So nasilne migrante v Ljubljani opili levičarski protestniki v Rogu?

Foto: Facebook/Nova24tv

Po sobotnem protestu v podporo migrantom, ki se ga je med drugimi udeležil tudi Milan Kučan, so se, kot smo izvedeli iz zaupnega policijskega vira, radikalni levičarji zvečer zbrali še na zabavi v prostorih nekdanje tovarne Rog. Na zabavo so povabili tudi migrante s Kotnikove ulice, ki so jih v soboto vneto pozdravljali v arabščini.

Tako migranti kot protestniki so po zatrjevanju vira spili velike količine alkohola, nato pa so se podali na sprehod po ljubljanskih ulicah. Ali so pijani migranti, ki so v noči s sobote na nedeljo mučili in pretepli drugega migranta, prišli z zabave iz Roga, ni znano, vendar vir meni, da bi bila dogodka lahko povezana.

Nasilni migranti so bili v soboto ponoči pod vplivom alkohola
Kot smo že poročali, so v soboto ponoči trije državljani Afganistana, ki imajo priznano mednarodno zaščito, pretepli moškega, prav tako Afganistanca. Vsi so bili neuradno stari okoli 30 let, torej ni šlo za otroke ali mladostnike. Incident se je zgodil v prostorih, kjer bivajo, do pretepa pa je po podatkih policije prišlo zaradi spora, saj so bili migranti – pod vplivom alkohola.

Kot smo uspeli neuradno izvedeti, so napadalci nasilno vdrli v sobo žrtve ter jo začeli pretepati, med drugim tudi z leseno palico.

Tovarna Rog kot prostor za umetniške razstave, druženja in predavanja
Nekdanja tovarna Rog je sicer trenutno v rokah “začasnih uporabnikov in uporabnic prostorov tovarne Rog”. Tam med drugim prirejajo številna predavanja, delavnice in razstave. V prostorih organizirajo tudi številne zabave oziroma druženja, kot temu pravijo na njihovi spletni strani.

Mestna občina Ljubljana namerava sicer v letošnjem letu del zgradbe, kjer se izvajata vizualna in glasbena dejavnost, porušiti. Ljubljanski župan Zoran Janković je namreč odločen, da bo uredil nabrežje ob Ljubljanici in tja privabil turiste.

V svoji viziji novega Roga vidi župan tudi sedanje uporabnike, saj jim je predlagal, naj se prijavijo na razpis za pridobitev prostorov v novem Rogu, in ponudil prednost pri izbiri na razpisu, so zapisali na spletni strani Tovarne Rog.

Nina Knapič

 • Duhec

  Zakaj hudiča je to pomembno??? Naj se parijo s komerkol jih je volja….

 • Peter

  Kdor da več

  Vaš žepan

  • rubec

   Kje si hodil Perčina? Si treniral Vislo za danes?

   • Peter

    Vislo za danes?

    • rubec

     Peter-Peter Prevc-skakalec-Visla na Poljskem-danes skoki 20,30-smuči-sneg. Rabiš še:))

     • Peter

      Aja, nisem sledil…

 • Duhec

  S takimi članki bote dosegl kontra efekt…. še večji strah, posledično ne bo nikjer nobenga.

 • Anja H

  Kot sem že večkrat napisala. Levičarji točno vedo kaj počnejo. Zgodovinsko so levičarji vedno bili rasisti in desničarji proti rasizmu. Zato so se zdaj levičarji odločili, da desničarjem z “anti-rasizmom”, multikulturo in strpnostjo pokažejo in dokažejo rasni realizem. “Affirmative action” vrhunski rasizem in jaz osebno bi bil kot črnc zelo
  užaljen, če bi dobil službo, štipendijo zaradi privilegija črne kože. Točno je znano, da nebelci veliko slabše prenašajo alkohol kot mi. Tole povsem zapade v njihovo agendo, da s Heglovim dialektom dosežejo svoj cilj.

 • Andrej

  No, vidite, kako dobro se se Afganistanci že integrirali. Napit se ga, pa v pretep. “Snočkaj so se fantje stepli / pod zeleno lipico. / Naj se fantje le tepejo, / sam da mojga zraven ni.”

  • Duhec

   A misliš, da se bojo borili za levico??? Nehi no….

   • Andrej

    Seveda se ne bodo. Na zadnjem referendumu bi recimo absolutno glasovali skupaj s Primcem in Zevnikovo.

