Poštarji morda res obvladajo svoj posel, Slovenka leta Eugenija Carl pa očitno ne!

Foto: e-koper

Ponovni poskus javnega širjenja neresnic, navajanja laži in potvarjanja dejstev s strani naj novinarke, Slovenke leta, Eugenije Carl.

Poštarji morda res obvladajo svoj posel, Slovenka leta pa očitno ne! Vsaj če sklepamo po včerajšnjem zapisu na družabnih omrežjih Facebook in Twitter, prek katerih je Eugenija Carl svojim sledilcem obelodanila, sedaj že jasno, da povsem lažno novico, da je pravdna zadeva med njo in prvakom stranke SDS Janezom Janšo končno pravnomočna. To pa nikakor ne drži – v teku je namreč še pritožba, o kateri sodišče sploh še ni odločalo, kar pomeni, da Janezu Janši ni treba plačati odškodnine v višini 6 tisoč evrov. Je Eugenija Carl to storila namerno ali res ne pozna osnov, in zatorej ne ve, kdaj je govora o pravnomočnosti?

Lažnivih navedb, potvarjanj dejstev in namernega zavajanja javnosti smo pri novinarki javnega RTV-servisa, sicer Slovenki leta, sicer že vajeni, da pa bi se spustila tako nizko, da bi lagala celo o koncu sodnega postopka, ki je očitno še v teku, pa si ne bi upali niti misliti. Še manj bi upali verjeti, da bodo to novico, ne da bi sploh preverili, ali to drži ali ne, oziroma ne da bi drugo stran povprašali za pojasnila, povzele še Primorske novice, medij, ki bi moral v prvi vrsti spoštovati določbe zakona o medijih. In s kritično distanco pristopiti k sleherni zgodbi, ne glede na to, kdo je glavni akter – novinarka, javna osebnost, politik, ali kateri koli drugi državljan Republike Slovenije.

Smo se pa zato na portalu eKoper za dodatna pojasnila obrnili na zagovornika Janeza Janše, Francija Matoza, ki nam je pojasnil, da zadeva še zdaleč ni zaključena. Kot pravi, se sklep o zavrnitvi pritožbe, ki sta ga obe stranki prejeli včeraj, 27. marca, nanaša zgolj na pritožbo, v kateri je Janez Janša Okrajnemu sodišču v Velenju predlagal vrnitev v prejšnje stanje, in sicer zaradi zamude roka za odgovor na tožbo. Ne nanaša pa se na pritožbo zoper samo zamudno sodbo, o kateri sodišče sploh še ni odločalo. Šele potem bo namreč sodba res pravnomočna in postopek zaključen.

Tožbe Janši niso vročili – razlog premajhen poštni nabiralnik
“Iz sklepa, ki ji je bil vročen, jasno izhaja, da se odločitev sodišča v Velenju nanaša le na predlog za vrnitev v prejšnje stanje v zvezi zamude roka za odgovor na tožbo, in da je zoper zamudno sodbo vložena pritožba, ki pa je višje sodišče še ni obravnavalo,” je pojasnil Matoz. Ob tem je razložil tudi to, zakaj je bila zamudna sodba sploh izdana. Sodišče je zamudno sodbo, v kateri je Janezu Janši med drugim naložilo tudi plačilo 6 tisoč evrov odškodnine Eugeniji Carl, izdalo, ker naj Janša ne bi odgovoril na tožbo. Kar pa ne drži – kot so ugotovili ob pregledu sodbe, tožba Janezu Janši namreč sploh ni bila vročena, razlog za to pa je premajhen poštni nabiralnik.

Zadeva torej ni pravnomočna in postopek, kot vse kaže, še ni končan. O vsebini pritožbe, ki očitno temelji na majhnem poštnem nabiralniku, mora najprej odločati višje sodišče v Velenju.

Eugeniji so neresnice očitno blizu
Vnovične laži novinarke Eugenije Carl pa nas čisto nehote spomnijo na dogodke s konca leta 2012. To je bil čas množičnih protestov proti takratni vladi in državi, ki so se zvrstili v več krajih po Sloveniji, tudi v Kopru. O protestih je v svojem stilu poročala tudi vrla novinarka RTV-ja Eugenija Carl, ki pa je dogajanje na treh relativno slabo obiskanih shodih v mestu videla nekoliko drugače. Gledalce je namreč zavajala z močno burjo, ki je ni bilo, z debelimi dežnimi kapljami brez sledi v lužah in s hudim mrazom, ki ga v resnici ni bilo občutiti. Nadalje je, čeprav je bil gnev večine udeležencev usmerjen predvsem v državno politiko ter v politični in siceršnji elitizem in klientelizem, Carlova s televizijskega zaslona hujskaško poročala, da so ljudje seveda protestirali proti županu Borisu Popoviču. Resnica je bila vse prej kot to – županovo sliko je nosil en samcat protestnik.

