Tako RTV Slovenija “elegantno rešuje” primer Tanje Gobec

Foto: STA

Dobri trije tedni so minili od nenavadno majavega in zatikajočega se nastopa Tanje Gobec v večerni oddaji Odmevi na TV Slovenija. Takrat so na RTV šele po burnem odzivu javnosti sporočili, da je bila voditeljica v osebni stiski in pod stresom, nudili pa naj bi ji tudi pomoč. Kakršnih koli drugih ukrepov ali pojasnil do zdaj ni bilo. Vmes se je sicer govorilo, da so Gobčevo poslali na zdravljenje in da do nadaljnjega ne bo voditeljica Odmevov, včeraj pa je RTV presenetil z obvestilom, da bodo s položaja razrešili urednico informativnega programa Jadranko Rebernik. V največji javni medijski hiši se tako nadaljuje sprenevedanje in pometanje pod preprogo.

Odgovorni urednici UPE Informativnega programa Televizije Slovenija Jadranki Rebernik je bil včeraj vročen sklep o začetku postopka za njeno razrešitev. Kot so na RTV Slovenija zapisali v sporočilu za javnost je sklep sprejel generalni direktor RTV Slovenija Igor Kadunc “po temeljitem premisleku”, in sicer na osnovi predloga direktorice Televizije Slovenija Ljerke Bizilj. V skladu z ureditvijo ji bodo omogočili možnost zagovora in nato, tudi na osnovi pridobljenega mnenja UPE Informativnega programa, sprejeli končno odločitev.

Razrešitev Rebernikove je bila sicer v igri že v primeru Thompson. Kot je poročal Reporter programski svet RTVS na seji 10. julija letos ni podprl Kadunčevega predloga za razrešitev Biziljeve zaradi prispevka o hrvaškem glasbeniku Marku Perkoviću – Thompsonu. Biziljeva je na seji pojasnila, da so prispevek o Thompsonu kritično ocenili, avtorja prispevka in takrat še urednika Tednika Igorja Pirkoviča pa so zamenjali. Kadunc je želel zamenjati tudi Rebernikovo, a mu to takrat ni uspelo.

Igor Kadunc (foto: STA)

Ena razrešitev bo dovolj, glede ostalih, kot da se ni nič zgodilo
Po primeru Gobec je zadeva zdaj očitno lažje stekla, čeprav RTV v svojem sporočilu ne navaja, katere vse razloge je Kadunc imel na mizi med svojim “temeljitim premišljevanjem”. Če je povod tudi primer Gobec, potem se tukaj odpira vprašanje, kje so vsi ostali, ki bi prav tako morali odgovarjati. Tako od voditeljice pa vse do urednice Odmevov Mete Dragolič.

Že pred časom smo na RTV naslovili tudi ta vprašanja. Želeli smo namreč izvedeti, kakšne ukrepe so sprejeli glede voditeljice Tanje Gobec in tudi glede Dragoličeve. Zanimalo nas je tudi, kako na RTV Slovenija preverjajo vinjenost zaposlenih. No, RTV je tudi tokrat dokazal, da želijo stvar pomesti pod preprogo in počakati, da se prah še nekoliko poleže, saj smo namesto odgovora dobili zgolj puste besede.

“Generalni direktor RTV Slovenija za zdaj od pristojnih na TV Slovenija še ni prejel nobenih predlogov o morebitnih disciplinskih ukrepih.” Tako se je glasil njihov odgovor, s katerim so se očitno želeli ponovno izogniti odgovoru na temo, ki je več kot očitno velik problem v tej javni hiši, tj. alkoholizem. Zdaj, ko je predlagana razrešitev Rebernikove, očitno mislijo, da so svoje opravili, hkrati pa so se elegantno znebili zgolj tistega igralca oz. igralke, ki jim je šla očitno že nekaj časa v nos. Vsi ostali ostajajo na svojih stolčkih in samo vprašanje časa je, kdaj bomo na tv-zaslonih lahko ponovno spremljali tudi Tanjo Gobec.

B. V.

 

 

 • Brane

  Pijana RTV greznica, na naše stroške !

 • ljubinica

  Tanji Gobec se ne bo nic zgodilo, saj spada med “nase”, t.j. prvorazredne.
  Vsi trdi levaki so se zavzeli zanjo …..

 • Oregon

  gnide zajedalske rtvjevske. Upam da boste nekega dne ko bo normalna vlada vsi v stiski na kolodvorski…

 • Soave

  Res so neverjetni !! Kakšno sprenevedanje ! Ta Hiša pa je polna neprimernih uslužbencev, ki so tam samo zaradi zvez. Ve se s kom.

  Pa saj smo tule že ničkolikokrat napisali. . . . . . samo ta prav moraš biti, pa si zaščiten kot kočevski medved.
  Mene sicer ne zanimajo njene težave z alkoholom,me pa zanima kako vodi oddaje, ki so ji dodeljene. Je ena zatežena neprijetna voditeljica, ki drugim ne pusti do besede.

 • ljubinica

  Pristranskost RTV je neznosna.
  Vceraj sem malo prisluhnila soocenju Pahorja in Sarca na R1, Studio ob 17h.
  Bilo je npr. vprasanje, ce bi kandidat kot predsednik povabil Trumpa na obisk Slo, glade na to, da je Trumpova zunanjepoliticna usmeritev v nasprotju s slovensko ….. O Putinu ni bilo vprasanja ….
  Bilo je tudi vprasanje, ce se strinjata z odstopom angleskega ministra zaradi spolnega skandala. O Jankovicu in farmacevtki niti besede.
  V odgovor je Pahor nekaj abstraktno motovilil, Sarec je kratko odgovoril
  : Da.
  Seveda ni niti crhnil o Jankovicu ….
  ———
  Sploh je Sarec brezvezni nakladac, se veliko bolj brezvezen kot Pahor. Ampak presstituti na RTV tega seveda ne upajo povedati.

 • Peter

  Vsi napadi na lik in delo tov Gobčeve jo bodo samo še bolj utrdili v prepričanju, da dela dobro in prav, ker so se na njo in njeno kvalitetno vodenje oddaj neupravičeno spravili desničarji, ki nabirajo politične točke, no.

 • Lilika

  Ali res mislite, da se gre za gospoda Perkovića in njegovega novega oboževalca gospoda Pirkoviča?
  Gre se, da gospod Rado Pezdir in gospod Možina ne povesta še več stvari.
  Ker če bi se šlo, za prej omenjena gospoda P. bi jih komunisti že poslali v nebesa. Saj znajo. Kar poglejte, kako sta končala Toše Proeski in Joško Tomičić.

  • domovina mili dom

   V Sloveniji gre za dve struji, ki živita v simbiozi za preživetje.
   1.Partizani, ki bdijo nad neomadeževano pravljico apokaliptičnih bojevnikov in ne dopuščajo preko medijev, koncertov……, da se ta mit razbije.
   2.udbomafija, ki iste medije uporablja za svoj piar na volitvah lutkovnih predstav, pa za vzdrževanje ekonomske eksistence.
   Torej, zvezda udbo, odba zvezdno, mi ostali pa statisti na obrobju.

  • šmentanamuha

   Kaj pa je bilo tole s Proeskim, če ni šlo za nesrečo? Tega Joškota pa ne poznam, kdo je to?

 • Anja Kovacic

  PREKLETI KOMUNISTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • domovina mili dom

  Kriminalci so vedno korak pred policijo.
  Komunisti so vedno korak pred demokracijo.
  Imunski sistem Slovenije je padel pod pandemijo komunističnega virusa.

 • črnaovca

  Morda so ga skupaj pile v pisarni Rebernikove in seveda sankcije doletijo tistega ki je ponujal in točil. uboga Tanja je samo žrtev, kdo si pa upa odkloniti kozarček ponujen pri šefu.

 • Olga_10

  V javno hišo spadajo prostitutke in pijanke! Nič posebnega! Ukiniti je treba samo prisilno plačevanje murglskega kupleraja!

 • indijanka

  Ljudje uživajo ob opazovanju ostrih žensk. Na televizijah, v kolumnah…med komentiranjem. Bolj drzen si z besedami in uporabiš več zmerljivk, bolj si cenjenen. Tudi tu. Tega nisem nikoli razumela. Ampak, podobno oboževanje zaznam tudi v resničnostnih šovih in ga povezujem z človečnostjo. Ostrina in neprijetnost ne prinašata resnice tako, kot vojna ne prinaša pravice.

  • Olga_10

   Zato pa ima Slovenija toliko samomorilcev…tiho, prijazno, nastavi levo lice, desno lice, vse kar poveš, povej prijazno in v rokavicah…. Slovenci vse nabirajo v sebi. Ko pa končno kaj “povejo”, pa “poje” orožje….
   Po mnenju ta pravih, se tudi v parlamentu ne bi smeli prepirati….

