Tanja Gobec v intervjuju za revijo Ona “zgrožena” nad človeško hudobijo, trdi, da ni bila pod vplivom alkohola – Naš vir znotraj RTV: Vse je povedala prav, le tega ne, da je bila dejansko pijana!

Voditeljica naj bi imela že dlje časa težave s hrbtenico. (foto: Nova24TV).

Se še spomnite slavnih oktobrskih Odmevov, ko je novinarka RTV Slovenija Tanja Gobec že v napovedniku za večerno oddajo nerazločno govorila, če ne že kar momljala, se pozibavala in hihitala, potem pa komajda odvodila večerno informativno oddajo? Šlo je za pravo blamažo, o kateri smo prvi poročali na Novi24TV in za katero so mediji upravičeno sklepali, da se je Gobčevi pripetila zato, ker je bila pod vplivom alkohola. Takrat je RTV Slovenija v odzivu za javnost zapisala, da je bil izpad Tanje Gobec posledica osebne stiske, njeno obnašanje pa vendarle popolnoma neprimerno. Gobčeva se je za nekaj časa umaknila iz javnosti, ob svojem povratku pred televizijske kamere pa je dala intervju za feministično revijo Ona Plus, v kateri je medije obtožila lažnivega pisanja, češ da nikoli ni bila pod vplivom alkohola. Toda naši viri iz krogov znotraj nacionalke govorijo o popolnoma drugačni zgodbi.

Spomnimo. Tanja Gobec je v intervjuju za Ona Plus med drugim dejala, da se že dva meseca sprašuje, ali koga sploh zanima resnica. “Televizija Slovenija je podala le kratko izjavo, jaz intervjujev nisem dajala, a manipulativnih in laži polnih člankov je bilo toliko, da sem obstala v šoku,” je dejala. Povedala je tudi, da je bila ta zgodba tudi pomembna lekcija. “Najprej lekcija o človeški hudobiji,” je dodala.

Resnica Tanje Gobec je nekoliko drugačna, kot bi bilo moč sklepati po njenem obnašanju v Odmevih. Čeprav je imela med vodenjem oddaje težave z govorom in se vmes smehljala, zdaj znana voditeljica trdi, da ni bil pod vplivom alkohola. “Ne morem verjeti, da sploh obstaja kdo, ki verjame, da lahko voditelj štiri ure – intervju z ameriškim sogovornikom smo zaradi prevoda namreč snemali ob šesti uri popoldne, Odmevi pa so seveda v živo ob deseti uri zvečer – opravi opit, a tega ne bi opazil nihče,” je za Ona Plus povedala Gobčeva.

Težave s hrbtenico so že stare
Voditeljica je razložila, da ima že skoraj eno leto velike težave s hrbtenico, zaradi katerih je jemala protibolečinske tablete. Na dan “usodnih“ Odmevov je izvedela, da so podobne težave njej ljubi osebi “spodrezale noge“. “Popadel me je strah, da se bo zgodilo tudi meni, strah, ki ga je pospremil jok, obilo joka …“ je pojasnila Gobčeva in dodala, da je bila njena največja napaka ta, da ni rekla, da tistega dne ne bo zmogla opraviti svojega dela.

Tanja Gobec v slavnih Odmevih. (foto: Nova24TV).

Na vrsti je bil zdaj že slavni pogovor z ameriškim gostom, po katerem je odhitela pisati napovednik za Dnevnik. “V trenutku, ko sem ga spisala, mi je izginil izpred oči. Zmedeno sem povedala, da se mi megli vid. A so tekle že zadnje sekunde in odhitela sem v studio. Po poti sem si govorila, da ne bom videla, ne bom zmogla prebrati … Kamera je stekla, gledala sem v boben, tam pa črnina, zabrisane črke. V zadregi sem se zasmejala, skušala sem besede izbrskati iz spomina. Po nekaj stavkih se je vid izostril in speljala sem do konca,” je razložila.

Vsi na RTV Slovenija vedo, da je bila pod vplivom alkohola
Vse lepo in prav, težave s hrbtenico so resnica, dejstvo je tudi, da je Tanja Gobec tisti dan izvedela, da je njena prijateljica zaradi iste bolezni ostala hroma. Tanja Gobec je zamolčala samo majhno podrobnost. “Vse je povedala prav, vse drži. Toda ne vem, zakaj zdaj skuša prikriti, da je bila pijana. Vsi na Televiziji Slovenija vedo, da je bila pijana,” nam je povedal neimenovani vir znotraj Televizije Slovenija. Naš vir meni, da bi bilo bolj prav, če bi Gobčeva odkrito priznala, da se ga je napila, se posula s pepelom in svojo kariero začela znova. A se je skupaj z RTV Slovenija odločila za drugačno potezo – in nas obtožila za “fake news”.

T. F.

 • Antonius

  Po človeški plati presojeno je njen alkoholizem žalostna osebna zgodba. Zagovor njenega pijančevanja na TvS je pa nesramnost brez primere. Z naloženo obvezno televizijščino ji zagotavljamo zelo dobro plačo, Tanja Gobec nas pa podcenjujoče obravnava kot, da smo retardirani.
  Če ji že plačujemo, da se iz nas norčuje, potem si lahko tudi gledalci TvS dovolimo kakšno na njen račun.
  Njen priimek me vspodbuja, da bi ji eno primazal tja, kjer se s šminko namaže.
  Manjka nam zakon, da bi po svoji presoji tv narčnino plačevali tisti tv, katere poročila tudi spremljamo.
  Nova 24tv bi bila moja izbira.

  • indijanka

   Prav imaš. Meni osebno se ta zgodba s tabletami zdi celo hujša. Zakaj opravlja delo, ki ji ga telo ne dovoljuje? Kako je lahko tako ambiciozna? Brrrr…ne bi ji stopila na pot.

   • tasilo

    Eh, jaz bi ji pa stopil na pot. V eni roki bi imel ajmer katrana, v drugi pa vrečo perja.

    • indijanka

     :) najlepša hvala za jutranjo dozo smeha

  • dob

   10+!!!

 • Monica Levvinsky

  Moj dragi Bill je tudi najprej rekel, da nisem bila pri njem na ustnem zagovoru.

  Potem, ko so pregledali bel madež na moji prelepi modri obleki, je Bill dne 11.septembra 1998 spremenil mnenje in priznal, da ga je sram laganja.

  http://www.c-span.org/video/?111139-1/white-house-prayer-breakfast

  Točno tri leta po njegovem priznanju, ob isti uri, istega dne, 11.septembra 2001 so Arabci z izpiti za Cessno ugrabili velike potniške avione in v New Yorku zrušili WTC dvojčka.

  Tanja, molči, da še ti ne razjeziš Arabcev. Če boš povedala resnico in bodo jezni, se lahko zatrese cel RTV, ker bo to po zelo dolgem času prva informacija, katera bo prišla od tam in ne bo laž.

  Ni bil Alko, bil je Fructal (Alko). Hik….
  Jaz bi se ga tudi nažrla, če bi izvedela tako neugodno novico, ampak za razliko od tebe bi mi bilo potem čisto vseeno, kaj na to reče cela Amerika.

 • terminalar

  Tako kot je rekla Milojka, da so za vrste v zdravstvu krivi pacienti,…
  pri Gobčevi smo pa krivi mi, ker smo jo gledali.

 • Dr. Ustavnega prava

  Bom po domače povedal, baba pijana , rit prodana, v bistvu je prav trapasta, na pol smo že pozabili, zdaj je s to izjavo prepričala se tiste, ki niso bili prepričani, da je bila pijana, kot čep.

 • FORT WORTH

  Leva jurisnica najodvratnejsi stvor na rtvs.
  Da jim gledanost pada sploh ni nic cudnega.
  Dokler bodo takile gobci na rtvs bodo odgovorni morali redno iskati vire za nove dokapitalizacije…

 • Grenze

  RADIOTELEVIZIJA SLOVENIJA LEGLO SKRITIH ALKOHOLIKOV IN KURBIŠČE , KI JIH NEPROSTOVOLJNO PLAČUJEMO VSI SLOVENCI !!!!! PA JIH NI NIČ SRAM ???? KURBE KURBIRJI PIJANKE IN PIJANCI .

 • Rožle

  Pa sej minister za pravosodje tudi ni bil nikoli pod tovrsno substanco …
  Minister Klemenčič… : “Jah, petek je hi, hi, hi, hi, hik ” …. seveda in to za metek …

 • pajot

  “Popadel me je strah, da se bo zgodilo tudi meni, strah, ki ga je pospremil jok, obilo joka”
  Kadar se moj kuža nažre pira,joka kot dež.Ko pa mu omenim,da se to ne spodobi,se mi reži kot pečen maček.

  • tohuvabohu

   To pa niso mačje solze.

 • VERRZIFIKATOR

  Vinko G. Tanjšek

  ODMEV S PLANINE GOB

  Po gobah imenuje se planina,
  Gobčevka, ki ni visoka ravno,
  a drugo v zgodbi naši tej je glavno,
  še najmanj je opazna nje višina.

  Pomembnejša planine je odmevnost,
  saj z Gobčevke odmeva na daljavo,
  odmev zanaša včasih kot za stavo,
  zategel je, mu tuja vsa je spevnost.

  Tako vedo povedati planinci,
  ki v Gobčevko upirajo poglede,
  odmevnost da je njena polna zmede,
  v odmevih so premori in vrtinci.

  Ah, dajte no, to vendar ni mogoče,
  je Gobčevka planina kakor vsaka
  in ni verjetno, da bila bi taka,
  planincem tem bilo je najbrž vroče.

  V planinski koči so jih opazili,
  kako so spet nalivali se z vinom,
  da komajda priplezali so h klinom,
  odmevi so v ušesih jim zvonili.

  In videli so tam jih piti žganje,
  da so zibáli se in se smejali,
  nadvse opolzke še dovtipe dali,
  bilo pod Gobčevko je čudno stanje.

  Zdaj spričo vrtoglavice odmevne,
  po čemer Gobčevko prav vsi poznajo,
  ukrepi novi ménda obveljajo,
  čeravno so težave le dozdevne.

  Začasno ni odmeva s te planine,
  četudi kdo zato je ves zlovoljen,
  pristop na Gobčevko ni več dovoljen,
  se čaka, vrtoglavica da mine.

