fbpx

Tajkunski Obrazi nadaljujejo s promocijsko kampanjo skrajnih levičarjev: tokrat je na svoj račun prišel nestrpnež Matej Šurc!

Rdeči nestrpnež in "novinar" Matej Šurc (Foto: YouTube)

Potem ko so Obrazi v zvezde kovali skrajno levičarskega politika Milana Brgleza, je tokrat svoj prostor v tem rdečem glasilu dobil nestrpen in sovražen “novinar” Matej Šurc, znan po svojem napadanju katoličanov z žaljivkami, kot so klerofašisti.

Kot pri intervjuju z Milanom Brglezom v prejšnji številki, se scenarij ponavlja tudi v tokratni, najnovejši številki Obrazov, in sicer s skrajno levičarskim novinarjem Matejem Šurcem, ki je nestrpen do vseh drugače mislečih, najbolj priljubljena žaljivka, ki jo uporabi, pa je beseda “klerofašist”. Po celem odstavku hvaljenja, kako sposoben in izkušen novinarski strokovnjak naj bi bil Šurc, so pri Haklovih Obrazih, ki sodijo v okvir imperija rdečega trobila Večer, omenili tudi, da “skrajneži” motrimo njegov sleherni korak, poslušamo in beremo sleherno besedo, ki jo objavi, ravno zato pa je Šurc še naprej pripravljen “grešiti”. Seveda niso pozabili omeniti, da nas, “skrajneže”, Šurc poimenuje kar “klerofašisti”. Ima pa tudi večje ambicije, poleg žaljenja je pred nekaj meseci storil vse, da je sesuval možnost, da bi Janez Janša sestavil koalicijo, in pred tem strašil z besedami, da bo v tem primeru “v Sloveniji zavladal klerofašizem, povampirjeni homofobi in lažnivi domoljubi pa bodo bruhali svoj gnev z oblastnih položajev”. Ob tem je pozival k vzpostavitvi koalicije, kakršno imamo danes.

Tako “pomemben”, da je zavrnil intervjuje s Tomom Cruisom in z Robertom Duvallom
Skrajno levi Matej Šurc je bil v Obrazih predstavljen tudi s tem, ko je oholo trdil, da je zavrnil intervjuje s slovitima igralcema Tomom Cruisom in z Robertom Duvallom, saj naj bi bila ta povezana s Pentagonom, kar pa je za skrajnega levičarja, kot je Šurc, kaplja čez rob. Ti namreč niso sposobni razumeti vloge pri zagotavljanju varnosti sveta in Slovenije, ki jo imajo Združene države Amerike kot slovenska zaveznica v okviru zveze Nato, vodi pa se prav iz Pentagona! Konkretno naj bi ga pri tem motila vojna v Iraku, v omenjeni reviji pa so pohvalili tudi njegovo sovraštvo do predsednika ZDA Donalda Trumpa, ob neki priložnosti je namreč izjavil: “Si predstavljate, da bi danes vsak dan poročal o Trumpu? Ne, hvala!”

J. Ž.