Spontan upor ponižanih in razžaljenih proti medijskim morilcem SDS in Janeza Janše

Foto: Demokracija.si

To je bil silovit upor proti medijskemu linču največje opozicijske stranke in njenega predsednika Janeza Janše. To je bil upor ponižanih proti zrežiranemu in iz ozadja orkestriranemu pljuvanju in kriminaliziranju SDS. To je bila spontana akcija ljudi, ki se s svojimi rokami težko prebijajo skozi življenje, skozi ekonomsko mlakužo, ki jo je ustvarila tranzicijska levica. To je bil jasen odgovor vseh, ki jim je mar za nesocialistično, uspešno in varno Slovenijo. To je bil odgovor medijskim morilcem, ki jih iz ozadja vodi globoka država, utelešena v naslednikih nekdanjega komunističnega režima. 

Medijska manipulacija ni uspela
Po tem, ko so prevladujoči mediji od začetka prejšnjega tedna iz dneva v dan pogrevali in problematizirali najem posojila SDS pri fizični osebi in je stranka zaradi pogroma odpovedala posojilno pogodbo ter vrnila nakazan denar, je sledilo nekaj, česar levičarji niso pričakovali – povsem običajni ljudje so na račun SDS začeli nakazovati prostovoljne prispevke. Zdelo se je, da se bodo temni oblaki medijske manipulacije zgrnili nad največjo opozicijsko stranko in jo povsem prekrili, toda zgodilo se je nekaj, česar načrtovalci gonje niso pričakovali.

Ne bomo se več umikali in opravičevali
Ponižani in razžaljeni so se dvignili na družbenih omrežjih in črnim sencam iz ozadja pogroma jasno sporočili:

Ne, ne bomo se več opravičevali in umikali vam, prostitutom medijskega sveta. Svobodo, ki ste nam jo s parazitstvom jemali, si bomo vzeli nazaj. Dovolj je pranja možganov, dovolj je podtikanj, da je največje zlo Slovenije SDS, dovolj je metanja peska v oči in degradiranja slovenskega naroda. Razkroj, ki ga želite, nas je prisilil, da smo odprli oči. Zato smo odprli svoje denarnice in bomo pomagali tistemu, ki ste ga po krivici linčali. Za razliko od vas, ki najprej ukradete običajnim ljudem, neto davkoplačevalcem, nato pa si prisvajate in delite.

Začetek akcije zbiranja donacij na Twitterju
Akcijo zbiranja donacij za SDS so na družbenem omrežju Twitter (čemur se je pozneje pridružilo še omrežje Facebook) začeli nečlani stranke. Prvi je donacijo objavil Davor Kopše, sledili so drugi in fotografirali plačana nakazila v višini 10, 20 ali 50 evrov. Med njimi so bili tudi takšni, ki se pogosto ne strinjajo s politiko SDS, a krivične gonje proti SDS in Janezu Janši niso mogli spregledati in mirno prenašati.

Martin Česenj: Za slovensko in varno Slovenijo
Martin Česenj, legenda slovenskega avtomobilističnega novinarstva, je na Twitterju objavil nakazilo 50 evrov in zapisal: “Ker je moje sovraštvo do rdečkarjev dosti močnejše od moje zamere Janši (o vzroku zanjo sem ta teden že tvitnil), sem stranki SDS pravkar doniral tviteraških 50 evrov. Skromen, a iskren prispevek za slovensko, nekomunistično, varno in uspešno Slovenijo!”

Vinko Vasle:  Odpor proti udbomafijskim metodam dvornih medijev
Vinko Vasle, živa legenda slovenskega preiskovalnega novinarstva, je nakazal 90 evrov. Za spletni portal Demokracija je povedal: “Prvi donator na Twitterju je bil Davor Kopše. Ker se mi je ideja zdela odlična, sem jo preoblikoval v veliko donatorsko akcijo vseh, tudi nečlanov stranke. Z njo bomo hitro zbrali tistih 450.000 evrov in, kot kaže, še več. V bistvu gre za upor in odpor proti udbomafijskim metodam dvornih medijev, ki z zavajanji, lažmi in manipulacijami napadajo Janšo in stranko. Ni bila dovolj pravosodna svinjska zarota Patria. Ta akcija je tudi dokaz, da so se posamezniki pripravljeni množično s svojim denarjem upreti globoki državi, da bi še naprej diktatorsko obvladovala domovino. Donirajo ljudje, ki imajo malo več, in tudi tisti, ki imajo malo. Tem posebej, a tudi drugim moj poklon, ker so se odzvali na to pomembno akcijo.”

Zahvala SDS in Janše
Stranka SDS se je vsem, ki donirajo, tudi javno zahvalila. Takole so zapisali: “Zahvaljujemo se vsem, ki ste nas v tem tednu in tudi sicer podprli, ko smo doživljali medijski linč v zvezi z najemom posojila. Zahvaljujemo pa se tudi vsem tistim, ki z donacijami Slovenski demokratski stranki omogočate uspešne priprave na državnozborske in lokalne volitve.” SDS sicer donacije zbira na računu, ki je objavljen spodaj.

Prek Twitterja se je posebej zahvalil tudi Janez Janša: “Hvala za podporo in predvsem za donacije, s katerimi boste omogočili stranki SDS promocijo našega programa.”

Ljudje donirajo svoj denar, ne tujega, kot to počno levičarji
Da je SDS odprla račun, na katerem zbira donacije, levičarjem ni bilo pogodu. Zgražali so se, da gre za sprevrženo akcijo SDS. Toda pozor! Ljudje so vzeli svoj denar, odprli so svoje denarnice, si odtrgali od svojih ust; niso vzeli drugim, kot to počnejo levičarji, da bi donirali. To je bilo tipično socialistično razmišljanje tistih, ki so se nad donacijami zgražali; očitno bi radi, da nadzorujejo tudi denar drugih oseb, zasebnikov.

Račun za donacije
Donacijo lahko nakažete na TRR pri Abanki Vipa d.d.:

SI56 0510 0801 2542 286
sklic (referenca): SI00 7653-01
BIC banke: ABANSI2X
koda namena: OTHR
namen nakazila: – donacija

Lahko donirate tudi prek spleta: TUKAJ

Jože Biščak

 • WatsonForus

  sm že nakazal :)

  • Anthon

   Jaz tudi.

 • luckyss

  Dejmo ovce, maša je bila, pridiga tudi, sedaj pa se primite za denarnico…

  • Tomi

   Ubogi. Spet si zamešal zadeve. Za denarnico se primemo, ko nam levi po medijih sejete rožice. Ampak ne skrbi, bo minilo. Pa lep dan ti želim še naprej.

  • Viktorh

   ..pa si res bednik…

  • WatsonForus

   hov hov , mi smo že odprli denarnice sam ne za tvoje tradeče , koksi pa ti dons tardečim doniral iz svoje denarnice ? ah saj res tvoji tardeči pa te kar okradejo , pa še sam ne veš za koliko !

  • Alojz Veselič

   Srečen človek če tvoja denarnica ostane pri rdeči vladi nedotaknjena drugim pa pometaš pred njihovim pragom?!!

 • toxico

  sem poskusil preko paypal pa napiše da nekaj ni ok

 • Olga_10

  Bravo! Skupaj smo močnejši! Tudi jaz sem nakazala!

  • luckyss

   Tako je treba, če bo vsak član SDS nakazal 20 evrov, potem boste prav tako prišli do 450 000 evrov..in to brez pranja denarja preko mafije ;))

   • Alojz Veselič

    Daj daj spet sanjaš smešne sanje??

    • luckyss

     Ja, saj vem, da vas ni toliko…sem vas hotel le malo vzpodbuditi..

     • WatsonForus

      mal te znanje pa matematika jebeta !

     • luckyss

      Res je…15 000 x 20 je komaj 300 000…
      Še vedno bo zmanjkalo 150 000 ;)

     • WatsonForus

      lolek, 30.000 ne 15.000 še prepisat ne znaš , tipična kumrofška šola!

     • dare326

      Tudi po tvoji matematiki ne bo zmanjkalo, ker je 150k namenjeno za prihodnje leto.

   • WatsonForus

    mal te matematka jebe tko kot vse tardeče ! SDS ma cca 30.000 članov po 20 ojrotov je to koliko ? a znaš matematiko ? da ti pomagam cca 600.000 ojrotov !

 • luckyss

  Sicer pa ne vem zakaj bi bili razžaljeni ali ponižani, če so vas ujeli pri poskusu pranja denarja in pajdašenju z balkansko mafijo…?!

  • Tomi

   No, kar potolaži se, saj si čisto OK drugače. Sicer ne morem reči, da te razumem, se pa trudim. Saj žalost bo enkrat minila.

   • luckyss

    Tolažbe ste očitno potrebne ovce….sedaj boste v bistvu jamrali zaradi denarja, ki ste ga morali nakazati..In to brez sendviča in sokeca ;))

    • Tomi

     Ti si kar daj duška. Takšno žalost je potrebno stresti iz sebe. Potem se boš bolje počutil. Res ti želim okrevanja. Prihajajo lepši dnevi, noči bodo spet krajše, več svetlobe, prihaja pomlad.

    • WatsonForus

     a si dons ti dežurn ? kok Murgle plača na uro ?

     • janez cepec

      eno poloznco za SDS

     • luckyss

      Sem že stokrat povedal, da me plačuje JJ, da imate pljuvalnik in seveda, da zaradi jeze pritisnete na 20 namesto na 10 evričev…;)))

     • janez cepec

      džabe jim razlagaš, preprost ne kapirajo, glupe ovce zblojene

     • luckyss

      Če se mi pa smilijo ovce bankrotirane…

     • janez cepec

      no jet, a, sej če s’ tko fuknen, si pa res revež, maš prou, sam tud tak morjo žvet

     • luckyss

      Še sam bi nakazal, pa spet nikjer ne piše kolikšen je maksimalni znesek…
      Jih ne bi rad zajebal ;))

     • janez cepec

      ne,ne ga srat, jest bi jim eno penzijo nakazu, pa bi verjetn presegu dovoljen limit, poj bi pa Prerok mu spet probleme. sej on, sicer, ne bi biu nč kriv, kot ponavad, sam usen, te tagrdi novinarji bi ga poj spet po cajtngah uvlačil, revčka, boščka

     • luckyss

      Pol pa nič…tega drobiža pa ne bom nakazoval, se mi zdi poniževalno za “resno stranko” da takole po cerkveno prosjači…

     • dare326

      Piše v zakonu o financiranju volitev, ki je bil pred dnevi neštetokrat v medijih.

    • tohuvabohu

     Sendvič dobiš ti, klošar, če boš priden.

     • luckyss

      Hočem Pingo ;))

     • dare326

      Dobil boš sendvič in jogurt, ker si tako navajen.

  • Meho

   OK, uhvatil si nas. Lekcija za naslednjič. Bomo pa od zdaj naprej prali denar preko murgelskega pralnega avtomata, ki mu nekateri rečejo NLB. Zadovoljen, pingvin?

   Pajdašenje z balkansko mafijo? Mislm, tričetrt Ljubljane je v lasti zokunovićeve mafije in raznih Miškovićev in balkanskih bojevnikov. A ima tle tud SDS prste vmes, opranoglavec?
   .

  • Tron

   To si verjetno napisal za svoje rdeče ideologe in vse njihove koristoljubce.
   Le poglej si, kako so komunisti in partija po 2.svetovni vojni ukradli vse kar je bilo vrednega, pa nacionalizacija, pa danes več kot milijardo opranega in ukradenih evrov, pa Jankovičeve Stožice, Jankovičeva farmacevtka in mafija od sodstva, pa vsa levo usmerjena politična opcija ki ne spoštuje zakonov in ustave, itd!!!
   No ko boš imel tudi ti kakšen takšen utemeljen argument boš lahko kazal s prstom na vse tisto kar ti in tvoji rdeči počenjajo odkar obstajajo … tako da je to tvoj strel v prazno s tem primitivnim komentarjem!!!!

 • Spartan

  Že doniral 50EUR! Dooooost je tega levičarskega mračnjaškega, nazadnjaškega in vzvišenega sranja!!!

 • Viktorh

  Pred dvema dnevoma sem pod članek: http://nova24tv.si/slovenija/politika/stranka-sds-je-crpani-del-kredita-danes-vrnila-z-obrestmi-vred-in-prekinila-pogodbo/
  komentiral:
  Viktorh
  “Imamo dovolj članstva, denar bomo zbrali…”

  Da, banda levičarska, zbrali ga bomo, SDS ne bo nikomur nič dolžna, zmagali bomo na letošnjih volitvah.

  • janez cepec

   ma ti, pizda UDBUOSKA si dnar zbrau med, pa po vojsk, ke si kurba pokvarjena sonarodnjake cinkaru, pa si jim dnar kradu. mrš

   • Viktorh

    Včas so rekli kurbe dale, kurbe vzele.
    Ti pa si kot KOS-ovec le jemal, ovajal, kradel, in to počenjaš še sedaj.
    Pa skopaj se, de nau smrdel, bebček, zarukani.

    • janez cepec

     sam sebe si opisu, pizduh

     • Viktorh

      De se nauš še usral, že tako smrdi za tabo.

   • Kepec

    A si dementni ko praviš da si pizda UDBUOSKA? Le pošlji sebe u MRŠ …

  • Burek Burecki

   Pol si se pa zbudil z janezom v postelji.

   • janez cepec

    ne, njemu se “JANEZ” ne zbudi več

  • Primoz Papez

   To pa ne šala meseca…

 • janez cepec

  spet vas je nategnu vaš Pastir. njegov pokraden dnar od šverca z orožjem se obrestuje, ve ovce zblojene, mu pa položnce plačujete. pa ste res Hlapci. jebejo vas komunajzarji use živlene, prej vas je sistem, zdej pa ljubljeni vodja. pa sej je isti kurac, kot rečen, komunajzarji

  • Viktorh

   Ti, kurvo rdeča, si 45 let služil komunističnim zločincem, mesečno plačeval 3% članarino od plače, pa še danes jim igraš hlapca, omejenec, gorenjski.

   • janez cepec

    sebe opisuješ, pizduh udbovski

    • Viktorh

     …ne, ne, ti mihec si delal v KOS-u, pa te zlorabljajo še sedaj.

    • Viktorh

     Kaj je sedaj tov. Mihael Skumavc, a bova nadaljevali ali pa si se že usral, kot običajno.

   • lili pili

    Rece se kurba da bos vedel prasec beli

    • popili

     pili, kurbe so bili ti in tvoji rdeči. Vedno so se prodajali in so pač gledali kje so več zaslužili in imeli večje koristi … Prasci so res beli, ampak največji prasci so pa zločinski rdeči ideološki prasci – naj bo živalim oproščeno, se ve za katere prasce se gre …. le malo si beri zamolčano zgodovino in le nadi si kaj slabe vesti!!!!!

     • lili pili

      Ti si pa bolj besen kot cesen prdec ta beli domobranski s takimi so vcasih polja in gozdove …..

     • popili

      Pili, ti pa si tak kot tisti po vojni ki so imeli zelo, zelo krvave roke. Tvoji komunisti so bili veliko večji zločinci kot vsi domobranci. Le poglej si povojne poboje in grobišča na Slovenskem.
      Tvoji komentarji kažejo da si zlo od zla, ki še danes nosi v sebi slo po ubijanje … Tvoja pamet je kratka, kar ti lahko pokaže tvoja rdeča ideologija ki je pobila največ ljudi po svetu, Je umazana, puhla, sprijena in nedostojna vsakega človeka na tej zemlji …
      Ti pa ko ne veš kako in kaj, pa samo o ubijanju?
      Se ti res vidi tvoja zaplankanost, a ne….

     • lili pili

      Ce sem prav prepral kar pisejomdomobrancki o zrtvah potem je na partizanski strani bilo nekje 28.000 mrtvih na domobranski pa dobrih 12.000. Torej domobranci so veliko vec krvi spustili partizanom, ti pa so jih na koncu zatokli brez milosti. Nekaj semena je ostalo, to pa se sedaj oglasa po forumih, saj na ulici si ne upajo niti zinit…

     • popili

      Pravljice tvojih ki ne obvladate niti osnovne matematike. Izgleda da vidiš tako kot te je naučila tvoja rdeča drhal. Samo grobišče je imelo več sto zverinsko mučenih in pobitih ljudi. Teh grobišč pa je po Sloveniji več kot 600.
      Ti pa kar trobezljaj te neumnosti tvojim dementnim …. Izgleda da si ti naslednik teh vaših rdečih ki nosi gene krvavih rok …. vtakni svojo zavajajočo računico nekam!
      Je pa prav da vam potrkamo na vašo sprijeno umazano vest in vas prebudimo iz krvavega enoumja, a ne????

     • lili pili

      Tvoje so nemci placevLi pa ce ti je vsec ali ne to drzi kot pribito in z tem denarjem in z nihovim orozjem in pod njihobo zascito so lovili in pobijali posamezne partizane in protifasiste ter jih izrocali nemcem v nadaljno obravnavo dokler na koncu niso pobegnili skupaj z njimi. To je vse res, lahko kaj dodas po potrebi

     • lili pili

      Partizani sploh niso steli svojih grobisc, jih je bilo prevec, ta beli pa so zlozeni v 600 kot si nspisal, torej kdo he bil bolj krvolocen med vojno ce je bilo na partitandk7 steani tri kat vec mrtvih, da strezni se posvetuj odgovori..

  • WatsonForus

   tebe nategujejo tardeči ze 72 let , ti pa nič .

   • Viktorh

    …mesečno dobiva škatlo fetne…

   • janez cepec

    mene ne, nism u SDS

    • WatsonForus

     jaz tud ne ! pa tud pr tardečih ne , za razliko od tebe !

     • janez cepec

      nkol u nuben strank nism biu

     • tohuvabohu

      Seveda ne, skopuh zapufani, si prihranil članarino.

    • Kepec

     Cepec, o kakšna sreča da nisi v SDS, še en špicelj manj! Taki rdeči kot si ti so največje zlo za Slovenijo … le drži se svojih rdečih ideoloških ovc …

  • Burek Burecki

   Humpty Dumpty jih nateguje na suho…

   • janez cepec

    jah, jim že paše, pederajsom

    • xtc

     A zato “parkirate” ccke po garažah ,levi?

    • Kepec

     Tvoj umazani komentar vse pokaže kaj si, ti pederajs!!!!

   • xtc

    To ,da vas Kučan na suho ne dvomim,zato sklepate ,da so vsi drugi taki.

    • Burek Burecki

     Jebal te kucko v tvoja usta… ko bos pr tem ga upras da ti stisne enga T baggya….

  • Kepec

   Ti cepec, malo poglej zamolčano rdečo ideološko zgodovino. Tam ni pravljic in je lahko tudi telebanom razumljivo kaj ste počenjali vse od 2.svetovne vojne pa do danes. Vi rdečkarji ste bili krvave ovce svojih krvavih pastirjev ki so se okoristili vsega kar so lahko nategnili in tudi ustvarjali hlapce po svoji krvavi rdeči ideologiji. Tako da je jasno da tvoj komentar drži za tvoje rdečkarje!!!!!

 • Grenze

  A VESTE KAKŠEN SMRDLJIV VELIK KUP DREKA JE 571 RDEĆIH PISDUNĆKOV JE PA RAZLIKA MED GNOJEM IN DREKOM GNOJ GNOJI DREK PA SAMO SMRDI IN JE SAMO PO KLOAKAH TAKO DA VESTE KAM PAŠEJO DRUŽBENO POLITIĆNI OPRANOGLAVCI PO DOMAČE LAŽNIVI PISUNĆKI KURĆANOVI POFUKLĆKI . ZATO DONIRAJMO ZA SDS ,DA ZMAGA RAZUM IN ,DA SE NAREDI POŠTEN RED V NAŠI SLOVENIJI ŽIVELA RESNICA .

  • janez cepec

   ma ti maš drek doma, u dnevn sob, kadr se na kauč fukneš, konju jedan

   • xtc

    A ti je to mama povedala,ko te nažene marš iz kavča,kjer gnezdiš cel dan?