Še več, pred objektiv je “ujela” zgolj tri naključne protestnike – Vladimirja Savarina, koprski javnosti znanega kot borca za lastni privez, ki s prvim možem koprske občine, pa še s kom drugim, nikakor ne najde skupnega jezika, ter Barbaro Verdnik in Franca Jurija, ki najverjetneje ne potrebujeta posebne predstavitve. Naj napišemo le, da je težko verjeti oziroma nanju gledati kot na naključna protestnika, ne da bi se ob tem spomnili njunega rdečega političnega pedigreja in dolgoletnih vztrajnih prizadevanj, da povsem onesposobita aktualno občinsko oblast.

Le nekaj mesecev kasneje smo v medijih lahko prebirali tudi o sporu med Eugenijo Carl in uspešno lastnico modne agencije v New Yorku, Nino Lubardo Stropnik. Ta je na željo Carlove profesionalno modno fotografirala njenega sina in ji nato vrhunsko obdelane fotografije tudi poslala, kar naj bi novinarka pisno potrdila in fotografije izjemno pohvalila. Nakar je seveda prišlo do preobrata –Carlova je namreč kar naenkrat menda začela dvomiti v obstoj agencije Nina Lubarda Model Management ter na spletnih portalih in forumih širiti neresnice ter žaljive izjave, da fotografij sploh ni prejela! To naj bi bilo, kot so takrat pisali mediji, popolna laž, kar naj bi dokazoval tudi mail, ki ga je agenciji poslala Eugenija Carl.

Podobnih zgodb je še veliko, a jih na tem mestu ne bomo naštevali. Lahko samo zapišemo, da je v letošnjem letu njeno delovanje preseglo celo prag strpnosti njenih novinarskih kolegov oziroma ene najbolj uglednih novinark v državi, Rosvite Pesek, ki je javno napisala, da ima dovolj Eugenije Carl in njenih metod delovanja ter kritik drugih kolegov. Prav Rosvita Pesek je bila namreč deležna napada Carlove, ker je za komentar o odstopu predsednika vlade vprašala vodjo opozicije – Janeza Janšo, ki, kot smo že zgoraj zapisali, Carlovi več kot očitno ni ravno pogodu.

V kateri normalni državi bi ena normalna novinarka kritizirala to, da se za komentar o odstopu premiera vpraša šefa opozicije? V kateri normalni državi bi ena navadna novinarka imela pravico, da javno pljuva po uredniških odločitvah svoje televizijske hiše? In v kateri normalni državi bi lahko novinarka brez nikakršnih omejitev objavljala toliko nepreverjenih informacij? Kot je v nedavnem komentarju zapisal uveljavljeni politični analitik Sebastjan Jeretič: “V nobeni, povsod bi dobila brco v rit in odpoved.”

e-koper

 • Rožle

  Pa glih zaspat sm hotu …uff

  • samotoje

   Ne bo spanja, nočne more so na pohodu.

 • Anthon

  Kredibilno “poročanje” te gospe na posnetku, ni kaj! In tole prisilno plačujem vsak mesec! Go home!!!!

 • “Tožbe Janši niso vročili – razlog premajhen poštni nabiralnik” – ja, sigurno.

 • Božobožo

  Aaaaaas ni prejel sodbe ker ima premejhen nabiralnik ahahahaha. Kaj takega je zmožen trditi samo Janša. Lažnivega kljukca so spet dobili na laži.

  • rabbit

   Če bi božobožo znal brati je to trdila pošta oz. poštar, ki Janši dostavlja pošto. Čeprav ima Janša večji nabiralnik kot povprečen Slovenec.

 • DUŠAN ZALAR

  Ali je bil mogoče ta VLADIMIR SAVARIN vodnik v poraženi JLA ??
  Naj mi kdo vendar posreduje informacijo. Nisem prepričan ali je ta SAVARIN grozil z raketami
  na mejnem prehodu FERNETIČI proti SLO vojski ter policiji !
  ČE to ni on se mu opravičujem!!!
  Vnaprej hvala za informacijo !!

 • Krtača 20

  Če bi tegale klovna janšo v zapor utaknil za ene 20 let, bi blo lih en prav.

  • totex39

   To bi pasalo socialističnim levičarjem, da bi imeli še večjo prosto pot, kot jo imajo sedaj.

  • MEFISTO

   Povej nam že vendar, kaj ti je hudega naredil Janša, da mu ne dovoliš živeti?

   Ali pa je krivo le podedovano partizansko in partijsko sovraštvo, saj je znano, da komunisti ne morete eksistirati brez sovražnikov.

 • Amerikanc

  Janša je kriv, da je tko grda !

  • totex39

   Sigurno bo dala tožbo proti njemu, da ima tako spačen obraz.

  • VERRZIFIKATOR

   Ej, Amerikanec, kaj se greš,
   krivda je lepotna kolektivna
   in bolezen njena progresivna,
   vsi smo krivi, toliko da veš.

 • VERRZIFIKATOR

  Geni Car L. – Dr. Cimermanc

  ZADOŠČENJE BOJDA JE DOBILA

  Zgodba ta iz krajev ni zamorskih,
  ni zlagana, je povsem resnična,
  objektivna, ni do nje krivična,
  ki iz logov je prišla primorskih.