  Če sama ne bi mogla kar miniti,
  če še ostaja Gobčevka nevarna,
  se sprejme odločitev res preudarna,
  da treba bo težave pozdravíti.

 • Olga_10

  Laž je nesmrtna duša komunizma! Pijanka je bila trezna, gledalci pa pijani….
  Ona ima težave s hrbtenico (alkoholom), hik minister pa z “elektronskimi” cigaretami (travo)?

 • bubamara

  Na RTV SLO so večinoma notorični lažnivci.

  • MEFISTO

   In pijanci pa homoseksualci tudi!

 • delaware

  elektronske cigarete škodijo, sploh če jih zalivaš z uiskijem..

 • tarantela

  Takole bom zapisala: če “naš vir znotraj” trdi, da je bila pijana, potem naj bo ta “vir” tako pokončne hrbtenice in naj pove, kdo je, do takrat ne bom verjela temu “viru”.

  • MEFISTO

   Še znamenita plastična Miš Molk je povedala, da so jo ves dan spravjlali k sebi, da je potem Tanja Gobec pred kamerami lahko dokazala, da samaritanskega dela niso opravili do konca.

  • Micheal Brown

   Tudi njihov voditelj se mi je v oddaji pred kratkim zdel precej nadelan, ker ni bil sposoben skupaj spraviti niti minutke uvodne špice.. Ampak to je pač nepomembno, ker je “naš”.. Naj se že enkrat pri Novi odločijo ali imajo v oddajah pijane ali pa nesposobne in neprofesionalne voditelje.. https://youtu.be/CLEFD35rZ-o?t=50s

   • Jana učak

    Ja kje jih bodo pa dobili!?

 • Kučko pod pručko

  Čisto prava je za Nacionalko. Laže kot vsi komunajzarji!!!

 • MEFISTO

  Zdaj samo čakam, da bomo izvedeli, da so bili tisti dan v resnici pijani vsi gledalci, Tanja Gobec, ki so jo videli skozi alkoholne hlape, pa trezna.

  Le ta ne bodo znali pojasniti, čigavi so bili oblaki alkoholnih hlapov.

 • trumpet2018

  msm mediju ki vsak dan laže o Trumpu, težko kaj verjameš, oz. ne verjamem jim niti besede, podobno velja za 24 lažnivih kur in srbski planet tv. Ena sama lažniva, s strani soroša dirigirana kupljena greznica, Sicer me sploh ne moti, če je bila en dan malo pijana oz. če ima težave s hrbtenico , to je malenkost, bolj me moti lažnivo poročanje in spreobračanje resnice

 • antimur

  Kdaj pa je kakšen zadrt komunajzer priznal svoje napake, predvsem pa govoril resnico. Nikoli in nikdar, čeprav smo vsi videli njeno pijanost, se zdaj s komunajzerskimi lažmi izvija in nas ima za norce, kot bedak nad bedaki, Klemenčič, ki tudi, kot pravi sam, ni bil nažgan, norec odbiti in prasec kučanistični, najprej pride nažgan v parlament kot svinja, potem se še pa norčuje iz nas, da to ni res.

 • bednick

  Pri sprejemu v službo me je doktor vprašal, če kaj pijem.
  Reku jest, nč.
  Potem je doktor reku sestri:
  daj v zapisnik, da pije pa še laže!

 • Goran Hvala

  Neimenovani vir….ti so zmeraj popolnoma zanesljivi…;-);-)…je pa hudo da nima nova nc materjala za naslovnico razen neke namige o pijani novinarki…me je kar mal presunilo da na danasnji dan niso komunajzerji nobenga kolaboranta koknil….neki svoh ste ratal…

  • MEFISTO

   Današnji komunajzerji ste bolj prefinjeni.

   Tu pa tam še koknete kakega poštenjaka, sicer pa iz mnadata v mnadat počasi in zanesljivo uničujete kar cel slovenski narod ter njegovo državo.

   • Goran Hvala

    Jst bi z veseljem..sam skoda ka nimam nec od tega…tak da tud na volitve ne hodim…vem da sm za jansevike komunist ker jim ne ploskam in se ne strinjam z njihovo reanico katere ne najdem nikjer razen na novi…gledam na to cist matematicno tak kot vi na vse…ko bo vec kot polovica sveta trobilo vaso resnico takrat vam bom verjel..trenutno pa niti tisti katere smatrate za demokrate in so vasi “zavezniki” ter najbolj hardcore antikomunisti ne podpirajo vasih pravljic..

 • tasilo

  Tanja Gobec … ko otresaš svoj priimek.

 • Jana učak

  Verjetno je vas vir alkoholno sodeloval in nima nič drugega za pisati!!! Beden vir bedna nova TV!!!

  • Peter

   In bedna Jana Učak, ki to bere, hihi, no.

  • sprehajalec

   O čem bi pa ti pisala? O Globalnem internacionalizmu? Nova se dotika tem, o katerih drugi molčijo. V tem je njen čar in privlačnost.

   naprimer režimski mediji včeraj ob protestu makedoncev niso niti s “S” omenili Samuela Žbogarja, ki je bil deležen kritik zaradi svojega diletantsko-levičarsko-multikulti vmešavanja v Makedonsko Albanski spor.

   Če ne bi bilo Nove tega ne bi mi danes vedeli.

  • trumpet2018

   ti si verjetno oboževalka 24. lažnivih kur, “najbolj” brani medij v slo :)

 • totex39

  Tanja Gobec je bila že dolgo komunajzersko lažnivo naravnana voditeljica odmevov, a je tudi temu botrovala bolezen hrbtenice, kar sigurno ni res, ravno z alkoholom si je “pomagala”, da je lahko še bolj otresala svoj lažnivi gobec.

  • trumpet2018

   saj tako samo bere s trotl bobna, to pa obvlada vsak, tudi malo nažgan. res ji ni hudega

 • Luka Marchesi

  Pa koga to sploh še zanima?!
  Gremo raje naprej…

 • Peter

  Zgrožena je nad človeško hudobijo?
  Sam sem že kar nekaj časa zgrožen nad hudobijo družbenopolitičnih delavcev na Hanzi TV, ki sebe imenujejo novinarji, no.

 • Krtača 20

  Mogoče bi ta lažniv portal preimenoval v 24 tercianski trači ur….

  • sprehajalec

   Vrednost Nove je, da nas je obvestila o kritikah zoper Samuela Žbogarja. Ki je “naš” zato ni bilo o teh kritikah na protestih Makedoncev niti besedice v režimskih medijih.

   Nova prodre tja, kjer drugi mediji ne upajo, oziroma jim kodex “omerte” v navezi z Coso Nostro to prepoveduje.

  • bednick

   A si res reku ženi, po tistem ko si jo dobil s črncem v postelji,
   da imaš sedaj črno na belem, da te vara?

 • Peter

  Sicer pa je meni vseeno, če so na Hanzi vsi totalno nažgani 24/7.
  Ne gledam, pa je.

  • Benjamin Kovač

   Važno, da plačuješ rtv prispevek.

   • Peter

    Ja, žal.
    Stranka, ki bo predlagala ukinitev davka na električne vtićnice ima moj glas.
    Pa nisem edini, veliko nas je, ki to pravimo, pa vseeno nihče noče ugrizniti v to jabolko. Je preveč črvov noter, no.

 • VERRZIFIKATOR

  Sanja Bogec

  PSIČKA S TANKIM GOBČKOM

  Naš jo sosed je imel,
  psičko, sicer temnorjavo,
  a prebarvano na plavo,
  jo domov za svojo vzel.

  Psička je bila solidna,
  vedno gládko počesana,
  gospodarju pasje vdana,
  skratka neizmerno pridna.

  Vedla se je kot golobček,
  njen pa gospodar naglas,
  slišalo se je do nas,
  klical jo je Tanek gobček.

  To ime ni ravno pasje,
  tuj se zdel nam je pomen,
  sem odkril nato namen,
  čému služi to okrasje.

  Vam potem o tem povem,
  Tanek gobec kaj pomeni,
  in o vsej tej pasji sceni,
  zdaj pa naj po vrsti grem.

  Ko svoj gobec je vrtela,
  bolj na tanko je zvenelo,
  malo čudno se je zdelo,
  je zavijajoče pela.

  To soseske ni motilo,
  pasji lajež ni moteč,
  če sovražno ni renčeč,
  a prav to se je godilo.

  Psička je kazala dlesni,
  le tedaj renčati znala,
  ko sosede je zaznala
  v hišici na svoji desni.

  To pač stara je resnica,
  niso se ljudje jezili,
  niso se nad tem čudili,
  muhasta je vsaka psica.

  Srečo imel je sosed z leve,
  kadar koli šel je zdoma,
  ni bilo se bati vloma,
  psička je pazila dneve.

  Hišo budno je motrila
  in še poštarja odgnala,
  res čuvajka je postala,
  jo soseska je hvalila.

  Ko pa enkrat so vlomili,
  pri sosedu z njene desne,
  od nikoder psičke besne,
  hišo célo so spraznili.

  Njuh je psički odpovedal,
  slišala ni, ne čutila,
  v pasjo hišico se skrila,
  več dni nisi je ugledal.

  Ni zaznavala vlomilcev,
  kdo bi ji lahko zameril,
  saj nihče jih ni preveril,
  vtis dajali so cenilcev.

  Dobro, rečeš, se zgodi,
  a da slišala ni hrupa
  in kako vlomilec hupa,
  čudno se ti vendar zdi.

  Le zakaj na desni vedno
  slepa, gluha je postala,
  čuvati pa dobro znala
  levega soseda zgledno?

  Zadnjič pa – res živ obup,
  psica divje je renčala,
  vse pospeške besu dala,
  kakšen zmotil jo je hrup?

  Sosed z desne bil je kriv,
  šel je mirno mimo hiše,
  v vrt svoj stopil malo tiše,
  to pa je korak kazniv.

  Se čuvajka iz sosedstva
  zdaj z verige strga skoraj,
  gospodar veli jo zgoraj:
  Vsa dovóljena so sredstva.

  Šele zdaj sem bil pozoren,
  da ima prav tanek gobček,
  kakor kljunček kak golobček,
  je pojav zelo prozoren.

  In nagobčnik tega vzrok,
  ki se vsakič ji natika,
  ko nevarnost je velika,
  da izda vlomilcev zvok.

  Ko nagobčnik se odstrani,
  tisto psičkino rohnenje
  bruhne kot vulkansko vrenje
  vedno le na desni strani.

