Snežič zaradi lažnivega in žaljivega članka nad Vukovićevo, Cirmana in Modica s tožbo!

Foto: Demokracija

Vesno Vuković, Primoža Cirmana in Tomaža Modica, ki prek svoje družbe Providentia delujejo za novi portal Necenzurirano, ki je najnovejši projekt zaradi goljufije že obsojenega kriminalca Martina Odlazka, so si že nakopali zasebno tožbo. Ugledni davčni strokovnjak Rok Snežič se je za tožbo proti trojici, ki je, preden je prešla pod okrilje Odlazka, delovala pod protekcijo Boruta Jamnika na Siol.net, odločil zaradi žaljivih obdolžitev in razžalitev. Razlog za to je članek poln izmišljotin in laži obdolženih, ki si zaradi senzacionalistične narave spletnih novic le-te preprosto izmišljajo, brez vsakršne realne osnove ali podlage, jim očita Snežič. Ker sta bili obe očitani kaznivi dejanji storjeni v hujši obliki, bi trojici utegnila groziti celo zaporna kazen!

Portal Necenzurirano, zadnji projekt zaradi goljufije že obsojenega kriminalca Martina Odlazka, si je zaradi malomarnega in zlonamernega ravnanja nakopal zasebno tožbo s strani uglednega davčnega strokovnjaka Roka Snežiča. Kot smo na Nova24TV že poročali, je portal nastal tik pred nastopom nove vlade in je bil v veliki meri namenjen tudi reševanju privilegijev novinarjev globoke države Vesne Vuković, Primoža Cirmana in Tomaža Modica, ki so pred tem skupaj sodelovali že na Dnevniku Bojana Petana, nato pa jih je Borut Jamnik inštaliral na Siol.net v lasti Telekoma Slovenije. Direktor TSmedia Roland Žel, ki ga je na to mesto nastavil oproda Marjana Šarca, Damir Črnčec, je prejšnji teden po neuradnih podatkih že odstopil, vrnil se bo na zagotovljeno službo na Ministrstvo za obrambo.

Bo šla Jamnikova trojica za zapahe?
Kot nam je pojasnil Snežič, zoper obdolžence Vukovićevo, Cirmana, Modica in ostale zaposlene na družbi Providentia, prek katere delujejo za Necenzurirano, vlaga zasebno tožbo zaradi storitve kaznivega dejanja žaljive obdolžitve po drugem odstavku 160 člena KZ-1, za katero je zagrožena denarna kazen ali zapor do šestih mesecev in zaradi kaznivega dejanja razžalitve po drugem odstavku 158 člena KZ-1, za katero je prav tako zagrožena denarna kazen ali zapor do 6 mesecev.

Rok Snežič, strokovnjak za slovensko in tuje davčno pravo. (Foto: Nova24TV)

S spornim člankom polnim laži so obdolženi škodovali časti in dobremu imenu Snežiča
Sporni članek z naslovom “Naveza Snežič – Đuđić: nočni klub, posojila in ugašanje podjetij”, ki je bil na Necenzurirano objavljen 3. februarja, je poln laži, s katerimi so obdolženi o Snežiču trdili in raznašali nekaj, kar lahko škoduje njegovi časti in dobremu imenu ter ga po krivici obdolžili žaljivih dejstev, dejanje pa bilo storjeno na spletnih strani in v sostorilstvu. Resničnosti žaljivih dejstev, navedenih v zlonamernem članku, se ne more dokazati, prav tako pa so z žaljivimi vrednostnimi ocenami Snežiča obdolženi posegli v njegovo čast in dobro ime.

V članku namreč obdolženi o zasebnemu tožilcu navajajo, da bi naj bil kot organizator na vrhu nedopustnih, nezakonitih in protipravnih ravnanj, ki merijo na oškodovanje upnikov zadolženih podjetij. Obdolženi zasebnemu tožilcu pripisujejo vodenje mreže aktivnosti z namenom izogibanja plačilu zapadlih obveznosti, pri tem pa posebej izpostavljajo, da bi naj zasebni tožilec zainteresiranim zagotavljal t.i. slamnate osebe, ki postanejo direktorji in lastniki podjetij, namenjenih izbrisu ali stečaju.

