Tanja Fajon odpušča čez noč?!? Objavljamo dokaz, kako je po objavi zgodbe na Nova24TV v manj kot 24 urah z njene strani izginil eden od asistentov!

Foto: Blic/Instagram

Potem ko smo v sredo ekskluzivno razkrili, v kakšnem luksuzu živi asistent Tanje Fajon Jure Tanko, danes objavljamo dokaz, kako je čez noč s spletne strani evropske poslanke SD izginil eden izmed njenih asistentov.

Potem ko smo ekskluzivno razkrili, da asistent Tanje Fajon v Bruslju Jure Tanko živi na veliki nogi in v visokih petkah skupaj s svojim partnerjem latino korenin Pablom Lourençom Quatro, je evropska poslanka SD očitno nemudoma odreagirala. Razkritje, kako Socialni demokrati govorijo o pravičnosti in enakosti vseh ter solidarnosti, po drugi strani pa sami živijo v nepredstavljivem luksuzu, pač ni voda na njen mlin, sploh, ker so je tudi sedaj, tik pred volitvami v Evropski parlament, polna usta praznih obljub. Smo pa danes ob obisku njene spletne strani obstali šokirani, saj je čez noč, v manj kot 24 urah, izginil eden izmed njenih asistentov. Je to naključje? Kakšna šefica je Tanja Fajon? Je našla dežurnega krivca za objavo na Nova24TV?

Članek, v katerem smo razkrili, v kakšnem luksuzu živi njen asistent Jure Tanko, preberite TUKAJ, dokaz, kako je čez noč izginil eden izmed asistentov Tanje Fajon, pa poglejte tukaj:

Printscreen asistentov Tanje Fajon, ustvarjen 17. aprila 2019 okrog 15. ure:

Vir: printscreen, 17. april 2019

Printscreen le še dveh asistentov Tanje Fajon, ustvarjen 18. aprila 2019 ob 10. uri:

J. G.

 • Peter

  Milica je špecala….

  • šmentanamuha

   Možno. Js sem mislila, da je nogirala tega perdčka, očitno pa je problem milica in ne transvestit.

   • pajot

    Sej je ni nogirala,sam s spletne strani jo je zbrisala.

    • šmentanamuha

     Ja, kaj pa vemo, kaj to pomeni.

    • Franc Šink

     Zaprla mu je gobec. Po komunistično.

     • Stric iz ozadja

      Mu je?

   • Peter

    Milica je zapela…

 • Stric iz ozadja

  Dobrodosli v kapitalizmu.

 • šmentanamuha

  Ampak Jure tanko je še vedno njen asistent, kot vidim.

  • pajot

   Mogoče se pa grejo trojčka…he,he,he…dones se nič ne ve.

 • rubec

  S tem člankom ste še največ škode naredili nemški tovarni Audi. Zaradi pedra Pablota so naročila modela Quatro upadla za polovico.

 • pajot

  Milica Kotur…zveni nekam srbsko. Tako kot Maja Kezunović. Srbija do Tokia.

 • tasilo

  Fajonka je že v ranem otroštvu sklenila:

  “Ko bom bla velka, bom bla pedr.”

  • realnost

   Sam takih pa musliji ne marajo in jim odrežejo… Ima velik nered v glavi…

  • dob

   HAHAHAHAHA….

 • RATATA

  Po desetletjih zatiranja drugih, življenja na “veliki nogi”, presraniranja in razvrata bo v kratkem, po Veliki, morala nastopiti vsaj kakšna noč “dolgih nožev” alkakosežereče, ko se stvari postavlja na svoje mesto za nazaj in za naprej.,…

 • RATATA

  To je Erasmus + PLUS prefukanina!!

 • milanček

  zanimivo bi bilo slišati komentar Vodeba, kaj si misli ob pogledu na to faco od fajonove! moram pa priznati, da tudi njej ni lahko, slišim, da ima eno vrsto levkemije, a to ni izgovor, da je tako pokvarjena, ravno nasprotno, delati bi morala iskreno, povezovalno, boj proti kučanovi mafiji! no, jaz osebno ji želim zdravja, sem človek!

