Razorožitev Turnškove Zveze borcev odpravljena po mesecu dni! V soboto v družbi Kučana že paradirali z ilegalnim orožjem na Ilovi Gori!

Foto: Nova24TV

Potem ko so podobe Štajerske varde, oborožene s sekirami in nekakšnimi puškami pod vodstvom Andreja Šiška vznemirile slovensko javnost, se je predsednik Zveze združenj borcev za vrednote NOB Slovenije Tit Turnšek nemudoma odzval in prepovedal razkazovanje nekdanjih partizanov s puškami in mitraljezi na prireditvah zveze borcev. Očitno pa je s Turnškovo razorožitvijo konec, podpredsednik zveze Marijan Križman je namreč spisal dopis, s katerim je paradiranje z onesposobljenimi puškami in mitraljezi vnovič dovoljeno. Policije, ki bi preverjala ustreznost orožja, tam ni bilo. V soboto pa je bilo mogoče v praksi videti, kako paravojska paradira okrašena s totalitarnimi simboli.

Prepoved paradiranja z orožjem je bila s strani predsedstva ZZB sprejeta pred dobrim mesecem dni, spoštovanje sprejetega sklepa pa je Tit Turnšek v elektronskem sporočilu zahteval nemudoma. Očitno se je predsedstvo ustrašilo, da bi se policija, glede na reakcijo na Šiškovo vardo, spravila tudi nanje.

Glede izogibanja ustvarjanja vtisa podobnosti Šiškovi vardi je Turnšek članstvo seznanil s sprejetim sklepom, ki se glasi: Na komemoracijah, svečanostih in drugih slovesnostih, ki jih organizirajo zveza ali združenja borcev za vrednote NOB, je kakršnakoli uporaba orožja (bodisi muzejskega, replik oziroma kateregakoli orožja) prepovedana. Spominske čete NOB naj na slovesnostih sodelujejo izključno brez orožja! Očitno pa je velik del članov zveze borcev, ki so rojeni po vojni, razjezilo navodilo, da se ne smejo več kazati z orožjem v rokah, namreč – le mesec dni po prepovedi nošnje orožja je bil ta sklep odpravljen.

Križman odpravil razorožitev, ki je sprožila val negodovanja
Konec razorožitve pa tokrat ni podpisal Tit Turnšek, nekdanji obrambni minister, ki je moral po navedbah Spletnega časopisa kot minister odstopiti po tem, ko je vojaški obveščevalni kombi pri Zavrču zašel na Hrvaško, kjer so ga ustavili in zaplenili hrvaški prometni policisti, kar pa se šteje kot ena izmed največjih blamaž slovenskih vojaških obveščevalcev. Pod dopis, ki omogoča vnovično paradiranje z replikami in onesposobljenimi puškami ter mitraljezi po gozdovih in proslavah, se je podpisal podpredsednik ZZB NOB Slovenije Marijan Križman. 

Foto: Demokracija

V izjavi za javnost je Križman zapisal, da so v ZZB NOB Slovenije ponosni, da imajo med seboj ljudi, ki v “spominskih enotah simbolizirajo partizane in s tem ohranjajo njihov lik in vrednote, s katerimi so v štiriletnem boju slovenskemu narodu izbojevali svobodo”. “Predsedstvo je na redni seji dne 8. oktobra 2018 sprejelo ‘Navodilo o delovanju spominskih enot NOV in PO Slovenije’ ter tako določilo njihovo mesto in vlogo v Zvezi združenj borcev za vrednote NOB Slovenije. Spominske enote se udeležujejo proslav in dogodkov iz časa NOB Slovenije ter proslav najbolj znanih dogodkov iz NOB nekdanje SFR Jugoslavije. Prav tako so prisotne na žalnih slovesnostih ob spominu na padle borce NOB in umrle člane organizacije borcev za vrednote NOB. Pripadnice in pripadniki spominskih enot lahko nosijo trajno onesposobljeno orožje ali replike, ki simbolizirajo lik partizana iz NOB, v skladu z veljavnimi predpisi RS. Po zaključku prireditve se orožje v skladu z zakonodajo pospravi v za to primerne prostore, da se z njim ne vznemirja obiskovalcev. Pripadniki spominskih enot so oblečeni v uniforme slovenskih partizanov med NOB. Zaradi usklajenega delovanja in medsebojnega informiranja bo vsaka spominska enota imenovala po enega predstavnika v Odbor spominskih enot, ki deluje pri Zvezi združenj borcev za vrednote NOB Slovenije.” V zaključku pa je zapisal, da so spominske enote dobile svojo mesto v statutu Zveze združenj borcev za vrednote NOB Slovenije in tako postale sestavni del vrednot in spomina polpretekle zgodovine.

Sobota v znamenju oborožitve
Na Ilovi Gori, kjer sta dve partizanski brigadi doživeli poraz proti Nemcem, se je v soboto odvila partizanska proslava, na kateri so se sodelujoči zaklinjali domnevnim herojem boja proti okupatorju. Kot vedno je tudi tokrat na proslavi sodelovala častna garda z ilegalnim orožjem, ki je policija ne preganja. V oči pa je med drugim bodel tudi zadnji predsednik Komunistične partije Slovenije Milan Kučan, ki je na samem začetku poudaril, da je partizanstvo vir domoljubja, nato pa izrazil nezadovoljstvo s slovenskim članstvom v zvezi Nato, čeprav smo Slovenci članstvo države v tej organizaciji demokratično podprli na referendumu. Ob tem pa je Kučan pozabil omeniti, da je nedemokratično, da Slovenija ne izpolnjuje svojih zavez do zavezništva, prav tako pa očitno ni prepoznal, da demokracijo v Sloveniji ogrožajo paravojske, okrašene s totalitarnimi simboli.

Foto: Združenje borcev za vrednote NOB Grosuplje

Združenje zveze borcev za vrednote narodnoosvobodilnega boja Slovenije (ZZB NOB) očitno ne namerava odstopiti od oblike paravojaške organiziranosti, saj očitno zanj orožje, četudi onesposobljeno, predstavlja pomemben element identifikacije z likom partizana iz NOB, brez katerega si ne predstavljajo svojega obstoja. Čeprav v primeru Štajerske varde ni bilo povsem jasno, ali gre za replike orožja ali pravo orožje, je bilo v javnosti upravičeno vidno zgražanje, očitno pa iste reakcije ni pričakovati v primeru odprave razorožitve ZZB NOB. Dvoličnost pa taka!

H. M.

 • soc

  Pred dvemi desetletji sem pisal, da nikakor ne gre enačiti NOB in revolucije, da so pokvarjeni rdečkarji izkoristili večinsko množico poštenih domačih fantov za svoje cilje.

  Danes se sprašujem, nič več naivno, kje neki so ti pošteni fantje, ki so jih komunajzarji grdo izkoristili? So tudi njihovi potomci na maškaradah sovraštva in slabega okusa?

  • slosin

   ..za lepe penzije tulijo z volkovi…

  • Antonius

   Dodatki k pokojninam in borčevski privilegiji so jih utišali.

  • KAPIBARA

   ..kje neki so ti pošteni fantje, ki so jih komunajzarji grdo izkoristili?
   Žal, najkasneje 45 naprej, na britof..
   Vse ostalo (to so) poturice..

  • VERRZIFIKATOR

   Enega teh poznam, prepoznal na sliki. Oče nemški vojak, star 97 let, on 71.

   Bežni znanec

   STATISTI S SLIK

   Kaj toliko se te statiste kaže,
   orožje težko, pa naboja manjka,
   mendá so neka bojevita stranka,
   no, ja, o dejstvih slika vsaj ne laže.

   Mi enega njih dano je poznati,
   ni slab, ljudje bi rekli uvidevno,
   sicér pa je možakar tozadevno
   primeren res patron med temi brati.

   V sedemdeseto ga leto žene,
   najdeš ga med udbe informanti,
   med najnižjimi denuncijanti,
   kamor so uvrščali zelene.

   Takšne z ne najboljšim pedigrejem,
   pa s potrebami čez vsako mero,
   ki preskakovali so oviro,
   takšna tudi zgodba je z Andrejem.

   Ata bil le nemški je vojaček,
   sin se z njim ni mogel pobahati,
   ni imel od kod zaslug jemati,
   pa postal v sistemu je vijaček.

   Bil, kot vem, nekakšen je učitelj,
   za strokovni predmet, ne za drugo,
   priboril si znano je zaslugo
   v vlogi vino-pivo-žganjarski vaditelj.

   Ga še danes pridno, redno toči,
   kruh v kozarček vestno prav pomaka,
   zraven fant igra se praporščaka,
   od zastave rdeče se ne loči.

   Kar zgodi se oni dan nesreča,
   se zgovarjal je na belo miško,
   pihal, da so vzeli mu vozniško,
   stvar postaja vedno bolj pereča.

   Enega zastavonoše zmanjka,
   treba jim bo drugega najeti,
   ta pa mogel čašo bo objeti,
   zdaj svoboden res bo, brez prestanka.

   Redčijo tako se vrste rdeče,
   redčijo pač lastne jih napake,
   nadomestek pa izgube vsake
   strojnica je, v prazno ki rezgeče.

  • samotoje

   Pošteni fantje so pomrli, ali pa so že prej dobili strel v hrbet. Stavim, da njihovih potomcev tu ni. Vidim pa na slikah z maškarad potomce partizanskih morilcev, majskih hroščev in podobnih. Enkrat golazen, vedno golazen.

 • Roman

  Pobrat jim denar,ker ga potrebujejo drugi ogroženi.

 • Rupnik

  če ti tat ukrade denarnic in potem ti svojo denarnico ukradeš nazaj,a si potem tudi ti tat ? UKRADLI SO NAM DRŽAVO,UKRADIMO JO NAZAJ IN JO VRNIMO NAZAJ POŠTENEMO DELAVNEMU SLOVENSKEMU NARODU !!!

  • Goran Hvala

   kdo ti je kaj ukradel? nism vedu da mas kupljeno drzavo in je tvoja.

   • xtc

    Ne vi ste ukradli državo vaša država je SFRJ čefurija torej odidite že enkrat vanjo in se ne vračajte v Slovenijo.

    • Steiermark

     ta, kot ostali ćeurji, “ne razumije dobro”, pa tudi naglušen je…..

     • Goran Hvala

      fajn je sm to ker vi tolk trpite….pa ce jest razumijem al pa ne….:-)…definitivno ene stajerske fake svabice ne razumem…sej kdo pa vas.. gotoF in podobne oslarije….pa vasa dvojina ala sma sma. :-)..

     • Steiermark

      glupane tupane, to ni srbščina ali pa celo “klinopis” s katerim ste še vedno vi srbi zaposleni……Kretenčić, še tega ne razumeš, kdo so Švabi ali Štajerci, to vam srbskim kamelarjem ne gre v račun, ker ste vi, pač, potomci turkov in tudi miselnost imate njihovo – zloba, favšija, klanje……O Švabih goflate vedno vi, neuki balkanci, ne da bi vedeli, da so Švabi etnična skupina, na Švabskem, tako kot smo mi Štajerci, na Štajerskem. Pojdi malo na sveži zrak, da se še ti zadnji kupček same v glavi, ne zažge….. Hajde, hajde, pa dobar put u otadžbino, kjer ti bo naš denar zelo zelo prav prišel…..

    • Goran Hvala

     pa sej jest nism v sloveniji niti nocem bit….:-)…ti pa zelis neke noriske fore pa orban demokracijo in v slo te baje komunjare preganjajo in nad vami izvajajo genocid.. pa se kr tulis in noces spokat v svoje sanjske dezele..pol ze ni tolk hudo kot cvilis….tistim ko je gredo…

  • Steiermark

   Bolj učinkovito bo, če pobašemo vse te norce, ki so organizirani v zvezi norcev in celo oboroženi, skupaj z ilegalnimi musliji, v vojaški avion, jih zapeljemo globoko nad odprtim morjem ter jih skipamo v morje……uboge ribe….. Sicer imajo pa oboji samo namero klati , posiljevati in ropati. Tile v zvezi norcev, so celo tako agilni, da pri 100 letih še producirajo svoje “potomce”, ki bi se naj borili še naprej, za pravico do uživanja brez dela, na naš račun!

   • xtc

    Mogoče bolje v porečje Amazonke bi vsaj pirahne bile srečne al pa tid ne bi potem imele še 3 mesece drisko.

  • Steiermark

   Mi je ne rabimo “vkrast nazaj”, ker je Slovenija naša in nam tudi pripada. Pregnat moramo to svojat, ki se je razpasla po vseh vejah oblasti in od koder nam v svojih krvavih krempljih drži ugrabljeno našo domovino!

 • xtc

  Poslat policijo orožje pobrat in na mestu uničit,drhakl komunistično pa nagnat delat.

 • milanček

  te maškare bi naredile eno in edino dobro delo, rafal po govorniku, oz lažnivcu iz murgel!

 • antimur

  Poštenim domoljubnim borcem proti nacistom in fašistom vsa slava, revolucionarna golazen, katerih potomci še dandanes rušijo vse kar je domoljubnega, je pa že naredila toliko gorja nad slovenskim narodom, da mora biti vsakemu poštenemu domoljubnemu Slovencu in Slovenki smrtni sovražnik, kajti če ne bomo mi njih uničili, bodo oni nas, Slovenijo in slovenstvo.
  P.S.:Grozljivo in neverjetno je, da se te zveri, kot odrasle osebe šemijo kot norci in v svobodni Sloveniji nosijo in malikujejo okupatorske simbole ter norijo kot podivjana drhal v tridesetih letih v Nemčiji, ko jim je zločinec Hitler omamljal s svojimi nacionalsocialističnimi govori. V Sloveniji ga želi oponašati zamrznjen smrduh Kučan, ki je pa po inteligenci in retoriki popolna nula. Pa tudi njegov zahrbtni pogled v tla, namesto v sogovornika pove vse o tej človeški zverini.

  • Simon Novak

   Vzemi dozo tablet, ki ti jih je predpisal veterinar in idi počivat, zahojenec

 • pajot

  Če bi zdajle slučajno počilo,bi se tile komedijanti usrali v hlače. Tako kot so se njihovi dedki med drugo vojno,ko so v glavnem bežali in se skrivali po hostah.

  • xxxxxx yyyyy

   Pa ti boš govoril ta beli ste bli od okupatorja opremljeni pa ni blo nič iz vas

   • pajot

    Ta bele ste vse potolkli. V kočevskem rogu. Mogoče vidiš bele miške?

  • Simon Novak

   In?

  • Steiermark

   Da bi se ugotovilo njihovo “hrabrost” je dovolj pogledati, kdo “stoji” za njimi in koliko je bila njihova “najintimnejša opcija” samostojna in svobodna Slovenija, s katero se ne spoprijaznijo še danes….jugokomunajzarska drhal!