Nič od zatrjevanega seveda ne drži. Snežič namreč nikoli in nikdar nikomur ni pomagal pri kakršnihkoli aktivnostih, ki so ali bi lahko merila v smeri oškodovanja upnikov zadolženih podjetij, niti se nikoli ni ukvarjal z zagotavljanjem t.i. slamnatih direktorjev. “Gre za popolno izmišljotino in laž obdolženih, ki si zaradi senzacionalistične narave spletnih novic, le te preprosto izmišljajo, brez vsakršne realne osnove ali podlage,” pojasnjuje. Ker je Snežič ugleden davčni strokovnjak, med drugim je na Pravni fakulteti v Novi Gorici pridobil naziv doktor davčnega prava, ima objavljen članek negativne posledice tako na poslovnem področju, kot tudi zasebnem, prijatelji, družinski člani in poslovni partnerji nanj zdaj gledajo kakor na kriminalca brez vsakršne realne osnove. Celoten zapis in navedbe o zasebnemu tožilcu so zapisane izključno z namenom žaljive obdolžitve in razžalitve zasebnega tožilca.

Foto: posnetek zaslona

Obe očitani kaznivi dejanji sta bili storjeni v hujši obliki
Obdolženim so očitana kazniva dejanja, ki naj bi jih storili skupaj kot sostorilci, saj naj bi zavestno sodelovali pri storitvi kaznivega dejanja in tako odločilno prispevali k storitvi.

Obdolženi so ravnali naklepno, saj so se zavedali svojega dejanja in so ga hoteli storiti oz. so se zavedali, da lahko zaradi njihovega ravnanja nastane prepovedana posledica, pa so privolili, da takšna posledica nastane. Velja še poudariti, da sta bili obe očitani kaznivi dejanji storjeni v hujši kvalificirani obliki, saj sta bili kaznivi dejanji storjeni na spletnih straneh.

Rok Krajnc

 • ROMAN Naprudnik

  Kaj je sploh res pri njihovem pisanju?

  • dež

   Ključno vprašanje, ki se ga ti kljukci od MSM novinarjev sploh ne zavedajo. Četudi prebereš Delo, Dnevnik, pogledaš RTV, …., še ne pomeni, da tistemu kar si tam prebral ali videl verjameš.

   • Zgornji

    Ja, potem je tisto gledanje /branje Izguba časa !!! ! !!!

    • zaslosds

     Resnica je v DEMOKRACIJI

     • Zgornji

      Ja, pa tudi tam so jo cenzurirali , če prav vem .

     • samotoje

      ????

     • Anton

      Vsak cigan svojo malho hvali pa čeprav je prazna!

    • dež

     Nikoli nisem bil naročen na noben časopis. Če uporabljaš internet, je ob poplavi takšnih in drugačnih novic povezanih s politiko smiselno pogledati tudi, kaj o neki temi pišeta Delo ali Dnevnik. Sam porabim za pregled internetnih novic MSM medijev cca. 2-3 minute dnevno, zjutraj ko sedem za računalnik. Če je na Delovi spletni strani nepolitičen članek o temi, ki me zanima, npr. o novem BMW M3, ga preberem.

   • JANEZ GUS

    Vernameš ali ne.Perejo pa ti glavo.Zato bi moral imet možnost ,da to vzameš ali ne.Tu so otroci.

    • dež

     Meni ne perejo ničesar, ker za prelet čez naslove člankov na MSM internetnih portalih porabim 2-3 minute dnevno. Če pišejo o kakšnem novem avtomobilu ali znamki piva kar me zanima, mi vzame nekaj več časa.

  • samotoje

   V glavnem vejice in pike.

 • karpelec

  Vprašajmo se,kaj dobri piškotki naredijo iz ljudi.

 • Beli Sneg

  Presstitute bo potrebno za vsako neresnico ali pa prilagojeno resnico tožiti. Drugače ne bomo prišli do kolikor toliko objektivnega poročanja. Med njimi cel kup srbijancev in drugih južnakov, ki nam serjejo na glavo.