   • indijanka

    Skozi življenje ne stopam kot žrtev, niti kot bojevnica. Nikomur ne nestavljam lica in ničesar ne zavijam v vato. Niti najinega odnosa. Vztrajnost in jasna stališča mi pomenita več kot moč in aplaudiranje. Nikoli ne sklonim glave, nikjer . Tudi tebi je ne bom in ti je še nisem! Noben razumski cilj ni vreden, da bi izgubila človečnost ali pa žensko v sebi. Svoboda se začne v sebi. To nam je jasno pokazala zadnja vojna. Kljub vojški zmagi, ni prinesla svobode!

    • Olga_10

     Slovenija je v velikih težavah, ker nihče ne sprejema odgovornosti. Pravite, da ostrina ne prinaša resnice. Kaj jo pa prinaša? Ali razumevanje grešnika? Ali besede v stilu, saj ni vedel, saj je samo človek, moramo ga razumeti, prihaja iz druge sredine, šlo je za dejanja v zavetju noči (po Lukšiču), saj Gobčeva občuti socialno stisko in podobno? Ali ne prinaša jasna beseda resnice? Lahko resnica deluje hladno, nečloveško, a vendar ni zastonj pregovor iz Biblije “resnica vas bo osvobodila”. Vsa opravičila lahko zmanjšajo osebno odgovornost, ne morejo je pa IZNIČITI. Zato je pomembna osebna odgovornost.

     • Olga_10

      Sama delate s Švicarji, ki so kultivirani ljudje, kjer že dana beseda velja. Gre za razvito demokracijo. Balkan in s tem tudi Slovenija, je popolno nasprotje. Pri nas se še podpisana pogodba izpodbija. V Švici so nizki davki, pri nas pa država ropa državljane. V Švici hodijo ljudje masivno na volitve, pri nas je vsako leto nižja udeležba! Zakaj? Zaradi komunističnega sistema, ki je okvaril mentaliteto ljudi in jih ustrahoval. Negativna selekcija in kolektivna odgovornost – neodgovornost, uničujeta Slovenijo.
      Vaša razmišljanja so topla, človeška, a sodijo v Švico in ne na Balkan. Mi potrebujemo resnico (in s tem šok terapijo), pa naj bo ta še tako ostra.

     • indijanka

      Olga, v Grčiji so bile volitve obvezne. Vojak te je prijazno odpeljal na volišče. Pa, kje so sedaj. V Švici vsi hranijo denar, zato je bila stoletja varna. Saj sploh niso doživeli vojne. V financah se dogovorjenega držijo tudi v SA. Udeležba na volitvah je nizka, ker nihče ne ponudi rešitve, s katero bi se lahko poistovetili ljudje. Ker nikomur več ne verjamejo. Vedno me presenetijo tujci, kako lepe se jim zdijo te moje Butale. Varnost in red sta v nekem ravnovesju. Zelo si želim, da bi na oblast prišla desnica. Si pa hkrati želim, da bi vsebino in rešitve ponudila na narodov lasten način. Romana je pomenila lep začetek. Nadaljevati je potrebno v njenem duhu.

     • Olga_10

      Iz vaših ust v božja ušesa!

     • DJURO SUMAR

      Ampak kaj ko Boga ni in iz te moke ne bo kruha.

     • DJURO SUMAR

      Ti si torej prepričana, da desničarji ne kradejo. Na oblasti bodo tisti, katere bo izvolilo ljudstvo, ki ima vedno prav. Desnica ne bo prišla na oblast, dokler jo bo vodil Janša. Prvi korak bi bil, da bi namesto njega prevzela vajeti Romana Tomc. Zmotno je prepričanje, da mora biti vodja karizmatičen. SD vodi Židan, ki nikakor ni karizmatičen, pa je stranka vedno uvrščena zelo visoko. Pomembno je vse kaj drugega kot karizma, ki je pomembna edino v diktaturah.

     • indijanka

      Spoštujem JJ- j a. Strelovod levih napadov je, pa še vedno stoji in ne skloni vratu.

     • DJURO SUMAR

      On ni strelovod, temveč cokla desnice.

     • DJURO SUMAR

      V socializmu je bila udeležba na volitvah najmanj 90%. Tebi pa tudi elektro šoki nebi pomagali.

     • indijanka

      Tanje Gobec nismo razrtgali zaradi nje same ampak zato, ker diši po levici. Slovenija je v težavah, ker ne razume lastne identitete. Da je dežela na sončni strani Alp. Ni Švica, kjer se je stekal denar sveta in je lahko vojaček stal nasproti Hitlerjevim tankom. Še danes ne razumemo, zakaj so Habsburžani gradili tovarne na Češkem in se je naše plemstvo ukvarjalo s kmetovanjem. Absolutne resnice ni. Obstajajo le različni pogledi. Osvobodila nas bo vsebina. Ne resnica, ki jo pišejo zmagovalci. Kot jo živimo danes v deželi, ki ni svobodna, zato ne premore ustvarjalnosti. Tudi sama sem verna. Globoko v sebi. Verjamem tudi to, da nihče nima pravice stopiti v čevlje Boga in soditi drugemu!

     • stajerc5

      Kot se videl spodaj imas kontakt ali vec z Svico. Vsa ta socikomunisticna gesla o Svici, da jo je od vedno tuji kapital dvignil na to, kar je danes, so preprosto lazi! Se po prvi svetovni vojni se je v Svici umiralo od lakote. Samo njihova mentalna skupnost in prepricanje, da lahko obranijo Svico kot taksno tudi v vojnem stanju(geografska situacija), jih je resila napada v casu II.SV.
      Vsak, ki bezi iz domovine vzame s sabo vse kar lahko, a je tako? (Tudi danasnji begunci). Ravno zaradi nevtralnosti in kazanja zob, je pa ostala Svica razen cezmorskih drzav, prva resitev. Mogoce je sedaj bolj jasno, zakaj je prislo v Svico ogromno kapitala- in seveda od najbogatejsih, Zidov. V danasnjem casu zivi in stoji tako trdno ne zaradi bank, ampak pride najvec kapitala preko znanstva, raziskovanja itd.
      Mi, Slovenci, mi smo samostojni sele par let, Svica se je pa prvic postavila na noge- ustanovila, s samo tremi kantoni, 1291- tega leta. Sedaj pa primerjaj miselno enotnost in mentaliteto (vkljub stirim nacijam!!!) med njimi in nami.
      Dolgo, zelo dolgo bo se trajalo, da bo bolje, ce sploh bo…
      .
      https://de.wikipedia.org/wiki/Geschichte_der_Schweiz#Entstehung_und_Wachstum_der_Alten_Eidgenossenschaft_1291.E2.80.931515

     • indijanka

      Se ti zdi kot moškemu čudno, da je večina trezorjev v Alpah? Saj ni Švica edina. Se pa strinjam s teboj. Manjka nam vsaj kakšnih 300 let samostojnosti, da bi jo razumeli in znali izkoristiti.

     • stajerc5

      Ne, nic cudnega. Arabci znajo prodati pesek, Svicarji pa sigurne tunele v Alpah.
      Mimogrede, v Norveski je pod vecnim ledom najvecja “semenarna” vseh rastlin na svetu. Gre za obstanek, ce bo ze enkrat tako dalec.
      Zakaj Norveska? Nevtralnost pomeni se vedno ogromno, vsaj pri zaupanju najbolj dragocenih….,vseeno kaj!

     • indijanka

      Na Norveškem živi moja sestrična. Meni sanjsko življenje. V gozdu. Norveška je prelepa. Norvežani v gozdu naberejo le toliko borovnic, da se v tistem trenutku najejo. Ostale pustijo za druge obiskovalce gozda. Izjemni so.

     • stajerc5

      In sedaj se hitro vprasanje: Ti je kdaj povedala, koliko Nemcev se je ze naselilo pri njih? Sam jih poznam ze res eno veliko kolicino. So pa res, vec ali manj iz “bolj” severne Nemcije. Eh, zime so pac daljse, drugace pa Norvezani, da jih lahko sanjas… Na vasi se vedno odprta vrata, nezaklenjena, osebni kontakti, in najbolj vazno; sprejmejo te kot novega clana!
      Prav je naredila, tvoja sestricna.

     • indijanka

      Moja sestrična je Norvežanka. Po materi. Veliko prijateljev imam tam. Všeč mi je tam.:).

     • DJURO SUMAR

      Torej bodo sprejeli tudi muslimane.

     • ljubinica

      Na vasi so tudi pri nas nezaklenjena vrata. Tudi “osebni kontakti”. Sprejmejo te …
      Tudi gozdove imamo …. in borovnice.
      Zakaj torej na daljno mrzlo Norvesko?