  • stane

   Si clovek,do necloveka!
   Clovek vedno izgubi!

   • milanček

    ona že vrsto let izgublja, je navaden revše!

 • trumpet2018

  Levičarji : če ne porivajo psov, se pa porivajo med seboj in to ne glede na spol, so na istem nivoju kot muslimani, ki so v večini tudi pedofili, zato se pa tako odlično razumejo med seboj. Zakaj ta antifovka rabi toliko svetovalcev? neverjetno kako ti neizvoljeni tehnokrati v Bruslju zapravljajo denar, zato so se pa britanci odcepili, ker to je vreća brez dna

 • Očitno veliki borci za pravice ‘izbrisanih’ sami še kako radi “izbrišejo” ….

 • plamen100

  Pa saj so to klasicna komunajzlerska posla, da so sami vedno ziveli v izobilju a je to Causesko, Tito narod pa so basali, da je kao delavski razred na oblasti in so bili vsi zadovoljni. Sicer kaj pa danes? 300.000 ljudi je na pragu revscine, 54.000 otrok je samo takrat ko so v soli po drugi strani pa veliko vec bogatih sploh pa na prostosti veliko vec takih ki so nakradli in postali bogati?? Kaksen sistem pa je to? In pri vseh teh stevilkah ta parlament se kar deluje, kot da je vse ok ceprav vsak cetrti v tej drzavi zivi slabse kot je v yugo komunizmu. Torej kaksen izrojen politicni sistem smo to ustvarili kjer je ze danes zdravje samo za denar in je Avstrija drzava z veliko vec pravicami in boljsim standardom za njene prebivalce tako da osebno poznam kar nekaj druzin, ki se je izselilo v Avstrijo! Torej kaksen navadni *rek od politicnega sistema smo ustvarili?? In kdaj bo ze enkrat jasno, da je stvar tako korenito oz sistemsko zavozena cisto na vseh podrocjih od zdravstva, sodstva, JU…, da se ne da popraviti, ker je treba menjati temelje tega sistema, vse od ustave in zastave naprej!

  • Ava

   Res je.

  • Kapodistrias

   Veliko tega je res, nikakor pa ne drži, da vsak četrti v tej državi živi slabše kot v Yugo komunizmu.

