Resnica o petkovih protestih: Tam so se zbirali prekupčevalci drog, domnevni posiljevalci in tudi Socialni demokrati s Tanjo Fajon na čelu

Datum:

Nova seksualna afera ima očitno globlje korenine, kot je videti na prvi pogled. (Nekdanji?) partner Faile Pašić Bišić Mustafa Alnajjar, ni bil samo sokoruznik promotorke konservativnih muslimanskih vrednot, temveč tudi petkov (kolesarski) politični aktivist. O tem pričajo na spletu dosegljive fotografije, ki ga prikazujejo, kako z dvignjeno levico protestira v centru Ljubljane – na enem od petkovih kolesarjenj, na katera so pozivali Tanja Fajon in njeni politični sopotniki, veliki podporniki priznanja Palestine. 

Slike so nastale 14. maja 2021 med “spontanimi” protesti, ki so vzniknili po tem, ko je teroristična organizacija Hamas proti izraelskim civilistom izstrelila serijo raket, Izrael pa je nato na napad odgovoril z vojaško silo, s čimer je želel prekiniti neizzvano obstreljevanje. Slovenska vlada, ki jo je vodil Janez Janša, je v znak solidarnosti z napadenim Izraelom izobesila njihovo zastavo, levica pa je na tisti petek zbobnala Palestince na ulice. Ti so skupaj s sinom državnega tožilca Hinka Jenulla, Jašo Jenullom protestirali proti Izraelu, neuradno pa naj bi bila zamaskirana med protestniki tudi Faila Pašić Bišić, očitno Golobova palestinska naveza.

Krog zavržnih, ki so se zbirali na petkovih protestih se nezadržno širi. Najprej se je izkazalo, da je eden od nasilnih protestnikov Anis Ličina, obsojen prekupčevalec z drogo, nato je prišlo na plan, da sta se med protestniki “muvala” umetnika Roman Uranjek in Dušan Smodej, glavna protagonista tekoče posiljevalske afere Fotopub, sedaj pa se je zloglasni skupinici pridružila Faila Pašić Bišić in njen (nekdanji?) partner Mustafa Alnajjar, kot že rečeno, obtožen posilstva.

Sicer je pri doslej poznani zgodbi več stvari nenavadnih. Prvič, Faila Pašić z domnevnim posiljevalcem naj ne bi bila več v partnerskem odnosu. Drugič, za Pašić Bišić je za medije povedala, da je na lokalno okolje očitno slabo prilagojenega Palestinca skušala odvrniti od njegovih postopanj. Tretjič, obtoženi je medijem zagrozil z odvetniško pisarno Čeferin.

Pa gremo lepo po vrsti.

Nekdanji partner?
Izjemno nenavadno je, da je ženska, ki javno promovira islam in nošnjo obveznega pokrivala za ženske, je torej javni obraz muslimanskih žensk v Sloveniji, živela z izvenzakonskih partnerjem, nato pa se z njim razšla. Takšna trditev ima lahko samo dve razlagi. Ali Pašić Bišićeva ni to, za kar se izdaja, torej je njeno javno “muslimanstvo” zgolj nekakšna marketinška poteza (iz kakšnih razlogov?), v resnici pa živi še kako sekularizirano in razuzdano življenje. Druga možnost pa je, da Pašić Bišičeva dejansko vdana islamu in sta z Alnajjarjem še vedno v zvezi.

Je Faila vedela in bila tiho?
Zelo težko je zaobiti tudi njene navedbe, ki jih je moč prebrati v medijih. “Poskušala sem mu pomagati, usmerjala sem ga v skupine za samopomoč in psihoterapijo, da bi ugotovil, da so te stvari pri nas nesprejemljive,” je povedala za Odlazkov Reporter. To pomeni, da je Pašić Bišićeva vedela za njegovo spolno prestopništvo, a o tem ni obvestila policije?!

Zagovarjajo ga … Čeferini?
Za nameček pa je spolnega nasilja osumljeni Alnajjar zabrusil novinarjem, da bo v primeru objave njegovega imena posredovala kar zloglasna odvetniška družba Čeferin. Kako je mogoče, da neko osebo s statusom azilanta zagovarja ena najdražjih odvetniških hiš v Sloveniji, je misterij, pri katerem skoraj ni mogoče, da se ne bi vprašali, kdo to financira. Obtoženi naj bi bil raznašalec hrane pri družbi Wolt, kjer zagotovo ni mogel zaslužiti dovolj denarja, da bi jih lahko najel za zastopanje.

Prejemnik proračunskih sredstev
Medtem ko številna neodgovorjena vprašanja razburjajo javnost, pa se je na spletu pojavil zajem zaslona, ki kaže na to, da je Alnajjar od republike Slovenije prejemal denar, čeprav niti približno ne dovolj, da bi ga lahko zastopali Čeferini.

Morda pa je šel davkoplačevalski denar za drage dizajnerske majice Hugo Boss? Mustafa Alnajjar se je na skoraj vseh objavljenih fotografijah pojavil oblečen po zadnji modi.

Gal Kovač

Sorodno

Zadnji prispevki

Soros s 50-milijonsko fundacijo v času prihajajočih volitev v ZDA

Soroseva organizacija Open Society Foundations bo vložila 50 milijonov...

Golob znova prekršil dano obljubo, v SDS mu dali še eno priložnost

Na današnji izredni seji je bil na dnevnem redu...

Dejan Vunjak postal očka

V družini Vunjak je veselo. Pevec Dejan Vunjak je...