Rosviti Pesek je bilo dovolj – čez svojo novinarsko kolegico Eugenijo Carl je naredila križ!

Foto: STA

“Evgenija, žal mi je. Dovolj te imam,” je novinarka in voditeljica na RTV Slovenija Rosvita Pesek odgovorila na zapis novinarske kolegice Eugenije Carl, ki je zapisala kritiko na račun informativne oddaje Odmevi na dan, ko je odstopil predsednik vlade Miro Cerar, v studiu pa so preko telefona gostili tudi prvaka opozicije Janeza Janšo – kritika žurnalizma Carlove, za katero je nekoč dejal, da je medijska prostitutka, svoje aktivistično novinarstvo pa prodaja svojim političnim šefom.

“A na Slovaškem so tudi imeli tako ponesrečene Odmeve,” se je glasil zapis Eugenije Carl na Facebooku, vendar ni minilo veliko časa, ko se je oglasila voditeljica oddaje Rosvita Pesek, ki ji je odvrnila, da je ima dovolj. “Evgenija, žal mi je. Dovolj te imam. Tvojih metod – javnih objav, tvojih kritik svojih sodelavcev in takih kritik iz fotelja, ko se ti niti sanja ne, kakšna je bila situacija. S tem se odklapljam od liste tvojih Facebook prijateljev.” 

Carlove to ni posebej ganilo, zato je Peskovi zaželela uspešno delo in da bi v oddajo vabili čim več gostov, ki pozivajo k ukinitvi RTV-prispevka ali ga ne plačujejo in se tako skozi ekran delajo norca iz vseh poštenih državljanov, ki ga plačujejo. Celotno korespondenco med novinarskima sodelavkama na RTV-ju si lahko ogledate spodaj:

 

C. Š.

 • Kosobrin

  Gospa Rosvita, prav ste ji napisali! Razumem pa tudi Carlovo!

  • xtc

   Ja razumet morajoj javno delavko,ko zanjo upade interes ,travme pa narastejo.

 • tramal

  Prostitutka carl zelo hitro propada,Skoraj tako hitro kot komunajzerji

  • samsara

   Zavedanje tega jo spravlja na obrate oz. izven samokontrole.
   Negativna udbokomunistična slekcije rezultiura v naglem razkrojo človeških vrednot in zavesti.

  • Steiermark

   Tako ona, kot komunajzli , so vse od svojega najbolj ranega “začetka” gnili in propadajoči in poleg zločina, trosijo samo smrad po svoji gnilobi!

 • Vince Blake

  Vrhunec cinizma je pa to, ko Carlova zapiše, da bo morda tega konec, ko bo TV začela delovati čisto nič ideološko. Ja, prava kokoš se je oglasila. Ona pa res ni okužena z ideologijo.

  • Vince Blake

   In po njenem zdaj vsak, ki se ne strinja z njo ne bi smel dobiti medijskega časa. Tipično totalitaristično.

  • karpelec

   Kokodakala je, morda ja pa znesla jajce, ki ga bo lahko v prihajajpčih praznikih pobarvala z roza pikcam.

   • Vera

    :) :) :) , ha, ha ona ne barva jajc , pa k blagoslovu po moje tudi ne gre , saj za take poskrbijo mamice in babice .

 • rubec

  Če bi jaz svoji hčerki dal ime Eugenija bi bil že zdavnaj na sodišču za človekove pravice. Če bi ji zraven pricinil še priimek Carl, ahahahahaha, se opravičujem ker se tukaj nikakor nisem mogel zadržat, bi bil že zdavnaj na električnem stolu in to upravičeno.

  • Steiermark

   Po tem, kar smo lahko spoznali po imetnici tega imena, se popolnoma strinjam, če prej ne, bi te tožila tvoja lastna hčerka…..

 • antimur

  Carlova, saj se prav tebe drži samo ideološko nabijanje, laž, diskreditacije, zato drži svoj rdeči mavel. Da, na RTV bo bolje takrat, ko ne bo takšnih dopisnic kot si ti, ki si odvratna kučanistična koza, brez kančka domoljubja.

 • xtc

  Carlova je primitivka, no saj drgač pa levakinja nebi bila,primitivka predvsem ,ker se lotuje na tak način svojih sodelavk,s katerimi pač nimajo isto skrajnih stališč.

 • VERRZIFIKATOR

  PRIVID MONTE CARLA

  Na obmorski tesni rivieri
  kariera se ji je začela,
  níkdar sicer ni prav zaslovela
  kot iz pesmi portoroška Meri.

  Carolina vsi so jo klicali,
  Monte Carlo dal ji je ime,
  a artistke dolgočasne te
  niso skorajda nikjer poznali.

  Da je tam nekakšna ženska leta,
  je v rubriki »To je vaš privid«,
  šalil se lokalni tabloid,
  Carolina je bila prevzeta.

  Kvalitetne da ima storitve,
  v glavo Carolini je stopilo,
  ko se že povsod je govorilo,
  zadnjo da nazaj ni več vrnitve.

  Níkdar po vrlinah ni slovela,
  mislili so zanjo vedno drugi,
  ona le po milostni uslugi
  je v poklicu svojem preživela.

  Ni zaslug velikih pridobila,
  montecarlovski privid ne laže,
  Carla da je ženska tiste baže,
  ki zvestó do konca bo služila.

  Njena družba malo koga mika
  in zato prav nič ne preseneča,
  da v poklicu je vse bolj moteča,
  čvrsto da oklepa se (z)vodnika.

 • Brutus

  Ojej!Od kdaj pa ima RTV SLO ”hrbtenico”? Da ne bom ponavljal besed, ki bi me lahko spravile v kakšen sodni proces ”sovražnega govora” bom samo komentiral, da je imel JJ še kako prav, ko je okarakteriziral značaj novinarjev ”hanzi TV”! Rosviti pa poklon, saj je ena redkih voditeljic, ki ni podlegla ”pranju možgan” na TV hanzi!

  • macon

   Ti bolniki se hkrati, ko za dobre denarje lezejo v rit levemu režimu, počutijo napredne upornike, ki se vendar zavzemajo za pravice in proti pošasti kapitalizma, neoliberalizma in kolonializma, ki jih vse poosebljajo ZDA in NATO. Izpostave teh pošasti pa so vendar slovenski rovtarski fašistoidni desničarji s SDS in Janšo na čelu.

   Levičarji so za psihiatrijo in sami shizofreniki.

   • Brutus

    Macon je tipičen predstavnik vsega tistega, kar je v zgornjem komentarju čital SDS. Da o njegovem IQ in IQ njegovih somišljenikov sploh ne podvomimo….

 • Caetano

  Le pogumno Rosvita! Prekini z njo!

 • Olga_10

  Še en dokaz več, da je javno hišo treba zapreti in ukiniti obvezno plačevanje! Sposobnim novinarjem ne bo problem najti dela! Carlova bo lahko pa šla na po “plačilo” k naročniku v Murgle!

 • Stajerka

  kaj Carlova je že stopla v kontakt s pošteno sodnico črnograditeljico……da opravi kakšno konkretno korektno delo za katero je plačana, pa ne mislim zaslužka presstituke, ampak tistega ki ji ga častimo državljani RS……in ti državljani nimamo nič proti JJ na javni televiziji, če pa to moti t.i. levičarje in novinarsko srenjo v javni hiši, pa se lahko zmenimo……mi nehamo plačevat za vaše sranje, vi pa ne boste rabli gledat oz. delat s tistimi,ki jih ne marate……samo veš kaj Carlova, ti že zaj povem, da se vam računica ne bo iztekla, štacuna bo propadla prej ko se boš ti obrnila……kr hitra glih nisi, razen pri jeziku…..

 • mginko

  Tovarišica carica je podprto podtaknjen plod murgelske udbomafije. Žalostno, da to komunistično vodeno novinarsko skrapucalo plačujejo slovenski drugorazredni državljani, vsak mesec z RTV naročnino.
  Tudi novinarski rdeči mafiji bo odklenkalo, razen če boste drugorazredni državljani zopet nasedli staremu komunistu, ki vam že pripravlja podobno skrapucalo carici.

 • bubamara

  Ukinit obvezni prispevek za RTV. Nujno !!!

 • toxico

  eugenija če na rtv nebi bilo takih kot ste vi bi z veseljem plačeval rtv zdaj ga pa pod prisilo in včerajšna oddaja je bila zanimiva ko si bili vsi iz vseh strani

 • macon

  Carlova kot družbeno osveščena delavka in napredna oseba ima vendar pravico, da se poserje na desne primitivce in uporablja izrazoslovje, ki ji ravno zapaše. To so vendar pravice avantgarde, nje nje.

  Potem je seveda upravičeno užaljena in jezna, ko jih kdo zasika nazaj. Je pač ženska, ki ji prej in pozneje, vzrok in posledica ni najbolj pomembno, pomembno ji je, kako se počuti.

 • Vera

  Ga.Rosvita je najboljša voditeljica ” Odmevov “, zato je prav , da se Evgeniji ne pusti, saj ta primorska ženščina trosi samo ” baba čula, baba rekla “. Tudi branjevke naj raje pusti pri miru, saj navsezadnje ne vemo kakšno sadje in vse druge potrebšine dobivamo po trgovskih centrih, ki jih ni malo . Janša se je pred časom odlično izrazil o tej šlevi neolikani .

 • karpelec

  Uboga Evgenija, ti si oh in sploh na tem svetu, daleč za obzorjem, potem pa vsi ostali. Spusti se na realna tla in uporabljaj svojo glavo, drugače bo iz nje vse izparelo, ostala bo samo….

  • Brutus

   Se ni za bat da bi iz evgenijeve glave kaj izparelo. Nima kaj….

 • Prle

  He,he,he, bravo za Carlovo, končno je povedala samovšečni Roziki, da je Ivanova malikovalka. Mimogrede, kaj za vraga je tam počel Ivan, saj RTV medija sploh ne priznava, pač hinavec, govori eno, dela drugo.

  • karpelec

   Ho, ho, ho prerok, kaj boš še izumil zanimivega, da se ne boš ponavljal.

   • Prle

    Ha,ha,ha, kaj pa se ponavljam, danes sem prvič napisal glede Ivana in njegove novinarke, baje sta v preteklosti celo šmirala, baje ga zelo dobro potegne. Ti bi se lahko kaj naučila od nje,ha,ha,ha.

    • karpelec

     Tvoja razprava dostikrat zaide v čudne podrobnosti, ki jim nisem naklonjena, kar te kot preroka degradira in tvoja priporočila, da si jemljem zgled pri njej me ne zanimajo. Ti se pa le postavi v njeno vrsto, da te strokovno obdela.

     • Prle

      Ups, nisem vedel, da imaš rajši ženske.

 • VERRZIFIKATOR

  Ženi Car

  ANKA KLEPTOMANKA

  »Anka kleptomanka je soseda,«
  Nam poročala je zadnjič Ženi,
  »kleptmanski vsi so njeni geni,
  tega tudi sama se zaveda.«

  »Kdo ti to neumnost je povedal?«
  »Ženi, mar ne veš za to punčaro,
  ki prodaja zgolj zaprano šaro,
  kaj se boš o Ženi sprenevedal.«

  Sta tako soseda modrovala
  in do skupnega prišla zaključka,
  Ženi da se za resnico fučka,
  njen poklic je, da se bo lagala.

  Ne lagala, ni izraz primeren,
  Ženi le besede vse sprevrača,
  vse pove tako, da jih obrača,
  reče veren, misli pač neveren.

  Kogar razglasi za kriminalca,
  ta je zagotovo poštenjak,
  komur Ženi reče korenjak,
  tega mafija ima za talca.

  »Me razumeš? Vse je prav obratno,
  ko pohvali silno humanistke,
  zagotovo misli džihadistke,
  natolcuje vsem o tem zavratno.«

  »Hotel reči si morda razvratno,
  pa kot Ženi sam si se prevedel?«
  »Točno, da pokažem, kam zabredel
  tisti bo, ki laže nepovratno.«

  Kadar reče: Anka Kleptomanka,
  vedi, da obratna je resnica,
  bere naj zrcalno se novica,
  kot denimo: trezna je pijanka.

  Pravijo, da krivi so le geni,
  da mutirali so že v bolezen
  in zato ne bodi vsakič jezen,
  ko zlagano srečaš revo – Ženi.