   • plamen100

    Ja o tem se da na dolgo in siroko razpravljati, npr imamo 600.000 upokojencev tj vec kot cetrtino prebivalcev (4×6=24) pa nas ni 2.4M. Kaksna je danes njihova zdravstvena oskrba? Na zobne proteze cakajo 2 in vec leti, v cakalnih vrstah masovno umirajo,pa komunisti o tem ne pisejo enako kot ne piseje da je v Franciji dnevno napad muslicev na katoliske cerkve za zahvalo, da jim gledajo tiste ogabne ksihte po Franciji, Evropi. No popolnoma enako je s temi primerjavami. Samo si zamisli da se ti zjutraj, preko noci, na licu pojavi crna pika(primer osebno poznam) in gres osebnemu zdravniku, ki ti da napotnico za dermatologa ki ga potem sam isces v sistemu elektronskih napotnic in ugotovis da ti je prvi dosegljiv cisto ba drugem koncu Slovenije cez pol leta v tvojem kraju pa cez leto in pol. No potem pa gres k zasebnem zdravniku , ki ti pove da imas koznega raka in da ti bo cez 6 mesecev ostalo bore malo od obraza??? No seveda je ta moj prijatelj takoj sam placal to operacijo in je sedaj ok. No pa mi povej a bi se to lahko zgodilo v Yugi? In to nazaj 30 let?? Srbija je v zdravstvu prehitela Slovenijo za nekaj mest?? Mi pa se kar odpiramo spomenike narodnim morilcem po Kocevju?? Nam iz Bruslja uradno javijo da na letni ravni izgine oz ponikne 3,5 milijarde eur, organi pregona pa nic, manj kot nic. Tisti vodja specializiranega tozilstva namesto da bi preganjal ta pravi kriminal belih ovratnikov po bolnicah, dutb se ukvarja s kg ali dvema prepovedane droge, kot da sta ta dva kg nacionalnega pomena a na letni ravni pokradenih 3.5 milijarde eur pa je macji kaselj?? Kriminal ze paralizira zdravstvo, komplet druzbo, zavzel je ze taksne razseznosti da to birokrati iz Bruslja vidijo nasinpa nic ker vedo da bi pri tem trcili v komunisticne ostanke bivsega sistema. Bog ve koliko skodenje povzrocil Zemljaric s svojimi lobiranji?? Tako je takrat zlobiral tiste predrage operacijske mize kot je hotel sedaj vplivati da se izbere drazji vzdrzevalec opreme. Ja itak njemu se kot komunistu, ebe da morajo to placevati davkoplacevalci ki ze danes s 500-600 eur crkujejo ob gnilem poljskem mesu po domovih. Mislis danso 30 let nazaj jedli po domovih nacrtno gnilo poljsko meso?? In grem se staviti da se to pocne nacrtno da se te ne bodi jih treba, cimprej skozi slabo zivljenje, hrano in standard potamani da se sprostijo postelje naslednjim ki ze kar v vrsti cakajo na proste kapacitete v hiralnicah in so srecni ce dobijo prosto zadnje lezisce ker drugace po treba pot pod noge in izpustiti duso na hrvaskem. Si zamislis kam so komunisti pripeljali ta sistem da moramo hoditi umirati na hrvasko? Kaj taksnega dvomim da se je dogajalo 30 let nazaj. In teh stvari je se ogromno in vendar se skrivajo ker je resnica prevec boleca, da smo danes v marsicem na slabsem kot pa pred 30 leti, pa s tem ne hvalim Yuge ampak kritiziram ta politicni sistem, ki je zelo slaba kopija yugo sistema!

 • Marija

  Zato pa so uspešni.

 • Valter BraniSlav

  Pa saj je Jure Tanko na obeh zaslonih, odpustila je Milico, ne Jureta.
  Jure ima ocitno dober okus da si je za partnerja izbral nekoga iz Juzne Amerike. Moja zena Alexis je iz Caracasa in je najboljsa mati najinih otrok in najboljsa stara mati najinih vnukov.
  Ce pa mislite da Jure in njegov fant zivita na veliki nogi si raje oglejte kje zivimo mi….. he he, pozrite se od zavisti….Slovencelnji fousljivi:

  https://www.google.com/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fimages.realtynetmediaidx.com%2Fdropbox%2FNew%2520Developments%2FThe%2520Edge%2520On%2520Brickell%2Frenderings%2Fedge-on-brickell-bedroom.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.davidpulley.com%2Finfo%2Fabout%2Fthe-edge-on-brickell-condos%2F&tbnid=6a-_YQqLvBbhUM&vet=1&docid=nkBLpaMoaUMejM&w=900&h=624&source=sh%2Fx%2Fim

 • Franjo Trojner

  Fajonko javno prosim, da vsaj v enem stavku zapiše, kaj je kadarkoli, kdajkoli dobrega naredila za samostojno demokratično državo vsega SLOVENSKEGA RODA in ZA VES SLOVENSKI ROD??????? Morda vsaj za eno avtohtono SLOVENKO ali SLOVENCA, ki ni znotraj njene žlahte, stranke SD?????
  Čakam…..nič ni zapisala, torej drži, da Fajonka za prvo samostojno demokratično državo vsega SLOVENSKEGA RODA IN ZA VES SLOVENSKI ROD do dandanes ni naredila nič omembe vrednega.
  Zakaj torej znova kandidira za poslanko iz Slovenije v EU parlament?????

  • Stric iz ozadja

   Iz istega razloga kot vsi ostali. MONEY.

   • Franjo Trojner

    Res je!

  • Kapodistrias

   Ker je v Sloveniji še dovolj bedakov, ki jo bodo volili.

