fbpx

Simona Weiss se bori: “Njen duh in volja sta močna, telo pa utrujeno od bolečin”

Foto: Facebook

Simona Weiss že nekaj časa bije hudo bitko z rakom. Njen mož je na socialnem omrežju Facebook objavil njuno skupno fotografijo, ob njej pa zapisal, da se Simona v tem svetem času bori kot levinja. “Njen duh in volja sta močna, telo pa utrujeno od bolečin,” je opisal težko situacijo, s katero se soočajo.

“V tem svetem času se Simona bori kot levinja. Mi smo ob njej, bedimo in ji nudimo podporo. Njen duh in volja sta močna, telo pa utrujeno od bolečin. Potrebujemo molitve, pozitivne misli in energijo vseh vas dobrih ljudi, ki ji stojite ob strani,” je ob fotografiji zapisal Simonin mož Goran.

Saša Lenedero (foto: Facebook)

Saša Lenedero (foto: Facebook)

Fotografijo je delilo skoraj 1700 ljudi, prejela pa je kar 7000 všečkov. Med drugim so ji pozitivne misli namenili tudi Zvezdana Mlakar, Saša Lendero in pevec Sebastian.

Saša Lendero je delila fotografijo in ob njej zapisala spodbudne besede: “Pridružimo se Simonini družini z mislijo, molitvijo in dobro željo! Ustvarimo skupaj polje energije, ki bo podprlo Simono v trenutkih, ko potrebuje moč za borbo! Podarila nam je pesmi, ki so zaznamovale slovensko glasbo, polnila dvorane in pomagala tistim, ki so potrebovali pomoč. Zdaj je čas, da obrnemo tok energije. Draga Simona, tudi mi mislimo nate s polnim srcem upanja!”

 

N. K.