   • Kepec

    E še en tvoj smrdljivi komentar ti cepec. Se vidi da si rdeči cepec na kvadrat!

 • lili pili

  Cestitke vsem SdS bedakom, samo tako naprej konji moji, vpije postarani kocijas janes in vihti mec besa nad njihovimi glavami…..hija

  • janez cepec

   sej niso bedaki, ovčke, so ovčke, zblojene

   • lili pili

    Mogoce pa res, sedaj se mi smilijo, se jaz bi jim nekaj nakazal imam nekaj prazne slame za njih…

    • Viktorh

     Tisto slamo, ki jo nosiš v glavi kar obdrži, lažje stojiš pokonci zardi težišča, bimbek.

     • lili pili

      Slamo vam dam, da hoste na njo lahko naslonili teske glave polne ideoloskega dreka

    • tohuvabohu

     Kako se šele vi rdečkarji smilite nam demokratom. Potem ko ste uprizorili več kot 160 prozornih afer zoper JJ, so vam ostale le še pasje bombice. Mizerija rdečkarska aferaška.

     • Primoz Papez

      Ja sedaj ste tistih 450.000 e razdrobil na donacije par 100 ovc…

     • tohuvabohu

      A ne boš nič pohvalil?

     • lili pili

      Pusti nas, po volitvah se boste sami sebi smilili, hudo bo

    • popili

     Zdaj pa res ne vem a ti lili pili služiš cepcu ali je obratno. Sicer se pa vidi kam obadva spadata po svojih komentarjih!
     Ideološki virus pač vse bolj razsaja in včasih je za zdravje dobro opraviti tudi kakšno intenzivno cepljenje ….

     • lili pili

      Sem se prav cas, za tebe pa je baje zmanjkalo cepica, razen ce bi te cepili direktno z krampom

     • popili

      Ti pa tvoj “cepica”. Nauči se Slovensko potem boš pa lahko sploh kaj komentiral. Ne bi si mislil da si tako kratke pameti in spomina in nekulturen kot tvoji krvavi rdeči ki vsak trenutek sejejo zlo. Si vsekakor potomec tvojih ki so imeli krvave roke ko so obračunavali s krampi. Predvsem pa zate drži kar si napisal: “le kako si se lahko prodal rdeči ideološki stranki ki nikoli ni spoštovala ljudi”!!!!
      Ta krvava rdeča ideologija je spoštovala le svojo riti in oblast. Njihovi plačanci pa so opravljali najbolj umazana dela. Če nisi slep in če razumeš Slovensko, le malo poglej zamolčano zgodovine te krvave rdeče ideologije. Ja v tem sistemu ki ga tako zagovarjaš in ki še danes vlada so mnogi znali ubijat, krast, ustvarjat laži in se sprenevedat, itn. Obstajajo mnogi dokazi, argumenti in pričevanja da je temu tako. To pa kar ti trdiš je, da ne razumeš pojma sovraštvo in po tvoje je pravilno delovanje le enoumje in vaše pravljice ki vas leva ideologija futra!
      Le zamisli se nad svojimi dejanji, mogoč se boš tudi kdaj rešil teh laži in pravljic ki vam jih rdeči trosijo!!!!!!

     • lili pili

      Veliko je bilo lazi in prevra, kraj in ubijanja na obeh straneh, eni so bili v hosti drugi v postojankah pod varstvom nemcev, ki so jim dali obleko, orozje, hrano, streho in ne pozabit tudi denar, judezki…..
      Po koncu so eni bezali, drugi se veselili, seveda na koncu vsame vojne je tudi obracun in poracun. Kdor zgubi je vedno v teski situaciji, stran si pa je vsak izbral sam in s tem tudi pot usode, ki za nobene ni bila lahka. Ja domobrance so krito pobili, malo jih je prezivelo, se pa tudi porazenim komunistom v spaniji in grciji ni godilo nic bolje , vsepovsod so zmagovalci naredili krvavi obracun, to ni nobena slovenska posebnost.

     • popili

      Ti pili te pravljice ki te šopajo tvoji zvesti rdečkarji lahko imaš zase.
      Nekaj malega tudi iz zgodovine. Tudi komunisti so na začetku prisegali Nemcem. Kaj so delali partizani md vojno je velika zamolčana resnica, a ne?
      Pa vsa zverinstva, izživljanja in pobijanja nedolžnih po 2.svetovni vojni!!!
      Ne ti meni o tem kako se je pobijalo na obeh straneh. Rdeča ex sprijena ideologija nikoli ne more oprati svojih zverinstev ki jih je počenjala.
      Sigurno so pobili ves pošteni cvet Slovencev, pokradli kar je bilo kaj vrednega in veselo uničevali vse kar ni bilo njim po volji. Ti povojni rdeči levičarji so bili krvavi rdeči sprijeni zločinci. Med njimi mnogi zaslužni komunisti in partizani. In ti meni kako so bile na obeh straneh žrtve! Toliko pameti š da ločiš žrtve med vojno in po vojni. Pa še med vojno so se v imenu NOB dogajala mnoga grozodejstva ki jih je organizirala partija, komunisti in partizani.
      Si verjetno tudi potomec le-teh in zvesti partijec ko tako vehementno zagovarjaš to zlo ki se je dogajala na Slovenskem. Za primer so preberi knjige o zverinskih pobojih in pričevanjih na Slovenskem.
      Danes pa je ta leva oblast in njihova usmerjenost usmerjena na kapital ki jim dajejo blagoslovom takšnih kot si ti in tvoje misleči. Ali drugače mnogo kapitala neznano ponikne in če so le naši v ospredju potem se gleda tako da so zaščiteni kot svete krave, ostali pa naj skozi vaše pravljice in sprijeno propagando nasedajo temu bedastemu enoumju.
      To sprevrženost lahko vi rdeče ideološko napumpani imate kar sami zase in verjamete v svoje zlo ki ga imate!!!!!!

     • lili pili

      Ne nisem potomec ta rdecih, volim za desnico pa ne za sds, ki je ena od naslednic zks, saj so bili najprej socialdemokrati zdaj so demokrati, vodijo pa jih sami bivsi komunisti.

      Vidim pa , koliko sovrastva je s strani kvazi desnicarjev in dokler se ti ne bodo umirili se tudi stvari v slo. Ne bodo uredilie..

   • Kopec

    Tvoj gnila rdeča ideologija je ustvarjala enoumne in zblojene ovce. Izgleda da tvoja pamet pač ne registrira dalje kot so te v preteklosti učili komunisti in partija … po tem kar komentiraš se vidi kaj si, a ne?????

  • Dragan Krstič

   lili pili alias Pepi Manaskov iz Žalca. Vsi občani te poznamo kot rdeče komunajzarsko govno ki je vse življenje živelo na žuljih davkoplačevalcev.

   • lili pili

    Ti si sa mekim k a ne krsticu

    • popili

     A se še nisi naveličal svojega sprijenega rdeče ideologije, ko se še vedno vidite v v logi ko mislite da lahko vse žalite in se ob tem sprenevedate?

     • lili pili

      Kako si se lahko prodal stranki, ki vas sovrazi…

   • lili pili

    Ej od kdaj pa imas trdi c, pri rojstvu si imel mekanoga

    • Norm Kinley

     Opica parazitska, kdaj bos crknil, pizda izdajalska rdeca?

     • lili pili

      Ja mekega, ti si izdajalec svojega ponosnega rodu, sram te bodi gnida sds ovska

   • Norm Kinley

    Tako! S prstom je treba na parazita primitivnega pokazat! Proklet dihur smrdljiv rdec….

  • popili

   Se ti vidi tvoj bedasti rdeči potuhnjeni ksiht. Si ena velika žalost za Savinjsko regijo. Le rdečkarji znate pljuvati in vpiti ko ni po vaše. Tvoje čestitke pa začeli svojim rdečim bedakom … tvoji rdečkarji ki so oprali in ukradli za več kot milijardo evrov da vedeti, da tako in tako nič ne znate razumeti in tudi nič dojeti ?????

   • lili pili

    Cerkveni zvonovi zvonijo, milijoni drzavni pa v nebese letijo, najvecji rop slo bank

    • popili

     Tebi zvonovi zvonijo v glavi, tvoji rdeči šefi so dementni in s pomočjo organov pregona in tajnih služb veselo perejo umazani denar … potem pa nič ne vedo, se nič ne spomnejo in če dokaze ne uničijo le-te skrivajo, a ne da to tudi ti nič ne veš? …. le poglej si svoje rdečkarje ki so upravljali in nadzirali denar ki so ga prali in kradli pri NLB in še kakšni banki so … se vidi da ti ful špila in zvoni v tvoji omejeni glavi!!!!!

     • lili pili

      O pranju, poskusali ste oprsti 400.000 pa vam se to ni uspelo, pa bi radili vodili slovenijo, cisti hec ane….. butalci

 • Hribouc

  Naredili bodo red v Zdravstvu!
  Naredili bodo red v Krivosodstvu!
  Naredili bodo red v ljudski Milici!
  Naredili bodo red !

  Da bi vrnili ugled in spoštovanje Ponižanim, Razžaljenim, Tretjerazrednim, Pokradenim in krivo sojenim!
  Da se ne odseli nobena mlada slovenska družina več!
  Dol u udbokučanistično skorumpirano bando tatov, kriminalcev, dobičkarjev in rdečih podgan!

  • Norm Kinley

   Da se stera pilcivilizirane cefurje, srbe, siptarje in vso to socialno parazitsko divjasko drhal, da bomo Slovenci koncno zase delali, ne za smrdljive levake in primitivne cefurje!

 • učko

  Jest bi doniral kakšen euro, al pa šou odslužet kakšen šiht za kakšno zmagovito stranko, ki bi pobila neo-pro-komunistično-pederistično-balkanistično-kučanistično mafijo. Sam tale SDSs je pa ena taka boga versko-politična sekta, k’ ni za ‘nkamer. Kurc vas gleda !

  • Norm Kinley

   E, tole. Da se drhal procefursko ze koncno zacne pobijat, odstranjevat. Rdeca podgana mora crknit. MORA. zaradi drugih postenih, moralnih ljudi. Samo crknjen komunist je sprejemljiv komunist.

  • vrnjeno

   Izgleda da si ti en velik političen agitator ki te tvoj velik k’ gleda. Pač ideološko naravnan rdečkar …

 • janez.pokoncni

  Evo, tole še od mene pravkar. Ne kažem zato, da bi se “kurčil” ampak zato, da bi še koga vzpodbudil

  http://shrani.si/f/2Q/jH/UTekww4/donacija.jpg

 • Antonius

  Vsem, ki se brez potrebe zapletate s provokatorji priporočam, da se vzdržite brezveznega zapletanja z njimi.
  Imejte v mislih, da vaše komentarje in donatorsko podporo ozmerjani stranki SDS in Janše, berejo tudi ljudje, ki niso prijavljeni na DISQUSU. Ne pomagajte jim ustvarjati Jaro kačo nesmiselnega in zmerljivega gobcanja, ker je prav to njihov namen. Na njihovo provokatorsko zmerjanje se odzovete z zmerjanjem in ste v končni posledici temu *podnu* enaki njim.

  V ponedeljek bom tudi jaz doniral denar, da pomagam tudi finančno, kar tudi na drugačen način že ves čas počnem.

  • tohuvabohu

   Saj imaš v bistvu prav, ampak kaj, ko je tako fino pokvarjenim rdečkarjem kakšno zabeliti.

   • Antonius

    Poglejva na provokatorsko čvekarijo v kateri sodelujejo tudi naivno misleči še z druge plati.
    Napišete resen komentar in k naslovnemu prispevku dodate še vsebino svojega razmisleka, potem pa celo naiven sami sodelujete, da se vaš resen trud zgubi v brezveznem nakladanju. Človek prebere nasloven prispevek potem gre pa še spodaj pregledati kaj o prispevku meni *glas ljudstva*. Kdo resnih bo pa iskal tam spodaj zrno pameti, ker je čez vse skupaj nametan brezvezni čvek.
    Mislim, da je dovolj v na kratko nakazanem, da še sami dodate svoj razmislek k temu na kar opozarjam.
    Pustite bedakom, da se provokatorsko med seboj, sami dolgočasijo.
    Kaj vse v življenju je *fino*, pa se človek kljub temu zaradi pametnih razlogov zadrži.

  • luckyss

   Tako je, brez provociranj….če tako mislite potem pač nakazujte denar, saj ga v cerkev tudi nosite…
   Samo ne obenem jamrat o neki krivici, to pa je že debilno…
   Upam da boste zbrali dovolj, da boste prišli v parlament, da ne ostanemo brez opozicije…

  • indijanka

   Ne najdem besed, ker sem razočarana. Donirala bom, zaradi ljudi kot si ti in želje po pravi demokraciji.

   • Antonius

    Indi, ne bodimo prezahtevni. Slovenska demokracija zaradi napora Kučanovih, po 25-ih letih polen, spotikanja, zlorab, kraj in laganja, niti do pubertete še ni zlezla.
    Tudi Janša je samo eden izmed navadnih in nepopolnih ljudi. AMPAK, med politično in sodno preganjanimi je pa zagotovo svetovni prvak. Ne bom jim prilagal kakšnega mojih pomislekov na njegov račun, ker se mi vse skupaj zdi sprevrženo in podlo.
    Veš draga moja, preden zjutraj na vse zgodaj pomislim na tebe, grem najprej sebe v zrcalo ogledati in *povprašati*, kako je z vestjo.
    Indi, doniraj zaradi svojih otrok. Tudi jaz bom mislil na tvoje, ko bom doniral za boljši jutri svoje. Veš, jaz vsako leto stranki SDS doniram v pomoč, pa sem zdajle prvič obesil na javni zvon.
    :-)) Smeško bo za zdaj dovolj, cmok ti bom poslal po tajnih kanalih.

    • indijanka

     Nisem iz jekla. Šokirana, jezna in žalostna sem.

     • Antonius

      Vem, da nisi jeklena, jekleni je bil Josif Visarionovič Dzhugashvili – Stalin /steel-in/.
      O tvojih razlogih za šokiranost, jezo in žalost pa ne bom črknil nobene, ker veš in poznaš več, kot bom jaz kdajkoli.
      Samo molčim lahko, pa klobuk pred teboj lahko odkrijem z glave. Ekonomija vendar ni to, kje se dobi kaj pod boljšimi pogoji in ceneje.

  • radames

   Bebce, ki provocirajo, sem že zdavnaj začel blokirati.
   Sicer pa – tudi kolumna je že bila napisana o tem – zakaj “novinarji” niso tako na horuk začeli preiskovati pranje milijarde $?
   Na portalu Dela sem prebral nek članek Zorana Potiča. Seveda je moral dodati, da je Janša “večni” predsednik SDS. Napisal sem, da je to stvar stranke, stvar vseh nas (tega pa se rdeči novinarji sploh ne dotaknejo), da veliko večino obstja RS vladajo rdeči, kar za demokracijo ni dobro, saj se morajo politične opcije menjavati. Idelalno jer pol-pol. Ob to dejstvo se režimski novinarji nikoli ne obregnejo, kar pove, da sploh niso za demokracijo.
   Torej, pomagajmo SDS. Denar bom nakazal.

 • Novakec1

  Levaki že majo, desnakom se je pa sedaj skisalo v mozgu. Adijo slolandija.

 • tarantela

  Ja, morte zbrat denar, JJ mora plačat tistima dvema novinarkama iz RTVSLO, ker ju je zmerjal. Punci bosta imeli za lepo potovanje od vašega denarja!!

  • zokispoki

   Tudi jaz bom seveda doniral! Smrt rdecim podganam !

  • učko

   Jah, kurbe so drage, pa če jih jebeš tako al’ pa drugač. Če pa jih sploh ne, pa ga lahko še najb’l najebeš, ker te lahko kakšna iz zamere še toži.

  • pupa

   Saj jih ni zmerjal, le po pravici je povedal, kar je v samostojni Sloveniji nezaželeno in za JJ kaznivo dejanje.

  • Pezde

   Jeleni gredo finance kar dobro, oni drugi grdavši pa precej slabo. Potrebuje naš denar, ker uvajanje v prostituiranje pri Jeleni ni bilo uspešno in nihče ne želi imeti opravka z njo.

 • Anton

  jaz bom tudi doniral

 • xtc

  Lahko dokažemo ,da zmoremo,he,he,he,če rečemo ,da je vsaj 30 000 zmožnih nakazat vsaj30 EUR je to koliko že?

  • WatsonForus

   preveč za rdeče matamatike , takih cifer ne znajo računat

 • Marija

  Bom donirala

  • luckyss

   Jaz sem že…..sosedovi Mici…njen mož je član SDS…
   Tudi to šteje ;))

   • Olga_10

    Bovškim gasilcem smo že naročili, da nam zastonj skuhajo kotel srbskega pasulja!

    • luckyss

     No, v bistvu bo porcija 20-50 evrov…
     Vstop na veselico samo s potrdilom o nakazilu…;)

    • Olga_10

     Antifa terorist zlorablja moj Nick!
     Komunističnim zločincem ga bo skušala Štefka murglska!

    • Grenze

     Ti se pa nehi norca delat z gasilcu

   • WatsonForus

    usral si se !

 • Olga_10

  Čestitke donatorjem! Obljubim, da bomo člani stranke SĐS smotrno porabili ves denar!

  • luckyss

   Kdaj bo fešta v “oazi” ;))

   • Marija

    Ko zmagamo

   • WatsonForus

    a boš pršu na ostanke – glodat kosti?

  • Olga_10

   Zloraba Nicka s strani Antifa terorista! To dokazuje samo, da smo na pravi poti!

   • Olga_10

    Sramota! Jaz in moj velecenjeni Janez od dole sva edina …!

 • učko

  Karitas za SDS, kakšna predvolilna reklama. Bolšjakarska stranka gre ponosno v boj, LOL.

 • Olga_10

  Prosim tudi, da donirate vsak mesec 50€ naši RKC cerkvi, pa čeprav boste zato stradali, saj boste itak v nebesih poplačani!

  • Olga_10

   Zloraba Nicka s strani Antifa terorista, ki uporablja moje ime v povezavi z dvema podčrtajema!

   • luckyss

    Po moje si ti “tardeča”…ubogi cerkvi ne privoščiš drobiža.!

  • Marija

   hahahahaha ali nimamo nebes že sedaj tukaj?Eni jih imajo.

 • učko

  JaJotu se sploh ne gre več, da bi formiral kakršnokoli vlado, ker je tudi teoretično ne more z nikomer. Njemu se gre za to, da pride s parimi svojimi cepci v parlament in si tako zagotovi socialno in nadaljnjo politično eksistenco. Za tako komformistično stranko ne dam niti vreče gniuga k’mpirja !!!!

  • luckyss

   Lahko se zajebe in niti v parlament ne bo prišel…in kaj bo potem z ovcami ?!

   • učko

    Spustu jih bo po gmajni in reku, naj se znajdejo. Kwa je pa naredu s tistimi, ki so v Borovnici takrat tista skladišča od JLA pohopsal?! Tistim fantom je režim potem uniču življenje, vsak’mu posebej. JaJo pa se je enkrat na TV obregnu ob njih in posmehljivo rekel: he, he, pa kjer so zdej tisti fantje! JaJo je kot “general (kaplar)”, ki svojo vojsko pelje na bojišče, pol pa sam spizdi na nasprotno stran, svojo vojsko pa pusti, da jo potolčejo. Isto se je zgodilo z razpadom Demosa. On je lepo zamenjal stran in šel z Drnovškom v koalicijo , druge pa ko-jebe!

   • xtc

    A ti to o Cerarju?
    Jep!
    Ta bo težko še videl parlament Hrvati so ga dobr napičli na k******,Juncker se mu reži, hoče sprejet zakon policijske države,pada mu Drugi Tir,razpada gorenje-tale res nima šans več v parlamentu.
    Hja je kot prava “pocestnica” ko jo je kučan dobro “zj******” jo bo (ga) nolorito in boso(ga) vrgel na cesto.

