Še 40 dni do “ene največjih preizkušenj v zgodovini naroda”

Foto: iStock

V Koaliciji “Za otroke gre!” že odštevajo dneve do referenduma, do katerega je še 40 dni. Prepričani so, da gre za eno največjih preizkušenj v zgodovini našega naroda in države. 

“Soočeni smo s krivičnimi zahtevami ter neverjetno močnimi medijskimi, političnimi in finančnimi pritiski, ki jih samo s človeškimi močmi ne moremo zdržati,” poudarjajo v koaliciji in ob tem pozivajo vse, da se jim v naslednjih 40 dnevih pridružijo pri molitvi za namen spoštovanja mame in očeta in za spoštovanje temeljnih pravic otrok. Predvsem s pozitivnimi mislimi lahko prispevajo tudi neverujoči.

Ali bomo dovolili ukinitev tisočletne zakonske zveze žene in moža? Ali bomo mamo in očeta javno in zakonsko razglasili za dve otroku nepotrebni osebi?

  • wowoo

    A se vi mal hecate ??? Naslov na potenco neprimeren !!! Primc & Co. pejte vi vsi skup mal u Honduras !

    • Mihilus

      Tradicionalne družine z otroki so temelj za prihodnost naroda. Jaz razumem pedre in lezbijke, da imajo drugačne spolne preference. Naj bodo. Vendar naj ne spodbujajo naših otrok, da je to nekaj kul in normalnega. Ker ni. Kakršnokoli propagiranje nenaravnih zvez je za narod samodestruktivno. In ta zakon dela točno to. Naše otroke hoče prepričat, da so disfunkcionalne družine brez sposobnosti reprodukcije nekaj normalnega.