    • Duhec

     Ne…. jih neb blo na referendum. Gledajo nase in na svoje cilje…. vse ostalo jih ne zanima.

     • Andrej

      Imaš prav… Še ena stvar, po kateri so že popolnoma integrirani.

  • karlina

   Mene pa zanima pri vsem tem tudi to, kdo je povedal tem emigrancem na Kotnikovi, kje je še eden azilni dom, da so v drugem pretepli tega Afganistanca.

 • Duhec

  Da se družjo, je dobra novica…. poglejte iz vseh zornih kotov. Ne sam naravnost….

 • 19Slovenec91

  SDS zahteva referendum o nastanitvi migrantov
  http://www.siol.net/novice/slovenija/2016/03/sds_referendum.aspx

  Če je to res, pa upam, da pride do plebiscitarne udeležbe, ter da jasno rečemo NE namestitvi migrantov !
  Zapomnite si, samo eno možnost bomo imeli !!!!!

  Slovenija Slovencem – Evropa Evropejcem !

  • Vera

   Moral bi biti pravi referendum , ne pa posvetovalni , ki ni zavezujoč !

  • Slovenka

   Končno!

  • Iza Demos

   Posvetovalni referendum:
   “DZ lahko, preden končno odloči o nekem vprašanju, razpiše tudi posvetovalni referendum o vprašanjih iz svoje pristojnosti, ki so širšega pomena za državljane. Na izid posvetovalnega referenduma DZ ni vezan.”

   Torej le izguba časa in denarja. Sploh ne vem zakaj je bila dana taka pobuda, saj g. Gorenak ve, da do njega glede na sestavo parlamenta itak ne bo prišlo. Predlagati mora predhodni referendum, ki je obvezujoč! A se ne upamo ali kaj? Podpise bi lahko z lahkoto zbrali že na shodih.

 • mona lisa

  Evropa Evropejcem, naši kulturi in načinu življenja.

  • Ruggedplant

   No ja, na zadnjih dveh bomo morali še delati, da ju sploh še najdemo pod debelimi plastmi prahu, ki so se nanju nabirali vse od francoske revolucije…

 • Duhec

  Ko bojo Kučan, Zemljarič, Cmerar, vsi ministri in levi tajkuni obrezani, spreobrnjeni bojo mel temelje…. prej pa ne. Oni so mal drgačni…. usluge ne jemljejo kt usluge, ampak kt dolžnost, neki kar jim pripada. Udbovci spet brcajo v temo in se mečejo pod drobnogled…. itak, da ne skorumpirane policije, Sove, sodstva in podobnih.

 • Duhec

  Zakaj ni članka o predlogu SDS-a o posvetovalnem referendumu na katerem bi odločali ali naj bo letno št. prosilcev za azil omejeno??? Zakaj ne prenašate novinarske konference Gorenaka??? A ni pomembno, nimate kadra…. v čem je problem??? Zakaj ne sodelujete z Gorenakom??? Sej ne rab nihče vedt…

 • rubec

  Si bo jankovič še en fuglož zase omislil v Rogu. Na vratih bo pisalo: “Ne moti. Farmacija v teku”.

 • Harigast

  Pa saj to je uspešna integracija,muslimane naučit popivat. Še kakšnega odojka naj jih naučijo obrnit.Pretepat in posiljevat pa znajo že od prej.

  • Meho

   Saj so obračal odojka. Pitanec Kordiš se je kar nekajkrat obrnil za novo gajbo pira.

 • skakalec

  A lahko zraven še vprašanje o ukinitvi RTV prispevka?

 • luka globus

  Svašta piska rodi, samo pare neče:)

 • xtc

  Tam kjer je s… je vedno blizu v okolici levak.

 • Meho

  Ampak najbolj kul mi je prometni znak, ki ga imajo levaki na steni:

  “Prepovedano delati!”.

  Njihov nov zaščitni znak.
  .

  • avtohtoni neandartalec

   V Ženevski konvenciji piše, da ujetnikom ni treba opravljati prisilnega dela za sovražno vojsko, ki jih je zajela, lahko se edino dogovorijo s svojimi ječarji za določena opravila, ki so v korist vsem, nihče pa jih moralno nima pravice siliti, da bi še delali za svoje morilce in mučitelje.
   Delo je sila na poti, ne pa Bog, ni vsak odelo častno ali koristno, tisto kar večina časti pod tem imenom, je demon, lažni Idol Dela, ki je prvi kriv za največ smrti in trpljenja, v celotni zgodovini človeštva.