     • DJURO SUMAR

      Po mojem so lenuhi in se jim ne ljubi nabirati borovnic.

     • Olga_10

      Ali res potrebujemo 300 let? Zakaj je Malezija naredila ogromen preskok v 25 letih, pa Singapur, pa Dubaj. Oni niso imeli avtohtonega komunizma. Imeli so zmerni islam, ki ni poznal šerije, Udbe in podobne navlake.

      Sicer pa mislim, da je zaradi informacijske revolucije 25 let danes kot 100 let včasih. Zato tudi ne razumem Slovencev. Ali nas je res prejšnji sistem tako pohabil, da nam ni pomoči? Vseeno upanje umre zadnje.

     • DJURO SUMAR

      Ampak, kdo je pohabil tebe?

     • stajerc5

      Seveda obstaja upanje, kako ne! Ampak, si pred referendumom hodila do znanca, prijatelja itd. in jim poizkusila (vsaj poiskusila!!!) razloziti zadevo? Jaz sem, nekaj mojih znancev tudi… In, si videla rezultat?
      Tako sem bil jezen, da sem poiskusil razumeti tisto njihovo, da smo ovce… Rdecepodgane pa ovcarji!
      Sorry, spet sem na tristo, bolje da neham!

     • Olga_10

      Ja, morda imate prav.

     • Olga_10

      Gobčevo kritiziramo, ker goni levičarstva preko vseh meja. Da. Desničarji pa smo lahko tiho, lahko se zapremo v zakristije, naše mnenje je nazadnjaško. Zakaj že? Ker smo drugorazredni državljani? Gobčeva je “naša”, zato lahko počne karkoli brez posledic – ali kot pravi latinski pregovor “quod licet Jovi non licet bovi”. Toda jaz nisem bik oz. krava in zato pravim Nein, danke tako kot Peter zgoraj.

      Če ni absolutne resnice, smo na Kučanovi liniji. Ali ni on govoril o tem in to celo dokazoval s filmom Kurosawe Rashomon. 10 božjih zapovedi je absolutna resnica, brez njih smo divjaki, ali v malo milejši obliki Islamisti s svojo šerijo.

      Kaj pa je vsebina, po vaše je resnica le embalaža. Ko govorimo o resnici, govorimo o svetopisemskem razumevanju resnice – in ne o resnici zmagovalcev. Le-ta je oksimoron, resnica zmagovalcev je propaganda.

      Če ne smemo soditi drugim, potem pa zaprimo sodišča. Seveda lahko sodimo, vendar po zakonu in za vse enako.

     • DJURO SUMAR

      Desničarstvo in klerikalizem ti OLGA goniš mnogo bolj, kot Gobčeva levičarstvo. Poleg tega je to njena služba in ima tekst napisan, ti pa pljuvaš po levičarjih iz svojega ovčjega prepričanja. Včasih se mi tvoji komentarji prav gnusijo.

     • ljubinica

      “Slovenija je v tezavah, ker ne razume lastne identitete.”
      Kaj to pomeni?
      Preberi clanek Zige Turka na Siolu o “novem razredu”, pa bos mogoce dojela, zakaj je “Slovenija v tezavah”.
      Kot pravi Turk: Tisti, ki zanika obstoj “zajedalske elite”, je ali sam del te elite ali njen hlapec ali pa idiot”.
      —-
      “Absolutne resnice ni.”
      Ta trditev je nesmiselna. Ce absolutne resnice ni, tudi zgornja trditev ni resnicna.

     • indijanka

      Celoten čas tranzicije poteka v duhu razslojevanja ljudi. Kar v bistvu ne bi bilo nič narobe, če bi ta pretok potekal v okviru svobodnega trga. K najuspešnejšim podjetnikom, ki bi odgovorno poskrbeli za okolje. Naloga politike je bila ustvariti tovrstno okolje. Zajedalska elita se je lahko razvila le ob podpori politike. Tudi Žiga Turk, ki ga sicer spoštujem in cenim je bil del te politike.

     • Olga_10

      Ni bil del te politike. Dokaz je petje pesmice “Naša četica koraka” s strani pravovernih, ko se je prikazal pred Cankarjevim domom. Žal niso vsi politiki enaki, saj tudi sami pravite, da bi bilo dobro, da zmaga desnica. Kako, če so vsi enaki, vsi del TE politike?

     • ljubinica

      Z logiko pri indijanki ne prides nikamor ….

     • ljubinica

      Vidim, da nicesar ne razumes. Vsegliharka.
      Spadas v 3. skupino (po Turku …).

     • indijanka

      Meni je pa popolnoma vseeno kako ti mene predalčkaš. Tudi ti meni nisi ljuba opcija za pogovor.

     • DJURO SUMAR

      In zaradi česa ga spoštuješ?

     • indijanka

      Zaradi vztrajnosti.

     • DJURO SUMAR

      Pri čem pa je vztrajal, da jaz tega ne vem?

     • indijanka

      ..hmm..ti si djuro ..ne morš vedet :)

     • DJURO SUMAR

      Bolj je očitno, da ti ne veš. On je odpravil Ministrstvo za kulturo, kultura pa je temelj naše državnosti.

     • stajerc5

      Zato pa ti nisi nas “drzavljan”, mogoce eden od izbrisanih… Kultura in yuga, hehehe, poznas se kaksen boljsi vic?

     • DJURO SUMAR

      Poznam dober vic. Štajerci in pamet, hahaha.

     • ljubinica

      Ha ha
      Djuro Sumar je stari znanec Jure Musar.
      Levaki si spreminjajo nicke hitreje kot menjajo gate ….

     • macon

      Turk je prevzel več ministrstev in nič ni bilo odpravljenega.ali ukinjenega. Samo en minister je bil za več resorjev.

      Ja, ti pa res veliko veš, si samo še eno zabito komunajzarsko teslo.

     • DJURO SUMAR

      Po mojem je idiot. On je tudi dokaz, da ti tudi fakultetna izobrazba ne pomeni prav veliko.

    • Peter

     Svoj položaj trobente na Hanzi TV je izkoriščala za polivanje gnojnice po drugače mislečih. Nobena prošnja, nobena želja, niti grožnja z neplačevanjem naročnine ne zaleže. Hanzi TV goni svoje.
     In zdaj, ko je ona nekaj usrala, naj bomo polni razumevanja do nje? Nein, danke.

     • indijanka

      :) hmmm..ja. Hijene praviš. Hanzi bo popolnoma drugačna. Smeje je izkoristila našo energijo in opravila čistko. Kako lahko tako ta prava pot, ki smo se jo lotili prinese tako napačen cilj? Hecno a ne? Nikoli se ničesar ne naučimo.

     • Peter

      Že nekaj časa več se ne ukvarjajo s tem, kaj ljudje mislijo.
      Čistka bi bila tudi če ne bi bilo pogroma nad gobčevo, no.

     • indijanka

      Veš, Peter noben izmed mojih otrok ne ve, na katerem kanalu je RTV SLO. Izumrli bodo. Nihče si ne zasluži, da ga razčetverijo. To ni dostojno. Indijanka sem. Tudi nasprotnike spoštujem.

     • DJURO SUMAR

      Ali imaš zelo majhne otroke ali pa so zelo neumni. Moj vnuk je star 3,5 let pa sam najde JIMJAM.

     • indijanka

      Moji otroci najdejo vse kar potrebujejo in spodbuja njihovo ustvarjalnost. Zelo všeč mi je bila večmesečna analiza starejšega, ki je ob statističnem spremljanju večjih televizijskih hiš ugotovil, zakaj ruska najlažje lansira fake novice med ostale novice. Vseeno mi je, če imam neumne otroke. Sekirala bi se, če ne bi imela srečne.

     • DJURO SUMAR

      Zavijaš jih v vato in posledice bodo kmalu vidne. Vedi pa, da so najbolj srečni nevedneži in norci.

     • indijanka

      Najbolj srečni so ljudje, ki najdejo svoje poslanstvo. Ker sproščajo svojo ustvarjalnost. Vsi trije so moji učitelji. Privilegij je, da jih lahko spremljam, jim postavljam meje in jih imam rada.

     • Olga_10

      Modre besede,da!

     • DJURO SUMAR

      Očitno jim najrajši postavljaš meje. Jaz jih imam samo rad in jih usmerjam, kadar jim kaj ni jasno. Vnuke namreč, sin jih ima že preko 40, pa sva danes najboljša prijatelja.