  • Simon Rožič

   …najbolj zaleže denarna kazen in to krepka; drugič bo vsaj premislil, kdaj bo
   odprl svoj lažnivi in umazan gobec!

   • Zgornji

    TOČNO TKO !!! ! !!! Amennn !!! ! !!!

   • tomven

    Že že, samo treba jo je izterjati…

 • Artur

  Pod Kozlovičko in njenimi podrejenimi starimi neodstavljenimi krivosodnimi komunjarami se jim ne bo niti las skrivil to je dejstvo.Niti s prstom nebo mignila če bo ta tožba proti tej drhali dobilo večjo razsežnost.

  • Beli Sneg

   Na žalost tudi jaz ne pričakujem kaj več od nje. Računam pa, da bo JJ v naslednjem mandatu imel priložnost da postavi SDS-ovega ministra in da bo enkrat za vselej počistil s pravododjem in tožilstvom.

   • Artur

    Že zaradi tega, ker je bila v SMC-ju pod amoralnim cmerkotom je kompromitirana.Enaka z enakim.

  • zaslosds

   Ne vem,kje so to kozlovičko našli,kakor se spomnim je vedno bila proti SDS-u

   • von Rhein

    Vsi so biliproti,ker je bil tak nalog iz “centrale”Obstaja upanje,da bo še kdo spregledal,če ne na obe, vsaj na eno oko.

   • samotoje

    SMC jo je dala v kvoto svojih ministrov. To so koalicijski šibki členi, amapak tako pač je- zaenkrat.

  • šmentanamuha

   Ja, Kozlovička je res največji fail v tej vladi. Toda izbral jo je SMC, to zagotovo ni bila Janševa izbira, V dobro sestave koalicije je moral nekje popustiti.

   • Simon Rožič

    ¨…upam da bojo našli kakšno “napako” in se vljudno poslovili!
    Že kot Cerarjeva tesna pribočnica, je delovala kot nališpana mumija.
    Od nje nihče ni nič pričakoval in tudi nič dobil ! čista zguba!.

    • Zgornji

     AMENNN !!! ! !!!

   • zaslosds

    Ja,verjetno je bilo tako na žalost

 • šmentanamuha

  To niso nobeni novinarji, ampak navadni mafijski plačanci, najeti za točno določeno nalogo: diskreditirati vse in vsakogar, ki je v navezi z Janšo, demonizirati sedanjega predsednik vlade vse do naslednjih volitev. Presstituti dejansko ne opravljajo nobenega novinarskega dela. To, o čemer morajo pisati, jim dostavijo na mizo in dajo navodila za pisanje. Nedostojni človečki, vredni samo pljunka.

 • Antonius

  Cukr in med skupaj nista toliko sladka, kot je posladkan nasmeh Vukovićeve in Cirmana.
  Kako se prevarantska in lažniva trojica komu sploh upa v oči pogledati, ker vsi, ki jih poznajo vedo, da so naklepni lažnivci.

  • zokispoki

   Sleci jim kozo iz hrbta, Snezic ! Kakor bi rekla velika kulturnica Svetlana Makaronovic, jebo im pas mater !

  • samotoje

   Spomni se, cenjeni Antonius, koliko Slovencem je Mitja Ribičič gledal v oči (posnetek je bil na TV), ko je izjavil, da o povojnih pobojih ni vedel nič.?!

 • soc

  Ugledni davčni strokovnjak Rok Snežič. Poštenjak, ki se je osebno bankrotiran pred časom pripeljal na intervju k poštenemu novinarju Požarju z Lamborghinijem (ali je bil Maserati?).

  Trenutni politični spremljavalci so brezmadežni, kot veliki poštenjak Kangler in pred meseci čudoviti narodnjak Jelinčič. Papir prenese vse, kakršnekoli barve je.

  • von Rhein

   Odgovori sam sebi koliko časa papir že vse prenaša,kaj in od koga prenaša.

  • Mademoiselle

   Meni pa ta Snežič nekako ni všeč, prav čudno sem pogledala, da je blizu Janši. Ne vem, ni mi. Rajši poslušam Simčiča.

