To je iranska novinarka Šiva Nazar Ahari, ki ji je vlada odobrila zatočišče v Ljubljani – Od MOL bo naslednji 2 leti prejemala kar tisoč evrov na mesec

Iranska novinarka in aktivistka za človekove pravice Šiva Nazar Ahari (vir: twitter)

Vlada v odstopu je na sredini dopisni seji ugotovila, da obstaja interes države za izdajo dovoljenja za začasno bivanje iranski novinarki Šivi Nazar Ahari. Prebivala bo v Ljubljani v okviru mreže mest –  zatočišč za preganjane in ogrožene pisatelje (ICORN) ter prejemala mesečno štipendijo v višini tisoč evrov. Vlada je včeraj novico umaknila, s tem pa so novico preklicali tudi v Slovenski tiskovni agenciji.

Vlada bo Šivi Nazar Ahari izdala dovoljenje za prebivanje v Sloveniji za dobo dveh let od njenega prihoda v Slovenijo. Še v sredo je STA poročala, da je novinarka vrsto let “obsežno poročala o različnih družbenih vprašanjih”, zaradi narave njenega poročanja pa je nenehno preganjana in je bila večkrat zaprta. Včeraj pa so novico po naročilu vlade nenadoma umaknili.

“Vlada je izrazila mnenje, da je za prebivanje preganjane pisateljice v Sloveniji izkazan interes. S tem dokazuje, da je boj za demokracijo in spoštovanje človekovih pravic potrebno nadaljevati tudi takrat, ko posamezne države ta cilj dosežejo. Za demokratične države je tudi zelo pomembno neposredno seznanjanje z dogajanjem po svetu, še posebej v tistih delih, kjer so sistematično kršene človekove pravice,” so zapisali na vladni spletni strani.

MOL del programa ICORN od leta 2010
Mestna občina Ljubljana in Slovenski center PEN sta se v letu 2010 dogovorila, da se prestolnica vključi v mrežo tako imenovanih mest – zatočišč za preganjane in ogrožene pisatelje (ICORN), ki je začela delovati na pobudo avtorja romana Satanski stihi Salmana Rushdieja ter Mednarodnega parlamenta pisateljev.

“MOL se zavezuje, da bo novinarki v času bivanja v Sloveniji zagotovil stanovanje, zdravstveno zavarovanje in mesečno štipendijo v višini 1.000 evrov,” so zapisali na STA. Ljubljana pa je v preteklosti že sprejela preganjane kulturnike. Pred tremi leti so zatočišče odobrili iraškemu pisatelju Samirju Abdulahu Fatiju Alsajgu.

STA je novico o Nazar Aharijevi dan po objavi umaknila. Razlog naj bi bil umik novice s spletne strani vlade.

A. B.

 • Boris_j

  Lepa ženska, ni kaj.

  Bili so časi, ko so zahodni desničarji (sicer iz oportunističnih razlogov) celo sprejemali preganjane iz islamskega sveta in jih imeli za nekakšne maskote. Ayaan Hirsi Ali pa to.

  Kje so zdaj ti časi?

 • karlina

  Če bom kaj napisala, bo grdo, ne bom, ampak samo vprašala-kdo pa nas brani, kdo pa skrbi za kršenje naših človeških pravic, kajti-MIGRANTSKI CENTRI, KI BODO RASLI V SLOVENIJI, KOT GOBE PO DEZJU-TO JE KRŠENJE NAŠIH PRAVIC-ZAKAJ-ZATO KER NAS NI NIHČE VPRAŠAL ZA DOVOLJENJE, KER NAS NI NIHČE VPRAŠAL, ČE SMO PRIPRAVLJENI ZANJE DELATI IN GARATI VSAKODNEVNO, PLAČEVATI STROŠKE ZIVLJENJA , KI SO VSAK DAN DRAZJI, TUDI ZANJE, TO JE ZAME KRŠENJE ČLOVEKOVIH PRAVIC !!!!!! Bomo morali sedaj ,mi-drugorazredni SLOVENCI, hoditi po azil v drzave V4, samo vprašam.

 • cosmosjasnovidec

  No ja se je pa začelo na veliko.
  Komu v Sloveniji je potrebna tale muslimanska kamelarska prasica razen pasjejebskim buzerantskim levakom kateri jo bodo nategovali v rit?Gobec naj drži pa je ne bo nihče preganjal.Vsa največja golazen že obstaja v tej Sloveniji.
  In kaka spoštovanja človekovih pravic nakazujejo levuharji v vladi oziroma kje so?Človekove pravice pri njih veljajo le za čefutarje,komunajzarje ter muslimansko svinjad Slovenski državljani so pa pod diktatorsko tiranijo katerim levaki še dodatno prirejajo pokole z kamelotrajbarske muslimanske golazni z naseljevanjem te teroristične morilske horde.Pobiti je treba in ene in druge preklete svinje zarukane.
  Ali še kamelotrajbarske muslimanske ter ostale svinje ne odžirajo dovolj davkoplačevalskega denarja kateri gre za muslimansko golazen?
  V kolikor se državljani ne bodo dvignili ter pometli z temi zahojenimi kreteni v vladi ter stirali to umazano muslimansko golazen ven bo Slovenija tonila še v čedalje večji drek kot že je.
  Ravno neke muslimanske novinarke rabi Slovenija.Naj gre vse skupaj v tri pizde materine saj to kar se dogaja že ni več možno folk pa to samo gleda zraven.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Stajerka

  še dobro, da je ta vlada za 40 let dela in plačila davkov, poštenemu državljanu namenila 500 eur……in KAJ pomeni 1.000 eur žepnine??…..KJE bo stanovala, kako bo s stroški bivanja, zdravstva in ostalih vsakodnevnih obveznosti??…..verjetno je teh 1.000 eur res dobesedno žepnina, medtem ko mora upokojenec z 500 eur pokojnine ali brezposeln brez nadomestila preživet in vse navedene stroške mesečno poravnat – drugače sledi RUBEŽ ali celo DELOŽACIJA……pa s koga se norčujete lewaki???

  • mona lisa

   Ja žal taki lopovi vodijo našo državo.

  • samsara

   Ne le 40 delovnih let. Večina je tako in drugače odvajala davke celo življenje.

 • večni srb

  Verjetno neka nepomembna novinarka in kavč socialna bojevnica ni nobena prioriteta, dokler deložirani veterani spijo v gozdu in celostno uničeni nedolžni reveži iščejo pravico na Evropskih sodiščih že ne.

 • večni srb

  Slovenija je največja kršiteljica človekovih pravic v Evropi, če se ne motim.

  • mona lisa

   Ja človekovih pravic lastnih državljanov.

 • Valter BraniSlav

  Narod hlapcev pac…
  Kaj pa ce bi jaz Slovenec bankrotiral v ZDA, kaj bi mi dala vlada SLO?
  Kako je SLO vlada poskrbela za Slovence iz Venezuele kjer je popoln kaos?
  V SLO Slovenec ne steje nic.
  Narod hlapcev pac…

  • RATATA

   Ekonomist z univerze drEKa ne more bankrotirat. Še posebno potomec tita in drEKa ne.

   • Valter BraniSlav

    Seveda lahko.

 • VERRZIFIKATOR

  Živa Bazar

  ŠIVALA BO

  Srečal jo boš, šla bo na bazar,
  to je tržnica tam pri arkadah,
  znana po ponosnih je paradah,
  tam šivala bo odslej Nazár.

  Če sprašuješ, kaj Nazár tam šiva,
  silno lahek bo na to odgovor,
  pritovorila je z vzhoda tovor,
  sebe, da med nami tu prebiva.

  Ji v šivánje nosil vsakodnevno
  nekaj centov boš samo prispevka,
  cuzala te mesec vsak bo cevka,
  da šivála tamkaj bo pohlevno.

  No, priznaj, da vsega ne razumeš,
  kdo in kaj, čemú vse to šivánje,
  kakšno to je spet natolcevanje,
  rabiš malo, a potem doumeš.

  Na bazarju bo Nazár šivala,
  zvezde rdeče vsaj odslej dve leti,
  zroč v nebo, kjer ji polmesec sveti,
  večkulturnost s tem bo vzdrževala.

  Večkulturnost, a oblast le eno,
  tisto, ki vsak mesec te odira,
  ki agendo vrste te podpira:
  »Tebi nič, gre vse za pritepeno!«

 • Hun

  Lepa zenska…
  V Slo jo itak ne bo…nova fakekost nore24 za glodanje, vrzena v trop jansisticnih đukcov in psic

  • Franjo Trojner

   Tebi se vidi, da si sad incesta.

   • Hun

    nism jst iz vukojebin oz rovt..od koder so se tvoji predniki parl rodbinsko z žegnom župnika

    • mona lisa

     Škoda je naše zemlje za take zadetke kot si ti.

     • Hun

      tvoja zemlja…zadanem pa zmer..ne skrb

  • mona lisa

   V rit si jo vtakni. Sigurno da bo in še ogromno takih. Saj jim naši levaki lepo plačajo in redijo.

   • Hun

    teb ga bom u usta zaril…ze na vse zgodj..psica

 • Zaskrbljen

  Vas moti popolnoma vse. Tudi, ce bi hitler vstal iz groba in ponovno odplesal mrtvaski ples, nebi bili zadovoljni.
  Star pregovor pravi sto ljudi sto cudi. Drzite se vseh traparij, ki ste se jih naucili od ata, le razumne ideje zavracate.

  • komar marko

   lej nas ne motin popolnoma nič če stvari delate za SVOJ RAČUN.Če pa računa izstavljate nam,se bomo upirali in nas bo MOTILO! Kapiš! Pa da ne bo nesporazuma,ljudem je potrebno pomagati!

   • Hun

    spet hinavc, ki net memir..potem se pa nardi zrtev

    • AlojzZ

     Ja! Namesti, da bi bil srečen, saj lahko dela, še hoče, da bi razpolagal s sadovi svojega dela! E to pa ne bo šlo, dragi Komar Marko! Mi potrebujemo, da vi delate! Samo delate!!!!! SAMO DELATE!

     • Hun

      dobr te mede ze na vse zgodj lujzek

   • Zaskrbljen

    Jaz osebno pri nastanku teh racunov nimam nic in jih tudi placujem, tako kot ti. Razlika je, da ocitno bolj upostevam jezusov nauk – dajte cesarju kar je cesarjevega in bogu kar je bozjega. Prevod zadnjega dela: placam davek in hkrati imam dusevni mir. Ti pa ves penast skaces naokoli in krivis ostale za svoje probleme. Zacni pri sebi.

    • ԻմՏերնուիմԱստվածը

     Koliko pa prejemaš vsak mesec, da imaš dušni mir ?

     • Zaskrbljen

      Imam za prezivetje, ker sem skromen. Vi nebi preziveli, ce bi si lastili cel svet.

     • ԻմՏերնուիմԱստվածը

      Vse si povedal zelo natančno.
      Kakšno preživetje pa ima kdo pa je odvisno od več faktorjev. Največkrat pa že v štacuni vidimo, ko stavi hrano v voziček, ali kupuje levak, ali desnak.
      No pa ti si skormen in kljub temu Zaskrbljen, a ne ?

     • Zaskrbljen

      Zaskrbljen sem zaradi blizajoce vojne, ki jo netite vi “ta pametni”. Danes je ze skoraj normalno, ko norci s svastikam uprizarjajo baklade. Neverjetno, da zopet nasedate.

     • Hun

      na katere leve ciljas duhovnisko bogatunsko srenjo?

     • mona lisa

      verjetno mu levaki kar dobro plačajo.

    • mona lisa

     Saj ne morem verjet,. zaradi takih zadetkov kot si ti in levaki smo v totalni p….

     • Zaskrbljen

      Vec kot ocitno ne razumes napisanega.

  • mona lisa

   Moti nas da te pritepence lepo redijo na naš račun medtem pa naši ljudje vegetirajo z zajamčenimi dohodki in mizernimi penzijami. Pa kaj če je simpatična ženska naj bo samo ne na naš račun. Ti in levaki pa jih redite samo ne z našim denarjem.

   • Zaskrbljen

    Komentar, ki sem ga napisal pod drugim clankom:
    Zakaj kar naprej smetite s temi migranti? Obrnite svoje pritozbe proti berlinu in bruslju, saj komanda prihaja od tam. Nam pa dajte mir, ker delate samo razdor in budite sovrastvo med ljudstvom.

    • antimur

     Kučan in ostala levofašistična golazen jih pa uresničujejo.

     • Zaskrbljen

      Ce bi prisla komanda, da se pri nas tudi ustolici orbana, bi ga ze imeli. Ce bi prisla komanda, da orban spusca begunce, bi jih ze imeli.

    • moon

     Hm.. za vse je kriv Bruselj, prej pa je bil Beograd??
     Daj no, saj menda ne verjames tem pravljicam. Samo malo poglej cez meje, bos videl, kaksen je “domet” tvojega Bruslja. Je pa res, da je treba imeti sposobne politike, katerih v Slo pac ni, so samo birokratski ritolizniki.

     • Zaskrbljen

      Bruselj je le orodje stricev iz ozadja. Ali ti resno verjames, da imamo kancek avtonomije?

     • Hun

      al pa ZDA, VB in trenutno po Orbanovo in Plenkovicevo..oba Netanjahu lizeta perdo..desni volilci ste lih tok krivi k levi, ce ne se bl

     • Zaskrbljen

      Ameriski davkoplacevalci financirajo izraelske pohode po bv. :D

     • Hun

      ZDA itak zidi vodjo iz svojih zepov….Demokrate-Soros- liberalno usmerjeni židje
      Republikance- Ortodox židje..
      isti k… drugo pakovanje

     • Zaskrbljen

      V ozadju je verjetno stevilcna druzina rotschild. Najbogatejsi od njih ima uradno le nekaj milijard. Precej cudno, glede na to, da je njegov prednik s prevaro pokupil celo vb po bitki pri waterloo.
      Tudi zgodba, ki stoji za nastankom federal reserve bank, je precej nenavadna. Baje je bil razlog drzavljanske vojne odprava suznjelastnistva. :D

     • Hun

      Soros je itak lutka v rokah bogatejsih…tisti najbogatejsi se nikol ne pokazejo..ja druzina Rotchild se mi zdi ima se vso dejansko moc in si jo je utrdila…so pa deljeni znotraj druzine…zato pa pravim, da je vseen kera verska- locina Judov stoji za interesi ZDA

     • Hun

      celotno druzino ocenjujejo na 1000milijard..takih cifer si niti ni moc razumsko predstavljat…ZDA in VB neb nikol dopuatila posemeznikom takega bogatstva, ker jih okarakterizirajo preventivno nevernega za varnost drzave…ker pa delujejo v dobrobit obeh imperijev so zasciteni

    • AlojzZ

     Nismo hlapci Bruslja. No, vsaj nočemo biti. No, vsaj nekateri.

     • Zaskrbljen

      Naj bi bili samostojni, pa zal ni tako. Vsaj hrano bi imeli se naravno.

