fbpx

Tako je Zlatan Čordić pred časom verbalno obračunaval s “prijateljem”

Zlatan Čordić (Foto: Facebook)

“Ja, pujsi so tako inteligentni, da pojejo tudi svojega mladiča. Tako, da če ti je všeč biti pujs, bodi pujs. Če ti je všeč biti “king” bodi “king”,” je še ena cvetka, ki jo je pred leti, v svojem kratkem zvočnem posnetku, izrekel nihče drug kot Zlatan Čordić – Zlatko, medtem ko je napadal in zmerjal svojega prijatelja “Gapeta” in mu v pouličnem, “fužinskem” slogu solil pamet. 

V uredništvo smo prejeli zvočni posnetek, ki naj bi nastal leta 2016. Gre za “umetnino”, ki je bila očitno poslana na napačni Facebook profil s strani raperja in levega političnega aktivista Zlatana Čordića – Zlatka. Neimenovana oseba, ki je Zlatkovo sporočilo prejela je bila ob prejemu močno presenečena, saj se z Zlatkom menda ravno ne pozna in ni razloga za prejem tovrstne pošiljke. Kot oseba še predvideva jo je verjetno zamenjal z nekom drugim ali pa je bilo Zlatku preprosto dolgčas in je iskal pozornost, le kdo bi vedel, saj te osebe ne zanimajo, neki “povprečni glasbeniki” in “kvazi influencerske zvezde”. Kot oseba še navaja bi mu tudi odgovorila na njegovo provokacijo, a jo je Zlatko blokiral. Verjetno je ugotovil, da verbalno nadleguje napačnega človeka. Kot oseba ob tem še dodaja, posnetek lahko kar objavimo.

“To je vrhunec dneva, Zlatko na tej strani. Dragi “Gape”, naj ti sporočim, očitno je, da si še vedno za časom, ker omenjaš stvari, ki so se zgodile že pred petimi leti. No, kljub temu, da sem bil tam in sodeloval pri tem šovu, pa nisi videl tega šova in kako je potekalo in nisi videl kaj sem tam rekel, kako sem se obnašal,” je pričel razpredati raper. Ob tem je Zlatko svojemu “Gapetu” na srce položil, da naj nečesa ne pozabi in to je, da “psi lajajo, karavana pa gre dalje”. Kot je Zlatko zase še prepričan, naj bi dosegel to, da ga niso mogli nadzirati. Menda se ni pustil manipulirati, biti ovca. Menda je tudi videl, da bo v vsakem primeru zmagal in to tako, da bo moral predčasno zapustiti prostor. Kot še pravi to ne pomeni, da mora on naslovniku posnetka postati všečen. “Samo toliko, da veš”. Kot še pravi Zlatko naslovnik posnetka piše neumnosti v njegovi “bajti”, to počne javno v “njegovem prostoru”. Ob tem mu da vedeti, da naj mu v bodoče rajši piše neposredno, lahko pa se dobita na kavi, in mu osebno zaupa kar ga bremeni, ne pa da se igra nekega “frajerja” in to z nekimi izjavami, ki so povsem nepremišljene.

“In jih praktično ne moreš argumentirati. Jaz ti pa lahko argumentiram vsako svojo potezo na poti “od minusa do plusa”. Ja, pujsi so tako inteligentni, da pojejo tudi svojega mladiča. Tako, da če ti paše biti pujs, bodi pujs. Če ti paše biti kralj bodi kralj. Sam ne pozabi “Gapi”: ti na 24ur komentiraj kar kol želiš, samo ko si na moji strani na Facebooku, Instagramu ali Twitterju, takrat se do mene obnašaj spoštljivo, ker jaz tebe ne žalim in me sploh ne zanima kdo si.” V nadaljevanju pa Zlatko še pravi, da ko pride k njemu v “hišo” oziroma na njegove spletne profile, ki jih Zlatko smatra za “svojo bajto” oziroma “svoj prostor”, naj se obnaša spoštljivo. In v primeru, da se ne želi obnašati spoštljivo, ga bo blokiral. Za konec pa Zlatko še pravi, da če mu karkoli ni razumljivo oziroma, da svetuje njemu kot “ljudem, ki so brihtni preko tipkovnice“, da zanje nima časa. In če bo imel še kdaj kaj za povedati, pa lahko to naredi na štiri oči. Zlatko namreč meni, da je prestar, da bi si z njim dopisoval, glede na svojo inteligentnost pa bi moral to začutit. “Lahko pa mi daš telefonsko številko, pa te pokličem in ti naredim še zadnji “halal” po tvojem dnevu, glede na to, da bo kmalu tema.”

Trenutek, ko je Zlatan Čordić nasilno odvzel kamero snemalcu Nova24TV (Foto: Twitter)

Vendar pa priloženi zvočni posnetek ne pomeni odkrivanja tople vode. Zlatko namreč slovi kot konfliktna osebnost, ki naredi zdraho povsod tam, kjer res ne bi bilo treba. Kot je že znano, je nedavno napadel snemalca Nova24TV in mu na silo odvzel kamero, ob čemer je bilo jasno, da je šlo za načrten napad na uslužbenca.

Poročali smo tudi o tem, da je Zlatko grozil uslužbenki na ministrstvu za kulturo. Padale so tudi psovke, prestrašena gospa pa je proti njemu podala kazensko ovadbo. Spomnimo se še Zlatkovega nadlegovanja direktorja NIJZ-a Milana Kreka. Še posebej pa se je Zlatko proslavil s svojim huliganskim vdorom na državno proslavo, na predvečer dneva državnosti, policiste pa zmerjal z “robocopi” in kričal “smrt fašizmu!” Zlatko pa bo ostal v ljudskem spominu tudi kot nekdo, ki je nadlegoval priznanega in miroljubnega harmonikaša na Prešernovem trgu.

Domen Mezeg