fbpx

Še en učitelj – Štrukljev provokator!

Foto: FB

Med protivladnimi histeriki se najde vse več čudakov, mnogim pa je skupno tudi to, da se jim zdi, da so tako modri, da vlado lovijo na logičnih nekonsistentnostih. Kot, vlada ni opazila nekega protislovja, oni pa so ga. Eden takih je ponovno “briljiral” na Facebooku.

Nek tip, pa saj ni prvi, po Facebook imenu Lorin Moscha, je na Facebooku kritiziral vlado, češ da ga pošilja med smrtno nevarne otroke in da lahko zaradi tega ubije svoje starše. To je bil njegov prispevek h kritiki testiranja učiteljev. Razumete? Zakaj testirajo učitelje, otrok pa ne?

Očitno gre za nekakšnega učitelja, še enega tistih nikoli odraslih, ki še pri 45 govorijo o sarkazmu kot o nečem, kar razumejo samo tako inteligentni kot oni. In tukaj je bil sarkastičen, če niste dojeli, ko je pokazal, kako nekonsistentna je vlada, ker je še pred časom govorila o tem, kakšni prenašalci so otroci, zdaj pa jih ne testirajo.

Tožil bi predsednika vlade
Vlada tehta. Po eni strani dobiva signale od zdravstva, po drugi od gospodarstva. Pretok enih informacij k drugim je dinamičen, spreminja se, nenehno. Obe stroki nenehno prenavljata svoje direktive glede na spremembe, vlada jih mora bolj ali manj upoštevati, a tudi usklajevati druge z drugimi. Vsak ukrep s seboj prinese ali odpre kak nov problem, ki ga je treba reševati oziroma luknja, ki jo je treba krpati. To odrasli ljudje vedo in ne pišejo takšnih neumnosti kot gospod Moscha.

Aleš Ernecl