Popravek: Kdo je človek, ki povezuje mačka Toma s slovensko udbomafijo? Je Žiga Vavpotič, ki je bil ustoličen za direktorja “milijardnega” podjetja Outfit7, speči obraz slovenske levice?

Žiga Vavpotič (Foto: STA)

Dne 21. 12. 2017 in 22.12. 2017 smo na spletnem portalu Nova24TV.si objavili članka z naslovom “Razkrivamo: V ozadju “zgodb o uspehu” najbogatejših Slovencev je velikokrat špekulativni kapital in rdeče plemstvo” in “Kdo je človek, ki povezuje mačka Toma s slovensko udbomafijo? Je Žiga Vavpotič, ki je bil ustoličen za direktorja “milijardnega” podjetja Outfit7, speči obraz slovenske levice?” V nadaljevanju v celoti objavljamo popravek oz. prikaz nasprotnih dejstev:

V prispevku “Razkrivamo: V ozadju “zgodb o uspehu” najbogatejših Slovencev je velikokrat špekulativni kapital in rdeče plemstvo”, so bile navedene določene neresnične in zavajajoče navedbe o mojem poslovnem delovanju.

Ne drži, da v podjetju Outfit7 po prodaji izvajam kontrolo do izplačila provizij. Vaše navedbe ostro zavračam, v podjetju Outfit7 Limited imam funkcijo predsednika uprave (Chairman), hkrati pa opravljam tudi funkciji finančnega direktorja (Chief Financial Officer) in direktorja prodaje (Chief Revenue Officer). V podjetju nikoli nismo izplačevali nobenih provizij na način, na katerega namigujete.

V prispevku “Kdo je človek, ki povezuje mačka Toma s slovensko udbomafijo? Je Žiga Vavpotič, ki je bil ustoličen za direktorja “milijardnega” podjetja Outfit7, speči obraz slovenske levice?”, so bile navedene določene neresnične in zavajajoče navedbe o mojem poslovnem delovanju.

Ne drži, da sem človek, ki mačka Toma povezuje s slovensko udbomafijo. Pri svojih 33 letih ne vem kdo je udbomafija in tako težko z le-to povezujem mačka Toma, kot trdite v naslovu.

Prav tako ne drži, da sem neizkušen in neprepoznaven posameznik. Mojo izkušenost so ocenjevali lastniki, moje reference pa same zase govorijo o mojih uspehih, na katere sem ponosen. V družbi Outfit7 me poznajo vsi, saj v njej delujem že več kot 3 leta, torej sem bil tam že pred prodajo; v vsem tem času pa sem opravljal različne funkcije znotraj družbe Outfit7.

Ostro zavračam tudi vaše navedbe, da v podjetju Outfit7 izvajam kontrolo do izplačila provizij. V podjetju Outfit7 Limited imam funkcijo predsednika uprave (Chairman), hkrati pa opravljam tudi funkciji finančnega direktorja (Chief Financial Officer) in direktorja prodaje (Chief Revenue Officer). V podjetju nikoli nismo izplačevali nobenih provizij na način, na katerega namigujete.

Ne drži, da sem Voljčev vajenec in da me bodo strici iz ozadja lahko lansirali kot nov politični obraz. Marka Voljča poznam in sva prijatelja, moja kariera pa je plod lastnega znanja in trdega dela.

Nadalje tudi ne drži, da imam z nekaterimi ljudmi solastniški delež v družbi Socius. V družbi Socius nimam in nikoli nisem imel nobenega lastniškega deleža.

Žiga Vavpotič

 • Valter BraniSlav

  Zato ker vas zakonca Login ne jebeta sta povezana z udbomafijo?
  Ker Trump in Melanija se nista prisla na obisk v SLO in ker se nista priklonila slovenski desnici sta torej, po Vasem, povezana s Kucanom?

  • Miro Jereb

   In kučan preko papeža v rimu špijonira na janšo da potem krkovič jebe cmerarja…vsi pa bi radi nategnili najnovejšo cmerarjevo jebačico. Vsi mi sedaj upamo da bo cmerarju ratalo ustanoviti oktet in končno zapeti …sem ribnčan urban, po celi vnanji gorici znan…..Ko se stavr odpoje pa ob zori napademo in poskrbimo da bodo odojki do večera že pečeni. ETO to je to, banda odojkarska. Ker je bila od odojka mama SVINJA je jasno, da so vsi potomci po 45 letu SVINJE in jih bo treba slej kot prej zaklati. Do 41 leta so bli piceki.