 • Joško

  Družbenopolitični delavci!

  • piko8

   Škodljivci !!!

 • Joc 52

  ….”bi trojici utegnila groziti celo zaporna kazen!” Ja, če ne bi imeli krivosodja – zato si tudi upajo, ker vedo, da so nedotakljivi

 • mginko

  Tudi za udbomafijski dirigiran podmladek bo prišel “čas streznitve” .

 • janko

  Sami voluharji, nič ne znajo delati, pa še živordeči možgani; skratka, virusi.

 • totex39

  Janša nima sreče, vedno ima v vladi nekoga, ki razdira njegov pametni način delovanja. Kozlovičeva se je pokazala v slabi luči in ni nič boljša od Katićke, zelo slaba izbira stranke SMC, kjer bi morala biti res oseba, ki bi uredila demokratično sodstvo, ona ga že ne bo.

 • est

  Oni rabijo 3-5 sekund , da te polijejo z gnojnico , politi pa 3-5 let da dokaže svojo nedolžnost, vendar takrat to nikogar več ne zanima.

 • VERRZIFIKATOR

  Vesna Cirman Modic

  NECENZURIRANO

  Mater, teh se treba je znebiti,
  vsakega posebej pozapreti,
  ve se, kaj že v kali gre zatreti,
  nujno to nam treba je storiti.

  Jamo se jim skoplje, to je jasno,
  »ódlazak« pri nas se temu reče,
  dajmo, brž, naj akcija že steče,
  mi povemo to direktno, glasno.

  Ah, saj veste, ni pri nas cenzure,
  rečemo, potem takoj storimo,
  šefovim besedam zgolj sledimo,
  delamo, če treba je, nadure.

  Honorira dobro se nadura,
  da počnemo to, kar zdaj počnemo,
  drug le drugemu pod prste zremo,
  temu pravi se avtocenzura.

  Najprej, jasno, se diskreditira,
  pa potem tri faze kar preskoči,
  nekajkrat samo potem še poči,
  stvar tako se samolikvidira.

  Je necenzurirano postalo
  kar počnemo, naše to početje,
  ker ne vemo še, da za stoletje
  zlahka se sedet nas bo poslalo.

  Brez cenzure se nam bo zgodilo,
  naš način je pač necenzuriran,
  bo zato izdatno honoriran,
  ko se proti nam bo obrnilo.

 • JANEZ GUS

  Kdaj bo na RTVS rdeči greznici ta tema med aktualnimi.Vem ,da sanjam.

  • Zgornji

   Da ne bo prej Konec “sveta” … pa to .

 • šmentanamuha

  Sem včeraj poslušala Mojco Širok, ki je intervjuvala onega evroposlanca Lenarčiča in mu kar naprej v usta polagala: “Pri nas se je vlada odločila, da ne bo več testirala obolelih za virusom ali torej menite, da je vlada naredila napako, ker je prenehala s testiranjem na virus Covid-19, bi lahko torej rekli, da vlada ne ravna v skladu z navodili evropske komisije in njenimi zdravstvenimi priporočili, zakaj po vaše slovenska vlada ravna drugače kot so priporočila svetovne zdravstvene organizacije …” in še nekajkrat isto vprašanje na različne načine ….. Prasica. To je vse, kar lahko rečem. Njeno namigovanje je bilo v stilu, da Janša lastnoročno sprejema neke odločitve v nasprotju z vsemi, čeprav je bila popoldne novinarska konferenca, kjer je na podobna vprašanja lepo pojasnil, da se o tem odloča stroka in prof. Bojovičeva je tudi Bergantu lepo pojasnila kaj in kako, da so vsa njihova ravnanja usklajena s priporočili svetovne organizacije in jih sproti preverjajo.