 • Prle

  Mimogrede Carlova je dobila tožbo proti Popoviču in kar lušten kupček denarja, Cimerman bo spušil na celi črti. le tako naprej Carlova, samo ne se bati lopovov.

 • Miro

  pa saj se za Peskovo ve po čigavih vižah pleše

  • tohuvabohu

   Potem je pa vse v redu, a ne Fric?

 • Olga_10

  Šele sedaj sem opazila, da presstitutka ne obvlada šumnikov (š, č, ž) v svojih tvitih! Ne samo, da je prodana duša, še osnovne novinarske tehnologije ne obvlada. Sramota!

 • Amerikanc

  Ifihenija, jaz bi ti rekel tisto besedo na K, če bi se spustil na tvoj nivo. Tako pa lahko samo ponovim tisto kar misli o tebi pol Slovenije; da si ena navadna PRESSTITUTKA, ki si ne upa in očitno niti ne sme iti raziskovalne novinarke na svojem teritoriju, kjer tvoje “prvorazredne” vplivne prijateljice, nezakonito pozidujejo zadnje kotičke, zelenega obalega pasu.

 • radames

  Ropotalo Evgenijo Carl je treba odstranit z javne televizije. Na taki televiziji ni prostora za taka ropotala. Naj ropota na kakšnem cajtngu ali pa na komercialni televiziji. Gospod generalni, odstranite to nadvse pristransko ropotalo!

  • soc

   Problem je v tem, da so lastniki ropotala (in ne le nje) nastavili svojega zaupnika za šefa ropotal. Zato – pozabi na Gospod generalni, to je tavarišč palitkomisar.

 • MOSTISCAR

  Tudi mene je zmotilo, da moram gledati na ekranu neplačnika RTV naročnine. Pa še kaj drugega bi lahko rekli kaj govori o javni RTV.

  • radames

   Ti kar tiho bodi. Tebi se sploh ne sanja, kaj je javna RTV, še manj pa, da bi jo poznal. To lahko suvereno trdim, ker javno RTV zelo dobro poznam.

   • MOSTISCAR

    Plačujem pa !

    • radames

     Ni ti treba plačevati. Odjaviš TV sprejemnik

  • Olga_10

   Namesto, da bi se ukvarjali z vsebino, se ukvarjate s formo. Državljan K. ima prav. Če mislite drugače, potem to argumentirajte! Ne zanima me, ali ima K. moder jopič, ali pije, ali je RTV neplačnik. V tej debati 2. tira so pomembna le dejstva o tej tematiki.

  • Margu501

   Kaj potem smetiš tukaj na tem portalu.

 • Amerikanc

  Napad Carlove umno sledi Kardeljevim navodilom iz leta 1941.

  • VERRZIFIKATOR

   Neumno sledi?

 • VERRZIFIKATOR

  Ženi Car Norčič

  NE DELAJ KRIŽA

  Ne delaj križa nad menoj, Rosvita,
  saj veš da sem zagrizena kot strela,
  sem grenka ateistka, nevesela,
  zares nikoli nisem strupa sita.

  Ne delaj nad menoj, Rosvita, križa,
  saj veš, da križanje me le vznemirja,
  da sem častilka samega hudirja,
  prodana sem za majhno pest drobiža.

  Rosvita, tega ne počni z menoj,
  nikar ne delaj križa, to te prosim,
  saj sama svojega le stežka nosim,
  kapljá povsod mi dol krvavi znoj.

  Rosvita, prosim te, ne delaj tega,
  do konca bom pod križem ponorela,
  resnica to je in ne laž debela,
  zdaj prvič ni vse skupaj zgolj natega.

 • žogica

  Rosvita ima najraje tiste, ki se javno hvalijo, da ne plačujejo RTV prispevka, Janez ima pri njej posebno mesto !

 • milanček

  težko je delati z ljudmi, ki so postavljeni, da delajo striktno po navodilih bivše UDBE-kućana, in ta gnoj je carlova! Normalen človek vidi že po njeni zunanjosti, nagravžnosti, da je človek brez morale! Carlova, si pač gnoj, pokvarjen seveda!

  • Prle

   Kakšen pa je pokvarjen gnoj? Nisem z vasi, pa me resno interisira.

 • plavi-mil

  Ta presstitutka od Carlove se ne zaveda, da je RTV javni zavod, ne samo od levakov, čeprav se levosučni mudžahedini, med njimi tudi Carlova tako obnašajo.

 • žogica

  Evgenija Carl je suverena raziskovalna novinarka, ki je bila za svoje delo že večkrat nagrajena ! Je pa trn v peti marsikateremu pokvarjencu, veliko jih je že razkrinkala !

  • MEFISTO

   Ni samo pametna, ona je tudi ženstveno ljubka.

   • Olga_10

    V izjavi manjkajo narekovaji. Prav, si jih sami napišemo.

    • Prle

     Tete Olga, pa ne da je Mefisto tvoj sin, ti ga je mogoče prinesla štorklja?

   • žogica

    Zakaj pa ne, za nekoga sigurno je !

 • bad brains

  Javna TV ima lahko brez problema ideološko opredeljene novinarje. Le vedeti se mora, kdo je kdo. Pa približno uravnotežene morajo biti sile. Meni je recimo zelo zanimivo poslušati kakšnega ultra levaka, da vidim, kakšno je njegovo mnenje in stališče. In obratno seveda. Še enkrat….pogoj pa je, da gledalci vedo, kdo je kdo, ne pa da se kakšen močno nagnjen skriva za krinko nevtralnosti in potem hinavsko ustvarja kakšne “fake news”…..

  • Olga_10

   Konkretno povejte, kdo se skriva za nevtralnostjo, je pa levosučen. No, bom jaz povedala: Delo, RTV, Večer, …

   • bad brains

    Tako je.

   • žogica

    Danes imaš pa spet jajca?

    • jovan jovan

     Na oko! :)

  • radames

   Naša javna RTV ima embargo na nekatere ljudi iz javnosti. Se pravi, prepoved nastopanja na RTV. Ropotalo od Carlove misli, da je treba ta embargo razširiti tudi na pomladno opozicijo, predvsem na Janšo. Za izgovor ji služi njegovo neplačevanje naročnine za RTV. Ker naj bi imeli demokracijo, tudi državljanska neposlušnost sodi k demokratičnim odločitvam ljudi. Nismo več v komunistični Jugi, ko je bil ugovor vesti pri služenju roka v JLA kazniv.

 • RATATA

  Naj se babnici pomerita v borbi v blatu.

  • Prle

   Ampak, zgoraj brez.

 • totex39

  Tale Eugenij – a me nič kaj ne spominja na žensko, zato se z Rosvito ne more primerjati, ki je elegantna ženska in odlična novinarka in je res škoda, da bi se ukvarjala z primitivcem.

  • Prle

   Rozika je pa tako majhna, da mora imeti obute čevlje s 15 cm petko, da vidi čez omizje.

   • totex39

    Velikost s tem nima nobene veze, kajti je odlična novinarka.

    • Prle

     Zakaj pa Carlova ni odlična novinarka. Mogoče zato, ker je nočna mora vašega Ivana in ker je on tako zaukazal.

     • totex39

      Spet ne moreš brez Ivana, se mi malo smiliš, pa se boš moral kmalu potolažiti, kajti časi se bodo spremenili.

     • Prle

      Imaš prav, sanje niso prepovedane.

     • Mateja Urankar

      ko boš razumel kaj je naloga novinarja boš razumel kakšne neumnosti sprašuješ. karlova ni bila niti kompetentna bralka novic na TV koper kaj šele novinarka.

    • Steiermark

     Tale primitivni balkanc, se ne zaveda, “veličine” – intelektualne in moralne, dr. Rosvite Pesek, s katero prekaša vse te balkansko komunistične smrdljive candre……ki nam še naprej, hočejo soliti pamet, nam avtohtonim v Sloveniji!

   • Mateja Urankar

    ti si sigurno humanist, ki spoštuje različnost in brani pravice hendikepiranih, marginaliziranih in kratkih na umu a samo dokler so iz plemena rdečih. sicer si navaden genocidni komunist.

   • Steiermark

    Ti bedak si pa moraš naštopat svojo prazno glavo s smetmi, da te nebo , zaradi prazne glave in vakuma v njej, “odneslo” pod plafon…..

  • žogica

   Imaš pač iznakažen okus za ženske !

   • Steiermark

    iznakaženi oz. spake ste vi levaški istospolniki in mavričarji!

 • AlternativaZaSlovenijo

  Ukinit RTV naročnino! Sicer pa imam privilegij, da ne plačujem naročnine. Nisem prikljlopljen na RTV.

  • Tweety Bird

   Ti si priklopljen na domobransko Novo24tv :)

   • AlternativaZaSlovenijo

    Ja :-) in ti se lahko postaviš na trepalnice al se pa vržeš v Savo, pa ne bo pomagalo. Všeč mi je ta izraz domobransko. Pomeni braniti dom.

    • Tweety Bird

     Pomeni, da si izdajalec slovenskega naroda !!!

     • AlternativaZaSlovenijo

      Ker imam rad svoj dom in ga nameravam braniti. Kakšen bolan um moraš imeti, da me imaš za izdajalca. Smiliš se mi!

     • Tweety Bird

      Domobranci so bili izdajalci slovenskega naroda. To ve celi svet !?!?

     • AlternativaZaSlovenijo

      Npr. Nizozemci al pa Švedi o tem nimajo pojma.

     • Tweety Bird

      To vedo vsi…tudi Švedi in Nizozemci :)

     • AlternativaZaSlovenijo

      Ptiček, kar vprašaj jih.

  • Prle

   V katerem romskem naselju pa živiš?

   • AlternativaZaSlovenijo

    Heh, v glavnem mestu Ljublana, kjer živi največ butalcev, ki gledajo RiTV za povrh jo pa še plačujejo.

 • Tweety Bird

  A ve kdo…se je Rosvita res fu**** z Janšem? Sam vprašam :)

  • macon

   Njuna stvar, ne moja, ne tvoja.

   • Tweety Bird

    Sam vprašala sem :))

    • Brane Novak

     na neumno vprašanje 100 pametnih ne more odgovirit.

     • Tweety Bird

      A ti tudi ne veš?

     • Brane Novak

      a kaj od tistega zgoraj nisi razumela?

     • Tweety Bird

      Še enkrat te vprašam…se je Rosvita res fu**** z Janšem? Je to samo natolcevanje?

     • Brane Novak

      sveto pravilo komunikacije med ljudmi je, da če hočeš izv edeti odgovor, mora biti tudi vprašanje temu primerno. še enkrat: kjar bedak vpraša, mu 100 pametnih ne more odgovoriti. vse ostalo je ponavljanje, kot pojoča lajna!

     • Tweety Bird

      Zakaj se ponavljaš?

     • Brane Novak

      ponavadi je bedaku potrebno vsako stvar večkrat ponoviti!

     • Tweety Bird

      Torej ponovi… je Rosvita fu*** z Janezom ali ne? :)

     • Brane Novak

      nižje rangirani bedaki po treh poizkusih razumejo, pri taki, kot si ti, pa očitno tudi to ne pomaga!

     • Tweety Bird

      Zakaj ne odnehaš? :)

 • Tweety Bird

  Mitja Kunstelj: “Rosvito Pesek je JJ na vrtu hotela Turist udaril pred ostalimi gosti. A zakaj? Ker mu je težila, da je noseca z njim. Sedem mesecev kasneje, je rodila sina Filipa. Očka je Janez Janša!”

  A to drži ali je to samo natolcevanje?

  • macon

   Seveda drži vse, kar je nabluzil zblojeni narkoman Kunstelj, nje.

   • Tweety Bird

    Sam vprašala sem :)

    • macon

     Ptičica, enkrat te bo maček Silvester požrl s perjem in koščicami.

     • Tweety Bird

      A ne smem vprašat?

     • AlternativaZaSlovenijo

      Glej na stil pisanja in psihologijo se kar spozam. Ta ptičica je ptič:-). Ženske je v njemu toliki kot v prašiču volka.

     • Tweety Bird

      Lažeš. Jaz sem Julijana Tič…Sošolke in sošolci so me pa klicali Tweety Bird. Na faksu pa se je Tunek zaljubil vame…jaz pa v njega :)

     • AlternativaZaSlovenijo

      Bingo.