  Ker ga psička sama tanjša,
  vidno je nagobčnik zmanjšan
  in njen gobec še bolj skrajšan,
  leva stran čedalje manjša.

  Ve se, koliko je ura,
  psička dobro je vzgojena,
  po kopitu narejena
  bežigrajske top-dresure.

 • Peter

  Je pa treba priznaz, pjana al ne, erbege pa ma, no.

  • tasilo

   Tem se reče … emmm … eee … strokovne kvalifikacije, no.

  • indijanka

   :) hmm..no

   • Peter

    Ja, ma, no.

 • marker

  Oddaja je bila oktobra, izgovore pa je podala šele sedaj. Če bi povedala takoj po oddaji, da ni bila pijana, bi ji še verjeli. Tako pa….

 • rabbit

  Gobec Tanja je pozabila povedati, da tableto vzela tako da jo je poplaknila z veliko količino žganih pijač.

 • RdečaZvezda

  Neverjetna je. Vsi že pozabijo na ta lapsus in zdaj se gre v javnost lagat, da ni bila pijana. Smejala se je v kamero, nažgana je bila kot mamba. Če bo kdo vedel kako je bit nažgan kot mamba, je to prav Slovenec.

  • Peter

   Ja, če bi ostala tiho bi bilo precej bolje.
   Ne vem, kaj ti ljudje mislijo, no.

   Zdej jim bom pa jest puvedala (povedano z glasom Fanči iz originalne Butn skale), no.

 • pajot

  Jest mam tud težave s hrbtenico. Pa žena noče verjet,jebenti.

 • bi jo

  rekla-kazala…..ji je kdo dal za pihat

  • stajerc5

   To moras pa Cehe vprasati…

 • Felix Langus

  Anči, ti tudi name deluješ, ko mamba. Hehe

  • Ana Job

   Ti si en norc, veš?

   • Felix Langus

    To, da si kot mamba sem mislil reči pohvalno, no. Pa sem ga spet usral. Sorry.

  • bednick

   Ej norc, tukaj si ga pa usral.

   • Felix Langus

    Pr Anči ga userjem, kar ga rečem, ker jo Ratata straži s puško, hehe.

    • bednick

     Tudi men sta sumljiva.
     Baje je edin taprav dedec na tem portalu.

     • Felix Langus

      Tud jest sem ta prav dec!!!

     • bednick

      Vprašaj Ano, če si.
      Zame si kar si.

     • indijanka

      Hmm..no. Brez baje..in ni edini.

    • RATATA

     Nišandžija bestrzajnog topa na oklopnom transporterju sem.

     • Felix Langus

      Ti si za cajtom! ;-) Jaz imam avtomatskega! Daš noter trak in čao amore!

      A veš kaj je uzizem?

     • RATATA

      uzi je za amerikanske čefurje.

 • žogica

  Uživate in se naslajate ob tujih stiskah, to ste desničarji ! A vas to uči krščanaska vera, a vam je to v zadovoljstvo, se s tem hranite, res ste reveži, pa še veste ne !

  • pajot

   Ne vem kaj misliš s krščansko vero. jest sem bil vzgojen v komunistični veri v troedinega boga: Lenin .Stalin,Tito. Vsi trije so krepnili . Lenin zaradi sifilisa,Stalina so zastrupili zdravniki,,Tito je pa bil ob nogo. Tako,da je zdaj enonogi zombi.

 • neny

  Tanja Gobec, zakaj bi priznala, da bi lahko koga na gobec tukajle. :)

 • neny

  gobec – SSKJ
  – vrhunski pripomoček za obrekovanje.

 • Felix Langus

  Slovenci smo tako ali tako znani kot narod alkoholikov, ki brez alkohola ne zmore funkcionirat tam po 45em letu in smo pripravljeni “spregledat skozi prste” tudi kaj takega, javno prezentiranega in videnega zavoljo lastne hibe in lastnega poseganja po alkoholu tudi med službenim časom, da lažje zdržijo in funkcionirajo.

  Vsak drugi kolega pred 50.letom pije namesto, da bi babo za boljšo zamenjal in se s športom ukvarjal. Res narod hlapcev in to se odraža tudi v programu erTV.

  • neny

   pijanosti pred kamero si pa vseeno ne bi smel privoščiti noben hlapec.

   • Felix Langus

    Absolutno, gospa! Se strinjam.

    • neny

     hlapcu so lahko vse napake oproščene. Se strinjate?

     • Felix Langus

      Ja, čas pa je tudi, da se že enkrat nehamo obnašat, kot hlapci!

 • neny

  tanja gobec
  je dober lovec
  na pristno.

 • žogica

  Le kdo bi si želel na oblasti ljudi ( desničarje ), ki se na dnevnem redu ukvarjajo z tujimi problemi, se norčujejo in ponižujejo, vsakogar, ki jim prekriža pot…………….., toliko podlosti, hudobije……, kot je v teh ljudeh, si človek sploh ne more predstavljati…. Še dolgo, dolgo, dolgo boste lahko uživali v svojem početju, ki pa marsikomu prinese veliko hudega !

  • RATATA

   Kaj češ žogica, krščanarji smo takšni. Saj veš delamo slabo in grešimo, pol pa k spoved, pa je stvar rešena.
   A ti gre na jok? Mal se norce delaj iz bolnikov in alkoholikov, pa delavcev, upokojencev in vseh drugih, ki trpijo po zaslugi tvojih politkomisarjev in aktivistov.

   • žogica

    No tole je bilo pa odkrito povedano: delamo slabo, grešimo, pol pa k spovedi, pa je stvar rešena. Kako preprosto je vse to za vas !

    • bednick

     Žogica, kadar zamižim se mi pokaže mrliška vežca notr pa sod vina.
     A je kej narobe z mano?

     • žogica

      bednick, zdaj pa vse razumem.

     • Felix Langus

      Dober si ti, stari! Hehe

    • pajot

     Zajebi,miško. Kristjani majo spoved,vi pa samokritiko. Kar je v bistvu eno in isto.

  • bednick

   žogica, ali hudobijo lahko spozna nekdo, ki ni hudoben?
   Kako pa on to ve kaj je hudobija, če sam ni hudoben?
   Hvala za odgovor.

   • žogica

    Zelo pragmatično vprašanje, lahko ti pa odgovorim . Hudoben človek, ne zna biti drugačen, kot hudoben (zavestno je hudoben),

    • bednick

     Hudoba do groba torej.

    • pajot

     Kako lepo si okarakteriziral sebe,.

     • žogica

      Ne, tebe !!!!!!!!!!!

  • KIKI

   A boš kar dušico spustila za vaše nedolžne, ta leve?
   Res pa je, bi rekla frau Cerar, “vsaka pijanka še ni vinski sod!”

  • Mojca pokraculja

   Ne preslikavaj svojih lastnih hudobij in sovraštva na druge. Koliko hudega ste povzročili vi, ki si jemljete pravico sovražiti, zasmehovati, poniževati…zdaj se pa zgražate.

   • žogica

    Jaz nimam nobenih problemov s sovraštvom, poniževanjem……, enostavno tega nisem nikoli počela. Kaj se pa dogaja na tem portalu……., to je grozljivka in ti z veseljem sodeluješ pri tem pljuvanju, uživaj !

    • Mojca pokraculja

     No no a te kdo sili, da si na tem portalu ? Ne moreš razumeti, da vsak ki ni levičar, še ni desničar. Neumno se mi zdi sploh debatirati s takimi omejenci. V tvojem svetu so itak samo levičarji, kajneda!

     • žogica

      Absolutno, tudi naprej bomo samo levičarji !

     • Mojca pokraculja

      Ja saj na tem delate že 70 let. Niste sposobni živet z nikomer drugim kot samo z enako mislečimi. Ein folk, ti je kaj znano? Preganjate, plenite, morite, zasmehujete, častite morilce, pravite še premalo smo jih zmetali v jame itd. Vam človeško življenje ne pomeni nič.

     • žogica

      Mojca, o kom ti to govoriš, problem je v tem, da še vedno živite 70let v preteklosti, prekopavate kosti……………., ljudje si želimo živeti danes in jutri, ne včeraj. To vas je in bo pokopalo in tako je prav !

     • Mojca pokraculja

      Žogica, marogica, glej ves čas tebi odgovarjam na tvoj začetni post. Zgražaš se, pa sama ne veš, da s tem zgražanjem kažeš nase. Mislim, da si zgolj zamenjala nick, v bistvu si že ves čas tukaj, dolgočasna kot vsi provokatorji. Dan za dnem isto gonite, ne vem čemu, jaz ne hodim na vaše levaške portale in delim nauke. Mi ni treba, tebi pač je.

  • Joža Gabroža

   HA HA IZPRANO GLAVO DO KONCA ŠE DOBRO DA NE TEŽIŠ DA ŠE JE VEDNO KUČAN PREDSEDNI PROKLETI ZAHOJENI KUMUNIST Z 580E NETO PLAČE OVCA VOLILNA KAR GABBIŠ SE MI JANŠO STE PRED VOLITVAMI ZAPRLI KER DRUGAČE NISTE MOGLI PORAZIT NASPROTNIKA TO SE DOGAJA ŽE ZDAVNAJ TAKO STE POSPRAVLI KRAMBERGERJA I ŠE BI LAHKO NAŠTEVAL GOLAZENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN LEVA

   • žogica

    Strezni se, potem se pa oglasi, ubožček !

  • pajot

   Pejd se ti rajši žogat,žogica mala…

 • xtc

  Vsi ki so videli posnetek,so dojeli ,da je bila babnica pijana ko ćep,definitivno pa bi morala vedeti ,da alkohol in protibolečinske tablete ne gredo skupaj saj se efekt pijanosti multiplicira,pa še nevarno je.
  Dejansko ,bi se babnoica morala posloviti z ekranov.

 • bednick

  Če rečeš na Dolenjskem, da ne piješ, te vprašajo:
  kaj pa je narobe, a si zbolu?

  • Ana Job

   Ja, Dolenjci ga radi dajo na zob. Cviček mi pa ni všeč, imam raje Teran.

   • dob

    Erjavc ma pa rad Teheran.

    • Ana Job

     Tudi Rusijo ima rad, že 15 krat, bo tam v enem letu.