  Tako da, Mojca Širok, “poročevalka iz Brusla”, jebi se, prodana duša. Še en teden nazaj so tvoji delodajalci vrteli veselo rapersko poskočnico in se norčevali iz “koronce”, zdaj pa pritlehno in namerno zavajajoče ustvarjaš paniko s svojim “poročevanjem” in namiguješ, da Janša NOČE testirati okuženih ljudi in nas zdaj NAMERNO izpostavlja veliki nevarnosti, in sprašuješ nekega evroposlanca za logistiko, kot da je merodajen za dajanje takih odgovorov. Jebo ti pas mater, baba ušiva in tvoj RTV eskadron. Tudi Bergant je motovilil z vprašanji gospe Bojovič, kot da ne zna naravnost vprašati.Vse v stilu, da ¨Janševa vlada ne ve, kaj dela in dela v nasprotju s priporočili in podobna jajca. Sramotno. Kr nisem mogla verjet, da je tudi Mojca v glavi tolk široko štirioglata. Sramujte se, novinarski bedniki.

  • JANEZ GUS

   To prasico rdečuharsko že kar lep čas opazujem.Posebno zdaj ,v času nove vlade je postala aktualna,kot druga prasica v odmevih staričeva skupaj z ROSKO.

   • AlternativaZaSlovenijo

    In Godčevo. Vse tri navadne kokle.

    • JANEZ GUS

     Rosko so dolgo skrivali.

     • AlternativaZaSlovenijo

      Pri Godčevi se vidi, da jo bo vsak cajt razneslo. Drugi še kolikor toliko skrivajo svojo notranjo napetost :)

   • zaslosds

    RTV NAROČNINO TAKOJ UKINIT,TEH RDEČIH PRESSTITUTK NE BOMO VEČ PLAČEVALI IN GLEDALI

  • AlternativaZaSlovenijo

   Lenarčič je sicer komisar za krizna razmerja, ampak dvomim da ve kaj dela. Je tipičen birokrat, ki mu je sekira padla v med. Ni znal povedat niti ali je prav ali narobe, kar je tipično za nekoga, ki zadevo pozna samo površno-birokratsko.

   • šmentanamuha

    Man je to jasno, ampak zakaj potem spraševati takega človeka o zadevo, o kateri nima pojma, pol je vseen če mene vpraša al pa tebe.

    • JANEZ GUS

     Na rdečuharski greznici RTVS ni nič slučajno.Zato tebe ali mene nikdar ne bodo NIČ vprašali.Tudi žnepleni ne pride slučajno k kuzli PAŠEK.

    • AlternativaZaSlovenijo

     Hja, šmenta neki mora delat, pa čeprav škodo. Na odmevih je Boevićeva lepo razložila zakaj in kdaj. Ne vem, se mi zdi, da hanzi tv računa s tem, da ima pred samo same bebce, ki slepo verjamejo temu kar njihovi taking heads lapajo.
     Skratka sledijo svoji doktrini da imajo za občinstvo butale.

     • šmentanamuha

      Prav na to sem mislila, ko sem jo poslušala. Bilo je tako očitno, da bi ji dala najraje eno na gobec. In potem še ta Gobec, ki je prefinjeno stopila v bran Šarcu, ni pa povedala, kaj mu je na twiterju odgovoril zdravnik, ki je očitno vpet v 24 urnidelavnik zaradi njegovega neukrepanja. To je neodgovrno novinarstvo, navijaško in dezinformativno: Širok, Starič, Pašek, Gobec, Carl … paradne kučanove kobile. Ni mi pa jasno, kaj je z Rosvito.

     • AlternativaZaSlovenijo

      Tako je kot si rekla! Rosvita? Na dopustu?

     • šmentanamuha

      Upajva, da nas berejo, tudi mi smo informativni:)

     • AlternativaZaSlovenijo

      Berejo, berejo, brez skrbi.

     • šmentanamuha

      :)

    • zaslosds

     to je isto kot bi serpentinška vprašali

   • Peter

    Pravzaprav je mislil, da mu je padla sekira v med. Luštna službica, malo letanja po svetu, malo blebetanja, tipičen EU uradnik. Zdaj pa tole…Mislim, da mu je padla v drek, ta njegova sekirica, no.

    • AlternativaZaSlovenijo

     Maš prav :))

   • zaslosds

    ON PODPIRA MIGRACIJE,TAKO KOT FUJONKA,VSE JE JASNO.