 • Ehnaton

  Ne vem zakaj tu pišoči pljuvate po Milici, saj je ravno ona izginila. Domnevam da zato, ker je imela več “jajc”, kot marsikateri čistokrvni slovenski asistent. Glede na to, kako so v Delu danes opljuvali madžarsko veleposlanico, ki za razliko od slovenske veleposlaniške srenje opravlja svoje delo za čisto petico, naj Nova 24 preveri še kakšne asistente ima v Berlinu naša vrla veleposranka Kosova, ki še ni preklicala oglasa, da jo je sram.

  • tohuvabohu

   Marta Kos je sedaj v Švici. A bolj bi pasala na Kosovo.

   • Ehnaton

    Hvala za popravek. Torej je v drugi Sloveniji.

    • tohuvabohu

     Tako je. Vsi vemo, da je Slovenija ugrabljena država. Rado Pezdir pa v zadnjem Reporterju piše, da je Švica država kriminalcev, ki udbovskim strukturam pomaga skrivati njihove kriminalne posle in varovati njihova naropana bogastva.

   • Kapodistrias

    Je ni treba dol, saj je že pol Kosova v Švici.

 • Dada

  Kako to, da je Mazej Kukovičeva odpustila Janševega sina, ko je bila v ET parlamentu… ?

  • JANEZ GUS

   Teta Pehta,to je zdaj drugorazredna tema.

   • Dada

    Zakaj, saj je Janšev sinek prvi razred, da ne omenjam očeta, ki nad vsemi smrtniki ?

 • Olga101

  Breaking news:

  “Nedolžni” migranti na delu pri požigu Notre Dame:

  https://twitter.com/i/status/1118400068116152320

 • me

  pasjejebci pedri in jalove lezbače = SD

 • totex39

  Na tako pomembno mesto postavljajo nesposobne ljudi, ki morajo imeti tri asistente, to nekaj zelo s*mrdi v tej državi, dajmo narediti enkrat konec temu in pošljimo sposobne ljudi v EU, predvsem pa ne podmladek komunistov.

  • Stric iz ozadja

   Pomembno mesto? Upam, da je to sarkazem.

 • Franc Šink

  Prilizuje se prilizuje. In to nam volivcem.

  • Stric iz ozadja

   Kdo se pa ne prilizuje volivcem?

   • Franc Šink

    Ti si izjema.

    • Stric iz ozadja

     Hvala.

   • Peter

    Kolikor vidim po osrednjih medijih, tako gnusno sprijeno deluje samo desnica, no.

 • Amerikanc

  Že v gmajni, so si gošarji na položajih, privoščili precej več, kot naivni in pošteni partizani.

 • Get Smart

  Naloga vseh osveščenih ljudi je, če si želite SVOBODE in ČLOVEKU DOSTOJNEGA življenja, da budite še neosveščene. Osvoboditev izpod MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE lahko izvedejo le osveščeni ljudje, seznanjeni z RESNICO o MURGL jugokomunističninih uničevalcih Slovenije {ŠARAC_SD_Levica_DeSUS_SMC_SABratušak}, za katere SVOBODNA Slovenija ni bila, ni in ne bo opcija, kot priznavajo in z zločinskimi deli dnevno dokazujejo. Na svetu sta dejansko samo 2 obliki POLITIKE, torej 2 obliki DRŽAVNOSTI, torej 2 načina DELA za DRŽAVO (politejo):
  I. »kultura SMRTI« – diktatura lumpenproletariata – MURGL JUGOKOMUNISTIČNO sužnjelastništvo, ropanje, umori, kraje, laži, pedrofilija, »starš–1«, »starš–2«, pedofilija … uničevanje kulturne identitete, etnocid narodov … na poti k totalnemu totalitarističnemu režimu, redu razredov: 1. sužnjelastniki 2. watchdogi, 3. SUŽNJI=ljudje.
  II. »kultura ŽIVLJENJA« – demokracija (demos-kratos – prastara SLOVENSKA LJUDO-VLADA: SVOBODA, pravica, RESNICA, pravo, človekoljubje, pošteno delo … družina, oče, mama, otroci … skratka SLOVENSKA kultura življenja, ki smo jo SLOVENCI podarili svetu.
  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
  »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • garfi