    • luckyss

     Od Cerarja bodo šli pač k Šarcu ali celo k Jelinčiču…vsak pa se bo na široko izognil propadli mafijaški SDS…Razen seveda hišne ovce, ki bodo upale da “prostovoljni prispevki” niso stran vrženi…
     Podobno je pri Sicilijanski mafiji..načinov da se jim pridružiš je veliko, da izstopiš samo eden…

  • komar marko

   Samo tole mi povej! Zakaj toliko rdečkotov zboli, ko JJ kihne!Zakaj VSI mediji tako hvalijo vladajoče, pa od njih NIČ, samo gobec in LOPOVŠČINA! Sam poglej MODELA, koliko strank je zamenjal, da lahko živi. Stavim, da bo spet menjal in šel k ŠARKOTU. Vse za ljubi kruhek in farbanje takih OVC kot si ti!

   • učko

    Kje ti vid’š bolne rdečkarje? JaJota lahko, če se jim kurac dvigne, pohopsajo za ušesa in odpelejo na Dob, brez dab’ ga pelal sodnici pokazat !

    • komar marko

     To pove dolga čakalna vrste v bolnici v AVSTRALIJI za zdravljenje JANŠIZMA. Saj poznaž diagnozo te bolezni. Zdravijo jo pa na način BUTN SKALA!

   • WatsonForus

    majo janšitis – neozdravljiva bolezen za rdečkarje!

 • učko

  Najboljš, da grejo prominentni SDS-ovci v Ljubljano na železniško postajo s klobuki v rokah in fehtajo. Sam mal se morjo paz’t zokijevih redarjev, ker jim bojo vse pobral, pa še visoke kazni napisal’ !!!!

  • komar marko

   Jap, LOPOV ostane lopov, torej praviš da ostanejo edino donacije, da se ve kje pristane denarček!

  • WatsonForus

   to znajo rdeči , k ne obvladojo neta!

  • ahnenpass

   Pred Lidl naj se postavijo, tam zmeraj kdo fehta za drobiž, zgleda nikogar ne motijo, pa se skoraj spodtakneš ob njih na vhodu.

 • Marija

  Kakšen problem,če samo vsak član nakaže oz. donira 20,00€ na rabi SDS nobenega posojila.Saj nas je toliko. pozdrav

  • komar marko

   jap MARIJA POMAGAJ! Pa resno mislim. Pa ne tebe! Mislim za pamet vololcev!

 • komar marko

  Kaj bodo pa sedaj redečkot rekli, da je tudi to nezakonito. Ne bo težav, šli bodo v banko in najeli puf, ter ga NIKOLI VRNILI. Kot drugorazredni in LDS! Še pomnite tovariši?

 • totex39

  Z donacijo bomo zbrali še več kot pa je stranka SDS dobila kredita, dokazali bomo tem rdečim lopovom kdo je pravi domoljub.

  • luckyss

   In kaj boste z denarjem ?!
   Za stranko boste itak volili le člani, pa še tisti ne vsi..
   Torej je denar za “promocijo stranke” avtomatsko stran vržen…
   No, verjamem, da ga bo kdo pametneje porabil ;))))…ovce ;)

   • komar marko

    o luckasti, si bil na terapiji BUTN SKALA. kako pa kaj PEPI CENTRALA. Jap jutri imate brifing!

    • luckyss

     Raje odgovori na komentar….če sem slučajno kaj narobe povedal…

     • xtc

      Boš jutri komaj žrl na dražgošak plesniv pasuj iz korita,he,he,he čedalje bolj mizrni ste senviči,star pir,plačani avtobusi in udeležba,ter futr iz stvari iz pretečenim rokom-jep1
      Pravi cagani.

     • luckyss

      Tudi zate velja, da lahko komentiraš moj zgornji post, če imaš kakšen proti argument ;))

     • komar marko

      je verjetno vesel, ker bo jutri kasiral SPOMENICO in vir do korita!

     • komar marko

      vidiš, bne dojameš-MI smo z SDS delali to državo, torej po teoriji rdečkotov, je ta država za stran ali za odpad. Verjamem da to ni vaša OPCIJA! Ste šli takrat skozi Karavanke ali preko njih ali pa ste se skrivali. Saj vem, ti si še presmrkav, tvoji starši pa so to NAREDILI!

     • luckyss

      Še vedno nisi povedal za kaj rabi stranka denar…

     • komar marko

      mi boš ti povedal zakaj je delegatska stranka leta 90 imela v ŠVICI naloženih 13 milijard DOLARJEV. Vsaj tako trdi ĐUSEPE v svoji knjigi nAŠ TITEK, Kje je ta denar in kdo ga upravlja? In zakaj je delegatska stranka naložila ta denar in od kje ga je dobila?

     • luckyss

      To ni povezano z mojim vprašanjem…

     • komar marko

      je. Delehgati so živeli od kotla, zakaj je njihova stranka shranjevala denar od njihovih ČLANARIN. Drugje ga niso mogli dobiti, ker je to NAJPOŠTENA stranka na svetu!

     • luckyss

      Povej zakaj rabite pol milijona ;))

     • komar marko

      preprosto obdelati je potrebno vsako družino in jim predstaviti rešitev njihove BEDE ki ste jo ustvarili. To je toliko poti, toliko obiskov . Vi pa vzamete PUF in ga nikoli ne vrnete. MI PA SMO POŠTENI!

     • luckyss

      “obdelali”bodo predvsem člane…gorje, če ne boš imel potrdila o nakazilu…
      Ostale ste že davno prepričali…tiste neodločne pa z zadnjo polomijo…

     • komar marko

      Ti že veš, PEPI CENTRALA ti bo jutri napolnila USB!

    • ahnenpass

     Vse je skala, kar še ni, pa šele bo.
     Najprej je bila skala, pusta veselja…

   • totex39

    Tebi je škoda sploh kaj odgovarjati, imaš pač paradajzarsko zapacane možgane in takim pač ni več pomoči.

    • luckyss

     Pojma nimaš kako ste patetični, ko vas postavim pred dejstva ;))

     • test

      se opravicujem, kasna dejstva??
      Eh brezveze razpravljat s telebanom …
      Evo, nisem vedel, tudi mi smo danes nakazili 20€. Ni veliko, je pa le nekaj!!

     • totex39

      Kako ti ni jasno, da smo se sploh osamosvojili se lahko prav vi zahvalite pravim ljudem in ne komunistom za katere to ni bila prava opcija. Zmedenci še vedno bi bili v balkanskem kotlu ali pa pod Rusijo.

     • luckyss

      Ne ti meni govorit o osamosvajanju….potomec skrivačev v bunkerjih…
      Mi smo kot pripadniki TO nosili glavo na prodaj…ovca usrana..

     • test

      Ti se jo zdaj nosi bebec …. :D

     • komar marko

      o komu ti to pišeš. VRHOVNI KOMANDANT se je skrival, Kdo pa je to! Pa MAYER alias MIKE STONE! Ti še kaj ni jasno!

     • totex39

      Pol že nisi bil pravi pripadnik TO, ampak rdeči potaknjenc.

     • tramal

      Na srbski strani ,proti domoljubom.

     • ahnenpass

      Če je potomec srbov, bi bilo tudi malo čudno, če bi se pridružil ustašem in klerotalibanom.

    • komar marko

     jaz sem mu predpisal terapijo BUTN SKALA, pa jo očitno ne izvaja,.Mu je mamica ne pusti!

     • tohuvabohu

      Za take betice nobena skala ni dovolj trda.

     • komar marko

      saj se mi je dozdevalo kaj se dogaja. Nihče mu ne more pomagati! Tudi skale odpovedo!

   • xtc

    Ni stran vržen,vidiš mi zberemo ne kot vi ,ko kar ukradete.

    • luckyss

     Mogoče pa zbirate za “elitne spremljevalke” (no, tudi za kakšnega “spremljevalca” glede na sestavo vašega “vrha”)….
     Ne vem zakaj bi ga lahko še porabili…reklame si delate dovolj ;))

     • komar marko

      čudno, a boste donirali za nove BULMASTIFE! ONi prvi so pokojni!

     • WatsonForus

      Bulmastifi so donacije v rdeči domeni

     • test

      ti z glavo v cekru jih ne bos delezen :)

   • WatsonForus

    kaj te kurac briga , če ga v peč vržejo !

 • TOML

  To Jože!
  Akcija!
  Gremo Slovenija –> z buldožerjem čez komuniste.
  Socialiste na deponijo.
  Tokrat bolj temeljito, kot 91!

 • TOML

  Slovenci, Domoljubi, si bomo tokrat Slovenijo kupili z donacijami,
  socialiste pa vrgli na gnoj!

  • komar marko

   A ti bi še GNOJ FRDERBAL! malo se spametuj!

 • komar marko

  no in od LUCKASTEGA nič, kmalu bo nastopila KRTAČKA.

 • Olga_10

  Levaki so si dali avtogol!

 • črnaovca

  Prav imate treba je donirati, tako kot se je ustanovila ta Nova 24 z obveznim prispevkom poslancev in članov nato pa so jo prodali Madžarom, stranke verjetno ni možno prodati a se da vseeno zaslužiti. Naprej v borbi za resnico. Kakšno že?

  • xtc

   Saj veš ono Levake na odpad zgodovine z njihovo kramo vred.

  • komar marko

   Bolje MADŽAROM, so vredni zaupanje, Saj veš kako pri nas to počno preko podjetja ki se napaja iz preplačanih žilnih opornic in potem PES ČUVAJ v Bruslju zagovarja pranje denarja. Saj ti to poznaš, no, pa ne da te moramo mi učiti kako delate!

   • KIKI

    Osel, s pametjo komarja! To si ti!

   • ahnenpass

    A na Madžarskem pa država kupuje preko javnih razpisov, od kakšnih židovskih podjetij ali iranske žilne opornice mogoče, če se Orban osebno zavzame za zadevo.
    Ti kar sanjaj, sicer nismo veliko boljši, ampak pri nas vsaj krade tudi opozicija, ki na madžarskem preprosto ne obstaja več.

  • učko

   Z Madžari se meni Cmerko in njegov Leben, njih mal upraš, kakšne biznise se gredo !

 • xtc

  Levake sedaj boli,če bo denarja zbranega še več,cepci zabiti ,če bi bili tiho bi bilo dosti bolje.

  • Gor Pri

   Ne! Ni res. Zdaj dobivajo donacije, ki se ne vračajo!

  • KIKI

   Požrli se bojo od jeze in sramu, saj dobro vedo, da za njih osebno
   nihče ne bi dal niti “kinte” !

 • Božobožo

  Me zanima če bo Janša tud dal kaj zraven al bo samo porabljal peneze revežev.

  • tramal

   Takoj ko mu bo država plačala miljone za krivično zaprtega.Tudi ti boš plačal.ker bo šlo tudi iz tvojega žepa ,bedak.

 • učko

  Zbirajte denar za to, da bo JaJo plačal tisti dve kurbi in za to, da bo plačal kazen za najem nezakonitega posojila pri uni srbobosanski kurbi ! Jah, kurbe koštajo, bolj si star, dražje jih plačuješ !

  • WatsonForus

   odkod pa veš da sta kurbi ? a si bil tam? kok je tarifa ?

 • tohuvabohu

  KKK = klub komunističnih klavcev.

  • domovina mili dom

   Malo še počakaj, bo el murgleone aktiviral kockometalce z rdečimi kutami.

 • BananaNjam

  Moraš biti res butelj, da doniraš svoje kure lisjaku, ki je bil zasačen s kuro v gobcu!

  • tohuvabohu

   Vidim, da imaš bogate izkušnje, majmun.

   • rabbit

    Revež ni navajan govora o kakšni donaciji on kuro enostavno ukrade mislim komunistek.

   • BananaNjam

    Primite lopova, kriči prijeti lopov z roko v marmeladi! Prenesi zdaj ta stavek na naslovnice teh par zadnjih dni na Nova24tv, pa te mogoče treskne kaj v glavo. Lahko pa, da si res majmun in ti ni pomoči, heh!

  • MEFISTO

   Tisi pa res pravi skopi Goenjc!

  • Sako

   Ti si butelj ko nasedaš levičarski propagandi. Malo se vprašaj o ukradenih in opranih evrih in vseh tistih ki so zdaj dementni… potem pa rjovi da te vidijo tvoji rdeči ki te plačujejo za komentarje …

  • WatsonForus

   sej ti ne doniraš – tebi tardeči ukradejo , pa se nič ne pizdiš!

   • ahnenpass

    Dejstvo, ne veš več kdo je večji bedak, res.

  • Janez

   Bolj pametnega od tebe pa ziher ni na svetu.

 • Boris_j

  Se povsem strinjam, da obstaja medijski bias v slovenskem prostoru. Tako levi, kot desni. A očitno še ni dovolj hudo, še ni. Ker, če bi bilo, potem prvak SDS ne bi rinil v balkanske kafane in sam od sebe ustvarjal medijske zgodbe. Kdaj vam bo potegnilo, da vam neumnež vsem skupaj le še škodi? A si Stranka nikjer drugje pod milim nebom ne more sposoditi teh par sto jurjev? A so slovenske finančne ustanove preveč hayekovsko kapitalistično racionalne zanjo, da je res nujno riniti na jug in izvajati balkanska posla?

  • Tron

   Čudno kako se ljudje oglašajo; ko gre za kredit vik in krik: a ko gre za milijarde ukradenih in opranih evrov pa nič. Jankoviča še povohajo ne, kaj pa Kučan in se ve ko je na lepe oči že pred leti dobil ogromne denarje od Elana, pa proces balkanski bojevnik, pa ogromno denarja iz davčnih oaz, pa Klemenčičevi, Praprotnikovi, Ropovi, Cviklovi projekti, itd.
   Da o sprijenosti režimskih medijev, ki poznajo samo polresnice in enoumje niti ne govorimo. Vso rdeče ideološko zlo pa nas prepričuje kako je ravno ta kredit SDS sporen?
   To so samo pravljice za tiste ki jih leva plačana propaganda veselo izkorišča. Da prekrije vso usmrajeno gnojšnico ki so jo sami ustvarili.
   Pa še v razmislek:
   je popolnoma znano kako so tajne službe pri nas kot država v državi. Nobenemu nič ne odgovarjajo, da o pridobljenih financah niti ne govorimo! Oni še danes veselo perejo denar. A se kdo vpraša o tem ali imajo čiste račune in od kod jim. Potem pa ti kriminalci preiskujejo to kar jim naročijo iz ozadja.
   Vso rdeče ideološko razmišljanje in komentarji lahko imajo za norce in budale sebe, mene niti slučajno ne!!!!!

  • KIKI

   A mu za donacije in podporo pri volilni kampanji morda svetuješ
   kar vašega “angela” Sorosa, pa Kučana, pa Voljča, Zemljariča,
   pa mogoče še kašnega skritega banksterja Hazabenta , pa
   umazanega Ropa , pa Kosa, pa tudi familija Janković bi lahko
   primaknila kakšen miljonček…in še in še!- vrsta neskončna !

   • WatsonForus

    ti sploh ne veš kako jih dons peče , žge !

   • Boris_j

    Natanko zato nisem hardcore strankarski lojalist in svoje izbire sčasoma menjam. Kako gre pa to vam?

  • ahnenpass

   Če so pa vsi truli kapitalisti, pri SDS so raje reveži kot, da bi se pustili slačiti tistim hinavskim židom.

  • Janez

   Ti tepček ne boš nikoli razumel,zakaj je gospod Janez Janša to naredil.Nikoli ti ne bo “potegnilo”.

 • totex39

  Mi bomo z donacijami pomagali stranki, komunistom pa se tega ni treba posluževati, ker imajo svojo bančno oazo od koder lahko črpajo milijone, ne da bi jih kdo nadzoroval . Tudi tov. Vasle iz računskega sodišča se ne bo oglasil., ker je to za njih vse transparentno.

  • Primoz Papez

   Vaš jajo bo pa šel v bančno oazo na doust pa bo opral ta denar od vas ovc…

   • WatsonForus

    to so lahko samo tvoje mokre sanje.

    • ahnenpass

     Pomeni, za Janševe letos nič Grčije, samo piknik v Lepeni. Pa eno leto stare gume za Volvota bodo tudi zdržale še par sezon.

    • Primoz Papez

     Jajo ke najbolj posten politik
     Brez jajaota ne bi bilo slo.
     On je edini osamosvjitelj…

     • Janez

      Ni edini,je pa prvi med njimi.On je eden od osamosvojiteljev,mi skupaj pa bomo osvoboditelji SLOVENIJE.

     • Primoz Papez

      Mi Slovenci ki smo se boril smo osamosvojitelji ne pa tista perda od jajota…
      Ovcaneofašistična..

   • totex39

    Vsi donatorji kot zmagovalci bomo šli skupaj in rajali.

    • Primoz Papez

     Naučite se plesati žalostni kolo…

     • Janez

      Volitve bodo kmalu.Tik-tak tik-tak.

     • Primoz Papez

      Čas se odšteva do vašega poraza na volitvah..
      Tik-tak…

   • Janez

    Še vedno lahko s petdeset procentnim popustom pri meni naročiš štrik in se poceni obesiš debil.

  • Janez

   Si mislil tovariš Vesel?

 • primoz

  Nikoli mi ni niti na kraj pameti prišlo,da bi plačeval članarino kaki politični stranki ali donirall denar, tokrat pa resno razmišljam da da bi nekaj nakazal, vsekakor pa sem po novem očitnem medijskem linču tokrat že odločen katero stranko bom volil na državnozborskih volitvah

  • MEFISTO

   Primož, kdor hitro da, dvakrat da!

 • Pezde

  Komunajzerji bi potrebovali eno spontano brco v rit in prostovoljno spremstvo iz parlamenta, večina novinarjev in urednikov RTV-ja pa prav tako, pa bi imeli en lep sprehod od kolodvorske do ZZRS.

  • ahnenpass

   Ne provociraj jih, ti ja v članku lepo piše, da so nevidna država, njih je štirikrat več kot nas in so oboroženi do zob, oranizirani pa kot nekoč gestapo. Raje bodi tiho o teh stvareh.

   • Pezde

    Vidim, da bo res nekaj na tem. Eden mojih spodnjih komentarjev je že označen kot spam in ga ne prikazuje več.

 • MEFISTO

  Tudi mož tisočerih nickov bo doniral SDS-u.

  Če ne denarja, ki ga nima, pa vse svoje nicke in tisoče neumnih komentarjev,

 • ahnenpass

  Zakaj denar, lahko bi zbirali zamaške, bi se nabralo še več. Zamaškov namreč.

  • učko

   Najboljš da bi zbiral neumnost. Je že zbrana pr’ teb, pa še ogromno jo je !

   • ahnenpass

    Potem zbirajte pa zamaške za mene, da si bom lahko privoščil terapijo odvajanja od kronične nespameti, sicer denar za invalide itak sproti pokradejo.

  • Schemva Miro

   Na kratko o tebi:KRETEN.To pa je mišljenje tudi mnogih drugih,ampak ti si preveč zabit,da bi to opazil.

   • ahnenpass

    To je mogoče res, lahko pa strižem z ušesi, ampak kaj ti pomaga, če tega ne moreš videti. Tudi, če bi videl, ne bi opazil, takim kot si ti se reče filozofski zombiji.

 • Boris_j

  8.000 Martinov Česenjev = 1 Dijana Ð

  Daleč, daleč je še Ata smrk.

 • Luka amer

  vedno sem in tudi vedno bom volil SDS, tudi doniral bom

 • WatsonForus

  matr dons tardeče razganja od besa , peče, žge , se je bodo do krvi pogrizli . to mi deli miška moja :)

  • cistajeba

   Razganja jih,ampak od smeha hahaha!!

   • WatsonForus

    ja sej se mi je zdelo da so od silnega besnenja prešli do smeha ki nakazuje vso nemoč da bi zaustavili donacije.

    • ogledalo

     Kaj pa naj bi imel pošten Slovenec od teh donacij?!

     • ahnenpass

      Mirno vest, da je naredil nekaj za svojo domovino.

     • ogledalo

      Sekti? Nikdar!!!