   • Valter BraniSlav

    Kako kaj DR? Tudi Mraz?
    Danes je v Miamiju temp. padla na 15C

 • Janez

  Jezus spet so vas dobili na laži. Vi ste res najbolj lažnjivi medij pri nas.

  • xtc

   Laž?
   Tisto,kar piše lažnivi levak z amnezijo je eno realnost pa drugo.

 • učko

  Tale Vavpotič je po izgledu in svojih gestikulacijah karikatura partijskega cepca, hehehee

 • bubamara

  Neka težka firma, kjer je en človek direktor, finančnik in vodja prodaje. Nivo obrtniške delavnice s petimi zaposlenimi.

  • rabbit

   Človek je one man band, ne zna pa spisati enega demantija. Dobro preberite ta njegov sestavek. Dlje do tretje razreda osnovne šole ni prišel, tam so nas učili o začetku, jedru in zaključku,ta ima pa vse pomešano. .

  • mariborčanka

   za to pa tri plače…

 • Majda

  Nova24 tv, nic vam ni treba delati! Razkrili ste dejstva, “ one man band “ se je “polozil “ kar sam! Glavni, glavni financar, glavni…pa nic ne odloca. JA, in potem je svizec zavil cokolado…

 • Aron

  Desnuharji pac ne razumejo, da je uspeh rezultat trdega dela. Zafrustrirani lenuhi…

  • rabbit

   Reče levičarski lenuh na seskih davkoplačevalskega denarja.

   • Aron

    zaradi moje dobro placane sluzbe imas ti lahko socialo, bumbar.

    • rabbit

     A bi potem pustil svoj bančni račun na novi pa da jaz potem iz njega plačam prispevke in dajatve za ZZZS, Pokojninsko blagajno, DURS lahko. Da ne bo potrebno iz mojega boš ti ko se že tako ponujaš.

     • Aron

      Ne zivis vec v komunizmu, bumbar.

  • xtc

   Ko omeni Voljča mu zelo verjamem,kot verjamem tebi ,da si sposoben ,podjeten in uspešen manager svojega lastnega na rokah zasluženega podjetja,ki ni nikoli poslovalo z državo le na prostem trgu.

 • Sadako

  Andrej Kravchenko, Nick Bicanic in Kitajska mafija so vpleteni v to sranje.

 • xtc

  Tile levaki so zanimiva sorta ,ko jih dobijo z spuščenimi hačami ali prsti v marmeladi dobijo kolektivno amnezijo.

 • Sadako

  https://www.domovina.je/realnost-koptskih-kristjanov-islamski-skrajnezi-pred-ocmi-fantov-ubili-oceta-ker-ni-zelel-zatajiti-svoje-vere/

  Če bi v tisti posebni izdaji Reporterja pisalo o Koptih bi jo kupila. Dveh Loginov, ki sta sodelovala s Kitajsko mafijo, Nickom Bicanicem in Andrejem Kravchenkom, Ukrajincem, ki je narisal mačka in ostale figure.

 • Maja

  če boste hoteli simpatije širšega občestva, ki ni ne lev ne desen po vaših merilih, boste morali v letu 2018 nekoliko spremeniti svoj besedni zaklad z bolj izvirnimi in času primernemu vzdevku kot je “udbomafija” saj so bivši zaposleni danes stari 90 in več let v kolikor so še živi…da vzdevek lepite na 33 letnike ste presegli svojo plesnivost. Ta mladi mož si sam služi kruh z delom in nikogar ni ogoljufal.

  • rabbit

   Kot če verjameš, da je Miro Cerar etičen in moralen.

