Tako Luna Golob steguje sredinca, medtem pa je njen oče napovedal pregon sovraštva

Luna Golob kaže sredinca plakatu NSi. (Foto: Instagram)

Luna Golob, hčerka predsednika vlade Roberta Goloba je na svojem Instagram profilu objavila zelo nazorno sovražno fotografijo – ko steguje sredinca proti plakatu Janeza Ciglerja Kralja. Fotografija nekako ne paše v kontekst vlade, ki jo vodi njen oče Robert Golob, ki je ravnokar napovedal ukrepe proti širjenju sovraštva.

Sovražni govor je treba pregnati iz vseh komunikacijskih kanalov in platform in tudi iz državnega zbora, je danes poudaril predsednik vlade Robert Golob ob napovedi vojne sovražnemu govoru. Vlada namreč vzpostavlja posebno akcijsko skupino za preprečevanje sovražnega govora, v ta namen bo imenovala tudi nacionalnega koordinatorja.

Levica je po nedeljskih predsedniških volitvah in porazu v velikem krču, zato so si morali izmisliti afero, nato pa še medije polniti s temami kot so sovražni govor. Vsebina levici namreč škodi, saj nima kaj pokazati, še posebej ob temah kot so visoke cene energentov, dražja hrana in podobno. Stiske ljudi bo potrebno hraniti z ideologijo pregona političnih nasprotnikov in kritičnih medijev.

Foto: Instagram

Golob je v neprijetnem položaju, ker je ravno sedaj na plano prišla fotografija njegove hčere Lune Golob, ki je na socialnem omrežju Instagram objavila zelo nazorno fotografijo izražanja sovraštva proti takratnemu predsedniškemu kandidatu NSi Janezu Ciglerju Kralju. Preden bi premier Golob urejal razmere v državi, naj prvo uredi nivo kulture v svoji družini, ki ne prispeva k složnosti in dialogu v družbi.

Sara Kovač