  • karlina

   to pa res, že 70 let se tega strogo držaijo, drugi delajo-mo zanje, oni pa mastno plačano žanjejo naše rezultate-videno in doživeto v službi

 • avtohtoni neandartalec

  Lepo, da ste razčistili incident, torej so se trije spravili na enega, niste pa niti z besedico zapisali zakaj, zakaj so ga čebovali kot se je včasih delalo z gušterji v JNA, kadar je zaradi samovolje posameznika trpela cela četa.
  Seveda bi desetarji lahko takoj ustavili napetosti,ampak zakaj bi si mazali roke, zato so raje našuhtali par večjih in močnejših ter jim dovolili, da so se ponoči prikradli v spalnico, spečega pokrili z odejo, nato hitro udrihali po njemu s pestmi, škornji in opasači, nato pa so se razbežali še preden je nekdo prižgal luč. Posledica je bil policijski režim znotraj skupine, vojaki so začeli nadzirati in pritiskati eni na druge, na svoje bližnje, da bi domnevno preprečili incidente, v resnici jih pa samo ni bilo treba več tako podrobno nadzirati, ker so del posla že sami opravili. Krivci so bili potem tudi javno kaznovani, vendar bolj simbolično, ker so za komandirje dejansko samo opravili umazano delo, komanda je samo pokazala mišice, češ da je za vse enako, v resnici so prav oni najprej sprožili zadeve, da bi dosegli željene učinke, krivi niso bili ne pretepeni in ne pretepači.

  Tako vidim tudi ta dogodek, tile arabci so drugače vzgojeni kot naše kmečke mafije, preprosto ne dojamejo, da so lahko nekateri ljudje pri nas res tako pokvarjeni in hinavski, naj se malo pozanimajo s kom so se družili tisti trije agresivni Afganistanci in kaj je bil razlog, da so se spravili na reveža, pa bo takoj jasno kaj se dogaja.

  • sprehajalec

   Dobra teorija, da so se sokompanjoni spravili na “špil ferderberja”. So ga pa disciplinirali, kot nikomur v JNA ne bi padlo napamet, kaj šele civilom. Da je končal v Kliničnem. ,

   Morda je bil namen dober, vendar kot se je izrazil Grega Repovž v Uvodniku Mladine, “in seveda kakšna navada, ki se ji bomo čudili – oni naši, mi pa njihovi”. Skratka treba se bo privaditi

   • karlina

    Skratka treba se bo privaditi Kdor se hoče, sama se ne bom, nikoli in nikdar, tudi sicer ne jem na splošno drugačne hrane, kot je evropska, kar se pa tiče vere, zame je ena in edina-katoliška vera,do smrti.

 • sprehajalec

  To lahko pade samo neumnemu levaku na pamet. Afganistancu flašo v roke. Ljudem, ki ga niso vajeni, niti ga ne nesejo. Če pa ga že dobijo v rit, pa so po svojem karakterju skrajno nasilni.

  Nabit Levak bi se ljubil, prepeval, objemal, pa na koncu bruhnil. Afganistanec pa po nožu. Skrajno kratke pameti in bom zloben, da morda škoda, da Afganistanec ni začel vrteti noža kar tam na žurki. Ma nespametneži, kaj naj rečem, če je to res, oziroma Glupi ko točak, kot bi južneje rekli.

  • avtohtoni neandartalec

   Ti zgleda nisi bil še na nobeni ciganski žurki.

   • sprehajalec

    Nekako sem to že bral. Daj se neandertalec malo poglobi v psihe nacij in kako reagirajo, ko so nabite. Slovenci iščejo ženske in se ljubijo ter pojejo, skratka delajo tisto, kar drugače ne upajo, ko so nabiti. Tako kot Čehi. Italijani se ga praviloma ne nabijajo, v glavnem tradicionalni mediteranci tudi ne. Severnjaki se ga radi nabijejo, pa ratajo nasilni, doma so pa vljudni.