 • Franjo Trojner

  Večina penzijonistov v Sloveniji prejema za 40 let dela penzijo od 500 do 600 €, leva sestopljena Cerarjeva vlada se je ves čas svojega nandata krčevito borila, da se mizerne penzije ne povečajo, hkrati pa je za ilegalne migrante širokogrudno namenila, porabila in porablja silne milijone €. Tudi ta priner migrantke iz Irana in njenih 1000€ štipendije, o katerih naši študentje lahko samo sanjajo, nazorno kaže, da politična levica v Sloveniji ne mara lastnega naroda. Levico niti revščina, stiska vojnih veteranov za Slovenijo 1991 ne gane, kar je direkten pljunek na osamosvajanje, osamosvojitev in same temelje naše prve samostojne demokratične države vsega SLOVENSKEGA RODA, kar nazorno pokaže, da politični levici samostojna, demokratična SLOVENSKA DRŽAVA nikoli ni bila intimna opcija.

  • Hun

   Tuđman spel se juzno od kolpe, ce ti kj ne pase..usto ja ustase svi

  • karlina

   TOČNO in kaj se nam sedaj piše-čisto radikalna-LEVA LEVA VLADA, GROZLJIVOOOOO

 • Anton

  Čedna baba! Upam da se bo tole sparilo s kakšnim Janezom. Bo prec pol več vredna.

  • Miro

   če jo primerjamo z Jelko Godec, SDS-ovo lepotico, je ta prava krasotica.

   • ԻմՏերնուիմԱստվածը

    No, tudi ti se ji ne bi odrekel, če bi se te zaželela, kaj …ker Jelka te je že odpikala. ;)

  • KAPIBARA

   Musli pamži, so vedno musli pamži..
   NI prestopa vere

 • Krtača 20

  Kaj pa če uvozmo take Iranke in izselimo desničarje?

  • mona lisa

   Še bolje bi bilo izselit in nagnat tebe, levake in imejte tam v vukojebini te iranke.Žalostna država ki lepo skrbi za tujce lastne ljudi pa pusti životarit in stradat.

   • Hun

    kva nis faksa koncala..bi vztrajala pr SDS in mela lepo ploco v EU, JU, DU…loh gres pa prost RKC sj so polni dnarja

   • Zaskrbljen

    Nocem bit zaljiv, ampak, zgleda, da si ti res zabita, no. Pritozbe poslji v berlin in bruselj, nam pa daj mir.

 • mona lisa

  To je norčevanje iz naših ljudi ki delajo za zajamčene dohodke in zaušnica vsem upokojencem ki po 40 letih dela dobijo mizeren drobiž ki ni niti za uborno preživetje. Hvala za tako gnilo državo. Take gnile države z gnilimi politiki ne rabimo.

  • Hun

   ti bo JJ na Terglavu meglo prodajal?

  • učko

   +++++++++++++++++++++++++++++++

  • von Rhein

   Gnile politike izvolijo še bolj gnili volilci. Ne moremo jih ukiniti,lahko jim pomagamo pri politični izobrazbi,da ne bodo več volili klovnov,vaških zabavljačevin podobne navlake.

   • Srce

    Traparija, so mar Janša izvolili gnili volilci? Poglej kakšna štala je zaradi izvolitve nastala. Vas pa je res popolnoma nemogoče kaj naučiti.

    • von Rhein

     Lento,lento,amigo.Pisal sem o gnilih volilcih,klovnih in vaških zabavljačih.

     • Srce

      Da bi pomislil, da je kaj z volilnim sistemom narobe, a to pa ne? Najbolj enostavno je poniževati kar vse po vrsti, a ne?

  • karlina

   +10, HVALA ENAKO

 • Maščnek

  Jaz bi šel v “bratsko” državo Iran in prav tako zaprosil za zatočišče. Kaj mislite koliko bi jih dobil na mesec? Udarcev po hrbtu mislim.

  • Hun

   ne rabs v Iran..tu jih loh dobis..eno orng po gobcu

 • luckyss

  To, razumem, gre za intelektualko, ki je doma ogrožena…
  To ni primerljivo s trumami nepismenih severno afriških bodočih teroristov in socialcev…
  Zato ne lajajte preveč, imejte vsaj nek kriterij ovce..

  • Olga2345

   Ob meji bodo pa gostili divjake?

   • luckyss

    Da..

  • von Rhein

   Strinjam se,toda manipulacija s podatki STA (malo ja.malo ne) je tipična banditska kurbarija. Tukaj je,dobila zaščito,prav,da Slovenija to ve.Lahko nam tudi v marsičem pomaga,ker ne bo sedela v nekem zatočišču in čakala na štipendijo.Edini problem vidim,da si jo bodo banditi takoj prisvojili,ker verjamejo,da so jo kupili.

  • Srce

   Ti lajaš v luno, a ne Meseca, on je tvoj vzornik. Je tako težko razumeti, da se je že množica domačih intelektualcev morala izseliti, ker zanje ni dela. Je to tako teźko razumeti zate. Naj dobijo mesecno jurja žepnine in bodo vsi ostali doma.

   Moźino preganjajo, mar ne!

 • zokispoki

  Kolikor poznamo cigana, je verjetno zadrzal rezervni kljuc
  od stanovanja, de. Rokca, rokco umije, de…

  • Radof Mitler

   Bo tolkel grupnega z obema,, pa še kakšen LGBT fafačeVič bo zraven, da mu ga bo zabil v srbenDarskorit

  • von Rhein

   Ne precenjuj tega cigana.Dobro poglej in videl boš,da je en kup žaltavega sala.

 • antimur

  Predvsem me pa zanima, kakšen delež je dobil slovenski čefurski kriminalec št.1, Janković.

 • Olga2345

  Zanimivo! “Bilo kuda Iran svuda…” Od pranja terorističnega denarja, do “azila” novinarke…Ne verjamem nič! Mogoce bo “azilantka” delala reklamo za uvoz teroristov? Za jurja na mesec…Jo bo Janković častil iz MILJONOV, ki mu jih je darovala država na račun davkoplačevalcev?!!

  • Hun

   jebat ga Olgić preglupa si za ozji SDS nabor

 • tasilo

  “MOL se zavezuje, da bo novinarki v času bivanja v Sloveniji zagotovil stanovanje, zdravstveno zavarovanje in mesečno štipendijo v višini 1.000 evrov,” so zapisali na STA

  Aja!!?? Ja krasno, no! Za slovenske berače in brezdomce ni denarja, strehe nad glavo, zdravstvenaga zavarovanja, treh obrokov na dan … A za te furešte se pa takoj vse najde?

  Khmm … razen če ga ne bo v zameno za preskrbljenost občasno Zokiju potegnila … namesto farmacevtke …

  • Hun

   ti mas osamljenga Mahnića u Lublan..loh si ga dudlata..pa se Zokana poklicte da trojcka upalite

  • WatsonForus

   nego , še ena ki dobr vleče !

  • samsara

   Morda pa bo brezplačno prirejala literarne večere in družabna srečanja za kralje ulice in njim podobne, ki pa še nimajo titule?
   Morda pa se ji obeta, glede mafjankovića, ki ga omenjaš, še kakšen dodatek za stalno pripravljenost ali morda ‘stalno voljnost’.

 • plamen100

  Ja in kaj so potem hotelins tem povedati, da so umaknili to novico iz spletne strani? 1000 eur +zdravsvo +bivanje??? To je najmanj 2000 eur, ki ji podarjajo, mi panza nase otroke potrebnih razlicnih pripomockov in operacij ,zbiramo zamaske, obiskujemo javne prireditve….? In to dajo najveckrae denar ti ku se sami nimajo, ki so dalec pod 1000 eur glede dohodkov. Pa kaksen izrodek od vlade imamo to v Sloveniji?? Se en dokaz kako boljseviki da smo v lastni drzavi postali drzavljani 2.reda. In kristalno jasno je tudi da Slovenija kot institucijanprrdstavlja le nevarnost za vsakega slovrnca da bo v lastni drzavi postal manj vreden kot kaksen tujec, da bo postal drugorazredni drzavljan. Zato se normalno postavi vprasanje kaj nam bo taksna gnila drzava???

  • sodnikisozločinci

   Takšna država rabi umor iz usmiljenja.

  • karlina

   +10, zato pa bo čisto leva-leva, radikalna vlada, da nas bo čim več-PRAVIH SLOVENCEV, zbezalo pred nasiljem v tujino, to jim je zelja, zgodovina se ponavlja.

 • Hun

  Jajo fuknu kost..dons se vm bo cist utrgal..rrrrrrrrrŕr, drž nedaj

 • Duhec

  Lepa, pametna, sposobna. Še več takih, tudi moških.

  • Republic Commando

   In kakšen bo njen prispevek Sloveniji, razen tega , da bo cuzala denar???

   • luckyss

    Lahko v člankih “svojim” pove, da se v Iranu bolje živi kot v Sloveniji..;)

    • Republic Commando

     Kaj potem dela tukaj?

     • luckyss

      Vseeno je tu za odtenek bolje kot tam v zaporu..

     • Hun

      prsla je teb odzirat za nov model led TV..a ne rintas k si tok pridn desanko

     • Republic Commando

      Pizda kva teb dela ta TV, foušija do oblakov. :), in ja , se dela, kar pa ne pomeni , da si ne morem vzeti par minut cajta in odgovorit vam levuharjem ;)

     • Hun

      treba te je drkat u desnuharsko trapast mozag

   • Hun

    pa kaj ti prispevas v proracun..neb reku da mas 50 zaposlenih in jim izplacujes place…proklet zadrtez

  • učko

   Če ti je zloraba davkoplačevalskega denarja merilo za sposobnost in lepoto, pol pejt kar z njo nazaj v Iran. Mamo takih “zlorabljarjev v stalni pripravljenosti” že zadost. Sam balkansko čefurski govnaristični gnoj !!!

 • učko

  Za pofukat in nagnat nazaj !

  • Hun

   a nimas dost lastne mat

   • komar marko

    kuj se vidi da si rdečuh. Očitno imate v genih. Sreča, da je ATOS pokojni in ima mir!

    • Hun

     jebo ti rdecuh mamico

  • Duhec

   No vidiš.ko si ga boš naslednjič metal na roko, boš mel njo v mislih. Vse je za nekaj dobro.

   • komar marko

    a ti pa ne bi nič doprinesla da DESANKA ne bi trpela!

    • Duhec

     Doprinašam svojemu možu. To je dovolj dobrote z moje strani.

     • komar marko

      to je obveza in ne dobrota. ha, ha, ha

     • Duhec

      Tudi. Men je še užitek.

 • Anton

  hm, luštna, bi blo treba sprobat

  sarkazem press

 • KAPIBARA

  Pri vsem tem razsipništvu, našega denarja, mi je v tolažbo, edinole to, da tudi ta najbolj gobčni leftardi prispevajo svoj denar, na da jih kdo kaj vpraša..

  • Zaskrbljen

   Bravo, napredek. Sosedu je crknila krava, zato ti je malce lazje.

   • moon

    Tebi bo lastna, pa se ne sekiras.. ker jo ma sosed, katero si bosta potem delila ( dokler sosed ne znori)..

   • KAPIBARA

    NE ! Sem pa vesel, da jo boš vzdrževal tudi ti, ne da bi te kdo kaj vprašal. Vedno, kadar je zokoviĆ umešan, pri porabi javnega denarj, uživam, ker ga jemlje tudi svojim zaslepljenim-zavedenim poturicama !
    Drugače pa: Naj še meni krava crkne, da ja ne bo sosed, k meni hodu po mleko.
    sarkazem pres

    • Zaskrbljen

     O ja, jankovic je moj idol in jansa tudi.

     • KAPIBARA

      Fino, to mi je všeč, da ne delaš razlike in z veseljem plačuješ vse, kar ti poturijo..

     • Zaskrbljen

      Le enkrat se zivi, zakaj bi si uniceval duha z razlikami.

     • KAPIBARA

      Že moški in ženska sta razlika.. kot večinoma vse..

     • Zaskrbljen

      Jin in jang sta nelocljiva pola celote. A si predstavljas, da v tebi biva tudi zenski del univerzuma? Grozno!

     • KAPIBARA

      Ne, tega si ne predstavljam ! Groza !
      Mi zadostuje, da vidim tebe..

     • Zaskrbljen

      Vidis odsev sebe.

 • Nšo-či

  Premislila si je? Ali premislili so si? Ženska kot je Šivi Nazar skozi življenje ne hodi zaprtih oči. V treh sekundah ji bo jasna stopnja demokracije pri nas. O tem lahko tudi kaj zapiše, odkar so jo iranci zaprli, jo pa itak spremlja cel svet. Le Zoki se spet norčuje. Kakšna štipendija Mol – a? Šivi Nazar v izobrazbi in razmišljanju prekaša marsikoga. Končna ena prava “migrantka” mi pa zanjo ne bi porabili evropskih ampak ” svoja svoja” sredstva. Bi jo radi podkupili? Pa zdržala je samico in ohranila ženskost, Zoki s tole nau šlo.

 • marker

  Ali je to usluga levice za pranje iranskega denarja v NLB?

 • domovina mili dom

  Komunisti delajo novo Ilinko, Aščićevo……Torej bo v Slo leglo iranske agenture, kljub svetovnemu embargu proti Iranu. Komunistom se je dejansko spipalo, možganov, še tisti košček, ki jim je ostal..

  • Hun

   kaj se ti obremenjujes itak bos kmal pozablen

   • domovina mili dom

    Opankarski šef zaračunava igrala po Ljubljani otrokom. Halo? Tu pa bodo Ljubljančani plačevali vsiljeno gostjo. “Malo na opako, jeli bre”.

    • Hun

     opankar vm jansistom ocitno dobr jebe sistem

 • Duhec

  In koliko bote vi meli manj, ker bo ona dobla te evre?! Nič. Skačete, ker vas ne bo niti pogledla. Lepa, kulturna ženska.

  • komar marko

   hja. Za verjetno tega 1000 verjetno res nič. Hudič postane ko se take stvari začnejo seštevati, jutri so učitelji, včeraj so bili socialni transferji, jutri bodo koloradski hrošči in novi spomeničarji. Kaj porečeš? Matematika je zelo enostavna, če dovolj KROMPIRJA pridelaš, so potem vsi siti.

   • Duhec

    Lenuhi nikoli nikjer ne bojo meli. Pa ja ne misliš, da so komentatorji tle, ki zlivajo svoj gnev na vse in vsakega, delovni???

    • komar marko

     No ja, sem enačiš tudi mene. Sem na dopustu, pravkar oddelal dve uri zunaj, ter začel pošiljati službeno pošto. Vmes da si malo oddahnem berem norosti.

     • Duhec

      Vstajam ob 5, 6. Spim bore malo, ker se oba še zbujata. Trenutno sem pri mami, ker urejam okolico, rože, vrt, kosim. Ona več ne more oz jst neprimerljivo lažje. Pol bom šla v Lj, pa na morje, dopust. Ker enkrat sm letos že bla a kaj ko je skoz deževalo. Nimam občutka da sm bla na dopustu. Mož dela, od 8 do 17, 18. Pol dela še doma itd. A se pritožujem?! Ne, življenje ma pluse in minuse in ja, treba je delat. Sm utrujena a zadovoljna. Življenje je lepo, če komu še pomagaš, še lepše. Koliko časa pa bomo??? Aja, delam pomagam še teti, sestra je pršla na obisk iz Amer s celo družino. Sm kuhala, pospravljala se družla… Uživala. Še enkrat, življenje je lepo, ne maram negativnosti, sovražnosti, nerganja brez osnove.