  L-unatiki meseČĆnika pravkar navijajo za ukinitev avtomobilov
  neka smrklja z očali trdi da je to dobro za zdravstveni sistem

 • Get Smart

  90 poslancev v Državnem zboru Republike Slovenije je »zakonodajno telo« (zakonodajalec). DRŽAVNI ZBOR je tisti del državne celote, ki sprejme ZAKON, po katerem državljani živimo. Zakone sprejme VEČINA od 90 poslancev v Državnem zboru. Če je država OKUPIRANA, kot je okupirana Slovenija, potem OKUPATOR v DRŽAVNI ZBOR namesti VEČINO svojih »vojakov revolucije« in ti zločinci sprejemajo zakone, po katerih vas »ropajo po zakonu«. Ne ropa vas država, ne ropajo vas poslanci, ampak VAS ROPAJO POSLANCI MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE: lm-Šarac, SOCIALNI Demokrati, DeSUS, Levica, SABratušak. Ta sekta zločincev še ni delala za človeka in ne bo delala, ker je sekta samoimenovanih in z deli DOKAZANIH »smrtnih sovražnikov ljudi« in njen smisel obstoja je PARAZITIRANJE na človeku, izkoriščanje človeka. OSVOBODITEV je možna na dva načina:
  1. MURGL JUGOKOMUNISTIČNE zločinske KREATURE zbrcaš ven iz državnih uradov in jih namestiš na Dob, na Ig …
  2. Greš na VOLITVE, daš svoj glas ZA LJUDI (obvezno nadzoruješ ŠTETJE, ker štejejo MURGL JUGOKOMI kreature), nakar z VEČINO GLASOV LJUDI v DRŽAVNEM ZBORU sprejmeš ZAKONE, po katerih MURGL JUGOKOMI zločince namestiš na Dob, Ig … ter sprejmeš še ostale zakone v DOBROBIT LJUDI, kot ste lahko že videli v obdobju 2004–2008, ko smo se ljudje delno in začasno OSVOBODILI okupacije zločinske MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

  • Get Smart

   DOLG DRŽAVE SLOVENIJE: 2004–2008 = Janez Janša =SDS= EDINIČ ZNIŽAN dolg je 8 milijard €
   —————
   2008–2011=BORAT = SD_DeSUS_Zares_sms_LDS=dolg= 17 milijard €
   2011–2014=Bratušak PS_SD_DeSUS_DL_virant = dolg= 30 milijard €
   2014–2017=SMC_Bratušak_SD_DeSUS_Levica = dolg= +31 milijard €
   2018–2019=SMC_Bratušak_SD_DeSUS_Levica_ŠARAC =dolg=+32 milijard €
   Kaj ste »VZELI NA KREDIT«, da odplačujete DOLG MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE? Nič. Okupator denar porabi za »ohranjanje okupacije«: »… pola sebi, pola ŠARCU daje …« Pol naložijo na svoje (FORUM 21) in kaviaržidoKOMINTERN oazne račune (Amsterdam, Luxemburg … Beograd, Ciper …) in s tem NAROPANIM denarjem »kupujejo« nekoč naša podjetja (mercator, merkur, gorenje … mlečno, mesno predelavo, PIVO, vodo, mineralno vodo … časopise (delo, dnevnik, večer, NEDELJSKI DNEVNIK … revije lejdi, obraze, jane … MLADINE … 99 % radijev, TV-POP-kanalizacije …), vse, TOTALITARIZEM pač: »… sve je ovo naše i nečemo nikome dozvoliti da nam dira to…«. Pol porabijo za vzdrževanje OKUPACIJSKEGA stroja, za: BORATE, ŠARCE_SD_Levica_DeSUS–SMC_SAB, đupljane Jankoviće–Arsenoviće–Kontiće … na tisoče FEJK URADOV, direktorjev, sekretarjev sekretov … torej za WATCHDOGE (»vojake revolucije«, po KUćANU), ki »za drobtinice z gospodarjeve mize« usmrajujejo splet in svet z LAŽNIVIMI iztrebki, blatijo ljudi, blatijo Slovenijo, blatijo Slovenstvo itd. in gradijo svojo sužnjelastniško MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   • Get Smart