     • Tweety Bird

      Ne Bingo…Tweety Bird :)

     • Den456

      A sta bila oba na FDV? Saj potem je jasno zakaj tako bluziš.

  • Prle

   Vzrok nosečnosti je spolni odnos.

   • Tweety Bird

    S kom je imela Rosvita spolni odnos?

    • komar marko

     s PAMETNIM in INTELIGENTNIM.. Ima podstreho porihtano.Torej rdečkoti odpadete.

   • pupa

    Ali umetna oploditev.

    • Prle

     Ivan jo ne bi mogel umetno oploditi.

    • Tweety Bird

     A ima Janez umetnega?

     • pupa

      Vprašaj Urško direktno.

     • Tweety Bird

      Urška, a ima tvoj Janez umetnega?

  • komar marko

   ni čudno, da ti je KOZA JULIKA pobegnila.Ni čudno če pa tako ljubiš sviranje frulic!

  • Capi

   Kako je pa tvojemu ime? Kozliček tunko mlajši?

 • Morala

  Bravo gospa Rosvita! In še en dokaz, da se ukine RTV naročnina, naj si plače izplačujejo z oglasi in reklamami!

 • Tweety Bird

  Mitja Kunstelj: “Janez Janša ruši to državo, krade in pusti krasti. Janez to ne počne zasebno oz. v prostem casu. Ruši, laže, krade in uničuje v službenem času. Politika je njegova služba, službena pot na konferenco lopovov pa delovna obveznost.”

  A to tudi drži, ali so to samo nepreverjane govorice?

  • macon

   Saj vem, da je težko zagovarjat levo bando, zato pa tega ne more prepričljivo počet vsaka ptičica.

  • komar marko

   tunko,tudi KOza JUlika je bilabolj verodostojna kot si ti z navajanjem hašišarja! Nihče ga večnoče niti omenjati. To delajo samo taki kot si ti oziromaljubitelji FRULIC!

   • Tweety Bird

    Komar, a ti veš kaj o tem? Je to res ali samo natolcevanje?

    Mitja Kunstelj: “Nika Dolinar, ta vdana in zaslepljena ženska, bi lahko kaj več povedala o toplini Janeza Janše. Nika Dolinar je večkrat okusila težko roko in tanke živce predsednika SDS-a.”

    • komar marko

     no povprašaj tudi o KLINIKI v Avstraliji kjer zdravjijo bolezen JANŠIZEM. . Takikot si ti ste se spravili za časa VSTAJ tudi na njegovega dvoletnega otroka.Če rabiškak zapis ti ga priložim od IDIOTOv SREBRNEGA in KORINTOSA.

     • Tweety Bird

      Komarček, kaj pa to…a je to res?

      Mitja Kunstelj: “Odvetnica Nina Zidar Klemenčič je kolegu Janezu Stušku zaupala, da je ljubezensko afero z Janšo prekinila, ko jo je prvič udaril. Udaril pa jo je, ker je zagovarjala delo svojega soproga Gorana Klemenčiča. Klofuto ji je namenil, ko sta se zvečer skrivaj sestala v sobi, ki so jo sicer uporabljali Janševi varnostniki.”

     • komar marko

      In zakaj si ti klofnil Kozo Juliko, ki je hodila k sosedovemu kozlu?

     • pupa

      Hočeš reči grde stvari o Nini? Zdaj lažje razumem Gorana zakaj se nažiga.

     • komar marko

      jaz tudi razumem zakaj je opravil UMAZANO delo. No bil je dobro nagrajen za LAŽI ki jih je klatil

     • lili pili

      Tudi rosvtito je nfocal, pa se otroka ji je naredil..

  • Amerikanc

   Drži, a samo v njegovih stripih. Človek mora preživeti s tistim kar obvlada in kakor so ga učili Murgelčani: Depala vas,…pa to,..

  • Mateja Urankar

   kunstelj je zelo kreativen pisec. tudi sama sem se zabavala ob njegovih spisih. pa o janši nimam dobrega mnenja. a reči da on krade državo ko se je v 30 letih dokopal do par let oblasti je patetično. naredi razpredelnico katera stranka/ljudje so od leta 1991 koliko let na oblasti pa boš ugotovil kdo krade državo…

 • Sredina

  Tu pa dam Eugeniji prav. Zakaj se Janša pojavlja na RTV, zakaj se oglaša v Odmeve, celo prvi je poklical, na drugi strani pa poziva k neplačevanju in ukinitvi RTV prispevka

  Naj potem tudi bojkotira RTV, in bo VSAJ ENKRAT NAČELEN!!

  • Tweety Bird

   Rosvita in njen mož sta desničarja…po duši in telesu. Od njiju ne moremo pričakovati nič pametnega :)

   • komar marko

    oba DOKTORJA UNANOSTI.Pametna, umirjena , razgledana, raziskovalna delavna, ,pravo nasprotje rdečuharskih hlapcev, ki živijo na tUJ račun in kradejo. Kanede TUNKO,ko pomisliš na vse dobrine, se ti pocedijo sline. Kanede.

    • Tweety Bird

     Lahko ste doktorja znanosti…sta pa ob enem tudi skrajna desničarja :)

     • Mateja Urankar

      za eno rosvito reči da je v čemerkoli skrajna je neumnost prve klase. izusti jo lahko samo indoktrinirani marksist. pa tudi če bi bila. a to pomeni da bi morali iz RTV odstraniti tudi vse skrajne levičarje? skratka. brezveze. skrajni in neskrajni imajo prostor na tem svetu.

   • lili pili

    Rosvita je bila janseva prileznica, da ne recem fuk….

  • macon

   Zato, ker zastopa skupino 30.000 ljudi- stranko SDS kot njen predsednik in ker je izvoljen poslanec. Televizija bi se morala zamisliti nad njegovimi upravičenimi kritikami, ker so njeni zaposleni očitno levo pristranski. Zadosti je en napis smrt janšizmu pred kamerami izza direktorice, v normalnem svetu, ki se delamo, da mu pripadamo, bi zaradi njega letele glave. Najprej direktoričina.

   Kaj pa se greste, budale samopašne, nore in zabite?

  • Mojca pokraculja

   Matr si pa navedla razlog?Dej raje napis, da je sel JJ v Jajce in da je bil v KP. Nataska kok si prozorna.

  • žogica

   Janša ima protekcijo, vedno pride k Rosviti.

  • lili pili

   Zato, ker je bila rosvita njegova prileznica, ko je ijj zivel se z prejsno partnerico. Rosviti je naredil otroka, pred prijatelji pa jo je se sfocal…

 • Claudio Moro

  CARL IM ITAK HUDE TEZAVE S ALKOHOLOM!

  • žogica

   Hodita na skupne pivske izlete?

 • Tweety Bird

  Desnosučni, vaš šef in idol Janez Janša je navaden kriminalec. Kar se greste je kriminal in nič drugega. Na koncu boste najebali vi, in vaše družine. Janša vas takrat ne bo poznal, zapomnite si to…kar vam je povedali mala rumena ptička :)

  • pupa

   Sveto pismo pravi bojte se satana v ovčji koži. Pa še nekaj tudi ČUK je PTIČ.

  • Aresnica

   Ha,ha,ha – Resnično si plačana ovčka- še vedno gospoda Janeza Janšo sanjaš- saj ti bo še prišlo .Saj ne vem ali si ….. ali si plačani BUKSL.-
   ___________
   Lep pozdrav

   • Tweety Bird

    Pa-pa :)

  • Sašo

   Ti imaš ptičjo gripo :) .

   • Den456

    Gripo ne nujno, možgane pa vsekakor.

 • Aresnica

  Rosviti Pesek je odlična novinarka.
  ________
  Lep pozdrav

  • Tweety Bird

   …hahahahahahahahahahahaha…

 • Tweety Bird

  Od vseh teh obrazov, starih in wanabe novih, se mi naravnost obrača. Kdo pri zdravi pameti bo dal glas Primcu ali npr. Požarju? Škoda besed, kakšne ta dva izgubljena primerka izjavljata. Ko bosta ona dva v vladi! S kom se bosta povezovala! S kom bosta obračunala! S kriminalcem JJ????…Gliha vkup štriha :)

  • Valter BraniSlav

   SLO LAHKO RESI SAMO NOVI JOSIP BROZ TITO.

   • Alojz Veselič

    Kaj je s tabo ne veš nič drugega napisat??

    • Valter BraniSlav

     Tito uber alles

    • Valter BraniSlav

     TUDI PO TITU TITO

   • xtc

    Ki ga je treba dat v krematorij na hitro ,da z gnitjem ne zasmradi SLo,kot je to zrihtal HitlerJungend Stane-alias Udba.

  • čopkovseved

   Program RTV naj bo plačljiv program za tiste, ki ga želijo gledati. Kaj ti pri tem še ni jasno. Jaz imam vrh glave njihovega posiljevanja s komunistično ideologijo, tebi očitno odgovarja sistem Koreje. Izvoli, plačuj si ga!

  • Valter BraniSlav

   ZA ta dva bosta glasovala Franci in njegova Danka

 • Tweety Bird

  Kako v resnici stoji NOVA24TV, je bilo včeraj jasno tudi največjim vernikom sekte. Vlada pade, pri njih pa so strašili duhovi. Dogajanje je bilo blizu vrelišča, šefi strank z Janšo na čelu pa so bezljali med Kolodvorsko in Kranjčevo. Še Janša včeraj ni imel časa za svojo obskurno televizijo. Prostituiral se je na nacionalki…hahahahahahahahaha…

  • pupa

   Na nacionalki oz, HANZI TV so po tvoje desničarji dobrodošli izključno samo kot plačniki naročnine oziroma davka na el priključek. MARŠ PUTANA!!!!!!

 • Olga_10

  Levaki so kot Srbi…slavijo padec svoje vlade…tako kot Srbi bitko na Kosovem…..

  • Sale

   Reče lajdra Urša sinu črtu ti pa fukas bolje kot sipecjanez vem to mi je že retardiran brat Jakob povedal odvrne črt

 • Olga_10

  Janša je bil kot vedno ODLIČEN, zato je morala Carlova zelo trpeti….

 • Tweety Bird

  Naši domači fašisti in odjeb*** komunisti pod dežnikom SDS so vrsta za preučevanje. Ne vem samo, kdo naj bi se znanstveno ukvarjal z njimi. Zgodovinarji, psihologi ali psihiatri?

  • Bastian

   A imaš spet svoj dan? Preveč si postal duhomoren.

  • čopkovseved

   Zgodovinarji v EU so povedali svoje o komunizmu, ti ga pa še kar sanjaš,revček!

   • Den456

    Tweety ne zna ne bra, niti kakšnega tujega jezika. Šteti zna do pet, da lahko preveri, če je prav narisala petokrako. Ne vem kaj pričakujete od levičarke z možgani kanarčka.

    • Sale

     Jaz bi volil Janšo in molil boga da mu da kratko življenje in neozdravljivo bolezen amen crknte Janševiki odtrajniki pobijeBog

 • if

  Državni kriminalec je vsak, ki se je prostitural za potrebe konstrukta Patria v vseh fazah te affere.
  Državni kriminalci so tisti, ki so konstrukt načrtovali, zagnali, vzdrževali in zastarali.

 • Tweety Bird

  Franc Kangler, Matej Tonin, Aleš Primc, Janez Janša, Bojan Požar, Bojan Dobovšek, Miro Cerar, Dejan Židan, Karl Erjavec, Vili Kovačič in Alenka Bratušek. To so liderji svojih strank ali wanabe strank, ki jurišajo na prestol. Prestol pa je tako rekoč oddan prazni listi kamniškega župana Marjana Šarca.

  Zato vsi volimo LEVICA, da bo MESEC svetil !!! :)

  • čopkovseved

   Hvala tviti za razsvetljenstvo. Ćlovek bi rekel, da na Novi doživljaš preporod!

 • Tweety Bird

  Desničarski cvetober za letošnje volitve je naravnost katastrofalen. Pravijo si pomladne stranke, čeprav so zdavnaj zašli v globoko zimo. Pa ne iz pomladi. Pomlad je bila v obdobju 88-91. Sledilo je poletje v obdobju 04-08. Jesen je nastopila v obdobju 12-13. Zdaj pa SDS z raznimi jebivetri zmrzuje. Pomladi jih ne bo več. Prišel je čas smrti. Bom jim prižgala eno svečko…za vekomaj. Amen :)

 • žogica

  Rosvito povabite na NovoTV, sigurno vas ne bo odklonila !

