fbpx

Popravek: Kdo je človek, ki povezuje mačka Toma s slovensko udbomafijo? Je Žiga Vavpotič, ki je bil ustoličen za direktorja “milijardnega” podjetja Outfit7, speči obraz slovenske levice?

Žiga Vavpotič (Foto: STA)

Dne 21. 12. 2017 in 22.12. 2017 smo na spletnem portalu Nova24TV.si objavili članka z naslovom “Razkrivamo: V ozadju “zgodb o uspehu” najbogatejših Slovencev je velikokrat špekulativni kapital in rdeče plemstvo” in “Kdo je človek, ki povezuje mačka Toma s slovensko udbomafijo? Je Žiga Vavpotič, ki je bil ustoličen za direktorja “milijardnega” podjetja Outfit7, speči obraz slovenske levice?” V nadaljevanju v celoti objavljamo popravek oz. prikaz nasprotnih dejstev:

V prispevku “Razkrivamo: V ozadju “zgodb o uspehu” najbogatejših Slovencev je velikokrat špekulativni kapital in rdeče plemstvo”, so bile navedene določene neresnične in zavajajoče navedbe o mojem poslovnem delovanju.

Ne drži, da v podjetju Outfit7 po prodaji izvajam kontrolo do izplačila provizij. Vaše navedbe ostro zavračam, v podjetju Outfit7 Limited imam funkcijo predsednika uprave (Chairman), hkrati pa opravljam tudi funkciji finančnega direktorja (Chief Financial Officer) in direktorja prodaje (Chief Revenue Officer). V podjetju nikoli nismo izplačevali nobenih provizij na način, na katerega namigujete.

V prispevku “Kdo je človek, ki povezuje mačka Toma s slovensko udbomafijo? Je Žiga Vavpotič, ki je bil ustoličen za direktorja “milijardnega” podjetja Outfit7, speči obraz slovenske levice?”, so bile navedene določene neresnične in zavajajoče navedbe o mojem poslovnem delovanju.

Ne drži, da sem človek, ki mačka Toma povezuje s slovensko udbomafijo. Pri svojih 33 letih ne vem kdo je udbomafija in tako težko z le-to povezujem mačka Toma, kot trdite v naslovu.

Prav tako ne drži, da sem neizkušen in neprepoznaven posameznik. Mojo izkušenost so ocenjevali lastniki, moje reference pa same zase govorijo o mojih uspehih, na katere sem ponosen. V družbi Outfit7 me poznajo vsi, saj v njej delujem že več kot 3 leta, torej sem bil tam že pred prodajo; v vsem tem času pa sem opravljal različne funkcije znotraj družbe Outfit7.

Ostro zavračam tudi vaše navedbe, da v podjetju Outfit7 izvajam kontrolo do izplačila provizij. V podjetju Outfit7 Limited imam funkcijo predsednika uprave (Chairman), hkrati pa opravljam tudi funkciji finančnega direktorja (Chief Financial Officer) in direktorja prodaje (Chief Revenue Officer). V podjetju nikoli nismo izplačevali nobenih provizij na način, na katerega namigujete.

Ne drži, da sem Voljčev vajenec in da me bodo strici iz ozadja lahko lansirali kot nov politični obraz. Marka Voljča poznam in sva prijatelja, moja kariera pa je plod lastnega znanja in trdega dela.

Nadalje tudi ne drži, da imam z nekaterimi ljudmi solastniški delež v družbi Socius. V družbi Socius nimam in nikoli nisem imel nobenega lastniškega deleža.

Žiga Vavpotič