  • Goran Hvala

   mislis tak kot 91 janseviki. vsi hrabri pol so se pa skrival v kleteh z izgovorom da imajo familje….no sej ne da je bl kaka vojna v tistih 10dneh…nic od nic…sramota za pojem vojna..:-)…ceprav hvala lurcu so se sami spokali….takrat ko smo se mi organiziral je blo ze 3/4 vojske preko meje…ti kot jansevik pa primerjas 10dnevno piknikiranje z 2.sv.vojno….:-)…a ni cudno da vas nihce ne jemlje resno razen sami sebe.

  • Primosio

   Če bi se naši dedi in pradedi usrali, kot si napisal, potem bi ti zdajle za komentar pisal v nemščini ali pa še bolje, ga sploh ne bi pisal, ker bi tvoje prednike iztrebili, tisti, s katerimi so kolaborirali.

   • pajot

    Tale komentar bi pisal v nemščini samo v primeru,da ne bi bilo Angležev,Amerikancev,Rusov,Avstralcev itd..itd…Oni so potolkli Nemce,ne pa banditska svojat,ki je zbežala iz vsake najmanjše bitke. Dražgoše,Frankolovo…Je bila včasih na Radiu Ljubljana oddaja še pomnite tovariši. Pa je nek tako imenovani partizan pripovedoval o NOB-ju. Povedal je,da so jih nemci neprestano hajkali in da se je enkrat med begom celo usral v hlače. Jebi ga,take heroje mamo.

    • zokispoki

     Saj ni prav nic narobe, napisati komentar tudi v nemscini. Samo najprej je treba znati !

   • zokispoki

    Daj ne trobezljaj neumnosti. Kaj pa ti debilcek ves, kaj bi bilo, ce bi bilo !

    • Primosio

     Toliko kot ti prav gotovo, ampak mislim da več. Hvala za žalitev.

   • slosin

    teslo, zavezniki bi edino v sloveniji pustili švabe…a ne?

    • Primosio

     Hvala za žalitev. Ne delaj si utvar, da bi Nemci pustili kakšnega Slovana živega, če bi se obrnilo drugače kot se je.

  • zokispoki

   To bi leteli, ti bebasti petokraki komunajzarji !

 • Vera

  Od letošnjega pusta je že daleč, pa tudi do tistega v letu 2019. Te maškare nam pa v samostojni Sloveniji niso več potrebne, ker je NOB ” velika laž ” !

  • VERRZIFIKATOR

   Naredba br. Jedan

   TITOVA RAZOROŽITEV SLOVENSKIH PARTIZANOV

   Jaka Avšič bi takole rekel,
   če iz groba vstal bi, se prebudil,
   preden bi nazaj se v jamo zgrudil,
   preden v grob se zopet opotekel:

   “Bratje, spet je tu razorožitev,
   Titov je ukaz prišel nenadno,
   za povelje gre najvišje, vladno,
   kakšna to za nas je sramotitev!

   Vzeli so orožje nam paradno,
   s čim zdaj dalje bomo se borili,
   s čim slovensko javnost še morili,
   silo uprizarjali estradno?

   Bratje, no, tovariši bo bolje,
   kdo od vas razume ta sklep Tita?
   Naša moč je zdaj povsem razbita,
   vse od njega je odvisno volje!”

   Jaka Avšič v tej dramaturgiji,
   v skeču tem, ki ni mu para zlepa,
   le statist je, uboga kura slepa,
   prispodoba zgolj je v agoniji.

   Jasno kajpak skeča je gledalcu,
   da je slepa ta razorožitev,
   naroda začne se pomiritev
   šele, ko bo videl Tita v mavcu.

 • pajot

  Veseli pa me,da jih ni bilo,po sliki sodeč,kaj več kot petdeset. Petdeset zblojencev.

 • Jaz

  Pajot zmagal si. Ti si idiot leta!

  • pajot

   he,he,he…ha,ha.ha…hu.hu.hu…

 • ZatonMesecnikov

  Včasih je bilo tole rezervirano za dneve majskih norosti pa Dražgoše.

  Sporočilo in grožnje so jasne. Dediči Borcev bodo svoje privilegije v družbi pa finančne transferje iz proračuna branili tudi z orožjem. Vse na račun sveda vse bolj siromašnega slovenskega naroda.

  To je pač cena tako imenovane “osvoboditve”…

  • Simon Novak

   Ja, slovenska vojska je že v pripravljenosti, Kahl je že na trnih, kaj bo

   • ZatonMesecnikov

    Ne vem zakaj bi bila v pripravljenosti Simone. Saj poskušajo povezati komunistično gverilo iz leta 41-45 preko dela jugpo vojske z današnjo slovensko vojsko. pa po pisarnah SV je po mizah polno slik pokojnega komunističnega Maršala.

    • Simon Novak

     Bejži, no…pa tako med nama, a res verjameš v to, kar si mi napisal?

     • ZatonMesecnikov

      Slišim zgodbe iz kasarn…

     • Simon Novak

      Ja, to bo

 • von Rhein

  Nekateri se norčujejo iz trebušastih gozdarjev Šiškove varde. Poglejte te ” New partizane” ,ki opletajo na njihovih proslavah z ponarejenimi zastavami,,okupatorju zaplenjenim orožjem in kapami tiglavkami,ki jih je celo vrhovni štab prepovedal in kot pokrivalo določil edino titovke. Njihovi trebuhi so vidno večji,iz njih se lahko norčujejo cepljeni rdečkoti.

  • Simon Novak

   Ti to resno, zahojenec?

   • von Rhein

    Glede na to,da zadnje čase redno dukazuješ svojo stopnjo imbecila me tvoje mnenje sploh ne zanima.Kar napišem spreglej,ne oglašaj se in miren boš,ne boš dobival božjastnih napadov ,dovolj ti jih povzročajo komentarji drugih.

    • Simon Novak

     Ha ha ha, sem miren

  • kraljica vesolja

   S ponarejenimi, se vid, da si nemškur in hočeš uničit slovenski jezik.

   • von Rhein

    Ko bo možnost si bom zate vzel posebej določen čas,da obdelam te tvoje čefurske izpade in provokacije.

    • kraljica vesolja

     Okej, kje se dobiva. A ni lepš u živo debatirat. Takrat vsak spuši proti men. SEj jst to na eleganten način izvedem.

     • von Rhein

      Glede na to kje so tvoje korenine lahko…u Jasenicama,Velenju,na obali (akcent na o),mogoče nekje u najlepšem gradu,,,,Fužine,Štepanjsko,Tomačevo,c.dveh cesarjev?

     • kraljica vesolja

      BO kr Šiška, dečko.

 • Antonius

  Ker v II. vojni svojega orožja niso dali okupatorju niti povohati, ga pa sedaj kažejo nalagani šolarski mulariji, kako da so se z njim v II. vojni v Dražgošah borili.
  Domovinska pravljica Turnškovih gošarjev ne bi šla v Demokraciji skozi niti v najširšem izboru njihovega razpisa o pravljici na temo ljubezni do domovine.

  • xxxxxx yyyyy

   Ma ti si tud en čuden tip

   • KAPIBARA

    Za kaj ima pa on +, ti pa tudi komentraja NE ??

    • samotoje

     Ker vsakemu namenimo tisto, kar si zasluži.

 • Simon Novak

  Ja, baje je slovenska vojska že v pripravljenosti, pa mislim, da se obeta tudi vpoklic rezervistov, tile člani borcev izgledajo zelo nevarni, upam, da jih bo vojska sposobna ustaviti, ampak ne vemo, kaj bo…ljudje v trgovinah že kupujejo zaloge hrane in vode

  • xxxxxx yyyyy

   Zgleda da deluje samo pri desničarjih njih spravi v strah

   • Simon Novak

    Đesnjaki so že spraznili trgovine, da zgleda kot v Venezueli

    • xxxxxx yyyyy

     Ja itak saj skoz to venezuelo omenjajo

     • Simon Novak

      Venezuelo, Tita in Kučana, to je za đešnjake sveta trojica

     • xxxxxx yyyyy

      Pravoverci

 • Steiermark

  Rdeča zločinska svojat ustanavlja novo “organizacijo”, s “podmladom”, ki so ga generirali stari zahojeni, tudi 100 letni “borci” , za privilegije in za pravico do klanja drugače mislečih. Predlagam jim, da se poimenujejo v Zvezo psihopatov z rdečo zvezdo!

  • Simon Novak

   Pomiri se, vojska je že v pripravljenosti

   • xxxxxx yyyyy

    Pa niso še dojeli da jih zanalašč rajcajo

 • Franc Šink

  Kar nekaj teh Kekcev in Mojc osebno poznam. Vsi po vrsti so znani kot potuhnjenci.
  Vsaj za dva vem, da je orožje ki ga vlačijo po njihovih prireditvah še kako aktivno.

  • Simon Novak

   Ja, ti poznaš in veš, to bo, Franček

  • lokec

   Jaz sem Nemec in me je strah partizanov, ker vem kako dobri šici so. Zbežal bom nazaj v Nemčijo.

   • Simon Novak

    Ne še iti, malo še počakaj, mogoče pa jih bo Slovenska vojska lahko ustavila, Kahl je že pripravil bojni plan

 • Olga2345

  Bodo “ponosno” pokazali tudi, kako so izvajali genocid? Bo Kučan “ponosno” razlagal, kako je UDBA po njegovem naročilu morila po Evropi in svetu?

  • xxxxxx yyyyy

   Poglej zda kako ponosno morijo po svetu medolžne ljudi tud ženske in otroke aja saj za vas desne sirci afganistanci palestinci niso ljudje.zapolni si če dol ne bi blo vojne tud beguncov ne bi blo in mi podpiramo nato ,nato dela vojno begunci so tu začarani krog

   • pajot

    Qurc gleda mlade sirske fante,ki bežijo v evropo,doma pa puščajo nebogljene žene in otroke. Če je vojna,je vojna za vse. Tudi za brivce.

  • kraljica vesolja

   Olga, joj, a je možno, da je človk tok zabit. Kva pa dela tvoja Amerika po svetu, hahaha. OMG, kok ste omejeni. Itak je logično, da je iskala in pobijala teroriste. SEj veš, da so tud v Jugi obstajal teroristi, v glavnem ujkoti.

 • Simon Novak

  Venezuela, Tito in Kučan – đesnjaška sveta trojica

 • svatne

  Pajaci z orožjem so ne najprej pojavili – ni treba ugibati. Prebrati starejše časopise! Zapisano je tudi, kdo je tovrstne proslave izločil iz okvira državnih proslav, in na ta način omogočil razgrajanje z nedržavnimi simboli.

 • Van Der Waals

  a je kučan že v zaporu?

  • kraljica vesolja

   Zakva pa.

   • bojan dolmovic

    Zato ker samostojna Slovenija ni bila nikoli njegova intimna opcija recimo za začetek

    • kraljica vesolja

     In kje je ta samostojna Slovenija, če ste pa hlapci EU in Amerom in vam oni diktirajo, kako boste živel. Sam to ti men povej.

     • Soave

      Ja, kaj pa naj naredimo ??
      Na eni strani Ameri, na drugi Rusi ? Kaj pa pol, ko pridejo še Kitajci ??

     • kraljica vesolja

      Ja, najbolj, da greste z upognjeno glavo v propad. Pa da si še sami grob skopljete. DO konca.

     • Soave

      Jaz bi glavo visoko dvignila. In ga v očke pogledala. . . . . hudirja, no ?

     • tramal

      Ko so nam srbini diktirali ,je cela juga crknila.

    • Simon Novak

     In?

 • Franjo Trojner

  Vse taprave in namišljene borce, člane
  zveze borcev NOB, bi bilo potrebno odpeljati na vseh 600 do sedaj odkritih povojnih izvensodnih morišč, da bi si na lastne oči ogledali divjanje od zmage pijanih partizanov aprila in maja leta 1945.
  Sam Oton Zupančič vam je o tem času zapisal: ” Svobode naše jabolko se zlato nam zakotalilo je v kri in blato, in preden spet zasije v čisti slavi, vsi bomo blatni, ah, in vsi krvavi.”
  Nič ne bi škodilo, če bi zveza NOB tudi pojasnila kaj slavi v Dražgošah, zmago????Menda ja ne, če se je po pisnih virih enota partizanov umaknila in pustila prebivalce Dražgoš v nemilost razjarjenih nacistov. Hm , če bi kaj podobnega v podobni situaciji storila naša SV bi poveljniku in vojakom sodili za strahopetno izdajstvo, mar ne?

  • Primosio

   In recipročno tudi vse simpatizerje kolaborantov v koncentracijska taborišča in na lokacije, kjer so v imenu trejtega rajha z žegnom RKC pobijali brate, pod pretvezo boja proti komunizmu. Neizbrisljiva bolečina naroda, ki je botrovala povojnim pobojem, ki jih obsojam, saj pobitim ni bilo pravično sojeno.

   • macon

    A si že kaj slišal o pošiljanju zavednih Slovencev v taborišča, ker so jih tja poslali komunisti v navezi z okupatorji?

   • Soave

    Ooooo, a sedaj pa že simpatizer nekoga ne smeš biti ?

  • Soave

   + + + + + + +

  • Nič jih ne rabiš vozit na turistični ogled 600+ morišč, ampak le vsakemu od teh lopato pa kramp v roke, pa na traso 2.tira …
   Če bi vsem parazitom (od teh “borcev” do vseh mogočih NGO) dali krampe v roke, imamo v enem letu komplet traso za popolnoma novo progo Koper-Murska Sobota za vlake s potovalno hitrostjo 200km/h.

   • von Rhein

    glede na to kako so paraziti navajeni delati, bi bila v enem letu trasa zgrajena do Dekanov.

    • He, he, nič bat.
     Vem za enega, ki je razvil izjemno učinkovite ‘motivacijske’ metode za spodbujanje delovne zavzetosti. Slišal pa je na ime Jughashvili :-)

     • von Rhein

      :-).

 • Primosio

  Ko boste dokazali, da so bili domobranci zavezniki Angležev, Američanov oz. kar na splošno sil, ki so porazile Tretji rajh in zmagale v 2. svetovni vojni, potem boste tudi vi imeli enako pravico do paradiranja na enak način. Do takrat je pač nimate.

  • Soave

   Veš, ko bi bila samo pravica do paradiranja. . . . . .
   in menda ja, ne bomo zopet pisarili o ” zavezništvih ” ???

  • Andrej

   Seveda so bili domobranci zavezniki Angležev, saj so jih ti po vojni predali partizanom, ki so jih v rove pometali.