  • Tweety Bird

   Rosvita spada na Novotv. Govori same nebuloze :)

   • macon

    Reci hvala, ker demokratični desničarji prenašamo tvojo verbalno drisko.

    Zanimivi ste kot objekt preučevanja, kot kak paramecij pod mikroskopom.

  • sprehajalec

   Hihihihi Žogica, je bilo kaj zasluška nocoj na cesti? Po mojem mnenju boš še zelo težko čakala novega pogajalca za višje plače.

 • domovina mili dom

  Najbolj nevarne misli se rodijo v praznih glavah.

 • Tweety Bird

  Ne da se mi več debatirat… Grem se s Tunekom ljubit…lulek mu stoji. Lahko noč :)

  • pupa

   Skrajni čas,pa nekaj dopusta si lahko tudi vzameš.

 • domovina mili dom

  Imel je tako veliko glavo, da so se možgani izgubili v njej.

 • if

  Carl: “Tega bo morda konec, ko bo TV začela delovati pokončno, ponosno, s hrbtenico, kolegialno, in čisto nič ideološko.”

  Carl, očitno javno priznavate, da je RTV ideološka, nepokončna, s polomljeno hrbtenico.
  Strinjam je z vami!
  RTV SLO je pacientka, boleha zaradi nedemokratov vašega tipa, ki so v službi državnega kriminala!

 • garfi

  Rosviti se svita
  dobro jutro

 • Get Smart

  Vedno imejmo dejstva pred očmi:
  POLITIKA je SKRB, je delo za POLIS = POLITEJO = DRŽAVO.
  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  dela ZA SLOVENIJO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  poštenost,
  pravičnost,
  resnicoljubnost,
  prijateljstvo do ljudi,
  domoljubnost,
  rodoljubnost,
  svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih
  SLOVENCI podarili svetu..
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasproti kulturi življenja pa stoji?
   Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo pedrstvo pedofilstvo
   detomorilstvo uničevanje UMOR ropanje LAŽ blatenje ljudi NORČEVANJE
   sviranje kurtzu, prodajanje magle
   skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

   feminizem kretinizem drkalizem pasjejebizem vegizem socializem itd. = KOMUNIZEM
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM
   globalno pa kaviržido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM,

   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …

   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«

   • neny

    bog živi partijo – partikularni sistem. :)

   • Sale

    Kaj bdo otroci takih kot si ti janezomalija pedofili posiljevalci sadistični domosralci posiljevalci v hozentregerjih amen gotofi

  • neny

   Oh…to pa je čista lažnica.

 • DJURO SUMAR

  Evgenija Carl je dobra novinarka brez dlake na jeziku. Rosvita pa tako, tako.

  • neny

   Evgenija je na trgu, Rosviti pa ni treba. :)

   • tohuvabohu

    Je ja, na bolšjem trgu.

 • Grenze

  Carlova je pokazala , da je brez vesti in pameti koza

 • lili pili

  Rosvita, je bila janseva prileznica, ima sina oce ijj. Se vedno je nora na ivana to se vidi, ko ga vsake toliko vabi v odmeve

  • FORT WORTH

   Pa ti si bolj nor, kot si tezek !

   • slaipowi
   • lili pili

    Pa saj to , da je bila rosvita prileznica ni nic novega, bodi vesel, da je tvoj partajfirer tako plodovit jebac

    • FORT WORTH

     A si mu fous ??
     Na tvojo zalost je dalec najsposobnejsi Slovenski politik.
     Kucan se mora roditi 135 krat za enega JJ.

     • neny

      Sam mali ga vseeno prekaša, veliki mu ne seže niti do gležnja.

     • Bald Eagle

      Seveda ga mali prekaša v zlobi, laganju, spletkarstvu, manipulaciji in diskreditaciji političnih nasprotnikov. O tem ni niti najmanjšega dvoma.

     • neny

      na vagi je razlika, v reali pa ne.

     • Sale

      Ja Milko ima normalne otroke.zvecer jim ne govori pravljic on retard Janez na tabletkah pa vsem base ene neboloze vi hlapci pa verjamete v stalskega mesijo.on mesi vam bolne možgane Bog in Putin pobij vse sovražnike normalnih .sami desni ne marajo sebe in življenja naredi jim uslugo amen

     • lili pili

      Ja kar se bab tice, ki jih je polozu. Zgodovina, ga ne bo uvrstila med slo politike, kervje po rodu siptar in se ni rodil v sloveniji, zato je kucan se vedno perviiii

     • lili pili

      Ocitno jansa nima krscanskih korenin ampak balkanskih podri vse kar leze delaj otroke vsaki prileznici…

     • Sale

      Šiptar anomalijanez pretepa babe zapira v bajto stepa otroke retard kot sta črt in jakob

     • Sale

      Malo kontradiktorno narava daje več močnih in sposobnih.anomalijanez pa greska prirode.takvo mesto ni mama ne može da voli

   • stajerc5

    Luft nima teze!!!

  • neny

   Ta Janez jih ima kar nekaj na lagarju. Otroci niso nič krivi. :)

   • lili pili

    Drzi, saj ne morejo izbrati ateka…

   • Sale

    Ne.ampak morajo vsi plačati za grehe starih.vsi smo mi kriv amen

   • Sale

    Krivi v vseh pogledih.vsi egipčanski otroci so skrivnostno poginili.ker so njihovi očetje mučili židovske otroke.naj pocrkajo vsi slovenski otroci amen

  • tohuvabohu

   Ti si nepoboljšljiv kreten. Pred letom 2014 je bil Cmero vsak drugi dan na TV SLO. Kdo je bil nor nanj?

   • lili pili

    Rosvita je vedno padala na perspektivne politike kot sta jansa, cerar mogoce bo tudi na sarca..

  • Sale

   Kaj jo pretepel in pofukal.zrezek morš mal zmehčati kolk je mehka ko ga vidi

   • lili pili

    Se vedno velja lepe zene ljubijo barabe, pa spelo predan je tudi natepaval, pa zidarko…

 • FORT WORTH

  Bravo g.Rosvita.
  Pametna poteza !
  Pa ta jevgenija je cisto pravi zombi.
  Ubogi njeni domaci, da jo sploh prebavljajo, to genijalno lepotico…
  Nekaj tako odvratnega pa ne srecas vsak dan.
  Hehehe

  • Sale

   Uboga domača črt in Jakob mesta realnost in Janševe pravljice.se ene par let pa mislim da bosta zamerila očetu za nizkotne laži.pa veste kaj danes delajo z starši ki so bili pokvarjeni do amena.lahko jim zmolim samo oče naš Janez ki si v nebesih

 • slaipowi
 • radames

  Ko ne bo javna TV čisto nič ideološka, je na FB zapisala Carlova. Seveda je ta “ideološkost” mišljena samo takrat, kadar je govora o pomladnem polu.
  Zlepa ne bom pozabil Odmevov pred dvema ali tremi leti na 27. januarja, ko je obletnica osvoboditve Auschwitza. Za ponazoritev so v prispevku navedli koncentracijska taborišča po svetu. Posegli so daleč v zgodovino: taborišča za Indijance v USA, taborišča v burskih vojnah, nacistična taborišča, tudi taborišča v balkanskih vojnah 1991-1995. Niti z besedo niso omenili sovjetskih gulagov, ki so poleg nacističnih najbolj znana, pa taborišč po azijskih komunističnih državah, kaj šele, da bi omenili Goli otok in slovenska uničevalna komunistična taborišča takoj po vojni in še leta po njej.
  Seveda to ni “ideološkost”, če namenoma izpustiš taborišča v komunističnih državah.
  Takih namernih izpuščanj je veliko. Velikokrat za pokol v Srebrenici na javni RTV povedo, da je bil to največji pokol v Evropi po 2. vojni. Kar sploh ni res. Največji pokol po 2. vojni v Evropi je bil v Jugoslaviji in v Sloveniji takoj po koncu vojne in je trajal kakšne dva meseca. Žrtev pa je bilo okoli 700.000. Za Carlovo tudi to ni ideološkost – perfidno zamolčevanje in skrivanje komunističnih pokolov pri nas.
  Da o ljudeh, zaposlenih na RTV, ki ne trobijo v komunistični rog, niti ne govorim. Carlovo ropotalo, lepo prosim – UMOLKNI.

 • bednick

  Carlova:
  “— in da bi v oddajo vabili čim več gostov, ki pozivajo k ukinitvi RTV-prispevka ali ga ne plačujejo—“.
  ————————–
  Tukaj pa Carlovo 100% podpiram.
  Se opravičujem navijačem Rosvite.

  • radames

   Sej baba ne ve, kaj piše. Samo draži narod, da se bo prej dvignil in dosegel, da se ne bo plačevalo tega harača. Prej ali slej bo do tega prišlo. Zagotovo.

   • Sale

    Hlapci se bunijo zaradi rtva jahaah kakšen retardirano pleme o Bog Putin prosim ko začneš ne pozabi zlovenije

 • Bald Eagle

  Poceni presstitutka Carlova se je spravila na dr. Rosvito Pesek iz razloga, ker je dr. Rosvita zanjo v vseh pogledih prava Boginja. Je veliko pametnejša, prekaša jo kar se izobrazbe tiče, je zrelejša, veliko lepša kar se zunanjosti tiče (Carlova je grda odslužena presstitutka), da pa ne govorimo o kulturnem nivoju, na katerem dr. Rosvita Pesek levuharsko grdo presstitutko Carlovo povozi po dolgem in počez. Presstitutka Carlova je sramota za novinarski poklic.

  • neny

   obe sta lepotici, ne sam Rosvita. :)

   • Bald Eagle

    Kot sem napisal, je dr. Rosvita Pesek v vseh pogledih prava Boginja v primerjavi z grdo levuharsko presstitutko Carlovo.

    • neny

     Evgenija je frajerka, Rosvita pa boginja…. :)

     • Bald Eagle

      Evgenije se jaz nebi niti s kolom dotaknil, kaj šele kaj drugega. Grde babnice, tipa Carlova, se mi dobesedno gnusijo.

     • neny

      Carlova je čist okej, za Rosvito pa že veš. :)

     • Bald Eagle

      Carlova je prodana duša in sramota za novinarski poklic. Ene same pozitivne lastnosti ne vidim na njej.

     • Rožle

      Če tebe Carlova privlači …se je pa res za zamislit …

     • bednick

      Kaj pa če bi bila Carlova brez “grehov”?
      A bi se jo potem dotaknil s kolom?

     • Bald Eagle

      Mene grde babe ne zanimajo, zato se jih ne dotikam.

     • Sale

      Raje daš Nutello otrokom v vrtcu govno pedofilsko posiljevalsko

     • Rožle

      Potem ne bi bila več Carlova ….

     • bednick

      In bi mu bila všeč.

     • Steiermark

      Verjetno vse, rdeče zahojene babe…….

     • Sale

      Diagnoza Jakoba in črta .paranoicni shizofrenično sociopata mogoče v rani mladosti zlorabljena z strani Janeza ko odrastwta bosta pedofila v hozentregerjih amen

     • Sale

      Boginja pedofilov smradu zahojeni izrodki slovenacki

    • Sale

     Boginja pedofilov vi desni neki nabijate o ženskah a sploh jih ne marate .raje hodite na mase kjer gleedatw kako vam Patria naboja otroke ni čudno da vas je vse manj.incesti pedofilije posilstva to je sLovenija obsojena na izumrtje

   • Rožle

    Zber se že mal …. Carlova pa lepotica ???

    • žogica

     V očeh nekoga je sigurno lepotica, seveda ti tega ne razumeš, si preveč zabit !

     • bednick

      Zame je Rosvita lepša, ker ima večje joške.
      Zgleda, da me je mama prehitro odstavila.

     • žogica

      Hmm, se ti cedijo sline, je že oddana.

     • beno

      si že prodana, praviš ?

     • Rožle

      Teb bo treba res ventilčke spustit …loptica
      Če si žleht…ti tut lepota ne pomaga …pri njej je kar oboje prevlada ..žlehtnoba in “lepota “

     • žogica

      Sem rekla, da ne boš kapiral, bog ti pomagaj.

     • Rožle

      Napad je najbolša obramba ….govoriš kar zase

     • stajerc5

      Seveda je, za “nasega” Tuneka je miss Sveta, no ja, samo njegova koza je se lepsa…

   • stajerc5

    Seveda, ko ugasnes luc!