     • ahnenpass

      V redu, potem pa pomagaj Gibanju za zavest Krišne, da si sredi Ljubljane kupijo nov tempelj, lahko tudi satanistom pomagaš odpreti nove motoristične klube.

     • WatsonForus

      poglej se v ogledalo , malo stresi z glavo in se še enkrat poglej , mogoče se ti posveti.

     • Janez

      Vsaj za kakšen procent boljše življenje,kot pa pod to skorumpirano,tatinsko vlado.Počasi se bo pa menda ja izboljšalo življenje nam SLOVENCEM.

 • ahnenpass

  Ne razumem, zakaj bi kdo sponzoriral politično stranko, ki se je zapletla v nepremičninski oziroma finančni škandal in od katere nima popolnoma nobene koristi?
  Saj SDS ne rabi denarja, kakšna je razlika pred afero ali sedaj, a prejšnji mesec pa niso rabili nobene pomoči?

  Ne za SDS, proti levim fašistom donirajte ali še bolje, raje začnite zbirati orožje, municijo, zdravila, hrano in obleko, če mislite resno.

  • WatsonForus

   ti še marsikaj ne razumeš. bo traba začet razmišljat. pa v svojo denarnico večkrat na dan poglej in se zamisli kdo ti krade. To bo prvi korak v razmišljanju.

  • borko

   tudi to pride,,vi pa luknje kam se bote skril

  • Janez

   To bo pa naslednje,kar se bo zgodilo.Levakom in komunistekom bom pa “refundiral” račune za “štrike”.Do volitev nudim 50 % popust za tri metre kvalitetnega štrika po osebi.Obesit se je treba na kandelaber,ne v kakšen park,ali drevored,da ne bo povsod smrdelo še po crknjenih levakih.

 • centurion

  Pri nas smo najprej želeli donirati rdečim revirjem, pa smo se domislili-
  Kupiti smo želeli nov pralni stroj Gorenje. Po godlji z kreditom smo se
  odločili, da raje kupimo bolj sofisticiran stroj Beko pa še vedno cenejši.
  Razlika 30€ je že na računu SDS.
  DOOSTI bolje, kot na računu Voljčeve žene…
  Glede na to, da je bila to donacija Bobinca&co sem se odločil,
  da bom v ponedeljek zaokrožil s še 20€ na 50€..
  Le tako naprej, hehehe.

  • borko

   dobra hahaha,,,bravo

  • WatsonForus

   to mi deli :)

 • Duhec

  Metanje denarja skozi okno… oz Janši za povzročanje škode.

  • centurion

   Prou maš, baba.
   Tebi mož bi tut dal 100€ v žep in jih vrgel skoz okno.
   S profitom….

  • Janez

   Kar bom doniral,bom dal iz svojega.Nisem ukradeel,nisem nikogar ogoljufal,se pravi,da nisem LEVAK.

 • MEFISTO

  Prašujem ahnenpassa in Duhca, ali je gorenjski partizan, ki je pomembni pripadnici nemških okupcijskih oboroženih sil na slovenskem naredil lepega, izobraženega, pametnega ter oh in sploh sina, tudi dolžan prispevati primeren znesek stranki SDS.?

  Ahnenpass in Duhec naj na vprašanje pošteno dogovorita ali pa naj skupaj z ostalimi nicki enega in edinega za vedno umolkneta!

  • ahnenpass

   Je bil partizan sploh kdaj osumljen za posilstvo, kdo je pa prijavil?
   Dam 1 evro Janši, ko bo vložil eno samo tožbo proti komunistom, pa če jih osebno toži.

   • WatsonForus

    jaz ti dam 50 če ti vložiš?

    • ahnenpass

     Ok, čez par mesecev te bom spomnil kaj si tukaj napisal, bomo videli, če si mož beseda.

     • WatsonForus

      ni blema , ko bo tožba URADNO vložena !

   • MEFISTO

    Partizan je partizan.

    Če ne gre z lepa, gre pa z grda.

   • Tron

    Če ga niso prej zverinsko mučili ali pa ubili, so vsako pričo ki je prijavila koga za posilstvo po kratkem postopku pospravili. Da o metodah partizanov niti ne govorimo. Toliko za vednost o tvojih rdečih partizanih .. . le beri si zgodovino, o zamolčani resnici ideološkega rdečega komunizma na Slovenskem…. danes pa so vsi dementni in nič ne vedo!!!!

 • ahnenpass

  Par let nazaj, je Hribar na Radiju Gaga objavil, da zbira po 1 evro od vsakega Slovenca za Šrota, ki je moral v zapor.
  Slučajno sem bil v Ljubljani in sem se na hitro oglasil v RTV, itak nisem prišel dlje kot do prvega varnostnika, ki sem mu molil v roke tisti 1 evro. Denarja ni vzel ampak me je samo pospremil ven ter mi je povedal, da se je Hribar samo šalil. Sem praktično klošar, priznam, pa sem bil vseeno pripravljen žrtvovati dragoceni kovanec, ker to se mi je zdel pa že višek, dam tudi zadnji cent, če lahko enkrat vsi vidijo kakšni kreteni smo Slovenci.

 • ahnenpass

  Mariskdo bi dal tudi 100 evrov, če bi lahko plačali Janši, da se sploh ne pojavi na volitvah.

  • WatsonForus

   začni zbirat!

   • ahnenpass

    Madona, to bi bila pa privlačna ponudba za levico, Janša se umakne iz volitev, oni umaknejo ovadbe in ustavijo postopke, državljani zberemo pa sredstva za veselico.
    Aja, to pa ne bi bilo ravno dobro, ne smemo, Janša bi bil do konca življenja na križarjenju z družino, nas bi preprustil pa na milost in nemilost bosancem, to je pa še slabše.

    • WatsonForus

     ja in ! kaj zdej? spet slaba ideja?

  • borko

   reci da se hecaš če ne si pa prisrčno prfuknen

 • ogledalo

  Največje zlo za sekto in slovensko desnico je ljubljeni vodja. Z njegovim odhodom bi Slovenija lahko dobila kredibilno, močno in demokratično desnico. Tako pa…..vi kar zbirajte. Nekaterim res ni nikoli dovolj.

  • ahnenpass

   Ne tako hitro, po odhodu Janše, desnico najprej čaka mesarsko klanje za njegovo nasledstvo. Potem se bodo še na desni ustanavljale neke nove stranke, nastale iz nekdanjih pripadnikov SDS, šele potem bo nekaj upanja za prve demokratične premike.

   • ogledalo

    Dejstvo je, da sekta po ivanovem odhodu propade. Kar bo priložnost za NSi.

    • ahnenpass

     Mogoče res, ampak samo, če bo Bog tako hotel.

  • MEFISTO

   Namesto Duhca lahko na vprašnje, ki sem mu ga zstavil spodaj, odgovoriš tudi ti.

   Ahnenpass nekako ne ve, kaj bi mi odgovoril.

  • WatsonForus

   spet je rosno ogledalo.

  • centurion

   Ja špegu neumni.
   In Kučan Plavi bi dobil končno miren san….
   Danes je g.Janša tu,
   jutri je nov dan za sanje tovariša Milana!

  • Janez

   Spoštovani člani SDS-a in tudi nečlani,a simpatizerji,donirajmo kolikor kakšen lahko.Finančno pomagajmo stranki,da na volitvah ne bo čutila pomanjkanja.V ponedeljek,ko bo odprta banka (mi starejši smo pri takih stvareh vezani na takšno poslovanje) bom skupaj z ženo doniral ,kolikor bom lahko pogrešal.Nimam veliko,a tudi ne rabim veliko.Da le preživim.Še to.Pravkar me je klical moj dober prijatelj,kaj je pametno narediti.Povedal sem mu,kaj bom naredil jaz,on pa naj po svoji vesti in pameti.Dejal mi je,da je moral najprej slišati mene in da že ve ,kaj bo storil.Vem da se je prav odločil.

 • ahnenpass

  Jaz nimam denarja, kam lahko prinesem vrečko zamaškov?
  Sicer mi je žal za invalide, ampak treba je urediti prioritete, tokrat v SDS bolj rabijo pomoč, da bodo lahko pomagali še drugim, ki so imeli manj sreče v življenju od njih. Nekateri tudi zaradi njih, ampak je že v redu, nikar ne kuhajmo zamero, Slovenci smo vedno znali stopiti skupaj kadar je bilo res nujno treba.

  • MEFISTO

   Če imaš veliko zamaškov, pomeni, da veliko piješ.

   Manj pi,pa boš lahko spoštljivo daroval stranki SDS!

   • ahnenpass

    Kaj praviš, zakaj me ima, da bi se zapil, pa tako dobro in učinkovito opozicijo imamo. Vsaj zahojsal se še nisem, če ti to kaj pove.

    • MEFISTO

     Pove mi to, da je škoda, da se še nisi zahojsal.

     • ahnenpass

      Lahko bi donirali še za mene, da me malo spravite v dobro voljo, haha…

     • MEFISTO

      Odpovej se stranki in zamenjaj stvarnika.

  • WatsonForus

   prodej vrečko zamaškov najboljšemu ponudniki – mogoče tardeči kupijo – so fulll polni sočutja – vsaj tko je Cmero reku.

 • Beli Sneg

  Sem nakazal 50 EUR. Če bo akcija uspevala bom v prihodnjih mesecih še doniral v okviru mojih zmožnosti. To bo najboljša kajla za rdečkarje. Zberimo čimveč prostovoljnih prispevkov. Nam je mar za Slovenijo.

  • ahnenpass

   Zbiraj star papir.

 • ahnenpass

  Kaj pa gospa iz bosne, a ona pa ne rabi nič denarja, niti za odvetnika ne?
  Bosna vendar ni Slovenija, nimajo tako visokega standarda, mogoče bi lahko za gospo zbrali kakšna stara oblačila in kuhinjsko opremo, verjetno bo rabila, če jo bodo deložirali,rubili in se ji vsedli na žiro račune.
  No ja, nisem prepričan, da bosna sploh pozna tako totalitarne zakone, le kateri idiot si jih je izmislil pri nas, itak na koncu samo reveži plačajo, z vsem kar imajo.

  • ogledalo

   Menda na Trstenjakovi zbirajo zamaške v ta namen.

   • WatsonForus

    timaš dva zamaška v ušesih – ne čujem dobro!

 • Beli Sneg

  Uf, prej nisem opazil koliko rdečih pritepencev, nevoščljivcev se je že priteplo na tale poratal. Dajmo simpatizerji in člani SDS. Jaz še nikoli do sedaj nisem dal dinarja, zdaj pa mi ni žal. Kako je že rekel dr. Pučnik: Yugoslavije ni več, Yugoslavije ni več, zdaj gre za Slovenijo. In resnično gre ponovno za Slovenijo, ki jo je rdeča drhal ugrabila.

  • ogledalo

   Tudi dinarjev ni več. Že dolgo! Črna sodrga….

   • MEFISTO

    Vaščani pravijo, da pri tebi tudi dinarjev ni bilo.

  • MEFISTO

   Beli sneg, ni jih tako veliko.

   Samo eden je, ki se podpisuje s samimi butastimi imeni, ki jim kunštno rečemo nicki.

  • ahnenpass

   Ampak tudi Slovenije ni več, zdaj gre za slehernega Slovenca.

   • šmentanamuha

    To ni smešno, veš.

  • luckyss

   Daj mi ti povej za kaj stranka sploh rabi ta denar..?!
   Reklame ima več kot zadosti,sploh po zadnji blamaži…. tistih njenih običajnih volivcev pa tudi ni treba na novo prepričevati ;)

   • test

    ti ze cel dan nabijas malo po tem malo mmc orumu. Pa kaj ti res nimas zivljenja? Ali si placanec leftardov, ai pa enostavno psihopat … normalen covek namrec tega ne pocne … psihoticne motnje so pa za potomce partizanov tako znacilnost

    • MEFISTO

     On ni potomec samo partizana.

    • luckyss

     Nikjer drugje ne vidiš toliko različnih verzij psihopatologije in če si še “Freudovc”,povrhu potem bi bil preprosto nor, če teh strani ne bi obiskoval..
     Je pa res, da vas je treba včasih malce vzpodbuditi, da ste primerni za resno delo…podobno kot če opici daš banano..

     • test

      ja, zdaj si pa prav povedal, ce das opici banano. Vprasanje sedaj samo se ostane, kaksne vrste opica si …

     • šmentanamuha

      Freudovec s kompleksom superiornosti. Si bil mogoče Napoleon v prejšnjem življenju?

   • WatsonForus

    da tebi skine nasmjeh sa obraza !

 • MEFISTO

  Tisti, ki je za gorenjskim partizanom, ki je Švabici naredil lepega, pametnega, izobraženega in oh in sploh sina, je z aktivo podeoval tudi pasivo, zato je v okviru aktive dolžan prispevati SDS pomemben znesek.

 • ahnenpass

  Zakaj zbirate zamaške, rimokatoliški cerkvi smo dali cele gradove in razkošne dvorce, na podlagi fevdalističnih zakonov,ki nikjer na svetu ne veljajo več, lahko bi odtopili katerega SDS, da bi si lahko tam organizirali zasilni generalštab. Predlagam nekaj v stilu Orlovega gnezda.

  • učko

   pejt mal spat !

   • ahnenpass

    Se ti ne zdi dobra ideja, graščine so restavrirane z našim denarjem, a prazne, tako bi ubili dve muhi na en mah.

    • MEFISTO

     Ti bi bil tretja muha.

     Koliko boš doniral?

    • WatsonForus

     praši Klemenkota , njegov tast ma eno!

    • slosin

     Ja, zakaj že smo jih morali revstavrirati? Kolk jest vem, ker so lastnike pregnali, razlastili ali celo pobili, gradove pa izropali, požgali, porušili…

  • borko

   ti si kaj dal še za v usta nimaš sirota lažniva

 • MEFISTO

  Ahnenpass bi tudi doniral SDS,če bi imel.

  Kjer ni, še partizani niso mogli vzeti, se izgovarja.

 • Stajerka

  no, pa so rdečuhi spet lulali proti vetru…….na, pa še obresti ne bo potrebno plačat :))))…..a bodo sedaj FOP “novinarčki” letali od vrat do vrat fizičnih oseb in preverjali kdo je v stanju donirat in kdo ne??…..

  • MEFISTO

   Zakaj uporabljaš izraz “lulati”?

   Rdečuhi vendar ščijo, po navadi celo v hlače, ker so tako zelo boječi.

 • MEFISTO

  Ne glede na finančne posledice vas sprašujem, ali je prav, da je gorenjski partizan naredil pomembni pripadnici nemški okupacijskih sil na slovenskem lepega, pametnenega, izobraženega in sploh ter oh sina?

  Če je tako, je pa njegov pameten, lep, izobražen ter oh in sploh sin že dolžan nekaj prispevati stranki SDS.

  • janez cepec

   če vaš samozvani disident nakaže svoji SDS stranki samo 1 procent dnarja, ki ga ma od šverca z orožjem, mate dost dnarja, de volitve dobite, sam ne vem, kva boste poj?

   • WatsonForus

    no razsvetli nas – koliko je to v cekinih?

    • janez cepec

     ja to moreš pa ljubljen’ga vodjo prašat, jest nism biu zravn, ko so kradl

     • MEFISTO

      Kako pa potem veš, da so kradli?

     • janez cepec

      ja kje j’ pa dnar, če niso?

     • herman

      vprašaj Hrvate in Bosance, ki so mu marke v kufrih nosili.

     • janez cepec

      ja zato ns pa dones Dudeki pa Husoti uhka jebejo kadar čjo

 • borko

  upam da bomo vedli za znesek ko bomo doniral,,,

 • Duhec

  Za piknik bote zbrali…

  • MEFISTO

   Kaj pa ti rečeš o tem gorenjskem partizanu?

  • Olga_10

   Vam plača kar država…klobasice, vozovnice, zdravilišča…Turnšek ima kar milijon na računu, saj ve, da prihajajo težki časi…SDS z Janezom Janšo!

 • luckyss

  Zdaj pa mir ovce…Sedaj se bodo dogajale bistveno pomembnejše reči kot je vaše jamranje…
  Rokomet Slovenija –Makedonija.. ;))

  • MEFISTO

   Zakaj odvračaš pogovor od teme?

   Koliko boš doniral?

   • centurion

    Pusti šiptarja.
    Igra njegova Makedonijata.

  • WatsonForus

   a še nis v Zagrebu , kaj čakaš – vse rdeče ovce ki so šle na tvoje stroške so že tam !

   • luckyss

    Grem na finale…Francija – Slovenija…;))

 • McBobo

  Ravnokar donirano tudi iz moje strani.

  • herman

   sami nategnjeni donkoti.

   • Stajerka

    če nas nategujejo lewaki z davki, pri katerih nimamo izbire, zakaj ne bi sami izbirali komu bomo PROSTOVOLJNO DONIRALI…….jaz NISEM bila pripravljena reševat lopovskih bank in tudi danes NISEM več pripravljena plačevat višjega DDV…..ali imam izbiro??

    KDO je nategnjen??? oz. KDO nateguje narod in fula z dnarjem revežev lastne džepe???

   • centurion

    Ti pa prtegnjen, pa ne malo.

 • ptr

  Biščak, če tole bereš, si pozabil nekaj zelo pomebnega.

  Eni imamo dovolj, da moramo prek oderuških provizij sanirati pretekle zablode slovenskih bank, zato je že najmanj nekaj tisoč Slovencev odprlo TRR pri priljubljeni nemški banki N26. Banka tudi čisto uradno sprejema rezidente celega evro območja s Slovenijo vred, za plačevanje v evrih je seveda čisto vseeno, kje v EU je odprt račun, skratka vse je popolnoma zakonito, račun sem tudi po predpisih prijavil FURS.

  Če torej nakažem donacijo s tega nemškega računa, bo torej vidno, da je prišlo iz Nemčije (torej “tujine”), zraven bo še nakazovalčevo ime, naslova pa banka ne posreduje prejemniku. Ime je seveda pravo. Ob odprtju namreč prek videoklica temeljito preverijo tebe in tvoje dokumente, tako da je popolnoma nemogoče, da ga odpreš v imenu kakega Jake Racmana ali Broja Jedan.

  Vprašanje je torej, ali so tovrstne donacije iz nemškega računa sploh dovoljene. Bodo Računsko sodišče in F571 blejali o “nezaslišanem financiranju iz tujine”, čeprav, kot smo že rekli, pri evrskem plačevanju celotno območje SEPA (t.j. “razširjena EU”) šteje kot ena država.

 • AlojzZ

  Doniram, če organizirajo referendum, da se RTV odreže od davkoplačevalskega denarja.

 • Prle

  Sram vas je lahko, da donirate po piškavih 50 eu. Ivan izpod 1000 eu ni zadovoljen.

  • janez cepec

   če boste doniral več kot 100 ojrov, prav Ivan, de si bo dau na plešo tak “tofu” devat, kot ga ma Trump, jebat ga, košta

   • Janez

    Ne morem donirat več kot 50 eurov,so mi komunisti ,Levaki,Korleki in drugi potepuhi prehitro pokradli od penzije.

  • učko

   Prdo, po kolk pa pr’ vas Bošković pobira ?

   • Prle

    Fučko, Bošković se znajde sam in ne odira svojih volivcev.

 • tetka z ozadja

  In kako se boste tem donatorjem opravičili za poraz na naslednjih volitvah. ” hvala, ker ste donirali, toda bilo je premalo, če boste naslednjič donirali več, nam bo mogoče uspelo.”

  • janez cepec

   veliki disident se bo opraviču z naslednjim besedam: ” vosu gre sam enkrat na led, vi ste pa ovce, pa na naslednjih volitvah spet računam na vas. dejte dnar, volte mene, če vam ne bo bolš, men bo sigurn”.

   • Janez

    B E D A K

    • slosin

     bod no mal bolj prizanesljiv do bolnikov! A ne vidiš, da je človek v hudi duševni stiski….