   Žal mi je, da še nisi slišal, da je šlo KP med II.sv.vojno za REVOLUCIJO. Čez slovensko ozemlje nikoli ni šel Wehrmacht, ampak so bile tukaj policijske SS enote. Ko veliki igrajo šah se potuhneš, ne pa izzivaš in se skriješ. Tako so delali partizani. Izzivali in se umaknili, Nemci so pa potem domačine pobili. To je preveč žalostno, da bi se lahko norca delali. Slovenski narod je trpel. Bolj pod partizani kot pod tujci. Pa niso bili vsi partizani taki. S hudiča je bila partija in njeni. Vsaka partizanska četa je imela politkomisarja. Domobranci = dom braniti.

   • Primosio

    Kdo je že izročal nemškim enotam angleške padalce?

    • Soave

     In koliko jih je bilo ? Sedemnajst !!!!

     • Primosio

      Ali pa če bi bil eden! Je pa pokazatelj, kdo je bil na čigavi strani. In to dejstvo vas neizmerno jebe, mene pa izjemno zabava, ko vam ga predočim.

     • Andrej

      Mene pa prav nič ne zabava, da so Angleži in partizani poskrbeli za 600 grobišč. Izvensodno, v nasprotju z vsakim mednarodnim pravom.
      Če bi se moral odločiti, kateri je bil večji prasec: angleži ali partizani bi bil v dilemi. Oboji so delali proti malemu človeku.

     • xxxxxx yyyyy

      Angleži so si oprali roke in dali izdajalce partizanom

     • xxxxxx yyyyy

      Sej so jim po vojni angleži vrnili ko so jih dali nazaj iz avstrije
      A Angležem pa si noben ne upa reč morilci saj so dobro vedeli kaj bodo z njimi naredili

     • Soave

      Tisti, ki so jih zjebali, so že zdavnaj tam, kjer ni muh. Njihove kosti smo pa sramotno pohodili.
      To je zate izjemna zabava ??

    • Andrej

     Pojma nimam, o tem nič ne vem.

    • tramal

     Vem samo da so komunisti sestrelili dve ameriški letali.

   • kraljica vesolja

    Ti nimaš pojma o bojevanju z močnejšim nasprotnikom. Itak, da boš izvajal sabotaže pa hitre akcije.

  • macon

   Bedaček z binarno logiko, nimamo zveze ne s partizani ne z domobranci.

   Domov si jih nesite in upajte, da vam bodo plačali račune..

   • Simon Novak

    Tebi se sanja ne, kaj je binarno, nekaj pač nabijaš v prazno

    • macon

     Vsi tvoji zapisi izdajajo totalnega idiota. Nič čudnega, da si levičar.

     • Simon Novak

      Tvoji pa genija, zahojenec

  • xxxxxx yyyyy

   Tako je …

   • xtc

    Kaj je tako-da je treba to bando kot Nacional socialistično razgnat-ista zločinska socialistična baža.

    • xxxxxx yyyyy

     Ja bando nacionaldesničarsko

     • xtc

      Predvsem pa levo.

  • xtc

   Tudi tele demonstracije levega fašizna in komunizma,zločinszva in srborusko hlapčevstva bo kmalu konec slej kot preje z zakonom in ustavo zadeva sodi na odpad z brati po socializmu Nacional socialisti.

  • slosin

   hej stručnjak za nob…V Slo je padlo cca 29.000 partizanov…Partizani so pobili nekaj sto švabov in nekaj sto makaronarjev….in sramota, nekaj manj slovencev, kot fašisti in nacisti skupaj …Torej, kdo je zmagal….kje, kdaj, kako, proti komu…?

   • Primosio

    Zmaga se šteje v žrtvah?

  • if

   Kominternovcem Stalin, Tito, Kardelj, Dimitrov (generalni sekretar) zgodovina dokazuje, da so bili zvesti nacistom, ko so ti 6. aprila 1941 napadli Slovenijo v okviru napadene KJU.

   1. maj 1941, 24 dni po napadu nacista na Slovenijo, nacist in komunist skupaj sredi Moskve.
   https://www.youtube.com/watch?v=jAfSrBMuXI8

   Izpeljava.
   Komunistični in nacistični know-how sta složno razbijala Evropo tudi 6. aprila 1941.

   • Primosio

    To vam je povedal veliki vodja?

  • slosin

   …enako miško…ko boste dokazali, da niste uvajali komunizma in v imenu tega pobili skoraj več slovencev kot okupator, pa ko boste dokazali, da tito ni nategnil zaveznikov, pol boste pa lahko paradil na pasjih procesijah…

   • Primosio

    Se poznava? Potem ne ti meni miško! A to našteto ste vi kdaj dokazali?! Vašo kolaboracijo pa so dokazali zgodovinarji in ne samo jugozgodovinarji, to so prepoznali zgodovinarji po svetu.

  • Simon Novak

   Seljačina

   • Jože

    zakaj?????????????

    • Simon Novak

     Ja, to pa moraš sebe vprašati, Jožek

   • Primosio

    Zmanjkalo argumentov? Se mi je zdelo!

    • Simon Novak

     Ti jih je, ne? Saj vem, pa saj bo, ne sekiraj se, zahojenec

 • kraljica vesolja

  A si boste pustil, da vam fašoti in naciji vladajo. Ja, itak, hlapec bo vedno rabil gospodarja. Enkrat komuniste, enkrat cerkev, enkrat parlament, hahaha.

  • ZatonMesecnikov

   danes so Hlapci Srbi, razseljeni po svetu s trebuhom za kruhom. Hlapčujejo tujim gospodarjem.

   in druge zmerjajo da so Hlapci. če bi bila Srbija dostojna življenja Kraljice, ne bi tvoj Ćale prilomastil v Slovenijo s PC vrečko v roki….

   • Simon Novak

    PVC se reče

    • ZatonMesecnikov

     Rđavom kurcu i dlaka smeta Simone….

     • Simon Novak

      Če pa ste vi zagovorniki slovenstva in slovenščine, ali ne drži?

     • ZatonMesecnikov

      jaz sem poliglot Simone. Mene ne moti uporaba tujih jezikov…

      Verjetno tudi moji desni somišljeniki mislijo enako, le na živce jim gre, ker imajo razne balkanščine priviliran status napram ostalim tujim jezikom….

     • Simon Novak

      A, vidiš, človek se uči, dokler je živ…a z mislijo, da tvoji đesni somišljeniki mislijo isto kot ti, s tem se pa ne strinjam…in strinjava se v tem, da se pač ne strinjava

     • ZatonMesecnikov

      Včasih ste Levičarji likvidirali simone, če se kdo ni strinjal. Še ni čas za to?

     • Simon Novak

      Bejži, no, zahojenec, kaj ne poveš

   • kraljica vesolja

    Moj oči je Slovenc, ta prav, clo za Janšo je bil neki cajta. POudarek na neki cajta.

    • ZatonMesecnikov

     A odakle ti čukunđeda kraljice?

 • Rupnik

  Ko boste dokazali da narodni morilci (partizani) niso bili sodelavci fašistov in nacistov,ko boste dokazali da nisto pobijali Slovenk in Slovencev,ko boste dokazali da niso požigali gradov,vasi, domačij,ko boste dokazali da so se borili za slovenski narod,za slovensko kulturo in slovenski jezik, takrat se vam pridružim in bom ponosno paradiral z rdečo zvezdo na kapi !
  Mati domovina , Narod , bog

  • Simon Novak

   Pa kdo si ti, da bi ti kaj dokazovali=? Če ne znaš brati zgodovinskih knjig in surfati po netu, se ne oglašaj, zahojenec

   • slosin

    ajde junak, koliko fašistov in nacistov ste potamanili slovenski heroji???

 • Ivan Ivanovič

  Saj sploh ni šlo za razorožitev, šlo je za to, da naj paraborci ne bi javno paradirali z ilegalnim vojaškim orožjem.

 • antimur

  Ta banda je že povsem zblaznela, časti in slavi (po wikipediji) enega najhujših porazov proti okupatorju, predvsem zaradi slabe razporeditve in napačnega poveljevanja. So enaki kot Srbi, ki častijo kosovsko bitko, kjer so doživeli najhujši poraz proti Turkom.

  • kraljica vesolja

   Srbi so takrat zmagal, Venček. Pa kaj boš ti vedu.

   • Andrej

    Srbi so prišli v legendo: kasno stiže Marko na Kosovo polje.

   • tramal

    Srbi še nikoli niso zmagal ,v nobeni vojni ,zakuhali pa so jo vedno.

    • kraljica vesolja

     K boš ti poznal zgodovino, kokr jo jst, boš drgač govoru.

   • ZatonMesecnikov

    Če bi zmagali Kraljice, ne bi bili 500 let Hlapci Turkom….

    • kraljica vesolja

     SEj niso bli, oni so se karal s Turci. Vedel so, kdo ma dobre karine. A, JBG.

     • ZatonMesecnikov

      Vidim, da so ti pri srcu srpske kare, Kraljice…

   • macon

    Moralno, po njihovo.

    Častijo vsaj pomembno bitko za 14. stoletje. Udeleženih je bilo skupaj vsaj 50.000, umrl je turški sultan in srbski knez, vendar Turki takrat še niso bili velesila kot 100 let pozneje, tudi velik del Male Azije še ni bil pod njimi in samo manjši del Balkana.

 • BlackOpsSystem

  A do sedaj so bili po hostah???

  • xxxxxx yyyyy

   Ja so častno stražo vašim dajali

  • Silos

   Ja včasih so jim rekli hostarji še prej raztrganci sedanje ime so si nadeli šele po 44 letu

  • slosin

   l 41 so se šli v hoste skrivat in še kar naprej prihajajo ven…Menda je to dokaz, da imamo v sloveniji največje hoste na svet….

 • tzt

  Pa kje najdejo te majmune k’ ne zgledajo raun diht? Lewakarji so za štefan namiznega belega glavoboljca prpravljeni na smotro. Nona prau, da se rdečkarje kupi že za 5 kovačev. Kretenčki zaostali.

 • Soave

  Jah. . . . . pri njih gre pa vse na en. . dva. . tri !! Čisto enostavno.
  Seveda, samo pri njih, ane ?
  Ja, blagor jim, da so ta pravi. Šiško pa v arestu sedi ??

 • Andrej

  Ti tipi nimajo nobenega pravega dela in odlične pokojnine. Potem jim gredo pa neumnosti po glavi.
  Borci so pomrli, zato: ukinit vse borčevske dodatke. Spomine lahko pa zastonj ohranjajo. To nič ne stane.

 • FORT WORTH

  Po zelo kratkem casu so ze prelomili zahtevani ukrep.
  Kot se za ciste revilucionarje spodobi.
  Ce bi pa res prislo do ogrozenosti bi pa zbezali v klet Cankarjevega doma…
  Hehehe

  • Simon Novak

   Zahtevani s strani koga?

 • Slehernik

  So se spet lubadarji zbiral?

 • Boco

  Bo potrebno poslati Štajersko vardo, da jih razorozi!

  • Simon Novak

   Ja, javi vašim, da se zberejo

  • slosin

   eh, jest mislim, da jih bo zadost kakšnih 5….

 • Andrej

  Zdaj pa razumem, zakaj imamo stalno akcije za pogozditev Slovenije. Toliko je teh hostarjev, da je gozda zmanjkalo.

 • tramal

  Tile norci na slikah ,se še rodili niso pred vojno ,pa so jim komunisti tako oprali glave ,da mislijo da smo še sedaj v letu petinštirideset.

  • kraljica vesolja

   A ti pa nis al kva. Kva maš to za en avatar, dej mi objasni, prosim.

   • Steiermark

    srbjančica, to je Kranjski orel, ki ga ti, kot tujka v Sloveniji, verjetno še nikoli nisi videla!

    • kraljica vesolja

     Kva pa to predstavlja. Al pa, če hočeš, kdo ti ga je predstavil.

     • Steiermark

      kva to predstavla, bo ti najlažje povedal tisti, ki ga uporablja oz. pravi Kranjec, jaz sem Štajerka in naš je Panter in kolikor vem, imate pa vi srbi, dvoglavo crkjeno kuro!

   • tramal

    To je avatar edine prave Slovenske vojske .A ti še kaj razjasnim.?

 • ZatonMesecnikov

  Ilova gora je bila težek poraz komunistične gverile, saj se je šla frontalno spopadat z nemško vojsko. kot pravi Wikipedija;

  #Bitka za Ilovo goro je potekala 4. in 5. novembra 1943 med silami NOV in POS in Tretjega rajha.

  Zaradi slabe taktične razporeditve in slabih poveljniških odločitev so partizanske sile doživele enega najhujših porazov med drugo svetovno vojno.#

  https://sl.wikipedia.org/wiki/Bitka_za_Ilovo_goro

  Nekaj podobnega kot Srbi, ki danes slavijo Kosovsko bitko…

  • slosin

   za čudo, na vseh teh proslavah slavnih bitk , ti zmagovalci nikoli ne omenjajo, koliko okupatorjev so pobili….hm, zakaj neki?

   • ZatonMesecnikov

    Ker oni poznajo eno resnico….

    Prava resnica sploh ni važna. Še vedno so v vojni z delom slovenskega naroda, kot v letih 41-45.

  • kraljica vesolja

   Turki sami se učijo, da so spušil to bitko. Ampak kva boš ti vedu.

   • ZatonMesecnikov

    Če bi jo Turki spušili, bi Srbi zasedli Turčijo in ne obratno Kraljice…

 • kraljica vesolja

  Še enkrat ekstra za mojga frenda, k si prav Zaton mesečnika, haha. SRbi nikol niso bli in nikol ne bodo hlapci. Tega hlapec ne more razumet.

  • Andrej

   Ja, Srbi so ponosno izgubili kosovsko bitko. Pa Kosovo tudi. pa YUGO tudi. En sam ponos jih je. Zato jih pa tolikokrat dobijo po nosu.

   • kraljica vesolja

    To so vse Ameri krivi pa NATO. Pač rabl so tam eno bazo. Pa še mim grede spet Srbe pobijal pa jih ponižal. IN vi ste v NATO-u in vi ste ga priznal. SRbi ne. Še ne, k tud tam hočjo nekteri hlapčevat Ameriki.

    • Slehernik

     Melješ neumnosti. Program njihovega predsednika in njihove vlade je članstvo v NATO

     • kraljica vesolja

      Ja, tud oni se morjo špilat njihovo igrco, dečko. Bomo vidl, kva bo.

  • Slehernik

   Razen 500 let, ko so jim Turki plodil ženske

   • kraljica vesolja

    One so same dala. ENi so pač zadržal vero in dal, kokr ti pravš, svoje žene. Eni so pa vero sprejel. Vse pa zato, da bi zadržal svoje bogastvo.

    • Slehernik

     Si lahko mislim kako bi bila ti ponosna na svojga dedca ali očeta, ki bi te ponižno dala turku v posteljo, samo da bi lahko zadržala vero. Ne smeši se več

     • kraljica vesolja

      Še en, k preozko gleda.