   • beno

    Če imaš ti takšna merila glede lepote, potem si ziher kej v žlahti s Pehto.

  • bednick

   Kako to, da se je Rosvita obdržala na RTV ?

   • Bald Eagle

    Ker je sposobna, pametna, izobražena in kulturna novinarka.

    • bednick

     Je profesionalka, ni kej.
     Malo takih.

     • Sale

      Profesionalna prostitutka samo Urša jo premagala

    • radames

     Pa v redu partnerja ima . Zgodovinarja in glasbenika Mitjo Ferenca.

     • Bald Eagle

      Drži. Lep par sta. Oba kulturna, pametna, izobražena in sposobna človeka.

    • Sale

     Fukat danvsakmu retrdu janezu

 • herman

  Čudno! Jaz sem pa slišal, da Rozika nima nikoli dovolj.

  • bednick

   Kera pa ima?

  • pupa

   Česa? DNARJA?

   • herman

    Ivana vprašaj.

    • pupa

     Upam.da je Mitja Ferenc še vedno pri močeh in ne potrepuje pomoči.

     • žogica

      Odlično izgleda, eleganten, vedno nasmejan……., ne razumem, kaj je videla na Janezku?

    • Sale

     Šipca se govori ne zna

  • stajerc5

   To ti je sigurno zena povedala, nje- liz,liz…

  • tohuvabohu

   Površnež. Pesem se glasi Anita ni nikoli sita, in ne Rosvita.

  • Sale

   A klufit od Janše je javno znano da jo je pretepal kot staro kurbo ki ne more več pizda se osusila

 • montyamp

  Naj crkne HANZA .

 • samotoje

  Evgenija Carl je “zaslovela” s prispevki o prodajalcih na tržnici, ki so sadje kupovali v Trstu in ga prodajali kot domačega. Njen nastop je bil čista ameriška burleska. Dirkala je sem in tja in molela ljudem mikrofon pod nos. Kot v ameriških filmih. In zdaj si babše domišlja, da bo Rosvita Pesek, doktorica znanosti par excellence, v Odmevih gostila ljudi, ki bodo všeč Evgeniji Carl??!! Tisti Carlovi, ki je Brežičane, ki so zavrnili sobivanje z ilegalnimi islamskimi migranti, zmerjala z omejenci? Napuh je velikanski greh, E.Carl, skupaj s primitivnostjo pa je neodpustljiv.

  • neny

   groza. Mislim res kaka novinarka, da kr tko leta po tržnici pa to…..:))))

   • stajerc5

    Si imela sreco, da si jo se pravi cas videla, ker si ravno “furo” domacega sadja iz Trsta dobila, nje-de!?

   • žogica

    Evgenija dela prispevke in leta po tržnici, Rosvita pa sedi v pisarni in vodi Odmeve. Aja dr.Rosvita, čeprav desnjaki akademskih naslovov ne prebavljate.

    • neny

     ….sem mislila sarkastično, se štekamo.

     • žogica

      aha

    • beno

     Si mislila to sebe, kajne ?

    • Steiermark

     O kakšnih “akademskih” naslovih pa govoriš? O tistih kupljenih, kot jih ima večin “naprednih” levakov? Rosvita pesek nikoli ni spadala k njim in tudi svoj “akademski” naziv si je pošteno prislužila, s svojim raziskovalnim delom – kar pa vam potvorjenim “najbolj etično moralnim zagovornikom komunističnega genocida”, ne gre dol!

   • stajerc5

    Ce jo na plocniku pod lampo nihce ne ogovori, mora pac iti malo na teren, nje? Ni vsem tako lahko kot lekarnarkam!!!

   • Steiermark

    Verjetno “leta” po tržnici, da bi v zameno za propagando za balkansko ilegalno uvoženo zelenjavo, dobila kakšen “cekerček” solate, zastonj oz. v zameno za propagando balkanske mafije…..

  • Bald Eagle

   Brežičane je Carlova ozmerjala za omejence zaradi zavrnitve zapečenih migrantov? V širši okolici Brežic imam jaz svoje daljne sorodnike in sem večkrat prisoten v Brežicah. Vedno se ustavim tudi v gostilni Debeluh, ker imajo izjemno kvalitetno hrano in vrhunska vina.

   • Sale

    Omejeni debeluh

   • samotoje

    V enega od blokov v Brežicah so hoteli naseliti ilegalne migrante in ljudje so se uprli. Svoji novinarski kolegici ( ne spomnim se imena-lanski sneg pač) je E.Carl na twitterju napisala, naj posname prispevek in pokaže te omejence . Do zdaj nisem zasledil, da bi se presstitutka komu opravičila za nedopusten izpad.

 • radames

  Pa še ena o “ideološkem” zamolčevanju. Pred kakšnimi tremi leti sem med vožnjo na 1. programu radia RTVS ujel radijski koledar ob 12h. Govora je bilo tudi o “narodnem heroju” Francu Stadlerju-Pepetu. Hvaljenje po dolgem in počez koliko je storil za “socialistično samoupravno graditev” Slovenije in Jugoslavije. Niti besede ni bilo o njegovih morilskih podvigih. Kot VOS-ovec je umoril bana Natlačena in izjemno zavednega Slovenca duhovnika dr. Lamberta Ehrlicha. Ane urednik Pavle, se že sramujete takih “herojev”? Je bolje zamolčati, ane?

  • neny

   Kako to veš? Si bil poleg ali kako?

   • xtc

    Komunist je isto kot nočna posoda,po domače-greznica.

 • piko8

  Carlova je za, kakšno pozno polnočno kroniko, ki ima malo ali nič gledanosti!!
  Ta grdoba je nevarna za očesno mrežnico!!

  • Rožle

   Za čip pornič …

  • žogica

   Za Janeza je res nevarna.

   • xtc

    Jep!
    Še libido mu utegne uničit ob grozljivih slikah.

    • Sale

     Se bojiš da te ne bo več mogel nategniti faranov fant

   • Sale

    Zmanjkuje mu krvavega denarja od orožja vsa kri se bo vrnila njegovim pamzem.placuje grehe oceta

  • neny

   Tebi bodo prispevek za rtv povečali zaradi Evgenije. Mogoče jo boš celo kje počakal in prosil za avtogram.

  • Sale

   Ti maš raje brezmadežne otroške ritke

 • xtc

  Hja; zanimanje za javne delavke tam po 42-43 usahne,potem ,ko je zadevo imel v rokah cek CK in dal iz rok,v upoštrv pridejo le še Alžirci,Maročani,Albanci,Srb in Afričanii ipd,ostali gredo mimo-od tod travme in žlehnoba
  Tud na CK ju ni več ponudb za delo.

  • neny

   Ja ene morajo delat, druge so pa v govorilnici na mikro-(tele)fonu.

   • xtc

    Hja ,težko je z leti z onimi v vaser vagi in ropotajočimi lagri in povešenimi još*** in češpjo one z znajem in profesionalnistjo pač furajo.

    • neny

     pol so ene profi prestitutke z oznako Dr.

     • beno

      vidiš, kako si brihta če hočeš.

     • neny

      oh….akademske prestitutke no.

     • xtc

      Ja res je,one z ropotajočimi lagri in povešenimi zadevami ,ki so razklopotane bi morale oditi na recikliranje ali odpad,saj veš kup CK zabav,ko 10 komunistov zmore to ,ker en župnik v pol ure,pa tud počasi pobere lagre.

     • Sale

      Sami pedofili na tem forumu

     • xtc

      Ti a si ti kak pedofil,da zanimajo otroci?

    • Sale

     Imaš raje otroške ritke

     • xtc

      Nismo vsi progresivci kot ti.

     • Sramoto delaš svojim rojakom Srbom, ki so sicer dobri ljudje .

     • Sale

      Odjebi kaj se ti vlaži na mene sikter ne vzemaj v usta več Srbov

 • Get Smart

  Saj ni težko, ljudje temu rečemo RESNICA.
  POLITIKA je SKRB, je delo za POLIS = POLITEJO = DRŽAVO.
  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  dela ZA SLOVENIJO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  poštenost,
  pravičnost,
  resnicoljubnost,
  prijateljstvo do ljudi,
  domoljubnost,
  rodoljubnost,
  svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih
  SLOVENCI podarili svetu..
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Na drugi, torej satanistični strani pa je?
   Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo pedrstvo pedofilstvo
   detomorilstvo uničevanje UMOR ropanje LAŽ blatenje ljudi NORČEVANJE
   sviranje kurtzu, prodajanje magle
   skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

   feminizem kretinizem drkalizem pasjejebizem vegizem socializem itd. = KOMUNIZEM
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM
   globalno pa kaviržido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM,

   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …

   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«

   • Sale

    Črt in jakob

    • Svele, se nič ne bojiš, da se vse to povrne tvojim otrokom ?

     • xtc

      Sej jih met ne more če je shemale.

 • WatsonForus

  Upam da to presstitutko še enkrat kej štrafa!

  • Sale

   Vse se vrne Jakobu in crtu

   • TUDI TEBI. NIHČE NE UIDE KAZNI od zgoraj .
    Ne boj se ! V knjigi božji je vse točno zabeleženo – nekoč jo boš videl in po njej dajal odgovor za vsako po nepotrebnem izgovorjeno besedo.
    Pa , saj se niti ne zavedaš, kaj trobiš !

    • Sale

     Sebojis za svoje otroke mogla se boš trpijo in trpeli se bodo boš videla zadrogila se bosta skurbana za majhen dnR .srečni bodo če v usta kaj toplega dajo tica tako prihodnost jim nudistična crkn da tvoji ne trpijo amen

 • črnaovca

  Po enakih kriterijih bi lahko kdo drug enako poimenoval Rosvito

 • stajerc5

  Zaradi odstopa slinave zajcje ustnice, sem po mesecih in mesecih spet gledal Tarco. Glede na reakcijo prestitutke, si predstavljam, da je bila Karlutka drugi dan zjutraj precej plesasta. Verjetno jo ni Rosvita spravila ob zivce in do pipanja las, ampak bolj, neverjetno (tudi zame!) suveren nastop JJ-a.
  Tako umirjeno, premisljeno in predvsem z resnico udarno, ga se nisem nikdar videl. Ostali so se morali pocutiti kot politi cucki ali kot osnovnosolcki pred testom. OK, sivilja se je pokazala za zelo trd oreh poziciji, ampak, mogoce je to posledica manjsega murglskega pritiska. Naslednik ludemile je pac povedal par na- pamet naucenih floskel, z ciljem “nesvrstanih” ali- prodam se tistemu, ki me hoce.
  Ce bi se TVhanzi ali kurbnhauz drzal stila moderiranja Rosvite, bi (moje misljenje!) polovica vseh nasprotnikov spremenilo mnenje… Seveda govorim o politicnih oddajah in ne o ostalem kupu gnoja na tej adresi!!!

  • karlina

   GREM GLEDAT NA ARHIV.

 • centurion

  AlI ta PRESSICA ŠE NI ŠLA NA PLASTIČNO OPERACIJO ALI BO
  IGRALA V FILMU FRANKENSTEIKA?
  Grda, umazana, zlobna.
  In politična KURBA. Skratka carl.

  • centurion

   Ps: kurbe oprostite.
   Ve ste lepe in poštene….

   • Sale

    To mami govoris

    • xtc

     Ja tvoji.

   • Sale

    Od centuriona mama kurba lepa in poštena samo enkrat prevarala retardnega moža .z desetim garnizonom

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • KIKI

   Lahko bi bila Klemenčičeva nevesta…lep par!

  • Sale

   Vi imate raje pedofilske otroke kos sta črt in jakob

   • GNUSOBA – PREBERI SI, KAJ PIŠEŠ !!!
    SI ČISTO PONOREL ???

    • Sale

     Zraven vas tudi pameten bi prec znorel .odjebi od mene domosralka si vlažna ratala ko bereš take svinjarija gravz spizdi v luknjo .moramo Hudo jamo zapečatili drek leze ven amen

   • ljubinica

    Levake mam prakticno vse blokirane.
    Tega Svele pa ne bom.
    Da se vidi, kaj je komunisticno moralno in intelektualno dno od dna.
    Kar tako naprej!
    Eugenija Carl je PONOSNA nate!!!!