     • pajot

      Zdej bo pa še mal v Palestino skoču,

     • Ana Job

      muslimane podpret…

 • Feeling Rain

  Miša Molk je bila zraven, tako da bi lahko preprečila sramoto, s tem da bi sama šla brat napovednik in poročila.

  • MEFISTO

   A res misliš, da bi bila sramota kaj manjša?

  • KIKI

   Nesreča nikoli ne pride sama….

 • neny

  tanja sej boš šla k spovedi, pa bo use dober. :)

  • antimur

   Če ima pokvarjeni minister Klemenčič delo, naj ga ima še Gobčeva, saj je tako vse eno in isto sranje.

 • centurion

  Bi treba pogledat jetrni test.
  Jetrc nima baba več…. ciroza….hehehe.

  • KIKI

   Ej, bela jetrca ji kar silijo na površje….

 • MEFISTO

  A zdaj naj bo pa nas sram, ker je Tanja Gobec pijana guncala afne na HANZI TV?

  • žogica

   V prvi vrsti je lahko sram NoroTV, ki po dveh mesecih pogreva te stvari…………., le kakega urednika imajo na tem portalu !

   • KIKI

    Koliko let pa vi pogrevate eno samo Janševo položnico?

   • Joža Gabroža

    KAKO STE PA VI LEVAKI POGRELI JANŠEV KREDIT KI JE BIL ZAKONIT IN PREGLEDEN DAJTE MAL IRANSKE POSLE POGREVAT PA MAL VEČ KOT 15SEKUND BANDA ČEFURSKA VAS LEVAKE NEBI VOLIL ĆE STE EDINI NA LISTI OZIROMA VSI ISTIIIII

    • žogica

     No, no, le pazi, da se ti ne zaleti…., seveda je janshev kredit zakonit, zato ga pa preizkujejo madnarodni organi….

 • Egon83

  Na nek način razumem Tanjo. Tudi jaz sem bil nekoč pod hudim stresom in pritiskom, ko sem moral opraviti približno uro in pol dolg nastop – šlo je za prezentacijo v službi pred 50 ljudmi in nihče me ni mogel zamenjati, poleg tega sem sam sebe prepričeval da bom zmogel. Nekaj ur pred nastopom sem končal dolgoletno zvezo oziroma bolje rečeno, tisti dan mi je po zadnjem pogovoru in srečanju postalo jasno, da je vsega konec. Zadelo me je veliko bolj kot sem si bil pripravljen priznati. Momljanje, zatikanje, pozabljanje, dolge tišine, želel sem biti povsod samo tam ne – fiasko na celi črti. Po katastrofi sem se ljudem iskreno opravičil (v podrobnosti seveda nisem šel), večinoma so me poznali (sodelavci in poslovni partnerji) in presenetila me je reakcija – manjši aplavz in nekaj stisk rok, češ bo drugič bolje. Ljudje, pa čeprav gre za poslovni svet, so razumeli in sprejeli mojo stisko in opravičilo. Mislim, da bi jo veliko slabše odnesel, če bi zadevo ignoriral in se delal kot da je vse v redu. Hočem reči: če ljudem pogledaš v oči in priznaš napako, ti bodo veliko prej odpustili, kot če se pretvarjaš, da problem ne obstaja. Ko nastopaš pod vtisom privat težav res ni profesionalno, a kot sem rekel, ljudje večinoma to razumejo in sprejmejo opravičilo.

  • MEFISTO

   Ena razlika je pa le med teboj in Tanjo Gobec.

   Tebi se je to zgodilo prvič in zadnjič, Tanja Gobec je pa stara pijanka.

   • Egon83

    Se strinjam! Hotel sem le reči, da bi jo Tanja veliko bolje odnesla če bi pogledala v kamero in se iskreno opravičila ljudem, saj ljudje ponavadi pokažejo razumevanje za osebno stisko, v katero lahko pade vsak od nas. No, ona se je odločila, da to to ignorirala kot da ni bilo nič, posledice pa naj nosi sama. Lp

 • bednick

  Sonetni venec za Tanjo

  Tanja, ti si puno manja
  bila bi mi sreča
  da si malo veča

  • indijanka

   :) ha..ha zveni podobno kot ena terasna pesemca in zelo mimo sonetnega venca..tbd.

 • MEFISTO

  Če bi stene in natakarji, sedanji in nekdanji, nasproti Hanzi Tv spregovorili, bi izvedeli, da se je tam vedno nalivala večina televizijcev.

  • KIKI

   A ste že kdaj slišali, da je pijanec priznal, da ga pije?
   Vprašajte ministra Klemenčiča….njemu se je meglil
   vid, v glavi se mu je vrtelo, noge ga niso nosile….
   urgenca pa je bila predaleč….

  • Waltter

   Tocno tako kot si rekel, ce smo rabli kdaj ponoci striptizeto smo se ustavili v tem baru in jo odpeljali…

 • toxico

  lepo bi se opravičila da je preveč pogledala v kozarček in ji je žal pa bi mela mir

  • dob

   RTV je institucija, ki mora kontrolirati nas in naše obnašanje, ne pa tudi sebe in svojih zaposlenih! Za to so plačani.
   Najbrž je zelo naporno desetletja se vzdrževati, paziti kaj rečeš, kako vodiš oddaje… ko bi včasih rad zinil resnico, se uprl. Pa ne smeš.
   Potem se ga napiješ, se sprostiš in iz tebe skoči želja, da bi bil paglavec, se obnašal neodgovorno….

   Večina Slovencev opazi, ko se obnašaš butasto. Ne opazi pa, ko lažeš.
   Lažeš vsak dan in je to tvoj poklic. Butasto obnašanje v pijanem stanju je pravzaprav darilo za vse nas, in v tem smislu pravzaprav – človeško.

   Meni bi se kot človek ženska zasmilila, če bi rekla: dragi Slovenci – NE MOREM VEČ LAGATI!!!!!
   Zato sem se ga napila. ker trpim in tega sprenevedanja na RTV in poneumljanja gledalcev ne prenašam več… To ni človeško!

   • neny

    Potem pa čiudn, da tu sploh komentiraš. :) A si kdaj opravljal kako odgovorno delo? Tu ni izgovorov. NE! Neodgovorni so lahko samo filozofi hehe…

    • dob

     Pa res. Kako sem sploh preživel do zdaj, parazit kakršen sem.
     Ne le da sem neodgovoren, brez dela, nikoli nič naredil v življenju, ničesar ustvaril, a veš, da celo filozof nisem!
     Totalni luzer, bi se reklo. Za mojo sorto še faks ne obstaja.

     • neny

      haha…. pol si pa faca,

      lenuh,
      parazit,
      lenčina,
      kriptoman….hahahahah

     • dob

      Zakaj? Janša je bil v zaporu.

     • neny

      ja. In zdaj zahtevaš sankcije zanj namesto za odgovornost. OVČKA.

     • dob

      Ne. Tebi govorim, da nimaš pojma.
      Poleg tega imaš okvarjeno predstavo o tem kaj je pravično in prav.

     • neny

      O tebi res ne, je pa pojem širok pojem za vedeti. Ja kdo ima okvarjeno predstavo?

      preberi TRIKRAT kaj sem napisala, mogoče bo kaj več v tvoji predstavi.

     • Mojca pokraculja

      Ej kriptomanka ?!? Ali znaš en stavek napisat, da bi imel rep in glavo. Dej razloži te tvoje umotvore:
      “je pa pojem širok pojem za vedeti”
      “mogoče bo kaj več v tvoji predstavi”

     • neny

      Te pojme lahko razume vsak, ki je uspešno zaključil devetletko, s končano osemletko pa lahko nastanejo težave.

     • Mojca pokraculja

      Kakšne pojme? A kriptomanske ?

     • neny

      PAPIGA.

     • Mojca pokraculja

      Če pravš da si papiga, pa bodi papiga.Pojmi so široki, te razumem.

     • neny

      TI SI POPOLNOMA BREZ IQ.-ja….
      Ogabno oponašanje.

     • dob

      Kar misliš o meni, je povsem nepomembno. Rečeš lahko kar hočeš.

      Na javnem portalu je pomembno, kaj zbrani druščini poveš, ji daš vedeti, kaj sporočaš in kaj priporočaš.
      Na kraj pameti mi ne pride, da bi zagovarjal kriminalce na oblasti. Raje povem svoje mnenje o tem, kako brezobzirno kradejo in iščem razloge za samomorilno naravnanost te družbe. Saj teh starcev, ki vodijo državo v smrt (imamo namreč gerontokracijo) nihče ne ozmerja, kot jim gre.

      Če hočeš kaj jasno povedati, potem jasno povej!
      Časi niso literarni. Uganke so zguba cajta.

      (Ravno zaradi slednjega je bila proslava 8.feb. s podelitvijo nagrad umetnikom čisto zapravljanje časa in denarja, zato pa poneumljanje ljudi! Naj mar uganjujemo, kaj so nam želeli povedati*? Ker pač ne znajo naravnost povedati???)

     • neny

      Napiši definicijo odgovornosti!

     • dob

      Moti me nagnjenost tvojega vprašanja k “instant” znanju.

      Življenje ni “instant”! Je seštevek mnogih izkušenj, večkrat kot ne zelo mučnih, ker za človeka predstavljajo preveč zaklenjenih vrat, na katera najprej potrka, potem, če je vztrajen brca, včasih jih razbije in vdre! Pri tem ne ve, kam bo prišel, kaj bo videl in ali je morda bolje ne vedeti…

      Vse to je Življenje! Ni “instant” znanje, ker ni skuhano v treh minutah, kot je instant polenta!
      Tudi če odnehaš, je to še vedno Življenje. In še vedno je izkušnja. Je pač izkušnja o tem hočem ali nočem (vedeti).
      Zato moj odgovor ne bo instant, nima tega namena.
      Namen ima nekomu ponuditi smer razmišljanja in odgovor bo bralcu pomenil tisto, kar sam hoče da mu pomeni!
      Ni vsiljevanje, je samo opis tega, kakšna je moja izkušnja z brcanjem v vrata in vdiranjem v neznane prostore duha, za katere moji starši niso vedeli, da so v meni. Resnici na ljubo, niso vedeli niti za svoje! Strah jih je bilo pogledati notri vase, da ne bi tam našli nekaj, česar se bo treba bati. Sistem vedno na to računa! Če se ljudje bojijo, je za režim laže. Zato skriva, zaklepa, kuri arhive, gradi svojo mitologijo. Za Resnico pa mu ni mar, pravzaprav jo prepoveduje. Pravi, da Resnice, take z veliko začetnico, sploh ni! Da je resnica samo stvar interpretacije, in ve se kdo jo sme interpretirati!