     • indijanka

      :) bližje sem torej sinu. Moj dedek je bil moja ljubezen. Vsi so se ga bali. Z menoj je bil pa nežen. Ure sva prečepela v gozdu, ker je fotografiral živali. Vztrajna sem pri mejah, ki jih postavljam otrokom in držim se ničelne tolerance do nasilja. Ravno zaradi svojega dedka. Ker je bil trd in grob in sem imela od vseh ljudi edina priložnost uživat v njegovem poznavanju sveta. Vsi potrebujemo jasne meje. Za njimi smo varni. Premikajo se z našo rastjo in nasilje jih ne sme vzdrževat. Moji otroci niso moji prijatelji. Imam pa jih brezpogojno rada. Vse meje mojega življenja predstavljajo. Tudi svojo mamo imam rada in očeta spoštujem. Odkar je moja najboljša prijateljica umrla za rakom. Pa je moja najboljša prijateljica moja mlajša sestra. Medtem je odrasla in mi je z iskrenostjo kos :).

     • DJURO SUMAR

      Nikogar v mladosti se mi ni bilo treba bati,mej mi ni bilo potrebno postavljati, saj si jih postaviš sam, ko pri starših vidiš kaj je prav in kaj ni prav, pa tudi družba ti postavi jasne meje. Tako kot jaz, si proti vsakemu nasilju, kaj pa meniš o smrtni kazni? Jaz sem absolutno proti.

     • indijanka

      :) seveda sem proti smrtni kazni. Čeprav me tu večkrat zanese in hočem koga pometat krokodilom. Zelo sem občutljiva pri nasilju nad otroki. Ko sem bila mlajša sem hodila v kolonijo kot vzgojiteljica in tam spoznavala raznolike otroke. Njihove zgodbe tko rejniške kot tiste s pogled normalnih družin so zaznamovale moje srce. Otroci potrebujejo tako malo. Pravljico za lahko noč, da jim pričara sanje in poljub za dobro jutro, da jim pričara upanje in seveda poln trebušček.

     • DJURO SUMAR

      Me veseli, saj sem prepričan, da otroci potrebujejo predvsem ljubezen, ostalo pride samo po sebi.

     • indijanka

      Pred leti je bila pri meni ptijateljica iz Norveške. Opravljala je raziskavo za svoje doktorsko delo v katerem je primerejala samomore mladostnikov na Norveškem in v Sloveniji. Po pogovorih z njo sem se prvič srečala s pojmom permisivna vzgoja. Zelo me je zbegalo. Potem sem nek dan med sprehodom v okviru frančiškanskega družinskega inštituta naletela na Katarino Erzar Kompare in začela prebirat njena dela o Sočutnem starševstvu.Tudi njen pogled na odnose mi je blizu. So pa vsi odnosi delo. Tudi ta prvinski med otrokom in materjo.

     • Olga_10

      Tudi Kocbek jih je spoštoval, pa škof Rožman jim je pomagal, Pučnik je iskreno sodeloval z njimi, Janša je v borbi za osamosvojitev požrl marsikaj. Kaj pa Peterle, padel je iz konja na psa (predsednik vlade, minister, vodja parlamentarnega odbora). Ta izkušnja še čaka Novakovo.

      S hudičem (komunizem=nacizem=islamizem) ni možno sodelovati oz. graditi mostov z njimi, niti jih ni možno spoštovati. Oni niso nasprotniki, oni so sovražniki, vsaj nas imajo za sovražnike.

      Edina opcija je javna beseda (tudi ostra resnica) in volitve.

     • DJURO SUMAR

      Ker ni Boga, tudi Hudič ne obstaja. Zanesljivo pa obstajajo izdajalci, ki bi radi postali zmagovalci.

    • Janko Gedlička

     Pot, ki jo vi zagovarjate, je zelo težavna. Družba še vedno iz družine do države in mednarodnih odnosov sloni na sili, če nič drugega verbalni. Če ne bo po moje, bo šiba pela… Permisivna vzgoja tudi ne daje dobrih rezultatov. Odločujoči politiki in strici iz ozadja tudi ne kažejo, da jim je empatija blizu. Sprememba načina govorjenja med osebami v družini, šoli, službi v političnem delovanju – ne samo z besedami, pač pa tudi z mimiko, držo, višino in jakostjo glasu v smer miroljubnega sožitja je velik zalogaj. Vsak pri sebi bi naj deloval na teh izboljšavah. Vaš način in vsebina pisanja veliko prispeva k temu.

     • DJURO SUMAR

      Permisivna vzgoja obstaja le v multi bogataških družinah, sicer pa je v slovenskem okolju ne vidim. Več vidim nasilja nad otroki.

  • DJURO SUMAR

   Vse to draga moja je kapitalizem.

  • Janko Gedlička

   Hvala bogu za ta iskreni andragoški pristop. Verjameme, da bo vsaj malo pomagal.

 • pajot

  To hišo je treba totalno demolirat in postavit na novo. tako kot so to morali naredit Grki. Zaposlenih je preko 2000 osebkov,program pa jim delajo honorarci.

  • dež

   Samo glavno elektro stikalo je potrebno prestaviti iz on na off. In bo zadeva rešena, potem se bodo stepli in požrli med seboj.

  • Janko Gedlička

   Ko bo oblast zamenjana, ampak ne vem gdaj bo.

 • tramal

  In te pijance na rtv moramo mi pod prisilo vzdrževati in jim plačevati alkohol na delovnem mestu.

 • Ana Job

  Pa smo spet pri Thompsonu…… Pravi Slovenci takšnega jamranja nekega južnjaka in raznih Cec sploh ne poslušajo in ne hodijo na “jugovićke” koncerte. Zato pa je domoljubje pri nas v totalni riti! Tanja gobec in nacionalna tv so mi pa španska vas, ker so njihove informativne oddaje prirejene za levičarske debile.

  • DJURO SUMAR

   Za desničarske kretene pa imamo NOVA24TV.. Ana, kaj je zate domoljubje? Seveda pa se strinjam o tistem s Thompsonom in Ceco, ter “jugo” koncertih.

   • Ana Job

    DOMOLJUBJE JE – KO SE POSAMEZNIK IDENTIFICIRA S SVOJO DRŽAVO IN S SVOJIM JEZIKOM. Slovenka sem. Moj materin jezik je slovenski. Ne morem se identificirati s Ceco, Thompsonom, Balaševićem, Boro Đorđevićem… Slovenci, ki na ves glas v avtu nabijajo srbski turbofolk ali hrvaške ustaške pesmi, slovensko muziko pa prezirajo in se iz nje delajo norca, zame niso domoljubi, ampak izdajalci!

    • DJURO SUMAR

     Kaj pa Beatles? Si jih kdaj poslušala. Sam ne sovražim nobene muzike zato, ker ni slovenska. Rad imam dobro glasbo, pa tudi če je indijanska. Res pa je, da v avtu glasbe ne poslušam, ker mi ni do ropotanja zaradi ropotanja. Tisto o domoljubju in indentifikaciji z državo pa ne drži, kajti potem noben desničar pri nas ni domoljub. Vemo pa, kdo so izdali državo okupatorjem.

     • Ana Job

      Balkanska muzika ni Beatles in vemo, kam sodi, ne moreš nacionalne balkanske muzike Srbov in Hrvatov primerjati z Beatlesi, Djuro. Vemo, kdo je izdal in ukradel državo Slovenijo in srbskemu okupatorju predal orožje teritorialne obrambe. Kmalu pride nov portal alt desnice, ki je v pripravi in tam ne bo prostora za oboževalce Thompsona, Cece, itd…

     • DJURO SUMAR

      Tiste neumnosti o predaji orožja ne bom komentiral, muzika je pa muzika in vse lahko primerjaš med seboj. Si poslušala Beatles? Če si, potem torej preziraš slovensko.

     • Ana Job

      Preziram vse, kar je južno od Kolpe in se šteje za okupatorja.

     • DJURO SUMAR

      Tukaj sva si pa zelo različna. Nikdar še nisem nikogar vprašal od kje je, vedno me zanima le človek in njegov odnos do sočloveka. Resnično ne morem prezirati nekoga samo zato, ker se je slučajno rodil južno od Kolpe ali morda celo v Albaniji. To Ana je čisti fašizem.

     • Ana Job

      Jaz se prilagodim državi v katero stopim, za razliko od nekaterih, ki gojijo v Sloveniji prave balkanske navade. Živijo pri nas 40 let in ne govorijo slovensko. Tudi velik procent javne uprave govori slabo slovenščino. Briga me, kaj si ti misliš, dragi Djuro. Lep vikend ti želim in šparaj živce. ;-)

     • DJURO SUMAR

      Nikdar nisem imel problemov z živci. Slovenščino pa slabo obvladajo tudi nekateri na tem portalu, pa niso bosanci.

     • Ana Job

      Prav imaš. Ne glede na vse, si, kar simpatičen. Nič nimam proti tebi. Pač povem, kadar me kaj vprašaš.

