Razkrito, kje prebivata premier in Tina Gaber

Tina Gaber (Foto: STA)

Slovenija je edinstven primer države, kjer je predsednik vlade poročen, hkrati pa se v javnosti pojavlja s spremljevalko, za katero se zdaj kaže, da tudi prebivata skupaj.

Spletni portal Požareport danes razkriva, da Robert Golob in Tina Gaber živita skupaj v Ljubljani, Spodnji Šiški, blizu Tivolija, v tretjem nadstropju novejšega stanovanjskega bloka, iz katerega sosedje večkrat slišijo glasno balkansko glasbo.

Goloba pred blok pripeljejo z avtomobilom znamke BMW7, ponoči pred blokom stoji “civilni” policijski kombi, vsaj eden od varnostnikov “pa sedi oziroma stoji na notranjem stopnišču pred vhodom v njuno stanovanje”.

Spomnimo. Robert Golob je še vedno poročen z Jano Nemec Golob, s katero imata tri otroke. Iz skupnega doma v Novi Gorici se je že pred časom preselil k prijatelju v Solkan. Novinar Bojan Požar je nedolgo nazaj poročal, da naj bi Golob premoženje prepisal na soprogo Jano, domnevno zaradi poslov in s tem povezanih preiskav v Gen-I. Kot navaja portal, naj bi ta v zemljiški knjigi vpisal t. i. plombo, da soproga brez njegovega dovoljenja z njim ne more ničesar narediti sama.

Moja Dolenjska