      Sistem zato skrbi, da ljudje ne bi brcali v vrata, ampak da bi preprosto verjeli napisu na vratih: VSTOP PREPOVEDAN. Če je zaklenjeno, pomeni da ni zate, zato marš stran!
      Jaz namreč spadam v tisto vrsto ljudi, ki pravi: HOČEM VEDETI!
      Meni je to Odgovornost.

      Nekateri (denimo ti, ki zdaj vladajo, pa s tem ne mislim izključno in samo Slovenije, temveč mislim na ves svet!) mislijo, da je odgovornost to, da delajo kar se jim sprdne, ljudje pa bolje da zato ne vedo. Torej: ne vedeti (da ti ni treba vedeti!) je privilegij! Zanj se splača boriti.

      Pravica do “ne vedeti” je nekaj, kar je treba zagotavljati tej družbi, ki počasi začenja verjeti, da je bilo bolje, ko nismo nič vedeli. Ker nam ni bilo treba vedeti! Zato si premnogi želijo nazaj tja.

      Ok! Naredil sem uvod, zdaj grem k razlagi svojega odgovora. Tukaj je.

      Če je Življenje bilo ustvarjeno, in se ni le “zgodilo”, je zanj nekdo odgovoren.
      Če bi Življenje nastalo slučajno, potem zanj nihče ne bi odgovarjal. In v tem primeru bi se bilo spodobno vprašati – kdo pa je zanj odgovoren?! Za takšno, kot je (ki ni enostavno), kdo je zanj odgovoren?

      Naj svoje razmišljanje nekoliko natančneje razložim: Odgovoren je vedno tisti, ki mu je kaj do tega.
      Za Življenje je odgovoren tisti, ki mu je do njega.

      Teoretično bi lahko bilo slučaj, teoretično bi lahko stvarniku ne bilo mar zanj, teoretično bi stvarnik lahko bil Bog, teoretično bi lahko bil kdorkoli…. Toda zame je Stvarnik in Bog tisti, ki mu je mar!

      Ker če ni nikomur mar, samo meni, sem jaz Bog! Če je človeštvu mar, je človeštvo Bog in jaz sem s tem zadovoljen. Če mu je mar.
      Nisem pa zadovoljen s tem, da nikomur ni mar. In če slučajno ugotovim, da nas Bog hoče ugonobiti, da mu je žal, da je sploh ustvaril Življenje, se mu jaz uprem!
      Uprem se mu z vsem, kar sem, kar sebi pomenim in kar mi Življenje pomeni!

      Vzamem ga v naročje in ga branim kot majhnega otroka, ki je moj (Življenje in Stvarnika skupaj z njim). Govorim mu, da je moj in da ga ne bom zapustil. Nikoli. Izumim pojem “nikoli”, zato da otroku dopovem kako ga imam rad. Brez kalkuliranja kaj bom imel od tega! To naredim za Življenje.

      Do Življenja si lahko indiferenten, lahko pa te boli, ker je tako pretepeno, polomljeno, osamljeno in ubito.
      Odvisno od tega, kaj boš z njim, tako polomljenim in na koncu diha, je potem tvoja sposobnost interpretiranja Resnice in seveda tudi Odgovornosti. Najprej je treba vedeti, za kaj si Odgovoren! Odgovornost z veliko začetnico, se nekega dne, nekje, začne, potem pa….. nima konca!
      Kajti Odgovornost je požrešna, vse hoče vedeti, vse znati in za vse se čuti Odgovorna.
      Pazite: Odgovornost ni Krivda. Tu velja ali – ali! Oboje pa ne more obstajati hkrati na planetu.
      Samo Odgovornost zrine Krivdo dol s planeta! Ni drugega načina, ker drug način ne obstaja (moja izkušnja!).
      Odgovornost je na strani Življenja, Krivda pa išče krivce, jih kaznuje, večkrat ubije. In ostaja – neodgovorna! Dovolj so ji krivci, da jih likvidira!

      Naša oblast je NEODGOVORNA. Išče krivce.
      Zato sploh ne dokazuje krivde krivcem, temveč jo (jih) enostavno določi!

     • dob

      Še nekaj o Odgovornosti!
      Odgovornost je ustvarjalna, ker je v službi Življenja in dela za Življenje.

      Krivda pa je v službi Smrti!
      Krivda je nasprotje ustvarjalnosti, zato se lahko samo ponavlja. Ponavlja se kot smrt, ker JE Smrt, njej služi.

      Zdaj je Krivda bog na planetu namesto Boga!
      Krivda nam ukazuje. Zaradi Krivde se ljudje žrtvujejo “da bi bili dobri”! Ne vedo kaj delajo. Služijo Luciferju.

      Lucifer se tako posmehuje človeku, človeštvu.
      Lucifer se Bogu posmehuje tako, da ponižuje njegove otroke in otroke nagovarja, da sami sebe ponižujejo. S tem ponižuje in žali Boga!
      Ker ga drugače ne more.

     • neny

      Ojoj…. a to je vse. Lucifer proti Bogu in obratno. To je bitka brez odgovornosti. Kje ti živiš*??????????????

     • dob

      Živim v “deželi” odprtih vrat zavesti.
      Ne vem zakaj sprašuješ, ko te pa ne zanima.

     • neny

      odprta vrata zavesti?
      vsak ima svojo in če bi vsi videli preko, bi mogoče vsi živeli minimalistično. Ti hočeš živet tam, si pa tukaj. no go

     • dob

      Vse prenesem, razen tega, da je sogovornik nezanimiv.
      Ti si nezanimiv(a).
      Blokiram tvoje komentarje. Lahko bi sedel ob oknu in pljuval skozenj, bi bilo dosti bolj zanimivo od pogovarjanja s tabo.

     • dob

      Sogovorniku po navadi vse odpustim in oprostim… razen tega, da je nezanimiv na portalu. Ti nosiš svojo nezanimivost kot zastavo in jo prideš sem kazat.

      Bolj zanimivo od pogovora s tabo je sedeti ob oknu in pljuvat na cesto, ker je natanko to, kar ti počneš tukaj.
      Si obupno NEZANIMIV(A)!

      Poleg tega pa infantilen (infantilna), saj sprašuješ nekaj, kar te niti najmanj ne zanima. Kot mali otroci, ki jih zabavajo s postavljanjem istega vprašanja samo zaradi vprašanja samega, da so sami sebi zanimivi. No, meni nisi. Niti malo.
      Blokiram te.

     • dob

      Vidim, da ti gre dobro pri ukvarjanju s sabo.

     • indijanka

      Meni je to najlepše, kar si kdaj zapisal.

      Nekaj kar se deloma navezuje na tvoj začetek.
      Nisem iskala sreče, ampak pravo življenje.
      Z vsemi trenutki neizrekljive lepote in globoke
      depresije, s predanostjo in vsemi izdajami vred,
      z bojaznijo in trenutki spokojnosti.
      (Coelho)

     • stajerc5

      Hehe, evo ti ga na, zdaj si pa faca, hehe….

     • RATATA

      Nič ji ne more tej večkrat diplomirani neny.

    • Soave

     No ja? Si pa dobro zapletla .

   • indijanka

    lep zapis

   • Peter

    Izhajaš iz napačne predpostavke.
    Oni ne lažejo, oni so prepričani, da je vse res kar nabijajo in da je samo njihova resnica edina in prava. Samo poglej jih, kako zanosno komentirajo in pojasnjujejo, so že blizu stila tiste slavne tovarišice s SKorejske tV.
    Tako da izgovor, da je hudo lagati ne vzdrži, no.

 • MEFISTO

  Tanja Gobec naj bi pred kamero povedala, da je pijana in se opravičila, saj bi gledalci velikodušno razumeli, da ne more biti drugačna, če je zaposlena ravno na HANZI RTZV

  • tohuvabohu

   Tanja se zgleduje po svetlih tradicijah naših vrlih gozdnih herojev. Naliti so bili pred vsako junaško akcijo.

   • stajerc5

    So tudi edini, ki so znali pijani hitro bezat!

    • pajot

     Bežali so tudi trezni.

     • KIKI

      Sami maratonci,ti rečem!

    • KIKI

     Pogon na šmarnico in šnops! …

 • Claudio Moro

  NAVADNA PIJANKA!!!! STRAN IZ RTV!!!!!!!!!!!

  • KIKI

   če je pa tako nesrečna….zakaj? Ne vem!

 • Claudio Moro

  CE SE TA PIJANKA ZOPET POJAVI NA RTV,NE GLEDAMO VEC!

  • tohuvabohu

   Spelji se, gnusni provokatorski gnoj !

  • Vojteh Dovč

   tebi se pa ja ne rabi sekirat sej mate JANSHA TV al kako že. razen da plačuješ kot jaz

 • Joža Gabroža

  ČE NI BILA PIJANA JE PA BILA ZADETA KAR JE ŠE HUJE ZA NACJONALNO TV PRISILNI PRISPEVEK Z ZADETIMI NOVINARJI OP SAJ KLEMENČIČ JE BIL TUD SAM BOLAN OD STEKLENICE HA HA HA LEVAKI PO VAS JE TE VOLITVE SO ŽE DOLOČENE BREZ VAS

 • trumpet2018

  če lahko stojiš na nogah, to še ni mamba, mamba je će se plaziš po tleh in se spotikaš ob mize in stole :))

 • Vojteh Dovč

  ISTI STE KOT KOMUNISTI (PA SEJ VAS JE TKO IN TKO POL ŠE VEDNO)
  -NAŠ VIR TU NAŠ VIR TAM PA STRIC IZ OZADJA KRADETE PA TKOIN TKO VSI.

  • Mojca pokraculja

   Dej pober se med svoje. Dolgočasen si. Star in tečen. Svoji stari ali pa otrokom pejt vsak dan isto plozat.

 • neny

  ČE BI VSI Z NJIM SE DRUŽILI, BIL BI SUPER NAŠ PLANET

  https://www.youtube.com/watch?v=2fZ86MZkJrU

  • Soave

   Cviček ? Hja. . . . kaj pa tiček ??

   • neny

    klin se s klinom zbije…ali kako. -.)