     • učko

      U glavnem jo ceu dan čohaš !

    • domovina mili dom

     Ob istem času sva na spletu. Torej??? Sva si enaka.

     • Duhec

      Ne nisva. Zdej tipkam, ker tko skačete, ste tko sovražno primitivni. Pol več ne bom, ker nimam časa in so mi splošno negativni, zagrenjeni ljudje zoprni. Škoda mojega časa.

     • domovina mili dom

      Zagrenjenost povzročajo tisti, ki proti volji naroda počnejo neumnosti. Naj ljubljanski mer povpraša močvirnike ali se strinjajo, da jim iz žepa potegne dnar, za kaprice se ve katere opcije, da ti ne pokvarim jutra polnega navdušenja in vzhičenosti nad…..

     • Duhec

      V Ljubljani je precej visok standard in se skoraj nihče s tem ne obremenjuje. Da bo popestrila dogajanje, razmišljanje, da bo ustvarjala, širila obzorja. Bo. Njen doprinos v okolju katerem bo živela bo velik. Seveda jo je škoda za rovte, tam je ne bo.

     • von Rhein

      Ne pozabi,da se je že in se bo še mnogo lublančanov preselilo v rovte. V Lublano prihajajo jugosi,tim.ološ.

    • učko

     Delam 10 ur na dan + fuš. Tle gor grem mal za relaksacijo.

  • učko

   Probaj ti na trgu zaslužit na mesec 1000 ojrov, pa da vidimo ! Za malco ne zaslužiš !

 • komar marko

  No SLo rdečharji nekaj ne dojamejo. Pričela se je nova KOLONIZACIJA z drugačno kulturo. Zgodovina kaže, da KOLONIZATORJI profitirajo, staroselci pa naheblajo. Ali ni danes nek svetovni dan STAROSELCEV? naši RDEČKOTI pa s konvojem na mejo, da pripravijo dobrodošlico in nam odvzamejo še zadnji grižljaj!

  • Zaskrbljen

   Tocno! Sodobni rim gre v maloro, zopet s strani barbarov. Sedi, odpri pivo in samo opazuj. Ce je jezus res nas gospod nam bo ze pomagal. Pizdakanje ti bo prineslo le infarkt.

   • komar marko

    pusti JEZUSA. Človek ej problem.

    • Zaskrbljen

     Ne maras jezusa?

     • komar marko

      Zato sem pa rekel, da ga pusti na miru. DOJAMEŠ?

     • Zaskrbljen

      Spusti ga v srce, ti bo lazje. Torej ti castis nek kip in to je tvoja vera??

     • komar marko

      Uf, ne mi prosim o veri. Prav! Verjetno veliko več dajem kot prejemam.

     • Zaskrbljen

      Prevec sovraznosti je v tebi, da bi verjel na besedo.

     • komar marko

      kje si jo pa zasledil? A ti naj lažem! Ti povem direktno. Ti je ljuba hinavščina. Tipičen slovencelj. Si kader LDS??????????????

     • komar marko

      No pa pokaži na mojo sovražnost z mojimi navedki!

     • Zaskrbljen

      Ves, ti se sploh ne zavedas svoje sovraznosti. Ce bi se je, bi jo davno opustil.

     • komar marko

      verjamem, da ti je RESNICA tuja stvar in operiraš z hinavščino. FUJ. Zato pa smo tam kjer smo.

     • Zaskrbljen

      Resnica je precej relativen pojem. Moja resnica ni tvoja, kot tudi sosedova ne. Obstojijo pa dolocene civilizacijske norme.
      P.S. Cerkev se je zal izpela, ucijo le se o tistem kipu, ki je baje bog in poniznosti do lastnika kipa.

     • komar marko

      pojdi kam drugam pametovati. Dovolj te imam. Tipično poreklo. VEČ resnic, samo naša pa je v UČBENIKIH!!!!!!!!!!!!!!!!

     • Zaskrbljen

      Joj, no! Ali lahko prosim nehas s sodbami in etiketami. Zakaj naj bi bil po tvoje rdec??

     • komar marko

      samo še to potem pa te res imam dovolj. Trdiš, da je več resnic. Jaz sem postavil TRDITEV, ki jo ne znaš ovreči, meni pa naprtiš sovražnost. Torej, dejstva te motijo, ljubiš PRAVLJICE!

     • Zaskrbljen

      Heh. Razlika med nama, decko, je to, da jaz slepo ne verjamem eni strani, ti ji.

   • Olga2345

    Ne omenjate gospoda po krivem!

    • Zaskrbljen

     Kje pa ti vidis kaksno ukrivljenost? Zopet oseba, ki ne mara jezusa??

  • Jernej Ferenc

   Muslimani zivijo med evropskimi drzavljani po evropskih drzavah vsaj 130 let

 • Antonius

  Zaradi posiljevanja z nesprejemljivimi šerijatarji smo zgubili občutek za človeka v stiski. V Iranu je težko najti *košček* svobode, pri nas pa poleg svobode tudi z volilno pametjo stojimo bolj slabo.
  Cerar nam je šerijatarje navlekel, *serpentinšek bo pa z njimi nadaljeval.

  • samsara

   Tako ali še bolj je v stiski veliko število Slovencev, katerih predniki so gradili to državo, še ko je bila povojna Jugovina.
   Ko država poskrbi z asvoj edržavljane pa lahko tu in tam futra še kakega tujerodnega padalca, če se to izkaže z aresnično upravičeno. Čigava je sicer država, kdo jo je ustanovil in kakšen je njen namen?

   • Antonius

    Se strinjam pa vendarle?!
    Volivci izbirajo politikante, ki se jim jebe za državljane in njihovo, našo državo.
    Saj ena politično preganjana Iranka vendar ni ogrožajoča šerijatarska falanga.

    • samsara

     Tale ‘intelektualna, ogrožena in pravičniška’ modelčica je zgolj v funkciji premišljene ‘popestritve’ monotonije islamske invazije , katere namen je v pravem trenutku omehčati srca manipuliranih množic katerim se zadnje dni nevarno odpirajo oči, ter hkrati nekoliko zamegliti oz. zastreti celovito sliko aktualnega dogajanja zadnjih let in dni.

     Patetična poteza veleizdajalske vlade, ki si na ta način kupuje čas in še kaj pri izvajanju brezvestne veleizdaje in genocida domorodnih Evropejcev.
     Stotisoči Slovencev medtem v Sloveniji živijo pod pragom revščine!!!
     Tisoč evrov in all-inclucive bivanje je zanje “Indija Koromandija” za katero vedo, da je nikoli ne bodo okusili!!! Zelo verjetno imajo prav.

     • Antonius

      Vrnite se na začetek, kar navajate je posledica. Volitve so vzrok in posledica vsemu, kar se nam dogaja.
      Če bi bila ogrožena Iranka edini vzrok vsem našim težavam, okradenim upokojencem zagotovo ne bi bilo treba čakati na regres.

     • samsara

      Sam mojih navedb ne razumem kot ‘posledico’. Bolj gre za navedbo širših okoliščin znotraj katerih se razumevanje delčka lahko izmika racionalnemu umu (kateri daje pa hkrati tudi omejuje), kar razumem tudi kot namen pretkanih veleizdajalskih izrodkov na oblasti.

      Poleg tega se trudim pravilno dedelovati v skladu s pravilnim prepoznavanjem in razumevanjem vzroka, vedno in povsod. Se tudi motim, včasih se malo ‘prepustim’ a ne toliko kot večina.
      4-5 let nazaj ne bi imel tako odklonilnega stališča do tega primera, a zdaj je realnost povsem drugačna. Načrt se operativno izvaja… Ponudi mezinec, pa boš ob roko, nogo in ledvice.

     • Antonius

      Zna biti, da jaz na probleme, stanje v državi in posledice gledam bolj osredotočeno skozi volitve. Zato jih ves čas tudi izpostavljam.
      Res je, najprej mezinec, potem roka, zmanjka nam pa korajže in volje za kakšen vseslovenski protest v opozorilo politiki, da gre predaleč.
      Samsara, požar na Vrhniki je zastrupil celo občino in širši okraj, prizadeti občani so pa namesto pred vladnimi prostori v Ljubljani, protestno mijavkali pred vrhniškim županom. Verjamem, da vsaj midva veva, da je za posledice požara na Vrhniki kriva izvoljena podkupljiva politika.
      Cerar je celo javno povedal, da neupravičeno zaračunanega ne bo vrnil, ljudje pa potem moralista z lopovsko žilico v sebi na volitvah prepričljivo izvolijo.
      Jaz kleptomanskim politikom ne nalagam krivdo za katastrofalno stanje v državi, krivdo nalagam volivcem, ker so tako blesavi, da nikakor ne prepoznajo, kdo jih vleče za nos in z nabijanjem davkov krade iz denarnic.
      Slovenski volivci zaplankani živijo v svojih glavah, zato se jim sploh ne prižge, od kje in zakaj potrebuje Slovenija, menda obrestno ugodne, mednarodne kredite.
      Kleptomanska politika Kučanovih obrazov je vezana na kredite, da vzdržuje zaposlitveni mir v državi, šerijatarji so pa vsiljena cena za nižje obresti nepotrebnih kreditov.
      Samsara, skupaj veslava in v isto smer se *matrava*.

     • samsara

      Sva glede mnogočesa podobnih ali enakih misli, videnja in dojamanja. Podobno je tudi z voljo in namenom, v ezoteriki (večni modrosti) se temu reče, da sva precej ‘prvovidična’ ;-). 3-oblika, 2-vsebina, 1-namen, slednji vidik vsega kar obstaja (za primer vzemino npr. knjigo) je najvišji in najgloblji. Vedno stremim k zaznavi in dojemanju prvega vidika, kar mi je bilo položeno že v zibelko a sem to prepoznavo in dojemanje ob spletu življenskih okoliščin izpopolnil in bom to izpopolnjeval do smrti.

      Glede mojega predhodnega pisanja o iranski muslimanki, ko jo menda preganjajo, omejujejo in ji grozijo predstavniki, varuhi in protagonisti islama bi pa dodal še naslednje.
      Če ta muslimanka bojda tako trpi zaradi njene religije in tistih, ki to religijo promovirajo, bi se lahko zdaj, ko ji varstvo in materialno eksistenco zagotavljamo brez kakršnihkoli njenih obvez ‘neverniki’, ona tej demonični religiji mirno odpovedala in jo priznala kot demonično, če uporabim blažji izraz. V nasprotnem primeri pa pasivno igra vlogo nekakšne promotorke islama kot “religije miru”, kar pa seveda ne bi moglo biti dlje od resnice, ter kali uvid ter voljo oklevajočih in zmedenih. Predvsem imam v mislih nemuslimanske Evropejce pa navsezadnje tudi ozaveščene muslimane dobre volje, ker tudi nekaj takšnih obstaja. Če bi se torej takšni odrekli in ogradili od te demonične t.i. religije, bi bil to lahko nov korak k jasnejšemu uvidu in svobodi ljudi v aktualni situaciji.

      Če pa dotična tega ne stori je zame nekakšna prefinjena ‘trojanska kobilica’. Ima seveda svobodno voljo jaz in vsakdo pa tudi.
      Če vidi v islamu problem človeštva in ne le nje osebno, naj ustrezno ukrepa, zdaj, ko jo preživljamo in pred islamom varujemo neverniki je k temu vsaj moralno še toliko bolj zavezana, če ne, je zame nekredibilna oportunistka.

 • Delta

  Če gre res za novinarko, ki jo iranski režim preganja, potem ne vidim problema. Ima rojstni datum, nek dokument in – če zgodba drži – dejansko potrebuje zatočišče pred represivnim režimom. Osebno vidim mnogo večji problem v množicah brezimnih mladeničev, ki iščejo zatočišče za brezdelnost, postopanje, ulični kriminal ali terorizem.
  Največji problem v tej zgodbi pa je spet v medijih. Ko je iz davkov in prispevkov napajajoč se MMC objavil STA novico, je ostala objavljena nekaj ur, potem pa izginila neznano kam. Razumel bi, če bi potem napisali, da bo neka iranska intelektualka dobila zatočišče v Sloveniji, a da več informacij ne smejo dati javnosti, ker bi to ogrožalo njeno življenje. Če jo iranski fanatiki preganjajo, potem je to lahko celo resnica. Umik neke objave brez vsakega pojasnila pa spominja na čase, ko je bilo treba zaradi napačnega članka zapleniti celo edicijo in jo pospraviti v bunker ali zažgati. Nas z novo vlado spet čakajo taki časi in recikliranje 133. člena?

  • domovina mili dom

   Če bi jo Iran preganjal, sigurno ne bi sedaj pozirala pred javnostjo. Ne biti naiven.

   • Srce

    Cepec, to so stare slike. Nova jih brez vprašanja krade z interneta.

 • ljubinica

  Ta zenska je lepa, pametna in neverjetno pogumna. Pozna jo ves svet.
  Cudi me, da ji Zoki nudi zatocisce, glede na to, da imajo “nasi” dobre odnose z iranskim rezimom …. Shavi je pa borka proti temu rezimu …..
  (Verjetno zato nase presstitutke niso o Shavi nic pisale ….)

  • domovina mili dom

   Ne bodi naivna. Če bi to ženšče bilo v konfliktu z iransko oblastjo, bi ji slovenski komunisti ne dali zatočišča. To je zaigrano v samem Iranu za izgovor.

   Če bi bila res v konfliktu in iskala zatočišče, v Sloveniji, ki je en pič** dim, sigurne ne. Ona bi sedaj letovala na Floridi s spremenjeno identiteto brez slik in ostale navlake podatkov.
   Slovenija prebudi se.

   • ljubinica

    Saj sem napisala, da me zadeva cudi …
    O Shavi lahko preberes in pogledas na netu. Preganjana, mucena, zaprta …. proglasena za “moral heroine” …
    Zakaj se je zatekla v Zokijevo Lj, ni jasno ….

  • Srce

   Šivi Nazar Ahari je lep primer sprenevedanja slovenske vlade. Dala bo azil ženski, ki je sovraźnica Irana, čeprav so za Iran leta prali denar in so z njim v prijateljski navezi. Nič čudnega ne bi bilo, če bi kmalu izvedeli, da Šivi Nazar Ahari ne izpilnjuje pogojev za azil in so jo zato vrnili Iranu. Jankovič bo že našel način, da bo zasluźil. Bolj kot je denar krvav, raje ga ima.

 • Srce

  Na sliki je prijetna ženska. Le kateri politični prisklednik bo kavsal na državne stroške.

  • komar marko

   Verjamem, da je tudi PAMETNA!

   • Srce

    Tu pamet ne šteje. Daš? Ne daš, mrš vn.