    Leta 2004 smo se državljani Slovenije vsaj delno osvobodili MURGL JUGOKOMUNISTIČNE OKUPACIJE: po 4 letih poštenega dela Janeza Janše (SDS, 2004–2008) ZA SLOVENIJO,
    je dolg znašal le še 21 % BDP-ja oz. 8 MILIJARD €,
    – pa nižji davki, pa manj davkov,
    – pa REALNA RAST PLAČ in POKOJNIN, pa nižji stroški,
    – pa za 100 % nižje cene vinjet, brez LDS nalepk za avte,
    – pa za 100 % nižji stroški za vrtec,
    – pa za 100 % nižje notarske tarife,
    – pa za 100 % nižja brezposelnost,
    – pa BREZPLAČEN obrok za otroke, ki ga je SOCIALNI BORAT POHAR ukinil,
    – imeli smo Piranski zaliv, ki ga je SOCIALNI BORAT POHAR podaril Rvackoj …
    Torej je l. 2008 za MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO nastopil čas za revolucionarno akcijo: »veliki pok« = »patrija« = »sfukovanje ČLOVEKA« in »teþihovanje SLOVENIJE«:
    »Sloveniju tepihovati« in »Janeza Janšo je potrebno “sfukati”, popolnoma ga je potrebno sfukati!« so rekli in »on dela nje« – ŠARAC Levica SD DeSUS SMC SABratušak … so le PREIMENOVANJA in »novi obrazi« ene in edine MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

 • Olga101

  Temu se reče, skriva in laže, kar komunistom ni tuje!

 • Antonius

  Tanja Fajon je uradno v evropski parlament izvoljena lažnivka, neuradno, zasebno, očem skrito, pa Sorosova plačanka.

 • Peter

  Očitno je Milica, ki se ji je zdelo nekoliko čudno, da ponosni naslednik kps živi v takem razkošju, čivknila. In zato odletela, no.

 • JANEZ GUS

  A so odpustili tudi pse.

 • garfi

  1 – Zaupni dokumenti: Kampanjo Tanje Fajon in Iva Vajgla je skrivoma sofinanciral kontroverzni Georg Soros!
  Razkriti dokumenti mednarodnega finančnega sklada v lasti Georga Sorosa razkrivajo, kako je mogotec pomembno vplival tudi na zadnje evropske volitve v Sloveniji. V nedavno razkritem poročilu Reliable allies in the European Parliament (2014 – 2019) najdemo poročila o financiranju kampanje za leve politične stranke in informacije o tem, da sta Tanja Fajon in Ivo Vajgl plačanca t.i. Open society. Oba sta v Evorpskem parlamentu člana t.i. radikalne skupine LGBTQ aktivistov in zagovornika proabortivnih lobijev.
  http://24kul.si/zaupni-dokumenti-kampanjo-tanje-fajon-in-iva-vajgla-je-skrivoma-sofinanciral-kontroverzni-georg-soros
  2 – Predsednik Republike Slovenije Milan Kučan je v navzočnosti veleposlanika Združenih držav Amerike v Ljubljani Johnnyja Younga na slovesnosti v predsedniški palači Georgu Sorosu izročil državno odlikovanje.
  https://www.24ur.com/novice/slovenija/drzavno-odlikovanje-georgeu-sorosu.html
  3 – RKC Gradimo odprto družbo 17 let Jezuitskega združenja za begunce v Sloveniji
  https://avdio.ognjisce.si/cikel/gradimo_odprto_druzbo
  Med sicer priljubljenimi agendami Sorosove civilnodružbene mreže je tudi multikulturnost, ki jo je slovenski pisatelj Drago Jančar problematiziral že v devetdesetih letih. Po mnenju te mreže naj bi bilo množično priseljevanje iz Bližnjega vzhoda ter Afrike v Evropo najprej predvsem humanitaren problem – seveda pod pogojem, da vsi ti migranti ostanejo v Evropi in pomagajo ustvarjati t. i. »odprto družbo«. Čisto mimogrede: tudi radio Ognjišče ima med svojimi oddajami tudi eno, ki je posvečena migrantom in se imenuje »Gradimo odprto družbo«. Sumljivo ime, mar ne?
  http://www.demokracija.si/fokus/je-george-soros-omrezil-tudi-katolisko-cerkev-v-sloveniji.html