     • Slehernik

      Mi smo svojo vero zadržal skupaj z ženskami, srbi so pa, za svojo vero ženske dajal v posteljo turkom. Sem se kaj zlagal? Ni bilo v zgodovini tako? Kaj ozko gledam?

 • Onesposobljeno orožje, dobro za v muzej in za takšna srečanja.

 • ĐĐ Style

  Kaj pa je potem na hrbtih teh domobrančkov? https://static.slo-tech.com/59826.jpg Gremo sedaj dvoličneži zagovarjat

 • dk

  Dvomim, da so v tem združenju norcev sploh Slovenci. Noben zavedni Slovenec se ne bo spustil tako nizko. Sem pa siguren, da v teh bolanih pohajkovanjih paradirajo predvsem neintegrirani Srbi, Bošnjaki in šiptarji. Predvsem Srbi si močno želijo povzročat nered saj jih še vedno boli, da so morali bežat iz Slovenije med osamosvojitvijo.

  • ĐĐ Style
   • dk

    Prvič in zadnjič; te tvoje levičarske linke lahko limaš svojim klerolevičarjem. Zato si jih lahko zatakneš tja kamor Sonce ne posije.

    • ĐĐ Style

     Na tej sliki je po vseh standardih nove24 paravojška enota oborožena do zob. Zakaj si sedaj dvoličen? Če bi bil na sliki partizan, bi takoj zganjali sranje.

     • dk

      Če bo treba očistit Slovenijo od levih fašistov in vse neintegrirane nesnage, se jim takoj pridružim.

     • kraljica vesolja

      Kako jo boš pa očistil teh ljudi. DEj, povej, no, če maš muda.

     • dk

      Poglej si link, ki ga je prilepil ĐĐstyle in si odgovori.

     • ĐĐ Style

      Na sliki sta dva fašista

     • Steiermark

      tako, kot so tvoji rodžaci počeli to po Vukovarju, ko so ga “čistili” od Hrvatov, pravgotovo ne, ker za takšen način moraš pripadati narodu psihopatov! Kot civilizirani evropejci, bodo kvečjemu strljali pod noge, da se boste hitreje pomikali na drugo stran Kolpe, preko katere ste se privlekli v Slovenijo, kot migranti!

     • ĐĐ Style

      Če bi se mi bali malih mišk, bi nosili s seboj mačka.

     • xxxxxx yyyyy

      Kva majo enga pajka na zastavi

    • Steiermark

     takšnim, kot je đđ sonce, neprestano , tudi “taj sije”, saj so od jutra do večera v pozi pripravljenosti! Ko pa teh “dobrovoljaca” zmanjka (ker si zdravijo zašite r…..iti), potem pa pridejo na vrsto psički …..

  • kraljica vesolja

   Nč niso bežal, vi ste jih steral v smrt. V vojno ste jih steral, sam zato ker niso mel pravga priimka.

   • ZatonMesecnikov

    kako je že pel Slobo Kraljice?

    Aj Slovenci, ala ste bedaci,
    nama Bosna a vama Bosanci…

 • totex39

  Res sramotno kaj moramo že v tem času gledati v naši deželi in to maškare oprtane z puškami kot bi šli na juriš, saj se jim je res odtrgalo.

  • Djuro Sumar

   Pred dnevi sem gledal maškarado v Vatikanu. Vsi našemljeni, gardisti pa s sulicami v rokah.

 • ĐĐ Style

  Oboroženi fašisti paradirajo po Sloveniji https://static.slo-tech.com/59826.jpg

  • ZatonMesecnikov

   Vojska s slovenskimi obeležji. Komunistični gverilci so imeli vojaške oznake sovjetske rdeče armade….

   • ĐĐ Style

    Rdeče zvezde se niso prvi Sovjeti spomnili. Mene pa zanima zakaj so domobranski fašisti oboroženi na sliki?

 • if

  6. april 1941, komunistični nacist napade Slovenijo znotraj KJU

  27. april 1941, nacistični komunist v Ljubljani tvori PIF,

  1. maj 1941, komunist gosti nacista https://www.youtube.com/watch?v=jAfSrBMuXI8

  • ĐĐ Style

   Pozabil si napisat v Moskvi. Imaš kje kak video slovenskih partizanov skupaj z nacisti? Če želiš ti priskrbim video kjer domosralci prisegajo SS-u na Hitlerjev rojstni dan.

   • ZatonMesecnikov

    Tisto prisega Ljubljanska četa Džidži. Ljubljančani pač….

    Ti priskrbim prisego komunističnih gverilcev Stalinu? In Himno Mateja Bora #Slovenija svobodna, sovjetska bodeš ti#?

    • ĐĐ Style

     Prvo mi priskrbi partizane in nacije skupaj vsaj na fotografiji. Potem mi priskrbi uradno himno, pa fotografijo kjer skupaj v Trbovljah žurajo partizani in Švabi.

     Tu imaš zaprisego fašističnih domobančkov :

     Prisegam pri Vsemogočnem Bogu, da bom zvest, hraber in svojim nadrejenim
     pokoren, da bom v skupnem boju z nemško oboroženo silo, stoječo pod
     poveljstvom vodje velike Nemčije, SS četami in policijo, proti banditom
     in komunizmu kakor tudi njegovim zaveznikom svoje dolžnosti vestno
     izpolnjeval za svojo slovensko domovino kot del svobodne Evrope. Za ta
     boj sem pripravljen žrtvovati tudi svoje življenje. Tako mi Bog pomagaj.[

     • montyamp

      Jaz, partizan osvobodilne ljudske armade slovenskega naroda, ki se ob boku slavne Delavske-Kmečke-Rdeče NKVD Armade Sovjetske Zveze ter vseh ostalih za oblast borečih se komunistov borim za klanje slovenskega naroda, za ovaduštvo in banditizem med narodi in med poštenimi ljudmi, za bodočnost delovnega ljudstva brez kave banan in človekovih pravic , prisegam pred svojim gozdom ki me skriva , svojimi ušmi in vsemogočnim Stalinom , da bom oddal vse svoje sile in vse svoje sposobnosti da uničimo slovenski narod, delovno ljudstvo in vse napredno človeštv v sveti vojni proti fašističnim tlačiteljem in barbarom; da ne bom zapustil banditskih vrst, v katere sem prostovoljno in zavestno vstopil, in ne da bi odložil orožja do popolne zmage nad fašističnimi okupatorji, do popolnega uresničenja velikega oblastniškega cilja , uničenja slovenskega naroda. Prisegam, da bom za te velike osvobodilne cilje s svojo krvjo branil čast , oblast in nedotakljivost Kominterne , naše partizanske voditeljice in da bom za Stalina , če bo to potrebno, žrtvoval tudi svoje življenje. Za oblast komunistov z Hitlerjem in Stalinom v boj!”

     • ĐĐ Style

      Če ste bili tako zagreti anti-komunisti, zakaj so Angleži zavrnili predajo kolaborantov-domosralcev?

     • ZatonMesecnikov

      Evo, tukaj partizanska prisega rdeči armadi in Stalinu;

      Jaz, partizan osvobodilne ljudske armade slovenskega naroda, ki se ob
      boku slavne Delavske-Kmečke-Rdeče Armade Sovjetske Zveze ter vseh ostalih za svobodo borečih se narodov borim za osvoboditev in združitev slovenskega naroda, za bratstvo in mir med narodi in med ljudmi, za srečnejšo bodočnost delovnega ljudstva, prisegam pred svojim narodom in svojimi sobojevniki, da bom oddal vse svoje sile in vse svoje sposobnosti osvobodilni stvari slovenskega naroda, delovnega ljudstva in vsega naprednega človeštva v sveti vojni proti fašističnim tlačiteljem in barbarom, pod vodstvom Velikega Stalina.

      Želiš še partizansko himno Slovenci kremeniti?

      Čez gore polja,
      po svetu naj doni

      Slovenija svobodna
      Sovjetska bodeš ti…

 • luckyss

  Mater ste zagovedeni s tem orožjem..eni in drugi..
  Vas bo Kučko zajebal in naslednjič prišel s šarcem ;))https://sl.wikipedia.org/wiki/MG_42
  In potem se čudite, da vam podpora drastično pada..

  • ZatonMesecnikov

   Jugo Šarec M-53 se rad zatika Laki ass. Ne bi Kučkotu priporočil orožja, ki je večje kot on. Nima ga šans nesti, pa še zatika se….

   • luckyss

    M42 je pravi..to je tisti ob katerem so se domobranci skriti po gradovih dobesedno posrali v hlače, ko je zapel iz gozda..

    • branči

     so bili vsi posrani, ko so bežali! če koga vprašaš kam, ti pove samo stran od nemcev! davse je pa en usran pes nastavil reševanju človeka, pa rdeča golazen bere kot sveto biblijo!

    • ZatonMesecnikov

     Težka bo, laki ass. M42 je bil uveden šele leta 1943 v bojne enote. Zaledne in policijske enote na ozemlju Jugoslavije sploh pa Slovenije, ga niso videle. Kvečjemu stari M-35. Pa če je že bil tukaj, komunisti niso mogli do njega.

 • tomven

  Za onega levo na gornji sliki sem že mislil da je ata Smrk, ki je zamenjal kapo…

 • xtc

  Kakor koli že tisti,ki še imamo starše,ki so preživeli ww2 žive vemo kaj je resnica,ko so Nemci samo zacepetali z nigami je selotna gošarska banda povšla globoko v hoste in jih par tednov ni bilo ven,če pa so že prišli pa so jih Nemci peračl po pras*** e in popokali do zadnjega če niso strahopetno pobegnil preje.

  • janez cepec

   očitno so tvoji tastari počepnil pred Dolfetom, se mu prodal z strgane gate in kos kruha, za lon pa izdajal lastn narod. pred gošarji, kot ti pravš, so se pa tvoji tastari skrival po faružih in cerkvah u nemškem zavetju. ko so pa po vojski jurišal čez Karavanke, pa so jih Jodlari vrnil, je sledila zadluženn kazn. in prov je tko. pa ne zdej jokat. zajebal so se, niso bli na taprav stran, vojsko so zgubl. tahuj je pa to, de so izdal lastn narod. pizduhi, smo djal takim učas

 • bi jo

  SDS bolniki, pokvarjeni, zavedeni in……usmiljenja vredi

 • Jožef

  Vsak ljubi dan blokiram kakšnega nasilneža, ki me zmerja in zasmehuje zaradi moje državljanke in politične opredelitve.Kljub vsemu pa se število teh, nevem kako jih naj imenujem, ne zmanjša. Celo povečuje se njihovo število.
  Kaj je le prišlo v vse te razgrete glave, da se iz dneva v dan spravljajo na nas rodoljube Slovenije in Slovenstva. A so res vsi ti internacionalni boljševiki ali kaj ?

  • janez cepec

   gor na Gorensko se podaj, u Begne, tam boš med svojimi, nubedn te ne bo jebu

 • Silos

  Počakajo naj še par mesecev pa bodo lahko po mili volji igrali maškare !

 • robi

  Spoštovani zapornik Janez Janša.Zakaj širite v sloveniji nestrpnost in ponarejujete zgodovino?Ne bom na dolgo pisal….Pojdite v Rusijo,Poljsko,Francijo,pojdite po celi evropi in dajte prepovedat nošenje orožja,letal,tankov na obeležju zmage nad fašizmom.Pojdite če si upate,ko to naredite se vam bom priklonil.Ker vas bodo vsepovsod z vašimi lažmi iz druge svetovne voje nagnali!Ste en navaden drekec,še tega niste vreden,da drekec začnem napisat z veliko črko.Ste edini zapornik v evropi ki je hodil v parlament,ste edini ko ponarejujete vse,papirje,zgodovino,vse!Želim da se to vaše psihično o stanje neha in se greste zdravit,ker imate zelo hude težave zarad tega.In v imenu Boga vas prosim,dajte mir,MIR nam Slovencem.

 • Haloški Tunek

  A spet partizani? Desnosučni držite svoje gobce zaprte. A imate pokvarjeni moralni kompas? Hrup zaradi primera Strehovec in molk zaradi primerov pedofilije?… Je cerkvi in desnici res mar za otroke?

  • Haloški Tunek

   Čujte, države po fsem svetu odkrivajo zastrašujoče razsežnosti zlorab, ki so jih zagrešili visoki cerkveni dostojanstveniki nad otroki. Cerkef je po fsem svetu v defenzivi, saj so razkritja grozljiva. FSloveniji pa medtem cerkef ustanavlja novo gibanje “Za otroke gre”, tokrat v obliki vala protestof pred sodišči in z napadi na sodnike, partizane in Kučana???

  • janez cepec

   Strehovc pa farji se borijo proti splavu zato, ker so vsi nerojeni – splavljeni otroci potencjalni manjko za pedofile u Cerkvi

   • ĐĐ Style

    Fant od fare – Otrok , ki ga je spočel župnik

    • janez cepec

     točn tko, na ta način širijo svoje članstvo, lukavo ni kej

   • ZatonMesecnikov

    Kwaj Janez, tole s pedofilijo je stara levičarska fora. Če trump kerga predlaga za kakšno funkcijo, se naenkrat oglasijo babe, da jih je ta posilu. Po 30 letih. Enak je z župniki, po 30 leth se najdejo zlorableni pa upajo na kakšen dnar od vatikana.

   • Haloški Tunek

    Potrebujejo naraščaj za svoje ogabne pornografske podvige. Banda klerikalna!!!

    • ĐĐ Style

     Banda klerofašistična, bo potrebno Goli otok naštukat.

     • Haloški Tunek

      …pa Hudo jamo ponovno aktivirat…

  • ZatonMesecnikov

   kdo pa izziva s starimi flintami in grozi delu slovenskega naroda? Skupaj z generalnim sekretarjem centralnega komiteja Zveze komunistov?

 • Haloški Tunek

  Ali cerkef res skrbijo otroci? Ali pa je njen križarski pohod proti pravici žensk, da se svobodno odločajo o rojstvu otrok, zgolj druga plat iste medalje… to je cerkve, ki je izgubila moralni kompas? To je cerkef ki jo podpira SDS???

  • ĐĐ Style

   Pri cerkvi in SDS-u je ženska nižje rangirano bitje.

   • ZatonMesecnikov

    Kaj je šele pri vaših levičarskih zaveznikih, islamistih džidži…

    • ĐĐ Style

     Naše tovarišice so enakovredne našim tovarišom. Vi fašisti raje skrbite za svoje babe, dokler s svečami hodite okoli vam naši tovariši nategujejo babnice.

     • ZatonMesecnikov

      Mi je stara mama pravila, da sta dve vaši tovarišici, komunistični gverilki zjutraj jokali kot dež na seniku, ko so se tovariši soborci ponoči poigrali z njima.

     • ĐĐ Style

      Mi je stara mama povedala, da so domobranci bili največji izdajalci in so po vojni fasali zasluženo kazen.