  • Hun

   Jajo vs nateguje ze lep cajt..ocitno ti pase guzenje

   • Srce

    Ni Janša tisti, ki se mu cedijo sline, prisklednik Jankivič je. On daje službe in denar MOL samo pod enim pogojem: Daš?

    Kdor nima denarja in/ali ne nudi seksa, za Jankoviča ni zanimiv.

    • Hun

     Jajo nudi sluzbe, ko vlada….se prej morajo vztrajniki vec let lapat njemu v prid..Janković je pa itak nategun

  • Mojca pokraculja

   Lepa zenska, eksotika, bogve kdo se je ze pomastil.

   • Tone

    Kaže, da ženske pojmuješ kot predmete, ki se jih kak moški lahko polasti in se z njimi pomasti.

    • bednick

     Ženske so, (to je filozofski pojem), seksualni objekt in nič drugega.
     Kapisch?

     • Tone

      Sodbo o tem bom prepustil ženskam. na portalu jih je kar nekaj – po nickih sodeč.

   • Srce

    Ne vem, če se je kdo. Vem, da se sline cedijo marsikomu in da Jankovič nič ne da na lepe oči.

    • Mojca pokraculja

     Jasno da ne.

 • komar marko

  kaj čutiš metuljčke?

 • Dragan Krstič

  Če je ta oseba res preganjana s strani iranskega režima potem zagotovo ne bi smeli objavljati njene slike
  pa tudi priimek in ime bi ji morli spremeniti. V Ljubljani skriti žensko osebo ki je po videzu iz Orienta pa je prvoklasna smešnica.

  • resnicaboli

   Še malo pa to nebo problem.

 • bednick

  A je možno, da vzamem kakšno tako na dom?
  A je treba dat kakšno prošnjo na občini, oziroma kakšen je postopek?
  A kdo ve?
  P.s.:

  po mojem ne bi hotla več nazaj v Iran.

  • Duhec

   Tako se govori.

   • Nšo-či

    Če bi Šivi Nazar kdo lahko kupil, bi jo že zdavnaj. Njeno srce in življenje je v rokah iranskega ljudstva. Ti pa tukaj samo kontriraš, podpreti je pa ne znaš.

    • bednick

     Kje kontrira?
     Ne razumem.

     • Nšo-či

      Mnenju portala in bojevnico prodaja kot prostitutko.

    • Caetano

     Na youtube je objavljeno tudi njeno pismo iz temnic iranskih islamistov:

     https://www.youtube.com/watch?v=UuVOJC4Cbvo

  • Nšo-či

   Prestala je samico, prestala bi tvoja mučenja in ohranila svoje srce. Odločna je.

   • bednick

    Nisem napisal, da bi vzel njo.

    • Nšo-či

     Taka je ena sama :).

     • bednick

      Čuj, teb morje škodi.
      Čimprej prid nazaj.

     • Nšo-či

      Ti še mojga nasprotovanja ne preneseš..pol bi pa rad krotil eno tako? Ha..ha..ha.

     • bednick

      Ti že mešaš iracionalno z realnim.
      Potrebna si, da te eden potunka in nekaj sekund drži pod vodo.

     • Nšo-či

      :) jst ne plavam s sončnimi očali, ker nimajo brisalcev za pod vodo, če si to mislil. Igrivost mi veliko pomeni. Vem, da ne razumeš, da spoštujem žensko, ki se je uprla sistemu in je ne morejo zlomiti.

     • bednick

      Iz katerega komentarja sklepaš, da jaz ne spoštujem te ženske?
      Je pa res, da sem do nje čist indeferenten.

  • RATATA

   Vseh 19 celih pet miljinov jih lahko vzameš na dom, če je tvoj dom izven Slovenije.

  • sodnikisozločinci

   A si župnik, pa rabiš kuharico?

 • Dragan Krstič

  Ji bo Zoki za protiuslugo kakšno dobro službo zrihtou.

  • Duhec

   Pošteno. Protiusluga je pa stvar dogovora.

   • učko

    Da Janković svoj fuk plačuje z državnimi in občinskimi službami, je korupcija za pred zid pa šus u glavo !!! Sicer se pa Zoki sam še nekej sil, pofukat itak več ne more, se mu vid, da je gotov !

    • Dragan Krstič

     Zato pa ima svojega kompanjona za šefa Ljubljanskih lekarn. Viagra ni pocen saj mora sinkote preživljat.

 • Olga2345

  Levičarji so vedno reševali LE teroriste in jih usposabljali! Glede na vse kršitve človekovih pravic s strani države in krivosodja, bi rekla, da ne gre za azilno politiko, ampak je to iranska agentka pod krinko “novinarke”!

  • ljubinica

   Ne noret!
   Saj si na internetu lahko preberes o Shavi.
   Taki primitivni komentarji na Novi me ujezijo, ko prihajajo z desne.
   Levaki me pustijo ravnodusne, desni me pa ujezijo. Ker dajo podlago levakom za njihove lamentacije o primitivizmu desnice ….
   Shavi je vredna vsega spostovanja. Junakinja.
   Poglejte si njeno pismo ocetu iz strasnega zapora v Teheranu Evin.

   • ljubinica

    Popravek: Shiva.

 • Boris_j

  Saj pravim, bili so časi, ko so zahodni desničarji iz preganjanih kritikov islama bili sposobni narediti prave maskote. Če smo že malenkostni je Ayaan Hirsi Ali na Nizozemskem in v ZDA tudi bajno zaslužila, npr. v elitnih desničarskih trdnjavah kot so Hoover Institution, AEI, itd… in nihče se ni vtikal v to. No, morda kak levičar.

  Kje smo pa danes? Zgleda, kot da so se desni spotaknili ob lasten primitivizem in padli po tleh.

  • resnicaboli

   Če delaš ni noben problem tako pa?

  • Dragan Krstič

   Boris Jež. a v Delu ne dobiš več možnosti objavljanja tvojih nebuloz. Marš govno rdeče.

   • ljubinica

    To ni tisti Boris Jez …. Tisti z Dela je pokojni …

 • resnicaboli

  Ta je še pa boljša kot farmacevtka naj narod plača županu.

 • Caetano

  Baje je s Trumpom, ki podpira iransko opozicijo, dogovorjeno, da bo imela predavanja o nevarnostih islamizma in šeriata ter različnih oblikah jihada za slovenske levičarje, da morda koga spravi k pameti.

 • lado

  NORCI SLOVENSKI !! VREDNI STE , DA VAS POTOLČEJO PARAZITI , KI STE JIH VOLILI-SPET , TA ŽGANE GNIDE NEEE SOOODIJO V EEEEVROPO , ŠE MANJ PA K NAM !!!! SMO ŽEEEE MANJŠINA V LASTNEM ” STANOVANJU !!! UPAM , DA VAS DOLETI POGROM , KI GA NOČETE PREPREČIT Z POHODOM -KOT ZA RADARJE , GNOJI NARODA !!!!!! PEDRI RDEČI – IMATE NOSTALGIJO KOT VAŠI VEDNO VOLJENI PARAZITI KOMUNAJZARSKI !!!! SAMO ŠUS SI ZASLUŽITE , DA VAS NI VEČ , GNOJI GOBCAŠKI !!!!ZA NAŠE LJUDI VAM NI MAR , SVINJE STE IN OSTANETE !!!!! POČAKTE HALALĆIĆE , ŽAVBI PRIHAJA Z VAŠIM ” kamnićićem -ćefućićem ” !!! BRUHAT DA VAS NI SRAM “!!!!

 • Artur

  Ta bo čez čas na komunajzlski strani pristala še v državnem zboru za ikono , vse po komunajzlsko za multikulti in to “šakom i kapom ” za naše drugorazredne socialno ogrožene družine z otroki, deložirance , brezdomce… pomoči potrebne pa malo več kot “pasji ku.ac” . Socialistični raj za podle komunajzlske uzurpatorske priviligirance in njihove “specialne ” varovance. Kontinuiteta podalpske komunajzlske vukojebine se nadaljuje .

 • althar

  To je verjetno edina upravičena podelitev azila v zadnih letih. Zato se je pa vlada nekako sramuje.

  • ljubinica

   Mogoce je tako sramezljiva, ker se boji zameriti iranskemu rezimu ….

  • Caetano

   Morda so filoislamisti res ugotovili, da jim je lahko bolj v skodo kot v korist?!

 • Tone

  Kot se je začelo, bodo tudi slovenski novinarji kmalu potrebovali zatočišče v kaki demokratični državi.

  • Caetano

   In kdo jih napada? Islamisti in komunisti!

   • komar marko

    ja a ni bilo v KOPRU nekaj dni nazaj obljubljeno neko MUČENIŠTVO? od koga. A so ti dobili zatočišče????????

   • Boris_j

    Viktor Orbanša

    • Caetano

     V. Orban je že znal poskrbeti, da na Madžarskem rdeči in islamisti ne preganjajo novinarjev, ubijajo in posiljujejo ljudi in se gredo svoj jihad. Tako, da se ne norčuj iz njega.

     • Tone

      Je pa znal poskrbeti tudi, da on preganja vse druge.

     • Caetano

      Pa kdo so ti, ki jih preganja? Da ne misliš pod ”preganjanje” zapiranje finančnih pipic Sorosa in islamskih donatorjev?! Koliko žrtev je njegov ”jihad” ali omogočanje ”jihada”, kot je to pri filoislamistih že povzročil?!

     • Boris_j

      Škoda, da ne zna poskrbeti za lasten narod, še posebej za mladino, ki mu množično spizdeva ven, kot le redko komu v EU.

      https://budapestbeacon.com/nearly-half-of-hungarian-youth-want-to-leave-hungary-reports-pollster/

      Najbrž jih bo kar anti-Soros zakonodaja čudežno pripeljala nazaj in uredila tudi vse bolj katasftoralno madžarsko demografijo? Ti je zdaj malo bolj jasno kako zgleda vladavina takega idiota?

     • Caetano

      Filoislamistična in levičarska propaganda. Zdrava pamet jasno pravi, da se bodo na Madžarsko ljudje priseljevali, ker bodo imeli dovolj nasilja islamistov doma. Če se že ne priseljujejo.

     • Boris_j

      Zdrava pamet pravi, da bodo spizdevali ven še naprej, ker to že itak delajo. “Islamisti” pa niso noben faktor, to je približno tako pomembno kot hare krišnovci, torej nič.

     • Caetano

      Slep je kdor zapira oci pred islamizacijo in jihadom. Ko se bo temperatura se malo dvignila bo Madzarska varna oaza.

     • Boris_j

      Temperatura je te dni po termometru zelo visoka. Kaj še delate tu?

     • Tone

      Slep je kdor se boji islamizacije in jihada.

     • Caetano

      Ne mores verjet, da si se upas trdit da nisi filoislamist.

     • Tone

      Ne vem o čem govoriš, kaj je to filoislamist?

     • Caetano

      Omejimo se na Evropo. Evropska politika je kakih 40 let nazaj sla v to smer. Francoska pa ze kakih deset let prej. Francija se je hotela narediti mocno v povezavi z bivsimi muslimanskimi kolonijami in je odprla vrata za enosmerno imigracijo. Ostale zahodno evropske vlade so pa sle po tej poti malo kasneje po naftni krizi, ko so sklenili dogovore z arabskimi drzavami in da bodo zagotavljali t.i. kulturne pravice imigrantom. Za svetovalce so si kmalu izbrali Muslimansko bratovscino, ki pa v resnici izvaja prikriti in bolj postopni jihad za islamizacijo Evrope. To se pa ne kaze samo v politiki ampak tudi med nekaterimi akademiki, ki jih izobrazujejo in financirajo njihove projekte iz Muslimanske bratovscine. Prav tako je polno strupenega filoislamizma med novinarji. Levica v tem multi kulti razgrajanju in rohnenju se prednjaci, ker imajo se svoje zblojene neomarksisticne ideje. In skupno sovrastvo do zahodne civilizacije. Tu se pa s srecajo skupaj z islamisti, ki sovrazijo vsako neislamsko civilizacijo in hocejo vse podvreci seriatu.

     • Tone

      To bo storil samo kak opranoglavec. Madžarska je od vse držav, ki migrante sprejemajo gospodarsko slabša in se bo pod Orbanom še poslabševala. Pa na 1000 prebivalcev sprejme več azilantov kot Slovenija.

     • Caetano

      Kdor skrbi za varnost sebe prijateljev in druzine ni noben opranoglavec. Ljudje spregledujejo. Filoislamisticne lazi pa popuscajo.

     • Tone

      Povej en primer ogroženosti od azilantov, pred katero bo bilo treba bežati.

     • Caetano

      Pred kopicenjem umorov in posilstev in pred jihadisticnimi napadi se normalno da ljudje umikajo.

     • Tone

      Ne nakladaj! En umor ali posilstvo v Sloveniji. Nisi menda mislil, da bodo Švedi bežali na Madžarsko?

     • Caetano

      Pa kaj ti hoce svedski ali nemski standard ce ti pa glavo odsekajo ali pa te posilijo?!!

     • Tone

      Bebec! V Sloveniji je več posiljenih in obglavljenih na 1000 prebivalcev od Slovencev kot v Nemčiji od muslimanov.
      V Sloveniji pa od muslimanov nobeden.

     • Caetano

      A sem govoril o Sloveniji ali o Nemciji? Nemska statistika teh zlocinov pa skokovito raste.
      Toliko si zaslepljen od filoislamizma da se je pri tebi zaman sklicevati na zdravo pamet.

     • Tone

      “filoislamizem” ne obstaja.

      Nemčije nisi omenjal.
      Ali ti res misliš, da bodo kdaj Nemci bežali na Madžarsko? Niti Slovenci ne.
      V Sloveniji je več posiljenih in obglavljenih na 1000 prebivalcev od Slovencev kot v Nemčiji od muslimanov.
      V Sloveniji pa od muslimanov nobeden.

     • Caetano

      So stvari, ki so tako razširjene in subverzivne, da nekateri mislijo, da ne obstajajo čeprav so vse naokrog njih. Omenjal sem Nemčijo in Švedsko. Mislim pa čisto zares, da bo politika Merklove in Schulza vodila do tega, da bodo Nemci bežali oz. se selili na Madžarsko, Češko in Poljsko.

     • sodnikisozločinci

      Višegrajci bi morali meje zapret, da bi imeli Nemci na izbiro le upor ali sprejem islama, ko pa bi prišlo tam do državljanske vojne pa posredovati z vojsko in pomagati domoljubni strani. V primeru sprejemanja beguncev bi dobili na mejo islamsko državo.

   • Tone

    Janšisti.

    • Caetano

     Turnšek je bil vrinjen v SLS, prej komunist in na listi sodelavcev udbe. Žavbi je bil v Italiji zaprt zaradi jihadizma.

     • Tone

      In kdo jih napada? Islamisti, komunist ali janšistii!

 • Antonius

  Nihče, ki stisko preganjane Šivi Nazar Ahari povezuje s *fukom* ni v ničemer boljši od izvoljenega, ljubljanskega apotekarskega penismankovića.

  • bednick

   Kdor Šivi Nazar Ahari ne povezuje s fukom, je gej ali pa tolk star kot si ti.
   Lahko pa tudi oboje skp.
   Butl moralističen!