    • Soave

     Kaj sprašuješ. Saj sem samo glasbo komentirala.

     • neny

      ja no…. v praksi tud?

     • Soave

      Ja, v praksi se tudi ukvarjam z glasbo. Komentirajo pa drugi.
      No, tisto – vse sem za vince dal ? Atomik Harmonik tako pravi. Za g. Gobčevo pa ne vem.

    • RATATA

     Veš neny, tam v deželi Cvejčka fantje takolele pravjo: “liter Cvejčka, pol pa pejčka.”

 • Interkom

  Kaj pa če ni bila pijana, ampak je double joint pokadila? A se ji boste opravičili, sploh zdaj kpo njena priljubljena opcija v parlamentu hoče doseči dekriminalizacijo droge?

 • indijanka

  :)tako je tudi prav

 • Feeling Rain

  Dobro, da je sedela za mizo.

  • neny

   Škoda, da si ni privoščila kar pred kamero kako peninco.

 • pajot

  je pa res,da v življenju še nisem srečal pijane mambe.Ko sem prišel na obisk k jerci Mrzel,mi je predstavila svojega pitona. Je bil trezen. Vinko pa ne.

 • indijanka

  Jpp..vedno podpiram tvoje mnenje :). Zanimiv je.

 • Rožle

  … ♪ ♫ ♩♬ ♭ ..To še spijemo pa gremo … … ♪ ♫ ♩♬ ♭

  • slosin

   je reku dolenjc, ko je padu v Krko..

 • Viktorh

  Na zdravje, hik, deklica….

 • Dostmamrecesije

  Takšni pijanci so samo še v Rusiji. Tam imajo super žganje.

 • MEFISTO

  Pa kar sama ga je pila!

  Z nikomer ni hotela deliti dobre volje.

  Šele potem, ko je bilo prepozno.

 • Olga_10

  Priznanje, da imaš težave z alkoholom, je prvi korak k zdravljenju odvisnosti! Tovarišica, ki to zanika, je prava pijanka po Ruglju!
  Čas je, da tudi Hanzi in harač zanj ukinemo!
  Vsi na volitve! Volimo pravo desnico in ne Kučanovih klopotcev!

  • KIKI

   “Pod” Rugljem je bilo super, saj so bile za vse babe krive!…
   danes pa se upirajo in nas, prave moške spravljajo nazaj
   v gostilne!

 • Iva

  Vir: “Toda ne vem, zakaj zdaj skuša prikriti, da je bila pijana.”

  Priznati in obžalovati bi morala takoj, ne glede na razloge. In poiskati pomoč. Mogoče bi tako zaprla usta množici komentatorjev, ki se iz dolgočasja sprošča z bedastimi komentarji, napisanimi ob prisotnosti pijače ali drugih substanc ali iz naslajanja ob “nesreči” drugega.

  • Mojca pokraculja

   Zakaj skuša prikriti, da je bila pijana !
   Najprej gre za solidarnost njej enakih, se pravi pijancev. Ko so pijani govorijo, da so najbolj trezni. Drugo, kar jim je skupno, v pijanem ali v treznem stanju, je zanikanje resnice. Zanikanje pomeni krivdo prevaliti na tistega, ki na nečednost opozarja, ki te je zalotil pri nečednostih.
   Zato komentatorka Iva, je vse zaman razmišljati kaj bi morala storiti.Če bi bila poštena do sebe bi to storila. Ker ni poštena tega ni storila,zato sedaj jadikuje, kako se drugi naslajajo ob njeni nesreč. Da to lahko počne pa se spet mora žal neprepričljivo lagati in sprenevedati. Noben” učitelj” laži, pa naj se še tako trudi pripisati vzroke tabletam itd., je ne more naučiti lagati tako, da bi njenim lažem verjeli.

 • Dostmamrecesije

  Voditeljica se ga je napila,
  od direktorja opomin dobila,
  se mu okoli nog ovila,
  saj bila je huda sila.

  V krvi bil je alkohol,
  ki prihaja iz osnovnih šol,
  saj ga pije vsak navaden trol,
  kar ni glih najbol.

  Alkohol te naredi mambo,
  tisto ki se jo je bal še Rambo,
  ki včasih je zaplesal sambo.

  Voditeljica bila je pijana,
  do stropa nasmejana,
  vodenju komunistično predana,
  da nastala ne bi kakšna rana.

  Voditeljico je bolela hrbtenica,
  od časa do časa z alkoholom se našprica,
  iz ust letela po dva sta vica,
  a paziti treba je, da ni resnica.

  Komunizem temelji na laži,
  s šnopcem pod nosom se namaži,
  to tudi nam dokaži,
  da se ga. Gobec sonči zdaj na plaži.

  Cela Slovenija se ji posmehuje,
  od smeha iz oči dežuje,
  saj tu ni nobene nuje,
  naj ga. Gobec srečno zdaj potuje.

  Komunizem je en navadem strup,
  komunistov pa en celi kup,
  raja je pa zadnji up,
  a kaj ko je priplavala po žup.

  V raji je pa polno ovc,
  ki polovil bi jih lahko le lovc,
  v roki zdaj držim en novc,
  na vodi pa čaka me še plovc.

  Če ne bo šlo to drugače,
  dvihnil dolge zimske bom še hlače,
  s sabo vzel še štiri pijače,
  in malo še okusne jedače.

  Pijača moja bo Red Bull,
  ki je res zeloooo kul,
  popil je bom res en fuuul,
  da na nogah ne bom imel še žul.

  Pijača dala mi bo krila,
  kominustov me rešila,
  svobodo mi bo podarila,
  in me končno osvobodila.

 • bednick

  ++++++++++++++++++++++++++
  Si videla.
  Plus na plus.
  Zabava, vmes pa kaj resnega.
  Samo zabava je tudi dolgčas.

 • Tweety Bird

  Novinarka Tanja Gobec si nikakor ni zaslužila odziva, kakršnega je doživela. Zato lahko desnosučni od Tanja Gobec dobite po “gobcu” !!!

  • Rožle

   Plačo služi še vedno RTV-jevo? …

   • indijanka

    :) najboljši komentar

 • Tweety Bird

  Prav je, da smo kritični do javnih osebnosti, med katerimi so nedvomno tudi novinarji in novinarke. Toda plaz komentarjev, podtikanj in obtožb, kakršnega je doživela Tanja Gobec od desničarskih fake news medijev, je po mojem prepričanju pretiran ter meji na javni linč, kakršnim smo bili v Sloveniji že nekajkrat priča. Nekateri so pripeljali tudi do tragičnega konca.

  • trumpet2018

   pišeš podobne neumnosti kot fake news 24 kur, ki konkurenčne alternativne medije na internetu označuje za fake news, v resnici so pa sami utelešenje fake newsa, vsak dan na debelo lažejo o Trumpu kot pes laufa. Tudi zatirajo svobodo govora, ko si tam pisal so te stalno brisali, tukaj imaš svobodo govora, kaj še hočeš, shut the fuck up! lažnivec pernati

 • Kosobrin

  Tudi če je bila pod vplivom alkohola, ravnajte se po svetem pismu, snovalci in bralci Nove! Kdo je že rekel: “Naj prvi vrže kamen, kdor je brez greha!”??????? Vsakemu se lahko zgodi, na vseh delovnih mestih, nerodno je le, ker te na TV lahko gleda vsa vesoljna Slovenija! In obsoja, žali in ponižuje do onemoglosti! Sram naj vas bo!

  • centurion

   Zakaj naj bi bilo mene sram, vosu?
   Baba je točno vedela, da jo bo pijano gledala vsa Slovenija.
   Pardon, levi del Slovenije.
   Ata google je poskrbel, da smo si burlesko ogledali vsi.

  • pajot

   Po kakšnem svetem pismu,majmun? Kdor je pijan,je pijan. Kdor je trezen,je trezen.

   • Kosobrin

    Majmun si ti.

  • Mojca pokraculja

   Tišina, zmene pokvarjeno, se boš s takimi norca delal. Sram naj bodi tebe, sprijenec.

 • KAPIBARA

  Že desetletja obstaja okoli RTV tako-imenovani “bermudski trikotni”.
  Na terenu se nahajajo lokali, ki skupaj tvorijo trikotnik in tam so popoldanski-večerni voditelji poniknili.
  Že pred desetletji, so dotične vezali na stol, da ob zaključku programa niso spolzeli z naslonjala..
  Bila je pa ženska, katera uporablja pripomočke kemije..
  O pokojnih pa pravijo, sam naj-lepš, pa tudi kaj zlobnega nimam ( ni delal)za napisat..

  • Kosobrin

   V vseh delovnih sredinah je tako, samo da so tisti na RTV vsem na očeh, in vsak, kdor ima pet minut časa, ga lahko sramoti. V tem je vsa razlika. Kakorkoli že, tako dobre novinarke kot je gospa Tanja, si vsaka TV hiša lahko samo želi! Nova TV ne premore nobene, roko na srce! Veseli me, da je g. Tanja že začela z delom, sicer bolj v ozadju, a vendar je začela. Želim ji veliko sreče na nadaljnji poti!

   • Peter

    Saj gre lahko mirno kam drugam.

   • KAPIBARA

    Bila je postavljena na tv razpelo, namesto da bi se pijana skrila..v snažilkino shrambo..
    Pa dokler, zopet, ni zakokodakala, je večine na to že pozabila

   • Peter

    Ojoj, manjka samo še

    Kdo, pa naj sama ugane…

   • pajot

    He,he,he,bolj v ozadju…he,he,he…

   • Franjo Trojner

    Ejej Kosobrin, meni je bilo nerodno , ko sem jo takrat videl takšno na javni TV, pa bi moralo biti njej in tistim, ki so ji nastop dopustili, mar ne?
    Ali je dobra ali slaba voditeljica je subjektivna ocena vsakega gledalca posebej, o tem ne bi debatiral, spodrsljaj pa je bil očiten in delavca v gospodarstvu za spodrslaj vedno čaka kak ukrep, tudi aušus ti danes odbijejo od plače, tudi disciplinske prekrške ti dobrohotno ne spregledajo, vedno sledi ukrep! Ja pa pokesati in opravičiti se moraš, tako veleva tudi osebna kultura mar ne?
    Žal sam v tem primeru od dotične osebe tudi danes ne prepoznam kesanja in tudi opravičila ne, kar me zelo čudi? Na javni TV bi morali biti prav vsi standardi nastavljeni zelo visoko iz preprostega razloga, ker je javna nacionalna TV tudi v funkciji izobraževanja, vzgledi pa vlečejo, mar ne?