     • ZatonMesecnikov

      Moja stara mama je bila v NOB, pa je govorila resnico. tvoja te je pa šopala, ker je zavohala borčevsko penzijo. Moja jo je odklonila. Zaradi takšnih, kot je bila tvoja stara mama.

     • ĐĐ Style

      Kaj je odklonila??? Denar??? Raje povej resnico, ni ji uspela zrihtat penzije. Nihče ne beži od denarja. Še Janša rad tam pa tam kako provizijo pokasira. Mater, še cerkev ima najraje denar.

      Ti pa tu igraš nekega angelčka, kako je tvoja stara mama vedno bila domoljubka in ni hotela denarja. NE SERI

     • ZatonMesecnikov

      takšni kot tvoja stara mama in ti, ne bežijo od denarja.

      nekaterim so pa moralni principi nad denarjem. Ti in tvoja stara mama tega nikoli ne bosta razumela…

   • Haloški Tunek

    Res je. Isto kot skrajni islamisti.

  • ZatonMesecnikov

   Naj te za pravice žensk pri nas ne skrbi Tuppek. Svojo energijo posveti pravicam žensk levičarskim zaveznikom, islamistom. Ki so stroji za rojevanje, to hočejo ali pa ne.

 • robi

  In še eno Janša!Hvala bogu da so še mladi na teh obeležjih,ki se z grozoto spomnijo na morijo nacistov.Niso dvolični,prej si bil največji komunist,zdaj najbolj proti.Kaj boš čez deset let,spet največji komunist????Pri tebi je vse možno.

 • Slehernik

  Zgleda kot slike s snemanja The walking dead :-)))

 • Silos

  Ne vem zakaj komunisti toliko tiščite na to stran,če vas vse tako moti?
  Pojdite na kakšno stran,ki bo vam po volji

  • ĐĐ Style

   Zato, da tebi in tebi podobnim paramo živce in dokažemo preostalim, da ste drek od ljudi

   • Silos

    Mojih živcev ti sigurno ne boš paral,ker v življenju nisi poizkusil še drugega,kot
    tipkovnico s katero se najraje igraš.Pa lep večer

    • ĐĐ Style

     Za tebe itak ni več pomoči.

   • Republic Commando

    Ne paraš nobenemu živce, samo kažeš kakšen bedak si, nič več :)))))))

    • ĐĐ Style

     Tebi jih, to si dokazal .)

  • Haloški Tunek

   Zato da fsem povemo, da LAŽETE !!!

 • ĐĐ Style

  Kaj pa imajo na hrbtu tile fašisti? https://static.slo-tech.com/59826.jpg

  • Republic Commando

   Skos eno in isto sliko iz ene usrane vaške proslave nabijaš. Za tebe je beseda BEDNO premalo.

   • ĐĐ Style

    Evo še ena, do zob oboroženega desnega terorista – kršćanskidžihad nam želijo pripeljati

    https://www.mojaobcina.si/img/1/H_MAX_1024x768/zaveza_09.jpg

    • Republic Commando

     Spet iz iste proslave. hahahhhahaha

     • ĐĐ Style

      Dej še ti tisto iz kolumbije, ki jo že 2 tedna okoli limaš. Po zadnjem pogovoru si končal na bolniški. Upam ,da so t isedaj tableti prijeli. Po tvojh simptomih vidim, da ti se psihična bolezen vrača.

     • Republic Commando

      Po zadnjem pogovoru? Ko si totalno spušil ?? :))))))))))))))))

     • ĐĐ Style

      Po tvojih merilih.

     • Republic Commando

      Saj sem te videl, kako si začel lajat ko sem odšel iz portala, ranjena žival :)))))

     • ĐĐ Style

      Lahko prilimaš, ker se ne spominjam.

     • Republic Commando

      Si lajal po forumu ko sem odšel, kar sam pogledj, itak se tebi to da, iskati komentarje stare. Bednik

     • ĐĐ Style

      Daj nalimaj gor ,kaj sem lajal. Če za nečem stojiš dokaži. Ti si znani lažnivec.

     • Republic Commando

      LAžnivec si ti, stalno nabijaš o tvoji službi zraven pa navijaš za socializem, v katerem nebi nikoli imel take službe kot se hvališ. Ali lažeš ali si pa totalen kreten. Ali pa oboje??

     • ĐĐ Style

      Kje živim???? Prejle si rekel ,da veš. Te pričakujem

  • Haloški Tunek

   Tistega in tiste ki je toto mladino oblekel v domobranske uniforme bi jas postavo pred zid…kurve fstrelo, pol pa fukno v Barbara vrof !!!

  • slosin

   a mate dons še vedno polne hlače, ko tele zagledate ?

   • ĐĐ Style

    Bomo angleže vprašali, kakšne barve gat so imeli v Bleiburgu. Le zakaj so bežali tako hrabri bojevniki?

    • slosin

     no, za partizane se ne ve, kakšne barve gat so imeli, dejstvo pa je, da so bile vedno posrane…

     • ĐĐ Style

      Kdo je koga lovil do Bleiburga???

     • Republic Commando

      Ti nobenega.

     • ĐĐ Style

      Si že parkiral pred mojo bajto?

 • Haloški Tunek

  Na ljubljanskem okrožnem sodišču se je, hvala bogu, začel proces proti generalnemu in posranemu tajniku Slovenske škofovske konference oziroma slovenske pedofilske rimskokatoliške cerkve Tadeju Strehofcu zaradi njegovega nenavadnega, potuhjenega, pokvarjenega in grobega napada na skupino večinoma ženskih podpisnic peticije, zagovornic 55. člena slovenske ustave, ki pravi, da je v Sloveniji odločanje o rojstvu otrok SVOBODNO !!!

  • ĐĐ Style

   Spet bom vsak dan gledal svečkarje, 90% jih itak ne ve zakaj so tam. Samo lezejo v rit Janši , da bi sina oz. vnuka spravil v stranko on mu zrihtal kak šiht.

   • Republic Commando

    Tako kot ti neznaš odgovoriti zakaj je komunizem dober sistem in kaj so rdeči v vseh letih vladanja naredili dobrega za SLO.

    • Haloški Tunek

     To, da danes spet vladamo !!!

     • Republic Commando

      Ti se pa spel, si še večji bedak kot ĐĐ

     • Haloški Tunek

      Komunizem v svoji izvirni obliki skrbi za fse ljudi…kapitalizem pa samo izkorišča…kapish?

     • Republic Commando

      Skrbi za vse člane partije ja, smrtniki pa iščejo kruh po praznih trgovinah. Bedak.

     • ĐĐ Style

      Saj je Janša rekel, da so kontejnerji polni kruha.

     • Republic Commando

      No če je vse tako dobor, zakaj so pol naši starši, vklučno s tvojo kurbirsko mater, hodili čez mejo po osnovne potrebščine kot pralni prašek? Čez mejo v zlobni kapitalizem. :)))))

     • ĐĐ Style

      Mi nismo hodili čez mejo, stari ata je res šel enkrat v avstrijo neko živino nazaj vračat

     • Republic Commando

      Spet lažeš, kot pravi rdečkar :))

     • ĐĐ Style

      Ja leta 45 je živino nazaj podil

     • Republic Commando

      ZAkaj sem jaz fašist? Zakaj je komunizem dober? Dokaži , da nisi totalen bimbo in odgovori na ta preprosta vprašanja.

     • ĐĐ Style

      Zmotil sem se, mislil sem ,da si fašist. Ti si bolan!!

     • Republic Commando

      BIMBO

     • ĐĐ Style

      Živci , ha

     • Republic Commando

      Zakaj ne moreš na preprosta vprašanja odgovorit?? Imaš priliko razložiti zakaj je komunizem dober in zakaj smo tisti, ki smo proti , vsi fašisti.

     • ĐĐ Style

      Ti si dokazal ,da si lažnivec, CITIRAM TVOJE BESEDE “Kje si doma itak vem. Mi boš v živo razložil zakaj sem fašist a prov?”
      Mišk se ne bojim

     • Republic Commando

      Ti jaz povem zakaj ne odgovoriš: KER NIMAŠ POJMA

     • ĐĐ Style

      Kje sem doma??????????

     • Republic Commando

      Kaj si živčen sedaj.saj si rekel , da lažem :))) hahahhaahhahha

     • ĐĐ Style

      No, ne bodi otročji. Vemo kaj si želel. Živci so te izdali potem si začel groziti z fizičnim napadom in si v afektu napisal , da veš kje živim. Vemo ,da si nesposoben. Vemo tudi to , da koristiš navadni brskalini in se pravkar kregaš z človekom, ki služi kruh prav na tem področju.

      Torej prepričaj me, kako boš prišel do mene, to je isto kot bi jaz peku razlagal kako se kruh peče.

     • ĐĐ Style

      Odgovor na mestu

     • Republic Commando

      Odgovori na moje vprašanje zgoraj. Da te vidim.

     • ĐĐ Style

      Kaj je naredil Janša , ko so beli vladali???? V času debelih krav.

     • Republic Commando

      Se izmikaš? najprej ti.

     • ĐĐ Style

      Odgovarjam ti z vprašanjem, ti vedno zahtevaš neke odgovore. Ali pa naj pričakujem odgovor ob 02:30 zjutraj. Takrat si ti sam tu gor in po tvojih besedah takrat hodiš okoli hladilinka, ker si kao lačen.

      Saj ti pravim pomiri se, živci te bodo raztrgali.

     • Republic Commando

      Joj kako se trudiš biti superioren, izpadeš pa navaden papak, nisem te to prvič vprašal, stalno nabijaš za komunizem, pa še sam neveš kaj je toliko dobrega v njem. In pol ti kot zadnjič ostaja samo vsajanje kdaj jaz komentiram. Patetik brez primere.

     • ĐĐ Style

      V komunizmu je vse dobro, pa kapitalistov ni. Izkoriščevalcev, kleri nimajo besede, fašisti kot ti pa končajo v ustanovah kjer dobijo posebno srajco, da sebi ne storijo kaj. Ti že kažeš simptome s svojim živčnim pisanjem. Pa , da ne pozabimo, ko se nekdo sam s seboj pogovarja ob 02:30 in zahteva odgovor mu priporočam obisk dohtorju. Aja, saj ti si že na bolniški, se opravičujem.

     • Republic Commando

      VSE DOBRO??? JAZ FAŠIST???? Dost te mam bumbar, mi boš to vse v živo povedal. Obljubim ti. Kje si doma itak vem. Mi boš v živo razložil zakaj sem fašist a prov?

     • ĐĐ Style

      Torej sem imel prav, živci so na rdečem, fašistek

     • Republic Commando

      :)))) Komi čakam res :)))

     • ĐĐ Style

      HA HA HA , ti veš kje sem doma, bravo hekerček

     • Republic Commando

      Nisem jaz nič hekal :)) Mam druge za take stvari ;))

     • ĐĐ Style

      Srečno skozi TOR in VPN

     • Republic Commando

      Blablablabla.

     • ĐĐ Style

      Povej mi moj IP ali pa utihni

     • Republic Commando

      A da boš potem policiji jokal??? NOPE.

     • ĐĐ Style

      Srečno skozi TOR, prejle si rekel, da veš kje živim. Torej lažeš!

     • Republic Commando

      Se boš prepričal kmalu ali lažem ali ne ;))

     • ĐĐ Style

      Ne skrbi , ne bom te prijavil, ker nisem pička. Rekel si da veš kje živim. TOREJ, ČAKAM

     • Republic Commando

      Boš dočakal, ne skrbi ;))

     • ĐĐ Style

      bla, bla ,bla. Ko bi vedel kako si smešen in otročji.

     • Republic Commando

      :)))))))))))))))))))))

     • ĐĐ Style

      No govedo, nisi mi razložil kje živim. Naj ti razložim kaj je TOR in VPN ali pa sam že veš?

     • Republic Commando

      VPN? Virtualno zasebno omrežje? TOR? Čebuljni router??? In ne ne bom tukaj povedal , kje si doma, boš pol šel jokat na policijo. Ne bodi neučakan, saj se vidiva;)))

     • ĐĐ Style

      Čestitam , no naj ti razložim. Tor je brskalnik, ki prek določenih serverjev zagotavlja anonimno surfanje v povezavi z VPN-om pa ustvariš virtualno povezavo in zakodiraš podatke. Ti pa nikakor ne moreš vedeti kje sem doma in zato vem ,da lažeš. Tudi nihče ti ne more pomagat. Torej si lažnivec, veš samo da sem iz LJ ker sem to že dostkrat napsal.

     • Republic Commando

      Ti se kar tolaži. Saj drugega ti ne preostane :))))

     • ĐĐ Style

      Pes , ki laja ne grize. Laja ker ga je strah.

     • Štajerc

      Jas sn zaj probo Epic browser. Ni švoh. Trenutno sn f Kanadi… LOL

     • ĐĐ Style

      A ,ko prideš boš prvo kavo spil, ali me boš takoj napadel.

     • ĐĐ Style

      Ti bumbar veš, kje sem doma, ha, ha .

     • slosin

      tumpek, a si reku vladate? Pa levuharji sploh veste, kaj pomeni vladati ….kraji pa laganju pravite vladanje…svašta iz vaših rdečih betic..

   • ZatonMesecnikov

    To so bili že komunisti nestrpni do svečkarjev, ki so jih prižigali za svoje pobite. Vidim, da se ta nestrpnost genetsko prenaša…

 • Haloški Tunek

  Kdo spet vlada fSloveniji…neodomobranci in klerikalna drhal ali levica? No…fsi poznamo odgovor !!!

  • ZatonMesecnikov

   Vladajo ji neokomunisti, v navezi s starimi partijci.

   • Haloški Tunek

    To ni res…in tudi če bi bilo, še vedno bolje kot SDS in Janez Janša !!!

    • ZatonMesecnikov

     zate in takšne kot ti ja…

 • Haloški Tunek

  Čujte, v Komunističnem manifestu se komunizem izrecno nanaša predfsem na odpravo fseh oblik zasebnega kapitala kot pogoj za nastanek pravične, brezrazredne družbe. Kot gibanje za odpravo notranjih protislovij kapitalističnih družb je komunizem neizogibno svetovno gibanje. Novi komunizem, na temeljih 21 stoletja !!!

  • Haloški Tunek

   Komunizem kot gibanje se vedno znova pojavlja v družbah, kjer vlada privatna lastnina, ko se socialna nasprotja zaostrijo in ljudje množično izgubljajo sredstva za preživljanje. Komunizem mora prej ali slej izpodriniti skrajno desnico!!!

  • ZatonMesecnikov

   #Čujte, v Komunističnem manifestu se komunizem izrecno nanaša predfsem na
   odpravo fseh oblik zasebnega kapitala kot pogoj za nastanek pravične,
   brezrazredne družbe.#

   krivic in mrtvih je bilo nešteto, kljub odpravi zasebnega kapitala. Pravične družbe pa ljudje niso dočakali. Še Kardelj je zagrenjeno dejal, da je družba super, le ljudje niso zreli….