   • Antonius

    Novembra bodo v Ljubljani županske volitve. Kandidirajte! Jankoviću je zmaga navrgla bližnjico do socialno ogroženih farmacevtk. Vam povem, nakavsali se boste, da vas bo vaša človekoljubna glava bolela.
    Svetujem vam tudi, da v sebe spustite malo ponižnosti. Vaša pot do mojih let je še dolga.Ne izzivajte srečo, da se vam na poti do mojih let kaj nezaželenega ne zgodi.
    Veste, modrost ni izobražena, modrost je z izkušnjami življenja, preizkušena.
    Pa prijeten dan vam želim, mladenič.

    • bednick

     Hvala za skrb, starina.
     Kaj piši, zbiram znamke.

     • rrrrr

      Sam, al bo mami pomagala?

  • Srce

   Šivi Nazar Ahari je lep primer sprenevedanja slovenske vlade. Dala bo azil ženski, ki je sovraźnica Irana, čeprav so za Iran leta prali denar in so z njim v prijateljski navezi. Nič čudnega ne bi bilo, če bi kmalu izvedeli, da Šivi Nazar Ahari ne izpilnjuje pogojev za azil in so jo zato vrnili Iranu. Jankovič bo že našel način, da bo zasluźil. Bolj kot je denar krvav, raje ga ima. In pri Jankoviču človek najprej pomisli na izsiljen seks.

 • Marjan Šarac

  cigo podpira cigota…

  • komar marko

   in torej vemo kaj si¨!

 • Jernej Ferenc

  Nova in kaj zaj ce mate hrbtenico boste jo pod laznim imenom zaposlili ji nebo treba stipendije dajat si bo svoj dnar sluzla a ne kajpak

 • Jernej Ferenc

  Mene samo zanima kdo mi lahko nasteje 10 dobrih stvari ki so jih storile vlade v zadnjih 28letih za slovenski narod in njihov standard

  • komar marko

   bom samo eno. ZUJF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Posledično je vsaj 100 POZITIVNIH ukrepov! kapiš!

   • Jernej Ferenc

    In ki se ta fomozni ZUJF pozna pri ljudeh ta ukrep je sprejet samo zaradi svetovne krize ki je Slovenijo doletela totalno nepripravljeno na tak scenarij v svetovnem gospodarstvu to je samo blazitev opeklin nic pa ne pripomore slovenskemu narodu ne napamet

    • komar marko

     vidiš, da veš kaj je ZUJF ga moraš prebrati in ugotoviti v čem je poanta. TRI vlade po tisti, ki ga je rodila, ga še vedno NOČEJO ukiniti. NOČEJO. Nam,reč dokazano je lopovom odvzel marmeljad. Kapiš! In ti spet na počez! Kapiš drugič!

     • Jernej Ferenc

      Ja in kdo so lopovi zame kot levi tako desni noben ne naredi nic za narod vsi gledajo samo do jutri doben pa ne naprej od jutri vsem pa pase pobrat moje in tvoje tezko prigarane evrice a ni tak

     • komar marko

      kdo pa je pisal o levih in desnih. Torej si mi potrdil da so bili LOPOVI! kako smo kratki!

     • Srce

      Lopovi so še, vedno več jih je. Če nisi opazil, je razlaga samo ena, med njimi si.

     • komar marko

      ups, kaj sem pa ukradel glede na to da mi samo jemljejo in pošiljajo položnice.

     • Srce

      Potem si bedak. Če nisi lopov, si bedak. V Sloveniji sta samo ti dve moźnosti.

     • Jernej Ferenc

      Ja ka pa jih te zagovarjas mislen neven ka lahko recen na to

     • bednick

      Reku eden lovc, da če zadaneš komarja v jajca na 100 m si zelo precizen.
      Reku njegov kamerad:
      a u levga , a u desnga?

  • macon

   Poglej slikico, ki jo imaš nalimano na notranji strani šipe v avtu, desno zgoraj, ko sediš za volanom, in ji zmoli molitvico. Pa še eno tistemu, ki ti je dal to darilo. Če mi ne verjameš, se pelji po Hrvaški po njihovi primorski ali slavonski avtocesti pa primerjaj stroške.

   • Jernej Ferenc

    Ne napamet majo po evropi drzave boljse avtoceste cenejse eni celo zastonj to je moje podrocje v katerem delam taka ne napamet

    • macon

     Nekdo ti je to dal, prej si plačeval veliko več in kot še danes Hrvati. Ob uvedbi je bila skoraj pol cenejša kot je danes, 60 EUR se mi zdi.

     • Jernej Ferenc

      Ne bluzi placal si toliko koliko si uporabljal avtocesto zaj pa placamo vsi isto ce ti gres kot privatna oseba 5x v ljubljano na leto ali pa en trgovski potnik ki gre 200 krat na leto v ljubljano pa za hrvate mi dol visi grem vedno samo iz tega razloga v istro na morje s tem koristim vecji del slovenske avtoceste

     • macon

      Nič me ne moti, če nekdo, ki se vozi vsak dan, ne plača toliko za eno vožnjo kot nekdo, ki manj uporablja avtoceste. Sam se ne vozim vsak dan. Po petih vožnjah v eno smer in nazaj povrneš strošek za vinjeto v primerjavi s prejšnjimi cestninskimi postajami, tako draga je bila ena vožnja.

     • Srce

      Točno, nekateri so dobili, reveži so izgubili še eno pravično stvar, ki so jo dali bogatim. Ne mirejo plačati avtocest po prevoženih kilometrih, zato se splih ne vizijo več po avtocesti, ker si ne morejo na letnem nivoju odtgati 110 evrov za avtoceste. Sramota, da se vedno da bogatim in vzame revnim. Sramota

     • komar marko

      sedanje vinjete so bolj pravične od prejšnjega sistema. Nihče ni nič vzel revim. zakaj pa to že desetletja ne spremenijo. Saj bo sedaj LEVICA naredila red.

     • Jernej Ferenc

      Da da ti pa ves morn delat se cujemo kasneje pa predebatiramo to stvar

     • bednick

      Za vinjete ne, a za cigarete pa imajo?
      Cca 100€ na mesec.
      Nehaj ti men o revežih!
      Govno socialistično!

     • Srce

      Bednuik skorumpirani, ti boš trdil, da vsi reveźi kadijo, drek jugofasistični. Vinjete so revne še bolj prizadele kot cestnina, a so dajali prisevke za avtoceste. Dobili so samo tisti, ki že itak imajo, ali pa bi morali plačevati veliko več

     • bednick

      Ej, govedar socialistični, če ima za avto, bencin, registracijo….. ima tudi za vinjeto!

      Sram me je , da moram takmu bebcu odgovarjat!

     • večni srb

      Samo v vaši sekti mogoče, ostali živimo v goli realnosti, kjer moraš paziti na vsak cent.

     • bednick

      Prodaj avto in šibaj peš!
      Bo ceneje in še bolj zdrav.

     • Jernej Ferenc

      TI SI IDIJOT RESNO KA TE NEKE ZALIS PROBAJ Z NORMALNIM DALEKTOM BO SLO

     • bednick

      Kaj je to DALEKT?
      A si u šol velik manku?

     • Jernej Ferenc

      Ka nes pameten

     • bednick

      NE BO!

     • Jernej Ferenc

      Ker si cepec na zalost

     • večni srb

      Ja, tako to gre pri nas, če ne ubogaš prometne mafije, ti pa kaj namestijo in vzamejo vozniško. Zgleda imate pri nas že vse čez.

     • Srce

      Zatlači si svoj odgovor tja kamir spada, v rit. In zdaj počakaj na ignorju, primitivec zagovedan

     • bednick

      Boljš je bit primitivec brez srca kot civiliziranc s srcem.
      Jebemti civilizacijo!

     • večni srb

      Od vinjete nisi navlečen, zakaj bi cestnim lopovom plačeval zanič in nekaj, kar je nenazadnje tvoje?

     • Jernej Ferenc

      To so odlocitve vsakega posameznika kd kadi pa kdo ne mislin

     • bednick

      Banda kadilska, zažirajo naše zdravstvo!

     • večni srb

      Ljudje kadijo še iz socializma, čedalje bolj, ker pri nas se itak nič več ne da in ne sme, če nisi vaš.

     • Jernej Ferenc

      Pusi ti kurac ok in placujejo zdravstvo ampak vlada dnar trosi na idiotih kot so TIT pa raznorazni drugi priseski na drzavni racun ala svetovalske sluzbe pa se kdo

     • macon

      Nihče ni nič izgubil, ker je cesti isti k.., če se ti z avtom po njej pelješ enkrat ali stokrat. Nič se ji ne pozna, poškodujejo jo veliko težji tovornjaki, ne pa avti. Pridobila je pa ekonomija, ker se lahko ljudje od dlje vozijo na delo in nimajo dodatnih stroškov.

      Kdor ne more zbrati za vinjeto, naj sploh nima avta, ker avto stane vsaj 1000 EUR na leto, če se zelo malo voziš (bencin, registracija).

     • Srce

      Saj ne razumeš, storisoči si ne morejo priviščiti vinjete, toraj se ne morejo peljati po avtocesti tudi, če je nujno. Za eno nujno vožnjo morajo odšteti kar 15 evrov. Zapufani podjetniki pa se vozarijo za ščepec soli. Tovornjaki pa še vedno uničujejo slovenske ceste napol zastonj.

     • večni srb

      Ti verjetno lahko, ker hodiš šest krat na leto na morje.
      Za naše avtoceste se ne splača dati nič, ker so drek.

     • Jernej Ferenc

      Avto je nujno zlo to ves sam govoris stvari ki jih ne poznas je res da tovornjaki unicujejo cesto kar je tudik odvisno od kvalitete izgradnje samega vozisca kero pa je prinas ves kako z kamijoni se pa je potrbno sprijaznit so trenutno najcenejse prevozno sredstvo tak to je

     • večni srb

      Avtoceste so zani, razpadajo tudi, če se nihče ne vozi po njih. So pa to edine ceste pri nas, kjer se je mogoče varno voziti po omejitvah za lokalne ceste, nikakor več.

     • večni srb

      En razlog je cena, drugi je dejstvo, da so naše nove atoceste popolnoma zanič.-

     • bednick

      A če bi bile zastonj, bi bile pa super?

     • Jernej Ferenc

      Ja bi blo super v Nemciji so cepec in mi placujemo 2krat ceste ce se tega neves idijot 1v obliki cestnega sklada 2 v obliki vinjet

     • sodnikisozločinci

      Večina je z vinjeto pridobila, vendar je glavni vzrok za uvedbo vinjete večji priliv v proračun. Zaradi vinjete se ljudje več vozijo, porabijo več goriva in s tem država več pridobi kot s cestnino po prevoženih kilometrih.

     • Srce

      To sploh ni pomembno, ker ne izračunajo, koliko se zaradi tega ceste bolj obrabijo, koliko je več prometnih nesrec, itd. Toda še vedno so vinjete diskriminacia, velika.

     • Jernej Ferenc

      Kdo jo je dal ludje z davko placevalskim dnarjem ti jo je dal definitivno pa ne vlada

     • Jovo Jamnica

      Vinjeta je sevea čista diskriminacija. Sn se moro pelat fčera iz Maribora f Cele, da so mi zrihtali oblogo lamele kuplunge. Sn najprej pogledo, kolk stane 10 dni vinjeta. 15€… ti Boga. Pol pa sn računo: z mojim starim dizlom potrošim do Cela pa nazaj za 5€ nafte, če se pelam po stari cesti… Razlika je enormna. Če bi se pelo po autobanu, bi me to koštalo 20€ in pou ure cajta majn.

     • bednick

      A pa ti je kuplunga zdržala?

     • Jovo Jamnica

      Ti se zglea na aute glih nea spoznaš. Kaj ti misliš, da so mi f Celi menjalnik dol ruknli pa lamelo zrihtali??? Pa tut z znucano lamelo se ziher lahko do Cela iz Maribora prpelaš… Je pa mela stara Opl Astra možnost menjat lamelo, bres da si odšraufo menjalnik od motora pa halpakse dol jemo…

     • Jernej Ferenc

      Izum od citroena ds je meja to prvi avto

     • Jovo Jamnica

      Možno. Sam finta je fseeno pr Opli bla, da bes pravok alata, nema zanata… LOL

     • bednick

      hahahah

     • Jernej Ferenc

      I to mas prav

     • macon

      Jaz se recimo vozim z Gorenjske k sorodnikom na Dolenjsko kakih 10x na leto in že to mi povrne strošek vinjete glede na prej. Pa še 5-6 voženj v glavnem proti morju. Prej smo tudi stali na cestninskih postajah.

     • Jovo Jamnica

      To si pač ti. Jas pa govorim za take, keri glih nea rabimo autobanof fsaj desetkrat na leto…

     • Hun

      uf da taki preprosti se obstajate…kapo dol Jovo…preprost ampak visoko razgledan..

     • Jernej Ferenc

      Ja v avstriji je 87 evrov pa in 2mesecna pa 22 ka ma to veze

  • bednick

   Ena pozitivna stvar je, da ni vojne.
   Druga dobra stvar je pa, da je mir.
   Bod vesel in ceni to!

   • Jernej Ferenc

    Ka ma to veze z standardom ljudi

    • župnik cefizelj

     da boš spoznal svojo zablodo:

     primi razpelo v velikosti 20cm dolžine in se prekrižaj. zmoli oče naš in zdrava marija, medtem ko klečiš na koruzi obrnjen v kot okrogle sobe. nato vstavi razpelo v danko in zapoj zvezdice božje. ozdravljen boš! eksorcizem po karlu woytoli.

     • Jernej Ferenc

      Ti si butl ka te vero tu notrik mesas mislin idijot od idijota neven no skun si jaz drzavo delin

  • Jernej Ferenc

   Ocitno leve in desne ovce nimate odgovora zalostno zalostno je to vse vkup

   • karlina

    Aha, praviš -leve in desne ovce, kam pa si sebe uvrstil, resnično me zanima, razlozi .

    • Jernej Ferenc

     Trenutno podpiram SDS ker imajo vsaj priblizno sestavljen program ki bi Slovenski voz povlekel iz tega blata v katerem smo se znasli ce bi imele leve stranke boljsi program bi tudi leve podprl nisem politicno opredeljen podperem vedno tisto stranko ki ima boljsi program za dobrobit slovenskega naroda imam svojo glavo in trdo patriotsko hrbtenico zadovoljna

  • Svele

   Janšo so spravili v zapor hajjajhaha

   • Jernej Ferenc

    In ne enkrat 2krat ampak opet vas jebe v mozeg govnari

    • Svele

     Ne in jebe črta in Jakoba z morskimi pedofili

  • Za začetek: uvedba € in članstvo v EU. Ampak kaj, ko si finančno nepismen in še razmišljaš skozi jezo iracionalno pa ti zato vsakršno argumentiranje z dejstvi ne bo prepričalo.