  Zadoščenje bojda je dobila
  delavka vsem znana socialna,
  zgodba je cenena, trivialna,
  sama sebe je zadovoljila.

  Da premalo so jo plačevali,
  ko nastavljala je samo sebe,
  da zato zdaj za denar se grebe,
  je dejala, vsi so se smejali.

  Plačal tisti ji bo odškodnino,
  ki ne maral z njo bi nič imeti,
  nič na svetu nikdar z njo početi,
  ta zadal bi naj ji bolečino.

  Jo označil bil je po poklicu,
  ki se ona silno ga sramuje,
  samo sebe ves čas ponižuje,
  se pozna očitno ji na licu.

  Še bolj zamorjena je postala,
  ne pomaga ženski odškodnina,
  nova doleti jo bolečina,
  v Trstu kazen bo za laž plačala.

 • pajot

  Evgen Carl bi lahko kandidiral še za Slovenca leta. V tem primeru bi moral sneti lasuljo.

  • Borut Stari

   Moški hormoni nagajajo. Transvestit, Pa to.

 • montyamp

  Kdaj in kje so komunisti storili normalno državo ???
  Kje in kdaj so komunistični zločinci vzgojili normalne naslednike ???
  Plačevanje CENZURE IN LAŽI s položnicami pod prisilo , to so kvalitete zazidarske diktature , ki s presstitutkami širi agitpropovsko NKVD kominternovsko informbiro propagando , da pesonategovalski otroci socialističnega fašist-komunizma ob poneumljenem in uničenem narodu lažje kradejo .
  NAJ CRKNE BANDITSKO MURGLOSRBSKA PRESSTITUCIJA

 • VERRZIFIKATOR

  Geni Cestnik

  PRAVNOMOČNI OTIP

  »Tole izpovem vam brez prisile,
  za menoj stoji moj servis javni,
  če bo treba, vskočil šef bo glavni
  in kolegice me bodo krile.

  Moje je dejanje pravnomočno,
  kar sem ponudila, sem dobila
  za strokovnost, nisem dobra vila,
  vse opravljeno je prostoročno.

  Se zlagala spet je stranka neka,
  da zadeva ni bila končana,
  a v resnici pravno je prodana,
  padla vsaka je poprej prepreka.

  Pravnomočno vse je narejeno,
  plačano dobila sem storitev,
  pod prisego branim to trditev,
  vse do konca zdaj je izvršeno.

  Pravnomočno vsak lahko me tipa,
  če dobi potrebno dovoljenje,
  mine sicer prej ga poželjenje,
  veste dobro, sem poštena cipa.«

 • RATATA

  Po naše se brci v rit reče šusupizdo.

 • moat

  Morali bi se ukvarjati tudi z vidikom vašega liderja in se vprašati, kaj je napravil Jaša, da je zadeva prišla tako daleč? Ali kaj si dovoli Janša kot javna osebnost, kot politik, kot oseba, ki bi morala pokati od kredibilnosti in zaupljivosti? Ni tako dolgo nazaj, ko je Janša upokojence, ki so protestirali, zmerjal z zombiji, zdaj, pred volitvami, pa jim obljublja 500 € božičnice. In taki naj bi me prepričali?

  • realnost

   “upokojence, ki so protestirali, zmerjal z zombiji”

   LAŽEŠ!

   Če bi upokojenci kdaj protestirali potem bi odnesli leve vlade na gnoj.

   Ti kar še naprej voli svoje nesposobneže in vprašanje če boš v starosti sploh dobil pokojnino. Pač tvoji goljufivi nesposobneži………………

   • moat

    Leta 2012 so pred parlamentom protestniki protestirali proti vladi Janeza Janše. Med njimi so bili tudi starejši ljudje, upokojenci, ki si nosili rdeče zastave, ki jih je Janša kasneje poimenoval zombiji. Ta protest zoper Janševi vladi je zaznamoval Janša še s tem, da je protestnike poimenoval še “levi fašisti”. Na to temo je v Mladini (obstajajo pa še drugi linki) nastala “zombikalipsa”. Če se ti ne da brati celotne zgodovine “zombijev” je tvoj Janez omenjen v predzadnjem odstavku http://www.mladina.si/145737/zombikalipsa/. Še nekaj o levih fašistih https://www.rtvslo.si/slovenija/jansa-opisal-pojave-levega-fasizma/302304.

    • realnost

     1. Protestirali so samo upokojenci, ki jim je bila zmanjšana priviligirana pokojnina nad 1500€ki niso bile na podlagi vplačanih prispevkov.
     2. Kako bi ti poimenoval ljudi ki so bili maskirani v bele rjuhe in porisani kot zombiji??
     3. Kako bi ti poimenoval protestnike ki so metali granitne kocke v policaje in v parlament in jih poškodovala?? Pa obešali so lutke na mostu in hodili na dom strašit nedolžne ljudi?? To ni nič drugega kot levi fašizem. pika

     • moat

      Lejga, pa so bili, ane? Upokojenci. Kolikor mi je znano, jih je Janša sprva poimenoval zombiji, potem pa so se res našemili v njih. Ta protest z rjuhami in belimi maskami je bil naknaden. Lahko pa se tudi motim, vendar pa se mi ne da zdaj raziskovati. Lutke na mostu pa so od Kanglerjeve kalvarije, koliko se lahko spomnim.
      Lej, vseeno ti želim lep in miren praznik. Različnost ni nujno slaba, nestrpnost in ekstremizem pa sta.

