo po Sloveniji, desničarji pa jo mirijo.

    • xtc

     Torej zelo lepo Tanja v Afriki ne bo imel popolnoma nobene težave,zakaj draži ljudi tu?Očitno umazan denar.

     • Djuro Sumar

      Vsak, tudi Tanja Fajon, ima pravico povedati kar misli, kajne.

 • Hun

  za posilstvo?!

 • xtc

  Moral bi zapisati ,da je videl odvrženo vrečo krompirja in ,da naj pošljejo Komunalo.

 • Lon Wolf

  Na tej od Boga ustvarjeni zemlji smo samo za točno določen Čas, ki nam je od Njega določen. Tega Času nam ne more nihče podaljšati, lahko nam ga pa nekdo skrajša, ali pa ga mi sami nasilno skrajšamo. Bog je Čas v katerem živimo. Velika večina, lahko bi dejal, da skoraj vsi ljudje ne vedo ničesar več o tem, kakšen je BOG. Misliti, govoriti ali delati zlo svojim soljudem je samo dokaz v kakšnem vodstvu (Satanovem) se nahaja človek. Prosite za odpuščanje vaše bližnje in opustite takšna početja, ki vas z gotovostjo peljejo v duhovni pekel. Mirno in blagoslovljeno noč vsem.

  • Djuro Sumar

   Kateri Bog je tebe ustvaril? Mene sta oče in mati.

  • župnik cefizelj

   poklekni pred razpelo, ti nevernik! kaj širiš luciferjevo besedo! za ta zapis se boš cvrl v peklui! zveličar te bo dal pod mlinski kamen, za tvoje satanistično delo! le čakaj, satan brezbožni, pride tudi tvoja ura!

 • 123Abc

  PP Vič….in kako je ime tega debilnega policijskega inšpektorja?

  • kučko

   muslimović hasan insp.

 • Clemen J.

  Levičarji skupaj z islamisti se na vse pretege trudijo uičiti drugače misleče. Vse za svoje cilje!

  • zokispoki

   Komunisticni enonogi povojni zlocinec, bandit, je prepovedal burke in podobno kramo, kakorkoli ze se vse to imenuje. Ce se ne motim, s popolnoma jasnim razlogom. Zaradi diskriminacije zensk. Kako je sedaj s tem, banda komunajzarska, sprevrzena !?

 • Ponosen Slovan

  Vsi točno vemo za kaj je šlo in ne se sprenevedat. Ne pisat gluposti “Enako utemeljeno bi bilo preganjati nekoga, ker si je upal zapisati, da je nebo modro ali voda mokra.
  Ta model nikoli prej obveščal ni napisal “da je pred Merkurjem moški v karirasti srajci”. Moti ga burka. Motijo ga drugačni, kot je on.

  Ker mu bodo vzeli “slovenstvo”, iztrgali kulturne korenine, pojebali njegovo ženo, ki bo rodila rjavkase otroke in podrli njegovo najljubšo gostilno ter tam postavili đamijo. A ne?

  Usranteje domobranski.

  • Cristian A.

   Že iz varnostnega vidika to ni sprejemljivo. Pod burko se lahko skriva eksploziv orožje in podobno tudi identiteta ni jasna. Mislim da je prav da se opozori o takšnih rizičnih skupinah ustrezne organe. Večina terorističnih napadov se je začela tako. Seveda levičarji in islamofili mislijo da je to samo kolateralna škoda…

   • župnik cefizelj

    tudi nuna ali župnik lahko pod svojo versko obleko skrivata marsikaj. predlagam, da so vsi religijski pajaci oblečeni zgolj v spodnje perilo in prozorne žaklje iz pvc-ja.

    • pupa

     Nune so tisočletja med nami pa mi ni znano, da bi za časa mojega življenja kakšna nuna ali v nuno oblečen cefizelj pozročila kakšen masaker. Sicer pa nune ne nosijo mask.