   • Jernej Ferenc

    Mojster to je za tebe naredla vlada? to smo odlocali na referendumu pa bole ka tega posranega evra takrat nebi prevzeli definitivo pa me ti nena mors ucite kdo pa kak regulira svetovni bancni svet ter borze posledicno evropskega in nato drzavnega ka te ti mislis ka smo vsi v toti sloveniji cepci plus tega je v casu tolarja bil standard mocnejsi kot trenutno

    • Evro je sprejela takratna vlada ….
     Da pa je prišlo odločanje o članstvu na EU na referendum je pa to spet bilo ‘maslo’ takratne vlade.
     Hočem povedati le, da udrihanje kar počez ni produktivno če se hoče prepoznati kaj je bilo dobro on kaj je bilo slabo.

     Glede zadnjega pa ja, ne samo mislim, VEM, da je v toti Sloveniji večina ljudi cepcev in s takimi se ne da trezno in razumno pogovarjat.
     Sedaj kam spdaš ti, se pa sam odloči, ali si se sposoben pogovarjati razumno, brez čustvenih izbruhov jeze, ali pa ti razum prevladajo emocije.

     • sodnikisozločinci

      Ne vem no,mislim pa, da je do največjih sprememb v družbi prišlo takrat, ko so čustva prevladala razum. Oziroma drugače , mislim da razum enostavno sledi čustvom, če imaš nekoga rad uporabiš ves razum, da ga pridobiš, obratno ni možno.

    • sodnikisozločinci

     To, da smo dobili evro je dobro in ni dobro. Primer: če se userješ takoj ko te prime je dobro, ker zadrževati blato ni zdravo in ni dobro, ker se userješ v gate.

     • Jernej Ferenc

      Slovensko gospodarstvo takrat se ni bilo dovolj utrjeno za prevzem evra EU ja prevzem evra ne lep primer je Ceska sedaj se razvijajo nenormalno ce je zalodec poln bos sral ce pa ni pa bos bolj prdel

  • karlina

   0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 Govora je o levih vladah, mimogrede.

 • Caetano

  Res je vprašanje zakaj so novico po naročilu vlade umaknili?! So se podredili iranskim teokratom?! Ali pa jim je njihov filoislamizem spregovoril, da bo to za njih morda škodljivo?!

  V Wikipediji piše, da je bila med drugim v Iranu obtožena, da je ”zbirala ljudi z namenom zarote zoper islamski režim” in da je ”vodila vojno proti Alahu”.

 • Olga2345

  Islamska Mata Hari?

  • župnik cefizelj

   a te je ivan janša že uštimal, da ne boš spet neumnosti klatla? sm slišal, da je tvojmu descu (gašper blažič) naročil, da te mal prelufta k si zadnjič na sđs vašarju uvenelo slivo kazala.

   • Jernej Ferenc

    Ti si resen idijot na kubik

    • Svele

     Prasec Janez lufta črta in Jakoba sledita po njemu hajhahhaha

     • RATATA

      Prosim za obrazložitev pomena zaporedja besed.
      Od vsega kar si zapisal razumem le hajhahhaha.

     • rrrrr

      Dobro. A to besedo uprabljajo njegovi zemljaci v okolici Niša, v Smrdić gradu, opština Dupeljevo, kot svatbeni običaj. Ženin po protokolu vpraša nevesto: ;;Hajhahhaha, bre?” ( v prevpodu pomeni : A m daš mau za pulizat)….ahhahajahahahahoha

     • RATATA

      In tega komijevski gugl translejt sploh ne prevede!! Hvala.

   • Olga2345

    Mislite mesečevo luftarco? Zdaj nosi burko, ko se kopa na Bledu!

 • Janez

  Ja ,naivni Slovenčki.Kar vam servira vlada,ki je praktično ni(saj je v odstopu) vzamete “zdravo za gotovo”.Banda nam bo podtaknila ŠPIJONKO,ali pa jo rabijo,da bo zabrisala sledove,ki so še ostali za “pralci Iranskega denarja”.Komuniste nategne vsak,ki ima pet minut časa,prav tako tudi Slovenčke indirektno.Priporočam raziskovalnim novinarjem,da malo kontrolirajo v kakšnih krogih se bo (s) ali (f) ukala ta Frajla,pa bodo hitro vedeli kam pes taco moli.

  • Mojca pokraculja

   Komunisti se ne pustijo nategnit, oni vedno druge nategujejo. Ta Iranka je v navezi z globoko državo, kar pravilno domnevas. Kako da zanjo nismo prej slisali, kje pa je bila dosedaj, kaj je počela v sloveniji?

   • ljubinica

    Kar slabo mi je od tega primitivizma.
    1. Levakarski rezim v Slloveniji ima dobickanosne posle z Iranom. Zato nas presstituti MSM ne obvescajo o razmerah v totalitarni islamski drzavi Iran.
    2. Zato tudi mi nicesar ne vemo o Shivi. Ceprav je ves svet protestiral, ko so jo mucili v iranskih jecah. Nase feministke pa seveda ne ….
    3. Zato se jaz cudim, da je dobila zatocisce v Lj. Bog ve, kaj je zadaj.

    • Tone

     Ti imaš v glavi avtokracijo komunističnega ali islamističnega tipa, ki ne loči med svobodnim podjetništvom in državno politiko in ideologijo.
     Režim nima z Iranom nobenih poslov, imajo jih slovenska podjetja.

  • Svele

   Z crtom in Jakobom se ne more fukati ker je Janez na njima hahhahhahha smrt desnim pedofilom

  • karlina

   točno

 • učko

  Pa kwa zdej ta naš komunjarski režim nudi azil iranskim disidentom, če pa dejansko dela z Iranskim režimom bančne in drugačne biznise ??!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Mojca pokraculja

   Cak mal, malo od tiste zehte v NLB, pa lohk dajo tudi disidentkam. Ups, sej to je od nasga dnarja, unga je muca popapala, kenede, de.

   • župnik cefizelj

    kdo je pa teb učeri muco papal? a je bil sosedov floki, ko si gavrilovič pašteto mmed noge mazala?

    • Mojca pokraculja

     ej cefizelj pod klobuk poglej… fuj kok spet smrdiš maš roke vse od dreka

     • župnik cefizelj

      a te še zmeraj frača srbi, ker je gavrilovič pašteta alergena za sramne ustnice? naslednjič posezi po dražjih znamkah recimo kakšen foie gras zna biti zelo nežen.

     • Soave

      Ho. . . .ho. . . .ho. . . . . ti pa veliko veš o tem ?

      EN ZOPERN ZGAGAR SI, DA VEŠ !!

     • Hun

      vidm da je tebe tud mazanje pastete zrajcal..gospa Soave

     • Soave

      E, dej no Hun ? Kaj ga pa lomiš ? Pašteta ? Bljak !

     • Hun

      kaj pa nutela?

     • Soave

      Še vedno bljak! Seveda pa je izbira uporabnika na prvem mestu.

     • Hun

      zdj vem..zaseka?

     • Soave

      A ni škoda. . . zaseke ?
      Upam, da sva sedaj zaključila izbiranje!

     • Mojca pokraculja

      jedetna, jedetna,…..

    • Jernej Ferenc

     Ti si tako govno bolsevisticno da kar smrdi nesi vreden ka tlacis slovensko zemlo si zalitev za kompletno clovesko raso IQ pa ti je definitivno na ravni kopriv iztrebek en bolsevisticne tebe bi se sam TITO posprava ce bi to vida ka ti pises

 • Srce

  Šivi Nazar Ahari je lep primer sprenevedanja slovenske vlade. Dala bo azil ženski, ki je sovraźnica Irana, čeprav so za Iran leta prali denar in so z njim v prijateljski navezi. Nič čudnega ne bi bilo, če bi kmalu izvedeli, da Šivi Nazar Ahari ne izpilnjuje pogojev za azil in so jo zato vrnili Iranu. Jankovič bo že našel način, da bo zasluźil. Bolj kot je denar krvav, raje ga ima.

  • Jovo Jamnica

   Pa ja da. Folk je tut čudno gledo, ko so onega Salmana Rušdija vidli na fotki fkup z Šimunom Peresom, pa na drugi fotki z demokratom Sandersom. Ja. Njemi je Klinton zrihto azil v USA. Nikol pa niso napisali, kje v USA ga lahko Al Kajda najde. Možno, da bo ova mirovnica is Irana dobla v Sloveniji vizo za Katar, ko bojo đamijo otprli v Lublani…

   • Caetano

    Zadnjic so v VB primerno reagirali ob primeru S. Rushdija. Potem je bila pa filoislamska politika dogovorjena in usklajena z Muslimansko bratovscino ze premocna.

    Tov. Jovo malo si pa tudi pomesal. Fatvo za Salmanom je izdal Homeini. Je pa bistvo tocno.
    Islamisti si pac domisljajo v svoji osvajalno naravnani superiornosti, da imajo njihove fatve kar povsod veljavo.

    • Jovo Jamnica

     Uf, jaka stvar. Žrtvo ful zanima, pot kero fatvo ga čejo fentat. Pot sunicko al šijicko… gospon Caetano.

  • ljubinica

   Ni sovraznica Irana. Je borka proti trenutnemu rezimu v Iranu. Razlika.

   • Srce

    Trenutno je sovražnica Irana, ko se bo režim v Iranu spremenil, bp pa druga pesem.

 • župnik cefizelj

  tale tepiharka je pa kot effi irgl v glavo. kosmatulja da te vsrat prime. obrvi pa kot šiptar ivan janshari poscane. arabski geni so očitno doma v sđs. učasih ste desnakarji vsaj babe sprejemal pa čeprav iz napačnih razlogov. zdaj ste očitno samo cvajtakterji in ste se slinil po unmu frizerju salamiju al kva je že bil.

  • star profi

   Ne delaj se da si duhovnik, ker v resnici si v velikem strahu pred cerkvijo enako kot tvoj gospodar. To je Satan.

   • župnik cefizelj

    zapri svoj strupeni gobec, ti blasfemična moralno izprijena glista. naj se zgrnejo vse sile teme nad tvojo pogansko dušo, naj občutiš božji srd, ko si njegovo ime vlačil po blatu! brez skrbi trenutek sodbe se nezadržno bliža in bog ni milosten z poganskimi izdajalci!

    • star profi

     Temnih sil bi se moral ti bati. Samo ti ne dajo tega spoznati. Njihov strah pred cerkvijo in Bogom pa je tudi v tebi viden. Ne misli si, da bolj duhovni ljudje tega ne vidijo.

 • Clemen J.

  To iranko pa podpiram, ker se je zoperstavila islamisticnemu rezimu irana, in lepo od vlade da je podarila zacasni azil, upam samo da ne zaradi tega da bo s pomocjo pralcev iranskega denarja rezimu izginila. #FreeIran

  • Caetano

   Iranko je res za podpirat. Ne pa tudi nase nekake vlade. Vprasanje kaksen namen imajo z njo?! Da bi lahko nadaljevala s kritiko islamizma ne verjamem.

   • Boris_j

    Na žalost filoislamistična zarota drži vodo kot 97 letni ata. Ob taki situaciji verjamem, da je v glavi zmeda.

    • Caetano

     Zanikas nekaj s cimer se dnevno srecujes.

     • Boris_j

      Ne vem s čim se ti strečuješ, ampak zdajle vidimo vojaške akcije v Jemnu, kjer se v desetinah pobija otroke in civiliste. ZDA stojijo za ritjo Savdski Arabiji pri tem pobijanju in jo na polno podpirajo.

      Je to zate filoislamizem, ali le real politika velesile, ki hoče izvajati oblast na strateško pomembnem koncu?

     • Caetano

      V Jemnu poteka vojna med dvema taboroma islamistov. Enega podpira SA drugega pa Iran, kjer je trenutno sedez enega izmed centrov globalnega jihada. Razlika med filoislamskimi politiki, ki puscajo prosto imigracijo iz Jemna, ki je prepreden z nevarnimi islamskimi milicami in recimo Trumpom, ki tega ne pusti je zelo ocitna.

     • Boris_j

      Neumnosti. Ta nad civilisti zločinska savdijska vojna, ki jo na polno podpirajo ZDA, ustvarja reke beguncev in povsem na novo krepi Al Kaido v Jemnu, ki je prej v takem številu sploh ni bilo. Torej Savdijci in ZDA ustvarjajo terorizem. Res pa je, da bi jo enako podpirala Clintonova. Med njo in oranžnim cepcem ne tej ravni ni omembe vredne razlike. Tole je super prispevek: https://www.youtube.com/watch?v=CwwP3SiBIC8

      Čestitam Caetano, ampak znašel si se med filoislamisti. Zgleda, da si potegnil z savdijsko državo, kjer slavijo žensko vožnjo avtomobilov. Medtem pa se v “naprednem” Iranu že nekaj let kregajo, ali naj ženske, ki že zdavnaj vozijo avtomobile med vožnjo snamejo hijab ali ne: https://www.theguardian.com/world/2017/jul/11/compulsory-hijab-rule-increasingly-flouted-by-iranian-drivers

      Kje je center jihada pa je jasno. Takih vahabistov, ki jih ima že desetletja SA, ni nikjer na svetu. Kaj so naredili v New Yorku in drugod, je tudi jasno. A dolgoletne ameriške skurbanosti s Savdijci ne ustavi nič na svetu. Je v igri preveč denarja in interesov.

     • Caetano

      Za talibani in Al Kaido takrat ni stala toliko SA ampak zlasti Pakistan kot sem ti ze razlozil ali enemu drugemu, ki je podobno pomesal stvari. Je pa Husein Obama vseeno potem podpiral Pakistan, kar so pa uporabili v glavnem za izgradnjo vojske proti Indiji kar sem tudi razlozil. Trump pa je to pomoc ustavil. Razlika je kamorkoli pogledas med politiko Trumpa in filoislamskih predhodnikov.

      V Jemnu se evidentno bojujeta dva tabora islamistov. In ne misli si, da so iranski jihadisti boljsi od tistih iz SA. Trenutno se pocutijo celo mocnejse in so nevarnejsi center jihadizma.

      Bo pa drzalo, da je ameriska globoka drzava, vendar ne Trump mocno vezana na naftne dolarje in dogovor z Arabci tudi s SA seveda. Tudi zato je filoislamisticna in deluje proti Trumpu. Ni pa to tam edini faktor.

     • Boris_j

      “In ne misli si, da so iranski jihadisti boljsi od tistih iz SA.”

      Tega ne mislim, a Iran podpira določene sile v Jemnu na daleč. Savdska Arabija pa ne le, da denarno podpira drugo islamistično stran, ampak dnevno vdira v prostor tuje države in bombardira civiliste. Razumeš težo razlike med eno in drugo zadevo?

      Gre za savdijske vojne zločine in državni terorizem + denarno podporo tuji vojski, ki izvaja zločine. Kdo se mora na koncu znajti na sodišču in viseti, je menda jasno.

     • Caetano

      Ampak to so samo siitski islamisti, ki hocejo pac s prevratom doseci ob pomoci jihadisticnega Irana oblast svoje sekte.