  • MEFISTO

   Janši nimaš kaj očitati!

   Mar ni Evgeniji in Mojci postavil previsoko ceno?

   Sicer si pa ti srečen človek, ker nisi nikoli sam.

   Tebi pomaga sekirati se cela množica nickov enega, edinega in povsod prčujočega.

  • čips

   Zakaj pa bi moral biti JJ tiho, ko lazejo?
   Kaj je napisal takega kar ni res?
   Ali ne bi novinarka morala porocati objektivno in nepristransko?
   Zakaj se nikoli ne vprasas po kredibilnosti in se zgrazas,ko nas desnicarje mecejo v rove, nas zmerjajo z steklimi psmi, komentirajo kako bi koga brez vazelina,grozijo novinarkam(P.Jansa)… ?

   • moat

    Ne govorim o tem, da bi moral biti Janša tiho. Govoriva o Janši kot politiku, ki s svojimi izjavami že dolgo ni več verodostojen in zaupanja vreden. Torej govoriva o javni osebnosti, tisto kar pa levičarji in desničarji žalijo drug druge je povsem druga zgodba.

    • tohuvabohu

     Od kdaj pa ni več verodostojen? Od takrat, ko so ga vrgli iz partije?

     • moat

      Od takrat ko je s svojo vlado pokazal kaj zna, zmore in hoče, kar pa ni bilo ravno nekaj velikega. Ja, zelo dobro pa je znal vihteti svoj jezik, toda vedno bolj žaljivo in neverodostojno. Od takrat nekako. Seveda je to le moje mnenje, tvoje je itak drugačno. Pa kaj?

     • tohuvabohu

      Ti kar imej svoje mnenje, ti ga privoščim, siromak. Žal pa imaš v glavi hudo zmedo. V isti koš si zmetal sposobnost, kulturo in zdaj še verodostojnost. No, še dobro da nisi vpletel tudi morale in etike.

     • moat

      Huh, hvala, da si me spomnil. To pa itak. Janša, morala in etika, kaj je že to? Janša še nikoli ni slišal, res.

     • tohuvabohu

      E moj mali moralizatorček, vedi, da Janša nikoli ne naklada ne o morali ne o etiki. Za razliko od Cmerota in ostalih rdečkotov. Morala in etika (karkoli že to je), je v dejanjih, ne v gobezdanju. Jasno?

     • moat

      Res je, ne naklada, pač pa deluje (se strinjam, je v dejanjih) nenetično in nemoralno. Če bi bilo Janši kaj za moralo in etiko, že davno ne bi bil lider stranke. Enako Cerar, res.

     • tohuvabohu

      A imaš ti kak aparat za merjenje morale in etike? LOL. In če sklepam po tvoji logiki, biti lider stranke ni ne moralno ne etično, hehe.
      Cmerota pa raje ne mešaj v to godljo. On je za razliko od Janše navajen veliko nakladati o morali in etiki. In tudi za razliko od Janše nikoli ni premogel trohice verodostojnosti.

     • moat

      Takšen aparat ima v notranjosti vsak, saj večina lahko oceni kaj je morala in kaj etika. Povsem drugo pa je, ko se je treba teh načel držati, kar pa Janša ne zna, ne zmore, noče, itak. Zato je tudi neverodostojen, ni zaupanja vreden politik.

     • tohuvabohu

      A ti bebec nisi sposoben razumeti vprašanj? Če trdiš, da Janša ne ravna ne moralno ne etično (kakšna pa je razlika, hehehe?), domnevam, da imaš kakšno napravo, ki je sposobna to “objektivno” izmeriti. V nasprotnem primeru je to samo neokusno nakladanje. Itak govoriš neumnosti. Politiki, državniki, poslanci ipd. niso zavezani nekim subjektivnim “moralnoetičnim” načelom, ampak se morajo držati zakonov in ustave ter služiti interesom skupnosti.

  • rabbit

   Me pa res zanima kdaj so protestirali upokojenci? Upokojenci so največje tihe riti, vse kar jim komunisti namenijo vse požrejo uspe pa vedno tista komunistična propaganda, da če bo pa Janša zmagal bo pa penzije pobral.

   • Minovak
    • rabbit

     Saj jaz vem za to pa tipa sprašujem kdaj je Janša upokojence zmerjal,ko so demonstrirali. Moja mami je v času Pahorja, Bratuškove in Cerarja v kompaniji z največjim borcem za upokojence dobila 9 evrov večjo pokojnino.