     • DJURO SUMAR

      In prav je, da poveš kar misliš.

     • Ana Job

      Hvala, pa lep vikend ti želim. :-)

     • indijanka

      Lepo si to to zapisal in delim tvojee prepričanje. Najprej smo ljudje. Smo pa presegli mejo priseljencev, kot jo zmoremo. To se pozna v našem življenju. Spreminjamo se mi, namesto, da bi se spremenili oni. To ni fašizem. Ana govori o samoohranitvi.

     • DJURO SUMAR

      Nihče se nebi smel spreminjati zaradi drugih, predvsem pa nihče nebi smel izkoriščati drugih in prav zaradi izkoriščanja in pogoltnosti imamo na svetu to kar imamo, vključno z begunsko krizo. Ko pa že omenjam begunce, naj povem, da mislim, da bi se moral vsak prišlek prilagoditi novemu okolju. Največja napaka zahoda je v tem, da prišleke nastanijo v nekakšne gete, kjer gojijo svojo kulturo še naprej. Če bi jih razpršili, bi imeli mnogo manj problemov. Imam prijatelje, poleg starih Radečanov, tudi med ljudmi, ki so prišli iz Metkovičev, Tetova, Kosova, Bosne, Međimurja, pa še od kje, vendar so popolnoma asimilirani in so sprejeli našo kulturo.

     • indijanka

      Veš v gete jih nastanimo, ker nismo iskreni. Ker se delamo moderne kot v Pravljici o cesarjevih novih oblačilih v bistvu smo pa prestrašeni. Strah nas je njihove drugačnosti. O sprejemanju nsm pa pridigajo kaviar socialisti, ki iz migracij vlečejo denarce. Razlogov migracij ne poznava. Lahko je eden izmed njih pohlep ampak to nama ne pomaga. Migracije je potrebno ustvaviti. Si slišal, kako se Bosna spreminja? Še pred letom nisem opazila rut v Lj, sedaj jih vidim na vsakem koraku. Teden sem preživela v Bukarešti. Niti na eno ruto nisem naletala tam.

     • DJURO SUMAR

      Če ti ne poznaš razlogov migracij, meni so razlogi popolnoma jasni in se jih da zaustaviti. Seveda ne z gradnjo zidov, temveč s prenehanjem vsiljevanja “svoje” kulture in svojega načina življenja. Vse vojske naj gredo domov v svoje države, prenehajo naj s prodajo orožja in vse naše težave bodo izginile čez noč. Saj veš, da ima vsak zakaj, svoj zato. Kar se rut tiče, pa so jih včasih nosile v Slovenije vse ženske, vsaj na podeželju. Ne vidim problema v rutah.

     • indijanka

      Ruta je znamenje podložnosti. Indijanka sem, nikoli ne sklonim glave. Lahko pa spremljam in sodelujem ;). Mimogrede…večina indijanske muske je meditacijske..bolj se potrudi in jo poslušaj. Sem prebrala, da si jo šinfal. Dober predlog. Glasovala bom zanj, ko muslimani izberejo Gibrana za svojega Preroka :).

     • DJURO SUMAR

      Večina indijanskih plemen je živela v patriarhatu in so bile ženske popolnoma podložne moškim. Potem so jih na žalost katoliki skoraj iztrebili in uničili njihovo kulturo Indijansko muziko poznam zelo slabo, nisem pa je šimfal, temveč sem le zapisal, da vse muzike lahko med seboj primerjaš. Ne morem šimfati nečesa, česar ne poznam dobro. Prerokov pa ne priznavam in kar se mene tiče ne obstajajo. Aja rute. Nosile so jih naše matere in babice, pa nikakor niso bile nikomur podložne. Moja mati še posebej ne.

     • indijanka

      :) Indijanka je bolj duhovna pozicija kot plemenska. Poišči si kaj od Gibrana in preberi. Všeč ti bo.

     • Hun

      jst sm bil 1.novembra v prlekiji…vse stare zenice so nosile ruto

     • DJURO SUMAR

      Če nekoga sovražiš zaradi vere, rase, nacionalnosti je to čisti fašizem.

     • Mannuro

      Ja, se strinjam, da je to diskriminacija. Samo zavračam vsakega priseljenca, ki se naseli v MOJI DOMOVINI in se ne prilagodi tem običajem. To je normalni pogoj, ne pa šikana. Do sedaj so vse rdeče kolaborantske vlade to načelo zavračale.

     • Mannuro

      Močna izjava, ki še kako boleče drži. Samo ene vodi pohlevnost, ker v ljepi njihovi imajo vikende in čolniče, ki jih imenujejo jahte. Tako je pa hudič, ker če preveč šinfaš, ti kaj hitro to lahko pokradejo :) Pač tako kot znajo in to tudi jasno povedo. Ko bo neka prihodnja slovenska vlada to močno obdavčila.. potem se bo stanje spremenilo. :)

     • Ana Job

      Ni ga, čez našo lepo slovensko zemljico, ki jo je treba spoštovati in rad imeti, pa tudi braniti pred voluharji, ki prihajajo iz juga. Tujega nočemo, svojega ne damo!

     • Mannuro

      Lepa zemljica, nisem pa prepričan, da je narod pameten.

     • Ana Job

      Mogoče bi ga bilo potrebno spametovati, ker sem sam očitno ne bo.

     • Mannuro

      Nevem no. Če folk sam ne vidi, kaj je dobro zanje.. pol je to tko kot pri kobilcah, ko vse požerjejo, crknejo :)

     • Ana Job

      Ozaveščenost je na najnižji stopnji doslej.

     • Mannuro

      No ja, imaš prav!

     • DJURO SUMAR

      Po analizi ameriškega inštituta spadamo Slovenci v sam svetovni vrh po meritvah IQ.

     • Mannuro

      Res? Se opazi! Vse pametno je v tujini, pa vsako leto je tega več!

     • DJURO SUMAR

      Torej tvoja trditev ne drži. Narod JE pameten, kar zate ne morem trditi.

     • Mannuro

      Aha, to ti zdaj ni blo všeč. Drži samo eno. Da si opran, kot veverca iz centrifuge. Na belem prašku in dokazano, zabito teslo.. pa še kaj bi se našlo, samo se raje zadržim. Ločiš kulico od lastnega piceka? Verjetno ne :)
      Pač, čoban.. confirmed!

     • DJURO SUMAR

      Sedaj si pa dokazal, da je del naroda res zabit.

     • Mannuro

      Imaš prav! Spadaš v levo povprečje :) Drži se svojega posla. Metla ti res paše v roke. Upam, da saj tisto dobro obladaš. V zgodovini imaš precej pomešane pojme, razgledan tudi nisi dalje, kot do rodne Save?! Težka je res, verjamem! Jutri pa pojdi volit, čisto vseeno koga. Oba sta dovolj dobra zate :)

     • DJURO SUMAR

      Kaj hočemo, če desničarji ne pridete niti do 20% in vam moramo mi izvoliti predsednika države. Smo pa ena redkih držav, ki ima samo 20% pametnjakovičev, ostalo pa zabit narod.

     • Mannuro

      Aaa. Ti se imaš potem za ta pametnega. Kako pravijo: “Lastna hvala se pod mizo vala.”

     • DJURO SUMAR

      Jaz samo pravim, da ti trdiš, da je 80% prebivalcev Slovenije neumnih.

     • Mannuro

      Preberi si kaj pišeš :))))) To si ti napisal, ne jaz :))

     • DJURO SUMAR

      Nekaj ti je pa le ostalo od maršala Tita.

     • Peter

      Seveda, predaja orožja je neumnost, trditev, da desničarji niso domoljubi, ker so domobranci prisegli Hitlerju pa ni neumnost.

     • Mannuro

      Ko bo hoki bosanski s svojem “jodlanjem” svetovno priznan, kot kultura. Potem nimam nič proti temu, da vrtijo to tudi na nacionalnih radijih. Samo, tisto jamranje pretegnjenih živcev, je pač samo narodno zajebavna scena. Tako pa naj trajbajo doma. Žal.

     • Peter

      Kakšno vezo, za vraga imajo domobranci z današnjim desničarstvom?
      Pa koliko časa boste še gonili to?
      Bolnik.

     • DJURO SUMAR

      Domobrance je ustanovila RKC, ki je temelj desničarstva.

     • Peter

      Ja in?
      To pomeni, da so desničarji domobranci, 70 let po vojni?
      Nimaš nobenega drugega pametnega vzroka, da bi sovražil drugače misleče?
      In če smo že pri tem, tudi komunizem, ki je temelj nastanka levice, je s strani demokratične Evrope ravno tako obsojen, kot fašizem.