    Gen neandertalec, črni lasje, poraščeno telo, če je dostop do briljantine, nazaj polizani lasje, temnejša polt. Včasih so jim rekli macho, ta izraz ustreza določeni geografski širini, kjer je topleje, kot na severu. Praviloma je tam kultura pitja vina, če je sploh, ker vročina hitro udari v glavo. Na severu, kjer je mraz, pa se je ustalil šnopc, lahko tudi kombiniran za betonom, Pivo + šnopc. To je tako kot s trebušnim plesom neandertalec, prej ga začneš, prej se ga navadiš in ga obvladaš. Tako je z alkoholom, Prej ga začneš, bolje ga obvladuješ.

 • garfi

  Ena od pokvarjenosti teh levih fašistov je tudi režiranje incidentov, napadov itd
  To počno že 70 let

 • karlina

  Sigurno so in če je to resnica, bi moral nekdo za to zelo, zelo odgovarjati, ker to je pa res kaznivo.

 • Janez

  A? Mi domoljubi – naj bi bili – fšisti ?!

  Bognedaj !!

  JA ? Ptem .,

  JE PA FAŠIST VSAKDO !!?

  … KI ZAKLEPA VRATA SVOJE HIŠE ALI STANOVANJA ?!

  ….a je??! FAŠIST VSAKDO ?!

  Ki .. KI IMA .. PSA !! KI VARUJE HIŠO, KMETIJO !? Pred nepovabljenimi tujci !?,

  A? .. domoljubi ., DA SMO …” FAŠISTI” ?! …. A RES? KAJ FAŠISTIČNEGA ? Pa smo storili ?!

  AMPAK GOSPODJE OZ. !! TOVARIŠI !! ” ŠE POMNITE – TOVARIŠI “!!
  KAKO SO VAŠI PREDNIKI KPMAČEK&COMP … NESODNO MORILI PO SLOVENIJI !!
  Med 2. VOJNO IN PO VOJNI !!

  KAKO SE PA REČE EX KP ZK ?!
  KOMUNISTIČNEMU MORILSKEMU NASILJU – HUJŠEMU …… OD FAŠIIZMA IN NACIZMA !!!

  … KAJ SO BILI ??! ….KNOJ, OZNA … POMORI TISOČEV ?! …………. “RDEČI FAŠIZEM”?! ”

  IN .?! DANAŠNJI SLO … NASLEDNIKI NESODNO MORILSKIH EX KP ZK ?! Kaj so?! L.r. JANEZ KOMENDA

 • FrancRodeVKristusu

  Itak…. pa to…. Zmaga kriminalca Janše je zagotovljena….

  • dr Janez Sveti

   Zakaj sovražiš Janšo? A bi znal povedat?
   DR Janez Svetu janšist

 • FrancRodeVKristusu
  • WatsonForus

   kle je pa zlo slaba fotomontaža – na žalost :)

 • domovina mili dom

  Ta prvo jim razkužijo možgane z alkoholom, potem pa nafilajo kumrovško idejo.

 • WatsonForus

  V svoji viziji novega Roga vidi župan tudi sedanje uporabnike, saj
  jim je predlagal, naj se prijavijo na razpis za pridobitev prostorov v
  novem Rogu, in ponudil prednost pri izbiri na razpisu, so zapisali na
  spletni strani Tovarne Rog.
  ——————————–
  ta pa je bosa !! kdo bo pa se spehajal zdraven đankijev?

 • Minovak

  Ali ni alkohol prepovedan islamistom? Alah, očitno dopušča EU migrantom, neomejene količine alkohola in mamil za “veliko invazijo”, ki je v teku. Slovenski (?) rdeče-črni norci pa neumno, bolano podpirajo te, ki jim bodo nekoč lahko rezali glave. To je lahko pričakovati od te delno zgubljene generacije, ki nima niti najmanjšega pojma kaj dela, kako je bilo pa pred l. 91 pa so jim enostavno zabrisali. Če bi se rodili prej, tega ne bi počeli, to je dejstvo, ker ne vidijo, da jih upravlja murgeljska rdeče mafijska falanga in jih izkorišča izključno za svoje nizkotne potrebe. Rdeči levaki niso NIKOLI prej, ne sedaj, svojemu ljudstvu prinesli nič dobrega in tega tudi nimajo namena narediti, kar so potrdili tudi na Kotnikovi. Streznjenje bo boleče, je pa še vedno čas, ki pa se hitro izteka…!

 • Gadafi

  Točno tako.zgodovina se ponavlja! Podobno taktiko so uporabljali na Golem otoku,niso vedeli kdo je kdo!

 • nicor

  Eh, eni ste kar naprej pijani…

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!