   • moat

    Poglej malce bolj zgoraj, ko odgovarjam na enako vprašanje. Na kratko – pisalo se je leto 2012, ko so ljudje protestirali pred parlamentov proti Janševi vladi.

    • rabbit

     Res hudi upokojenci Uroš Lubej in co. Res pa je da dobivajo denar iz proračuna pa so se ustrašili, da bo Janša korit ne samo zaklenil da jim ga bo razbil to so se ti pujsi ustrašili.

     • moat

      Ni nobene potrebe, da se negirajo posnetki. Lubej je druga skupina, upokojenci z rdečimi zastavami pa povsem druga. In ti slednji so bili za Janšo zombiji.

  • tohuvabohu

   Ti si lažnivec in kronan bedak. Janša je z zombiji označil naščuvano rdečo drhal, ki je lomastila po slovenskih ulicah. Glede protestov je pa večkrat javno izjavil, da so v demokraciji protesti normalna stvar.

   • moat

    Tudi če so bili upokojenci z rdečimi zastavami, to ni bila drhal, nikakor. Ali drugače, drhal je bila zaradi tega, ker so protestirali proti njemu in njegovi vladi. Tudi če sem lažnivec in bedak (po tvojem), ti ta vseeno želi mirne in lepe praznike.

    • tohuvabohu

     Treba je biti natančen in iskren. Izraz “zombi” ni letel na revene upokojence. Populacija upokojencev, ki gaga iz meseca v mesec, ni nujno ista, ki je rovarila po ulicah. Če pa imaš v mislih ZUJF, so bili “prizadeti” samo tisti z najvišjimi pokojninami. Voščim za praznike tudi tebi.

 • MEFISTO

  Kaj mislite, bi bila Evgenija primerna za varuško ali vzgojiteljico v otroškem vrtcu?

  Če da, zakaj da?

  Če ne, zakaj ne?

  • KIKI

   Čuvajmo otroke pred prezgodnjo travmo !

  • čips

   Kaj ga te seres, poglej to zlobo in zagrenjenost na njenenem obrazu. Obraz in oci so slika duse,tole ni lepa dusa srce se manj.

  • Minovak

   Pravim, da ne, ker že naslednji dan noben otrok ne bi hotel v vrtec…tudi oni vedo, zakaj.

 • Minovak

  Predlagam pa, da mi davkoplačevalci in prisiljeni plačniki nečesa, kar ne maramo (RTV Slo), skupaj obtožimo to laž na dveh nogah, za vse neresnice in zavajanja, ki nam jih povzroča in to za NAŠ denar. Ker ima ta dvonožna laž v postopku tožbe zaradi razžalitve JJ, se moramo tudi mi vprašati kako to, da se nihče ne spusti v tožbo proti RTV, ko so na njihovi, odprti seji, nedolgo nazaj, vso sobo ovesili z napisi – smrt janšistom – in to je šlo v javnost, da je videla cela Slovenija. Ali moramo plačevati medij, ki nam, poštenim državljanom grozi??? Lepo vas prosim, kje je samo kanček pameti, da postavimo te rdeče teroriste – na gnoj njihove zgodovine! Morda…pravzaprav MORAMO, če bo le malo pameti…NA DRŽAVNOZBORSKIH VOLITVAH!!!

  • čips

   Si zamislis da kaj takega napise kdo od nas? Z majhno spremembo kucanistom. Takoj mas obtoznico doma.

 • ivan šantl

  Če bo še kakšnega tožila za žalitve bo babnica obogatela.Najprej je Popoviča ocurila za 3.000 ojrov, sedaj pa še Janšo za 6.000.

  • Kosobrin

   Saj zadnje čase pravite, da so sodišča pravična, kajne?

 • Prle

  Njen sponzor Ivan Janez ji bo moral itaq plačati, in mislim da ne prvič. Tale Ivan je res ena ovca za striženje, kdor ‘ma cajt ga ostriže,he,he,he.

 • Minovak

  Komaj čakam razplet sodbe v primeru žilni kirurg dr. Zimemerman, ki ga je dvonožna laž napadla in podtaknila ukradene slike operiranih nog (oškodovanka je znana) ter mnenja drugih “pacientov”, ki so “pri nas iskali pomoč”, ker jih je “zašuštral”. Vse je bila laž (tudi moje kolege je operiral), zato jo toži na sodišču v Italiji in zadeva podleže EU pravnemu redu, italijanska zdravniška zbornica pa je potrdila, da kirurg deluje v skladu z zdravniško etiko. Zato je pri nas vse tako hitro potihnilo, sodba je jasna in dobljena, samo še čakamo, da dvonožni laži poberejo vse, kar ima.

  • rrrrr

   To !

 • Prle

  Najboljša raziskovalna novinarka v Sloveniji, kvazi novinarka v visokih petkah Rosvita se lahko skrije pred njo.

  • Silka

   To si sigurno potegnil iz puhle glave.

   • Prle

    Ne sklepaj po sebi tuja dejanja.

 • Grenze

  Nekatere mislijo , da je svet ženskega spola ampak se motijo sloh pa takale ptičja strašila !