     • DJURO SUMAR

      Obsojen s strani desničarske Evrope, ne pa s strani slovenskega naroda. Domobranci, izdajalci slovenskega naroda, so bili ultra desničarji. Komunizem pa ni temelj nastanka levice, temveč obratno je iz levičarskih gibanj v Evropi in Ameriki, nastal komunizem.

     • Peter

      Itak.
      Nisem niti pričakoval kaj drugega.
      Srečno hodi, kljub temu, da se te ne da zbriati, zame enostavno ne obstojaš več.

     • DJURO SUMAR

      Če bi mislil tako, kot misliš ti, bi bila pa prijatelja. V demokraciji to ne gre tako.

     • Peter

      Ja, težko sem prijatelj z nekom, ki trdi, da nisem domoljub samo zato, ker so pred 70 leti domobranci prisegli Hitlerju.
      Res.

     • DJURO SUMAR

      Ni problem v tem, da so prisegli, problem je v tem, da ti to še danes zagovarjaš.

     • Peter

      Ne, nikoli in nikjer nisi mogel prebrati, da jaz to danes zagovarjam.
      Če nekdo ni levičar, je desničar in podpira prisego?
      Pač. prijateljev imam dovolj, takih kot si ti pa res ne rabim.
      Zdaj pa res, srečno hodi.

     • Hun

      sovraznik tbojih sovraznikov je tvoj prijatelj…pa to berem vsak dan od tvojih enako mislecih..kaj se izmikas Petar

     • Peter

      Mojih enako mislečih? Zakaj si jaz ne dovolim govoriti o tebi enako mislečih?
      Ker si ti svoje misleč individuum, ker nisi član tolpe ovc?
      Bi bilo lepo, ko bi tudi ti o ljudeh, ki so drugačnega političnega mišljenja kot ti, razmišljal podobno.
      Greš od zdaj naprej pod blokado, tako da se z odgovorom nit ne trudi, tudi če ga imaš, no.

     • Mannuro

      Ti sploh veš kaj je demokracija, al to lafu pri tebi, strici so mi povedali – tisti, ki hodijo v Stožice na ideološki program, začinjen z veliko mero opevanja največjega klavca v zgodovini človeštva in njegovih pomočnikov.

     • Mannuro

      Nevem kaj si danes konzumiral, je blo pa vsekakor močno. Res ne bi bil rad žaljiv. Samo mešaš realiteto s fikcijo. :)

     • Viktorh

      bebček na kvadrat

     • Mannuro

      Tvoja zgodovina je precej šibka. :) Najprej se poduči, pa šele potem širi čenče.

     • Mannuro

      Eni so v zavidanja vrednem stanju ekstaze. :) Tam logika funkcionira precej podrejeno razmišlanju črednega nagona. Ustavijo se samo pred praznim koritom izbuljenih oči!

     • Hun

      hehehe vsak dan ti vodja pere mozgane z 2.svet vojno na tem portalu ti pa druge oznacujes z bolniki…hehehe kaj teb ni jasno

     • AlternativaZaSlovenijo

      Kdo jo je izdal? Uradni zgodovini ne verjamem. Sicer pa je zgodovina samo neka fikcija sedanjosti.

     • Mannuro

      Seveda vemo!! Izdajajo jo rdeči kolaboranti vsak dan, od osamosvojitve naprej.
      Pa v zadnjem času nisem prepričan niti v “desne” sile, da nas ne tiščijo ponovno v roke balkanske sodrge. Vsaj sodeč po prispevkih tudi tukaj.

      Sem povojna generacija in medvojna glede na vojno za osamosvojitev. Zame je bila zadnja, pa čeprav desetdnevna tista, ki nas je osvobodila iz rok okupatorja/agrsorja. Tista o kateri pa ti govoriš je pa zgodovina in sem prepričan, da bo deklarirana v bližji prihodnosti, kot državljanska vojna. Me pa vsekakor zanima, kakšna je tvoja definicija domoljubja. Ga. Ana ga je lepo definirala.

   • Mannuro

    Si falil sceno ali se prištevaš sam med tovrstne keretene – kakor posplošeno imenuješ komentatorje na Novi? Se pa po odzivu na dobro razmišlanje ga. Ane in tvoj odziv sprašujem, kakšen je tvoj odnos do domoljubja. Premoreš kaj takega? Si sposoben definirati besedo domoljubje?

   • MižekFiga

    Za balkanske kretene je pomoč samo krepelec ali gajžla.

 • šmentanamuha

  Rebernikova bi morda lahko sedaj prišla na Novo 24Tv kot okrepitev. Zakaj pa ne!

 • baubau

  Kaj pa je čudnega:,če javna hiša posluje tako kot vsak drug bordel:dobre zveze pač koristijo poslu in treba si je pridobiti višjo protekcijo kot drugi.

 • Zima prihaja

  V televizor sem nalil vodo.Zgodil se je čudež.Ni tona ni slike

  • Peter

   Zdaj pa ribe naseli noter. Dobil boš program, ki pomirja, no.

   • Zima prihaja

    Piranje recimo.

 • DJURO SUMAR

  Da je bila pijana ne vem jaz, ne tisti, ki jo blatite brez vsakršnega dokaza. Tudi če je bila pijana ne vem zakaj takšen halo. Po mojem prepričanju je v Sloveniji kakšnih 500.000 alkoholikov, pa se nihče ne razburja. Več trušča počnejo “okoljevarstveniki” zaradi kakšnega metulja ali poseka nekaj dreves. Narobe svet.

  • Mojca pokraculja

   Madonca JORUD UMARS, narobe svet, a veš da maš prou !!!

   • DJURO SUMAR

    In kaj pomeni JORUD UMARS?

 • totex39

  Ne rabimo tako režimsko naravnane TV, zato je najbolje, da kar vsi odstopijo in jo končno zaprejo.

  • DJURO SUMAR

   RTV zapremo in jo damo v upravljanje NOVA24TV.

   • Olga_10

    DAAAAAAAAA!

    • DJURO SUMAR

     Prvič se strinjava kajne, le da ti ne veš, kaj bi se potem zgodilo z RTV.

     • KAPIBARA

      .. z RTV – NIČ..
      Ker ne bi bil, več rtv

    • Hun

     as ga fasala

 • Lilika

  Do kot gre lahko omejevanje svobode govora?
  Do tu https://www.youtube.com/watch?v=OihMDibGz1I
  Do tu https://www.youtube.com/watch?v=AVGodwrv27E
  Ali do tu http://izklop.com/?mod=mod_ext_links&act=get_link&id=87717

  Drugače vas bom vprašala: Česa sta bila kriva Simona Weiss in Brendi, da nista smela hoditi po RTV? Ali živimo v Severni Koreji?

  • Olga_10

   Ali ni imel legendarni Avsenik enako usodo?

   • Lilika

    Poglej video od Izklop in ne boš več spala.

  • šmentanamuha

   Hm, tega niti nismo vedeli, zanimivo vprašanje.

 • Borut Stari

  To se vendar lahko zgodi vsakomur branijo pijano voditeljico stanovski kolegi. Velika sreča je, da se kaj takega ne zgodi srčnemu kirurgu ali pilotu potniškega letala, temveč le ljudem brez dejanske odgovornosti.

  • Hun

   kirurgi in piloti so sele nasvasani in redne stranke nedovoljenih substanc

   • Borut Stari

    No sodeč po tvojih komentarjih tudi ti nisi čist. Pa tvoj predsednik, ljubitelj belih črtic, prav tako.Brez psihoaktivnih substanc takih neumnosti se ne da zganjati. Tudi tega ne veš, da niso vse prepovedane. Alkohol npr. Tega ti dobro poznaš.

    • Hun

     kva pa v rok drzis sok od šebese?

 • Jebem jim mater vse po spisku

  Ce ga dobr vlece ji e vse oprosceno

  • KAPIBARA

   Po semeringu sodeč, GA .. !!

 • AlternativaZaSlovenijo

  Objektivno je kriv(a) tudi njen(a) šefi(ca). Nekdo bi jo moral ustavit pijano, pa jo ni nihče. Zato je pač objektivno (če ne tudi osebno) odgovoren nadrejeni.

 • Viktorh

  ježešmarička, nisem vedel, da je psihiatrija na področju alkoholizma že tako uspešna, da te uspe v dveh tednih vrniti spreobrnjenega.

  Sicer pa, Kadunc je navajen pijancev – vsaj polovica jih je kronikov.

  • Pezde

   Itak, da jih je navajen, saj na RTV zaposlujejo samo po osebnih poznanstvih, drugi pa nimajo možnosti priti zraven.

  • KAPIBARA

   .. polovica .. ??

