fbpx

Pomagajmo trimesečni Sofiji, ki je v torek je izgubila očka!

(Foto: iStock)

Tragedija je v torek zvečer zadela družino male Sofije, stare komaj tri mesece. V prometni nesreči je umrl njen očka Aljaž. Star je bil komaj 26 let.

Ob tej tragični nesreči je združenje voznikov Slovenije pričelo z akcijo zbiranja pomoči za dojenčico in njeno mamico EvoUrška Ljubec, ki je sprožila akcijo, uporabnike Facebooka obvešča, kako lahko pomagajo. Donacije bodo predali družini pokojnega Aljaža. Na družbenem omrežju so zapisali: Spoštovani šoferji in šoferke. Kot vas večina ve, nam je cesta vzela še eno mlado življenje. V torek zvečer smo v prometni nesreči izgubili Aljaža Geršaka. Fant, ki se nam je vsem, ki smo ga imeli čast spoznati, vtisnil globoko v srce, je za seboj pustil tri mesece staro hčerkico Sofijo in njeno mlado mamico Evo. V takšnih situacijah se mi zdi prav, da stopimo skupaj in pokažemo, kako enotni znamo biti. Pokažimo, da naša srca bijejo kot eno in da nas je cesta združila v dobrem in slabem. Sama vas v sodelovanju s šoferskimi kolegi vljudno naprošam za pomoč mali deklici Sofiji,” je na svojem Facebook profilu zapisala Urška Ljubec.

Denar lahko nakažete na SI56 0297 1244 5831 448 (Peter Šibilja, Cesta na grad 5 Sevnica) do torka/srede. Takrat se bo predal v roke družini. Pod namen, prosim, navedite “Donacija za Sofijo”.

Vir: družbena omrežja

POMAGAJMO SKUPAJ!

E-maribor.si