fbpx

Primc napoveduje ljubezni poln referendum

Foto: Nova24tv

Mi smo zelo veseli, da lahko 48 tisoč podpisov in vse naše delo poklonimo našim prednikom, našim mamam in očetom ter s tem pričenjamo referendumsko kampanjo,” so bile otvoritvene besede pobudnikov Koalicije “Za otroke gre!” Aleša Primca in Metke Zevnik.

Koalicija “Za otroke gre!” je s svojimi podporniki prinesla zbranih 48 tisoč podpisov za razpis referenduma o družinskem zakoniku in tako presegla vse ovire, ki jim jih je po njihovem mnenju naložil državni zbor.

Koalicija se zavzema za srečne otroke
Danes je dan ponosa za družino, slovensko demokracijo in za družinski referendum, na katerem bomo zaščitili naše otroke, družino in svobodo,” je pričetek referendumske kampanje, ki so jo dosegli z vztrajanjem in kljub številnim oviram, prešerno oznanil Aleš Primc. Koalicija “Za otroke gre!” se bo zavzemala za srečne otroke, ki bodo deležni ljubezni svojega očeta in mame. “Zaradi njih mi je v veselje, da vas povabim na referendum, kjer bomo rekli ne temu krivičnemu zakonu,” je dejal Prmc.

Foto: Nova24TV/M. P.

Foto: Nova24TV

Varujmo družino, ki je naša prihodnost
Metka Zevnik je zbrane podpise posvetila v spomin vsem prednikom, očetom, mama in starim staršem. “V njihov spomin smo prinesli tudi lučko, kjer je zbrana večna svetloba, ki ohranja življenje. To se je zgodilo po naravni poti in tu smo zaradi naših mam in starih staršev, ki so sprejeli rodovitno ljubezen, rodili in negovali ljubezen.” Povzela je tudi besede papeža Frančiška, ki je dejal, “da varujmo družino, ker je to naša prihodnost.” Z referendumom bodo varovali most med koreninami in cvetovi, da bo še naprej možno spočetje otroka iz ljubezni med možem in ženo. “Naše sporočilo je stati in obstati,” je še zaključila Zevnikova.

Foto: Nova24TV/M. P.

Foto: Nova24TV

 

Primc napoveduje najlepšo in strpno kampanjo
Primc je zavrnil namige o nestrpnosti med kampanjo in napovedal, da “gre pri vsej stvari za dopolnjujočo naravo moškega in ženske, čudovito spolnostjo moškega in ženske, to bo res nekaj najlepšega, kar ste doživeli. To bo najlepša kampanja na svetu.” Na včerajšnje očitke predsednika DZ Brgleza, da ne gre za družino, je Primc odgovoril: “To je družinski referendum, kjer bomo odločali o lepoti materinstva in očetovstva in o ljubezni matere do otroka.”

M. P.

Komentarji so onemogočeni.