  • Kosobrin

   Božja šiba te čaka!

  • MEFISTO

   Če bi Evgenijo ppstavil na njivo, bi vrane še predlansko koruzo prinesle nazaj.

 • Kosobrin

  Kakorkoli že, g. Evgenija bo to tožbo enkrat dobila, prav tako njena kolegica.

  • tohuvabohu

   Ampak Evtanazija bo še vedno kurba.

 • Franc Šink

  Če fotografiraš osla ne more na posnetku nastati človek.

  • Prle

   Ti to iz osebne izkušnje?

   • pesjanar

    Prle oglasila de ti je mama iz zavetišča Gmajnice teško hodi ima predolge kremplje,hitro Carlovi po pomoč….

    • Prle

     Sigurno si pri Udbi, da to vse veš.

 • DUŠAN ZALAR

  JOJ ,kakšni so šele njena mama in oče??????

  • tasilo

   Kako pa veš, da ima očeta? Mogoče je bil pa sosedov kuža.

 • Prle

  Ko bo Ivan dokončno izgubil tožbo proti obema novinarkama, bo to kar nekaj denarcev. Ampak on se ne sekira, saj ima zveste volivce, bojo že prispevali zanj, končno je njihov idol.

 • Stajerka

  sodišče v Velenju??……mater, a je kdo pričakoval, da ne bo sodilo v škodo JJ??……kotel, valilnica, talilnica lewakov in potem pričakovati pozitiven rezultat je iluzija……Janša tukaj si pogorel, čeprav je to o presstitukah MILINA proti grožnjam o smrti na prehodu za pešce, o natikanjih na kol in odkritih grožnjah s posilstvom……ampak kaj, ko so te veliko bolj ostudne grožnje prišle iz gobčkov lewakov in so slo družbi še kako sprejemljive, da ne govorim o poslancih v odboru za kulturo in stanovskih kolegov novinarjev……
  ne vem, če na tej kugli obstaja še kakšna družba, ki je lahko tako 2-lična…..

  • Franc Šink

   Velenje, Jesenice,težko bo brez desnice.

  • KIKI

   A ima Titovo Velenje Titovo sodišče? Potem mi je jasno!

 • lado

  evo pa bo KURBEN HAUS POVEČAN PRI TOMIĆĆĆĆĆKI!!!!!!!!!!KEŠ GRDULA

 • sloustava

  Bi morali kar zdravnika za dusevne ali telesne bolezni vprasti, ce vedno iz posevnih ust prihajajo lazi!?

 • lado

  glihkar se glrdal njeno javljanje iz kopra.ma GRDULA MI SKOZ NEKI ŽMIGA ,BLENDA !!!JO BI TOŽU????

 • milanček

  uf, kakšna svinjarija, a je ta monstrum poročen, ima otroke, če jih ima, kako morajo trpeti, ko imajo tako nagravžno mater, poleg tega pa še pokvarjeno! Res, nagravžnost, da te kap!

  • KIKI

   Še en dokaz, da lepota izvira iz notranjosti ! Ona je nima !

 • Claudio Moro

  CARL ima alzheimer. To potrdim iz prve roke. Tako ,da se malo in je ne bo vec maed nami.

  • FireSnake

   iz tvojih ust v božja ušesa…

 • Antonius

  Kakšna novinarka, presstitutka?! Na obrazni *fasadi* se ji vidi, da je za njo vse zasvinjano. Njena morala je enaka Kučanovim izvoljencem. Brez nje so vsi, do zadnjega.

 • Olga_10

  Carlova je prestitutka! Dela za svojega zvodnika iz Murgel!
  Skrajni čas je, da oba dobita nogo!

  • Prle

   Ti si tudi v svojih najboljših letih nastavljala na Tromostovju, za drobiž. Jasno od tega je že več kot pol stoletja.

   • Asja

    Prle, a ti si tudi iz Baričevičevega legla? Pri vse tvojih komentarjih je jasno kakšna je tvoja kultura. Ti že veš kaj se je dogajalo vse od 2.svet.vojne naprej pa do danes. Seveda niti kronična demenca ti ne pomaga ko se piše o vseh lopovščinah in vseh grozodejstvih ki so jih levičarji počenjal. In to vse z namenom večne oblasti in svojih gnilih privilegijev.

 • antimur

  Teh levih fašistov, ki so lažnivi in zahrbtni kot najprimitivnejši balkanci, se moramo znebiti, če ne bo šlo z volitvami, pa z Brglezovim naravnim pravom, v nasprotnem nas Slovencev ni več.

 • odzunaj

  Udbomafijska paradržava je Carlovo za članek o tem, da na koprski tržnici prodajajo italijansko solato, nagradila z nazivom Slovenka leta in jo tako vsilila na stalno zaposlitev v RTV v Ljubljani. Gospa sedaj tam opravlja dobro plačano agenturo te udbomafijske paradržave pri inštaliranju državnih udarov ! MAFIJA !