  • Sale

   Zbiram zamaske za črta in Jakoba nikoli ne bosta zdrava .amen molimo že dve ubogi ubogi majhni revni nedolžni dušici amen

   • centurion

    Pošljem ti zamašek, mal debelejši in daljši, da ga vtakneš v razguncano rit
    tvoje matere, da ji ne bodo tekle fekalije ven, ko boš iz nje
    potegnu svoj pasji kurac.
    Nedelja je.
    V miru jo vsaj danes pusti, svele.

 • Božidar Rodica

  Eugenija Carl sramota za Slo….

 • Božobožo

  Rosvita je itak Janševa frača.

  • stajerc5

   Prekleta fausija, a ti je sreklov v hlacah zmanjkal!?

  • karlina

   TI PA KUĆANOV PLAČANEC, KI TE BOM TAKOJ BLOKIRALA.

  • Sale

   Raztegnjena posušena frača.ursa tudi tebi bije biološka ura zamenjal te bo s kakšno mlado neumno kot si ti bila amen

 • karlina

  Najbolj pokvarjena packa in najbolj grda rdeča tovarišica novinarka, da ne rečem kaj slabšega, pa ne bom, ker se ne bom ponižala pod njen nivo, je ta Carlova. Ko sem sliko pokazala možu, ki je ni poznal, je dejal, a to je ženska ??????

  • Valter BraniSlav

   Seveda ni zenska.
   To je v zensko namaskiran Franci Danko.

 • ljubinica

  Prava presstitutka. Poleg tega da je napol pismena.
  Zadnjic so se hvalili na radiu, kako so “javen, neodvisen” medij …. ha ha
  Eugenija Carl pa javno zahteva, da morajo novinarji na RTV vabiti samo trde levake.. Desni nimajo vstopa.

  Butasta pressicka.

  • Sale

   Kaj bosta črt in Jakob ko odrasteta geya hlapca ali pedofila v hozentregerjih

   • Lahko pustiš OTROKE PRI MIRU !!!
    Si pa res neotesanec.

    • Sale

     Da jih pustim pri .miru za vas pedofile to vi hočete princ teme in hudicangelca smrt cerkvenim pedofilom .gnus ogaba .zbiram zamaške za črta in jakoba

   • xtc

    No v to odrastejo predvsem otroci progresivcev takih kot si ti.

 • ljubinica

  Eugenijo Carl je javno podprla tudi pressicka Janja Klasinc z besedami: Bravo Eugenija. Treba je podpreti zavzemanje za novinarsko profesionalnost.
  To je tista Janja Klasinc, ki je bila nekoc kot poslanka SD vpletena v umazano zadevo unicevanja takratnega poslanca Magajne.
  Danes ima sluzbo na zunanjem ministrstvu. Bila nagrajena.

  • rubec

   Večje krule kot je ona parlament ni videl niti slišal. Glede na njen izgled predvidevam da niti vohal.

 • Republic Commando

  “Tega bo morda konec, ko bo TV zacela delovati pokoncno, ponosno, s hrbtenico, kolegialno in čisto nič ideološko”. Se pravi ko bodo iz javne hiše odšle Carlova in druge ideološko opredeljene presstitutke in paraziti ala Žitnik in pederčina Seku? Upam, da čimprej!

  • domovina mili dom

   Komunisti so toliko močni, kolikor jim butast narod dopušča.

   • Karmen

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • Sale

   To vam še pedofilska črt in Jakob več ne verjameta.

 • sloustava

  Gre na zunaj, grd na znotraj. Drzi kot pribito! Presstitucija v javnem Zavodu je mudzahedinsko vodena. Ampak aksiom pa je, da Jansa prav zaradi takih presstitututk in presstitutov, ki so, po Golobicevo, kupljeni, pridobiva na popularnosti. In se zaradi necesa, to je Drzavniske drze in ljubezni do Slovenije! Carlovke, bobovniki, skrijte se, saj imate ocitno sovrastvo do sebe najprej, nato do domovine in posledicno do potomstva in svobode! Ce bi, bobovniki in kadunci, bilo vas kaj v hlacah, bi carlovkam zaprli gobce in zahtevali uravnotezeno porocanje. Ko bo prisla pomlad tudi na RTV, v zdravstvo, pokojnine, vojsko, in bo trasirana pot Kucanu, tajkunom in presstituciji, na smetisce zgodovine, bo Slovenija postala osvobojena drzava? Previrantstva bo konec!!!

  • Sale

   Reče lajdra Urša sinu črtu ti pa fukas bolje kot sipecjanez vem to mi je že retardiran brat Jakob povedal

   • Joj človek, kako si ti pa res retardiran. Gotovo nimaš svojih otrok in tudi žene ne.
    Stalno kopiraš iste traparije in povrhu še misliš, da si duhovit.
    Da te le sram ni ! Ah, zdaj šele vidim, Srb si.
    Pa saj Srbi so krasni ljudje, od kje si se ti “kokalj” vzel ?

    • Sale

     Odjebi smrdljiva riba .malo shujsi ta celulit ogaben.joske si povečuje bodi kurva Janši spedeni se za seksiste naflodri se bodi sužnja mlohavem.zdaj prepozno si že ostarela lajdre amen

   • xtc

    Glede tvoje retardiranosti ni dvoma-certificirana je.

   • ljubinica

    Si ti Eugenija Carl?
    Eugenija svojo duso na ogled postavi …..

 • Ryuk

  Carlova je razlog za ukinitev RTV prispevka. Saj se že v njenem, dobesedno otročjem, zapisu vidi, kako pristranska je. Dobesedno poziva, da o mnenjih nekaterih RTV ne bi smela poročati. Četudi to po zakonu mora.

 • MEFISTO

  Med tako imenovanimi novinarkam HANZI TV mi je še najbolj všeč Evgenija Carl, ki svojo telesno popolnost uveljavlja tudi preko sodišč.

  Tako je neprevidni koprski župan je nekaj zabavljal na račun oprsja Evgenije Carl.

  Za to predrznost mu je sodišče naložilo plačilo 3.500 Evrov odškodnine.

  Čaka ga še kazenska obravnava.

  Strokovnjaki napovedujejo, da mu od 3 do 5 let zapora ne uide.

  Po vsem tem se zdaj sprašujem, ali je za Evgenijo Carl mogoče nekaznovano reči, da je ženstvena, lepa in ljubka?

  Pomagajte mi z vašimi mnenji!

 • Aldo

  Rosvita ne pusti se , da te ustrahuje nekdo , ki je sestavni del orkestra režimskih trobil !

 • domovina mili dom

  Bomo videli do kot si upajo komunisti iti v svoji razgaljeni perverznosti.

  • Sale

   Mi vsaj ne fukamo črta in jakoba

   • domovina mili dom

    V čem je štos?????

 • Vlado77

  Težko jo bodo poslali domov ,ker napada Janšo in SDS. To je za voditelje RTV kvaliteta. Prej bodo šle take kot Rosvita Pesek.

 • domovina mili dom

  Je pa pravilno, da maske padajo. Tako se bo dalo po predalčkati osebe, ki spadajo pod lustracijo.

 • von Rhein

  Kazen Popoviću ker je komentiral oprsje. Torej,tista dva napol prazna mehurja sta le sredstvo za zaslužek.

  • Sale

   Zlovenci nikoli niso marali bab so raje v tamarih natepaval krave odtod ljubezen do visečih čim.smrt pedofilskem plemenu zlovencev amen

 • ljubinica

  Ukrepanje proti novinarki Rosviti Pesek zahteva tudi mudzahedinka, ki je bila clanica prejsnje sestave PS RTV, Jedrt Jez Furlan (tista, ki je vseckala tvit nekega psihota, ki bi rad povozil Mozino ….).
  Od Kadunca in Bobovnika zahteva, da letijo glave ….
  Objavila na Crnkovicevem blogu …

 • Franjo Trojner

  Evgenija je vsa iz sebe, zaradi njenega vse kaj prej, kot profesionalnega dela ima za vratom sodnjijo in grozi ji plačilo za Slovenske razmere gromozanske oškodnine in RTV LJ tudi. Rosvite se je Evgenija v tem svojem brezihodnem stanju, ki si je ga zakuhala s svojo neprofesionalnostjo sama, tako grobo lotila, ker Rosvita v novinarstvu in na RTV Lj prestavlja vse tisto, kar Evgeniji ni bilo nikoli dosegljivo. Rosvita je gospa, Evgenija pa tovarišica, meni že to pove popolnoma vse, mar ne?

 • hribovc

  odkar sem obesu evgenijino fotko v špajzo ‘mam mir, otroc’ ne kradejo več marmelade,
  še molji so se poskril’ …

  • Sale

   A črt in jakob

   • xtc

    Ti JJ a je treba opozorit,da se nek pedofil hudo zanima zanju,policijska zaščita nebi bila odveč.

    • Sale

     Jaz sem gey.vasa izrojena pedofilska folklora je.na izrojena pedofilska črta in Jakoba se garjavega psa ne bi naslonil smrt pedofilom jansevim cerkvenim svoboda narodu

     • xtc

      No sej ravno zato velja še posebna previdnost na kvadrat.

    • Sale

     Mars crkn ti si pedofilcina smrt tebi in tvojemu pedofilskem semenu .vi filatelistično vse črt i n Jakobe v cerkvi jebo vas Jezus Bog vam bo vse v tem letu povrnil pazite kaj sem rekel goreli boste v večnem ognju amen

 • rubec

  Ko je Agamemnon Ahilu ponudil Eugenijo za ženo je ta zagrozil da bo takoj pete brusil. K sreči je imel kralj še eno hči Ifigenijo. Eugenijo je potem ponudil konju.

  • Soave

   + + + + sedi, odlično. Zgodovino pa obvladaš !!

   • rubec

    Bohloni.

  • Vera

   Ha, ha, ha, ha .

  • samotoje

   Desetka!

   • rubec

    bog ti daj zdravja in eno sedmico

 • Ali

  Od kar vemo da je Evgenija sosea sodnice ki si je postavila hišo na tuji zemlji, je izgubkla vso kredibilnost. Njeni prispevki so popolnoma nepomembni.

  • Olga_10

   Ali je kredibilnost sploh kdaj imela?

 • demistifakis

  Evgenija Car je članica SD lože na obali. Povezani so od sodstva, tožilstva, raznih podjetij in uprav, do vrha krim.policije in po potrebi ne samo, da si ščitijo hrbet, marveč usklajeno nastopajo tako v napadu na druge kot v bran njihovim. Ženska je zrela za pokoj.

  • Olga_10

   Zaradi kršenja novinarske etike in DISKREDITACIJE ljudi, je zrela za arest!

   • Vera

    Res je ,ker zagovarja osebo, ki si je vsem na očeh na črno zgradila hišo, toda Evgenija je tiho .

    • Sale

     Veri A tvoji otroci so zdravi ko iMajo tako suicidialno mazohisticno mamo a so te zlorabljali v otroštvu kdo oče stric brat a ti delaš to svojim otrokom jih učiš da je to normalno.bog uniči to zlovensko pedofilno izrojeno pleme.amen

     U

 • Rosvita pravilno !!!
  Pa naj se že enkrat tudi pri nas vzpostavi red !!!

  • Sale

   A tvoji otroci so zdravi ko iMajo tako suicidialno mazohisticno mamo a so te zlorabljali v otroštvu kdo oče stric brat a ti delaš to svojim otrokom jih učiš da je to normalno.bog uniči to zlovensko pedofilno izrojeno pleme.amen

 • kralj matjaž

  Levičarji ne razumejo demokracije, dialoga. Zato pa so nevarni. Oni bi imeli v studio 10 levičarjev, vsi bi se strinjali med sabo, vsi bi bili pri koritu, vsi bi imeli milijonsko premoženje, kriv pa bi bil Janša.

  • ljubinica

   Tocno tako.
   To ze prakticirajo, na radiu …
   Vabijo same levake, ki se v vsem strinjajo, pri koritu so, le milijonarji glih vsi vseeno niso ….

 • vau

  rosvita ima rada janšo, ganljivo.

  • Vera

   Ga. Rosvita živi z Mitjo Ferencem s katerim sta prav fleten par . Janšo pa ona spoštuje zato ,ker je on človek, ki je načelen , ne laže , kar obljubi, to tudi naredi itd. Težko pa je v studiu gostiti osebo-e, ki lažejo, da se jim že na nosu vidi !