 • Tweety Bird

  Tanja Gobec je ves čas delala nadpovprečno dobro, znana je po vestnem, resnem in strokovnem novinarskem delu, do gostov… čeprav neizprosna pri iskanju odgovorov in informacij… pa je bila vselej tudi korektna. To pa nikakor ne moremo reči za ta portal…v službi neresnice.

  • Dostmamrecesije

   In po komunističnih lažeh.

  • neny

   Zelo profesionalna za slovenske razmere. Le da je končala neprofesionalno, čeprav je imela možnost napako ustreznejše “speljati”. Desne ovce ji ne bodo napake nikoli oprostile, to pa zato, ker je poročala o JJ. Pri tem pa baje lagala. :), ker je sploh poročala.

   • Mojca pokraculja

    Jdtna, jdtna, mi pa v jok ! Uaaa, ni znala napake ustreznejše speljati, uaa, auaa

    • neny

     No si najbolj glasna pred sodiščem, ne. Tanja ne bo prirejala shodov.

     • Mojca pokraculja

      A pred sodiščem si ? Maš že dons shod?

 • Peter

  Ne razumem strašnih slavospevov na njen račun, tako dobre novinarke si baje želijo vsi….
  V čem je tako dobra, dragi Kosobrin?

 • Rožle

  Pač … gre po stopinjah svojih RTV prednikov …
  večina jih je že pod rušo ravno zaradi prekomernega posedanja po RTV kafićih …

 • neny

  Tukaj imate v povprečju IQ 50.
  RAZEN TREH ALI ŠTIRIH.

  • Peter

   Ja, lej, tud to je neki, ne?
   Mislm, 50, no.

  • Peter

   Ne vem zakaj glih 50, to je spodnja meja za morona.
   49 pa že spadajo pod imbecile.
   Je pa res, da nam ti s svojim ajkjujem 20 malo kvariš povprečje.
   Pa bomo že, no.

 • montyamp

  Če je lahko nakokan precednik :
  https://www.youtube.com/watch?v=hQfSqGePNbM&amp=&list=WL&amp=&index=6
  so lahko tudi ministri in HANZI novinarji .

 • Peter

  Ono oziroma Njo izdaja Delo.
  Pa ne mi rečt, d to kdo še bere, no.

  Še naša Joži je rekla, da to je pa tumač in da ona ni Ona, no.

 • montyamp

  Če lahko žvepleni gre v avto na napačni strani :
  https://www.youtube.com/watch?v=CL0ytZRhzbI
  lahko HANZI KURBIŠČE zganja presstitutske cirkuse , na položnice .

 • Peter

  Tiste lase ma pa tok nazaj zategnene verjetn zato, da ji joške gor drži, no.

  • neny

   ha nima v rokah zlatega Stojanovega, to te najbolj moti. Sicer je novinarka za 100 vaših Stojank, pa kakorkol.

   • Peter

    Kakorkol?
    Glej, ljubica, si se odločila, da nam boš s svojo prisotnostjo nižala povpreče ajkjuja.
    Ok, tvoj problem.
    Kaj pa mene najbolj moti, pa ti ne veš.
    Mogoče to, da se najdejo ene modelke, ki si umišljajo, da vejo, kaj mene moti.
    Pa btw, ponavadu si bla znosna. PMS, no?

    • neny

     iq si nižaš sam od šmentane dalje…. pa termometer ti tudi lahko pokaže do kod sežeš. :)

     • Peter

      Nižam si jo sam?
      Jast jo nimam, lubica.

     • Peter

      Hehe, popravljaš se..
      Ja ajkju si nižam, moram, da se lahko s tabo sploh pogovarjam, no.

   • Peter

    Ja, ampak lase ma pa še zmeri tok zategnene, da ji joške gor drži.

 • Sredina

  Prej verjamem njej, kot pa ˝kredibilnim virom Nore24˝, ki samo čakajo, da lahko obrekujejo vse in vsakogar

 • tzt

  V gobec si ga je pošteno zlivala. Več kt dva mesca je rabla, da je začela gobezdat brez, da se ji zatika.

 • Peter

  Naša Joži prau, d ona nje že ne bi stregal tist večer.
  Prau, d je že plačala, k je stregla vinjenim, no.

 • Peter

  Že zdavnaj smo pozabili na tisti njen pijanski izpad.
  Sama ga je pogrela, kura, no.

 • Hribouc

  Kako se je to videlo v pravi Oštariji?
  Bilo nas je 5 ali šest, Tv je igral na steni v prazno, nihče ni ravno buljil v TV ekran, pa eden zine:”Glejte, kuga pa je s tole, saj je prheftana ku marela…” In smo se naslednjih par minut samo režali, češ, glejte, saj nismo sami !Samo buljili smo in ugibali, ker je bila tako hecna, ampak ne bolj kot Klemenčič, ali je samo alko ali so tudi travce. Če bi padale stave, bi vsi , ki smo se režali,stavili, da je pribita kot kanta.Naj govori glih kar če!
  Novinarji udarnih medijev pa, saj veste sami…škoda besed.

  • Peter

   Ja, bejba je nš člouk, ne vem kva ji je zdej nerodn, no.

   • komar marko

    vas dva sta srečna človeka. Jaz pa sploh do oštarije ne smem.

    • Peter

     Hm, vprašanje vredno resnega razmisleka…
     Mate kelnarce zgoraj brez?

     • komar marko

      kako naj vem,če pa tja ne smem.

     • indijanka

      hmm..ja a o tem morte premišljevat ..si ne zapomnite

     • komar marko

      ha, ha, ha. Če si pa nadelan, ali se kaj spomniš?

  • Peter

   Madona, mi pa Joži ne pustimo met Hanzi TV pržgane, ka ga pijemo.
   Ns čist ob živce spravjo tisti berganti pa jevgenije pa usi družbeno politični delavci na Hanzi TV.
   Mamo radi svoj per pa svoj mer, no.

 • MOSTISCAR

  Če je jemala slučajno tablete ZALDIAR proti bolečinam, so učinki teh tablet lahko podobni pijanosti ali bolje rečeno omamljenosti !

  • stajerc5

   Zdaj si pa zamisli, da vzames te tablete, ko zi ze tako ali tako pijan, hehe…

 • Peter

  Sevede, jest pa jemlem tablet Babadejmimer, sploh mal preden grem iz oštarije dam.
  pa še enkrat, pozabil se je že, pa gre kura drežnat, jo je obolnarca našuntala, al kva..
  Bova zdej midve pokazale telem tadesnim, no.

 • bednick

  Se srečata Peter in neny:
  “Si bila na IQ testu?” vpraša Peter
  “Seveda,” reče neny
  “In?”
  “Vse je vredu, negativna sem”, reče neny.

  • Peter

   A je neny blond, no?

  • indijanka

   ..hudo, nasmejal si me.

   • Peter

    Ja, men jo je mal žal, ponavadi ni tako sitna.
    Ampak, ona je začela.
    Tražili ste, slušajte, no.

    • indijanka

     mrk bo :)

     • Peter

      ???

     • indijanka

      sončev

     • komar marko

      upam,da MESEČEV, zaradi norosti!

     • Peter

      A res?
      A, 15 februarja, ampak pri nas ne bo viden…
      https://www.youtube.com/watch?v=DVQ3-Xe_suY

     • komar marko

      ja tisti ki so za mESECEM ga bodo videli. Ha, ha, ha

     • indijanka

      lepo :)

     • Peter

      Ja, ta je tista, saj veš, štirje zvočniki na drevesih, se vležeš na hrbet v travo, se zazreš v nebo in poslušaš, kaj se dogaja tam, na temni strani meseca, no…

   • komar marko

    mene pa sploh nisi brala!

    • Peter

     Ne bod lubosumen, no.
     Squaw ima srce dovolj veliko za vse nas…

     • komar marko

      z zakonom pridobiš na način, da se zrediš!

     • komar marko

      Indijanka je pametna sqwo. Dobro in inteligentno piše. Rad jo berem.

    • indijanka

     Seveda sem :).

   • bednick

    Predelan vic o blondinkah .

    • indijanka

     mojster predelovanja postajaš:)

  • komar marko

   zakon je samo vmesno obdobje med rojstvomin smrtjo.

  • Rožle

   V lokalu sedita neny in Tarantela in se pogovarjata:

   Tarantela :”- Ej, včeraj sem delala test za nosečnost”.
   neny: – “Ja? Pa so bla vprašanja težka ?” …

 • trobenta

  Z Gobca je smrdelo po alkoholu….

 • komar marko

  no ja. Jaz TANJO ne obsojam. Dogodi se. Zamerim pa njenim sodelavcem, da so jo pustili za mikrofon. Očitno so jo oni namočili. Tisti s trezno glavo bi morali odločati, očitno so že vedeli za kaj jo spuščajo v eter.

  • m…Rta

   To je res.

  • karlina

   Marko, Bog si vedi, kolikokrat so ji že pogledali skozi prste, če se spominjam njenih vodenj-TARČ IN OMIZIJ, hm , šele sedaj vidim, zakaj se je skoraj vedno čudno obnašala-NASMEJANO, čeprav so bile hudo resne teme

 • T-Rex

  TweetyBird ne bo branil svoje levuharske kompanjonke?

  • delaware

   Za tweety.alternativna umetnost…židane hlape gobec spusti, in glej, hrbtenica boli, boli…

 • Balkica

  Zadevo s Tanjo Gobec bi lahko dali ad acta. Zaradi dveh jecljajočih stavkov je res ni treba pribijati na križ, pa ne glede na to, da je spila kakšno tableto preveč ali pa par kozarčkov.
  Glede na njeno število dobro vodenih odmevov, se ji en majhen spodrsljaj lahko opraviči.
  Ljudje, povejte, ali vi na delovnem mestu niste nikoli naredili niti ene napake?