 • Borut Stari

  Kakorkoli, Grda ženska s še gršo notranjostjo, Spominja na staro zluknjano vrečo

 • piko8

  Da se prostiturera je edina opcija po pasje!!

 • Beli Medo

  Onih par levakov spodaj sprašujem ali je ta približek novinarke že prišel, do one črnogrditeljske sodnice?
  Ali je kokoš pripravila kakšen odmeven prispevek o tej sodnici…

 • Rožle
 • MižekFiga

  Ker nič ne pomaga, Vas spomnim …
  A še veste tisti vic o Eugeni in Amebi?
  Za pomoč povem, da je Ameba “na Paši”, Eugena “pa se samo Enamaka”.

 • tzt

  Sm raun skoču na enega v naš vaški brlog. Med naslanjanjem na šank in jošk od kelnrce po nerodnosti odprem ta post. Ko so ščurki in dva že od jutra fajn utrujena gosta zagledal sliko od jevgenije, so se vsi razbežal. Ščurki nazaj v lukne, pjančka pa bruhnt u wc. Še zmeri ju ni nazaj.

  • FireSnake

   hahahahaha….

 • xtc

  Ko usahne zanimanje za ponudbo babe postanejo grde in žleht. ter lažnive.

  • sprehajalec

   “Žleht baba” je bil včasih rek….

   • pepino

    Včasih smo rekl, kamor hudič ne more, pa babo pošle, v tem primeru, evgenijo!

 • sprehajalec

  Ha, ha, Nova. Dober izbor slik. Izbrali ste res najlepše…

 • Aldo

  ” Ona pa resnica ” dva različna pojma !

 • FUCK COMMUNISM

  Pizda, kok je ta baba posastno grda! Fuj!!!

 • tohuvabohu

  Glavna preiskovalna novinarka Dela Anuška Delić menda odhaja. Evtanaziji se obeta sijajno nadaljevanje kariere.

 • garfi

  grda znotraj in zunaj prava ZLOvenka leta

 • centurion

  Umetne joške naj pokaže ta pokvarjena možača.
  Nit kurba ji ne moreš rečt, ker tako grdih ne more bit.
  Tut Popo ima enkrat letno prav…

 • tzt

  Roko na srce. Zgleda pa tko, kt’ bi raunkar pomuzla tuneka.

  • Kosobrin

   Nikoli ne veš, morda tudi tebe že jutri doleti nesreča! Vse se vrača, vse se plača ….

   • tramal

    Njo in tebe je doletela nesreča ,ko sta se rodila.Še večja nesreča je bila za starše.

    • jovan jovan

     Tvojemu fotru je ta bolš po kolenih steklo!

 • Slovenija pekel

  Še sreča, da živim v tujini, in da ne rabim več gledat teh debilnih fac. Vse je kontra v Sloveniji. Na oblast so se pririnili kleptomani, pedofili, narcisi, sociopati, drogeraši, skratka največja brozga.

  • primsek

   Janša prvi!

 • Kosobrin

  “Pomnimo, da sovraštvo, zavist in napuh umažejo življenje! Verovati torej pomeni, da bedimo nad svojimi čustvi, nad svojim srcem, kajti prav od tam izhajajo dobri in slabi nameni: taki, ki gradijo, in taki, ki rušijo.” (PAPEŽ FRANČIŠEK)

  • Republic Commando

   Sam sebi lajke stiskaš lol

  • DUŠAN ZALAR

   Lahko jo premestijo na oddelek za izterjavo neplačane RTV naročnine,No pa jo dob na vrata,jaz bi takoj poravnal (od straha). Ta šema tud lupčka ne more dat svojmu !

   • Kosobrin

    Če si hudoben, se ti rado kaj vrne …

 • TOML

  Carla me spominja na staro razdrapano kurbo.
  Izgled in vedenje je prav tako.
  To je treba nagnat iz RTV in ukinit prispevek.

 • tramal

  To grdobo carlovo je treba vreči med deset podivjanih musliče ,pa naj jo obdelajo po njihovi navadi.

  • jovan jovan

   Ti že veš…..Ti je pasalo, sedaj pa pomanjkanje mravljinčarjev v anusu nadomešča tramal?!

 • Kosobrin

  Marija, zamislite se malo, kaj pišete! Kje pa piše, da sem ateist? Raje bi bil – tako bi se moral izraziti, pa nisem in tudi levičarsko napumpani ateist nisem, za kar me zmerjate. Ravno tako bi jaz lahko rekel, da ste “napumpana” desničarka”! In kam pridemo s temi zmerjanji? Nikamor! Prav v vsaki politični veji – levi ali desni – imamo dobre in slabe ljudi. Res je, ideološkega sprenevedanja od 2. sv. vojne do danes je ogromno; predvsem danes bi nekateri radi zgodovino spreobrnili in dali čast in veljavo tistim, ki so vojno izgubili, ki so klečeplazili pred sovražnikom! Se vam zdi tako zmerjanje, zaničevanje, posmehovanje človeka (prav vsakega je Bog ustvaril, kajne?) v tem članku,gospe Carlove, ki jo je tudi bolezen težko zaznamovala in udarila, krščansko, vredno krščanske kulture in dostojanstva človeka? Če je tako, prav vi nimate čisto nič opraviti z etiko in moralo! In lepe praznike vam želim. Tudi jaz jih vedno praznujem, ker nisem to in tisto, za kar me imate vi! Vedno grem lahko v cerkev s čistim srcem in se s čitim tudi vrnem domov! Lep pozdrav, Kosobrin

  • tohuvabohu

   Vsakdo ve zase, kaj je prav in kaj ne. Moralizirati si pa začel ti, siromak.