  • Joc 52

   Bravo šmentanamuha

  • Viktorh

   Janez Lenarčič je EU komisar za krizno upravljanje…

  • Mademoiselle

   Tudi to Gobec privatizirat. Prvo. Zadnjič nazaj sem jo gledala, kako sovražno je nastopila proti novi vladi. Vesela naj bo, da je po vseh lapsusih s ‘tableti’ sploh še na TV. In to javni TV. Nehvaležna do vseh drugače mislečih, ki jo financiramo.

  • Vlado77

   Večkrat opažam taka sugestivna vprašanja levih “raziskovalnih” novinarjev. Taki so vsaj na dveh volitvah spreševali “A boste šli s SDS in JJ in zakaj ne” Če je to strokovno potem sem butec. Ali jim kdo sugerira kako naj sprešujejo ali imajo tak način vcepljen v glavi , ker so izučeni kot družbenopolitični delavci ?? Spomnim se dolgega mučnega intevjuja Janeza Janša s strani Jaka Lorenci- pravi revolucionarni intervju – Stalin bi ga odlikoval. Kot politik seveda nima svobode, da kaj kritizira tega “razikovalnega novinarja” – ker ga potem obdelujejo vsaj en mesec kot nacija,fašista,diktatorja … No JJ je za Levico to vedno če se spomnimo govor J.T. Vatovec – še Putinu bi bilo to preveč

   • šmentanamuha

    Pri Mojci Širok sem opazila, da je tokrat postavljala samo eno in isto vprašanje in ga vrtela kot zajca na ražnju, tistega, ki ga Šarec še ni ujel. To je bil fokus njenega “intervjuja”. Zdelo se mi je, da je tudi Lenarčič zakapiral, kaj hoče od njega, in se je dokaj spretno izmotal, da ne pozna razlogov za takšno odločitev in ji nazadnje pritrdil, da bi vlade “morale” ravnati po priporočilih evropske zdravstvene komisije.
    Za površnega gledalca, kar so v večini in niso spremljali popoldanske novinarske konference (jaz sem gledala posnetek na YT), je ostalo v zraku: Janša dela v nasprotju s priporočili svetovne zdravstvene organizacije. Torej sublimno sporočilo, ki deluje v podzavesti in ustvarja nezaupanje v Janševo tri dni staro vlado. To, kar je Beovičeva (prej sem narobe napisala Bojevičeva) pojasnila Bergantu, je bilo že mimo, tudi prezahtevno za večino, čeprav zelo korektno. Bergant je sprenevedavo zavitlaval vprašanje, ki je bilo še komaj razumljivo. Obveljalo je tisto, kar je Širok, direktno položila v usta Lenarčiču: Janševa vlada deluje v nasprotju z navodili evropske zdravstvene komisije in svetovne zdravstvene organizacije. In potem še Godec s prispevkom in Šarcem, ki je naredil to, kar drugi počno šele sedaj in ga posnemajo. To je bilo mojstrsko izvedeno, usklajeno in uglašeno, to jim moram priznati.
    Janša bo moral zelo pozorno spremljati tovrstna medijska podtikanja in večkrat jasno ponoviti nekatere stvari. Tako kot to počne Trump. On je mojster javnega nastopa in tapravi strup za podgane. Opažam, da Janša že posnema nekatere prvine. Njegov javni nastop pa mora biti še bolj samozavesten in pomirjujoč, nasprotnika pa mora degradirati z argumenti in humorjem. Nekatere stvari je treba ponavljati večkrat zaporedoma, predvsem tam, kjer kučanistične podgane vnašajo dvom in nemir.

  • samotoje

   V nesreči jih spoznaš, duše Široke in pokvarjene. Za gledanje RTV moraš biti v posebnem flegma razpoloženju.

 • tvoja vest

  Ugledni strokovnjak? Ugled ima le pri jj, zaradi pranja denarja…glede laganja, obrekovanja, diskriminacije, pa je bolje, da pogledate sebi v obraz..

  • rubec

   Sem se pogledal in vidim obraz, ki se čeprav se mi mudi v službo, še kar tebi smeje.

