fbpx

Sprenevedanje režimskih medijev ob tem, ko sta dva migranta okradla gimnazijki

Poglejte si, kako vas naokrog prinašajo režimski mediji! Namesto, da bi poročali o dejanju dveh Alžircev, prosilcev za azil, ki sta okradla ljubljanski gimnazijki ter jima grozila s posilstvom in s smrtjo, so se raje obregnili ob nas, češ da ne poročamo resnice. Naš vir nam je incident potrdil, prav tako posredno Policija, ki je priznala, da so na kraju identificirali dva osumljenca – “državljana Alžirije, sicer prosilca za azil”. Objavljamo zajem zaslonske slike sporočila Policije.

Na nekem novičarskem spletnem portalu so zapisali, da naj bi po poročanju nekaterih medijev “v bližini Kongresnega trga v Ljubljani prosilca za azil srednješolki ukradla denarnico in ji grozila s smrtjo in posilstvom. Poročanje smo preverili na policiji, kjer so zatrdili, da po temeljiti preiskavi teh groženj niso zaznali in dogodka niso potrdili.” Gre še za en primer sprenevedanja režimskih novinarjev, ki v upanju, da bi ugajali levičarjem na oblasti, izkrivljajo in prirejajo resnico. Če so že tako resnicoljubni, bi namreč lahko že v uvodu zapisali, da je to poročala Nova24tv, ne pa “nekateri mediji”. Dejansko namreč ni bilo več medijev, ampak samo Nova24tv.si. Prav tako je Nova24tv o dogodku poročala v nekaterih prispevkih informativnih oddaj.

Prav tako je popolnoma nerazumljiv zadnji del naslova na nekem portalu, ko so bežno poročali o tem oziroma so nas želeli postaviti na laž, ko so zapisali: “Policija o dejstvih: Ni jasno, kdo je ukradel 20 evrov. Z omembo manjšega zneska so želeli zmanjšati pomen kriminalnega dejanja dveh migrantov. Vendar, ali je tisti, ki ukrade kolo, manjši tat od tistega, ki ukrade avto? Tatvina je pač tatvina, ne glede na to, o kakšni vrednosti govorimo.

Ko energijo usmerijo proti mediju, ki poroča resnico, namesto proti kriminalcema, ki zatočišče iščeta v Sloveniji
Dejstvo je, da nas je kmalu po incidentu, ko sta dva migranta – prosilca za azil – okradla dijakinji Gimnazije Jožeta Plečnika Ljubljana in jima v angleščini grozila I will kill you ter I will f**k you, poklical naš vir in nam povedal za dejanje. Slednje si seveda zasluži vso pozornost javnosti, predvsem pa je prav, da Slovenci vedo, da naša država ni več tako varna, kot je bila prej, preden je predsednik vlade Miro Cerar vanjo (in skozi njo) spustil na desettisoče migrantov. Namesto, da bi poročali o tem, so se raje obregnili ob naš članek in nas poskušali postaviti na laž.

Policija: “Opravljeni so bili identifikacijski postopki, in sicer tudi z dvema na kraju osumljenima osebama – državljanoma Alžirije, prosilcema za azil”
Vendar je dejstvo, da je naš vir povedal resnico, kar je pozneje, sicer posredno in v okviru svojih pooblastil, potrdila tudi Policija. Kopijo celotnega sporočila si lahko pogledate tukaj:

Foto: printscreen

Migranti izkoriščajo naivnost medijev in plehkost nekaterih politikov
Migranti torej izkoriščajo naivnost medijev in plehkost politikov na oblasti, ki si mir v državi kupujejo s prikrivanjem resničnih dejstev. In če so nas nekoč primerjali s Švico, lahko zdaj povežemo vzporednice s Švedsko: tudi tam se dogaja isto – kriminalna dejanja migrantov, ki si sledijo eno za drugim, vendar pa skušajo oblast in mediji to prikriti.

Na nedavni govor predsednika ZDA  Donalda Trumpa na Floridi, kjer je rekel:” Kdo bi to lahko verjel? Švedska! Migrante so vzeli v velikem številu in zdaj imajo težave, za katere niso nikoli mislili, da bi lahko bile možne”, se je švedski predsednik vlade odzval: “Bil sem, tako kot verjamem da mnogi drugi, nadvse presenečen nad pripombami glede Švedske ta vikend. Imamo priložnosti, soočeni smo z izzivi, na tem delamo vsak dan. Ampak mislim, da moramo vsi prevzeti odgovornost in preveriti dejstva oziroma kakršne koli informacije, ki se širijo”. Prav tako se je norca iz Trumpovih besed delal nekdanji švedski premier Carl Bildt. Ta je na Twitterju objavil: “?? Švedska? Teroristični napad? Kaj je kadil? Vprašanj je na pretek”. Pri tem je izpadel patetično, saj že ves svet gleda posnetke, ki Švedsko prej kažejo kot bojno polje kot pa kot idilično državo na severu.

Slovenija “glavna zvezda” – teroristi so v države EU šli skozi Slovenijo, prav tako “slavni” posiljevalci z Dunaja
Prav ta teden pa so vsi svetovni mediji, vključno z nadvse branima Daily Mail in Express, poročali, da na sodišču na Dunaju poteka sojenje proti devetim migrantom iz Iraka, ki so izkoristili opito 28-letno učiteljico in jo množično posiljevali v njihovem stanovanju. Ja, njihova pot v Avstrijo, tako so razkrili na dunajskem sodišču, je potekala po t. i. balkanski poti, kar pomeni, da so tja prispeli preko Slovenije. Prav tako je bila Slovenija “glavna zvezda” tujih poročil v rubriki črna kronika, saj so evropski mediji dokazali, da so šli številni teroristi, ki so v evropskih prestolnicah izpeljali teroristične napade, prav skozi našo državo.

Marjanca Scheicher