   • žogica

    Danes imaš pa kiklco, prav fletna si, samo, ko pa usta odpreš, se pa tvoja podoba sesuje v greznico !

   • Sale

    Rosvita udaril te bom če navs tih baba.res je držal obljubo prasec

 • rubec

  Karl ali Carl se je vprašal Hamlet in se ustrelil.

  • sodnikisozločinci

   Kakšno izbiro pa je imel na razpolago revež, saj mu ni preostalo drugega kot metek, no lahko bi vzel štrik…

 • Tweety Bird

  Desničarski izbor klerofašistov za letošnje volitve je naravnost katastrofalen. Pravijo si pomladne stranke, čeprav so zdavnaj zašli v globoko zimo. Pa ne iz pomladi. Pomlad je bila v obdobju 88-91. Sledilo je kislo poletje v obdobju 04-08. Jesen je nastopila v obdobju 12-13. Zdaj pa SDS z raznimi jebivetri zmrzuje. Pomladi jih ne bo več. Prišel je čas smrti. Bom jim prižgala eno svečko…za vekomaj. Amen :)

 • Tweety Bird

  Rosvita Šoder pa itak spada na Novo24tv. Govori same nebuloze…povrh tega pa še ne govori resnice :)

  • komar marko

   TUNKO,kako boš ti ki imaš VAKUUM na podstrehi,presojal nas intelektualce ? Povej kako? Boš frulico vzelv roke in jo mal opopihal?

  • Beli Medo

   Poslušaj baba, ko si boste to greznico od hanzi tv plačevali sami, potem se oglasi do takrat pa tišina in v kučo!

  • Rožle

   Za vas lewake bi morala res lagati, da bi se ujeli na pravi valovni dolžini …
   ” kdor ne laže …ni levak …hey, hey, hey !!! ” …

   • Sale

    Kdor ni pedofil ni za janso. Hej hej hej

 • Tweety Bird

  Franc Kangler, Matej Tonin, Aleš Primc, Janez Janša, Bojan Požar in hinavski Vili Kovačič. To so liderji svojih klerofašističnih strank ali wanabe strank… ki jurišajo na prestol. Prestol pa je tako rekoč oddan listi kamniškega župana Marjana Šarca. He he, dobra taktika Cmerota, da vas desnosučne spet zjeb***!!!

  A POZOR… VSI VOLIMO LEVICO…. da bo MESEC svetil !!! :)

  • xtc

   Svele?
   A sedaj si pa Twity?

   • Tweety Bird

    Kakšen Svele? Jaz sem Julijana Tič…žena Foglovega Tuneka :)

    • Korenjak

     Pa ko staršev ni doma, se preoblačiš v žensko.

    • Sale

     Tukaj sveto svele Santos kaj bi radi fasoti pridte v Šiško Janševiki bomo skopali kakšno dobro jamo

    • Sale

     Samo tebi ne sovražim Slovencev nasprotno.take pa pišem ker Jakob in črt morata zvedeli resnico o morilcu kandida ne bosta živela v pravljicah.molim zadeve dušici črta in Jakoba Bog prosim čimprej vzemi Janšo in seveda najgre k hudiči da ne uniči sinova amen

   • komar marko

    ta ima 100NICKOV. Posod vsak vogal poščije, kot pes. Ta pa v vsakem mediju svinja. Namrečmoj PC imam program za merjenje stopnje norosti komentatorja. Se samo smejim ko ga vključim!

  • komar marko

   no ja, se kuj vidi da si za MESECEM.Kot drugo pa toliko NOROSTI kot jih je LEVICA sposobna sproducirati,jih niso spodsobni sproducirati niti otroci v vRTCIH. Zato dragi ljudje,ko jih zagledate, BEŽITE odnjih,kajti NOROST je nalezljiva.

  • dr Janez Sveti

   V stranki, ki jo ti zagovarjaš so te neizmerno veseli, saj kažeš lepo sliko ćlanstva.

   DR Janez Sveti genij

   • Sale

    Serjemo se ti v usta zlovenska in v dobro jamo

    • dr Janez Sveti

     Jebem ti nevinu sestru na majčinom grobu a tvoj otac na invalidskim kolicima to da gleda!
     DR Janez Sveti Kumudraž

  • Franc Vidrih

   Ne kaži meseca v vodi, ker normalni ga lahko vidimo na nebu. Stopi na tla in se ozri v nebo, še prej pa pa se poglej v ogledalo, mogoče boš videl kdo si.

  • SmashFascism

   in nafukali boste kot že dolgo ne.

  • Rožle

   Si videl kakšen revež je sedaj Cmero .. ???

 • dr Janez Sveti

  Evgenija, verjetno nikoli ni slišala za novinarsko nepristranskost. No, saj ni edina. To je bolezen v slovenskem žurnalizmu. Za pest drobiža napišejo tudi to, da so marsovci v Šiški.

  DR Janez Sveti kritik

  • Rožle

   Tisto niso marsovci ampak vesoljci ….

  • Sale

   Serena ti se v usta in Hudo jamo amen govnakajso jokali vasi domosralci ko so učili leteyl v Hudo jamo

   • dr Janez Sveti

    “seren ti u usta” je srpska kletvica, ki jo uporabljajo najbolj neizobraženi in zabiti čobani, kar si tudi ti. Kako je bilo v Hudi jami, nisi ti videl, ne slišal in tvoja bolna domišljija ni vezana na domobrance, saj vi psihopati uživate v zločinih nad bilo kom.
    Upam, da boš imel čast in boš v svojem mizernem življenju občutil, vsaj malo tega gorja, ki so ga nedolžni ljudje v Hudi jami.
    Srbi se sramujejo, da si del njihovega naroda.
    DR Janez SVeti genij

 • ljubinica

  Javna hisa RTV S je murgelsko trobilo.
  Iz njihovega porocanja se da hitro razbrati,
  za koga v politicni tekmi navijajo murgle.
  Poglejte MMC.
  O Tarci imajo clanek z naslovom: Cerar je edini, ki vsaj malo gleda na prihodnost
  V njem so zbrali tvite na temo Cerarjevega odstopa. Izkljucno tiste, ki Cerarja kar ne morejo prehvaliti ….
  Clanek je gnusno pristranski.

  Imajo pa tudi clanek, ki ze v naslovu pove, da ankete kazejo, da si ljudstvo za novega mandatarja zeli Sarca …
  Tega sranja nisem sla brati …

  Kaj llahko sklepamo iz navedenega?
  Da so si murgle zamislile naslednjo vlado:
  Sarec+Cerar+Tonin.
  To bodo propagirali kot “sredinsko” uravnotezeno vlado, vlado brez “populistov”.
  —–
  Ali smo Slovenci res tako zabiti, da se bomo ponovno dali zmanipulirati ?

  • črnogled

   Da,so tako zabiti.

  • Goran Hvala

   Ja zalostno je ko vasega prvaka noben ne povoha razen vasih…to je pa bl mal…

 • Viljamus

  Evgenija ali kakorkoli ti je že ime bi ti bolj prisojilo ime Gordana. Namreč imel sem šefico ki ji je bilo tako ime in če si imel opravka z njo je bila kot hudič. Zato smo rekli dobra je ko je na taknjena, ko je pa sneta je sneta je pa hudič.

 • ljubinica

  Kar sem spodaj napisala o murgelskih nacrtih, potrjuje tudi intervju v Delu, ki sta ga opravila s Cerarjem dva najbolj slinasta murgelska hlapca Markes in Zerdin.
  Vsi 3 se v vsem strinjajo.
  Markes pravi, da je odstop odlicna sahovska poteza.
  Za vse slabo te vlade sta kriva koalicijska partnerja. Za neizvedbo zdravstvene reforme je kriv Jansa. Ja, prav ste prebrali … Cerar: Predsednik Fidesa je nekoc kandidiral za poslanca na listi SDS. Ni torej mogoce izkljuciti, da so nekateri sindikati pod politicnim vplivom …..
  ( Za kozlat, ce pomislimo na Kucanovega zeta, Semolica, Internacionalo, komuniste in sd jevce, ki nastopajo na njihovih kao sindikalnih, v resnici politicnih manifestacijah ….). Ce bi SMC uresnicila reformo, ki jo je zasnoval Keber, tudi uciteljske stavke ne bi bilo …..Jansa je pa kriv, da reforma ni bila speljana …..
  Cerar bo kandidiral na volitvah, ker mora Slovenijo voditi v prihodnost in razvoj usmerjen stranka …
  Prihodnja vlada bo levosredinska ….
  ————
  A je sploh smiselno, da imamo v sloveniji volitve?

  • Vera

   Če so volilni lističi že natiskani in obkroženi kandidati ( levice ) potem tvoja trditev drži ! Ne kradejo nam samo denarja in imetja, temveč tudi volitve . Take imamo po zaslugi ruskega maršala tita .

   • Goran Hvala

    Ves kaj je pa super fino fajn?…to da tebe se vedno tito preganja….pa da se jaz lahko rezim na ves glas ko take berem…;-)..ti dam kr plus…

    • Vera

     Ne tito, temveč njegovi nasledniki so me res napadali, grozili z zaporom, čeprav sem bila nedolžna , kar se je dokazalo na sodišču. Motilo jih je, da sem redno zahajala ob nedeljah k sv.maši z družino.

     • radames

      V temle sva si pa podobna.

     • Sale

      Pedofilska prostitutka

     • Goran Hvala

      Ja to bo to….;-)

   • ljubinica

    Bodi pozorna na ravnanje presstitucije v javni hisi v naslednjih mesecih. Bos videla, da imam prav.
    Sarca hocejo za PV. V koalicijo naj pa vzame Cerarja in po moznosti se Tonina.
    S temi na oblasti, bo rdeca mafija imela povsem proste roke ….
    (Glede “ideoloskih” tem jih bodo pa vedno podprli levaki v opoziciji ….)

    • žogica

     Ti si pa uboga trapa, opravka imaš z mafijo, smukaš se okrog javne hiše, bojiš se Cerarja, Tunina, Kučana….. zagreznila si v gnojno jamo !

    • Vera

     Vem kaj kuhajo v Murgljah . Kučan je dolžan Toninu,ker mu je za 1.600 evrov povišal pokojnino . Vsem ostalim ,ki mi replecirate je vse zastonj, ker sem vas blokirala za vedno !

    • radames

     Tole sem danes napisal na nekem forumu:

     Zdaj pa, predragi volilci, globoka država je usmiljena do vas. Tako,
     kakor je pri Cerarju pomagala volilcem, da ne bodo utrujeni zaradi
     razmišljanja, se zdaj trudi za vas tudi za naslednje volitve. Globoka
     država (paradržava) vam je že prihranila utrujajoče razmišljanje.
     Poglejte, roboti se nikoli ne utrudijo. Povedala vam je, da je Šarec
     najboljši.In vi dajte kar neko Šarčevo listo obkrožiti. Tako bo najbolj
     prav. Če Šarec ne bo dober, ga bo, tako kot Cerarja, globoka država
     zabrisala s trona. Tako se to dela, predragi volilci. Globoka država
     skrbi za vaše ugodje. Nikar ne razmišljajte. To je preveč utrujajoče za
     vas!

     • ljubinica

      Zal imas prav.
      Globoka drzava pa uporablja tudi psiholosko finto.
      Volitve predstavljajo kot tekmo, kot sport. Ljudje so pa radi na strani zmagovalcev. Zato ze zdaj predstavljajo Sarca kot zmagovalca ….
      Isto so delali za Cerarja pred zadnjimi volitvami.

     • Soave

      + + + Ni kaj dodati !!

   • žogica

    Imaš prav, volilni lističi so že natisnjeni in obkroženi, ko boš prišla na volišče, ne boš imela veliko dela.

  • žogica

   Absolutno je smiselno, saj ne bomo volili desnice.

  • radames

   Ja, odličen post. Napišem zato, ker tule nekateri sploh ne znajo več kaj pametnega napisat in se forum sprevrača v eno samo primitivnost.

  • Sale

   Smrt fašističnim priležnicami svoboda slovenskim puncama amen zmolite zadnji očenaš fašisti in dano vam bo zadnje maziljenje.