 • Viktorh

  Sicer pa, ko pogledaš fotografijo zanikrnega, neurejenega direktorja, je vse jasno.

 • soc

  Rdeča javna greznica smrdi iz dneva v dan bolj, Kadunc je garant te poti, murgelcvergel šef, Golobičevi fantki pa kontrolorji.

 • montyamp

  Treba bo na referendum , 20%+ .
  Slovenci najbolj butast narod v EU .

  • KAPIBARA

   Edina tolažbe temu je to, da imamo vsiljenih nam Ćefirjev PREVEČ…
   ki pa ŽAL hodijo na volitve :-(

   • Hun

    bo treba delat na rodnosti…siptarji vs šišajo

    • KAPIBARA

     Če bi šli vsi opranoglavi SLOVENCI, to ne bi bil problem . Za to so nas pa skregal!!
     – Drugače se pa glede rodnosti strinjam- bo treba “trdi disk” v glavi zamenjat
     – ne pa na afnariji+ luksuzu delat

 • montyamp

  Ja kaj pa bi blo če bi se Janša napil ???
  To bi se murgosrbski presstitutkam zmešalo .
  Za 6mio EUR pobranega pod prisilo na mesec , se NKVD kominternovsko nasledstvo
  HANZI RTV KURBENHAUS , dobesedno norčuje iz naroda .
  Romuni so začeli z lustracijo na božič 1989 :
  https://www.youtube.com/watch?v=ZKofPE8vRAY
  https://www.youtube.com/watch?v=ZKofPE8vRAY
  Slovenci pa počakajmo , da nam banditi zasidrajo svoje praznoglave pohabljene mladiče na oblast .

 • montyamp

  Elegantno reševanje težav s problemi na način , ki se največkrat pojavlja pri komunistfašističnih demokracijah z marionetami banditov na oblasti .

 • Janez

  Saj !
  TEH NAPOVEDOVALK JE ZA?
  En bataljon.
  Smo jih videli zadnjič, ko je bil 1. KROG VOLITEV !
  Mojca P.Š. ?
  Izgledala je mrtvo hladna kot iz zmrzovalnika. “Ledeno, drobljivo, krhko” L.r. J. KOMENDA

 • ogledalo

  NoraTv ali borat pahor v malem. Povpozen naslov in povzetek članka iz ljubljanskega dnevnika. Le da tam ne govorijo o “burnem odzivu javnosti ” in še manj povezujejo oba primera. Res ste trobilo najslabše vrste, ki fopa sektaške ovce z vedno novimi “zarotami”. In celo verjamejo vam. Tako kot v norčevsko kraljestvo.

 • MižekFiga

  Ne gre za alkohol, samo smeh jo je zvijal. Navodila komentatorjem in voditeljem prihajajo šifrirana na plonk ceglcih ali pa ustno. Tako je urednica DIO Paškalka nekaj babje (ali patrtijsko, ali pasje) smešnega naročila Tanji! Ukaz bi znal dešifrirati samo t.i. Paškalinov Mile. Še največ možnosti je, za preveč direktno izveden intervju, zato med normalnimi ženskami zdrav smeh. IN bi ne bilo prvič.
  Sproščena voditeljica Tanja je ravno prav zapeljiva. Odziv vprašanega je dokaz.

 • soc

  Vsem, ki tule vneto debatirats z Musarjevim Jučkom – njegova podhranjena samozavest se hrani z vsakim vašim odgovorom, zato je najprej menjal nick v neke vrste premetanko, ko ga nihče ni več opazil, potem je pa za vsak slučaj šel še v neprijavljeno komentiranje (= ni več shit liste). Nauk sleherniku za dezinfekcijo foruma je očiten.

  • indijanka

   Kdo je to?

   • Viktorh

    DJURO SUMAR

    • indijanka

     ojoj.. :)

     • Peter

      Smo mu malo nahranili podhranjeno samozavest, no…

     • indijanka

      naj mu bo :)

    • Luiggi

     Zivuijo Viktor,pa uzivaj v praznikih,ce te vec ne zasledim!!

   • MEFISTO

    Jure Musar je tudi Djuro Siumar, je tudi Balkica, je tudi Tetka iz ozadja, je tudi Krtača 20, je tudi Hun, je tudi ogledalo in, ne boš verjela, je tudi njegova Svetost dr.Janez Sveti, rusofil in in sovražnik Amerike, itd..

    • indijanka

     Ana mi je povedala, da si jo nasmejal..lepo:). Mogoče je vse kar si naštel razen Njegove Svetosti. Saj veš, da je Vesoljček tolk domišljav, da ne bi menjal identitete.

     • Rožle

      Škoda, ker je opustil profil Bilderberga …

     • indijanka

      kdo

     • Rožle

      Ja, Presvetli ..

     • indijanka

      ne vem kdo je to BIlderberg..vem pa to, da Vesoljčku zaupam

     • MEFISTO

      Ni ti pomoči!

     • indijanka

      Jst te mam tut rada Mefisto

    • ljubinica

     Ti si precej informiran.
     Mogoce mi bos znal odgovoriti, zakaj Djura Sumara ne morem zbrisati.
     Uspelo mi je blokirati Tetko, Krtaco … Sumarja se pa ne da …(Something went wrong when trying ti block this user.)

     • Rožle

      Zato, ker je prijavljen kot gost .. (guest)
      in je to napaka NoveTV , ker omogoča tovrstne prijave uporabnikov …

     • ljubinica

      Hvala za pojasnilo.
      Nova24 bi morala imeti moderatorja, ki bi naredil malo reda.

     • DJURO SUMAR

      Potem bi ostal jaz sam na tem portalu.

     • Luiggi

      Da sklensla vse levake tako,kot je delo.si sklenslalo vse desnake!!…Se deobro,da nisem eden od kogar koli!!..Ceprav me je delo sklenslalo for no reason!!

     • Mojca pokraculja

      Režim sloni na prisluškovanju, zalezovanju, sledenju itd. Torej se v kaj je.

     • Luiggi

      Why would you want to block this person,are you a saint or holy ghost??

    • ogledalo

     Ti si bedak, in ne mefisto.

     • Luiggi

      Vse glih ne tolk velik,kot ti!!!

    • DJURO SUMAR

     Včasih sem tudi Janez, soc, Viktorh, najrajši pa sem Olga. Nikakor pa ne MEFISTO, kajti takšnih neumnosti pač nisem sposoben napisati.

   • Luiggi

    Eno tele spremenjenop v osla!!

  • DJURO SUMAR

   Ne samo da si totalno nor klerikalec, imaš tudi zelo bujno domšlijo. Če bi bilo res kar pisariš, bi pač spremenil nik. Zelo preprosto, kene.

  • Hun

   v vseh porah vidte rusilce vase sekte…vase metode me spominjanjo na komunisticni rezim

   • soc

    Spet prijavljen? Rdeči jurišniki z nalogo šefov, da sesujete ta (precej bedno vodeni) portal, se res trudite uporabljati vsa mogoča in nemogoča sredstva. Kratka pamet vam pri tem ne pomaga najbolj, nda?

    • T-Rex

     saj ne vejo kaj sploh pišejo , sami brezsmisli. RETARDI

     • Hun

      tezko je slisat drugo mnenje…kajneda

    • Hun

     odjavljen in prijavljen veckrat…da pa menam nicke je pa tvoje blodenje..itak me pa briga kaj ti vrjames kot resnica

     • soc

      Bebček, s tem nickom si se že prijavljal in odjavljal, pa pisal neprijavljen, vse živo. Nesporno kaže na a) moten ali b) plačan osebek. Za druge nicke ob identični pritlehni ravni agitpropovskega pisanja seveda ne morem reči, ali si jih lasti kdo drug ali ne. To pač veš le ti, kajne? Drek lista, ponovitev xy.

     • Hun

      sj pravm da se opranoglavcem ne splaca razlagat

    • Hun

     sektaski psihopat

  • Luiggi

   Dezinfekcijo so uspesno zagotovili na javnih trobilih,kar poglej delo.si,samo se eden lahko pise proti!

 • dr Janez Sveti

  Tale gonja in sovražnost do spodrsljaja Tanje Gobec je nagnusna in primerna samo najbolj pritlehnim primitivcem.
  DR Janez Sveti genij

  • Peter

   Gonja Tanje Gobec in celotnega kolektiva Javne hiše je nagnusna in ni primerna niti najbolj pritlehnim primitivcem, še posebej glede na dejstvo, da smo jih prisiljeni finančno podpirati pa če jih gledamo ali ne.

   • dr Janez Sveti

    Vem, kakšna je politična oblast na RTV in davek za RTV je absurd. Govorim o Tanji Gobec. Desnica v Sloveniji nikoli ne bo na oblasti s svojo primitivno gonjo proti vsem ki jim niso všeč in govorenjem o 2.SV ter Kučanu.