     • janez cepec

      ne tok kot vaš ljubljeni vodja, jest sicer nimam takih dohodkov kot on, čeprov več devam, pa bom že preživu familjo, mi ni treba pufu najemat, al pa okol fehtat, kao za de gre dnar za stranko. pa ste res kreteni, ni čudn, de vas tardeči jebejo že 73 let, zdej vas pa še veliki samozvani disident. aja, sej je on tud komunajzar. poj je pa use jasn

    • janez cepec

     resnica boli, ti kar meketej dalje

  • slosin

   Dej bod no tih, kdo te je pa kej vprašu!

  • sprehajalec

   Tik-Tak, urno Cerar teka po milijarde. Javni hočejo milijardo dodatno, na 2,5 milijarde minusa iz tekočega poslovanja Države.

   splača se te volitve preskočiti, pa potem novega Ciprasa, potem bo pa čas za desnico.

   če me Ivan janez čita, ga prosim, da upošteva moj nasvet. kdo bo pa hotel vse javne za vratom, sploh če bo Ivan janez na oblasti. Se bodo zahteve takoj dvignile na 2 milijardi dodatno.

   resni časi zahtevajo resne ukrepe, Ivan janez. Naj levičarji in naši srebajo vročo župico…

   • Janez

    Po volitvah se bodo pogajali umirjeni in pametni ljudje,ne bedaki,kot sedaj.

  • Janez

   Tetka,ne bo se treba nikomur opravičevati.Volitve bodo pokazale koliko je ura Še malo,pa vam bo odbilo.Tik-tak tik -tak.

  • Olga_10

   Raje vprašajte Murgleoneja, če že pakira!

 • Krtača 20

  Ma bi vi en qrac doniral če neb sds dobila miljonček donacij od države vsak let. Tistih stopetdeset doniranih evrov bo lih za bakšiš.

  • sprehajalec

   Krtača si kaj doniral? Spodobilo bi se, da slovenskemu narodu vrneš vsaj delček tega, kar si cuznil v vseh teh letih….

   • Krtača 20

    Dej mi ti luzer povej za kuga sds rab dnar? Za plakate? Za janševo plešo? Za nov volvo? Za nov šotor ki ga bo vlaču za sabo? Ena sama zguba dnarja je tole. Sploh pa zato ker ne predstavlja večine ljudi, tud manjšine ne, bolj ene majhne sektice verujočih v kult pleše. Doniral bom in sem tja kjer je bil učinek takojšen in se je vedelo za kaj.

    • sprehajalec

     Komunist bolj malo donira. čeriti ne pozna, župniku noče v pušco, partijske članarine pa vsaj uradno ni več.

     Komu gre torej tvoj denar? rdečemu križu za odpravnine Mirka Jeleniča in njegove tožbe? Vidim, da daješ pomoči potrebnim….

     • Krtača 20

      Pravjo da bi angelčki vse pojedl če bi ritke imel. Ker jih nimajo, jih uspešno nadomeščajo farške kurbe. Zdej pa sploh ko je njihov veliki mecen in vodja ter zavetnik vseh ubogih katolibanov na duhu sam komunajz janša. Kombinacija da ji ni para. Res. Marija h sebi pa to.

     • Janez

      Bolelo bo in to zelo zelo.

     • sprehajalec

      Zopet govoriš o disidentu Ivanu janezu?

     • Emy

      Če bi varčevali in ne bi tolko kurili, potem bi bil denar že pripravljen. Plačujejo pa pregrešno drage najemnine za prostore. Samo denar perejo. Tudi tisto ni bil kredit, ampak pranje denarja. Že samo zavarovanje kredita je več kot sumljivo. Da bo škandal popolen, naj javno objavijo, kakšen delž imajo v tistem, Škandal24, ki so ga zastavili kot zavarovanje. Prav tako se jim to ni zgodilo prvič. Raja ima samo slabi spomin. Kateri pametni, bo potem za lumpe daroval denar? V SDS bom zaupala in verjela, ko bo JJ mož beseda in odstopil. Bila so ga polna usta vrednot. On je podpisan na pogodbi. Vedel je kaj podpisuje. Žal mi je edino Logarja. Bi se moral oglasiti, obsoditi in se distancirati. Vse njegovo delo je zamanj. Bodo oni, darovali, če se kateremu od volilcev kaj pripeti. Ne, ker “nimajo”. Če bi bil Kristus še živ, bi vas z bičem gonil, tako kot je farizeje. Pona usta pravičnosti, potem pa tako. Za vsakega šiba raste, tudi vas se bo prijela.

     • sprehajalec

      Fragmentacija SDS v stilu LDS in odhod napokopališče zgodovine, to je cilj vas rdečkarjev. V Sloveniji se voli FACO in ne STRANKE. Moralni je dobil volitve brez Stranke. Enako se obeta Serpentinšku. Ljudje volijo tistega, na katerega pokažejo strički iz ozadja.

    • Janez

     Prihaja naš čas.Volitve bodo Tik-tak tik -tak.

     • Emy

      Tik-tak, nam desnim. Lopova ne volim. Da bi plačevala od penzije? Saj nisem nora! Nor je tisti, ki donira. Toti niso vredni, da bi jih špuknil.

   • herman

    Taga denarja slovenski narod ne bo videl, ker ga bo ljubljeni vodja nesel na Mavricius.

    • Janez

     Tebi nikoli nihče nebi doniral.Pa poglej gospoda Janeza Janšo,Še prositi mu ni bilo treba,pa je že nakazano na SDS donacij mislim da več,kot je bila cifra pri kreditu.Požrite se levaki.Vem da bo SDS objavila,koliko je bilo donirano do centa natančno.

    • Olga_10

     Milan Murgleone? Račun ima s Štefko v Mehiki…pa v Švici…

    • sprehajalec

     partijska laž….

 • janez55

  Globoko je padel tale Ivan, da mora že ofer pobirat od svojih vernikov.

  • Olga_10

   “Ivan” ni prosil “ofer”! Ivan bi brez Slovenije lahko preživel, Slovenija brez “Ivana” in SDS, pa ne!

   • Emy

    Idi s tablet, dokler je še čas!

   • Josip B.

    Meni je čist dobr brez Ivana, za SDS me pa malo boli

  • slosin

   Rdeči verniki ga ne zbirajo, oni grejo na NLB bankomat……

 • Josip B.

  Spontano me je prijelo, da sem objavil pesem o edinemu in pravemu vodji.

  Tam nekje med svobodnimi polji,
  kjer iz zemlje klije mlada rast,
  njemu, ki vodnik nam je najbolji,
  smo zložili pesem to na čast.

  Tito, naša svetla bojna slava,
  Tito, naša dika in naš vzor,
  koder vodi tvoja nas zastava,
  za teboj pojoč gremo navzgor!

  Naša misel širi svetla krila,
  mlada moč nam v srcih živo vre,
  razorana zemlja obrodila,
  bo na jesen kruha nam za vse.

  Tito, naša svetla bojna slava,
  Tito, naša dika in naš vzor,
  koder vodi tvoja nas zastava,
  za teboj pojoč gremo navzgor!

  • slosin

   zate imam rešitev: pokliči 112! Upam, da si še tolk pr seb…

   • Josip B.

    Sem pri sebi dovolj dobro, malce mi je zabavno gledati to burlesko. Obrnjeni Robih Hood, vzemi revežu daj bogatašu. Za marketing ste pravi maherji.

    • slosin

     Z burlesko je pa takole! Rad se smejim ampak me dobra volja mineva, ko gledam, kaj so naredile v svoji 20 letni vladavini leve vlade. In naj ti zaupam, da nisem član nobene stranke in še zdeleč ne verjamem, da je vse zlato, kar prodaja SDS in da bom v ponedeljek tudi sam nakazal kakšnih 20 eur na njihov račun…Dost mam…
     Če se gre pa kdo Robin Huda, takega, kot ga ti omenjaš, je pa to prav gotovo Etični…On na debelo jemlje in krade revežem, daje pa bogatunom. Če priznavaš, da je to dobra marketinška poteza, moram tudi jaz priznati vam, da ste odlični propagandisti….Joseph Goebbels bi vas občudoval…pa najbrž še ostala dva Josipa tudi…

     • Josip B.

      Zarad mene lahko nakažeš svoje celo premoženje, ni moja stvar. Kolikor poznam zgodovino (dobor jo poznam) bi Joseph Goebbels bolj spadal na desno stran. Podobne metode in dejanja. Daleč od tega , da so levi pošteni, roko na srce desni so isti, ista šola.

  • Janez

   V Vojniku pri celju je ustanova zate.

   • Josip B.

    Za pralce denarja obstaja ustanova. Mislim, da se imenuje ZPKZ Dob. Pač ni vam zneslo oprati 450.000, kajti to je za vas drobiž. Sedaj so rdeči vsega krivi.

  • samotoje

   Kam navzgor pa greste? Pot je samo navzdol.

   • janez cepec

    kam, u kurac al u jajce. to zadnje obvlada vaš veliki vodja

    • Josip B.

     Tebe je pa škoda ker nisi komedijant.

   • Josip B.

    Tako so govorili beli od leta 1941 do 1945, vendar je zgodovina ubrala drugo pot.

 • Olga_10

  Tako se bori za demokracijo!

  • Novakec1

   Poln kufer boš mela take demokracije

 • centurion

  Zdaj smo imeli samo poizkusno donacijo.
  Naslednjič bomo zbiral za municijo…..za ta rdeče razredčit.
  Bo treba predčasno nabirko prekinit zarad prenatrpanosti TRR.
  Takrat se zamislite, levakarji….

  • Vrhovni sodnik

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++, čista + 10

  • Josip B.

   Če bi jast to napisal, bi to bil sovražni govor. Sami lažni domoljubi.

   • centurion

    Za tebe bomo zbirali materialne prispevke pod parolo-
    Metek za tovariša Tita in njegove sledilce….

    • Josip B.

     No pa začnite, da vidim, če vas je samo gobec.

     • centurion

      Jesi živčan.
      A te srbi amputirana noga v kliničnem centru al qwa?

     • Josip B.

      Ne nisem živčen, zakaj bi bil. Če imaš jajca se javno ispostavi in povej, da zbiraš denar za municijo. Tako vsaj trdiš v svojem prvem postu. Pri vas “desnih” je samo ubiti, zaklati, izgnati……. In na koncu kdo širi sovraštvo???

     • centurion

      KJE sem zapisal, zapisano je pa VSE, da ZBIRAM denar za municijo.
      Daj mi copy-paste plis,
      zabiti enonogi pedofilni falirani kovinar!

     • Josip B.

      Citiram “Naslednjič bomo zbiral za municijo…..za ta rdeče razredčit.”
      Svojega župnika vpraši kdo je pedofil

  • Krtača 20

   Smo že razmislil. Ustaši boste ostal pred parlamentom. Kar med sabo se postrelte. Slovenija vas ne rabi.

 • samotoje

  V moji rodbini smo vsi prispevali. Cerarjev govor ob predlogu ustavne obtožbe nas je dokončno prepričal. Takim je treba zapreti vrata pred nosom.

 • Vrhovni sodnik

  To je v tujini znana metoda zbiranja sredstev političnih strank, tako tudi Trump zbira sredstva, on kar nam njegovim pristašem na E-mail pošilja prošnjo za donacijo stranki, lahko samo 1$ in z zbranimi sredstvi se bori za boljšo ZDA, tako da pozdravljam ta način zbiranja sredstev in vsak naj prispeva toliko, kolikor lahko, tudi 1 EUR je dobrodošel, če jih je 1m = to 1m EUR.
  Čeprav sem osebno jezen na takšen kredit, ki ga je stranka najela in tudi razočaran nad tem postopkom, mi še na kraj pameti ne pade, da bi drugo stranko volil, posebno pozivam vse tiste, ki se volitev ne udeležujete, si vsaj s svojim denarnim prispevkom olajšate slabo vest, naš slogan naj bo, skupaj smo nepremagljivi.

  • Krtača 20

   Zakaj daješ za primer državo kjer vlada čista plutokracija? Tam demokracije že precej let ni več. Najslabši možen primer.

   • ahnenpass

    Mi smo še neprimerno slabši, raje verjemi.

  • centurion

   Ma vse bolj kaže, da jim je Janša nastavil tako vabo, da se jim bo zatikala
   vsakokrat, ko jo bodo omenili.
   Republika srpska in pranje levakarskega kapitala tam doli.

   http://www.delo.si/gospodarstvo/podjetja/balkanski-okostjaki-prvega-nadzornika-sdh.html

  • Prihajam Slovenija

   Pa še res je, hvala ti za vse tvoje prispevke, svetujem SDS, da račun objavi tudi pri nas v ZDA.

   • Slovenka

    Tko boš lohk tud ti nakazal, kot se spodobi.

   • slosin

    Ne vtikaj se, pojma nimaš! Donacije iz tujene so prepovedane…

   • McBobo

    Imajo na SDS-ovi strani možnost nakazila prek PayPal-a: https://www.sds.si/sodelovanje/doniraj.
    Bi bilo pa fajn, če bi celo stran prevedli vsaj še v angleščino.

  • slosin

   …več nas bo, lažje jih bomo z=bal….so govorili Šipci in dobili Kosovo….

  • ahnenpass

   Trump je milijarder, njegovo premoženje je ocenjeno na par milijard dolarjev, verjetno ni zaslužil takega bogastva v gnili Ameriki, če pa je njegov oče služil z državnimi naročili.

 • TOML

  Ho ho ho donacija ta prava,
  Kučanu se odšraufa glava,
  domoljubom res zavre,
  ko za domovino gre,
  zato pa rečem jaz naglas,
  Partija, spizdi za deveto vas!

  • Prihajam Slovenija

   + 10

   • Krtača 20

    Napaka! Janša bo hud. Prav je 100+10

  • Josip B.

   Šivala je deklica zvezdo,
   zvezdo rdečo kot kri
   in zraven si pela je pesmi,
   pesmi svobodnih je dni.

   • slosin

    …Tonček je torbico nosil, za partizane živeža prosil, Marjanca je dala ščepec soli, Francka pa jajčeca tri…Evo zlobneži, zdej se pa tolk zgražate zaradi donacij…

   • Janez

    Ja res si to, kar sem ti zgoraj napisal

    • Josip B.

     Tudi JJ je bil Komunist.

     • slosin

      bravo, res je, zgodovino obvladaš v nulo…

 • Krtača 20

  Pol se pa pogovarji z sds fanatiki…..sej sami seb in vsem dokazujete da se z vami ne da…..in pol bi vi na volitvah neki hotl….hohohoho

 • lauraas

  Še bom.

 • lauraas

  A Jankoviča pa nič ne preiskujejo?

  • Janez

   Tudi on pride na vrsto,če le ne bo pobegnil dol k svojim.

 • Janez

  Rdečuhi,preberite (če znate kakšen drug jezik,kot Čefurščino)še kakšen drug časopis,da si malo opomorete od laži vaših nadrejenih(sužnjelastnikov).V tujih časopisih boste iz prve roke izvedeli, kako je vas in Rdečuhe gospod Janez Janša nategnil kot osle s tistim “kreditom”.Zdaj bo začelo padati po vaših praznih glavah,da ne boste vedeli,kje je rit,kje pa glava.Vse vaše “rabote” v republiki Srpski bodo prišle na dan.Pa še mnogo kaj drugega.

 • Občasni Komentator

  Stvar je meni preprosta. Ne gre za medijski umor, temveč za samomor stranke SDS. Tokrat je JJ našel najbolj glup način financiranja stranke v zgodovini SLO in potem so vsi mediji krivi ker poročajo o tem. To naj prodaja maloumnim levim, meni pač ne bo. Zamenjajmo JJ. To je edina rešitev, ki bo pomagala k temu, da končno sklatimo leve. Z JJ preprosto ne bo napredka. Na vseh volitvah očita levim, da so mobilizirali volilce?!!! Halo…a ni to namen politike? Kako lahko očitaš političnim strankam agitiranje, saj je to edino, kar počno. Ne predzadnjih volitvah je premagal samega sebe, in spet bomo pušili, ker nekateri slepo verjamete v njega. Ali resnično verjamete, da je JJ mislil, da je s kreditom vse OK in je presenečeno ugotovil, da to ni res. Pa dej ne žalite ljudem intelekta prosim. Vse te zgodbice, “spontana vplačila” in bla bla so preverjeno komunistično dogajanje naroda. Deja vu.

  • Janez

   Štiri komentarje spodaj preberi,pa se ti bo mogoče posvetilo kakšen bedak si sam sebi.Gospod Janez Janša je po vsem svetlobna leta pred tabo.

  • Aron

   Se vec takih razmisljujocih desnicarjev, prosim!

   • centurion

    Pa čim manj usekanih levičarjev, kot si ti…

  • Josip B.

   OK, priznam ime in avatar je samo provokacija. Nisem ne komunist, ne levi , ne desni. Ne hodim na volitve ker so vsi isti. Ampak me pri SDS-su zelo moti pristop do drugače mislečih.Vedno samo napadajo ,ko pa njih ujamejo s spuščenimi hlačami pa so vsi ostali krivi. Koliko energije in časa samo porabite za brskanje po zgodovini (ne rečem, da je potrebno zgodovino pozabiti). To energijo in čas porabite za napredek. Pozabitena leve in desne, realno povedano čez 20 let bo polovica mladih zapustila državo. Ukvarjate se z miškami, medtem vam sloni hodijo mimo. Teh 450.000 ni majhna stvar, sedaj jo želite zasenčiti z donacijami. Raje donirajte ta denar za kako družino v stiski ali nekomu rešite življenje (neglede ali je levi ali desni). Stanje je postalo paradoxalno, od majhnih plač ter pokojnin donirate za nekoga, ki ima polno rit.

   lp

   • centurion

    Za tvoj predlog naj se menijo in poskrbijo tisti, katerim je prenakazovala
    NLB iranski krvav denar za teroriste.
    1.000.000.000$
    Kar za nekaj družinicam pomagat….

    • Josip B.

     Pusti sedaj Iran, to je tema o SDS-u in donacijah, nebomo dajali greha na tehtnico “moj greh je majnši od njihovega” obnašate se kot otroci v vrtcu. Pri iranu so mutili in pri SDS-su so tudi mutili. Zame so isti in morajo odgovarjati. Kar se tiče Irana in terorizma se vidi, da nimaš pojma. Malce si poišči na netu proti komu se Iran bori v iraku. Politika Amerike pa je , da tega ne izvemo v medijih.

     • centurion

      V ČEM JE PROBLEM s 450.000 euri KREDITA?
      Ki bi se VRAČAL?
      Ki je najet LEGALNO?
      Ki je PRIJAVLJEN ŽE MESECE NA AJPESU?
      Ki je zaveden in OVERJEN PRI NOTARJU?
      Pa jebo ti pas mater, nisi normalan, bre!
      Pa tudi VRNJEN JE!!!!

     • Josip B.

      Jebo tebi pas mater.
      Ma kak kredit, neuspeli poiskus pranja denarja. Sam sebi valda nemisliš vračati kredita. Tudi lopov vrne ukradeno nazaj, da zmajnša krivdo.

     • centurion

      Bedak levi, če ne razumeš, si neumen, če razumeš(kar dvomim)
      si pokvarjen podmukli provokator.
      Izberi.

      V ČEM JE PROBLEM s 450.000 euri KREDITA?
      Ki bi se VRAČAL?
      Ki je najet LEGALNO?
      Pranje,
      Ki je PRIJAVLJENO ŽE MESECE NA AJPESU?
      Ki je zavedeno in OVERJENO PRI NOTARJU?

     • Josip B.

      A ni JJ sam izjavil , daje notar zajebu stvar. S tem je priznal, da ni bilo zakonito in izniči vse tvoje trditve.

      In na koncu svizec zavije čokolado.

     • centurion

      Posluš, tale tvoj ni prijavil mutnih poslov KPK, Ajpesu,etc…

      http://www.delo.si/gospodarstvo/podjetja/balkanski-okostjaki-prvega-nadzornika-sdh.html

     • Josip B.

      Tale ni moj in trenutno se pogovarjamo o SDS-u. Ne menjaj teme. Zakaj Janševci vedno iščete neko drugo temo, ki bi preusmerila vsa vaša sranja????