  • delaware

   Res.lahko bi jo pustili pr miru..pač, neki je spila..ampak baje dardeče vino znižuje holesterol…

   • karlina

    Zaradi mene lahko pije alkohol, koliko hoče, ampak ne na delovnem mestu, ki ga jaz-PRISILNO PLAČUJEM, HALOOO

  • Peter

   Veš, balkica, ko nimaš nobenega, ampak prav nobenega vzvoda, s katerim bi lahko korigiral pokvarjeno enostransko poročanje Hanzi TV in z njim tudi te družbenopolitične delavke, pač reagiraš tudi na take izpade.
   Ni fer, je res, ni pa tudi fer, da še nikoli do sedaj omenjena tovarišica družbena delavka ni spravila skupaj enega prispevka, ki bi pozitivno prikazoval desnico in obratno, niti enega, ki bi negativno prikazoval levico.
   Svet ni vedno fer, prej ali slej pa žanješ kar seješ, ja?

  • janez zorman

   Za pijandure pa res ne bom dajal harača RTV – ju. Ne olepšuj in ne dajaj potuhe pijančevanju. Poglej kaj se dogaja po cestah, zaradi pijančevanja ? Kdo jo vozi domov iz RTV -ja ? Taxi ? Kaj pomisliš na mladino, ki je spremljala njene seanse na Odmevih ?!

   • karlina

    podpišem

  • karlina

   OPA, napaka ali PIJANOST, je pa, oprosti-VELIKA RAZLIKA, v gospodarstvu imajo ljudje srečo, če ne dobijo odpovedi, oz-TAKOJŠNJE ZDRAVLJENJE !!!!!

 • neny

  Desni na Mensi . ..testiranje iq

  Pripomoček: kalkulator

  Prvo vprašanje, imate 1 uro časa.

  – Koliko črk J se nahaja v priimku JANEZ
  JANŠA?

  Računajo, razmišljajo,
  analizirajo. Izberejo.

  – Ste ugotovili? – Smo —
  – Koliko? – Dva J –

  Negativno!

  Drugo vprašanje, imate 2h časa:

  – Koliko črk J je v imenu
  Ivan Janez Janša?

  Razmišljajo, kalkulirajo,
  štejejo, seštevajo. Izberejo.

  –Ste ugotovili? – Smo – Koliko? –Dva J! –

  Negativno!

  In končno, tretje vprašanje. Imate 3 ure časa.

  – Koliko črk J je v imenu in
  priimku Milan Kučan?

  Ponovno vsi od prvega
  zadnjega kalkulatorje na mizo….računajo,
  seštevajo, odštevajo, množijo, delijo…

  Izberejo.

  Ali ste gotovi ? –
  –Da! – Koliko?–

  – Tisočtristodvaintrideset —

  – ??? kako ???–

  – Pa čisto enostavno…murgeljčan mi gre na jetra x 666

  • Peter

   Oh, neny, zaman se trudiš.
   “prikaži več”, piše spodaj pod tvojim komentarjem, pa se bojim, da ti pokazati nimaš kaj, kaj šele kaj več in zato ne bom niti kliknil na “pokaži več”.
   Mirno pojdi raje spat al pa sneg kidat, no.

   • neny

    Vsaj desetkrat si moral prebrati, je pa VELIKO vprašanje, če si razumel.
    Snega pa meni ni treba kidat.
    := )

    • Peter

     Ne, nisem prebral niti enkrat, draga neny.
     O, si prmorka? Lepo, mam načelom rad prmorke, sam ne takih, k tkole pošrek ocenjujejo ajkjuje ljudi, ki jih ne poznajo, no.

     • neny

      me NE frega? :)

     • Peter

      u ke kaldo…

     • neny

      Božanska komedija

      Pelje Vergil Danteja skozi pekel. Spustita se navzdol in prideta do privezanih duš, nabodenih na kole.
      Vpraša Dante:
      “Kaj so le storili, da tako trpijo?”
      Pravi Vergil:
      “To so morilci in posiljevalci. Nabodeni plačujejo za svoje grehe.”

      Gresta na naslednji nivo pekla in prideta do ubogih, privezanih na kamne, kjer jim vrane kljuvajo jetra.
      Vpraša Dante:
      “Kaj pa tile?”
      Pravi Vergil:
      “Ti so izdajalci božjih skrivnosti.”

      Na tretjem nivoju pekla zagledata jezero, polno gnoja, v katerem plavajo neprivezane duše.
      Vpraša Dante:
      “No, tile pa niso niti privezani niti ograjeni. Kako to? In zakaj te duše ne pobegnejo?”
      Pravi Vergil:
      “No, to so pa Slovenci. Ni potrebe, da bi bili privezani ali za ograjo. Vsakič, ko želi kateri splezati iz dreka, ga drugi takoj nazaj potegnejo!”

     • Peter

      Ojoj, stare vice boš kle pravla?
      Glej, neny, ti si začela, je tko?

     • neny

      ja že v peskovniku.

     • Peter

      Aja?
      kdo?
      Aha, boš gonila, kljub temu, da si jih fasala po svoj prmorski…tralala..
      ja, pa dejva, no

     • neny

      50 iq je še previsoka ocena. Beda, beda…..

     • Peter

      Hehe, res je, beda, neny, beda.
      Škoda, da nimaš snega za kidat, bi lahko kaj pametnega danes naredila, Tako se pa tukaj blamiraš.
      Ja, lej, še kakšen star vic prlimi pa spat pejt, no.
      Prou?

  • lokec

   ❤️❤️❤️ radenska

 • prdo

  Enkrat imenuje ta vir drugačne vse baba kazala

  • radames

   Ti, zakaj pa ti tako zmedeno pišeš, da se sploh ne da razbrati, kaj si hotel povedati?

 • janez zorman

  Pijanci, kadilci in narkomani ne priznajo svojih razvad. Se raje napijejo, kot da bi se pogledali v ogledalo.

  • radames

   Kadilci VEDNO priznajo, da kadijo. Pijanci in narkoti pa NIKOLI, da PREVEČ pijejo ali šnifajo.

 • radames

  Pijani so brali Dnevnik: Tomaž Terček, Matjaž Tanko. Da o radijskih novinarjih niti ne govorimo.

  • tohuvabohu

   Kaj pa Vili Vodopivec? Imel je tako steklen pogled …

   • radames

    Kolikor sem ga poznal, se mi zdi, da ni pil. Je pa pred mikrofonom na radiju počenjal pantomimične štose.

    • tohuvabohu

     Tudi Sašo Hribar ga je včasih kar veliko pospravil. Enkrat je vodil Marelo (ki je dvodnevna prireditev) in smo se ves čas tresli, kdaj bo padel z odra.

   • lokec

    jojjoj to je pa že dolgo

    Ljubljana, 16.05.2000, 20:57 | M.T./N.P.
    V šestdesem letu starosti se je za vedno poslovil Vili Vodopivec. Najprej
    radijski napovedovalec, potem bralec prvih slovenskih televizijskih
    dnevnikov in voditelj številnih javnih oddaj. Bil je ustanovitelj in
    dolgoletni urednik radijskega razvedrilnega programa, novinar in mentor
    številnim poklicnim naslednikom. Nazadnje je sedel pred mikrofon
    minulo nedeljo, ko je z njemu lastnim humorjem vodil oddajo Program Abraham.

  • karlina

   TOČNO, na RTV se je vedno pilo in se vedno bo, to je dejstvo

   • radames

    Uuuuu, je pa zdaj neskončno manj pitja, kot ga je bilo v Jugi.

 • Boklo

  Tako jeNOVA edina RAZKRINKA levouharje, pisali so tudi o Vijoleti TomiĆ pa uni ki je povrgla v VRANSKEM pa otroka pustila tam, kar tako naprej Z SDS do zmage in potem bo konec LGBT svinjarij v NAŠI KRASNI sLOVEneiji!!!

  pićka jim materna usem. SAMO JANEZ JANŠA NAS BO REŠIL IN MI GA BOMO USI VOLILI!!!! DO ZMAGE!!!! proti Tanji Gobec.

 • sloustava

  Ti posodim ogledalo, da se pogledas. Resnicno pogledas, Gobcevka. Ali je slovnicno pravilno Gobcevka? Kakorkoli ze, poglej se v ogledalo!

 • smiljan bertolin

  predstavljajte si, da bi bil pijan Možina

  • MEFISTO

   Nikoli več ne bi smel prestopiti praga te javne hiše.

   • sodnikisozločinci

    A tudi, če bi s 25 cm dolgim potrkal na vrata?

    • MEFISTO

     Odvisno od tega, s čim bi trkal.

     S členkom prsta ali s petihdvajsteticentimeterskim.

 • xtc

  Tanja Gobec je zgrožena…………….-deci ne marajo zapitih in pijanih bab.

 • MEFISTO

  Še enkrat bom ponudil dokaz, da zavežem usta režimskim komentatorjem.

  Tudi Miša Molk, plastična zvezda HANZI TV, je povedala, da so jo celo dopoldne spravljali k sebi, pa je bila preveč pijana, da bi kaj zaleglo.

 • sodnikisozločinci

  Ne vem v čem je problem? Tudi če je pila, ni bila ona pod vplivom alkohola ampak je bil alkohol pod njenim vplivom. A je to res tako težko razumeti?

 • Drago

  Ni mi jasno, koliko ljudi pa je bilo mrtvih, zaradi njene domnevne pijanisti, ? Sprašujem zato, ker še nobeden morilec ni bil toliko popljuvan kot Tanja Gobec.

 • lokec

  Pa kdo je Gobico prosil, da sedaj laže.

 • Marija

  Dragi moji saj ni nujno da je bila pijana. Nisem njena zagovornica ampak vam bom povedala mojo izkušnjo.Pred dolgimi leti ko še ni bilo povsod telefonov sem z otroci zbolela. Ker je moj mož oče otrok,ko je pel v službo ali kam pozabil poklicati dežurnega zdravnika sem pač morala iti sama do tel .govorilnice. Vse se je dogajalo v MB. Ko sem šla z vročino 39,5 po ul. 14 Divizije,do govorilnice me je nekajkrat zaneslo. Vsi me začudeno gledajo in me en moški reče. Veste gospa grdo je,če je moški zjutraj pijan za žensko je pa to neodpustljivo.Nihče od ljudi kateri so šli mimo mene od 14 divizije 5 do pokopališča na Pobrežju kjer je bila govorilnica me pa ni vprašal kako se počutim ali sem bolna ali mogoče rabim pomoč.In ko sem gledala posnetek Tanje Gobec mi je prišel pred oči moj primer.Zame je kriva samo toliko,da mogoče ni vodilnim povedala,da ne more pred kamere ker je bolna.Toliko na 100km daleč je lahko vsakega blatiti.Lp