   Že videno…

   • Steiermark

    Že videno in prekleto!

   • Republic Commando

    Vsi teli podporniki rdečih na tem portalu so luzerji , da jim ni para, nič v življenju ustvarili ali prispevali.

    • ĐĐ Style

     Živčki!!!!

     • Republic Commando

      Te boli resnica kajne :))))

     • ĐĐ Style

      Kje sem doma????

  • slosin

   …možgani so ti res zaštekal tam nekje okrog l 90….če ne že l 45…

   • Haloški Tunek

    Naraščanje socialnih razlik…tudi fSloveniji, uničenje kmetof, rokodelcef in delafcef, množična brezposelnost celo izobraženih zagotavljajo privlačnost komunističnih idej tudi v tem tisočletju, pa četudi se gibanja ne imenujejo komunistična in čepraf nočejo meti nič skupnega stem, kar poznajo pod imenom komunizem. Kapish?

    • slosin

     tumpek, kapitalizem obstaja od vekomaj in ga ne bo nihče ukinil, ker je naraven….Treba mu je samo pristriči peruti….posebno takemu, ki se ga gredo naši tovariši z rdečim pedigrejem in njihovi mladiči ….

  • Steiermark

   ja, res je, takšen komunizem smo mi že doživeli, ko so rdeče kamelarske podgane, srbskega izvora in drugi revolucionarji, ob sekanju glav, posiljevanju, obdelovanja ljudi oz. rezanja ljudi na koščke (kot ste ponovili v vukovarju, 1991 leta, ko ste kastrirali made hrvate., posiljevali , klali otroke). Vse to je vaše delo, delo degeneriranih titovih podgan, ki ste najprej “družbo rešili kapitalistov”, jih razlastinii in si njihovo premoženje pobrali in delili med sabo, kot se za prave razbojnike spodobi. No včasih ste se tudi med sabo sporekli, ker se niste mogli zediniti , čigaa bo vila, ki ste jo “rešili” lastnika, ter mu pobili tudi potomce…. vendar je med krvoločnimi divjaki vseeno do tekmovanja in spopadov prihajalo, vse pod krvavo rdečo zvezdo…. ….Novi komunizem, na temeljih 21 stoletja – bebec kozji, pozabljaš, da v 21 stoletju ni več prostora, za vas, rdeče in psihopatske zveri! Izteka se vam, vaše satanovo obdobje in najkasneje 2023-4, ste GOTOVI! Konča se namreč čas, dodeljen satanu in vam, njegovim hlapcem, za večno – nastopilo bo novo obdobje, spoštovanja in ljubezni med ljudmi. Za rdeče satanove gnide nebo več prostora!

   • Haloški Tunek

    Čuj pizda desničarska, ka pomeni, da slovenska desnica danes nekoga razglaša za “komunista”? Med imenovanimi ne najdete nikogar, ki bi zahteval, da je treba vrniti tovarne delafcem. Med njimi pa ne najdete niti Janše, ki je romal v Jajce, ne Jambreka, ki je v učbenikih sociologije na fsaki drugi strani navajal Marxa, ali Bafčarja, ki je v študentskem listu slavil proletarsko revolucijo… ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha …

    • Steiermark

     duševni invalid, tudi ti si potoval v “jajce”, vendar si tam tudi ostal in zakrnel…..v žlaprtku!

     • Haloški Tunek

      You can’t handle the truth… capish?

     • Steiermark

      kozji tunek, daj že enkrat svojo glavo , malo na sveži zrak . Priznam, da zato neboš bolj pameten, vendar vse tiste mušice, ki jih imaš v glavi, ki so se ti zaredile na skisani pameti, se bodo malo umirile in ti prišparale nadaljne muke…..

     • slosin

      on je že bolj v qrcu, kot jajcu…

    • Steiermark

     Čuj haoška kamelja vagina, kdaj ste pa vi zombiji, rdečkarji in titovi pdeofilirani nasledniki, vrnili naropano od delacev in naropano bogastvo od pravih in prvotnih lastnikov tovarn, katere ste poklali, v sodelovanju z srbsko drhaljo, zato da ste se polastili njihovih vil itd. Vi zadeti in prizadeti ljubitelji kameljih riti gobezdate kar tako, ker se vam frclja od izpušnih plinov kamel in kamelarjev, s katerimi si ovohavate anuse – eden za drugim, ko se klanjate vašemu gospodarju, satanu! Tebi pa res ni potrbno piti šmarnce, si zadet in prizadet brez nje – verjetno je tudi tebe mati , ko si bil dojenček, opijanjevala s šmarnico in ti je to povzročilo hude poškodbe že tako prizadetih možganov!

   • kraljica vesolja

    A tis pa še kr živa.

    • Steiermark

     Ja, sem še kar in zelo živa – moje življenje je večno, za razliko od tvojega, ki se konča na kakšnem smetišču. ali v kanalizaciji!

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Slava Partizanima! :)

  PS: Domobrane v ….. Vsi vemo, kam. :)

  • Haloški Tunek

   Domobrane v brezna fuknit…še je prostora !!!

 • ĐĐ Style

  BELI NIKOLI NE BODO VLADALI, THE END

  • Haloški Tunek

   Pa črni tudi ne!!! Rdeča zvezda pa je itak zakon… ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha …

 • cosmosjasnovidec

  Policijski pregled onesposobljenega orožja sicer ne koristi ničemur kar je verjetno policiji tudi jasno zato ga ne pregleduje vsaj tako mislim.
  Na puški se v trenutku zamenja samo (zatvarač kot se mu po domače reče).
  V onesposobljeni puški je brez udarne igle.V mitraljezu se pa v trenutku zamenja samo cev v kolikor je morebiti zalita z svincem.
  Skratka nobeno orožje ni tako onesposobljeno,da se ga ne bi dalo spraviti v pogon.
  Jasno je pa tudi dejstvo,da ta komunajzerska drhal ima doma veliko nelegalnega ispravnega orožja kar nakazuje tudi to,da so enega riskirali za onesposodobitev.
  Nobeden namreč ne bi dal onesposobiti orožja,če še ne bi imel kakega v rezervi.
  Da je folk oborožen ni nič narobe je pa vprašanje proti komu orožje namerava tudi uporabiti kar se pa za te namišljene komunajzarje ve proti komu.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • Josip Broz Tito(УДБА)

   Oni ne rabijo orožja. Domobranci bodo sami poskakali v ….. Vsi vemo, kam. :)

   PS: Že videno. :)

   • Steiermark

    pedofilsko morilsko govedo, tito te prosi, da mu že enkrat, zlezeš iz njegove gnile razpadle riti!

    • Josip Broz Tito(УДБА)

     Tvoja hčerka me obožuje. Dovolj je stara, da sprejema odločitve. :)

     PS: Ne se jeziti. :)

     • Steiermark

      bolane, moja hčerka, niti če bi imela stekleno oko, na takšnega gnoja kot si ti in še čefur povrhu, nebi vrgla! Seveda je svobodna in pametna oseba, ki se odloča po pameti, ki je pa za identiikacijo zagovednega prostaka z balkana, ne rabiš ravno na pretek! Isto veja za jovića….

     • Josip Broz Tito(УДБА)

      Očitno je že, če izlivaš taka čustva do “balkancev”. :)

      PS: Prepričan sem, da je uživala. :)

     • Steiermark

      titovi pionirčki, pedoifilirani pedofili, me nikoli niso privlačili, pravzaprav se mi gabite!

     • Josip Broz Tito(УДБА)

      Kdo govori o tebi? :)

      PS: Znaš brati? :)

   • slosin

    a že sanjaš, ura je pa komaj pol devetih…

    • Josip Broz Tito(УДБА)

     Eni smo delali do zdaj. Dokler ste vi na sociali, “zabili” cel dan v kafani. :)

     PS: Jebem vam mater. :)

     • slosin

      a ti da si delal…? Nebi rekel….Pa veš, da nas je kar nekaj, ki ne živimo od sociale…ajde pogodi…pa takole o =banju mater…a si tud nekrofil…

     • Josip Broz Tito(УДБА)

      Če dežuraš 24ur na tem forumu, ne vem kako najdeš čas za delo. :)

      PS: Sram vas je lahko. :)

     • slosin

      kdo je pa rekel, da delam…spet bluziš…

     • Steiermark

      to tele, kot vsi bedniki z balkana, pač nimajo razsodnosti in zato sodijo po sebi!

     • slosin

      svojo gnusobo projecirajo v druge…

     • Štajerc

      To pa je res. Jas to Štajermarku skos naprej mečem…

     • Steiermark

      papagaj, pa res nisi izviren, izgledaš kot “baba 2” z psihičnimi motnjami…..

     • Štajerc

      Ki me te vidiš???

     • Steiermark

      Pravilno, da si med sabo, jebete matere (solidarnost), saj drugače se bodo nasitile je…..nja samo od vas, sinov! In v kafanah se nacejate, že od ranega jutra z šnopsom, zato da pomirite svoje “slabe misli”…..seveda pa za vse to zapravljate naš, slovenski denar, ki si ga nikoli niste prislužili!

     • Josip Broz Tito(УДБА)

      Ti si prizadeta do amena! :)

      PS: Vi ste definicija – Low life. :)

     • Štajerc

      Ova nemre bit baba. Jas mislim, da je neki Uroš.

     • Steiermark

      Oh, jovice, žal mi je, da tako trpiš, zaradi pomanjkanja “ljubezni”, in zavračanja s strani, prej Markota, sedaj že Uroša. Da neboš poskušal samomora naredit, ko tako hudo trpiš…..Najdi si dobrega terapevta, da te iz tega začaranega kroga, ko ti vsi pedrčki pobegnejo, pomaga!

     • Štajerc

      Baba bi mi ziher predlagala terapevtko…

     • Steiermark

      Aha, ko vam pa nekdo odgovori v “tonu” , potem bi pa morala jaz biti “prizadeta”. Žal mi je, defektnež, nebo šlo, to kar si od mene prečital je samo zrcalno tistega, kar si ti klafedral , prej……

  • Haloški Tunek

   Fsakemu pesu, zlasti rotvajlerju ter seveda desničarju in farškemu pedofilu se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Foglof Tunek

   • Steiermark

    tunek, prepozno si prišel na to idejo, tebi so se pedofili, kot tito in ostali revolucionarji, že posrali v glavo……

   • slosin

    …..no ja, tud ideje kradete…cosmo… te bo tožil za avtorske pravice…

   • cosmosjasnovidec

    Če bi ti za take zadeve bil sposoben osebno ne bi imel nič proti.
    Pridi in se pošči na glavo enemu od moja dva Rotwailerja,da vidim kako bo to izpadlo,ko boš ostal brez pimpeka,če še ga sploh imaš.Hahahahaha
    Sicer pa vidiš moj podpis spodaj tako,da ti ne bom razlagal kaj pomeni v kolikor pa ne razumeš pa poišči kakega prevajalca,da ti prevede.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

 • Štajerc

  Sn na brzino zaskrolo do po komentih, pa se mi je zazdelo da vidim pepita vzorec… LOL

 • Haloški Tunek

  Slovenska desnica razglašanje komunizma za totalitarizem uporablja zlasti za to, da upravičuje svoj totalitarizem kot odgovor ali preventivo, a tu se zajebejo. Žrtef v imenu Boga je bilo na primer v zgodovini pač neprimerno več kakor žrtef v imenu komunizma. Če vidite pobijalca kulakof ali domobrancef v nekom, ki verjame, da bi bila družba s skupno lastnino boljša od kapitalistične, bi morali po istem merilu v katoliškem verniku videti iztrebljevalca ameriških domorodcef in inkvizitorja…da se o današnji cerkveni pedofiliji niti ne pogovarjam!!!

 • Republic Commando

  Kok je smešno, ko ti najbolj goreči podporniki komunizma neznajo razložiti kaj je v komunizmu dobrega :)))) PRICELESS :)))))))))))))))))))))

  • Štajerc

   F komonizmi ni nič dobrega zato, ker je to utopija.

  • ĐĐ Style

   GOLI OTOK

  • Josip Broz Tito(УДБА)

   O, kje si? Si že začel svojo nočno izmeno? :)

   PS: Kaj ne prideš šele po 0:00? :)

   • ĐĐ Style

    02:30, sedaj je postal heker. Tip se je posvetil arhitekturi internetnega omrežja. On je tok zajeban, da točno ve kje živimo.

    • Josip Broz Tito(УДБА)

     On je čista komedija. :)

     PS: Zblojen kot Janša. :)

     • ĐĐ Style

      Zabaven je, ko ga jebe. Preveč je živčen.

  • ĐĐ Style

   No, da neboš rekel, da sem pobegnil ali pa da sem lajal “ko si odšel (ne nisi pobegnil) “. Torej želim ti lahko in mirno noč, ob 02:30 si lahko privoščiš sendvič in kaj zalajaš tu gor. Lahko noč, delovni ljudje se gremo sedaj malce sproščat ker je potrebno jutri delat in zaslužit za vas lenuhe.

   • slosin

    torej, ti si naš suženj, delaš za nas…lepo…

    • ĐĐ Style

     Napačno, delam za tujca, k ne prejema subvencij, ne jamra, pošteno plačuje in ceni ljudi. Ne grozi z preselitvijo in prihaja iz zelo socialne države kjer je desnega gnoja zelo malo.

     • slosin

      suženj, davke plačuješ za mene…

     • ĐĐ Style

      Ja za tebe na sociali

     • slosin

      jok bato… nisem na nobeni sociali…sociala je na tebi, tebe jaha….

   • Republic Commando

    Itak ,da si pobegnil, saj drugega neznaš kot pičko stisnit. :)))

    • ĐĐ Style

     HEKER OZ. LAŽNIVEC JE NAZAJ, no kaj si?

 • samotoje

  Pojava strumnega oboroženega partizana z orožjem je nujna za mazanje oči ljudem, da je partija osvobodila Slovenijo. Revolucija je bila gonilo vsega. Komunisti so partizane potrebovali, da so za njihovimi hrbti lahko prevzeli oblast in obračunali z “razrednimi sovražniki”

 • Krtača 20

  Važn da farške pizde bliz ne upajo.

  • Haloški Tunek

   Sam farji si upajo blizu lulik…starih pod 12 let…

   • Krtača 20

    K pa rdečo zvezdo zagledajo se jim pa začne temnit pred očmi k mislejo da jih je sam satan prišel iskat. Dobr vejo da si s svojim odnosom več kot satana niti ne zaslužjo.

 • Haloški Tunek

  Janez Janša: “Želim delovati v ZK in doprinesti svoj delež pri izpolnjevanju zastavljenih nalog in se hkrati bolj izobraziti v marxistični ideologiji.”