 • milanček

  evgenija, primitivno, ampak s teboj se ne morem drugače pogovarjati, se spustim na tvoj nivo, oz nivo tvojih šefov, to je iz murgelj F21, ti si primerna edino za v zavetišče za živali in mogoče se bo tam našel kakšen kužek, ki bi nategnil tako nagravžno , pokvarjeno faco! V upanju, da ti to uspe, ti želim veliko sreče!

 • Tweety Bird

  Franc Kangler, Matej Tonin, Aleš Primc, Janez Janša, Bojan Požar in hinavski Vili Kovačič. To so liderji svojih klerofašističnih strank ali wanabe strank… ki jurišajo na prestol. Prestol pa je tako rekoč oddan listi kamniškega župana Marjana Šarca. He he, dobra taktika Cmerota, da vas desnosučne spet zjeb***!!!

  A POZOR… VSI VOLIMO LEVICO…. da bo MESEC svetil !!! :)

  • Wikttor

   Izgleda, da preveč zahajaš v osmice, mogoče, pa ti z zdravljenjem še utegnajo pomagat!?

  • Kapodistrias

   Dajati skupaj kler in fašiste so bili sposobni samo zarukani, primitivni komunisti. Fašisti, nacisti in komunisti so bili levičarji, naj ti bo, kreten, to že enkrat jasno.

  • Rožle

   Tunnek ne seri …mi smo se že vse zmenili s tvojimi levaki koga bomo volili ..!!!
   Lewaki bi se radi še naprej gužvali pred KARITASOM …
   Zatorej pamet v roke in volite SDS edina pot v demokracijo in razvoj …

 • žogica

  Rosvita se je razjokala, ko je videla, kako jo imate radi na Novi, najraje bi prišla sem v službo, pa ji Janez ne dovoli !

  • Jana učak

   Rozka je res za na novo TV!! Naj že spoka !

   • učko

    Spokat tisto armado golazni za RTVS !

  • Sale

   Ja mora uničiti RTV vsi njegovi hlapcicu in dekle v vseh infastukturah morajo izvajati sabotaE in diverzije.naredite mi to deželo spet Janševo amen Bog daj mu kratko življenje in neozdravljivo bolezen crknte Janševi podporniki in vso njegovo seme amen

 • lokec

  Hudič je ker ima hudobna karlovka zaslombo pri kučkotu. Potrebno zmagat na volitvah, vse ostalo je mnogokratno mlatenje prazne slame. Saj bo še slame zmanjkalo.

  • žogica

   Je raziskovalna novinarka, marsikaj ve, zato se je pa bojite.

   • Sale

    Ti retardi nimajo strahu dokler jim ne začne biti zadnja ura amen

 • lokec

  Eugenija Carl je bila Slovenka leta 2013, le kaj je tako dobrega storila. Takrat je izjavila, da se bo za nagrado poskušala oddolžiti.

  • žogica

   Ne spomnim se, kdaj je bila Slovenka leta Rosvita, kdo ve?

   • MEFISTO

    Glede na dosedanje Slovenke leta, je ta naslov bolj v posmeh kot v priznanje.

    Kresalova je tudi menda bila Slovenka leta.

    V taki družbi si pa Rosvita že ne želi biti, pa tudi take sramote si ne zasluži.

    • žogica

     To je vsekakor časten naziv za žensko, ki pa ni vsaki dosegljiv !

     • Korenjak

      No ja, to “prestižno” nagrado je naprimer prejela Katarina Kresal – Dildorina, za kateri bi težko rekli, da je ženska. Cartlovo pa bi morala pregledati zdravniška komisija pred prejemom take nagrade, definitivno. Pa tudi obrila bi se lahko, da bi vsaj na daleč spominjala na žensko, no….

     • Sale

      Naj pregledajo psihiatri tvoje pamze po moje da so bolani v glavo če imajo tazga očeta je pričakovati od otrok se slabše.bodo posiljevalci pedofili v hozentregerjih amen Bog reši jih takega nizkotnega takoimenovanega življenja amen

    • milanček

     kresalka je bila Slovenka leta in to zaradi tega ker se ga je 3x nadonfala, da so jo morali v KC pumpat, drugač bi ta drogerka še gavznila, saj škode ne bi bilo!

     • Sale

      Tabletkar Janša.vsi ga držijo za jajca smeri šiptarji hrvati.bogi meni se zdi da bo sam končal svoje bedno bedno zivljenje če ima kaj vesti

     • milanček

      majmun, kot prvo se nauči slovnično napisati komentar

   • Sale

    Neumna beladomosralka je mislila kot Urša povzpetnica nadobudni jara gospoda .samo ko padejo na realna tla pavidijo faso v hudi jami amen

  • radames

   Institucija “Slovenka leta” je politična institucija in “nagrajenke” so politično izbrane. V našem političnem sistemu je ta “nagrada” za večino “nagrajenk” potencialna sramota, kar se čez nekaj časa tudi v resnici pokaže.

 • MEFISTO

  Evgenija! Odkod lepote tvoje!?
  (Napev po Avsenikovi Slovenija, odkod lepote tvoje)

  • milanček

   vsa primitivnost, sprevrženost, hudobija se ji odraža na faci!

   • Sale

    No poglej še v spegu izrojeni mali vencek .si se zgubi ne veš kje maš gospodarje in hleve ajih je Jernej Zakuril

 • MEFISTO

  Kakšna novinarka je Evgenija, da jo morajo kamere HANZI TV skrivati pred gledalci, ki še plačujejo TV prispevek?

  Če jo pokažejo, jo pa posnamejo od daleč, da se ne vidijo podrobnosti.

  • milanček

   če bi Alfred Hitchcock še živel, bi ta govnača imela gl. vlogo v kakšni grozljivki, seveda, če se jo ne bi ustrašili še ostali igralci, kar je preveč je pa preveč!

   • Sale

    Govnača mala sta Jakob in črt veliko govno pa vi in Janša amen smrt pedofilom

    • milanček

     o Marija, s tabo je pa hudičevo nekaj narobe, ne nekaj, glava je vzrok! Nič skrbet, zemlja vse ven vzame!

 • milanček

  mislim, da je edini , ki jo spoštuje in izkazuje ljubezen je majmun bobovnik, isti bebo kot strašilo!

 • Krtača 20

  Rosvitki se je mal zareklo.

 • Krtača 20

  Rosvito Pesek je na vrtu hotela Turist udaril pred ostalimi gosti. A zakaj? Ker mu je težila, da je noseca z njim. Sedem mesecev kasneje, je rodila sina Filipa. Ocka je Janez Janša!

  Nika Dolinar, ta vdana in zaslepljena ženska, bi lahko kaj vec povedala o toplini Janeza Janše. Nika Dolinar je veckrat okusila težko roko in tanke živce predsednika SDS-a.

  Špela Predan mi je sama zaupala, da jo je Janez Janša pretepal.

  Nina Orel je obrnila hrbet stranki in predsedniku Janši, ko ji je slednji poskušal storiti silo. Prav ste prebrali, Janez Janša je na starem sedežu stranke SDS na Komenskega, poskušal posiliti Nino Orel. Pri poskusu je ostalo samo zato, ker se Janezu ni dvignil.

  • FUCK COMMUNISM

   Tole so take prave tipicne komunajzarske klevete! Obvladas mesanje dreka do popolnosti, preklet idiot zabit!

   • Sale

    Vi mešajte mešk potlej pa na Hudo jamo jokcate mi nismo nič hudega storili ko majhne deklice .serjemo se vam Hudo jamo na vaše izrojene mrtve fasote smrt faszmu svoboda narodu

  • xtc

   He,he,he kako bolne bebo,očitno ti še ni jasno,da se babnice limajo nanj ne da on leta za njimi.

  • Marko Jošt

   Mater krtača vam so pa res predpisali močna zdravila. Prosim če greste nazaj k zdravniku in mu poveste vaše simptome.
   Mogoče je še pravi čas.
   L.p.

   • Sale

    Prvi korak k ozdravitvi je priznanje da ste fašisti huje kot zvali.smrt fašizmu svoboda narodu

    • Marko Jošt

     Svele, vi in vaše živali v vaši glavi, ki tava po tem svetu na žalost brez končanega razreda v vrtcu, kaj šele v osnovni šoli( glede na vašo slovnico v zapisu). Lahko vam je v Sloveniji, kjer vas mi delovni ljudje preživljamo. Z sloganom svoboda narodu se pa strinjam, ampak svoboda ljudem izpod jarma levičarjev.
     Potem pa bo!!!
     Pa lep dan vam želim.

  • DUŠAN ZALAR

   Po vaše je tudi Zoki nezakonski sin Milana Kučana!

  • Korenjak

   Bebček skrtačeni, to si morda poskušal narediti obnovo te “novice”: https://novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/57a8573d68dc8/veliki-osvajalec-zenskih-src

   Kakorkoli obrnem in preberem nikjer ne zasledim, da ga je policija kdaj ovadila, ker je izsiljeval žensko za seks v zameno za službo… ali… da bi si za omislil blontni escort pod pretvezo PR storitev… itd.

   Sicer pa: ogromno levičarjev tvoje sorte se je že pozdravilo na janševi avstralski kliniki. Kaj pojdi, koristilo ti bo!

  • Sale

   Janša posiljevalec pedofilski.kaj dela z crtom in Jakobom za zaprtimi vrati treba jima je odvzet otroka.ursa lajdra delala pripravniško pri psojebcu baricevicu kako so izginile zdravniske kartoteke od znanih v Sloveniji .kakšne svinjarija so izvajali.smrt fasizmu

 • FUCK COMMUNISM

  Pizda je ta Carlca grda!!! Fak kok je ostudna!

  • učko

   Pr’ njej ti pride še preden bi jo! No, kwa ti pride, je pa druga, mogoče slabost !

   • Sale

    Imate raje na oltarju deške ritke serjemo se vam v Hudo jamo

    • učko

     Deške riti mate še rajš pravoslavci !

  • xtc

   Ko Zdenka Kidrič.

   • DUŠAN ZALAR

    Preverjeno,hči Svetlane Makarovič!(nezakonska)

  • Sale

   Ti bi rajši črta jakoba govno fasisticno pedofilsko crkn ti pa tvoji ostudni sociopati smrt fašizmu svoboda komunizmu

 • xtc

  Ubogi levaki,fuzla jim.

 • Mitja Mazini

  Po propragandi akciji sojene ali nesojene mame otroka od JJ, sem tudi sam začel razmišljati, da bi prenehal plačevati naročnino na RTV, ker so me ti odmevi spomnili na propagando neke nemške stranke, pred drugo svetovno vojno. Res kako se mora Peskova še pogledati v ogledalo, pa da to ne poči.

 • Sale

  Vsi otroci zlovencev bodo plačali za grehe izrojeno očetov.vsi egipčanski otroci vkljucno z ramzesevim so skrivnostno poginili.tako se bo godilo zlovenskim .Bog bo uničil Slovenijo in Gomoro amen

 • mojev2

  Rosvita bravo vi ste sigurno najboljša novinarka v Odmevih in nasploh vaše odmeve vedno gledam
  jasno razumljivo govorite in še lepa ste,da so vam nevoščljivi,posebno Evgenija in njeni…..
  svele tako bednih komentatorjev pa še ne,a sploh se zavedaš kaj blebetaš,

 • milanček

  upam, da je medicina kljub mafijskim poslom, vsaj toliko močna, da se ne bi v kakšnem nemogočem času sparila evgenija in majmun bobovnik, rezultat, tu so novi cmerarji, drnovški, kardelji in še cel kup malomožganskih kretenov, ki so podmladek kućanove F21! Sreča je ta, da se kučanisti ne morejo več razmnoževati!

 • Borut Zabret

  Naj ze spoka tale Rosvita Jansevo trobilo,Jansata pa nimajo kaj gostiti dokler ne bo placeval RTV prispevka kakor ga placujemo vsi posteni drzavljani pa ceprav na minimalcu.

  • alborebeka

   Bebec le plačuj ,pa še minimalca ti je trba pobrati 2dl vode na dan pa boš hitro normalno razmišljal,to se ti bo tako ali tako zgodilo poleg teh rdečarjev ,samo da si ti slep gluh nepismen ,možgansko pohabljen idiot in si niti drugega ne zaslužiš .Pa še to Janša in jaz sva carja ,ti si pa tlačan ,ker za drugo žal nisi sposoben smrdo.!Rosvita je pa hvala bogu vsaj malo korektna,kar za druge ne moremo tega trditi ..!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!