   • dob

    >>Kot če verjameš, da je Miro Cerar etičen in moralen<<

    z eno besedo omotičen

  • Janko Gedlička

   Mislim, da ima beseda udbomafija utemeljitev tako z zgodovinskega vidika, kakor tudi z vidkika sedanjosti. Praktično je UDBA ne glede na to, kolikokrat se je kozmetično preimenovala, bila operativna in udarna sila NOVEGA RAZREDA (po Đlilasu) ter temu razredu in z njim vred sebi zagotavljala velike privilegije v materialnem smislu in pri vzvodih oblasti. Ob osamosvojitvi se ji tudi ni bilo težko pritajiti, saj je že prej delovala konspirativno in je preko svojih delujočih agentov pri vseh vzvodih oblasti te vzvode tudi obdržala ter kontinuirano deluje napej brez lustracije. Nič ni šlo preko “mojega trupla”.Tudi po osamosvojitvi krepko in odločilno deluje v naši družbi prav tako preko svojih agentov pri vseh vzvodih oblasti in s tem tudi denarnih tokov ter korupcije. V spremenjenih razmerah preobrazbe iz socializma – časov svetle prihodnosti – v kapitalističe forme gospodarjenja in vladanja se tudi sama prilagaja na enak način kot se mafija stalno prilagaja družbenim razmeram in jim daje svoj odločilni ton, kar ji je dajala že pred osamosvojitvijo. Subtilno se skriva za “demokratičnimi” institucijami (sedaj že ne čuti več tolikšne potrebe skrivanja). No in banke je potrebno stalno in krepko dokapitalizirati, ali pa likvidirati vse na račun drugorazrednih, NLB “mora” ostati v “državni” (beri udbomafijski) lasti zaradi “naciolalnega” interesa, sodstvo, tožistvo policija, NPU, zavarovalnice, zdravstvene ustanove podjetja iz Foruma 21, RTV, časopisi, ki jih je ustanovila še SZDL, so njen servis. In tako se kot pred osamosvojitvijo dogaja, da ljudje, ki so pred tem, da kaj povedo, ali so že povedali, ali pa so na tem, da presekajo pomemben člen v vzvodih oblasti, so samomorjeni z dvakratnim strelom v zadnji del glave, ustreljeni po ovinku od pijanega lovca, spravljeni na “varno” v praktično dosmrtni zapor (Dr. Milko Novič), mrtvi padejo z lestve, na spehodu slućajno pade na njih smreka itd., z neštetimi prirejenimi postopki motijo prvaka opozicije, in ga v za volitve primernem času stiščijo v zapor. Skratka, ali z organi pregona, ali ne naredijo nič (npr. banksterjem se ni skrivil niti las) ali pa uničujejo nedolžne ljudi, ki so jim na poti. To je delovanje mafije, ki ima svoj zgodovinski nastanek v Udbi zato mislim, da je udbomafija kar dobro označevalen izraz, saj je kadrovsko nastala iz udbe. Kot vsaka mafija, se tudi udbomafija kadrovsko prenavlja, saj ostareli člani pravočasno poskbijo za izbor in vzgojo mlajših, ki jih nadomestijo, ko pride po stare ali Matilda, ali pa demenca. Tako kot vsaka mafija tudi ta skrbi, da njihovi potomci, ali “kooptirani” člani obdržijo prigrabljeno in peljejo stvar naprej.

   • Maja

    no ja, vedno obstaja močnejši od močnega in tudi “članom udbomafije” bi lahko kakšnemu spodrsnilo, če bi na drugi strani stal močnejši človek…pa ga ni, ker je poplava demokratičnih zajedalcev ugrabila državo.Ko bodo v desni druščini stare komuniste odstranili iz stranke v penzijo…bodo tudi razni Lukati in Miroti izgubili čar.

 • resnicaboli

  Ta je pa res zabit da ne ve kaj je to udbomafija.

  • Primoz Papez

   Udbomafija je v glavah janšistov pa nikjer drugje…

   • viRus

    Kdaj pa si ti postal papež ?

   • rabbit

    Ne udbomafija je vsak dan v moji denarnici in jo tanjša.

 • Torej se je v originalnem članku – lagalo. Popravki..

  • rabbit

   Z razliko od levih medijev,nova 24tv objavi vsak popravek, ker je po zakonu o medijih tudi dolžna, koliko o časa že SDS zahteva popravek Gregorja Trebušaka na A Kanalu (medtem so ga že razrešili) o lastništvo tv kjer je bil predvajan intervju z Brščičem pa nič od nič pa dokazana laž. A tam 24 kur pa nič ne težiš kdaj bo popravek.
   Da o ostalih greznicah niti ne govorim.

   • ….če je, ČE je, zahteva za popravek na A kanalu upravičena, oni pa tega ne storijo, obstajajo druge poti in načini, in me tudi čudi da se jih stranka ni poslužila, odškodninska tožba in določitev sodišča da objavijo popravek. Preprosto.