   • Peter

    Meni so pa všeč taki čivki. Kar vidiš ga, kako ves besen, kar trese se, tipka v mobi in si pravi Zdaj jim bom pa jaz povedal kar jim gre….In potem spravi skupaj tako žalost, no.

    • AlternativaZaSlovenijo

     Ena kritična masa je takih, ki bo vsak cajt eksplodirala na temo Janša. Uf če bi veljalal ta enačba E=MC^2 pa bi jo znal izkoristit v prave namene. Potem bi imeli energije do konca sveta.

     • Peter

      Težko prenašajo, ja. Prepričali so jih, da mora vladati levica, pa če je še tako nesposobna. Vse ostalo je fašizem. Kje ga vidijo mi ni jasno.
      Ja, pa tudi če bi znali kurit neumnost ne bi rabili več nafte, no.

     • rubec

      Ne samo fašizem, še nacizem zraven. Ko je orban zaprl meje, je bil vse živo, samo eva braun ne. Zaenkrat.

     • Peter

      On ima raje Philips. Bolje obrije kot Braun, no.

  • JANEZ GUS

   Res si beda od bede.

  • Viktorh

   dr. Rok Snežič, univ. dipl. prav…..

 • šmentanamuha

  Mene pa zanima, kdo financira to Necenzurirano.si medij, a kdo ve? Muha enodnevnica in RTV novinarčki že povzemajo njihove članke kot neko referenco. RTV greznica.

  • Joc 52

   odlazek, ugrabljena država, vseeno, se ve, da vse sledi vodijo v murgle….bo pa zanimivo, ko bo JJ objavil dokument o paralelni vladi

   • šmentanamuha

    Sem zasledila. Mogoče pa je zato taka panika na RTV.

  • Viktorh

   Ne vem zakaj bereš komentarje, ne pa tudi članek, kjer piše: “Providentia delujejo za novi portal Necenzurirano, ki je najnovejši projekt zaradi goljufije že obsojenega kriminalca Martina Odlazka, so si že nakopali zasebno tožbo.”

  • JANEZ GUS

   Samo poglej ,kako se v teh kriznih časih to iz dneva v dan stopnuje po udrihanju po komaj vstanojljeni vladi,ki se z nad človeškiimi napori trudi vsaj koliko toliko naredit normalne razmere.Predstavljajte si šalabajza Šarca na pilotskem mestu.

 • Viktorh

  Vsaka šiba svojo rit najde…

 • Mademoiselle

  Sploh ni panike, vse privatizirat, naj se davkoplačevalci sami odločijo komu bodo dali denar in je stvar rešena.

  • Anton

   Potem bi nam komunisti lagali s privat oglaševalskih agencij. Ze kuge se ne da zatret.

   • Mademoiselle

    O še kako se da. V Sloveniji ni levih ampak komunisti. To je problem. Če bi ameriškemu levičarju predstavili program slovenskih levičarjev, bi se vas odkrižal v prvem trenutku. Ja, tako zelo smo zavoženi.

  • Peter

   Poop je komercialna tv. Lastniki hočejo od nje dobiček. Dobiček prihaja od reklam. Reklame se zbirajo in delijo naprej v agencijah kot so Pristop in podobne. Te so pri nas vse v rokah levičarjev. Torej lastnik komercialne tv hote ali nehote generira levičarstvo. Njemu je to vseeno, on na koncu meseca dobi poročilo, da je ta njegova firma zaslužila toliko. In to je to, no.

   • Peter

    Tudi javna hiša se v izdatni meri financira od reklam, je pa za povrhu še ideološko pravilno usmerjena.

