Popravek: Telekom Slovenije ponovno obiskali kriminalisti; preiskujejo nekdanjega direktorja velenabave Igorja Rojsa, ki se je ujel v akciji hrvaškega Uskoka!

Igor Rojs (vir: Telekom)

Dne 23. novembra 2018 smo na portalu Nova24TV objavili članek z naslovom “Telekom Slovenije ponovno obiskali kriminalisti; preiskujejo nekdanjega direktorja velenabave Igorja Rojsa, ki se je ujel v akciji hrvaškega Uskoka!” V nadaljevanju objavljamo prikaz nasprotnih dejstev.

  

 

 

 • Darth Vader

  a spet ćunka musakar brani javnosektorkske lopove…..ja kaj pa vam je tako nerodno? sej vsak idiot na tem planetu ve, da je državno lastništvo 100% neučinkovito, 100% podleženo korupciji in izčrpavanju davkoplačevalskega kapitala v zaseben žep…..brez odgovornosti…….pač tip je bil eden od tistih, ki so z raznimi brezveznimi naročili izčrpaval likvidna sredstva telekoma, ker je pač siromak in je v zasebnem gospodarstvu nezaposljiv, se je pač šel, to kar se gre vsakdo z davkoplačevalskim kapitalom v sloveniji…..poizkuša ga natrpat v žep, ker recimo zgoraj omenjeni tić prihaja iz generacije siromakov, ker se socializem in komunizem kot družbeni red propadel…..sedaj pa uživajo saove državnega kapitalizma :) ćunka musakar pa si polni žepe z davkoplačevalskim denarjem…..kot da bi bila ona del te mreže za pranje denarja……a če ji recimo klient plača 10.000eur na roke z gotovino za njene storitve, a pirc musakarjeva da zahtevek za dokazilo o poreklu tega denarja? ker drgač njena odvetniška pisarna sodeluje pri pranju odtujenega denarja…..

 • Lojz

  Pišuka so vas spet ujeli na laži. Vi ste edini medij, ki ima več popravkov kot člankov. In potem naj vam pa raja zaupa.

 • luka globus

  vse pobrat, zapret za 10 let, nato pa izgnat

 • tarantela

  Klele mate pa kr naprej ene popravke! Ni čudn, de je Šarec pozval k ukinitvi plačevanja reklam na desnih medijih.

 • tramal

  Po bankah ,je sedaj telekom na prvem mestu ,kjer komunisi najbolj kradejo in je njihova napajalna zlata jama.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!