Tina Gaber je nekoč fantazirala o Borutu Pahorju v spodnjem perilu

Foto: Instagram, STA

Življenjepis Tine Gaber je poln sočnih podrobnosti, za katere si Golob želi, da bi ostali skrivnost. Ste vedeli, da je v preteklosti fantazirala o bivšem premierju Pahorju? Posebej se je navduševala nad njegovim stilno usklajenim oblačenjem, še najraje pa bi ga slekla do spodnjega perila.

Marsikdo ne ve, da se je nova spremljevalka premierja Roberta Goloba, pred leti navduševala nad stilno usklajenim oblačenjem tedanjega premirja Boruta Pahorja. Vendar pa bi ga rajši kot oblečenega v “do potankosti zalikane poslovne obleke z manšetnimi gumbki, še bolj oboževala brez njih, denimo v spodnjem perilu“.

Spet drugič je dejala, da se ni “razvila samo v oprsje, ampak tudi v možgane”. Kot smo še lahko izvedeli, “pada” samo na “intelektualce”. Če moški ni “intelektualec, ne naredi tehničnega”. Poleg tega mora biti pravi moški zanjo “nesramno bogat“. Golobova ljubica tudi pravi, da se pred objektivi ne bi razgalila, razen skupaj z Natalijo Verboten. O sebi in Janu Plestenjaku pa meni, da sta “krasna človeka”.

Tina Gaber (Foto: Life Style)

Foto: Life Style

Foto: Life Style

Foto: Life Style

Foto: Life Style

Foto: Life Style

Andrej Žitnik