 • Jan Kovalski

  Na koncu omenjeni Jeretič ima “lep” spomin na Eugenijo Carl:

  https://www.youtube.com/watch?v=4GHeS6_PYVo

  Tudi tu je uporabila enak recept kot pozneje pred ljubljanskim sodiščem,
  kjer je obsodila ljudi, ki so se zbirali pred sodiščem, da so bili za to plačani
  Poiskala enega klošarja, ki je za njo “pričal” tako kot je ona hotela
  in potem sporočila v kamere svoj konstrukt.
  Da je pozneje po njej padlo kot prostitutki je torej verodostojno.

 • milanček

  carlova, med vso to agonijo z g. Janšo, bi te vprašal, a ta je na RTV, torej , v službi, kdo dobro pokavsal, zakaj, mišo molk so nategovali, oz jih je ona pokavsala samo v službenem času, kolikor jih ti ne boš dobila zaradi nagravžnosti v celem življenju! Zamisli si, gravža!

 • jovan jovan

  Peče ivana . Zelo ga peče. Sektaši, koliko zamaškov morate zbrati za 2x 6000 ojrov?! Da šèfèta ne bo tako peklo!

  • maksimalno

   Izgleda da tebe še najbol peče

 • jovan jovan

  Kot, da je “vernik” sinonim za poštenje?! Večjih hinavcev in pokvarjencev ni kot ste cerkvenjaki! Čast redkim izjemam!

 • Božobožo

  Ampak Janša ma dober instinkt kdaj bo moral plačati kazen in je takoj začel privijati ovce za denar ki ga bo pobrala Evgenija.

 • mare

  Je pa kaznovana z grdim frisom.

  • pepino

   Ne samo grd fris. Še bol oduren je njen glas. Ko bi lajala!!!

 • Iva

  F21 Delo je včeraj čez četrt strani(!) objavilo sliko JJ in tekst o pravnomočni sodbi ter plačilu odškodnine 6000 + sodni stroški,
  danes pa so zahtevo po popravku SKRILI (!) v levi zgornji kot, tretjino strani pa je zavzela velika, takoj opazna fotografija Mirka Kraševca in zagovornika, s tekstom o domnevnem oškodovanje EU sredstev pri obnovi Betnave.

  Delovi novinarji – presstituti, člani F571 tako kot RTVS presstitutki Eugenija in Šetinčeva Mojca dobro vedo kdo je notranji sovražnik SLO vladajočih postkomunistov!

 • Rdeci_stoner

  Nisem vedel, da Janez v bordele zahaja, ko pa ima doma tako krasno desničarko. :o

  • beno

   zakaj pa ne ? svoje je treba šparat.

  • beno

   Ti je kaj odleglo zdaj, ko si zvedel ?

 • Rožle

  “Dragi?
  A sem fejst al grda?”
  “Oboje.”
  “Kako to misliš?”
  “Fejst grda!” ….

  • žogica

   A si srečen, zdaj?

   • beno

    Firbčna pa si.

    • žogica

     Moški, ki se tako obnaša do ženske, je en drek prida !

     • Rožle

      Kje pa ti vidiš kakšno žensko … ?

     • žogica

      RES si en velik kup dre a !

 • pepino

  Mislim. da ženska pri svoji inteligenci dejansko misli da je že zmagala. Ne ve da je POPUŠILA, na cel črt.

 • Kosobrin

  Marija, pa še vprašajte se, kaj bi rekel o gornjem članku in o nesramnih komentarjih papež Frančišek. Kaj pravite?

 • plamen100

  Da taksen ksiht srecas kje ponoci bi se pa posteno ustrasil!

 • hribovc

  evgenija lepa res ni, je pa tok bl antipatična !!!

 • stane skufca

  Slovenka leta ? ? ? ? ? ? ? ? Bog nam pomagaj ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

 • Dado

  Prav luštna in vsako pokvarjenost v Sloveniji izvoha in o njej poroča. Janša je bos stopil na kačo, ki ga je sedaj pičila. Reši ga le ustavno sodišče, kot ga je rešilo v zadevi Patri, ČEŠ VODJA OPOZICIJE NE SME V ZAPOR. Hvala ustavno sodišče, ker Janša ne upa sestaviti vlade, da je lahko vodja opozicije, da mu ni treba v zapor karkoli že poćne. Pravo je obrnjen na glavo.

 • Dado

  Kam je Urška gledala, da je starčka vzela. Otroci imajo hkrati dedija in očeta. Lepo…..

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!