     • centurion

      Pa o TEMI!

      V ČEM JE PROBLEM s 450.000 euri KREDITA?
      Ki bi se VRAČAL?
      Ki je najet LEGALNO?
      Pranje,
      Ki je PRIJAVLJENO ŽE MESECE NA AJPESU?
      Ki je zavedeno in OVERJENO PRI NOTARJU?

      kje je problem???

     • Josip B.

      Ja legalen iz Banja Luke, pod malce čudnimi okoliščinami. Slovenske banke niso dobre za vas ker kao pomagajo pri financiranju terorizma BLA BLA BLA, obrestne mere BLA BLA BLA. Zakaj pa donatorskega računa nimate odprtega v BiH. Prej bi rekel , da se je malce opran denar vrnil nazaj.

     • centurion

      Ti bi tako rekel?

      Pranje,
      Ki je PRIJAVLJENO ŽE MESECE NA AJPESU?
      Ki je zavedeno in OVERJENO PRI NOTARJU?

     • Josip B.

      Janez Janša, ki je podpisan kot odgovorna oseba pri najemu posojila
      za SDS, sicer trdi, da ga do Đuđićeve ni pripeljal Snežič, s katerim se
      poznata, saj sta bila sočasno v zaporu na Dobu, a so tudi te trditve
      vprašljive, saj obstajajo dokazi, da sta se nekaj dni pred podpisom
      kredita Snežič in Janša sešla v Mariboru.
      Snežič in Janša pa sta povezana tudi prek Snežičeve žene Klavdije, ki je ena od lastnic medija Nova24TV.

     • centurion

      AMPAK!!!….

      PRIJAVLJENO ŽE MESECE NA AJPESU?
      zavedeno in OVERJENO PRI NOTARJU?
      ………………………………………..
      ????????????????????????????????

     • Josip B.

      Notar Sikošek v preteklosti sicer ni vedno ravnal, tako kot bi moral. Sonja Kralj, predsednica notarske zbornice, je povedala: “V dveh disciplinskih postopkih je bil spoznan za odgovornega očitanih kršitev in bil kaznovan z denarno kaznijo.”
      Vendar je Sikošek nadaljeval s svojim delom, čeprav se je znašel tudi v
      policijskih preiskavah, med drugim zaradi overitve lažne vsebine.

     • neny

      pa edini notar je v Slo, ki je overil lažne vsebine. Tako delajo no koliko…? :)

     • Josip B.

      Dobro, da ni katera druga stranka dvignila kredita v podobnih okoliščinah, SDS bi moral mobilizirat dodatne komentatorje in trole. Nažalost vam hišni komentatorji nedohajajo. Na volitvah boste itak zgubili, še enkrat čestitam za 2 mesto.

     • neny

      jaz nisem v nobeni stranki, tudi desni me tukaj ne šparajo. Bojo izgubili ali zmagali ni moje področje. Gonja glede kredita za reklamiranje stranke je pa blasfemična.

     • slosin

      tvoji levi bi bili tudi na tekmovanju za naj nesposobneža zadnji. Zakaj, ker so nesposobni…

     • neny

      pa kaj koga briga od koga si je sposodil, tudi če je denar stokrat opran, če si ga je sposodil legalno!!!!!!!!!!!!!!!! Za male obresti. Tega se pa res ne da razumet od nikogar, da se vtika v neko posojilo. Je bolano.

     • Josip B.

      Malce se bom poslužil SDS-jeve taktike. Pa kaj koga briga za koga je NLB prala denar. Tega se pa res ne da razumet od nikogar, da se vtika v neko posojilo. Je bolano

     • neny

      Ja no a si v vltcu. Eno je POSOJILO x opranega denarja in drugo PRANJE denarja za lastno korist.

     • Tone

      Vprašaj JJ, zakaj se mu je odpovedal?

     • šmentanamuha

      Joj, spet en izobraženec s FDVja.

     • Josip B.

      Ne, nisem s FDVja , nekaj drugega. Koristnejšega

     • slosin

      a je možno, da si s Kumrovca?

     • Josip B.

      7.5.1892

     • slosin

      glede na tvoja leta ti niti ne zamerim, da klatiš neumnosti…

     • šmentanamuha

      Kako tipično “Pusti sedaj Iran, to je tema o SDS-u in donacijah, nebomo dajali greha na tehtnico “moj greh je majnši od njihovega” obnašate se kot otroci v vrtcu.”
      Ritna glista je našu celo opravičilo za iransko financiranje terorizma. Mislim….rdeča podgana je zate predober izraz, ritna glista, to je edino, kar ti pristoji.

     • Josip B.

      Dunajski konjušar

   • Janez

    Ti si šele eno tele mamino.

    • Josip B.

     Hvala, ti si nadčlovek ker slepo verjameš v ideologijo JJ. Standardni SDS-ovec:napadaj, zaničuj, žali……. Res bogat besedni zaklad.

   • Darth Vader

    nisi ne levi ne desni…..ampak moti te pa samo SDS :) pejt spat amater polpismen…..

    • Josip B.

     Ja moti me samo SDS, Realno me moti tudi Cerar pa Janković, pa še kdo se najde. Ampak SDS je cream della cream.

     • šmentanamuha

      Vau, cream della cream…ulala.

     • Darth Vader

      vidiš, kako je laž tvoja vrednota “Nisem ne komunist, ne levi , ne desni. Ne hodim na volitve ker so vsi isti.”…..seprav če so vsi isti…..ne more biti SDS cream de la creame ane…..

   • šmentanamuha

    Dragi Josip B,
    ker si v lanskem letu očitno prespal del dogajanja, bomo samo zate, ki si očitno sedel na ušesih ali pa si si namerno potegnil zaveso čez oči, ponovili lekcijo iz bančnega poslovanja naše največje pralnice denarja Nove Ljubljanske banke (NLB). Ker je bila parlamentarna preiskava na to temo v lanskem letu, bi težko govorili o neki daljni zgodovini, čeprav so se stvari resnici na ljubo dogajale nekaj let prej (že v časi Pahorjeve vlade, ki pa ni storil nič na to temo, ko so tuje obveščevalne službe poslale obvestilo, da v NLB perejo iranski denar).

    Očitno številke tudi tebi delajo težave, kot večini levičarjev, saj tvoje leseno računalo prešteje samo do številke 450.000, kar ni niti pol milijona, ampak tebi se ta številka zdi zelo velika. Okej. No, v primeru NLB je šlo za 1000 milijonov več denarja in ni šlo za posojilo, ampak za pranje denarja, provizije pa so bile po oceni poznavalcev okoli 500.000 Eur, kar je še malo več kot 450.000 eur legalno vzetega posojila s pogodbo, podpisano pri notarju in objavljenega na AJPES.

    Ker pa to še ni vsa zgodba, te je treba nujno podučiti, da so teh 1.000.000.000 (tisoč milijonov eur ali krajše eno milijardo) prejeli Miki Miška, Jaka Racman in Supermen. Torej ne leteči sloni, ampak animirani junaki iz risank. Ker je tvoja intelektualna podhranjenost tako očitna, ti je treba to pač napisati in narisati (samo tega ne morem, boš pa na YouTube našel vse te komitente Nove Ljubljanske banke v sliki in besedi).

    Če boš zdaj, ko si vsaj v grobem informiran, kaj pomeni 450.000 Eur posojila (ki je že vrnjeno), v primerjavi z 1.000.000.000 (eno milijardo) Eur opranega denarja za teroristične namene, ki so ga prejeli Jaka Racman, Miki Miška in Supermen, še vedno nalagal o donacijah, ki bi jih po tvojem naj bili deležni neki reveži in ne stranka, ki jo levičarji hočejo medijsko uničiti, potem ti ni pomoči, tako kot tistim ne, ki vztrajno volijo levico, ker verjamejo zgolj Kučanovi propagandi, ki jo pokorno izvajajo mediji v službi rdečega režima.

    • Josip B.

     “””KREDIT”””
     lp

     • šmentanamuha

      Si morda ti Jaka Racman, Superman ali Miki Miška? Potem te razumem. Morda pa ima samo tvoje leseno računalo premalo kroglic. Sicer pa, kaj pričakovati od ene ritne gliste, ki najbolj uživa, ko se kopa v fekalijah.

     • Josip B.

      Uživam samo v tem ko vidim SDS-ovce z dolgimi nosovi po volitvah. lp od gliste

      https://youtu.be/qS5-a63bIP0

     • šmentanamuha

      Lp

   • slosin

    Fant, malce mim sekaš. Slon je država, miška je pa SDS…se ti ne zdi..

    • Josip B.

     Mi vsi smo miške, JJ, Zoki, Cerar…. so pa Sloni

     • if

      Zakaj Cerar in Janković nista v zaporu?

     • Josip B.

      Bojo kmalu + JJ, trije cimri.

     • slosin

      naj te nekaj vprašam! Kupiš pri posredniku rabljen avto, pozneje se ugotovi, da je bil avto ukraden. Kupec bi moral vedeti, da je ukraden in ti bi kupca preganjal. Drži?

     • Josip B.

      Kaj pa to, če kupec že v naprej seznanjen, da je avto ukraden in ko delavec na tehničnem pregledu ugotovi pravo resnico. Se kupec oz. lastnik spornega avta dela mutavega in obtoži soseda da ima ukradeno kolo. Delavca na tehničnem pregledu obtoži za izdajalca, levega fašista. Policista obtoži, da je v zaroti proti njemu zaradi tega ker je njegov dedek leta 1941 ni pristopil partizanom. Novinarja črne kronike obtoži za medijski linč in sovražni govor. Po vasi začne zbirati donacije za nov avto, čeprav je od začetka bil z vsemi podrobnostmi seznanjen.

     • slosin

      bravo! Pa ti si jasnovidec. Avto sploh še ni bil na tehničnem pregledu ti in tvoja tovarišija pa že veste, da je bil avto ukraden in to urbi et erbi razglašate kot dejstvo.
      Za iskanje grehov in postavljanje hipotez, ki jih razglašate kot dejstvo, ste mojstri.
      Hujši ste kot Stalinov Višinski….’dejte mi ime, greh mu bom že jaz našel’…

     • Josip B.

      Laž je kot snežna kepa; čim dalj jo porivamo, tem večja je http://www.mladina.si/173399/sds-v-sluzbi-resnice/

     • slosin

      veš kaj, prov srčkan postajaš! Mladino sem pred leti bral, danes je pa tudi v rokavicah več ne vzamem v roke. Če jo bom pa kdaj primoran, jo bom pa uporabil za ta zadnjo brisat tako, kot smo delali v naši lepi jugi, ko še za skret papir nismo imeli…Tole s kepo pa drži! Valjate jo že od leta 41, ampak na žalost ubogi slovenci še niso pogruntal, kdo jo vali, oziroma ste folk prepričal da jo valijo desni z JJ na čelu….res ste mojstri… Pa saj se strinjaš s tem, da vaja naredi mojstra¸….72 let je kar lepa doba ….

     • Josip B.

      Edino kar pri tebi spoštujem je to, da nisi žaljiv kot nekateri na tej strani z neokusnim besednim zakladom (res neokusnim, da bi se še kočijaš zamisil). Čas bo svoje pokazal in vsak ima pravico do svojega mnenja, noben sistem ni obstal večno (hvala Bogu).

      lp

      P.S. Še enkrat čestitam za 2. mesto na prihajajočih volitvah.

     • neny

      Primerjava enaka solati, ki jo lahko zmešamo s petrolejem namesto olja.

     • šmentanamuha

      Ne zapletaj se z njim, ker to je njegov namen. Ščiti svoje, ki so prali teroristični denar preko NLB. To je njegov edini namen.

     • slosin

      nč bat, ta leve rad potegnem za jajca…ups, pardon, za klopotce…

     • Tone

      Ščiti pred kom? Pred tabo? Na forumu?
      Čas bi bil, da se zresnite.

     • šmentanamuha

      Jebemti, gliste se pa res hitro množite. Pogovor s tabo bi bila res izguba časa.

     • Tone

      Ni zguba časa, če lahko zagovarjaš svoje ideje. Pa gliste pri miru pusti, niso nič krive.

     • if

      Vi ne ločite med cimrom in demokracijo!

     • Josip B.

      Vi ne ločite med pravljicami in realnostjo.

     • ahnenpass

      Saj ti zudi ne, če res misliš, da bodo udbaši kdaj gnili po zaporih.

   • garfi

    nisi ne levi ne desni ampak leviĆar

  • EOL

   Janez Janša je za nas trenutno nenadomestljiv, najboljši kar jih je imela Slovenija in neumnost je samo pomisliti, da bi ga zamenjali.
   Pravzaprav mu moramo biti hvaležni za vsak dan, ko je na čelu stranke in se zavzema za Slovenijo in Slovence.

   Kdor meni, da zna bolje, pa naj si končno že ustanovi svoj stranko in pokaže kaj zna, če sploh kaj zna….
   Jaz sem za trdno stranko s tradicijo in vodjem za katerega poznam njegove cilje!

  • Jan Kovalski

   Občasni Komentator • “Stvar je meni preprosta….”
   ===================
   Značilnost primitivcev je, da so jim stvari preproste.

   • Tone

    Ne, ni res. Primitivci vidijo vse komplicirano, zato so ves čas prestrašeni.

   • Občasni Komentator

    Ne značilnost ljudi, ki ne razumejo problema, je da poskušajo le tega mistificirati in narediti čim bolj zapletenega, da se za tem lahko zakrijejo. Tisti, ki zapleten pojav zna pojasniti tudi štiriletnemu otroku, je tisti, ki razume.

 • Janez

  Občasni,ti si “umski maloposestnik.”

 • Janez

  Vseh pohval vredni donatorji strankiSDS.Donirajo tudi nečlani .To je še bolj hvale vredno.Pokažimo tem rdečim “klatežem”,kaj zmore Slovenec,če hoče.In če gre za pravo stvar.

  • slosin

   ….jest sem bil že v skrbeh, da je račun odprt pri NLB…To bilo hudo nevarno, levakarji bi ga mimogrede zraubal…

  • šmentanamuha

   Tudi od mene dobijo v ponedeljek.

 • Josip B.

  Tudi jast sem po novem levičar, čeprav nisem na nobeni strani.

  • šmentanamuha

   Ti si ritna glista, ki lepo počiva v dreku.

 • garfi

  vsekakor bom doniral
  leviĆarske svinje so poslale nad SDS celo interpol

 • Tone

  Z doniranjem članov in simpatizerjev stranki, ki jo podpirajo, načeloma ni nič narobe. Žal pa ta akcija nekoliko preveč spominja na neko drugo ljudsko posojilo “zajam za Srbiju”, konec 80-ih. Tudi takrat se je zbiranje sredstev odvijalo v histeriji podpore Miloševiću in njegovi politiki. Znani Srbi so ravno tako objavljali kopije odrezkov nakazil (takrat v tisku) in s tem spodbujali ostale. Raja je donirala zlatnino in nakit. Ko se je akcija zaključila, o teh sredstvih ni nihče slišal nič več. Čisti nateg naivnega ljudstva. Se bojim, da bo tudi sedaj tako.

  • Spartan

   Živi v strahu še naprej. Ajde drž’se!

   • Tone

    Od kod ti ideja, da me je strah?

    • Spartan

     Pa ti veš kaj pišeš? Preberi si svoj zadnji stavek.

     • Tone

      Ne vem, kaj misliš. V nobenem mojem stavku ni nobenega strahu.

  • slosin

   bomo videli, je reku slep…

  • neny

   Nič ni narobe s tem, tako bi morale delati vse stranke. Je še najbolj pošteno in boljše od kredita.

  • šmentanamuha

   Zaradi 30 ali 50 Eur ne bo nihče bolj reven. Nekateri že leta donirajo UNICEFu (jaz ne) in mislijo, kako pomagajo nekim revežem v afriki al tam nekje. Dejansko pa financirajo njihove birokrate uslužbence. Tisti reveži tam doli, dobijo bolj malo od tega, če sploh.

   • Tone

    Spet preusmerjaš pozornost. S tem samo potrjuješ, da veš, da imam prav.

    • šmentanamuha

     Ti postavljaš kot trditev nekaj, kar se še ni zgodilo. V tem duhu sem ti tudi odgovorila.

     • Tone

      Samo opozoril sem na podoben dogodek, o kakršnem razpravljamo sedaj. Ti pa ekspoze o UNICEFu.

    • ljubinica

     Komunisticni agitator.
     Si placan za svoje pocetje?

     • Tone

      Ne, volontersko preusmerjam pozornost nazaj na temo pogovora.

  • Jan Kovalski

   Komunizem tone.

   • Tone

    Komunizem je že utonil.

    • Miro Jereb

     Samo mi ne smemo z njim….

    • šmentanamuha

     Floskula. Komunistične klice so znova oživele, kot vampirji, ki so se prebudili v krsti.

    • Tone

     Pojma nimata, kaj je to vizualna poezija.

  • Miro Jereb

   Ah, kle si pa mem udaru…Jaz osebno bi volil tudi hudiča samo da ni rdeč—

   • Josip B.

    Saj voliš za hudiča

    • borko

     za svojga ne tvojga to je razlika

   • Tone

    Od kod ti ideja, da sem mislil nate?
    Bolj primitivno preusmerjanje pozornosti je bilo tole.

  • ahnenpass

   Pevič slišim za tako akcijo, povej kaj več podrobnosti o tem, ker v 80′ zagotovo nobena republika ni zbirala denarja za pomoč separatistom in nacionalistom.

  • Olga_10

   Levičarjem ni treba jemati “zajam”, saj imajo pralnico terorističnega in mafijskega denarja, udbaške firme kot je kemijski inštitut s Kidričko, razne udbaške filiale za mejo, po Evropi ….v republiki Srbski…. Vse dobijo na ROKE (kot Kučan 400.000 DEM)…. Ko pa “kupujejo” (perejo udbaški denar) POP TV, pa strašijo pred “direktorjem CIE, a jim nihče več ne verjame….

 • Jan Kovalski

  Že več kot 500 komentarjev.
  Se zahvaljujem vsem levičarjem da tako pridno obiskujete to spletno stran in posledično skrbite za finančni doprinos Novi24TV.

  • Tone

   Vse za dvig demokracije!

 • cosmosjasnovidec

  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju in čefutarju se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • Tone

   Tako se dela! Rešimo Slovenijo in slovensko kulturo!!!

   • Krtača 20

    Take ki bi drugim scal u usta se res splača podpret……

    • Josip B.

     cream della cream

 • Bozz

  Kaj se dogaja v Sloveniji? Gledal Dnevnik, kjer so objavili sliko Janše s Snežićem (kar meni ne pove veliko, ker nisem tako obveščen kdo, kaj in zakaj)…tudi prebral blog objavo od Mitja Kunstlja. Gledal obrazložitev oz. verzijo dogodkov Nove24TV. Kdo govori resnico? Potem pa so tu še pretekle zgodbe kako so mešali “beton” na onem inštitutu in tako dalje. Kaj se torej dogaja z našo državo, tako na levi kot na “desni” strani (ki na vrhu sodelujeta, pozicija – kontrolirana opozicija – Lenin style). Tole:

  American Made – Official Trailer [HD]
  https://www.youtube.com/watch?v=AEBIJRAkujM

  Samo v Slovenski verziji. “Slovenian made.”

 • Miro

  hahaha kašna podpora firerju….. da revčku ne bo treba od “opankarjev” denarja jemat…..

  • Anton

   Za vaše lewake ni treba donirat ker itak nam pokradete. Kradete, pa ste še nekaj miljonov v minusu. Le zakaj? Ja delat je treba!

   • Miro

    ja res dela tale vaš firerček, ki vam vlada že 25 led….. po Titi Janez hahahaha

    • Anton

     Ne mešaj. S ogovorom si potrdil da je res kar sem napisal.

 • Božobožo

  Ovce in opranoglavci. Kako je že bilo s tistim denarjem za podporo obtoženim pred sodišči. Mamce na minimalcu so prispevale denar za Janševe odvetnike medtem ko se je model kopal v denarju in kupoval nepremičnine in avtomobile z kešem. Potem pa ga je US osvobodilo info o denarju pa so potihnile. Janša ga je pobasal itak. Zgleda da se je firer odločil za novo nabirko. Matr ste res ovce.