     • Hun

      upam da se vsi preziveli v Jemnu, ki so vidl trupla svojih bliznih..rekrutirajo v teroriste in se raztrlelujejo po zahodni civilizaciji..in pridejo do tvojih bliznih..to ti zelim

     • Caetano

      Ne preseneca da bi ti rad odprte meje za prehajanje islamizacije in jihada v Evropo, ker delis z islamisti sovrastvo do zahodne civilizacije v toliki meri, da ti je njihov globalni jihad, ki je usmerjen v vse smeri neba le obstranskega pomena ceprav je bistvena stvar islamizma vedno bil in je.

     • Hun

      jst sm nakazal izvor teroeizma ki ga radikalizirajo risti za katere navijas..zato posteno zri posledice..

     • Caetano

      To je samo tvoja zmota in nic drugega. Jihadizem in prizadevanja za islamizacijo sveta nimajo nic posebno veliko v vezi s tem konfliktom med islamskimi sektami.

     • Hun

      sj te razumm, da bos trmal v nedogled v svoj prav

     • karlina

      Saj meja je praktično odprta, v Slovenijo vstopajo migranti kar legalno, samo , da zavpijejo-azil, azil, pa so rešeni.

     • Tone

      Na vseh evropskih mejah je tako. Kdor reče azil, ga obravnavajo kot azilanta. Ni pa “rešen”, ker mora dokazati, da je preganjan, sicer ga vrnejo nazaj.

   • večni srb

    Ni problema, lahko kaj napiše in ji plačajo objavljene kolumne.

    • Caetano

     Ne verjamem da si tega nasi filoislamisti sploh zelijo.

     • večni srb

      Ja, mogoče ji raje plačajo jurja na mesec, da je tiho, mafija pač.

   • karlina

    Uvazala bo nove in nove migrante, oz. bo njihova posrednica, če mene vprašaš. Čim je zraven vlada, tam začne nekaj hudo , hudo smrdeti, oz. zaudarjati.

  • večni srb

   Odvisno, v Iranu ne moreš vedeti kdo je dober in kdo slab.

   • Caetano

    Ni dobrega islamista kot ni dobrega komunista. Drugace ze sami z njim obracunajo.

    • Svele

     Dober Janša samo mrtev Janša hahhahHh

    • karlina

     točno

  • branči

   podpiram tebe, pa tvoj plot na katerega se naslanjaš. kakšen je že bil tisti članek o dveh mariborskhi deklicah! dej se poglej v špegu, pa pljuni na tisto kar vidiš!

 • branči

  a ste prepričani, da ni podtaknjen element? pa da bo stanovanje v lj postalo sčasoma begunsko zatočišče! slovenec nikdar ne bi dobil takšnih ugodnosti, pa naj si gre za disidenta, borca za nev kaj, še manj pa za reveža, za katerega zbiramo zamaške. politika dvoličnosti, ki ne zaznava, kaj se okrog nje dogaja, z veliko žlico bi pa podpirala vse, kar ni slovensko! beda! osli, tudi imena butalci si ne zaslužite!

  • Svele

   Tako je venčki izumirajo .zakaj bi za vas retarde venčke skrbeli.evolucija dela svoje mlohavo nesposobni bledi venčki izumirajo hvala bogu hajhahhahah

  • karlina

   TOČNO, tukaj nekaj močno , močno smrdi.

  • Tone

   Te “ugodnosti” sploh niso mišljene za Slovence. Naredi nekaj protivladnega (no, saj ti ne bo težko, a ne), tako da te bodo zaprli, potem boš pa moral bežati. Če si novinar ali pisatelj, boš v kakem drugem mestu iz te mreže dobil zatočišče z enakimi ugodnostmi. Če te bodo sprejeli v Belgiji ali na švedskem, boš lahko dobil tudi do 3000€ na mesec.

 • tramal

  Mislim da bo čez en mesec že voditeljica na hanzi tv .Prodane komunajzerske duše.

  • Svele

   Pater klopčič obsojen pedofilije.cez en mesec bodo obsodili Janšo in kastrirali hajhahahha

   • branči

    tebe ni treba kastrirati, si se že sam!

  • karlina

   Ne, ne prej glavna direktorica v NLB, ali ni prav Iran pral denar v tej banki, opala, mogoče pa je zato prišla v Slovenijo.

 • plavi-mil

  Stanovanje, plačljivi stroški ,pa še 1000 EUR-ov štipendije, vse to ji bo nudil ljubljanski mafijozič, za naš denar, nam pa krade, me zanima, kiliko bi naš državljan dobil v muslimanskih državah , absolutno NIČ, ob prvi priliki bi ga skrajšali za glavo, NAŠI REVEŽI PA NIMAJO ZA KRUH..

  • Tone

   Malo strpnosti ne bi škodilo.
   “Prebivala bo v Ljubljani v okviru mreže mest – zatočišč za preganjane in ogrožene pisatelje (ICORN)”
   To bi ji nudil katerikoli ljubljanski župan, dokler bo Ljubljana članica mednarodnega projekta ICORN. V ta namen ima mesto v naprej oblikovan sklad.

   ” koliko bi naš državljan dobil v muslimanskih državah”
   Nekoč so bili tako sprejeti sovjetski disidenti na zahodu, pa ni nihče rekel, da jih ni treba sprejeti, saj sovjeti zahodnih državljanov nebi tako sprejeli, ampak bi jih poslali v Sibirijo.

   Reveži pa ne smejo imeti za kruh, če imajo, potem niso več reveži.

  • karlina

   +10 !!!!!!!

 • slosin

  kaj je Zokanu zmanjkalo farmacevtk…?

  • Svele

   Ne pedofilu Janezu je zmanjkalo črta in Jakoba hahhahahah

   • ԻմՏերնուիմԱստվածը

    Še otrok ne pustiš pri miru pr….
    Sve se vrača, sve se plača. tako je prav.

    • Svele

     A črtu in Jakobu se vse vrne

   • Tone

    Ti, pacient, prenehaj že s temi pokvarjenimi kretenizmi. Ali imaš v lobanji drek namesto možganov?

    • RATATA

     Zajaj po svojmu tolčeš?

     • Tone

      Seveda! Ne dovolim, da mi dela sramoto.
      V tem se midva najbolj razlikujeva. Meni ni važno, čigav je kdo, ampak kakšna stališča zastopa. Ta desni nikoli ne opomnite svojih, ki preidejo vse meje dobrega okusa. Ali kot bi rekel Oman: “Ni važno, če je neumen, samo, da je naš.”

      Danes sem pokaral Soave. Pa je razumela. Upam, da boš tudi ti.

     • RATATA

      Še 5ih + ene se končno loti karat in tistih od prej, iz zsmsjevskega gnezda, ki ne delajo le sramote temveč tudi bedo in gorje.
      Ogromno si dolžan un težko boš nadoknadil za mir v duši.

     • Tone

      Uuuu, vse imaš preštete – ozna sve dozna.

      Obljubim, sprejmem vse grehe sveta na svoja ramena.

    • Svele

     Ja Janeza Janšo drek pogojem pedofilski v hozentregerjih

   • Olga2345

    Pedofilu Milanu jih je zmanjkalo, zato jih z zvodnico Fajonko uvažata!

    • Svele

     Črte in Jakobe pedofilje v hozentregerjih

  • bednick

   Vsa čast ti !

   • slosin

    jebeš ti čast, to ni nič vredno….jest bi rajš dnar, maš kej..?

    • bednick

     Suh k poper.

 • Olga2345

  Koliko bo Mati Hari primaknili Iran?

 • Ana Job

  A MOL bo poskrbela zanjo? Ne ga srat! Zakaj pa ne poskrbijo za slovenske brezdomce, da je zvečer gneča in ne pridejo vsi do postelje v zavetišču?

  • Osti jarej

   ….ker jim ni mar….in, ker je revščina zapovedana….

  • Tone

   Takemu zavzemanju za brezdomce se reče demagogija.

   • Olga2345

    Zavzemanju za divjake pa idiotija!

    • Hun

     Iranki si sam fous..ker je lepotica. jebat ga svoh gene mas olgić

     • Republic Commando

      Tole lepotica? ahahahahhahahahaha

     • Hun

      Kdo jo nebi ja bi njega!?

     • karlina

      Za slovence na papirju , sigurno.

   • Ana Job

    Tone vem, da se zabavaš in da bi me rad zakuril, ker imaš poseben smisel za humor, ampak ti ne bo uspelo. Zame je vedno v prvi vrsti za pomoč slovenski človek.

    • Tone

     Prav.
     Nekateri pa se zavzemamo za človeka nasploh. In v tem paketu je tudi slovenski človek.
     Demagogijo sem omenil zato, ker mesto vsako leto oskrbi kak takšen primer na enak način. Nič izjemnega se ni zgodilo. Zaradi tega mestni reveži ne bodo imeli ne več ne manj.
     Me zanima, če bi bila ta polemika enaka, če bi bil župan iz druge politične opcije. Tudi temu se reče demagogija – v politične namene izkoriščanje revežev, otrok, nosečnic.

     • Ana Job

      Župan je pokvarjen do obisti in vsa njegova mafijska družina. O njem ne bi izgubljala besed.

     • Tone

      Lahko da je župan pokvarjen, a mesto ni samo župan.
      Ljubljana je članica mednarodne mreže mest za pomoč v takih primerih, in bi tej novinarki pomagali v vsakem primeru. Treba je ločevat stvari.

     • Ana Job

      Dobro, Tone. Ko grem jaz v Dubaj se ne kušujem na ulici in ne sončnim naga. Lahko bi se tudi prišleki prilagodili in se oblačili in obnašali kot mi. Ne morem se navaditi muslimanov, ki imajo po več žena pokritih z burkami, zraven pa trop otrok. Preveč se jih vlači gor in premajhno smo za take ekstreme. Niso vsi begunci, gre za migrante. Naši pa čakajo celo večnost na službo, ker nekateri nimajo zvez. Poskrbimo naprej zase in za svoje, da bodo prišli do kruha.

     • Tone

      A jih veliko potuje v burkah skozi Revirje? Jaz sem uspel v živo videti pred let eno, ko je šla iz avta v hotel Union. Na fotografijah beguncev jih nisem opazil, še rut je bilo bolj malo.
      Tvoji težavi se reče fobija in se da ozdravit.

     • Ana Job

      Veliko jih je po Bledu in celo živijo gor. Teta jih ima že v ulici naseljene in množijo se, podobno kot Albanci. Večina žensk v rodni dobi je nosečih in kupe otrok imajo.

      Moja težava je neozdravljiva, ker izvira iz spoznanja, da je slovenskemu narodu vseeno in da je slovenska narodna zavest o kateri sem pisala v članku na Slovencu vsak dan bolj mrtva. Naše punce se poročajo s črnci, Slovenci poslušajo balkansko muziko, komercialne postaje vrtijo samo še jugose, vse se je premešalo in zato tudi nacionalne zavesti ni več. Cilj je multikulturnost, nihče pa ne vpraša, če si majhen narod tega želi. Niso samo problem migranti, tudi Albanci so problem.

     • karlina

      +10, mimogrede, nekje sem prebrala, da je stranka LEVICA, striktno PROTI DRZAVLJANSKI VZGOJI V ŠOLAH, kajti to bi bilo zanje , kot pravijo-provociranje, vemo kdo so tisti, ki se imajo za NESLOVENCE, ampak nikoli in nikdar, nikoli , pa če bom zivela 100 let, ne bom in ne morem razumeti tistih, ki jim drzava SLOVENIJA, nikoli ni bila intimna opcija, nočejo se imeti za SLOVENCE, pa zivijo v moji SLOVENIJI, super dobro, nadvpovprečno dobro, bolje , kot jaz. Ali ni pregovor-tistemu, ki te hrani, pa ja ne odrezeš roke, ali nekaj podobnega. Naši SLOVENCI, ki so MORALI ZBEZATI V TUJINO, pred sigurno smrtjo , svojih ljudi, nikoli in nikdar, nikoli, ne vpijejo in ne sovrazijo drzave, ki jih je sprejela. Vedno poudarjajo, da so hvalezni za vse, kar jim je dala druga drzava in da imajo dve domovini, eno, v kateri zivijo in eno, katero še vedno ljubijo.

     • karlina

      Itak, zato pa je tako, kot je v Ljubljani, ker zupan ni PRAVI SLOVENEC, temveč balkanski mafijec.

     • Ana Job

      Še vedno naj bi se ukvarjal z organizacijo služb proti proviziji. Kriminalcev na županskih mestih očitno nima samo Sicilija.

    • Hun

     zame je clovek clovek…sm pa preprican da desnicarji, slo brezdomce, ko fehtajo samo bezno preletijo in si mislijo “delat naj gre, lenuhar”

     • slosin

      bejž,no! Zate so vsi enaki, samo če ni SDS-sovc…

     • Hun

      enak po sposobnostih ni noben…couk je pa couk…okostje je enako

     • Lustrator

      Niti ne – mislimo si: drugič pa drugače voli, pa boš imel delo. V Sloveniji namreč normalno plačanega dela ni. Razen za izbrance kajpak.

     • Hun

      Ja se strinjam, delo bos mel bolse ce si v ozjem izboru tistega, ki ga volis in bo izvoljen

     • Lustrator

      Ne znaš razmišljati zunaj svojega totalitarnega okvira? Ko bodo na volitvah prvič zmagali nekomunisti in imeli v parlamentu dvotretjinsko večino, se bodo v državi zgodile takšne spremembe, da bodo boljše pogoje za delo imeli VSI, ne le člani politične klike. Ena izmed glavnih temeljev demokracije in seveda stranke SDS ter NSi je ukinitev velikega dela javnega sektorja ter prodaja državnih bank in podjetij zasebnemu kapitalu, ki dokazano ustvarja kvalitetnejša, donosnejša in številčnejša delovna mesta ne da bi ob tem vrtala luknjo v SKUPNEM proračunu.

     • Hun

      Ko kazem te komentarje v Avstriji, Koroscem, ki so vcas fanatiziral z SDS, kot ti danes danes,se samo smejijo…
      Pac jst razmislam v totalitarnih okvirih!?..ze vec let si sluzim kruh v tujini in se cudim potrpezlivosti Slovencev..zivlene je prekretko cakat na politiko

     • karlina

      Zato pa imamo takšen volilni sistem, po katerem desnica skoraj ne more zmagati, če mene vprašaš, BI MORALI ITI TISTI, KI SMO VOLILI DESNICO-NA CESTO, oz. MORALI bi razpisati referendum o novem volilnem zakonu !!!!!!! Ko vidim te levičarje, petih, ali šestih strank, me stisne v grlu, še bolj pa v zelodcu, kajti groza, groza me je, kaj nas čaka, kako nas bodo dokončno potopili, v drzavo spustili več 100.000 zveri iz Vzhoda-uničili vse, kar se uničiti da, razen javne in drzavne uprave, kamor bodo zaposlovali še več svojih-našistov, me pa zanima , oz .samo eno in edino vprašanje imam-KJE BODO VZELI, ker tudi drzavljani ne bomo imeli več, oz. ze sedaj nimamo skoraj nič-govorim o drugorazrednih drzavljanih.

     • Tone

      Dokler bodo najbolj glasi taki kot si ti, desnica res ne more zmagat. Saj volivci niso idioti, tudi na desnici ne.