    A vse to ne spremeni tega kar se tu dogaja in je slabo za podobo medija ki je prvi v službi resnice

    • rabbit

     Kaj v zgodbi o Žigi Vavpotiču ne drži in je on s svojim dematijem ovrgel.

     • ja preberi si v 3, 5,6,7, 8 in 9 odstavku.

     • rabbit

      Edino kar mogoče ne drži da ni več solastnik Sociusa ampak preverite družbo Ypsilon kjer je bil on glavni in je tudi ustanoviteljica Sociusa. Vse poti sicer vodijo v Liceheinstein .
      Se pravi človek je v milijardnem podjetju one man band, ki nima niti dneva nobenih izkušenj na področju tehnoloških podjetji. On je bil človek, ki je vodil računalniško opismenovanje starejše populacije. Imel je celo minimalno plačo in celo dobil je zato neko evropsko nagrado.
      To je tako, ko je Novartis kupil Lek in potem za vse tri funkcije najel najel tistega, ki je v Leku tablete pakiral.
      S tem svojim demantijem se je samo osmešil.

     • mariborčanka

      točno tako… in zatorej bi bilo za njega bolj pametno, da bi bil raje pametno tiho…

    • Vsi mediji bi MORALI BITI V SLUŽBI RESNICE !

  • Janko Gedlička

   Nekateri pač pišejo tja v en dan, ne da bi se na kaj spoznali. Da ne bo pomote, pri tem ne mislim na NOVO 24.TV.

  • Dragi kitajček ! 三角形
   Kdor dela greši in se tudi dostojno opraviči, ko spozna zmoto, kar štejem Novi24TV v dobro.
   Nikoli pa se ne obregneš v napake – namerne, ali nenamerne iz vaših medijev.
   Tudi opravičil ni zaznati. Je tako prav ???

   • rabbit

    Edino mislim, da je prav da se opravičiš. Objava popravka ni opravičilo ampak je zakon dal možnost tistemu o katerem se piše v članku, da pove svojo zgodbo, se je pa že ravno na Novi izkazalo, da je prvotni članek kar držal se spomnite Čokla, ki ga je zastopala Nataša Pirc Musar, ko so novinarji še malo pobrskali se je izkazalo, da prvotni članek drži in tudi ne Čokl ne Pirčeva se nista več oglašala. .

   • Namerno zavajanje in laganje ni kdor dela greši ; )

  • Maja

   se popolnoma strinjam, to so dejstva

 • samsara

  Vse mu verjamem kar je napisal. Že iz obraza in njegovega odziva je razbrati, da gre za poštenjaka in pravičnika, ki mu zlepa ni para. Ni čudno, da ga je to pripeljalo na zasluženo delovno mesto.

 • dob

  >>Pri svojih 33 letih ne vem kdo je udbomafija<<

  Tip je nor.

 • Boris_j

  Udbomafija fantazije imajo očitno posledice. Hja, vse mogoče neumnosti se pa tudi ne da v nedogled pisati. Že pod izvirnim člankom sem predlagal, da poleg mačka Toma, ne pozabite še na miška Jerryja.

  • WatsonForus

   a prodaja najdi.si in pa neki interseek Telekomu za velike denarce pa je OK ? zato si plačal ISDN linijo če si hotel imet ADSL !!- totalni nateg raje! to je udbomafija! poglej raje v svojo denarnico in se zamisli kdo ti vsa ta leta krade cekine iz nje.

   • Boris_j

    To ni udbomafija, ampak običajen kapitalistični nateg. Naj v zadevo pogledajo razni varuhi konkurence, to je to.

 • Boris_j

  Sicer se pa sprašujem v čem je sploh smisel objavljanja popravkov, saj večini bralcev Nore24Tv nova dejstva itak ne pridejo do živega.

 • WatsonForus

  ja , kitajčkom je res odpulilo ko so Žigca nastavili – svetovna kapaciteta – Davos je njegov.

 • Gavnar

  Outfit7 ima 6 Milijard prenosov in preko 300 Milijonov aktivnih mesečnih uporabnikov.
  SDS-ovega kandidata je na zadnjih volitvah podprlo manj kot 100.000 volivcev.
  Outfit7 ne potrebuje Udbomafije, SDS pa brez nje ne prestopi parlamentarnega praga.

  To SDS boli zato so se spravili na njih te partijske zgube Domovinobranske !

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!