  • Olga_10

   Mislite Kučana? Za drobiž hiša v Murglah, na roke 400.000 DEM, šolanje hčere v Ameriki na račun Smelta, dvojna penzija po zaslugi NSI in Tonina….

 • učko

  Dokler boste podpirali luzerja JaJota, vas bo ta zmagoviti Udbo-mafijski režim še naprej razžaljeval in poniževal !

  • Olga_10

   Dokler boste zagovarjali zločinca Kučana, bo Slovenija tonila kot Titanik! Pahor je sam…ignorirajo ga Avstrijci in Madžari!

 • tarantela

  Denar lahko prispevate tudi preko SMS in sicer JANSA in donirali boste en euro, ali JANSA5 in donirali boste 5 evrov…

  • Olga_10

   Klobasice, vozovnice, zdravilišča….vse v breme davkoplačevalcev! Ko vam bomo ukinili privilegije, donacij za otroke in družine, ki jim akcija, kot jo omenjate zgoraj, rešuje življenja, ne bomo rabili nikoli več! SDS bo poskrbela za ljudi iz proračuna, saj v ta namen davkoplačevalci plačujemo dajatve!

   • tarantela

    Moje prigarane penzije mi ne more nihče vzeti, zato si klobasice lahko kupujem. In moj predsednik ne potrebuje donacij, hehe.
    Predlagam, da na Prešercu pripravite nabirko, potrebujete eno Jožico, enega harmonikarja in enega prostovoljca, ki bo držal transparent z napisom: ZA JANŠO GRE.
    Pred nastopajoče pa na tla postavite prazen kufer (neverjetno, kako se ti kufri ponavljajo skozi četrt stoletja samostojne Slovenije), da bodo mimoidoči not metali evrčke. Priporočam po prvem v mesecu, imajo upokojenci še kakšen drobiž za uboge. Take v resnici in za uboge na duhu, kajti njih je nebeško kraljestvo.

    • Olga_10

     Združenje za “vrednote NOB” je zločinska organizacija, ki jo je treba prepovedati, vse privilegije ukiniti in pregledati penzije, ki izhajajo iz “zaslug” (zločinov ali pa lažnih pričevanj)!

     • tarantela

      Ja, in Janša je še sedaj užaljen, ker so ga ven zabrisal!

     • pupa

      Zelo veliko uslugo so mu naredili in jim lahko reče samo hvala, pa še na pijačo naj jih povabi v zahvalo.

     • Tone

      Mogoče, ampak on je prosil, naj ga vzamejo nazaj.

     • pupa

      Koliko pa je bil takrat star? Takrat še ni niti vedel v kakšno gnojno brozgo je zabredel. Mislim da sta takrat njegova mama in oče ves čas jokala, Ko so ga odslovila pa sta prav gotovo dala za mašo Bogu v zahvalo. Jaz bi to prav gotovo naredila.

 • Coeus

  “Spontan upor ponižanih in razžaljenih proti medijskim morilcem SDS in Janeza Janše”
  Res spontan ja… SDS-ovska akcija njihovih placancev, da poberejo se nekaj denarja svojim bebavim vernikom.

  In seveda… ko Jansa in SDS perejo denar ali delajo druge svinjarije in se o tem govori je pa to “medijski umor”. Kako bebav moras biti, da kaj taksnega verjames??

  Sicer se pa s taksnim financiranjem strank popolnoma strinjam… osebno bi ukinil vsa proracunska sredstva, ki se namenjajo vsem strankam kot tudi verskim skupnostim.
  Naj jih lepo clani podpirajo s svojim denarjem.

  Mi je pa zanimiva racionalizacija in opravicevanje “desnih” bebckov, ko delajo “nasi” svinjarije… aktiviral se je celoten rezimski medijski aparat, ki mu na svetu ni enakega, niti v S Koreji, z vsemi pisuncki in komentatorcki vred. Priceless :D

  In potem se cudijo, da jih se najbolj nesposobni levicarji vedno premagajo.

 • Miro

  hahaha komunisti in njihovi pristaši so pravi vajenci v primerjavi s tem kar dela Janšek in SDS. Kim Džong U je pravi diletant v primerjavi z Janšoo…..
  tale je pa ene močnejših zadnje leto: “spontan upor ponižanih in razžaljenih”….

  • šmentanamuha

   Jah, kaj češ, levi ste tako zarukani, da še vedno brezpogojno zaupate banki, ki posluje z Miki Miško, Jako Racmanom in Supermanom, ki jim nakazuje milijone evrov. Takšno poslovanje je za vas nekaj povsem normalnega in sprejemljivega. Ste pa čisto iz sebe zaradi Jajotovega kredita za nekaj tisoč evrov. Kako naj se človek z vami resno pogovarja?!

 • Olga_10

  Komunajzli so kot Titanik, s pomočjo Udbe in Murgel so organizirali stampedo nad Janezom Janšo, seveda spet PRED VOLITVAMI, zaradi najema KREDITA stranke!?
  SDS je pogodbo odpovedala in črpani del kredita, z obrestmi vred, vrnila!
  A komunajzli in njihovi politkomisarji ne vedo, kaj bi… še kar bombardirajo, a NE vidijo, da bombardirano sami sebe in svoje položaje!

  • Miro

   ja stampedo na Kalimerota….. in kje je revček vzel kredit? od trenirkarjev in opankarjev…..
   hahahaha Janšo za predsednika vlade, Snežiča pa za financ ministra…..ampak ne v Sloveniji, v Kretenčkovi deželi

   • Olga_10

    V Kremenčkovi deželi, ki jo vi podpirate, saj odobravate miljardne kraje davkoplačevalskega denarja, je predsednik vlade vaš imenjak Miro, ki je Kučanova lutka in je s svojim “delovanjem” paravan plenjenja in privilegijev levičarjev!
    Zato pa se vi ukvarjate z Janšo, vodjem opozicije, z SDS in najemom kredita, za katerega sama se vedno trdim, da ni nezakonit, saj ni donacija in bi ga stranka tako kot vse do sedaj, povrnila v celoti z obrestmi! Kredit stranke nima z davkoplačevalci nič! Je pa Janša z SDS nevaren privilegijem “naših”…
    “Trenerkarji in opankaji” so volivci levičarjev, zdaj jih pa proglašate za lopove, ker bi dali kredit SDS?
    Snežič vam gre na živce, ker odlicno pozna svoje področje in spretno izkorišča komunistično luknjasto zakonodajo? Ja, ravno tak bi moral biti minister za finance, ker bi znal zapreti luknje v zakonodaji, da bi levičarjem zaprl pipco!

    • Miro

     Kučan in Cerar sta za vašega Kalimerota gospoda in to z Veliko začetnico

     • pupa

      To si me nasmejal s tem vicem leta, ki ga bom predlagala za BOBEN 2018.

     • Olga_10

      Tovariša z malo začetnico, vendar ne Janševa, ampak tovariša diktatorja Tita!

  • tarantela

   “…Janšev kamerad z Doba Rok Snežić, ki Republiko srbsko, kjer poslovno deluje, javno reklamira kot Sloveniji najbližjo davčno oazo. Mimogrede, Snežićeva žena je vložila 100.000 evrov v Janševo televizijo, saj jih Snežić sam ni mogel, ker je (bil) v osebnem stečaju, kar pa je le eden od načinov kreativne davčne optimizacije.”
   Povzeto iz NeDela.

   • Olga_10

    Mogoče boste pa vi tudi kdaj “kamerad z Doba”? V pravni državi bi Milan Kučan in vsa njegova kamarila sedela na Dobu in ne bi zapirala političnih nasprotnikov, ki obelodanjajo njihov kriminal!
    Janša nima televizije! Ste že pozabila, da ste jo nazadnje imenovala Orbanova televizija… “Kreativno davčno optimizacijo” pa uspešno uporabljajo levičarji in njihovimi priskledniki kot Zidar…. Lepo, da je Sneziceva podprla televizijo, ki širi resnico in demokracijo!
    Na žalost smo slovenski davkoplačevalci prisiljeni plačevati Kućanovo Hanzi!

    • Miro

     ja Olga ena od pressitutk je prav gotovo Rosswitka Peskarca

     • tarantela

      Če ni to sam JJ?

     • Olga_10

      Sicer pa, če ste vi MK, sem jaz tudi JJ in to se ponosom!

     • pupa

      Edina, ki je vsaj 50% normalna, za bit poponoma normalna bi morala obvezno zapustiti ta gnoj od HANZI TV.

     • Olga_10

      Hvala za primerjavo z dr. Peskovo! Gospo zaradi novinarske profesionalnosti in korektnosti spoštujem!

  • Miro

   Janša in SDS so samo nadaljevanje bivše Savez Komunista Jugoslavije i enega in edinega Tita…ali ti vidiš kakšne razlike med temi sektami

   • Olga_10

    Ali niste vi in vsi levaki podporniki Titeka? Sedaj pa Janšo primerjate s Titekom. Odločite se, je Titek heroj ali ne? Ali ne podpirate propadle Juge? Ali ni ZKJ in eden od njenih vodij Kučan vaš idol?

    • Miro

     Olgica!!, če še ne veš da se narod ne deli samo na tiste ki so Pristaši Janšeka in tisti ki niso in so zato avtomatično Kučanovi, in komunistki… če pa bi že moral izbirati za koga se moram odločit, pa bi se gotovo za Kučana… ampak zaenkrat se mi ni treba za nobenega….

     • luli

      Mirči, a si že povabil Kučana na nedeljsko kosilo kot prenekateri Slovenceljni. Bo tvoja partnerica pripravila res imenitno kosilo zanj….

     • Miro

      zakaj pa ne… saj človek ne poje veliko

     • luli

      aha, ježa imaš tudi v žepu……hahaha

     • pupa

      Od kod pa toliko smrdljivega in skisanega špeha?

     • Olga_10

      Ljudstvo se deli na tiste, ki hodimo na volitve in tiste, ki čepijo doma in s tem dajo glas levičarskim “novim obrazom”! Ko so izvoljeni “novi obrazi”, ki jim nato vladajo in jih potegnejo za nos, je kriv pa SDS z Janšo….že znano!

    • Tone

     Draga Olga desetnica, ko boste na desni spoznali, da veliki večini na levi Titek, Kučan, YU in ZKJ dol visijo, pa bo šlo Sloveniji res na bolje. V meglo brcate, zato pa imate take rezultate.

     • Olga_10

      Ljudmila murglska, ki razume levičarje, je to spoznala in se priključila mafijskemu botru iz Murgel! Rezultat: pogreb na predsedniških volitvah!
      SDS vztraja na svojih stališčih in ni naprodaj, zato vam gre na živce….
      Ta “pravi” politiki iz LDS, SLS…Viranta….do že davna preteklost… SDS je še vedno tu in bo se naprej, kljub stalnemu napadu Kučan Goebbelsovega agitpropa….!

   • Olga_10

    Nadaljevalci “bivše Zavez Komunista Jugoslavije” in njihovega zločinca Tita, so Kucan in preštrihani komunisti, ki so v SD!
    Še kratico SD so ukradli SDS, ki je prva to kratico uporabljala in to upravičeno, saj so edini pravi socialdemokrati! Zato so SDS nato dodali še S kot Slovenije – torej SDS!
    Levičarji – komunisti, ki se nikoli niso distancirali od genocida in ki poveličujejo zločinca Tita, so vaši levičarji, vključno s podmladkom, kamor se je včlanil se Pahorjev sin in grozi z novo revolucijo!

    • Tone

     Nihče ni nič ukradel. Kratico SD je JJ prepustil bivšim komunistom, ko je preimenoval Pučnikovo SDSS. Zato pa je Pučnik odšel umret v Nemčijo.

     • Jan Kovalski

      Izmišljotine pišeš.

     • Tone

      Mal zgodovine je pa treba vedeti.

  • Miro

   Olgica da nisi ti slučajno esdeesov polit komisar…. kot jih je včasih imela partija jih ima sedaj SDS….religijo je treba širit naprej, a ne?

 • Jakob Kovač

  Naj JJ raje donira iz skritih rezerv,-smešno če ne bi bilo žalostno ,kaj vse si privoščijo politiki!

  • MEFISTO

   A si spet brez denarja?

   Niti ušivih 150 Evrov nmaš, da bi jih doniral SDS!

   Kaj pa ostali nicki, so tudi brez denarja?

   • Miro

    raje jih dam Karitasu ali pa stran vržem, kot da bi podpiral bivše komuniste

    • Anton

     Ti nič ne daš ker nič ne delaš in nič nimaš. Še talefon imaš na puf položnice pa plačaš z denarjem katerega dobiš od tvitanja bloganja in komentiranja.

     • tetka z ozadja

      Samo komunisti ne fehtajo gnara naokrog

     • pupa

      A ni rekel tvoj Miro, da bodo povišali DDV , TO NI FEHTANJE TO JE KRAJA. To ni enkratna donacija ampak vsakodnevna kraja na dolgi rok dokler volilci ne odločijo drugače.

     • Olga_10

      Oni ga raje okrog KRADEJO!

     • Anton

      Seveda ne! Kradete ga!

     • Anton

      Vem vem komunisti ga kradejo – te.

    • šmentanamuha

     Pa doniraj karitasu, bodi koristen, vsaj za nekaj…

  • Olga_10

   Mislite Milana Kučana! On lahko “donira” ( vrne v državo pokradenim – udbaški denar) vsaj 70 miljard, ki jih je pokradel z Udbo!

  • Olga_10

   Mislite Milana Kučana?! On lahko “donira” ( vrne v državo udbaški denar) vsaj 70 miljard, ki jih je pokradel z Udbo!

   • Jakob Kovač

    Idi k njemu pa to reci ne pa tu nakladat nekaj brez veze!

 • tarantela

  Če ne bi bilo partizanov, tud tega portala ne bi bilo in verjetno tud ne tistih, ki tuki šklemfamo. Nemci bi pospravili vse, tako prave domoljube, kot domobrance, kajti Nemci so zaničevali narodne izdajalce, z njimi so sodelovali, dokler so imeli korist, sicer so pa bili to za njih navadni izmečki.

  • EOL

   Nemci bi ohranili slovenskega kmeta, mu pomagali, stali ob strani, pripeljali gospodarstvo in razvoj tudi v Slovenijo in domobranci, bili bi nagrajeni za razumskost.

   Je pa res, da bi se sprevrženi komunisti cvrli kje na grmadi… vsaj prav bi tako bilo, saj komunistom ni do Slovenije, ni jim do naroda, kaj šele do slovenskega kmeta, ki so se ga celo bali, saj je bil svetlobno leto sposobnejši od vsakega komunjzerja in od tu sovraštvo.
   Komunistom je le za oblast za lastni obstoj, brezdelje in krajo, da lahko preživijo. Še najraje, če je to na račun domoljubov, pridnih delovnih ljudi.
   Izmečki človeštva.

   • tarantela

    Nikjer na svetu okupator ne spoštuje izdajalcev, ki izdajajo svoj lastni narod, to je dejstvo!

    • slosin

     moja mama je delala pri Atemsih in ni imela žal besede za njih…Vse so pošteno plačali….No, povej, kje imajo pa radi komunajzarje…

     • Anton

      Povej mi še kaj o Attemsih! Povej mi zgodbo tvoje mame!

     • pupa

      Zelo dobro mnenje o Atemsih sem slišala tudi ob obisku njihovega gradu.

  • slosin

   …pa mende ne misliš naših partizanov…? Res je, izdajalce so pobijali, najbolj ta rdeče…v SLO cca 31.000…

 • Miro

  hahaha Janša fehta denar kot kak berač…. v resnici pa gre samo za pranje denarja, ki ga ima spravljenega in ga je potrebnooprati

  • tarantela

   Je pa hudič, ima denar, pa ga ne more uporabljat, ker bi moral dokazati izvor denarja. Kukr se obrne, ima rit odzadaj.

   • Miro

    in sedaj se izgovarja, da ne ve če je bilo to posojilo nezakonito….Ja kje je bil pa hišni pravnik Matoz… pa Jaklič…. a oni kao ne vedo kaj je prav…..
    in “čreda” mu še vedno slepo sledi

    • tarantela

     Menim, da je vsaj nekaterim iz črede nerodno priznati, da so se zmotili.

     • Anton

      jah kot ničkolikokrat dosedaj, levaki ne morejo iz svoje kože, s svojimi komentarji, s katerimi skušajo se prikazati navzven kot duhoviti, inteligentni, očitno pa jim ne gre od rok, bo treba še malo žgancev pojest za male sive celice

      sarkazem press

     • Miro

      imaš prav!!! vse skupaj je tragično. no ampak če sekta lahko tako dela, je pa problem tistih, ki jim sledijo….

     • šmentanamuha

      In zdaj te to zelo skrbi…

     • Soave

      V čem pa smo se zmotili tarantela ?

    • pupa

     Pusti ti pri miru gospoda Jakliča, ker nisi toliko vreden kot je njeg prdec, ki ga spusti iz riti. Se opravičujem gospodu Jakliču.

   • slosin

    kolkr jest vem, je vse vložil v avstralsko kliniko…

    • pupa

     Pa davke od dohodka od avstralske klinike morate čimprej izterjat.

  • pupa

   Dobro si pogruntal, delaj v tej smeri. Nagrada ne izostane. Kučan ma te rad.

  • šmentanamuha

   Nekaj te muči danes, dragi….

 • MOSTISCAR

  Pametna zvijača zvite lisičke. Podeli in doniraj. Pa je oprano ! Zvito!

  • Silka

   Ti gre v nos, ker sam nisi sposoben tega.

  • šmentanamuha

   Boli boli, joj kako boli ….

 • Miro

  naslov za doniranje: Abanka Vipa d.d.:
  A tej banki pa Janšek zaupa??? čudno da ni kakšne “opankarske ” izbral

  • Olga_10

   Zakaj žalite “opankarje”? Saj so vaši volivci….Revolucija žre lastne otroke…po uporabi zavrže…

   • Miro

    hahaha naši volivci, ki financirajo SDS…..

    • Olga_10

     Saj vam povem, da vam niso zvesti! Haha

  • šmentanamuha

   A nede, res je čudno.

 • herman

  Uboge Janševe ovce! Najprej vam je možgane opral, zdaj vas pa še molze.

  • Silka

   Ti si ovca prokomunistična, ne opranih možgan ampak brez.

   • Miro

    vas je Ivan pač peljal žejne preko potoka….

    • slosin

     …sama zavist te je! Pazi, to škodi tvoji lepoti…

    • šmentanamuha

     V rit se vgrizni, če lahko.

  • lokec

   Sama fovšija te je. Saj ne bo nihče tebi vzel

  • šmentanamuha

   tudi tebe bolijo donacije? le zakaj?

 • Silka

  Ne glede na blatenje posmehovanje v vseh prokomunističnih občilih bomo stopili skupaj in pomagali. Najbolj se bo poznalo na volitvah, ko zmagamo in očistimo našo ljubo Slovenijo gnoja.

  • herman

   Ti kar sanjaj. Vaš pastir pa intenzivno dela na tem, da boste na volitvah spet popušili.

 • neny

  Humanistični alternativni mediji si prizadevajo za financiranje strank s pomočjo članov.

 • Predlagam, da bi vzeli kredite, in potem donirali, malo več.

  • lokec

   Hvala za idejo. Bomo delal v tej smeri.

  • Olga_10

   Bi radi ljudi spravili ob vse, tako kot ste Zvon? Zato bi pa radi, da bi SDS najela kredite pri “ta pravih” bankah, ker bi lahko naredili enako kot pri zvonu in potopili SDS, kar je vaš cilj! Malo morgen!

   • Miro

    olga saj razumem,da se počutiš nategnjeno in da to boli in si se mal zgubila. ampak kdo je potopil Zvon???

    • Milan Kučan, sigurno.