  • slosin

   ..pol ste pa fasal njegov prst v anus in boste do konca zafrustrirani…morem rečt, da mi je gklih zaradi tega všeč….=be vas ko majmune…ups, pa saj ste majmuni…rdeči majmuni…

   • Krtača 20

    Spet desni sam o anusih. A ni dost da vam že farji sramoto delajo?

  • Josip Broz Tito(УДБА)

   Slavne besede komisarja Janeza Janše. :)

   PS: Terminiran iz ZK, zaradi svoje radikalnosti. Neverjetno. :)

 • Krtača 20

  Ta zadn borc na sliki je bolj čil in zdrav od prvoborca šiškota in njegovega shujševalnega krožka.

  • ĐĐ Style

   Šiškotovi borci so v odlični kondiciji. Rekord šiškotovih specialcev na 100m je 39m.

   • Krtača 20

    Ha ha ha. Sam na 10m je sendvič pavza pol ure. Hahahahaha

  • Amerikanc

   Vi se iz svojih norca delate ?

   • ĐĐ Style

    Šiško je tok blesav, da ga še Janša noče

    • Amerikanc

     So ga kar “Borci” za svojega vzeli.

     • ĐĐ Style

      Ti je Janša prišepnil, veš Janša je bil naš komisar.

     • slosin

      bil….zdej vas pa odlično vleče za jajčka….

     • ĐĐ Style

      Ali je on premier?

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Sem podpornik socialne pomoči. Ne moti me, če gre pomoč ljudem, kateri jo potrebujejo. Tukaj pa vidim, da je veliko “ta desnih”, kateri dežurajo 24UR na tem portalu. Lene “ta desne” pizde, katere govorijo eno in delajo drugo. :)

  PS: Jebem vam mater, leno in ničvredno, low lifes. :)
  PS: Lahko noč. :)

  • Steiermark

   jusuf, verjetno si se zmotil in napačno zapisal, da si podpornik socialne pomoči (tudi to ne vem, kaj si hotel reči, ker v slovenščini ne pomeni nič….), se pa strinjam, da si uporabnik socialne podpore, kot večina balkancev, ki pridde v Slovenijo in je 3 mesece “privatnik”, ki prodaja sladoljed, u kuglama ili rafalima, ostali del leta pa preživiš, ob izdatni socialni podpori, za tebe brezdelneža in tvoje številne otroke, pa babe, in živiš , kot “bubreg u loju”, “bog bogova”…….isto ko cigani pri nas….Za nas, ki pa komentiramo tukaj, se pa ne sekiraj, ker nas večina niti ne ve, kaj je to “socialna podpora” ali pa otroški dokladi, ki jih večinoma poberete prav vi! No in takšne kamelje vagine, kot si ti in tvoji priležniki, ki bi nas hoteli obmetavati z imeni, ki pripadajo edino vam! Gnoj!

 • Amerikanc

  Manj reklame ko delate tem zombijem, manj škode bo na slovenski mladini.

  • ĐĐ Style

   Mladina in pomladek SDS-a se itak samo drogirajo

   • Amerikanc

    Včasih ste nočne more zaradi povojnih genocidnih izživljanj utapljali v alkoholu, nekateri jih še vedno.

    • ĐĐ Style

     Kakšn genocid, genocid se je dogajal od 41-45. Leta 45 so se samo smeti pucale

     • Steiermark

      No potem pa potrjuješ mojo domnevo, glede na to, da ste smeti obstale, da ste totalni debili, ki ne ličijo dobrega od gnoja (vas)!

     • ĐĐ Style

      Domosralci , ustaši in ostali kolaboranti so bili smet.

     • Steiermark

      In kdo odloča o tem, kdo je kdo? Ker zgoraj navedene, vidim samo srbsko gamad, pa se lahko preimenujete tudi v podgane z dr. nazivom, ostanete isto, kot ste se rodili, potomci genocidnega morilskega gnoja! Veš, nebom veliko pisala o tem, kaj vse sem videla in slišala od Bujice, ki je predvajal pričevanja in posnetke žrtev srbskih zločincev, kaj vse so leta 1991, srbi počeli z ljudmi, tega si enostavno, normalen človek nemore predstavjati, da je sploh mogoče. Tako kot ste se 1991 poazali, niste niti gnoj ampak satanovi izmečki, zafrustrirani psihopati, ki ste posiljevali, nabijali na bajonete majhne otroke, rezai otrokom prste, da so lahko kazai vaš triprsti znak za zmago, kastrirali moške, skratka, satanistični gnoj!

     • ĐĐ Style

      Partizani zmagali v vojni, domosralci izgubili, izdajalci dobili zasluženo. Če bi se zgodilo obratno, bi partizani najebali. Vedno obstaja zmagovalec in poraženec.

     • Steiermark

      drkađijo, kaj še vedno ne veš, kakšna je bila realnost 45 leta, ko so npr. iz Slovenije, Nemci, sami odšli, pustili vse, od orožja dalje tukaj, oz. osvobodili Sovenijo, šele pozno poleti ste srbske titove drkđije prihrumele v Slovenijo, najprej, da ste izropali vse, kar je bilo kaj vrednega, nato pa da ste veselo klali Slovence, katerim stee v zgodovini grozili……Niso vas kar tako, na Avstrijsem koroškem porinili nazaj, ven iz Avstrije, ker so vedeli kakšne svinjarije ste počeli med svojim turškim mahedranjem po Evropi! Drkađijo, umiri se, vzami močno dozo pomirjeval, kar 3 x – no , sicer še nocoj, do konca znoriš! Nor si že itak, od rojstva, ampak lahko se ti pa vseeno poslabša….

     • cosmosjasnovidec

      Bili so vsi z tabo na čelu.
      ————————————————————————
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec

     • Krtača 20

      Vsakemu cosmojasnovidcu se poserjem na plešasto čelo.

     • Steiermark

      domosralci ste vi srbske drkađije, ki kradete naš denar in ne spoštujete naroda, ki vas vzdržuje in gosti! Enkrat, verjamem, da kmalu, bo tudi tega konec!

     • ĐĐ Style

      “VAŠ DENAR”

    • Steiermark

     To so gnoji oz. potomci tistih, ki so v Sloveniji izvajali genocid na poštenimi Slovenci….danes pa imajo slabo vest zaradi svojih zločinskih prednikov in ne vedo, kako bi si olajšali vest….

     • ĐĐ Style

      Pošteni Slovenci nebi zaprisegli okupatorju na Bežigrajskem štandionu na Hitlerjev rojstni dan.

     • slosin

      komunisti bi se morali boriti proti okupatorju, pa so rajši začeli uvajati komunizem in pobijati svoje politične nasprotnike in seveda, zakuhali državljansko vojno..in na to so ponosni….bljak, in take podpirate levuharji…

     • ĐĐ Style

      Ti si itak debi z neko čudno zgodovino

     • slosin

      ….zagotovo je pa resnična…

     • ĐĐ Style

      Mi ne moremo pisati zgodovine. Spreminjali je pa ne boste.

     • Steiermark

      drkađija, zgodovina je že napisana in zapisana, samo vi drkađije z rddečo zvezdo se je bojite, bojite se, kot vaš gospodar , križa, ker veste, da vsaka , pa naj bo zakopan a še tako globoko, skrivnost, pride, slej ko prej na dan!

     • slosin

      noben je ne more spremeniti in je ne spreminja….lahko se pa odkriva resnico o njej…tu vas pa hudo zaboli..

     • ĐĐ Style

      Tudi ,da ste sodelovali z okupatorjem. Del zgodovien je tudi to, da je JJ izgubil na volitvah i ni premier in nikoli več ne bo. MATER BOLI

     • Steiermark

      A te boli, da si bebec? Sicer pa nevem, če si sploh šolo obiskoval, d a bi vedel , kaj je več, ali 25 % , ki jih je dobila SDS ali pa 13 %, ki jih je dobil tvoj šiptarski rojak, s prevaro in pomočjo debilov, kot ste vi…..

     • Steiermark

      đđ, kaj res, na Hitlerjev rojstni dan? To so mu pa res lepo darilo dali. A ti si pa hodil na rojstnodnevne zabave pedofila tita, kako si mu pa čestital? Odet v rdečo rutico in plavo titovko, drugače je pa ti bilo prevroče, da bi še kaj drugega oblekel? Povej, no, kašne občutke si mel, ko si mu čestital in on te je “nagradil”, najprej s šepetanjem na uho, o “ljubičice bijelo”, potem pa še s posušenim? Saj ni bolelo, a ne, ker če je ud posušen, potem menda ne boli tako hudo, a ne? Povej….

     • slosin

      đđ-ju to ni bil problem…že od nekdaj ima velik anus…

     • ĐĐ Style

      Danes imam pedofila skoraj na vsakem hribu in vsakem kraju. res da se skrivajo za duhovniškim nazivom.

     • Steiermark

      A to so novi nazivi oz. kvalifikacije, ki ste jih dobili v kumrovcu ali pa osebno od pedofila tita?

     • ĐĐ Style

      Svojega lokalnega duhovnika vprašaj

     • Krtača 20

      Sam da bo dubu odgovor, mu bo mogu najprej potegnt al pa nastavt. Kokr poznamo štajerja, bo z veseljem oboje ccccccccvcccc

     • Steiermark

      Vprašam tebe, ki takšno dipomo, pravgotovo imaš, če ne drugače, pa “častno”…..

     • ĐĐ Style

      Od križa bežim

     • Steiermark

      Kaj pa češ drugega storiti, saj je čisto človeško (čeprav o tvoji človečnosti ni ne duha ne sluha), da se bojiš križa, kateeremu boš na koncu podložen in sojen!

     • ĐĐ Style

      Ne klanjam se kosu lesa in ne verjamem v pravljice o brezmadežnem spočetju.

   • Steiermark

    to si pa zamešal, kolikor je normalnim Slovencem in sovražnikom rdeče podganje drhali poznano, se Mladina ne drogira ampak samo , baje, financira z izkupičkom od droge….

    • ĐĐ Style

     Kdo , a pomaldek SDS-a??? Daj pojasni

     • Steiermark

      Kaj nisi pisal o Mladini? Pa đđ, saj vendar poznaš realnost vse te “Mladine”, ki se zadeva od jutra do večera…..in kako se financira (z našim denarjem). Kaj bi pa rad povedal z SDS-om, pa pojasni ti!

     • ĐĐ Style

      Amerikancu odgovarjam ,ker ga skrbi za slovensko mladino

     • Republic Commando

      Odgovoril si steiermarku, zaj se pa ven vlečeš.

 • sunday

  enkrat morilec vedno morilec – puške nosijo zato, ker jih je strah saj se zavedajo, da so slabiči, ki so pobijali neoborožene, zvezane, nemočne slovenske rojake – orožje jim daje občutek moči, kot vsem psihopatom !!!

 • Krtača 20

  En upokojen partizan z ukrivljeno cevjo puške je več vreden kot sto domobrancev. In desni to dobr veste. In seveda tud pokažete….še dons cvikate, šleve. In prav je tako in tako bo ostalo.

  • slosin

   tele tvoji upokojeni partizani so vredni cca 17 mio eur na leto…

   • Krtača 20

    17mio več kot domobrančki. Kar ostante na nuli. Mogoče vam Vatikan kaj v rit vtakne…..dobesedno mišljeno.

    • ĐĐ Style

     Kurac jim bo vtaknu-dobesedno

     • slosin

      đđ, kar plačuj jih…samo glej, da ne boš kdaj s kakim zblojenim sindikalistom tulil po lj, da hočeš nižje davke…

     • ĐĐ Style

      Svojega Buskarola in avspuharja vprašaj

     • slosin

      men je jasno, nimam kej spraševat…a hudo trpiš, ker sta oba uspešna?

 • ĐĐ Style

  Kdaj bodo desni dojeli, da so partizani zmagali v vojni in imajo vso pravico proslavljat.

  • slosin

   kaj ne poveš…kdaj pa kje je to bilo, ko so zmagal….? Res pa je, da so bili izredni tekači čez hosto…v tem so bili res dobri..

   • ĐĐ Style

    Ne, domobrančki so zmagali , disciplina – skok v globino.

    • Krtača 20

     Pa trofeje, skalpe od svojih žrtev so lahko sabo vzel. Od veselja je pa puhlasti miha špilu na mitraljez.

     • slosin

      rabita kakšne protibolečinske tablete….

     • Steiermark

      ne rabita, ker sta se dobro oborožila z vazelinom…..

     • Steiermark

      odvratna jugosrbska komunajzarska podgana!

    • slosin

     Nimaš odgovora!! glej, dovolim ti en klic v sili… namig… Turnšek, mogoče mali murglčan…

  • Steiermark

   tako kot vi srbi, najprej na kosovem polju, pozneje še večkrat na različnih lokacijah in nazadnje 1991 leta, ko smo vam, prav mi, avtohtoni v Sloveniji, podkurili pod podplate…….in vi ste bežali, bežali , pa brez bajonetov, skoraj utonili v morju v Kopru, kjer so vas, kot afriške begunce, pobrali na ladje in vas hitro odpeljali k vašim bratom črnogorcem.. da so vam rešili vaše pederske riti!….

   • ĐĐ Style

    Nisem srb

    • Steiermark

     To ni nobena olajševalna okoliščina!

     • ĐĐ Style

      Sem šiptar tako kot Jajo

     • Steiermark

      a si hotel reči, da si šiptar v jajci? Ti izgledaš kot okamenelo jajce, ne šiptarja ampak dinozavra…..

     • ĐĐ Style

      Še dobro, dase ne preživljaš kot komedijant, umru bi od lakote.

     • Steiermark

      …dase (ti to po srpski – kao dasa iz dalasa?) preživljavaš i ti umreš (umru) od svoje bednosti v glavi!

    • Republic Commando

     Potem je tvoje obnašanje še bolj zaskrbljujoče :)))

  • Republic Commando

   Kdaj boš ti doje, da se je to zgodilo pred več kot 70 let in ,da ti nisi imel nič zraven. Nisi preživel niti sekunde v komunizmu , pa tko goreče navijaš zanj :))))

   • ĐĐ Style

    Sem v socializmu

    • Republic Commando

     NISI

     • ĐĐ Style

      O srček ,pa sem. Še vedno imam rdečo rutko in plavo kapico. Pionirska zaprisega v hali Tivoli.

     • Republic Commando

      Saj ti verjamem ja :))))))))))

     • ĐĐ Style

      Boli me K, če mi verjameš. Premajhen si, da bi ti kaj dokazoval.

     • Republic Commando

      Zakaj sem jaz fašist in zakaj je komunizem dober sistem? To mi odgovori že no, ko si tok pameten in vseved :))))

     • ĐĐ Style

      Itak boš prišel do mene, ker veš kje živim, pa ti bom iz oči v oči povedal. No, ti trdiš da veš kje živim.