 • garfi

  VSTANITE ZA KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO SD https://www.youtube.com/watch?v=DSISGmbEdBU&t=43s
  Vstanite v luč in blišč odeti,
  ki jarem vas teži zlata.
  Zdaj zvezda rdeČĆa spet nam sveti,
  nas kliče spet krvava sla.
  Sledi pravičnosti razbijmo,
  do tal naj rop jo naš požge;
  do konca z davki jih odrimo,
  vzemimo vse, vzemimo vse!
  Že tajkuni so zbrani,
  v zadnji rop zdaj že hite,
  da z internacionalo
  nov plen si pribore!
  medklic KurČĆan:Bi pa za sebe in za svoje tovariše takratne rekel SPLAČALO SE JE.
  Prav nihče nam nič ne more,
  kakšen zakon, kakšen red;
  Vse kar vidite je naše,
  nam dal je Forum nov zalet.
  Sami pišemo zakone,
  in sodimo kot se nam zdi.
  Ropajte zdaj bratje urno,
  dokler se ljudstvo ne zbudi.
  Mi vse ukrademo na svetu,
  zato vse to je naša last;
  najlažje delavcu in kmetu,
  ker imamo tu pač mi oblast.
  Ko vse dobre in poštene
  uniči naša trda pest
  svobode bodo vse pregnane,
  pokoren rod vasi in mest.
  medklic sindikalistke: Včeraj smo prosili, danes zahtevamo, JUTRI BOMO VZELI!
  JUTRI BOMO VZELI!
  PONOVNO!!!
  delavski razred v ozadju huronsko pozdravlja
  https://www.youtube.com/watch?v=DSISGmbEdBU&t=43s

 • bisabre

  Če je iz njene strani izginil še ne pomeni, da je odpuščen. Star trik, umakneš ga iz centra medijske pozornosti, ker bi to lahko vplivalo na mnenje Volivcev. V rresnici pa tip-tipa še vedno dela-ta zanjo.

  • Peter

   Akhm, ni izginil Jure, ampak Milica…

 • Skrajno Desni

  Se Fajonka v rito poriva pa ne prenese da asistentni pedr še koga drugega v rito.

 • Peter

  Ko pogledam zgornjo desno sliko, to milozvočno razumevanje med partnerjema, to idilo, to dojemanje, mi je kar žal, da nisem gay.
  Ko pa pogledam levo zgornjo sliko mi je pa še bolj žal, no.

 • xtc

  Hm?
  Torej je Fajonka Homofob,kolikor kaže?

 • to_mi_delaj

  Stvar je taka, ker je nesposobna rabi asistente.

 • Janez Kepic-Kern

  ALI JE TA
  SD
  T. FAJON
  KAJ IZRAZILA – OBŽALOVANJE – ZARADI POŽARA – V CERKVI – NOTRE DAME ?
  ALI JE KDO OD
  URADNIH PREDSTAVNIKOV NAŠE R. SLOVENIJE
  IZRAZILI
  JAVNO – NA TV

  – OBŽALOVANJE

  ZARADI – POŽARA V KATEDRALI – NOTRE DAME ?
  Kaj
  pa kdo od “ponosnih naslednikov komunistov – ki so storili “zčoćin” ( besede SD poslanca Koprivca v Parlamentu R: Slovenije)
  So
  predstavniki
  SD; LEVICE; DESUSA; SAB; SMC; LMŠ itd. _ izrazili – kako sočustvovanje – ob požaru v MOTRE DAME KATEDRALI?
  So
  ponudili – kako – pomoč ? Naši – POKOMUNISTI ?! L.r. JANEZ K: KERN KOMENDA

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!