    DR Janez Sveti genij

    • ogledalo

     Tega gorečneži ljubljenega vodje ne morejo razumeti, ker je edino kar znajo ponavljanje njegovih manter. “Kučan, povojni poboji, partizani..” Sedanjosti za njih ni, ker tavajo izgubljeni v času in prostoru.

     • Hun

      po sistemu copy-past

 • Balkica

  Nehajte se že enkrat naslajati s Tanjo Gobec! Saj ni nobenega ubila, ni povzročila materialne škode, nobenega ni žalila, ne osramotila, le par stavkov je povedla v malo čudnem tonu. Se zgodi tudi najboljšim, kajne.
  Sama bo morala popraviti napako.
  Do takrat pa jo pustimo pri miru in nehajmo jo pribijati na križ.

  • stajerc5

   Jaz bi jo obsodil na 3 mesece stajerske kleti!

   • Hun

    avstrijci hcerke zaklepate v klet ne vino

   • KIKI

    Mila kazen , dragi Štajerc !…V štalo RTV spada, z Bobovnikom in Bregantom
    vred!

  • KIKI

   No, če bi se to “zgodilo” Rosviti Pesek, bi bila pa cela “jeba” a njedee?
   Bila bi na vseh prvih straneh rdečuharskih javnih kritik in letela bi skozi
   glavna vrata velike RTV hiše!
   Dvojna merila? Ah, kje pa! Red mora bit, a njeee?!

   • Hun

    jokcej revse ubogo

    • KIKI

     Kako težko je prebaviti resnico, a ne, Hun; to vam tovarišem
     ne gre od rok !

     • Hun

      TITO-v omladinac ne se razburjat

   • Balkica

    Ista bi bila.
    A zdaj pa ni cela “jeba”? A se ne piše o tem kar naprej in povsod?

  • T-Rex

   kva me briga! nima kaj delati pijandura na rtv, ki ga plačujemo vsi! že tako je greznica tam , zdaj pa še pijani voditelji. super. tvoj komentar pa so lajkali itak sami levi retardiranci :)

   • Donald J. Trump

    Hahahahaha, poglej ga kekca, kakšno zaroto je odkril… Naslednjič vrzi notri še Soroša, Antifa, Kučana, udbo, in Klemenčiča za dobro mero, da bo “rdeča” grožnja bolj strupena :D:D:D

    • T-Rex

     kaj te moti? to, da si retardiran? nimaš kaj, tak si se rodil

     • Donald J. Trump

      Hahaha torej drži nauk, da desnaki nimate humorističnega gena :)) Smejem se temu, da ste vsi popolnoma isti. američani bi temu rekli “circle jerk”, torej da se medsebojno zadovoljujete v krogu. In točno tako izgledajo takšni zapisi, kot je tvoj.
      Prosim, povej še kaj o tem, kako sem retardiran, komaj čakam :))

  • antimur

   Pa še kako je žalila poštene in zavedne Slovence s svojimi kučanističnimi komentarji. Ti kot levafašistka tega ne dojemaš. Za piko na i se je še pa nažgana primajala v službo ter brez kazni odmajala nazaj v mirovanje za določen čas. V kolikor bi se meni zgodilo nekaj takšnega, bi expresno letel iz službe, pa verjetno tudi Peskova, Možina, Pirkovič in drugi, ki ne ližejo riti kučanističnim barabam.

   • Balkica

    Jaz levafašistka, kaj takega pa nisem še slišala!
    Hvala za smeh!

    • antimur

     Oprosti, nisem želel tebe označiti za levofašistko, do tega je prišlo zaradi popravljanja teksta in ne pazljivosti pri ponovni objavi.

 • Janez

  S
  SPODNJIMI SE PRECEJ STRINJAM !
  Izzvzemam ok go. Rosvito Pesek !
  Ostale
  RTVSLOJEVKE BI BILE PA PRECEJ BOLJ SIMPATIČNE !
  ČE BI
  PRED NASTOPOM PRED KAMERO – GA DALE MALO NA ZOB. A ne ? L.r. J. KOMENDA

 • DJURO SUMAR

  Tujega nočemo, svojega ne damo je dejal Tito.

  • Ana Job

   Potem je pa dobro povedal. :-)

   • DJURO SUMAR

    Še marsikaj drugega je dobro povedal.

    • Ana Job

     Vsaj pravica do dela je bila.

 • Lilika

  Veste, kako so končali Vice Vukov, Simona Weiss in Brendi, ker so ubogali režimske medije.
  Živim v Sloveniji in poslušala bom kar želim, ker nisem jaz kriva, da komunisti proizvajajo zanič glasbo in tistim, ki vsaj znajo peti prepovedujejo hoditi po RTV.
  Prepovedali so vstop tako Simoni Weiss kot Brendiju in ker sta se pustila maltretirati, ju je stres ubil.
  Ne stres, ubila ju je Severnokorejska RTV režimska banda.
  Zato ima Hrvat prav, da jim pove, kar jim gre https://m.youtube.com/watch?v=UTr1JDneynE

  • Hun

   pojstlo prevlec s sahovnico pa si ustasa patriotskega dam prpel da te zguzi

   • tohuvabohu

    Majmun.

    • Hun

     te je naredu

  • DJURO SUMAR

   Po mojem nista smela na RTV zato, ker sta slabo prepevala. Vice Vukov pa je bil naci fašist.

 • Krtača 20

  Mah ga je pač usrala. Na novi že vsi voditelji preden usta odprejo zgledajo mal zadet pa se noben ne meče ob tla.

 • aldin durakovic MADRIDISTA

  Bo ze najdla drugo

 • domovina mili dom

  Ni vprašanje o pijanosti Gobčeve. To je bila zrežirana diverzija in sedaj izgovor za odstranitev glavne urednice Rebernikove, ker ni na liniji stricev iz onstranstva. Kar jim ni uspelo v prvem pri Thomsonu, so sedaj nalili, kar ni bilo težko Gobčevo. Ste res naivni, če mislite, da lahko pijan novinar kar tako brez kontrole nastopa. To je to, to je diverzija.

 • Novakec1

  Yugosi počas prevzemajo tud nacionalko, sodstvo že imajo pod kontrolo (Zoki najpošteniji slovenac)

 • Olga_10

  Alkohol je najboljši prijatelj Murglskih politkomisarjev na Hanzi!

 • Bozz

  https://fokuspokus.si/article/1870?=odkod-so-se-vzeli-marko-filli-ljerka-bizilj-jadranka-rebernik

  “Naslednja v tej vrsti je Jadranka Rebernik. V čem so njene kvalitete, da je postala odgovorna urednica informativnega programa? Jaz jih ne najdem — čeprav Jadranko, tudi zasebno, že dolgo poznam. A to ni pomembno za opravljanje takšnega posla. Ne vem, kaj je v dveh desetletjih svojega novinarskega, kaj šele uredniškega dela naredila izstopajoče dobrega, da bi jo to naredilo primerno za tako odgovoren položaj? V čem so zasluge Ilinke Todorovski za uredniško mesto? Tudi nisem nikoli opazil kakšnih novinarskih presežkov pri Mojci Pašek Šetinc, da o Vanji Vardjanu sploh ne govorim.

  Večino teh ljudi osebno poznam. Zagotovo mi bodo zamerili, da to pišem. Vendar ponavljam: ker njihovo delo že dolgo spremljam in poznam, si nikogar izmed njih nebi upal predlagati na tako odgovorna in izpostavljena poklicna mesta.

  Že pred nekaj časa sem napisal, da bi RTV Slovenija nujno rabila svojega
  Gerda Bacherja. Nekoga, ki bi pripeljal nadarjene, odgovorne, delavoljne, sveže, neobremenjene ljudi. Takšne, ki bi Kolodvorsko obrnili na glavo. No, takih ljudi ne bo. Sistem je samozadosten in v njem ni nobene želje po spremembah. RTV nezadržno tone.”

  “Toda če danes gledamo najboljše javne servise v Evropi — ORF na žalost ni več med njimi —, ki se ponašajo z oceno 9 ali 10, bi lahko našo nacionalko ocenili samo še s trojko ali celo z dvojko. Razkorak med najboljšimi v Evropi in RTV se je zelo povečal. Ne verjamem več, da je to drvenje v prepad še mogoče obrniti. Vsaj tako dolgo ne, dokler bosta Programski in Nadzorni svet sklicevala sramotne seje. Dokler bodo svetniki izbirali vodilne na enak način, kot to delajo že dolga
  desetletja…

  Pri vsej tehnologiji smo televizija predvsem ljudje. In boljših ljudi za to delo pri nas očitno ni. Ali pa jih nihče noče.”