     • Republic Commando

      Se pravi ne znaš odgovoriti. Pričakovano .

     • ĐĐ Style

      Se pravi, da ne prideš???? ŠKODA

     • Republic Commando

      Saj ni prvič, da se izogibaš tem vprašanju. Pa ne samo ti, noben od vas ne zna na to odgovorit. Če si res živel v bivšem sistemu pol bi znal kaj povedat, tko pa samo dokazuješ , da nakladaš. Si tipični wannabe komunistek, odvisen od kapitalizma. Žalostno to tvoje življenje res.

     • ĐĐ Style

      Kaj tebe boli K, in kdo si ti da ti odgovarjam. Če tebe vprašam zakaj si podpornik desne golazni mi boš začel pametovati o domoljublji, kako več ne moreš trpeti tega pa unega. Čisti copy/paste 90% jajotovih besed in desnih komentatorjev.

      Preveč si živčen in naiven, sploh ne opaziš , da te tu gor (tudi jaz) namerno sprovociramo, ker si prelahek plen in hitro eksplodiraš. Točno vem kdo tu gor je starejši uporabnik, kdo je srednje generacije, mladih pa itak tu gor ni. Po tem kako lahko ga je strolat , mu lahko določiš starost. Ti si tam nekje v 40-tih, delaš nekje v proizvodnji, v OŠ si hodil v YU, Srednjo si verjetno končal v 90-tih.

     • Republic Commando

      Od kdaj je proizvodnja isto kot delo v pisarni?? Oba veva , da ne znaš odgovorit zato KER NIMAŠ POJMA. In še to. S tem ,d a vsakega zmerjaš s fašistom samo dokazuješ , da si en navaden pezde, rojen v samostojni SLO. Komunizma ne maram , ker vem kako je bilo v njemu, ne maram ga ker je hotel podrediti mojo samostojno državo. Za SDS sem zato, ker je trenutno edina kontra rdečim. Ko se bo pojavilo kaj boljšega, bom tja prešaltal. Zaj pa lajaj pa preganjaj fašiste kolikor hočeš. Pezde razvajeni kapitalistični, z ultrakapitalistično službo :)))))

     • ĐĐ Style

      Samo to ti bom povedal, rojen sem v poznih 70-tih, najlepše otroštvo. Ko vidim današnje – moderne-mobilne otroke me stisne srce. Nobene svobode, nobenega prijateljstva. Pa ne mislim samo na Slovenijo ker Evropo dobro poznam.

      Če bi komunizem želel podrediti Slovenijo , mi danes nebi poznali slovenskega jezika, vse muzeje in umetnine bi uničili. Vsak znak slovenstva bi bil uničen. Prešernov spomenik je stal na istem mestu v mojem otroštvu kjer stoji tudi danes. V šoli smo se pogovarjali slovensko, pa smo živeli v socilizmu za katerega trdiš, da ti je želel odvzeti samostojnost. Res imaš oprane možgane, a ne opaziš, da celotno vodstvo SDS-a (mislim na starejšo generacijo) je bilo na visokih položajih v socilizmu in obenem so bili vsi ćlani KP.

     • Republic Commando

      Nisi razumel, kaj sem mislil z podrediti. Mislil sem na tistih 10 dni, ko so vojaki z rdečo zvezdo na šlemu se stanki gonili po SLO. Moj oča je takrat bil v prvi obrambni liniji. In če si res rojen takrat kot praviš, potem veš ,d a če nebi bilo zunanjih posojil (od grdega kapitalizma) bi vse skupaj propadlo že prej. Zakaj smo potem Slovenci in tudi ostali narodi masovno hodili čez mejo , v grdi kapitalizem po fasungo, če je pa bilo vse ok tu?? KOMUNIZEM KOT SISTEM ENOSTAVNO NE DELUJE. Pa seveda, da so bili vsdi v KP, a je bilo mogoče kakšna druga stranka takrat?? . NE.

     • Štajerc

      Jao. Vsak Slovenec je bil ob razpadu Juge, zadolžen neprimerljivo manj, kakor je dandanes. To pa je samo posledica tega, da so bivši komiji hoteli oblast v lastnem fevdu, da bi si na račun državljanov Slovenije prigrabili čim več. Samo v letih 2006, 2007 in 2008 so speljali na svoje račune 24 milijard €. To jim je omogočila vlada pod taktirko SDS.

     • macon

      Ja, seveda SDS je omogočal komijem. Komaj so čakali. Kaj pa, če so komiji to počeli mimo vlade, saj so itak kontrolirali banke in BS?

      A ti kaj veš, da ima Slovenija danes vsaj trikrat višji gdp kot v času konca Juge, ko pišeš o dolgu?

     • Štajerc

      Vlada je zato, da vlada. In če vlada vlada, potlej je pričakovati, da ne dovoli enormne kriminalne kraje, ki se pozneje prevali na pleča davkoplačevalcev. Sklepam, da bi bilo takrat enako tudi, če bi bilo brezvladje.

     • macon

      Ti si to vse pobrkljal. Ločitev oblasti na tri veje pomeni, da lopove lovi policija in pravosodje, ne pa vlada.

      Dajte že razvit demokratični mem in si zamislite, da se nihče ne vtika v stvari izven svoje pristojnosti, ker je tega itak preveč in še kontrola naj te zagrabi, če prekoračiš pooblastila.

      Ampak levičarska kontrola kontrolira samo opozicijo.

     • Štajerc

      Nič nisem pobrkljal, saj je država VSOTA vrst prisile, s katero vladajoči razred drži v ponižnosti, razred izkoriščanih.

     • ĐĐ Style

      A kapitalizem pa deluje? Imamo srečo, da nimamo amerškega kapitalizma in še vedno imamo nekaj mentalitete iz bivšega sistema. Neda se mi razlagat o desetnevni voji, o prvih bojnih črtah.

      Če bi nas želeli podrediti bi fasali usodo Bosne in HR. Na srečo nismo, ker v SLO ni bilo Srbov v takem številu kot v BIH in HR. Tam so res fasali , vendar so pokazali neverjetne upor in pustili za seboj 250.000 mrtvih in še toliko ranjenih. ne zaradi komunizma, ampak zaradi srbskega ekstremnega nacionlizma. Ne napihujte toliko te desetdnevne vojne, poznam 2 šoferja ki sta dobila status veterana, ker sta parkirala kamina na Tržaški cesti in odšla domov spat.

     • Republic Commando

      Očitno deluje bolš kot komunizem. Iz vzhodne nemčije so ljudje bežali, komunisti so nanje streljali, iz severne koreje folk beži, komunisti na njih streljajo, iz venezuele ( bog i batina za Levico) folk beži ker nimajo več osnovnih živil, začuda na njih še ne streljajo, ….nevem kaj bi vi še radi. Bratstvo in jedinstvo se je pa ohranjalo lahko samo s trdo roko. Toliko o tem. In ja smo imeli veliko srečo v SLO. Nebi hotel hoditi na grob očeta , ki ga je ubil majmun z rdečo zvezdo na glavi. In ne govori , da se napihuje, povej to svojcem žrtev med SLO vojaki, da gre za napihovanje.

     • xxxxxx yyyyy

      V kapitalizmu pa hodimo na rk in karitas in zbiramo zamaške

     • slosin

      znam te puško, dok si pištolj bila…

     • RATATA

      Koga pa predlagaš nam, ovcam, da ga vzamemo za svojega?

     • Steiermark

      katastrofalne posledice so vidne. Samo razloži nam, ali j e to bilo pred ali po titovi smrti, ker mi ni jasno, kdo je po ttovi smrti nadmeščal tita, da vas je sprejel v svojo organizacijo z vsmi “častmi”, čeprav s posušenim….

     • Republic Commando

      Saj laže no, niti sekunde ni preživel v bivšem sistemu.

     • ĐĐ Style

      Po njegov smrti našega največjega sina

    • slosin

     malo metaforično….natepavaš pa zahodnjaške burgerje pa žlampaš coka colo in šimfaš čez kapitalizem….tam med dvema ušesoma si malo razštelan…

  • macon

   Seveda lahko proslavljajo, drugo so pa grožnje, ki jih izrekajo govorci na njihovih proslavah.

   Spodaj si napisal, da si rojen konec sedemdesetih, torej nimaš dobrega spomina na razpad Jugoslavije in nisi bil v JLA. Tvoje mnenje je torej precej nično, ker nimaš izkušenj, da bi podkrepil svoje levičarstvo. Če bi jih imel, bi bil precej manj levičar, če sploh.

   • xxxxxx yyyyy

    Pa vi to komaj čakate da dobite kost za glodat

    • macon

     Nič ne čakamo, da nam bo levičar grozil z govorniškega odra. Zapre naj gobec in se ukvarja s kriminalom svoje tolpe.

  • Slovenec

   Niso zmagali. Bili so na strani zmagovalcev. Ti pa vedno pišejo zgodovino. Partizani so pobijali
   domače ljudi, ali pa pustili, da jih pobijajo Nemci, Italijani…

 • Krtača 20

  Zgleda da vam je domobrančkom spet zmanjkal argumentov (itak jih pa nikol niste mel). Spat se spravte pa mal razmišlite o vaši možganski bedi.

  • Republic Commando

   Ti se oglašaš. Edini tvoj argument do zdaj zakaj je komunizem uspešen je število stolpnic :))))

   • ĐĐ Style

    Vidim, vrnil si se . Si dobil nova navodila. Nove tekste, za komentarje. Si se psihično pripravil???? Fašistične tekste in parole že znaš???

    • Republic Commando

     Ne gledal sem fuzbal, zaj je polčas.

     • ĐĐ Style

      Danes ne igrajo Madžari

     • Republic Commando

      BEEEEDNOOOOOOOOO:))))))))))

  • slosin

   ščetka, a za tebe še vedno partija razmišlja?

   • Steiermark

    Sedaj, ko ni več, uradno, partije, so mu dali cucka, da razmišlja, namesto njega. Tako kot so jih imeli v komunizmu miičniki, ki so hodili v paru – en miličnik je pisal, drugi čital, pes pa razmišljal. Sedaj vemo, od kod imajo to čefurji!

 • Štajerc

  Sramota. Janša omenja nekega Pučnika. A gre to za spoštovanega gospoda, dr.Jožeta Pučnika?
  —————

  Janez Janša Verified account @JJansaSDS

  Kako podcenjujoče do Slovencev v Prekmurju. Prej kot o “orbanizaciji” Prekmurja lahko govorimo o “piškotizaciji” @RevijaReporter Ubira isto pot kot Mladina leta 1989 po lastninjenju s strani #Udba Bili radikalni pri ideoloških temah in hkrati sesuvali Pučnika.

 • Ivan Friderik Novak

  Domobranska zalega je z “blagoslovom” RKC prisegla zvestobo avstrijskemu kaplarju. Pika.

  • dob

   Hitler je rekel pri eni večerji Himmlerju, ko mu je poročal o tem, da je Stane Dolanc prestopil iz Hitlerjugenda h komunistični Partiji Slovenije:
   – Stane Dolanc lahko stokrat prestopi h komunistom, enkrat Hitlerjanc – ostane vedno Hitlerjanc!!!

   • xxxxxx yyyyy

    Tako kot JJ enkrat si komunist zmeraj komunist.!

    • dob

     Tako kot ti, ki si tepec. Enkrat tepec – vedno tepec.

     • SmashFascism

      ĐĐ rad uporablja metode, ki so ga naučili v prejšnjem sistemu

     • dob

      On je eden tistih, ki sovražijo Janšo, ker je komunist, in ljubijo kučana, ker je komunist.
      Potem pa pošilja nas po tablete v umobolnico.

  • Republic Commando

   70 let nazaj, presel se v današnji čas , otrok blesav.

 • ĐĐ Style

  Gremo desni domosralci SPANJE!!!

  • Republic Commando

   Moraš kajne?

 • oto

  Iiiijooj, kakšna nevarnost preti državi, ane? Ko na proslavi v spomin na NOB nekaj predstavnikov iz vrst ZZB obleče partizanske uniforme in kak kos orožja zgodovinske vrednosti, ki že zdavnaj ni več uporabno, vi trepetate od strahu, kot bi bili tik pred izbruhom vojne! Če že bo vojna, jo boste sprožili vi, notorični nestrpneži skrajne desnice, izdajalci slo. naroda, nemškutarji! Zig, pa to… FUJ!!!

  • FRANC3

   Ko pa pride Varda z eno staro sekiro in zračno puško, komunisti pa v jok in na drevo, pa jokat na vseh omrežjih, kako so ogroženi.

   • oto

    Varda je horda neizobraženih prostakov opranih glav s strani še večjega prostaka in primitivca Šiška, ki se jih noben pameten ne boji.

 • SLO

  Vaši komentarji o komunistih so enaki kot so bili v Awschwitzu na začetku.Pol so streljal začeli.Vemo vsi kako se je končalo….Zato vas caka vse ovadba po 297.členu.Upam da vam spoštovani gospod Janša takrat pomore…Drugač,se vam slabo piše….

  • FRANC3

   Streljat, požigat in morit so začeli komunisti pod krinko OF (ups: preimenovano iz PIF)!!!

 • SLO

  Dajte še naprej vzburjat nestrpnost tu na nova24tv.V glavnem,ne bo se glih končalo,kat šalil sem se…Vso srečo junaki!Zgodovine ne boste spremenili,nikoli!!!!

 • Rupnik

  Ko boste dokazali da narodni morilci (partizani) niso bili sodelavci fašistov in nacistov,ko boste dokazali da nisto pobijali Slovenk in Slovencev,ko boste dokazali da niso požigali gradov,vasi, domačij,ko boste dokazali da so se borili za slovenski narod,za slovensko kulturo in slovenski jezik, takrat se vam pridružim in bom ponosno paradiral z rdečo zvezdo na kapi !
  Mati domovina , Narod , bog

  • oto

   @Rupnik, imaš dober nick, sovpada s tvojo pripadnostjo domobrancem, klerofašist pokvarjeni!

  • SmashFascism

   dokazano je že vse. loserji domobranski

   • slosin

    dokazano je že zdavnaj, da ste delali proti slovencem….vse za komunizem, ki pa vam je kmalu crknil…hudo, a ne?

    • SmashFascism

     če je kdo delal proti slovencem ste to vi domobrančki, ki niste imeli hrbtenice in ste raje podržali z okupatorjem ins te naivno mislili, da s tem rešujete slovenski narod. fuj gamad

  • Gavtroža

   To pa dvomim , da boste dočakali, vsi ne samo vi

 • SmashFascism

  to je čisto podje**vanje. dajte domobrančki, enkrat se že sprijaznite z dejstvom, da ste ga popušili

 • Novakec1

  Na južno mejo jih nej pošlejo, bo kaj koristi od njih. Dve muhe na mah.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!