  • šmentanamuha

   Lej, ti antispolni LGBTQP debil, problem je, muslimane motijo nemuslimani in naš način življenja, zato nam hočejo vsiliti svojega, tebe pa moti že samo dejstvo, da sta moški in ženska ustvarjena zato, da lahko spočneta novo človeško bitje,

 • cploger

  Ni imel časa, ker je klečal in tiščal svojo rit Hahahalahu pod nos?

  • domovina mili dom

   To varijanto komunisti prakticirajo, da hkrati zadelajo tri luknje.

 • plavi-mil

  Komunisti so vedno zganjali represijo nad drugače mislečimi, le tako so se ohranjali na oblasti.
  .

 • Shalalabayzer

  …sem se zglasil na VABILO osumljencu. Zasliševalca ni bilo.
  No, gospodje policisti, lahko bi gospodu poslali preklic vabila…z opravičilom.

 • lado

  BEDAAAAKI !!!!! te črne ,zažgani stvori ne morejo biti v eu 1111 pri njih nima NIHČEEEEEEEEEEEE , KI NI MUSLI, NOBENIH PRAVIC , ONI PA V EVROPI VEEEEEČ KOT MIIII !!!!!!! ČE SE PRI NJIH NE PRILAGODIŠ SI MRTEEEEV !!! ZDAJ NAS PA POLICIJA , KI JE VSAAAAAAAA ENA GOLAZEN , PREGANJA !!!! A STE VI NORMALNI !!!???? A BOMO SAMI UKREPALI TAKOOOOOOOOJ ,KER BO PREPOZNO !!! NE KLOBASAJTE NEUMNOSTI , KOT UŽALJENA GRAVŽA PRIMORSKA !! šumarćić je eden od takih ,očitno je 24 ur dežuren po vseh portalih ,zblojen …. JAZ VERJAMEM V TISTEGA KOT HOČEM , KOT VSAK NORMALEN ĆLOVEK !!!!! V MORILSKO INSTITUCIJO PA LAHKO SAMO IZPRIJENCI, IZRODKI SVETA IN UPAM DA JIH ČAKA IZTREBLJENJE DO ZADNJEGA !! AMEN !!!!!!!

 • Dvignimo preprogo

  Nekako neumno je sploh govoriti o tej temi, ker izrazanje mnenja je temeljna svoboscina med drugim smo ljudje in ce nekaj ne maras oziroma ti ni vsec imas pravico to tudi povedat.
  Meni tudi ni vsec parada ponosa, zenske oblecene v burke itd itd. Zavedam se pa tudi, da te stvari obstajajo in zato NISEM sovrazno nastrojen do tega le vsec mi NI!

  Ce bomo do vsega tako tolerantni nas bodo pojedli. Ze tako smo uvozili ( se vedno to pocnemo ) prevec juznjakov, ki nam svojo kulturo vsiljujejo na vsakem koraku.
  Vprasajte kam gre ta trend in koliko Slovenije bo se sploh slovenske.
  Upraviceno je potrebno tako razmisljati brez slabe vesti.
  Skrb za svojo drzavo ni sovrazni govor.

  • Tone

   1. Če rečem, da se te da videti na ljubljanskem tromostovju oblečenega v prozorne tangice, ali je to kako mnenje?
   2. Zanimalo bi me, kako južnjaki vsiljujejo svojo kulturo na vsakem koraku, ker tega ne opazim.
   3. Sovražni govor ne more biti skrb za državo, prej obratno.

 • domovina mili dom

  Rešitev je samo ena in edina. Na konkretno povabilo se odzvati v najmanj 1K številu podpore.
  Javnost pa opozarjati o represiji države nad avtohtonimi prebivalci.

 • Franjo

  a potem se je pa izkazalo, da je to le zaprta marela

 • David Hitler

  De nebi tistmu pandurju zabil nogo v gobc

 • David Hitler

  Žakelji za zapalt

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!