   • Mademoiselle

    Ja, ampak morajo vedeti, da če bodo imeli zelo pristranske novinarje, da jih bo druga polovica nehala gledat – manj gledalcev – manj dobicka – manj reklam, ki jih vidimo. :)

    • Peter

     Dokler bodo politiki določali, v katerih medijih se lahko oglašuje in v katerih ne, je čisto vseeno, koliko ljudi gleda tisti medij. Tudi monopolisti, kot je DARS oglašujejo v medijih, čeprav ne vem, zakaj. Da ne gremo na konkurenčne avtoceste? Gre za prikrito in povsem legalno financiranje svoje propagandne mašine.
     Nekaj dni se je pisalo o nakazilih RTV Slo , ki je nakazala nekaj 10,000 evrov Mladini. Zakaj? Ker je CK tako ukazal, drugega vzroka ne vidim.
     Skratka, treba je vzpostaviti kredibilen desni medij, ki bo konkurenca levim in bo ljudi prepričal, da je bolj verodostojen kot so levi.
     To pa ne bo lahko in potrebno bo veliko strokovnjakov, ki poznajo medisjko mašinerijo in ne na horuk, kot to trenutno dela Nova.

 • Broni

  Cirman. Partnerka hči policaja, zagrizenega komija iz Brestanice. Član DESuS, spletkar, mama občinska frajla, Lahko še več o tem, zakaj niso vsi v Levici.

 • JANEZ GUS

  Razvita se je dolgo skrivala.Tudi mene je nategnila.

  • JANEZ GUS

   Sumljivo se mi je pa zdelo,kako da jo imajo tam na aktualnem brlogu.Seveda na rdečuharski greznici RTVS.Nova vlada v sebi dobro,mora ta gnoj RTVS prvevstveno spodkidat.

   • lokec

    Kako je bilo po vojni. Kdor je prišel z Dahava je bil sumljiv, zakaj je preživel.

 • plavi-mil

  Pravilno, tem tem lažnjivcem je treba enkrat zapreti lažnjivo gofljo.

 • Oregon

  Srčno upam da jih razsuje, lopove, pokvarjence in lažnivce.

 • piko8

  To so praziti boj nevarni od virusa !!!
  Te odreši samo metek !!!

 • odzunaj

  Novinarska mafija povzroča hude in dolgoročne posledice državi in narodu kot naciji in kot posameznikom.
  Čim več tožb za lažne novice !

 • Kapodistrias

  Spoštovani gospod Snežič, prav je, da z ovadbo vsaj poskusite, čeprav vnaprej vemo, da se ne bo nič zgodilo. Bi se, če bi bili v normalni državi z verodostojnim pravosodjem. Vendar že dolgo nismo in še dolgo ne bomo.Verjetno bi več zaleglo, če Cirmanu, Vikovićki in Modicu v fris zabrišemo, da so bedne lutke v rokah globoke države in da so navadne barabe!

 • zaslosds

  Na Dob z njimi,naj občutijo kako je Janez in njegova družina trpela po nedolžnem.

 • Stajerka

  …..fertik je……SIOL je državna firma, če bo nova vlada šla po stopinjah vseh dosedanjih, potem bo menjala vodstvo……kaj to pomeni, verjetno ni znan.fantastika……

  • šmentanamuha

   O tem sem govorila spodaj v komentarju. To je bil namig Mojce Širok. Verjetno pa je tudi ona dobila “namig” iz partijske celice, ki sedaj torpedira novo nastalo vlado s pomočjo medijskih prestitutov vleče ven Šarca in seje dvom v odločitve nove vlade. Zadeva je eksplozivna tako kot “podnebne spremembe” in prav zato priročna za diskreditacijo.

 • samotoje

  To je zid, v katerega bi se moral zaleteti vsak lažnivi novinar. Vsak.

 • JANEZ GUS

  Zanimivo kaj bo danes sprdela komunajzterska banda na rdeči greznici.Da bo spet valič T a komunistični gnoj ,pa že predolgo gnoji na greznici.Rdeča majmuna,sram vaju je lahko.Priokleta pedera,

  • šmentanamuha

   ??? Kaj ???

 • Olga101

  Tako se dela ! Upam, da bodo dobro odprli denarnico!

 • Piker

  A je to ta Snezic, ki ima jumbo plakate “odprite podjetje v bih samo 10% davka na dobicek”?

 • Lustrator

  Bravo, edino pravilno!

 • xtc

  No dokaze bodo lahko predložili na sodišču-zelo podobno verjetno kot je to storil Peinkirher,ki je dobil nato 7 jurjev “nagradnega bonusa”.