      Proračun ima že viške, ker levica očitno dobro gospodari.
      Tako, da BO KJE VZETI.

     • Lustrator

      Natančno tako. Čas je da demokrati svoje misli in besede pretopimo tudi v dejanja. Z divjaki pač drugače ne gre – razumejo le jezik ulice, civilizacijskih vrednot, kaj šele neodvisnega prava ne priznavajo, kaj šele razumejo.

    • karlina

     Zame je vedno v prvi vrsti za pomoč slovenski človek.

     HVALA ENAKO, AMPAK NE TISTI NA PAPIRJU, PRAVI-DOMOLJUBNI SLOVENSKI ČLOVEK !!!!!

  • Hun

   teb kot bojevnici bi ti morale bit vse take zanske za vzor …izzarevajo milno, lepoto, krhkost ..vseen pa mocne in pogumne

   • Ana Job

    Muslimanke mi ne bodo nikoli za vzor, mogoče tiste, ki bodo zavrgle svojo zaostalo muslimansko vero.

    • Hun

     zavrz ti svojo “nazadnjasko” tradicijo Ana…ne spostujes druge kulture pomen, da nit prevec ne ohranjas svojega izrocila

     • Ana Job

      Pa pa. Grem delat. Čas je denar, saj veš. Zato sem tlele v tej “ustanovi”, bolj redko, ker je moj prosti čas preveč dragocen.

     • Hun

      lep pozdrav..se strinjam glede umobolnice..

    • karlina

     Itak, muslimanko ja,te, ki pa ni, pa prepovedali vstop-https://novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/5b6d8c77cd8bb/indijski-zvezdnici-prepovedali-obisk-slovenije

  • Slovenc

   Brezdomec je brezdomec, zato ker to hoce biti. Vsak, ki se potrudi v zivljenju nikoli nebo brezdomec. Zato pravim “ko jebe” te klosarje, samo breme so ostalim drzavljanom…

   • Ana Job

    Ko jebe tudi zapečence.

    • karlina

     ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • Lustrator

    Seveda – v Sloveniji, deželi priložnosti za vse (razen tiste, ki se ne strinjajo s trdo komunistično linijo – le te se pobije, zapre, izseli, karierno onemogoči in zbrca iz državnih služb). A ko si del klike, te to pač ne zanima, kajne komi?

   • Slovenski štor

    Bravo,vidiš kako se vse “vsede na svoje mesto”!Po tvoje,kako si zapisal,so vsi migranti brezdomci,zato ker to hočejo biti.Po tvoje:vsak ,ki se potrudi nikoli nebo brezdomec.In tvoje poentiranje: zato pravim “ko jebe” te klosarje(migrante),samo breme so ostalim drzavljanom…
    Tako berem.
    A si tudi tako mislil?

  • karlina

   Ana, to se samo tako reče, vsi bomo za njo in še več 10.000 teh migrantov delali do onemoglosti, plačevali visoke davke in ziveli , kot v Venezueli, verjemi.

   • Ana Job

    Težka se nam piše pod temi tepci.

 • Osti jarej

  …a lahko še “asanža” vzamemo!¨!????

  • Olga2345

   Ni musliman!

 • Osti jarej

  …je pa lepa ženska

 • Olga2345

  Bo šla po dveh letih na Hanzi za direktorico?

  • karlina

   Nikoli ne reci nikoli, ali mogoče v NLB , ali ni prav Iran pral denar v tej banki.

 • Joža

  Cerar je državni kriminalec najvišje sorte! Zahrbten, hinavski kristjan. Sram me je in čas prihaja, da se te stvari končajo. Bo še 4 leta skupaj z levimi kolegi mesaril po Sloveniji?

  • piko8

   Ne bo, ker to levo golazen je trba *sfukat*!!

  • karlina

   In sedaj bo vlado vodil še en-kristjan, ki je hkrati komunist, pa škoda besed, res, škoda besed.

 • mare

  Zato bo pa morala seksati z jankovičem s pomočjo viagre seveda.

 • Hun

  dobr glodate ze tko kosceno Iranko…ve Jajo kako je treba scuvat svoje đukele

 • Hun

  desnuharji hinavski..pozabil ste kolk Slovenk je bezal v Egipt..vse so sprejel

 • Tweety Bird

  Ta novinarka je zelo lepa ženska…tudi inteligentna. Naj kar ostane pri nas. Raje deset takšnih žensks, kot pa en SDS-ovec :)

  • Tweety Bird

   Po lepoti prekaša celo Evo Irgl :)

   • ԻմՏերնուիմԱստվածը

    “Vsake oči imajo svojega malarja” pravi slovenski pregovor.
    Meni je Eva zelo všeč.

  • slosin

   ko bo slišala zate in naše levakarje, bo rekla by, by slovenija…

   • karlina

    Saj ni neumna, veš koliko denarja je tisoč evrov v Iranu, koliko časa bi morala tam za to delati

    • Tone

     Saj ga bo porabila tukaj. V Iranu ji nič ne koristi, saj ne sme tja.

 • Boris_j

  Miljardni denar nam gre v božjo mater zaradi drugih tirov, Tešev 6, bančnih sanacij, naročil v zdravstvu. Na koncu pa kriva uboga Šiva.

  Samo od zavisti zeleni slovenčki znajo povezati eno samo štipendijo s svojo generalno bedo.

  • xtc

   Če je “dama” res taka svetovljanka in sposobna ne rabi nobene pomoči.

  • Slovenski štor

   Boris vezaj,kdo si ti,da lahko preklinjaš?Koliko masla imaš, ti ,na svoji glavi?

   Kako “pametno” pišeš,si gotovo ekonomist!Če si,potem mi povej,s katerega zornega kota so miljarde evrov zgubljene?Ti bi že moral vedeti,da noben denar se ne “zgubi”,to je “kost” za nas rajo.
   Daj bodi resen,nihče Šivi ni “faušen” niti od zavisti zelen.”Slovenčki”(tako pišeš ti,sram te bodi,slovenska mati te je rodila) so samo pametni in dosledni.”Zgodba” ni tako preprosta kot je zapisana.Vsa zmeda ni slučajna.Nekomu se je zalomilo in bi raje,da vse ne pride v javnost.
   Ne gre samo za eno štipendijo!
   Kot vidim in berem,Boris vezaj,ti se imaš za pametnega in nadvse moralnega, potem nas ne imej vse za retarde.
   Povsem jasno je,do gospe ima nekdo obveze in mi davkoplačevalci bomo plačali.Zakaj bi sicer gospa,visoko izobražena, izbrala Ljubljano za mesto bivanja,ko to nočejo niti pod razno navadni migranti,ki nimajo niti osnovne šole?
   Ni mi treba pojasnevati,ker vem za kaj gre!

   • Tone

    No, če že veš, pa povej še nam.

    • Slovenski štor

     Tone,Tone,a res misliš,da sem štor na kubik?
     Če to povem,potem sem odkrit.Danes v Sloveniji,ni dobro odkrito govoriti,posebej ne v Ljubljani.Zakaj sem pa namignil in se vprašal, je jasno.Ljudje morajo vedeti,da zgodba ni tako enostavna,kot je predstavljena.
     Saj ti to dobro veš.Saj si od “unih”.

     • Tone

      Neznanje je mrak, mrak pa prinaša strah. Kaj vse je že bilo napisano
      na tem portalu, pa še nobenega ni “uzela magla”.

      Zgodba je enostavna. Novinarka je imela zaradi poguma, ki ga ti nimaš, težave, pa je šla med disidente. Ni navadna migrantka, ker je mednarodno znana in je dobila zaščito novinarjev in pisateljev. Ljubljane verjetno ni izbrala sama, ampak je bilo v Ljubljani v ta namen pazno mesto. Ljubljana je namreč del mednarodne mreže za pomoč takim ljudem.

      Zakaj misliš, da sem od “unih”? Ali misliš, da moramo biti vsi del črede? Kaj pa, če sem volk samotar?

     • Slovenski štor

      Tudi prav,če si volk samotar.Malo te pa vseeno na levo vleče.Dobro,ni problem.Posebno,če je razprava korektna in ima vsak svoje mnenje.
      Sploh ne mislim,da moramo biti, vsi v eni izmed čred..
      Prebral sem,kar precej tvojih komentarjev.Mislim,da nisi pravi volk samotar.Pravi volk samotar se niti ne obregne ob takšen članek.Razen,če ima interes.
      Ljubljana je lahko del mednarodne mreže za pomoč takim ljudem,vendar ne pomembnim.To moram poudariti,zaradi pomena,ki je dan primeru.
      Ne bi rad o podrobnostih,ki so le občutljive.Nespretna vlada v odstopu, lahko naredi veliko problemov in ta jih.

      Neznanje ni vedno mrak.Mrak je,če se človek dela da zna,a ne zna.Takrat je mrak – strah.
      Če človek zmore pogum in znanje,da pove,da ne zna,je to
      zaupanje in temelj za dialog.

      Problem ni neznanje,ampak kvazi znanje!

   • Boris_j

    Pod izgubljene milijarde evrov mislim – preplačano. Nisem ekspert o vseh teh investicijah, kar se tiče drugega tira, Jože P. Damijan je, ker je pri njem sodeloval. To investicijo bi se dalo izvesti za kakih 200 milijonov manj.

    TEŠ 6, za pol manj, namesto 1,5 mrd za 750 milijonov, smo že na 950 milijonih prihranka. Kar nekaj časa smo, kupovali najdrazje žilne opornice v EU, ugibam, kakih 50 milijonov prihranka še tu, smo že na milijardi € prihranka.

    Pa recimo, da se polovica nevrnjenih bančih posoljil sploh ne bi izvedla, pa smo pri dokapitalizaciji bank še za milijardo v plusu, torej 2 milijardi manj zapravljenih €.

    In zdaj naj se sekiram za to gospo? Tle je na delu preprosta psihologija: ona ima obraz in je za jurja medijsko izpostavljena. Ne
    rečem, da je povsem nepomembno, pa vendar. Milijarde zares izgubljenih € pa so omenjene kot znesek, statistika, niti približno toliko obrazov.

   • karlina

    TOČNO, tudi meni se ves čas postavlja vprašanje, kaj za vraga bo njeno delo, da bo tako dobro plačana, kajti zastonj ni nič, zastonj se še mačke ne ……….pravi pregovor. Poraja se mi odgovor-ali bo iz Irana v Slovenijo vodila še in še novih migrantov
    ali bo vohunila
    ali bo počela nekaj tretjega, kajti nekaj bo MORALA POČETI
    Vlada je izrazila mnenje, da je za prebivanje preganjane pisateljice v Sloveniji izkazan interes. Mimogrede, ali niso prav Iranci v NLB-prali denar, torej….

 • Jože

  KAJ POČENJA JANŠEV KOLEGA ” ORBAN ” NA VZHODU..
  PREKMURJE NJEGOVO???

  https://mobile.twitter.com/esbalogh/status/1023347541960785922/photo/1

  Prečitaj komentarje pod članki..

  Orban upokojencem vzel 10 miljard iz sklada – nova tv, nogometna akedemija v lendavi, terme lendava drugi tir – mu je kdo obljubil prekmurje??

  Pokojnine 90€

 • sodnikisozločinci

  “MOL se zavezuje, da bo novinarki v času bivanja v Sloveniji zagotovil stanovanje, zdravstveno zavarovanje in mesečno štipendijo v višini 1.000 evrov,” so zapisali na STA. Ljubljana pa je v preteklosti že sprejela preganjane kulturnike. Pred tremi leti so zatočišče odobrili iraškemu pisatelju Samirju Abdulahu Fatiju Alsajgu.

  Zato bom imel jaz dražje ogrevanje, vodo, elektriko,… Super ja, a vam lahko darujem še svoje telo, da boste z mesom nahranili “uboge preganjane reveže”, pa še otroke sodnikov, da ne bodo lačni?

 • Novakec1

  Ta hodi po bazenih v burki in provocira butase sloovce. Barva je podobna, če ne enaka.

 • matjazr7

  Sem jo moral malo poguglat. Ne deluje mi ravno kot nekdo, ki bi res rabil pomoč. Sicer je bila parkrat v zaporu, a razlogi zato mi ne zvenijo, kot da je protiislamistična. Mogoče malo proti vladi, dvomim pa, da se bori za pravice ženske. Nisem našel niti ene slike, kjer bi bila brez rute, tako da smo si po mojem mnenju navlekli eno, ki bo v roku petih let paradirala po Ljubljani v nikabu, mi ji bomo pa plačevali vse stroške.

  • PORK Amashina

   Še veš ne kako zelo si trofil resnico.Čisto tako tudi je.

   • PORK Amashina

    Ker ženska bo prišla v Ljubljano z letalom iz Teherana kot turist.Trenutno je še v Iranu.Glede na to da je bila takrat v skupini proti Ahmadinejadu,ji sedaj sigurno v Iranu ni nič hudega.Pa še prej ji ni bilo.Je pa fino zastonj živeti.

 • francelj3

  Falirana študentka farmacije?

 • janko

  Lepa ženska, deluje mi tudi civilizirano. Ob gledanju raznih reportaž, filmov iz nemirnega bližnjega vzhoda sem opazil pri mnogih presenetljivo civiliziranost. Veliko nevarnost pa mi predstavlja zelo zaostali islam, ki želi podjarmiti ves svet in uvesti šeriat – tu pa so vodilni nori bebci in ti imajo milijarde denarja in na vajetih milijone primitivcev…

  • lokec

   Slabo ocenjuješ.

 • dr Janez Sveti

  Lepa.
  DR Janez Sveti komisija

 • antimur

  Levaki, a se vam je tudi center za opazovanje sesul, tako kot vse. Ta muslimanka ni nič drugega kot napudrana, našminkana babura, povsem povprečnega izgleda, če bo šlo s takšnim tempom nam boste kmalu tudi Tomićko vsiljevali za lepotico.

 • David Hitler

  Rjuharska kurbetina spizdi se jebat tvojim kameloFUKARJOM!

  • Tone

   Rjuharska kurbetina pa v jok, ko bo to prebrala.

   • lokec

    Kdaj bo prebrala. Saj nima časa. Metlo pa krpo pa delat. Ti ji pa vodo nosi.

    • Tone

     Prebrala bo sporočilo, ki siji ga pustil na tem portalu: “Rjuharska kurbetina spizdi se jebat tvojim kameloFUKARJOM!”

     Ali si bademajster v kakih toplicah, da odrejaš, kdo bo kaj delal?
     Najprej povej koliko plačaš.

 • lokec

  Ste jo pa sfrizirali. Njena resnična lepota je povprečna.

 • Drago

  Uboga mala Slovenija, za vse se najde denar, samo za Slovence ne.

  • Tone

   Res uboga, 9 milijard spiska za tujce, za nas pa ne ostane nič.

 • ivanka ponikvar

  koliko delavne dobe ima ta iranka v sloveniji’ sigurno je ,ko je erjavec obljubljav 1000 e upokojencem slovenskim pač žreb izžrebal iranko obljuba erjavca realizirana.kolk takih pokojnin za .,ubogešerjatarje

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!