     • Olga_10

      Tovariš vodi vse niti iz ozadja! Celo Žbogar ga je šel vprašat(!), v samostojni Sloveniji, kako naj ravna, ker mu Pahorjeva politika glede dogovarjanja o meji, ni po volji….

     • ja saj pravim, sugurno je Milan Kučan kriv za potop Zvona

    • Olga_10

     Levičarji in to namerno! “Našim” odobrijo odloge kreditov, pa nimajo nobenega kritja, Jankoviću, ki je “naš” so odpisali 16 MILJONOV…, Zvon je rabil le reprogramiranje kredita in bi lahko bilo danes vse poplačano, saj njegove firme še danes poslujejo…a “naši” so presodili, da je bolje, da zvon potone in lahko tako diskreditirajo cerkev!
     Že papež Pij XI se je uprl nacizmu, ker je deloval proti kristjanom! Žal slovenska cerkev kljub zločinskemu delovanju levičarjev – komunistov (=nacistov) nad kristjani, se vedno ni sposobna slediti veličini Pija XI in se komunistom upreti, ampak se jim udinja preko cerkvenih dostojanstvenikov in preko raznih Ljudmil, Šarcev in drugih “mostograditeljev”!

   • Jaz nisem nikogar spravil ob kaj. Kot drugo, zato pač, da bi se prej nabralo, in več, saj kredo se lahko vzame tud v avstrijski banki, tam Kučan nima prstov zraven.

    • Olga_10

     Ne skrbite za SDS!

 • Miro

  seks po esdeesovsko: na suho, brez predigre…. to se je ravno dogodilo pristašem

  • Olga_10

   ….Kučana….so jih dobili na suho, imajo še vsi fafle odprte…od Šoka..

   • Miro

    ti že veš olgica

    • Olga_10

     Jasno!

 • luli

  doniral pravkar…..

 • tetka z ozadja

  E janšisteki, bo pa potrebno malce več darovati, janez zahteva vsak mesec 4.200,00€ za vodenje stranke.

  • lokec

   To pa ni veliko za nas

  • Olga_10

   Milan ima pa kar Štefkin račun odprt v Mehiki…enega mu pa ena Kučanova, ki jo Počivavšek “ne pozna”, čuva v Švici… Sicer pa Plavi nič ne rabi, saj mu dajo kar na roke (400.000 DEM v Elanu, mu šolajo hčeri v Ameriki, dobi hišo za bagatelo v Murglama…)..
   Kućanovi SD je pa “država” podarila ukradeno vilo zločinsko umorjenemu Židu v nacističnem taborišču…”naši” so dobri preskrbljeni…jim ni treba zbirati denarja…

   • o kakšnem računu v Mehiki govoriš?

    • Olga_10

     Malo se pozanimajte, saj ste UDBA…če delujete v republiki Srbski, pojdite še raziskovat v Mehiko…

     • Škoda, sem upal, da mi boš ti povedala kaj več o računu v Mehiki.

 • Miran

  Firer rabi denar pred porazom na naslednjih volitvah. Ovce čas je za striženje haha.

  • Olga_10

   Vas bomo postregli…Kučanu, firerju iz ozadja, pa uredila apartma na Dobu..če ga ne bodo prej odpeljali v Nemčijo… Ali pa bo zbežal v Putinovo dačo?

 • Božobožo

  A bo bosanka od katere si je Janša sposodil denar tud dala kaj zraven?
  Kaj pa Rok Snežič?

  • Anton

   Ja dal bo še Borut pahor.

  • Olga_10

   Mislite Kučanu in udbašem, ki “ščitijo narodni interes” levičarjev v republiki Srbski? Pa politkomisarjem, ki so jih ukrenili srbski policaji?

  • lokec

   Upajmo

 • Olga_10

  Levački! Ste naredili dobro reklamo SDS in Janši! Slišim, da se tisti darujejo, ki so hoteli vaše voliti! Haha

 • adds

  Samo mi se zdaj čudimo, kako lahko voditelj sekte tako manipulira ljudi in kako jih je,ko so zbirali za njegovega odvetnika, v zvezi z nkbm pa je zmanipuliral vse, kar piše tukaj

  https://siol.net/posel-danes/se-mu-bo-vrnil-spomin-zakaj-je-100-tisoc-ljudi-izgubilo-lastnistvo-v-banki-449687

  • Olga_10

   Murglske sekte? Seveda, saj vidi Udbo, UDBA pa odlično sodeluje z mafijo…

   • adds

    noben agitprop,ampak če spremljas sds korupcijske zgodbe, ki jih je zares malo morje, te čudi, da si drzne zbirat denar celo od revnih ljudi, kar pa niso teli na forumu, teli so plačanci, ki zelijo, da jih janša še naprej plačuje, sicer mi je pa vseeno, če se plačuje, on ima denarja itak ogromno, samo ne more priti do njega, oziroma tudi pride do njega, npr da orban financira slovenske medije, to je sigurno pranje denarja

    • Olga_10

     SDS je deležna političnih konstruktov, ki jih vi imenujete “korupcijske zgodbe”! Pravljičar je v Murglah! Vse “korupcijske zgodbe” so padle in to na levičarskih sodiščih! To vam lahko vse pove, če imate vsaj malo v glavi..
     “Revni” ljudje, ki so revni zaradi levičarjev – komunistov, naj ne bodo vaša skrb! Vaša skrb je verjetno le v tem, da ne morete Janše izolirati in onemogočiti!

     • adds

      to je pa način, da on lahko krade, ker vas je zmanipuliral, da je vsaka korupcijska zgodba konstukt političnih nasprotnikov

     • adds

      pa se to, celo obdobje 2004- 2008 so prikrili, novinarji so sicer pisali, ampak javnost je to spregledala, državni organi pa seveda nič, zato se vsakemu poraja domneva, da je država, policija janšo ščitila, vse je zastaralo

     • pupa

      Kdo je ta ON. ON nima ekipe postavljene na mesta kjer se na veliko krade.

     • adds

      ima

     • pupa

      Ime in priimek prosim, da bom pravilno informirana. HVALA.

 • Olga_10

  Levački bedački! Čisto ste se izgubili…vam še ni dal Murgleone novih navodil? Očitno je že star in ne obvlada več dobro svojega področja – psihološke propagande… Zdaj se je bolj v finance v oazah usmeril…?

  • Slovenka

   Ni imel časa. Danes praznuje rojstni dan, pa še na veselico v Dražgošah mora misliti.

 • Soave

  ” Ponižani in razžaljeni ” ????? Nova ??
  Jaz nisem prav nič ponižana ! Niti razžaljena !! Ampak besna kot ris !! Besna na mojo stranko !

  Da si moja stranka v tem času, tako važnem za državo, privošči dvomljivo posojilo ?? Zakaj le ?

  Nameravate kupiti volitve ? S tem denarjem ne boste prav nič naredili. Povzročili ste vihar v kozarcu vode. Le kaj hudirja vas je zapeljalo ? Ko veste, da še pljuniti v levo ne morete, ne da bi se pisalo v vseh medijih.
  Pa vi sploh kaj pomislite na nas, vaše zagovornike ? Kajti smo v zadnjem desetletju samo še zagovorniki g. Janše . Protestiramo tu. . . . pa tam. . . . . . sedaj bomo pa zopet donirali ?No, da pošteno povem – takrat nisem in tudi sedaj ne bom. Nisem mogla verjeti, ko sem videla prvi zapis na FB. Res sem mislila, da se nekdo norčuje.

  Povsodi se kregamo in pričkamo v vaše in, seveda naše dobro. . . . . a rezultata ni nikjer.

  Tole pluvanje spodaj pa mi zeloooooooo radi prebiramo, veste ?? Upam, da boste ljudem razložili, kaj se je v resnici zgodilo.

  • anzek

   Kaj je narobe s kreditom? Ste se kdaj vprašali od kod denar, ki vam je posojen od banke??

   Neizpodbitno dejstvo je, da je NLB banka udbomafije. Če vzamete kredit pri NLB, ste sigurni, da to ni denar od opranega denarja iz Irana,………….??

   • Miro

    a si se mal zgubil? mešaš hruške in jabolka….

   • Soave

    Kar je meni banka posodiola, mi je pač po svojih pravilih. Sem se morala strinjati. Težko sem ga dobila. Ali naj ga odklonim ?

  • neny

   Malo si preberi o možnostih financiranja strank. Ko si boš razširila nivo znanja se pa oglasi. Donacije so prostovoljne. Ne obstaja pa stranka, ki se ne bi šlepala na transakcije, ki niso nikjer zapisane, le da obstajajo dvojna merila.

   • Miro

    hahahaa zanimivo, kaj si nam odkril….. to pa ja ni noben vedel

    • neny

     ti že ne, s tem da je sdsova prijavila vse na Ajpes, ostali pa niso tolk nori…

   • Soave

    Če si prebrala mirno, brez jeze, bi lahko ugotovila, kaj mene jezi.
    O možnostih financiranja res malo vem. Se pa sprašujem, zakaj so hiteli popravljat napako, ali kar je že bilo.

    • neny

     Ja o čem bi rada govorila, če nimaš znanja.

     • Soave

      No, no. . . . . .saj izgleda ga tudi SDS nima.

     • pupa

      Tudi notar ki je to posojilno pogodbo potrdil nima.

    • Janez

     Kaj ti še sedaj ni potegnilo,da je gospod Janez Janša s tem “posojilom” nategnil LEVAKE kot osle ,na polno.Odmev se bo slišal kaj kmalu.Tudi iz Evrope.Vsi,ki so botri Nove LB “beri bančne luknje” bodo prilezli na dan in morajo biti sankcionirani.

     • Soave

      Upam, da je res tako !
      Vendar me skrbi, da se motiš.

 • Miro

  ali SDS sprejema tudi donacije v obliki oblačil, obutve, hrane……

  • pupa

   Seveda! Kar prinesi v zbirni center MURGLE, bomo preusmerili na karitas.

   • Miro

    SDS predlagam da ljudi pozove na delovne akcije v prid stranki. saj to je njim poznano, kako se je to včasih delalo

    • pupa

     Če bo treba, tudi. Pri vseh volilnih opravilih delamo tudi brezplačno, če je treba in kolikor je v naših močeh.

  • šmentanamuha

   Tvojih usranih gat ne bo sprejel nihče, tudi levičarji ne.

 • Miro

  kot vse kaže je Janez Janša trojanski konj komunajzarjev slovenski desnici. in ti,ki se hvalijo z ne vem kako visoko inteligenco, tega že 25 lit niso pogruntali….

  • pupa

   Si hotel s tem povedat, da ima le levica sposobno intelegenco, vse drugo je zate škart. Sama razmišljam obratno.

  • šmentanamuha

   To bi te vendar moralo veseliti, ti pa se tu nekaj usajaš, zakaj le?

 • bednick

  No to pa je unikat.
  Z donacijami, do demokracije.
  Tako pocen pa ne bo šlo.

  • neny

   BERI STROKOVNO LITERATURO KJER JE VSE POJASNJENO.

   • Miro

    po strokovni literaturi SDS, je vse legalno, krediti, donacije…. stranka poštenjakov deluje transparentno

    • neny

     Se vidi da nimaš pojma.

    • šmentanamuha

     Neverjetno, kako vas boli, da so ljudje izkazali iskreno namero, da pomagajo stranki, ker so spregledali umazano igro levičarjev. Res ste prava govna.

     • Karmen

      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • bednick

    Kakšno strokovno literaturo?

    • neny

     o financiranju strank.

     • bednick

      In kaj pomeni nekaj tisoč € za SDS?
      Piknik?

     • neny

      to te naj ne zanima koliko. Vsaj mene ne.

 • Miro

  glede na to, da je potrebno oprati zelo veliko denarja, bodo med darovalci tudi že zdavnaj umrli…. morda tudi pravljična bitje….

  • pupa

   Jaz še nisem mrtva, pa tudi iz pravljice nisem.

   • Miro

    preberi dobro: med darovalci bodo TUDI

    • pupa

     Sem dobro prebrala in tudi dobro vem, da ne rabim manipulirati z imeni mrtvih, ker lako nakežem tudi večji znesek, če želim in ga ne rabim drobit na neobstoječa imena. Opažam, pa da prejemaš honorarček za bisanje in je treba čimveč napisati, pa čeprav same nebuloze.

  • šmentanamuha

   Pozdravljajo te Jaka Racman, Miki Miška in Superman. Ti že veš, kako to gre.

 • Janez

  Haha kredit islamske mafije je padel v
  vodo, zato morajo ovčice prispevati svoje. Ivan ima pač velike potrebe.

  • Matija

   Hahahahaha

 • Kakršen forum ,takšna vsebina

  Kaj je domobrančki ? A zdej bomo pa dnar fehtal , al kaj ? Lopato pa kramp v roke pa delat ,betonirat ,asfaltirat itd.,da zgradite lepo novo in urejeno desno Slovenijo !!! Pa ne afne guncat ,pa se zdej neki sprenevedat po raznih forumih,Novi 24TV itd. Bi rekli vaši južni bratje ; davajte kao donacije; !! Lepo vas prosim !!!

  • Soave

   No, no. . . . . . oni fehtajo, tvoji pa kar pokradejo, pa je !! Si kje protestiral ?

   • Kakršen forum,takšna vsebina

    Pri meni čista vest – ni mojih !!!! Ga ni človeka oz stranke ki bi mi lahko pral možgane , kot pri vas – levih in desnih in ne vem kaj še vse si izmišljate, pa še kje okoli cerkve vrteči se živelj !!

    • Soave

     Veš, pa vas je res veliko takih, ki nimate ” svojih “. Če imaš eno svoje mnenje, to še ni pranje možganov.
     Hja. . . eni se vrtijo tule, eni tam, tudi okoli cerkve seveda. Tudi ti boš verjetno še skočil -. kamorkoli pač.

     • ekspêrt

      Ta je že “ta pravi” . Če ne bi bil nikjer, ga tudi tule ne bi bilo. Še en plačani prvikator.
      Najbrž pa še pušco pobira, skrivaj pa še hodži noge pere.

     • Soave

      Vsestransko uporaben in izrabljan!

    • Jan Kovalski

     Ni kaj dosti za prati.

 • pupa

  Nekaj plačanih komentatorjev je že opravilo svojo zadolžitev, čakamo na novo pošiljko.

  • Miro

   Pa sem si popravil proračun… hvala Janši &co

   • pupa

    Za eno dozo snifanja si pa le zaslužil.

  • Tone

   Na desni strani je pa danes (nedeljska tarifa) skoraj vse Olga pobrala. Morda so ostali že spregledali.

   • šmentanamuha

    Kaj nisi bil v Dražgošah, da cel dan klempaš na tem forumu?

   • pupa

    Morda še nisi opazil, da ima Olga sledilca z istim nickom, ki je zadolžen za njeno diskreditacijo.

    • Tone

     Saj tudi Prešeren ni bil prešeren, ampak nekdo drug z enakim imenom.
     Sicer pa Olga ne potrebuje nobenega sledilca, se sama dovolj diskreditira.

     • pupa

      Izgleda, da je za nekoga kljub temu še vedno moteča. Nekdo pač služi za svojo dozo z njenim nickom.

  • Jan Kovalski

   Nočno izmeno. :)

 • Kosobrin

  ZA KREDIT IN VSA NEMORALNA DEJANJA STE SI KRIVI SAMI.

  • Olga_10

   Povejte slovenskim državljanom, ki so odvisni od kredita.., da so za kredit in vsa “nemoralna” dejanja v zvezi z najemom kredita, krivi sami! Povejte to svojcem podjetnika, ki je financiral delo v Stožicah (verjetno tudi s kreditom), pa mu Mafijanković ni plačal ob roku in je bankrotiral in obupa naredil samomor….
   Levičarjem ni treba jemati kreditov, saj so dovolj nakradli zase in svoje prihodnje generacije! Še vedno kradejo in celo njihovi vnuki dedujejo celo priviligirane borčevske pokojnine!

   • ekspêrt

    Ma ta nima tri čiste pod kapo.

   • Slovenka

    Če pa slučajno to ni dovolj, pa priskoči na pomoč še striček Soros.

  • ekspêrt

   Pa kaj je tebi ?
   Od kdaj pa je najem kredita nemoralno dejanje ? Pa ti si fejdt ubrisan, no.

   • Kosobrin

    Se strinjam, najem kredita ni nemorelno dejanje, če ga skleneš na banki, tako kot vsi normalni ljudje in ne na tak način in s takimi ljudmi, kot je bil sklenjen ta. Ubrisan si pa ti, ker imaš še vedno ploh na glavi! Si že doniral? Le hitro daj!

    • ekspêrt

     Ne, boljš je, da si kar sam uzameš, kar ti paše in nikoli ne verneš. Znate vi, kak se to radi.

     • Halo expertič

      Izgleda ,da si ti imel neko posebno šolo , koliko so ti izprali možgane, da zate ni več niti žarka upanja!

     • Kosobrin

      Na slovenskem portalu pišemo slovensko.

  • sloustava

   Nastej nemoralna dejanja! Tistih, ki niso fake news!

   • Kosobrin

    Bi jih bilo preveč, sicer pa jih dobro poznaš.

    • sloustava

     Nastej, imenuj enega. Ocitno si res retardirano zleht!

 • Jan Kovalski

  Za najbolj obdavčeno delo STE SI KRIVI SAMI, ker volite leve vlade:
  https://pbs.twimg.com/media/DTc_XI1XUAEaa8x.jpg

  Za Slovenijo v družbi Burkine Faso STE SI KRIVI SAMI, ker volite leve vlade:
  https://pbs.twimg.com/media/DTVc6ZdXkAAZnlX.jpg

 • Slovenka

  To. SDS se lahko smeji. Kakšna reklama za stranko. Hvala, Kučan.

  • karlina

   BojanPožar
   @BojanPozar
   Jutri ekskluzivno na #Požareport.
   Dijana Đuđić iz Republike srbske financirala tudi ožji krog Milana Kučana. Objavljamo imena, številke, denarni tok in gotovinske [email protected] @policija_si

   TO BO ŠE ZANIMIVO

   • Tone

    Torej bo na naslednjih volitvah zmagal tisti, ki bo dokazal, da je večji lopov ali manjši lopov. Res bo še zanimivo.

 • tetka z ozadja

  Ponižani, zasmehovani, zatirani, spregledani,zablojeni in ne vem kaj še vse boste tudi ostali.

  • pupa

   No pa je le prišla smena. Ti je zmanjkala doza. Sedaj pa hitro na delo.

  • karlina

   BojanPožar
   @BojanPozar
   Jutri ekskluzivno na #Požareport.
   Dijana Đuđić iz Republike srbske financirala tudi ožji krog Milana Kučana. Objavljamo imena, številke, denarni tok in gotovinske [email protected] @policija_si

   HM , OKOSTNJAKI BODO ZAČELI PADATI IZ OMAR, ODPRLA SE JE PANDORINA SKRINJICA

  • lokec

   Zakaj ti ne bi enkrat dala?

 • resnica

  Kako to, da so vse poloznice natisnjene???

  • Friderik Peršič

   Ja kako neki – JJ jih pošilja na dom , hahaha …Slovenija ima res zavidanja vredno število umsko prizadetih …

   • KAPIBARA

    Obadva sta BEBOTA !
    Na bančnem okencu izročiš listek z podatki nakazila in ti BANČNIK v računalniku izpolni nakaznico.. katero SAMO podpišeš
    Toliko v osnovno vednost, BEBOTA
    Jest sem tudi dobil v roke NATISNJEN “odrezek” plačne donacije

    • Friderik Peršič

     Bebo te je naredu …a ne bi raje nakazal za RK , DPM ali UP ?

    • Tone

     Poštnih nakaznic ni treba podpisat. Tu pa je reproducirana položnica, ki jo izdaja pravna oseba.

     • KAPIBARA

      Tega meseca moram plačati neko letno “članarino”. Prejemnik mi je poslal osnovne podatke za UP naloga, NE NALOG, katere mora blagajnik, na šalterju, vnesti v program, kateri mi natisne UPN, katerega podpišem.In tako že kar neka članarin..
      Res pa lahko, na roke, izpolnim zahtevane podatke na UPN

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!